Sziasztok Anyukak!
Ismet jelentkezem. Csunya mellgyulladasom volt-van, ami ugye akkor kezdodott , ahogy irtam, amikor nem fejtem rendesen ki . A bal mellem bal also fertajan keletkezett egy gyulladt terulet, ami felett meg a borom is piros volt. Kezdodott olyan 38 fokos lazzal meg a het elejen, amit meg a Panadol levitt aztan csutortok ejjelre mar az sem, az ejszakai szopinal mar 39 fokos lett a lazam, reggelre pedig felment 40-re!!!!
Gondolhatjatok hogy megijedtunk, a ferjem nem ment dolgozni es telefonaltunk anyunak, hogy jojjon par napra nalunk lakni megint. Ket naping kuzdottem a 40 fokos lazzal, tomtem magam gyogyszerekkel, hutottem magam vizes borogatassal meg hidegzuhannyal (nagyon finom!)de a laz meg sem mozdult.Aztan vegre a Semicillin hatni kezdett es tegnap, azaz szombat estere vegre lement a lazam. Kozben megjartuk a korhazat is, ahol azert megvizsgaltak odalent is, hogy ott minden rendben van-e, meg a csecsemosnover kicsit megnyomorgatta a beteg cicimet es ellatott tanacsokkal. Addigra mar annyira kimerultem, hogy ha nem tolnak egy szeket a fenekem ala elajulok. Volt is nagy rohanas pohar vizert.
Szoval tegnap este ota jol vagyok, de ezt a ket napot nem kivanom senkinek. Anyu szerint meg gyerekkoromban sem voltam ilyen lazas.
De en gyoztem es ez a lenyeg!!!
Petra!
Koszi szepen az aggodast, aranyos vagy!
Virag!
Sajna a korhazban is azt tanacsoltak, hogy minden kajcsi utan fejjek, de ha bealszik a Mano 4-5 orara ejjel, akkor csak az ora menthet meg a tej beragadasatol. Eleinte az volt amit Te irtal, elkezdett folyni es csatakosan ebredtem, amit nem is bantam, de emlexem egyszer arra abredtem, hogy rettenetesen faj a bal mellem es akkora mint egy tulfujt lufi.Es akar hiszed akar nem, egyetlen csepp nem folyt ejjel ki belole, teljesen szaraz volt a polom. Viszont majdnem uvoltottem annyira fajt a lufi.Na azt hiszem itt kezdodhettek a bajok.
En is azt hittem egyebkent, hogy a szoptatas termeszetes uton szabalyozza a tejtermelest es ami marad bentmaradhat, (mint ahogy Halacska is irta emilen nekem) de lehet, hogy ez nem mindenkire ervenyes.Ugy latszik en vagyok a kivetel.Pedig tok boldog lennek ,ha nem kene fejni. De megegyszer nem kockaztatom meg ezt a ket napi 40 fokos lazat. (Ja 52kg voltam terhesseg elott, most 49kg vagyok
)
Ja, Manoka jol van, de sajna neki is volt egy kalandja. Tegnap delutanra elfogyott a fagyasztott tejkeszletunk, mert azt kapott amig 40 fokos lazam volt ( a korhazban ezt mondtak) es gyorsan vettunk a gyogyszertarban tapszert. Na az elso keverest Kisnyuszi sugarban kihanyta, ugyhogy hagytuk a fenebe. Ti hogy tudjatok, lehet lazzal szoptatni? Errol is mindenki mast mond.A parom angol honlapokon azt talalta, hogy lehet. Ugyhogy azonnal visszatettem mellre Bogyokat, igaz kozben le is ment szerencsre a lazam.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszu voltam, de azt hiszem erre a kalandra eletem vegeig fogok emlekezni.
Remelem Ti mind jol vagytok!
pusszancs
Nyuszi es Emilia 26 napos