Sziasztok
Csak most olvastam a hozzászólásotokat, ugyanis a fél 3-as evés után úgy döntöttem (úgy látszik egyre gondoltunk) hogy felhívom a rendelõt és megkérdezem ki helyettesíti a dokinéninket, ugyanis õ a múlt héten bejelentette hogy elmegy 2 hét szabira. Holott úgy tudom hogy a gyerek 6 hetes koráig minden héten kéne hogy jöjjön. Szóval felhívtam a rendelõt megkérdeztem hogy ki a helyettes orvos, egybõl be is kapcsoltak hozzá, kérdeztem hogy õ kijön-e a héten vagy nekem kell bevinni a gyereket. Kérdezte hogy van-e valami gondom, erre mondtam neki hogy hogy állunk fenék ügyileg. Nagyon aranyos volt, mondta hogy most van tanácsadása menjünk be és megnézi. Erre összekaptam apucit és a gyereket, beviharzottunk a rendelõbe.
Meg kell hogy említsem, hogy a dokink aki ki szokott jönni, egy nagyon unszimpi nõ, az elsõ alkalommal bejött, közölte hogy õ a gyerekorvos, de se be nem mutatkozott, se meg nem kérdezte hogy van-e valami gondom vagy kérdésem, megvizsgálta Levit egy szó nélkül, egy mosoly, egy simogatás nélkül, felírta a recepteket és elment. A párommal utána csal álltunk mint a lõt medve.
Ez a doktornõ már a telefonban szimpi volt, személyesen meg egyenesen egy tündér. Azzal indított hogy megsimogatta Levit, aki akkor még aludt, finoman nyúlt hozzá, egyszerûen lesírt a nõrõl hogy szereti a gyerekeket. Nagyon sok jó tanácsot adott, kifaggatott hogy van-e elég tejem, hogy mennyit eszik Levi és milyen idõközönként. Megvizsgálta és nem csak a popóját nézte meg, hanem teljes körûen nézte a gyereket, és az elsõ kérdése az volt hogy büfizik-e rendesen. Mondtam hogy nem nagyon sikerül, erre mondta hogy igen látja mert kõ kemény a gyerek hasa, tele van levegõvel. Elkezdte maszírozni a pociját, és lázmérõvel segített is neki egy kicsit. Egy csomó kaki jött ki sok puki kiséretében. Utána megnéztük a fenekét és kérdezte hogy melyik rész nem tetszik. Mutattam neki, erre õ azt mondta hogy neki az egész nem tetszik hogy ez nagyon csúnya. Erre piszok módon bemártottam a másik orvost, mert az a múlt héten amikor mutattam neki, csak annyit mondott hogy kenegessem krémmel.
Ez a dokinéni tett rá ilyen indigókék valamit, azt mondta hogy hámosító, és pénteken kell visszamennünk, hogy megint lekezelje. Nagyon sok jó tanácsot adott, megmutatta hogy hogyan büfizzünk helyesen hogy ne a belekbe menjen le. Egyszerûen el voltam varázsolva tõle. Pénteken azt hiszem hogy megkörnyékezem hogy nem vállalna-e be minket állandóra, mert akkor én úgy lecserélem ezt az unszimpi orvost hogy csak na!!!
Ja és azt mondta hogy úgy látszik Levinek nagyon érzékeny a bõre és kicsit savas a széklete még, ezért lett ilyen a popója. És ha majd nem múlnak a görcsök, ad rá valamit de mondta hogy várjunk még egy pár hetet mert még nem alakult ki teljesen az emésztése.
Bocsika ha nagyon hosszú voltam, de ezt le kellett hogy írjam nektek. Én megnyugodtam, most este hála az égnek jó sokat büfiztünk és most alszunk mint a tej!
Forti