Lányok!
Itt vagyok végre. Láttam, már többen érdeklődtetek, ami nagyon jól esett. Köszönöm.
.....és a sok drukkot is........
Na, szóval: még NEM JÖTT MEG!!!!!!
Bár hozzáteszem, hogy rövid ciklusidőt jelez a vonalzóm. Le is fogom cserélni. Általában 28 napos a ciklusom, csak múltkor 26-ra megjött. Remélem most kimarad!!!
Ancsa
Én is izgulok érted nagyon!!!
Timi
Már megint "rosszat" tettél, teszteltél!!!!!
Nyarald ki magad, és meglátod, minden "pozitívra" fordul!!!
Vio
Örülök, hogy köztünk maradtál, és továbbra is írsz. Nagyon drukkolok neked, hogy hamarosan tartós növekedés látszódjon a pocakodon!!
Hozzászólva a kérdésedhez, nekem nem kellett szednem semmit, (lehet, hogy majd ezután kell) úgyhogy érdemlegeset nem tudok írni neked. De akik tapasztaltabbak, biztos mindenben támogatnak.
Vigyázz magadra. Beszéltél a saját orvosoddal?
Adri
Ne izgulj, nem lesz baj. Mostanában lesz a köv. uh? vagy rosszul emlékszem??? Azonban a biztonság kedvéért kérdezd meg az orvost, mert jobb félni, mint megijedni. Őneki tudni kell, hogy csak "általános" pecsételés, amely meg is szűnt, vagy hogy bajt jelez-e. Fontos ez!!! A kismamik kb. 80-85%-ánál előfordul ez a tünet. Legtöbbjüknél nincs mögötte probléma, a baba egészségesen megszületik.
Vitte
Veled mi van? Olyan régen írtál. Remélem, minden rendben. Szorítok!!! Megvolt az uh? És hogy áll a szívhangotok????
Gyugyi
Örülök, hogy visszatértél, remélem, jól nyaraltál!!! Látom, hamarosan "eljön a nagy nap"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá!!!!!!!!!!!!
Kismamik
Hogy bírjátok ezt a kánikulát??
Cirk
Hát ez nem semmi!!!!!! Éljen-éljen-éljen!!!
Nagyon örülök a jó hírnek! Biztos a dédi is büszke lesz rád!!
Ui: Ne civakodj
Benita