Sziasztok
Kirakom a lábam és a graffomán társaság annyit ir, hogy győzzem olvasni
Tök jó kaja ötleteket adtok, imádlak titeket, legalább erre nem kell elhasználnom az amúgy is alacsony számmal rendelkező agysejtjeimet
Gyöngyusz
Nekünk is volt ilyen Pepe szemérem dombján: a libero pelenkától kapott kiütést szegény, a doki nénink irt fel egy krémet, amitől ugy 4 nap alatt az utcsó folt is eltünt hála.
Brik
Nagyon szépek voltatok, vagyis ez igy hüleség, mert úgy jobb hogy vagytok
:):)
Jó hogy végre megszabadultál a baciktól, de most aztán vigyázni, hogy nehogy megint visszataláljanak.
Gabek
EGy idő után nem fog kelleni, mert ahogy irod is, beáll a kereslet kinálat és nem lesz tultermelési válság
Prücsök
Nagyon ééééééééééddddesek vagytok abban a fürdetőben
Timi
Jól hangzik ez a kajcsi is, ki is fogom probálni
Holnap válaszolok a leveledre, de ma nem volt időm
Huncut
Igy nagyon megértelek hogy unod a gyógyszertári fürdetőt.
Dorka
hátam közepéig ér a hajam, de nem szándékozom levágatni, bár most szokásához hiven a szülés utáni szindróma dul, hullik mint a hó. Én összekötöm és feltüzöm, igy kevésbé tud belemarkolni, de kitartás azt mondom, mert egy idő után leszoknak róla és nem teszi.
Évi
A babakocsidat láttam ám én is élőben
még Pirusnál. A kutyusaid olyan aranyosak, jó lehet sétálni velük
Annamari
Jó hogy megtaláltál minket újra, de eltüntél megint
Irjál már magatokról, hogy álltok, mit csináltok mostanában?
Gyere el talizni velünk, ha van rá időtök.
Joe
Hogy álltok a többi szopival? Harap a kis fogas bébi? Tejed kezd visszajönni? Nálam is volt egy hirtelen csökkenés, de miután felnyomtam a folyadék bevitelt majdnem duplájára visszaállt a mennyiség.
Rita
Pocakfájás csökkent? Milyen kajákat engedett meg végre enni a szoptatós maffia?
Lilló
Megnéztem az új képeket az iwiwen, édesek vagytok nagyon.
Pirus
Nem irtál még, hogy akkor mi legyen a talival.
Ma kirucantam a két kölökkel egy kicsit, úgy döntöttem hogy elég a környező épitkezéseket hallgatni, meg a lakásban izzadni. Hármasban kirándultunk egyet a Margitszigetre, taliztunk babanetes csetesekkel. Kicsit tartottam tőle, hogy hogy fog menni, mert itt vinnem kellett az alvás miatt a babakocsit is, de azt kell mondanom elég jól vettük a dolgot. Ahol szükséges volt, ott kértem segitséget, hgoy vegyék le vagy adják fel nekem Danit, mig én a babakocsit tettem vagy szedtem le a bkvéról.
Kgiulianak irnám, hogy volt velünk egy ikres anyuka is, egész jól tudott közlekedni az ikerbabakocsival, ahol kellett ott mindig segitettek felrakni vagy levenni a nagy batárt.
Nagyon jól éreztük magunkat, Dani végig pacsálta az egész napot, még egy másfél órát aludt is, kellemesen elfáradtunk a nap végére, sőt nem volt hajlandó pelust felvenni hazafelé és simán kibirta minden baleset nélkül, lekopogom, koppkoppkopp, remélem haladunk a szobatisztaság felé.
Pepe csütörtökön megkapta az oltását, hála semmi baja nem lett, mázsálás eredménye: 8 és fél kiló és 64 cm, ami szerintem több, mert járt keze lába folyton
Ennyi már elég belőlem
Talival kapcsolatban ha ekkora kánikula marad, talán tényleg el kéne gondolkodni, hogy valami hűvösebb helyen tarthatnánk, mert sajna a milienáris park nem éppen a hűslombú fákról ismert.
puszi
Ági és a fiúk