Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!!!

De a családban, novemberben tartjuk a Jolán (jó leány) napot. :)
Nagyon örülök, hogy gondoltattok rám!

Sajnos csak ma jutunk el Mutiék. Apu nem tudod értünk jönni.

Tünde!
Pontosan nem tudom, kik olvassák a fórumot, csak azt, hogy az utolsó üzenetet hányan olvasták. Van amikor az utolsó hozzá szólást legalább 20-an elolvassák, de senki sem válaszol. Igen, beszéltünk már róla, hogy mások is beszoktak nézni. :)Tegnap nem a férjecskéd sétált a téren Zalánnal?

Mesi!
Remélem minden okés. Janka biztos okos kislány és hamar megszokja a kistesó jelenlétét. Anita tippje nekem még mindig nagyon tetszik, ő pl. ajándékot adott Dodinak Kristóf nevében, hogy ezt a kis tesó hozta. Hátha nála is beválik majd. :)

Petra!
Nagyon tetszik a függőágyas kép, azok a picike lábak. Nem akadt be, nem akart felállni?

Anita2!
Hű, nagyon szép lesz az oszlopok. Majd teszel fel egy teljes képet?

Anita1!
Kitartás már csak 1 vizsgád van, és utána lehet pihizni. Ügyes vagy!

CSilla!
Állítólag a könnyűszerkezetes házak télen jól tartják a meleget és nyáron pedig a "hideget". Hamar felépíthető kb. ha van rá pénz, akkor 3 hónap alatt is meg van. Mivel nincs vakolás, vagyis nem olyan mint a téglánál, nem kell száradnia. Egyből festhető. Árban ugyan ott van, mint egy drágább tégla épület. És még a fűtés számlája is kevesebb. Az utóbbit Nóra (Ábel anyukája) mondta ő hasonlított össze két u.o házat más anyagból. Ők talán már el is kezdték az építkezést.
Véleményem szerint, akkor is jobb egy tégla épület. Erősebb, masszívabb. Ugyan Magyarországra még nem jellemző a húrikán, vízözön... de még bármi lehet. A könnyűszerkezetes szerintem nem bírná ki, meg nem olyan időtálló. Ugyan egy szakember biztos többet tudna mondani.
Amerikából jött ez is, hisz ott minden fából van. pl. a filmekben is, milyen könnyen mennek át a padlón a szomszédhoz, itt próbálna meg valaki lemenni a szomszédhoz. :) Ők nem ragaszkodnak annyira a tulajdonhoz, ha tovább állnak ott hadják és egy perc alatt húznak helyette újat.
Mi ha egyszer építkezünk, akkor az már végleges lesz. remélem.

Jó hétvégét mindenkinek! Végre igazi nyár van.

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép Flóra
nycsilla

Kép Munka után édes a pihenés
nycsilla

Kép Hogy tetszik a frizurám?
nycsilla

Szia Csilla!

Csodálatosak a képek Flóráról!!!
Gyönyörű kislány!!!
szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Flóra,
Gyönyörű vagy!

Jolka,
A könnyűszerkezetes és tégla közötti különbséget én is igy jellemeztem volna. SOk pro és kontra mindkettőnél, de ha már ház, akkor tégla.

Mi ma a tavon pancsiztunk. Nagyon jó volt. Végre igazi nyár van :D .

Jó hétvégét mindenkinek.

Tünde
tuzal

Sziasztok!
Nem semmi ez a meleg! Hogy bírjátok? Mi vettünk Bencének egy gumicsónakot, és abban pancsol, nagyon élvezi. Szegényke úgy izzad!
A ballagás kb. 2 órán keresztül tartott, mi a felénél kimentünk a kocsiba cicizni, aztán letettem neki a fűre egy plédet, azon már jobban érezte magát. Elég érdekes volt, az összes tanulónak vittek ki széket és azon ültek végig a ballagás alatt, mi meg a vendégek álltunk :D Az első két lány, aki verset mondott, rögtön el is felejtette a szövegét (a mi időnkben ilyen sem volt) szóval én csak kapkodtam a fejem.

Csilla!
Flóra tényleg egy kis tündér! Nagyon édi! Máris anya cipőire fáj a foga? Kész nő!!

Jolka!
De igen, fel akart állni Bence a függőágyban, bele is akadt a kis tappancsa. Tegnap is abban aludt.

Tünde!
Milyen volt a tó? Gondolom, sokan voltak ebben a melegben. Zalán fürdött?

Kép
ppetra

Sziasztok!

Gondolom, mindenki menekül a meleg elől. Mi tegnap este jöttünk haza Mutiéktól. Nagyon jó volt otthon. Egész nap kint voltunk, Manó állandóan pancsolt. Milliót szórakoztunk rajta. :D
Majd mesélek....

Még jó, hogy zöld övezetben lakunk és itthon a ház előtt is tudunk pancsolni...:)

Remélem mindenkivel minden okés!

Akkor SZERDÁN TALI A TÉREN??? 17 ÓRÁTÓL???

Írjatok, ha jó.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Húúúú,itt is dög meleg van!
Mi is strandoltunk szombaton és vasárnap is :D Én ennyi embert még nem is láttam,rengetegen voltak :shock: Balázs először nem akart vízbe menni,de vasárnapra vettünk neki "úszógumit" és abban szívesen úszkált :D Apa sajna megint dolgozik,így ma csak játszótérre megyünk!De hétvégén végre megyünk hazaaaaa :D :D :D
Vasárnap este voltunk a Pink koncerten is.
Ja,beiratkoztunk a bölcsibe,de ki tudja mikor lesz helyünk,7-en vannak még előttünk várólistán :?
Na csak benéztem megyek főzőcskézek!

Ági
csagi

Sziasztok Lányok!

Már tökre ég a fejem, hogy mióta nem írtam. Néha benézek, de az írásig már nem jutok.

Na megvolt tegnap a szemészet. Jaj! Voltam olyan izgalomba. Hát összegezve, hogy mit is mondott a dokinő (nagyon kedves volt, csak ajánlani tudom mindenkinek, ha ilyen gondja van……….bár ne legyen!)................van egy úgynevezett szemhéjcsöngés nevezetű betegség. Ha hál'istennek ezt kizárta. Legjobb esetben csak szépséghiba. De azt is lehet, hogy amelyik szemét jobban kinyitja, az a másikhoz képest sokkal rosszabb. De ezt majd decemberben nézi meg. Ugyanis pupillatágítós szemcseppet kell majd Kornélnak adni a rendelés előtti 3 napban. Ezt most ilyen napfénynél és UV sugárzásnál nem ajánlja, mert károsodhat a szeme. Úgyhogy marad a téli időszak. Akkor tudja majd rendesen megvizsgálni. De azt mondta, hogy ilyen pici korban még 10 dioptria különbséget is képes korrigálni a szem, vagyis a látóideg az agyban, szóval még helyrejöhet, ha erről lenne szó. Viszont ajánlotta, hogy menjünk el gyermek neurológushoz, nevet is mondott, mert vmi betegséget ki akar zárni. Mit csinál egy neurológus? Valami látóidegeket akar, hogy megvizsgáljon a dokinő………de hogyan? Van erről valami infótok? Délelőtt telefonáltam, majd péntekre 8:30-ra kaptunk időpontot a kórházba. Úgyhogy péntekig megint gyomorideg és fosás..............remélem nem lesz semmi gond. A telefonba kedves volt az asszisztens, elmondta, hogy pontosan hová is kell menni. A "malackás" szobába. :) Ha itt sem találnak semmit, és remélem, hogy nem, akkor vagy rossz az egyik szeme, vagy csak szépséghiba. Mert azt mondta a szemész, hogy egyébként szépen használja a szemét. Jól tudja forgatni, a pupillája jól reagál úgyhogy majd kiderül.

Nagy dög meleg, alig bírom. Van idefent olyan pokol, hogy csak na. Nagyon égető volna már az a redőny.
Úgy néz ki a kőművesek ma befejezik a kőrakást. Majd rakok róla fotót. A terasz még soká lesz burkolva. Azért remélem a névadóra készen lesz.
Mit meséljek még?

Szombaton megvolt a keresztlányom ballagása. Jó volt, fincsi volt a kaja. De nem túl sokáig voltunk mert estére bejelentkeztek a barátnőmék, akikhez a lagziba vagyunk hivatalosak. Egyébként ez a ballagás remek alkalom volt arra, hogy megtudjuk ilyen kicsi gyerekkel még sehova sem érdemes elindulni. Értem ezalatt a lagzit. Mondtam is Katáéknak, hogy a 1,5 órás műsorból semmit nem láttam. Hát ez várna rám ott is. Főleg ha ilyen dög meleg lenne, kipurcannának a csemeték, na meg mi is. Sajnálom azért, de így jobb. Aztán hogy jöttek, odaadtuk a nászajándékot. Egy nagy fotóalbumot vettünk nekik és pénzt adtunk….azt kértek, mert mindenük megvan.

Na most megyek is, mert Kornél bébi kiabál.

Még egy fontos kérdés szoptatás mellet ilyen dög melegben adjak Kornélnak vizet? Olyan tanácstalan vagyok. Ma először kapott egy kis ivólevet. Nagyon ízlett neki, olyan ügyesen iszik pohárból, egyszer sem nyelt félre. : ) A kaját mindent megeszik, már alig várja, hogy kapjon. Ha eszünk az asztalnál is azt várja, hogy ő is kapjon valamit. Ez egyértelmű jelzés a hozzátáplálásra, szóval jól tettem, hogy elkezdtem. : ) Na meg majdnem mindig kevesli a kaját, de nem merek sokat adni.

puszika

KépKép
KépKép
nagy_anita

Na még egy fotó a hétvégéről.............még nem bírtam annyira lekicsinyíteni, hogy berakjam ikonnak........a mérete több mint 6kbyte. De nem adom fel. Addig is kicsit nagyobba. :)
Kép

KépKép
KépKép
nagy_anita

Hú Lányok!
Van 3 dm pontom. Kell valakinek? Szívesen odaadom. Itt nincs dm, csak volt egy Libero kuponom, és mikor levásároltam a plázában, akkor adták. :)
puszi

KépKép
KépKép
nagy_anita

Sziasztok!

Akkor holnap tali?

Még nem jeleztettek. :(

Ági!
Jó volt olvasni rólad. Pink koncert? Biztos szuper volt. Balu is ment veletek?

Anita2!
Szuper a kép rólatok!!!
Én adnék vizet a kicsinek, főleg ilyen melegben. De ha már nem csak tejcsit kap főleg. MÁrk is kb 7 hós. korában kezdett el inni vizet, addig nem fogadta el. Gyümölcslevet nem nagyon kap, kb. havonta 1x.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Na, elvileg letudtam a vizsgákat, de azért még nem tudok két eredményt (azért szerintem legalább meggörbül, de nem iszom előre a medve bőrére).

Látom, nincs nagy pörgés, nem is csodálom!

Ezt a melegetn mi is egyre nehezebben bírjuk. Botondkával hétfőn megyünk vissza csípőUH-ra, addig elvileg hordani kell a terpeszpelust. Napközben nem adom rá vagy 2 napja, mert egy bodyban v. napozóban van szinte egész nap. Éjszaka azonban szigorú vagyok, muszáj :(, de most megsajnáltam, levettem róla. Mert ugye az alá rugi is kellene, és ez kínlódás ilyen időben. Nem hiszem, hgoy egy-ként napon múlna...

Akkor holnap tali? Sajnos, még nem tuti,hogy tudunk menni. Férj Pesten lesz. Ugyan lenne kocsim, de nem tudom,be merem-e vállalni egyedül Botival az utat. (még nem mentünk kettesben kocsival sehova). Illetve meglátom, milyen passzban lesz az úrfi. Még holnap szerintem írok!

Csilla: Gyönyörűség ez a Flóra!

Anita: Ti is szépek vagytok! Botondka mégcsak 4 hós, de "orvosi utasításra" kap egy-egy korty vizet. Ha tejcsivel kínálom meg, akkor nem bírja abbahagyni, és még egy-másfél óra múlva is bukik. Vízből meg tényleg csak egy pár kortyot igényel.

Ági: Örülök,hogy jól érzitek magatokat, de azért látom, vágysz haza :D

Jó éjszakát!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bocsi a hibákért, nagyon fáradt vagyok :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszi Lányok a vizes hozzászólást. Még valami. Csapvizet forraltok, vagy valami más vizet, esetleg szénsavmentes ásványvizet adtok Nekik? Azt is kell forralni. Igaz?

köszi

Mi nem tudunk menni a találkára, messze van. :(

KépKép
KépKép
nagy_anita

Szia Anita2!

Én babavizet adtam neki. Nem forraltam, csak akkor kellene, ha előző nap bontottad meg. Mi a szentkirályit és a ... nem tudom mi a neve, de a Norbi(szegényt nem szeretem) is rajta van. Ez mind a kettőt babák is ihatják, rá is van írva. Na és persze szénsavmentest.
Szerintem egész nyugodtan adhatsz neki, ha elfogadja.
Én most már nem mindig veszek ásványvizet, hanem csak csapvizet adok neki, már nem is forralom. Ugyan a múltkori miskolci esett elgondolkoztatott, nem lehet tudni, mi van a vízben...

Anita1!
Ügyes vagy!
Gratulálok a vizsgáidhoz!
Nem tudom, hogy lesz-e holnap tali, még a többiek nem reagáltak, ugyan múlt héten még pár anyucinak jó volt. Remélem összejön.
Én sem adnám rá ilyen melegben a terpeszpelust. Manó így is csak 1 szál polóban alszik.
Mutiék nagyon jól aludt, jó hűvös volt a lakás, itt meg... szaunna

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Végre én is eljutottam az írásig? mostanában elég sűrű napjaink voltak! Velünk minden oké, leszámítva, h. a hátamban begyulladt a gerinctartó izom, ami rohadtul fáj, így 3 napja béna vagyok!Tegnap dokinál voltam, aki szíve szerint beinjekciózott volna, de hát a szoptatás.... Így még normális gyógyszert sem mert írni, csak fájdalomcsillapítót+ kenőcsöt!Őszintén szólva tegnap éjjel nem bántam volna, ha belémszúrnak egy lóadag injekciót, annyira kínlódtam!Mára talán kicsit jobb.DE még nem merek vele se vasalni, se takarítani.Majd holnap.ma még pihenek ha tudok, pedig a lakás akár egy putri... De ha egy nappal később takarítok ki, akkor 1 nappal tovább tart :D :D
MA megyünk a tesómékhoz szülinapra(30 éves :shock: )-így főznöm sem kell szerencsére.
MI anyáron 3 esküvőre megyünk, amit nem hagyunk ki, mivel Peti jól bírja az ilyesmit.Pénteken is+ szombaton is voltunk ballagáson, hétfő este évzáró volt a munkahelyemen, azt is bírta, tegnap háztűznézőben voltun a barátainknál, akik új házba költöztek--Petinek mindez meg sem kottyant.Szombaton diplomaosztóra megyünk(persze az ünnepségre nem csak az azt követő bulira :D )
Ezek után miért ne mennénk esküvőre??Éjjel majd anyukám lesz vele, aztán ha véletlenül felébredne, majd hazaszaladunk hozzájuk, 10percre leszünk anyukámék házától!!
NA most megyek!!!!Szisztok, mindenkinek szép napot!!!

Kép
dora1980

Sziasztok!

LESZ MA AKKOR TALI?????
ANITA REAGÁLT EDDIG. HOL VAGYTOK???

Mit szólnátok egy hétvégi nagy talihoz? Pl. a vadasparkban?

Felnőttjegy: 1200ft
gyerek: 800ft
picurkának: 50 ft
családnak (min 4 fő): 3400ft
Egy kicsit nagyon drágák a jegyek.

Ági eltudnátok jönni? Pont itthon lesztek. Megnéztem a képet rólatok az iwiw-n. Tök szupi!!! Nagyon aranyos rajta Balu. És végre látni rólad is képet. :wink:

Remélem erre már tudtok majd válaszolni. Mindenkivel minden rendben?
Dóri neked jobbulást!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Jolka!
Nem biztos hogy megyünk hétvégén,vagyis lehet hogy csak vasárnap este:(:(:(:(:(
Apa ugyebár most 2hetesen van,már a múlthéten összegyűlt 75 órája(2 hét alatt kellene lenni 80-nak),és ma is dolgozik reggel 7-este 10-ig :evil: Valószínűleg egész héten dolgozni fog még:(:(
Nekem meg tanulnom kéne mert jövő héten szóbeli!
Pedig olyan jó lett volna elmenni :(

Ági
csagi

Jó reggelt!
Anita2!
Mégis mit szeretnél tudni róla?Mert apa ritkán,de szokott börtönőrködni :lol:
Most beszéltem vele,azt mondja a neten is biztos találtok róla dogokat,de ha valami kérdésed van írdd meg hátha tud segíteni!
Dóra!
Jobbulást neked!!!!!
Nem lehet könnyű így akármit is csinálni :?
Szuper hogy Peti ilyen jó kisfiú :D Bárcsak Balázs is ilyen lenne!
Anita!
Gratulálok én is a vizsgáidhoz:)
Nekünk szerencsére pont nem nyáron kellett hordani a terpeszpelust,de ilyen melegben én sem kínoztam volna vele!Én is inkább éjszakára adtam Balázsra.
Csilla!
Flóra álomszép :) :)

Na megyek dolog van :D Ha befejezi Balázs a reggelit megyünk tesómék kisfiának napozót venni.Már alig várom hogy lássam a kis gombócot :lol: Csak akkor őrülök meg ha nem tudunk hazamenni szombat este és nem tudunk velük találkozni!Ráadásul anya rendelt Balunak tortát és családi banzáj lesz :) Ég a fejem 1000el,de még isten igazából meg sem ünnepeltük Balu szülinapját :oops:

Ági
csagi

Kép
Balázs :)
csagi

Sziasztok,

Csak beugrottam, mert pakolok, lassan indulunk szüleimhez. Zoli megy a reptérre anyósomékért, bennünket letesz, de fogalmunk sincs hogy időzitsen Bush miatt, mert menetrend szerint fél 6-kor jön a madridi gép, de ugye pont ebben az időben megy Bush is. Légtérzártól kezdve, teljes útlezárásig mindenről szó van. Mondjuk ez már bennünket nem érint, de a leg..arabb időpontban kell szegénynek a repteret megközelíteni.
Volt tegnap tali?
Én tegnap du. vezettem .... autót, közel 11 év után. Hááááát néztem, amikor szembe "merészelt" jönni egy autó, amikor átmentem a Tesco parkolójából a Baumaxhoz.
Zalus eszméletlen, h. egy hét alatt megint nagyon gyors mozgásfejlődésen ment át. Már állandóan azt szeretné, ha tartanám a kis kezét és állhatna, lépkedhetne. Jolka, neked üzenem, h. ugyan még elvan a járókában, de már közel sem annyi ideig, mint akár két hete. :evil:
Többször is kimenekültünk a héten Sóstóra, Zalus nagyon szereti a gyerekmedencét , imád lubickolni.
Anita, nekem vannak a P. zacskóim, már épp ki akartam dobni, mert senki nem jelentkezett érte.Ami a dm-es pontokat illeti, ha te tényleg nem használod fel, akkor elfogadom őket, majd ird meg, h. a zacsi melyik részét vágjam ki és küldöm, de ez már csak a jövő héten lesz, ha nem késő.
Zsuzsi, mit látott tegnap a doki a pocaklakód lábai között? Öcsi v. hugi?
További szép nyári napokat mindenkinek.

Tünde
tuzal

Ági, Balu már nagyon nagy és komoly fiú lett, na és helyes csávó. Sok sikert a vizsgához.

Tünde
tuzal

Sziasztok!

Újra itt. Azért nem írtam eddig, mert csak addig engedett a géphez Csabi, míg megnéztem a leveleket. Dolgozott uis, ma tart(ott) egy angol nyelvű prezentációt és elggé feszült volt. De ha túl lesz rajta, akkor megdícsérem, nagyon büszke vagyok ám rá. Csak ezt még neki nem mondtam. :D

Hogy is vagyunk ezzel a meleggel?! Ha hideg van, az a bajunk, ha meleg van, meg az. Tényleg úgy gondolom, hogy ha lett volna igazi tavasz, olyan igazi ráhangolódás a jóidőre, akkor most ezt jobban viselnénk.
Úgy izzadok, mint a kutya. Mondjuk a szülés előtt nem voltam ilyen, de azóta. Színes cuccokat már egyáltalán nem hordok, emrt szégyellem az izzadást. Mondjuk most egy csaj új izzadásgátlót ajánlot és kipróbáltam, nagyon jónak tűnik. Éjjelre kell felkenni, nappalra lemosni. Eredmény: folyt rólam a víz mindenütt, de a hónomalja száraz maradt. Juhé...Kérdés, hogy meddig ez a makrohatás?!
Ja, Flórának meg sem kottyan. Olyan, mint az apja, aki a nászutunkon, 1000 fok melegben fekete nadrág-ing párosításban flangált a tengerparton. Mindenki idiótának nézte.

Szerintem ne hétvégén találkozzunk!!
Viszont jövő hétre írjunk egy időpontot és aki jön az jön, aki meg nem, az nem. Azért napközben mind jobban ráérünk. Nekem a délelőtt jobb lenne, de tudom, hogy mind inkább délutánra vagytok beállva, úgyhogy rajtam ne múljon. Hétfő 17-18?????

Jolka!
Ugye megtartod a táskát? Ha egyedül lettem volna és nem várakoztattam volna a másik anyukát, akkor meg is néztem volna szívesen. Annyi pénzért...Kíváncsi vagyok, biztosan nagyon szép és elegáns.
Milyen nagyfiú Márkó!! Egyre jobban hasonlít Zolkóra. Eddig is, csak most még jobban.

Tündi!
Hogy viszed be Zalust a medencébe a strandon, mikor felnőtt nem mehet be? Csak mert most hétvégén mi is készülünk és szeretném tudni, mire számíthatok.(Többiek is írhatnak, akik már jártak a strandon az idén.)

Ági!
Olyan helyes Balu! Mikor kezditek az ovit?
Légy ügyes a vizsgákon! Milyen szakos az elnök? (Ez sokat számít!)

Anita2!
Mivel foglalkozik most a férjed, hogy váltani szeretne? Vagy csak azért, mert közel van?

Petra!
Köszi a mintát, megkaptuk, át is tanulmányoztuk. Minden kivehető rajta, csak rá kellett nagyítani. Nagyon szépek lesztek. Irigykedünk ám, hogy mindjárt készen vagytok!!
Egyenlőre várunk, mert írtam, hogy ki kellett íratni a Polg.M. Hiv.-ban. 3-án jár le, remélem, utána már akadályok nélkül a mienk lehet. :)
nycsilla

Sziasztok!

Csilla!
Utólag jutott eszembe, hogy a másik kislányt is megkínálhattam volna. Nem vettem észre, hogy közvetlenül mögöttünk állnak. Bocsi.

Íme a táskák, az elsőn az én nagy táskámmal van párosítva, a második képen lennének az ajándékok. :)
Kép Kép
Hát igen márka szempontjából az enyémhez jobban illik. De most nem tudnám kihasználni. Ráadásul nyáron nem szívesen rohangálnék fekete táskával. Na meg ehhez már egy jobb szandált v. cipőt is venni kellene...... :D Lehet, hogy megtartom a lidkét. :wink:

Nekem jó a jövő heti tali is. Csak azért gondoltam a hétvégére, hogy hátha Ági, Anitáék... könnyebben eltudnának jönni.

Strand mi még nem voltunk. Nem szívesen mutogatnám magam, de biztos megyünk majd. Szerintem itt a nyíregyi gyerek medencébe nyugodtan bemehetsz Flórához.
Izzadás, nálam is 1000-el. Muti az avonnak használja az egyik hasonló termékét. Krém és csak be kell kenni. Van szagtalan és illatosított változatban, állítólag nagyon jó.
Ilyen melegben mi naponta 3x zuhanyzunk Manóval. + a kinti pancsolás. :) Reggel is úgy indultunk a városnak, hogy fürödtünk, de mire hazaértünk ragadtunk mind a ketten.

Tünde!
Nem teszel fel Zalánról pancsolós képet? Nagyon édes lehet, de eddig még csak kocsiban láttam.

Ja véletlenül nem tud valaki tippet adni, hol lehetne gyereküléshez tálcát v, hasonlót venni a kocsiba? Ha utazunk tudjon, hova pakolni Márk. Előre is köszi!!!!

Sziasztok

Szép délutánt mindenkinek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Jó régen jártam erre.... bocsi... időnként benéztem, olvasgattam, de igazából nincs időm netezni...
Lezártuk a tanévet, eljutottam UH-ra, megkezdődött a nagy nyári szünet, már majdnem készen vagyunk az átalakítással... szóval zajlik az élet...
Jolka! Tünde!
Köszi az érdeklődést : :wink:
A pocaklakóm már 19 hetes, és a genetikai uh szernit teljesen egészséges kisfiú úgyhogy Kristóf nagyon örül, öcsikét szeretett volna :lol:
Anita!
Végül nekünk is Botondunk lesz :)
Sok puszi mindenkinek:
Zsuzsi
zsuzsimano

Sziasztok!

Zsuzsi!

De jó végre hallani rólad!!!
Ugyan Mesi mondta, hogy jól vagytok. Sokat beszéltünk...

Anita2!
Te írtad, ugye, hogy névadótok lesz? Még van ilyen? Én is szeretnék Manónak. Zolko állandóan kérdezi mikor lesz keresztelő. Nem vagyok vallásos, nem akarok álszent lenni csak azért, hogy meg legyen a keresztelő. Mindig azzal nyugtatom, hogy majd a hugiéval/öcskösével együtt megtartjuk. :wink:
Vajon Nyíregyen van még névadó? Tud róla valaki? Nekem anno anyu munkahelyén volt. De szerintem ilyen már nincs.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok! NA ma i sjól befűtöttek az égiek!!!! Anyukám most telefonált h. náluk írtó nag yfelhőszakadás volt, csak sajna jó nagy jegek is potyogtak!!!!!!!!!!!!!! ( mindez 12 km-re innen!!)Ide si jöhetett volna egy frissítő eső!Végre normálisan ablakot nyithattam volna!!

Kép
dora1980

Anita2!
A párocskám zsaru :D Azért szokott őrködni,de tényleg elég ritkán szerencsére!Az nem az ő műfaja,mármint hogy nem mászkálhat össze-vissza :D
Ő is ennyit mondott naggyából hogy van fizikai felmérő meg valami tanfolyam ahol kiképzik őket,de azt hogy ezt mennyire szigorúan veszik azt nem tudja szerintem de ha végre hazajön megkérdem!Lehet van valami ismerőse akit meg tud majd kérdezni!
Na nehogy azt hidd hogy a rendőrség olyan jó!Azt aláírom hogy van kajajegy,meg ruhapénz(amit nem mindíg fizetnek ki),de túlórát nem fizetnek!Esetleg kiadják szabadnapban ha összegyűlik x óra!De azt sem akkor amikor ő akarja,hanem csak ha elegen vannak!De ettől függetlenül szereti csinálni,csak ne lennének ezek a szivatások mint ez a két hét például.

Na megyek bedobom a vízbe a kölköt,mert csupa kosz:)

Ági
csagi

Zsuzsi!
Gratulálok a kis tököshöz:):):)
Jolka!
Valamiről lemaradtam,mi ez a táska dolog? :shock:

Ági
csagi

Sziasztok!

Hazajöttünk.
Gyönyörű helyen voltunk Bad Gasteinben Ausztriában. Ez egy gyönyörű síközpont, ahol ilyenkor is pezseg az élet. Egy 2 szobás apartmanban laktunk egy csodás szállodában. Rengeteget kirándultunk, hegyet másztunk, nézelődtünk. A lányok nagyon jól bírták a kiképzést, igaz estére már teljesen elfáradtak. Az volt a legnagyobb bánatuk, hogy nem tudtak motorozni, mert ezeken a meredek utcákon én nem engedtem. Egyáltalán nem vágytak haza. Sőt azt mondták, hogy máskor is jöjjünk. Bejártuk a környéket. Voltunk Salzburgban, a közeli vidámparkban... Szóval nagyon jó volt. Aztán gyorsan eltelt a hét, hazajjöttünk Mo-ra, és még Bükfürdő mellett töltöttünk 3 napot. Nagyon jó időnk volt, egyszer sem esett az eső, és még a hegyekben is 28 fok meleg volt minden nap. Én ugyan még sapkát is vittem a csajoknak, de szerencsére nem kellett, bár havat azért láttunk :). Szóval gyönörű volt.
Még azt el kell mondanom, hogy mikor a szállodában voltunk, vagy a ház kertjében a kicsin nem volt pelus, és egész jól bírta, hogy nem pisil be, bár előfordult időnként. De ennek az lett az eredménye, hogy tegnap-életében először- belepisilt a bilibe :) Szóval tettünk egy kis lépést a szobatisztaság felé :). Folytatjuk.

Még annyit, hogy mi eddig azért nem mentünk kkülföldre, mert ha betegek a csajok, akkor mi lesz, hogyan szerzek nekik antibiotikumot. Hát természetesen szükségünk is volt rá :( Tami kapott egy csúnya kötőhártya gyulladást- eddig sose volt . Szerencsére a patikába elhitték, hogy orvosok vagyunk, és a gyógyszerésznő rendes volt, mert adott olyan szemcseppet, amit csak receptre adhatna ki. Így 2 nap alatt túl voltunk az egészen. :)

Visszaolvasok, majd írok még, de most mennem kell.
Sziasztok.

Melinda
Kép
Kép
hajme

Sziasztok!

Képzeljétek!
Ma újra voltunk bölcsiben. Flórát nagyon megdícsérték, mert 3/4 10-től 3/4 12-ig bírta, egyzser sem sírt, nem is keresett és eljátszott a többiekkel. Persze ebben nagy szerepe volt a 2 gondozónőnek, akik foglalkoztak vele, az egyikőjüknek még az ölében is üldögélt egy picit. Ebédre is maradtunk, de csak 4 kanál főzeléket kért és utána megindult kifelé. Hát, igen, ez már az alvás ideje volt nálunk, elfáradt. Hazafelé el is aludt a kocsiban.
Szó mi szó, úgy látom, hogy nem kell nagyon tartsak tőle, csak az alvással és az evéssel lesz gond-szerintem.
Annyira aranyos ott mindenki. Mindannyiótoknak ajánlom ezt a bölcsit, ha egyzser sor kerül rá, bár tudom, hogy mind maradtok otthon 3. évre is. De ki tudja...infónak nem rossz!!

Meli!
Üdv újra itthon! Tudom, hogy nem szeretsz képeket feltenni, de ez esetben nem tennél kivételt? Szerintem, mind kíváncsiak vagyunk rájuk!
És mától már melózol?

Zsuzsi!
Gratulálok pocaklakóhoz!! Botond, ugye, azt írtad?
Beíratkoztatok végül a Kert utaci oviba?
Ja, még azt akartam kérdezni, hogy mennyit is dolgoztál 2 baba között? És hogyan fogadták a munkahelyen most, hogy újra eljösz?
Felújítás = bővítés?

Jolka!
Tök szupi a táska, mindkettő! Tartsd meg, nagyon illik a tiedhez!! Így akár dolgozni is járhatsz majd velük, tökéletes az összhang!
Szerintem megyünk szombaton a strandra. Egy próbát megér, de az tuti, hogy egyedül nem engedem be a gyereket a medencébe (nemrég volt egy gyerekbaleset az élményben, borzasztó!!).

Jó hétvégét mindnekinek! Én ma záróbulizok a tánccsoporttal a Barbiban, juhéééé!
nycsilla

Anita2!
Remélem, tényleg sikerül Miklósnak a börtön. És tutira jobb, mint a mostani, hiszen állami szféra, jár egy csomó juttatás. Sok sikert hozzá, szorítok!
nycsilla

Sziasztok!!

Ezt a pár képet ma ebédkor készítettem Manóról. :D
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Mostanában inkább az én kanalammal eszik. :D

Ági!
Táska ügy: Csillának mondtam még csak, ezért nem hallottál róla. Tehát a barátnőm diploma osztója lesz és neki vettem. Csak mikor megmondtam Zolkónak az árát, kérdezett rá, hogy nem volt egy kicsit sok. Utána már nem is örültem neki. Tiszta lelkiismeretfúrdalásom volt a túl költekezés miatt. Tehát lehet, hogy a lidike marad. :D

Melinda!
De jó nektek, hogy jó időt fogtattok ki!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!
Tök jók a képek és úgy látom, hogy nagyon ügyes Márkó!
nycsilla

Sziasztok!

Visszaolvastam. Nagyon nagyot nőttek a gyerkőcök. ?) Flóra nagyon csini kislány, Márkó pedig már kész nagyfiú :) A többiek is nagyon szépek :wink:

Csapvíz: én nagyon sokáig csak forralt vizet adtam a csajoknak. Addig amíg oviba nem kezdtek járni. Ott adtak nekik sima csapvizet, így már itthon sincs értelme forralni. Egyébként az enyémek nem isznak sima vizet, nagyon hamar rászoktek a szódára, úgyhogy azt isszák. A kicsi is :). A nagyapjuk csak szódát iszik, és nagyon élvezték, hogy csapolni lehet, így sokszor kóstolták, most meg már ők is azt isszák. Meg 100%-os gyümilevet, ami hozzáadott cukrot nem tartalmaz. De ha jól tudom a Humananak van kifejezett babavize, igaz méregdrágán, valamint az Óbudai gyémánt- lehet, hogy nem ez a pontos neve- abból is van babáknak való. Nem érdemes nekik sima ásványvizet adni, mert még nem elég fejlett a veséjük, és a sok ásványi anyag nagyon megterheli őket. Kb 2-3 éves kor körül már lehet.

Strand: tavaly sokat voltunk, a lányok nagyon élvezték. Én ott ültem a medence szélén, ők meg töltögették a vizet, vagy ugráltak stb. Amikor mélyebbre mentek, és vmi gondjuk volt én természetesen bemásztam utánuk, más is így tett. Kár hogy nincs egy olyan medence, ami fokozatosan mélyül a nulláról, mert tényleg nem lehet ilyen kicsi gyerekekkel mit csinálni. Sehova sem lehet bemenni együtt, mert vagy a gyereknek nem ér le a lába, vagy a felnőttet nem engedik be. :( Mi azért az idén is biztos ki fogunk menni. De megbeszéltük Miklóssal, hogy amikor lehet, akkor a Tiszára megyünk, ott nagyon élvezik a homokozást, vizezést. Nem is igénylik, hogy mélyebbre menjünk.

Most jutott eszembe egy történet a nyaralásról: A vidámparkba voltunk, és a nagyok beleültek az apjukkal egy olyan csúszdába, ahol a végén vízbe csapódik a csónak, és egy kicsit vizesek lesznek. A nagyok ordítottak mikor nyakukba ment a víz, és velem már egyik sem akart lecsúszni, pedig én nagyon szeretem az ilyeneket :). Már éppen menni akartunk tovább, amikor a kicsi megszólal, hogy : ÉN is ! Erre én elmagyaráztam neki, hogy vizes lesz
-Nem baj.
-Biztos, hogy menjünk.
-Igen.
Még a csónakban ülve is magyaráztam neki, hogy vizesek leszünk, meg hogy le fogunk csúszni (a játszótéren nem igazán szereti a csúszdát) És ő mindig azt mondta, hogy nem baj. Mikor leértünk kicsit megszeppent, de azt mondta, hogy jó volt :). Azóta minden nap emlegeti ezt az élményét. Biztos, hogy mély nyomot hagyott benne. :)

Na jó nem untatlak tovább benneteket.

Anita!
Én nem tenném bele a fél éves gyermekemet a bébikompba, még akkor sem, ha nagyon aranyos benne. Nagyon fontos, hogy végigjárja a fejlődési fokokat, és a saját ütemében fejlődjön. Nagyon sokat olvastam a mozgásfejlődésről, annak lépcsőiről, és a nem megfelelően fejlődés következményeiről. Nálunk Alexa 7 hónaposan még nem igazán fordult meg,( egyszer már sikerült neki), ezért kezdtem utána nézni. Mivel mindenki ismerős, és akkoriban én is gyógytornászhoz jártam, őt is elvittem, majd neurolóhushoz, mindegy a vége az lett, hogy jártunk egy fél évet gyógytornára, és behozta társait :). Sőt :) A gyógytornászunk azt mondta, hogy lehet, hogy nem lett volna semmi baja, csak később fejlődött volna, de az is lehet, hogy igen. Szerencsére ez már sosem fog kiderülni :). Nem akartalak megijeszteni, csak azt mondom, hhogy hagyd a saját ütemében fejlődni, ne erőltesd a függőleges testhelyzetet, a gerince még nem lakalmas rá.

Na most nagyon hosszú voltam.

Majd meglátom a kép feltevését.
Sziasztok

Melinda
Kép
Kép
hajme

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerekek, majd én is teszek fel képet. Nekünk a 17 órai tali nem valami jó, mert Bence még ilyenkor szokott aludni, de majd meglátom.

Tünde!
Zalánról nagyon régen láttunk! Nem sikerül a kicsinyítés? Ha gondolod, küldd át, és lekicsinyítem neked. Gratulálok a vezetéshez! Milyen volt? Az oktatóval voltál vezetni?
Mi itthon pancsizunk, Bence is nagyon élvezi. Engem is érdekelne, hogy hogy tud Zalán strandolni, ha nem lehet felnőttnek bemenni a medencébe.

Anita2!
Mit mondott a neurológus? Sajnos nem tudok segíteni börtönőr témában, de sok sikert kívánok a férjednek!

Anita!
Gratulálok a vizsgáidhoz.

Dóra!
Jobbulást kívánok a gerincednek! Jó, hogy ilyen jól bírja Petike a családi programokat!

Zsuzsi!
Gratulálok Botondhoz!!

Csilla!
Remélem, segítettem a tervrajzunkkal, örülök, hogy tetszik. Majd hétvégén fényképezek is.

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Csak fél percre ugrottam be.
Pénteken voltunk ugye a dokinál. Őrület mennyit kellett várni, még így hogy időpontunk is volt. De a lényeg, hogy semmi probléma nincs Kornéllel. :) Le kellett vetkőztetni, megnézte e mozgását, végtagjait, és csinált koponya UH-t. Azt mondta nagyon jó gyerek kis együttmőködő. Tényleg jól viselkedett Kornél, nem vergődött, nem bőgött. Azt mondják koponya UH-n a legtöbbet sírnak. Azt írták, hogy teendőt nem igényel, úgyhogy valószínűleg csak szépséghiba. Remélem nem fogja túlzottan zavarni. Mert nekem úgy tűnik, hgoy minél nagyob, annál feltünőbb a különbség. :(

Puszi Lányok

Hú ez a meleg?!?!?! Én nem bírom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
nagy_anita

Köszönöm Lányok a gratulációkat, nagyon kedvesek vagytok. Nem volt piskóta, de túl vagyok rajta. Már csak egy félév!!! :D

Zsuzsi: Gratulálok az újabb kistököshöz! :D Nagyon szép neve lesz :lol:

Anita (2): Örülök,hogy minden rendben Kornéllal. Szerintem minden szakrendelésen nagyon sokat kell várni sajnos, hiába van előjegyzés. Gondolom, sokszor lehetetlen tartani az időpontokat...
Babavizet szoktam adni BOtinak (bár nagy ritkán fogadja el, és max. pár kortyot). Tényleg elég borsos ára van, de nálunk kitart egy idejig. Teljesen steril, ezt bátran adom neki.

Tünde: Gratula a vezetéshez? Hogy érezted magad ennyi idő után a volán mögött? :D

Melinda: Örülök,hogy ilyen jól sikerült a nyaralás! Csúszda: :D

Jolka: Nagyon édes Márkó! Kidőlt a végére??? :D

Ági: Volt ünneplés?

Nem tudom,hogy tudunk-e ma menni...:( Megyünk vissza csípőUH-ra, nagyon izgulok. Ha tudunk, ott leszünk. Nehéz nagyon összehangolni, hogy mindenkinek jó legyen...

Szép Napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Fúúúú,de égek :shock: :oops: !!! Természetesen: idejig helyett IDEIG :D:D:D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

VÁrosi anyukák ti hol hűsöltök? Strand?

Manó elég hamar kidőlt ma. Egész éjszaka mocorgott, szegénynek biztos melege volt. Pedig csak 1 poló és pelus volt rajta. Ablakot a kisszobába becsuktam, de a többi helyen nyítva volt. Éjszaka még "buliznak" a hajléktalanok, sokszor hangoskodnak...

Anita2!
Örülök, hogy minden okés Kornéllal. Most már megnyugodhatsz.

Anita!
hátha azt mondják majd a vizsgálaton, hogy már nem kell hordani a terpesz pelust.
HElyesírás, sose nézzem, pedig az envém biztos tele van vele. :)
Sajnos nem dőlt ki a végére Manó. CSak viccelődött. Nekem sosincs olyan szerencsém, ogy játék v. evés közben beájuljon. Ha már fáradt, akkor jön a tejcsiért. :D

Vasárnap délelőtt voltunk a strandon. Nem azért de drágább a belépő mint a balatonon. Itt 800ft, míg Füreden 400ft.
Mióta felújították a srandott, nem is voltam. Hiányoltam is a régi bodegákat. A régi fincsi lángosos eltünt. :(
Manót nem lehetett a vízbe becsábítani. Állandóan csak mehetnékje volt, de élvezte. Probáltok többször is a vízbe vinni, de mindig hisztizett, erőltetni meg nem akartam.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Bocsi, hogy az előző üzenetet ilyen kurtán-fúrtán fejeztem be, de túl melegedett a gép. Már ő sem bírja ezt a hőséget.

Stranddal kapcsolatban, nyugodtan bemehet a szülő is a gyerekmedencébe, de állítólag nem. Csak azokat paterolják ki a vízből, akin látszik, hogy kilehet. :D Viszont a nagyobb gyerekeket ki lehetne, akik a kisebb gyerekeket zavarja. Pl. a 12 év felettiek. Manót is eltalálták jó párx a vizi pisztollyal, volt is belőle hiszti. :)

Az elmúlt héten voltunk pizzériába és étterembe is. Mind a két helyen szépen evett Manó, nem kellett utána szaladgálni, megült a helyén. Jó élmény volt. :) Itthon is megül, ha mindenki az asztalnál ül. :)

Akkor tali ma?

Kb. 1 óra múlva, megyünk a térre, remélem lesz kint valaki. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tünde láttam a képeket az iwiw.n, nagyon cuki Zalán a úszóbrekijébe.
:lol:
Kép

Ez hétvégén készült rólunk.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Mégse voltunk itthon múlt héten, azért nem jelentkeztem. Ma Ádám elaludt 5-kor, úgyhogy délután már nem mentünk sétálni. Egyébként nem nagyon alszik napközben, kikészíti ez a meleg. Lökön legalább tudunk pancsizni a medencéjében:
Kép

Jolka! Jók a képek Márkról, kis bohóc :)

Csilla! Flóra valóban nagyon szép :) Nem mondtad, hogy hány szám alatt van a telketek.

Anita2! De jó, hogy Kornélnak nincs baja! Gondolom hatalmas kő esett le a szívedről. A srác is bőrtönőr lesz, akinek az esküvőjén voltunk. Biztos a férjedet is felveszik.

Nekünk a fül-orr-gégészetre kellene visszamennünk, de ebben a kánikulában nem akarom ott kínozni szegény Ádámot. Majd ha kicsit hűvösebb lesz.

Zsuzsi! Én is gratulálok a pöttöm fiúcskához! :)

Üdv mindenkinek! Annamari

Ádimama

Sziasztok,

Szombat késő este hazajöttünk Anyukáméktól, nagyon jó lett volna még maradni, de ma délelőttre bejelentkeztek babalátogatóink és igy éreztem jónak, ha 1 nappal hamarabb hazajövünk, h. minden klappoljon, mire jönnek. Egyik nap Egerbe is elmentünk sétálni. Amúgy annyira furcsa volt, h. egész nap alig kellett a gyerekemmel foglalkozni, mert mindenki alig várta, h. nála lehessen. Nem ezért, de még ezen a héten v. a jövő héten megint megyünk, azt már hossszabb időre tervezzük. Egyébként sokkal könyebb elviselni a meleget is egy kertes házban, na jó tudom, ezzel nem mondtam újat. Képzeljétek Zalán a hintaágyban nem bírt ébren lenni 5 percnél tovább, még akkor sem, ha előtte nem sokkal kelt fel, úgyhogy akinek nem alszik el könnyen a gyermeke és a lehetőségei adottak, ajánlom figyelmébe.

Strand. Ma du. is voltunk, de mi a tóra járunk, nekünk még az a két medence bőven elég Zalus igényeihez, élvezi nagyon, de nem tudunk sokáig dagonyázni, mert hamar elálmosodik. Valószinű a meleg viz miatt. Én ma a tóból alig tudtam kijönni, annyira jól esett.

Petra,
Hát elég égő, de egyszerűen tényleg nem megy ez a kicsinyités, amit leirtál végigcsináltam és mégsemlett eredmény. Tényleg vannak nagyon aranyos képeink. Most fel akartam őket tenni a Zalus mappába, de valaki kitörölte az eddig feltöltött képeinket, ugyhogy inkább nem töröm magam feleslegesen, ha valakinek ez örömet okoz, ám tegye. Küldjem akkor neked át és te felteszed?

Jolka,
Gondolom örültél, h. kisfiad ilyen jól viseli az éttermet. Egyelőre nekem is csak poz. élményem van ezügyben, de pl. ma este jó, h. nem mentünk Zalánnal sehova. A fürdetés idejére már teljesen kész volt és mivel nem vagyunk hozzászokva a tartós nyekergéshez, hát elég tanácstalanul álltunk a dolog előtt. Aztán mint kiderült, megint elkövettük azt a hibát, amit már párszor megejtettünk. Nevezetesen a gyereket 'elfelejtettem' megetetni, de ma valahogy kimaradt egész du. :oops: Mentségemre szóljon, h. mindenki ezzel traktál napok óta, h. adjak sok folyadékot a gyerkenek, meg majd meglátom ugysem fog enni a melegben stb. én meg adtam neki a teát és a vizet, közel fél litert meg is ivott, én meg még majdnem döngettem a mellem, h. de jó anyja vagyok itatom, ahogy kell. Aha, csak szegénykém evett volna is :shock: . Na amikor közelitettem a vacsival elég egyértelmű jelét adta, h. mi is volt a problémája, 1 perc alatt végzett vele és elaludt.
A képsorozat nagyon tetszett. Nagyon fotogén a kisfiad, a kreol bőrét meg nagyon irigylem. A közös képetek szintén jól sikerült, nektek legalább van ilyen is, mi ált-ban a gyereket fotózzuk, egy normális családi fotót, de még olyat sem tudnék felmutatni, ahol Zolival v. velem normálisan le lenne Zalus fotózva.

Zsuzsi,
Gratulálok én is a kiskukishoz. Teljesült a titkos vágyatok :D . Jól birod ezt a meleget?

Csilla,
Bölcsivel látom jól haladtok, Flórának meddig kell beszoknia? Biztos százszor irtad már, de hol fogsz dolgozni? És bár magánügy, de Flórának lesz kistesója? Utóbbira tényleg nem kell válaszolnod, ha nem akarsz, csak pár hete, amikor visszaolvastam a topic elejébe, láttam, h. neked nem volt egy sétagalopp a terhesség ...

Melinda,
Köszi ez élménybeszámolót. Nekünk sose jutna eszünkbe Ausztriába menni nyaralni, annyira a tenger vonzásában élünk, de ahogy olvastalak kedvem támadt oda menni. Mondjuk nagyon nagy szerencsétek volt az idővel. Esetleg képek?????

Anita2,
Már nem tudom a postai címed, ugyhogy ird meg légyszi és küldöm a vonalkódokat. Ezek 4-es méretű pelusról vannak. Up&Go is részt vesz az akcióban? Mert akkor azt is kivágom. Cím: tunde5@citromail.hu

Anita1,
Még nem jártam forgalomban, de holnap már azt hiszem elkerülhetetlen lesz. Áááááá, biztos fognak autók szembejönni és én attól még nagyon meg tudok rémülni, de majd megirom, h. hány törölközöt izzadtam tele. :D

Jó éjt mindenkinek.
Tünde
tuzal

Sziasztok!
Hú ma megint nagyon meleg lesz.!!!!!!!!!!Már most folyik rajtam a víz!De teszünk róla h. elviselhetőbb legyen a nap!!Most töltődik a medence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Délre talán fel is melegszik a vize!Este medenceparti a férjem névnapja alkalmából!!!!!!!Na nehogy azt higgyétek, hogy valami extra medence, a tescoban vettük, felfújhatós, de elég nagy!!!Már alig várom, h. alámerüljek!
egyébként jól vagyunk, peti kúszva bejárja a nappalit, fő célpontjai a virágok, + a dohányzóasztal asztalterítője! :D
Ülni viszont nem tud még! :roll: majd csak eljön az is, bár ő inkább állna!
Megyek megnézem, nehogy túlfollyon a medence!

Kép
dora1980

Sziasztok!

Annamari: Nagyon édi Ádám! MEgkérdezhetem, hol vettétek ezt a medencét? Mi is vettünk egyet Botinak, amit egy pavilon alá behúzva már ki is próbáltunk, de tök jó lenne egy ilyen árnyékolós pancsizó! :D

Tünde: Forgalom??? Húúú, de izgi lehet! :D Zalus addig nagyizik, míg vezetsz, vagy a férjeddel van?

Jolka: lehet több hiba is volt benne, nem szoktam visszaolvasni, Botond az ölemben volt...stb, de ez baromi csúnyán szembeötlött :D
Nagyon jó a kép rólatok!

Volt tegnap tali? Nagyon elhúzódott az ultrahang :( Késett is a rendelés, meg ugye, hiába van időpont, érkezési sorrendben van a vizsgálat, a nem Nyíregyháziak meg már rég ott voltak. Én persze időre időzítettem a Minimanómat, hogy az autó se rázza fel, de bírja is, ha várni kell. Na, de nem másfél órával kalkuláltam.... Amúgy nagyon jó fiú volt, még aludt is, pedig minden baba sírt: melegük volt, álmosak voltak. Úgy sajnáltam őket. Pedig Boti sem igen tud délutánonként aludni, aminek fürcsi idejére meg is van a bőjtje :( Mire bekerültünk, jól felhúzta magát, alig bírták /bírtuk(mert segítenem kellett) tartani. Félévesnek hitték :D Na, vigasztalhatatlanul el kezdett sírni. Kérdezték, nincs-e nálunk folyadék. Mondtam van a biztonság kedvéért, de nem szokott igazán inni, csak "cicizik" (persze, ott nem így mondtam :D). Erre a gyermekem egy cumisüveg teát gurított le (férj azt kapta ki a táskából a víz helyett). Mit ne mondjak, engem is jól meglepett, főleg, ahogy tartotta a cumisüveget :shock: :shock: :D :D
Persze, még nem szeretnénk erre rákapni!
A lényeg,hogy Botondkám éhes volt, nyűgi volt, ezért nem mentünk be a városba már.
De a legfontosabb,hogy minden rendben van, és már nem kell hordani ezt a sz@r terpeszpelust :D Így az éjszkát már atlétában nyomta végig a nagyfiam! :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Szerintem tegnap sem volt tali.
Mindenesetre mi ott voltunk 3/4 6 és 1/2 7 között a környéken.
Még koncerteztünk is. Karamell és Eszti énekelt a téren. Nagyon aranyosak voltak, és még Manónak is tetszett.

Anita!
Jaj, de jó hogy már nem kell hordani a terpeszpelust. A Boti is jobban tud majd mozogni.

Dóri!
Voltatok a diplomaosztón? Hogy bírta Petike azt a nagy meleget bent? Nálunk csak Zolkó képviselte a családot, majd csak a kajánnal csatlakoztunk a többiekhez. :)

Most már csak pár nap, és nem lesz ennyire meleg.

Legyetek jók és kellemes délutánt kívánok mindenkinek!!!

Sziasztok!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Szerintem tegnap sem volt tali.
Mindenesetre mi ott voltunk 3/4 6 és 1/2 7 között a környéken.
Még koncerteztünk is. Karamell és Eszti énekelt a téren. Nagyon aranyosak voltak, és még Manónak is tetszett.

Anita!
Jaj, de jó hogy már nem kell hordani a terpeszpelust. A Boti is jobban tud majd mozogni.

Dóri!
Voltatok a diplomaosztón? Hogy bírta Petike azt a nagy meleget bent? Nálunk csak Zolkó képviselte a családot, majd csak a kajánnal csatlakoztunk a többiekhez. :)

Most már csak pár nap, és nem lesz ennyire meleg.

Legyetek jók és kellemes délutánt kívánok mindenkinek!!!

Sziasztok!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?