Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK!!!! :D

Megjöttünk. Sokat fürödtünk, keveset aludtunk. K...a meleg volt 8)

Még nem tudtam visszaolvasni :oops: , igyekszem pótolni a lemaradásomat. A vonalzómat is javítanom kell, 9.cn.

Addig is millió puszi Mindenkinek :?:

Ezt láttuk a teraszról:

Kép
Vendég
 


Vio
Borzasztóan sajnálom.... :cry: Nem is tudom mit írjak. Sokkolt, amit olvastam. Sírd ki magad és próbálj előre nézni....
Vendég
 


Sziasztok csajok!!!
Minden nap kicsit jobb. Tényleg előre akarok nézni... de olyan "hülye" vagyok, mert egyre jobban belemerültem az ilyesmi témába, és már-már üldözési mániám lett, most ott tartok, hogy rettegek beadni oviba ősztől a fiamat, mert attól félek, hogy valami hazahozott nyavalyától ugyanígy járok majd. Ami nem hülyeség... dehát így meg nem lehet élni... FÉLEK NAGYON! Lehet, hogy képes leszek ezért mégsem beadni oviba....
Pont azért -is- örültem anno, hogy egyből összejött, mert mire ősz lett volna, túl lettem volna a kritikus 12. héten. És most kezdhetem elölről! Szerintetek egy ovibetegség, influenza, takonykór, vagy akármi bakteriális gyerekbetegség-amit ugye felnőtt is elkaphat, veszélyes, vagy valami drasztikusabbtól kell tartani?! Innentől sokkal jobban félek. Bocs, hogy itt riogatlak Titeket, tudom, hogy hülye vagyok. De akkor is....
vio
vio
 
 

 
 

Csilli, nem Te vagy a Csillus a Babaszobán? Mert akkor innen ismerlek...
Gyugyi, gyönyörű ez a kép!!!
Újabb duplacsík nincs készülőben???
vio
vio
 
 


Vio :)
Leesett a hőm, úgyhogy ma este csíkot gyártunk :oops: :lol:
Vége lehetne már a meccsnek....

Mutatok még képeket:

Ekkora halat fogtam...

Kép

Apával

Kép

Ilyen mély a víz

Kép
Vendég
 


Vio!

Bocsi, hogy ismeretlenül írok, de szerintem ne aggódj. Anno a terhességem alatt kb 5 alkalommal kaptam el valamilyen felső légúti vírusos hurutot, és a baba teljesen egészséges lett. Egyébként kétévente egyszer vagyok beteg. Terhesség alatt az immunrendszer "gyengébb", pont a baba érdekében, hogy nehogy idegennek ismerje fel. Nem valami kellemes, mert ugye alig lehet valamilyen gyógyszert bevenni.

Kép
Kép
sosi
 
 


Köszi Ildi, tegnap fél éjszaka ezen agyaltam, most mindenben rémeket látok még, hisz' csak 4 napja műtöttek.
Lányok, most lehet, hogy marhaságot fogok kérdezni... mivel a hormonpótlást ajánlják ilyenkor általában, ha vetélés után újra terhes lesz valaki és azért az nem természetes... szoval ilyen formában nem növeli az ikerterhesség esélyét???
És ha nem is alacsony a sárgatesthormon-szintem és mégis kapom, az nem gáz?
Vio
vio
 
 


Őzi !

A CRL 38 mm volt, akkor gondolom ezt kérdezted ! Ne haragudj, lehet, hogy nem olvastam el elég körültekintően amit kérdeztél !

Kép
csilli01
 
 


Jó reggelt ! Egy új hét következik !

Gyugyi !

Örülünk, hogy megjöttél, a képek tényeg jók !

Őzi !

Visszalapoztam, s megtaláltam a képeteket. Nagyon-nagyon édes !

Vio !

Nem én vagyok akire gondolsz a Babaszobáról ! Szerintem érthető, hogy ki vagy borulva, s sokat gondolkozol az egészem, de rémeket látnod nem szabad ! Teljesen kikészíted magad, s ez nagyon nem jó ! Én úgy tudom, hogy nem mindegyik készítmény okoz nagyobb számban ikerterhességet, tudni kellene, hogy mit írtak fel neked !

Kép
csilli01
 
 


Szia Csilli! Szoval akkor nem is hülyeség, amit gondoltam?!?!?! Jesszusom... na jó, azért az sem mindegy, hogy valaki csak a terhesség elejétől szedi, vagy évek óta... de ezt a dokik is közlik a beteggel, hogy növeli az ikerterhesség esélyét? Valamelyikőtöknek mondták? És tudjátok, melyik gyógyszer? Nekem még nem írt fel semmit, mivel azt mondta, fél év múlva próbálkozzunk. De ha már megfogan egy baba... és csak utána kezdem szedni... az más, nem?
Vio
vio
 
 


vio! Most csak neked, mert még a reggeli kv mellett bambulok.

szóval neked azt mondta a dokid, ha jól emlékszem, hogyha teherbe esel, utána kell a sárgatesthormon. Tehát akkor már kizárva ugye azikerterhesség. Te teherbe tudsz esni, tehát nem lehet olyan alacsony a progeszteron szinted, hogy akadályozná a tererbeesést. A pótlás mégis azért kell(het), mert jobbs az elővigyázatosság, leeshet a szint, és akkor ott abaj.
Szerintem kevered a Closty-val, ami tényleg érlelhet meg két vagy több petét, de ezt azoknál a csajoknál írják fel, akiknek nincs peteérése, de ennél a gyogyinál meg uh kontroll kell.

Szóval utolsó kérdésedre: nem gáz ha nem alacsony a progeszteronszinted és mégis kapod. De egyébként ha tényleg nem jön össze hipp-hoppra, akkor majd érdmes egy vérvételt kérni a ciklus 3. és 21. napján.
Remélem segítettem egy kicsit.

Pusza, és örülök, hogy itt vagy.

cic
cicmerák
 
 


Sziasztok!

Pénteken volt egy kis barnás folyásom, nagyon megijedtem, de másnapra elmúlt. a héten kell visszamennem az orvoshoz, nagyon félek nehogy megint vetélés legyen, nektek is volt folyásotok?
piros adrienn
 
 


Sziasztok! Szép napot!

Nálunk nagyon meleg van. Nálatok is?

Hogy vagytok? Nálam még semmi hír. Kicsit fájdogál hasam, szerintem mensi szerűen, hát majd meglátjuk, még nem jött meg. A cickóim is érzékenyek lettek, de így volt ez a múlt hónapban is. :( :(
Ha megúszom szombatig akkor, van remény, ha nem hát nem. Pedig ebben a hónapban nem törekedtünk nagyon a babára. Kicsit már előre el vagyok keseredve, de talán most, ha meg jön nem fog annyira megviselni, mint a múlt hónapban.

Adri: Ha nem lesz tovább barnázás van esély, nyugi, mert ártasz a babának és már a héten megtudsz mindent, bízzál. Biztos nem lesz baj.

Vio: Mizujs, jobban vagy már?

És a többiek?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Adri !

Ne idegeskedj előre, mert lehet, hogy feleslegesen teszed ! A héten kiderül, addig bízzál benne . Ne gondolj mindig a legrosszabbra.

Ancsa !

Itt is nagyon meleg van, én alig bírom elviselni. Izgulunk érted, várjuk az eredményt !

Kép
csilli01
 
 


Szia Csili!

Köszi a bíztatást, én is izgulok már.... :lol:
Veled mizujs? Jól vagy? A melegen kívül!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Ancsa !

Köszönöm az érdeklődést, de a melegen kívül teljesen jól vagyok !
Én csak 2 hete vagyok tagja ennek a fórumnak, így nem sokat tudok rólad. Van már gyermeked, vagy ez lesz az első ?

Kép
csilli01
 
 


Van már egy 5 éves fiam, most szeretnénk másodikat a második férjemmel. Sajnos az első házasságom nem sikerült, így annak hamar vége lett. A fiam tartja az apjával a kapcsolatot, most is náluk nyaral 1 hétig.
A férjemnek már van két gyereke egy 13 és egy 10 éves. A nagyobbik lány a kisebbik fiú. Nagyon szeretnénk még egy közöset, ami elvileg össze is jött szeptemberbe, de rá két hétre a terhesség 7. hetében elvetéltem. Azóta küzdünk, de még nem jött össze a baba.
Hát röviden ennyi.
És neked első baba lesz? Már nem emlékszem, hogy írtad-e?!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Igen, nálunk ez lesz az első mindkettőnknek !
Ahogy olvastam amiket írtál nektek már a gyereknevelésben van tapasztalatotok !
szerintem is jó a közös gyerek, szerintem összejön hamarosan. A rossz tapasztalat nem szabad, hogy árnyékot vessen rátok !
Őszintén drukkolok !

Kép
csilli01
 
 


Sziasztok!

Lattom mindenki jol van :) :!:

Vio! Nekem is azt mondta a dokim hogy h megtudom hogy terhes vagyok rogton menjek hozza!! Az elozo vetelesem miat kapok vmit!

Benita! Van vmi hir?

Reszemrol, Apaval elvagyunk :) Tegnap este volt egy kis vitan ami ejjel 1 ig eltartott aztan kibekultunk es ennek oromerre volt egy kis hancur! :oops: Hat ha ebbol megfogan a babank, akkor igazi szerelem gyerek lesz :) Mivel mar ott tartottam hogy ha hazamentem innen (holnap megyek) akkor elkoltozok.... De megsem :lol:

Puszi Mindenkinek

U.i Vagyok meg ma....
ja es:Kép

Kép

Kép
cirkuszka
 
 


Benita????????? Mizujs? Ugye nem jött meg?????

Csili: Inkább igyekszünk a gyereknevelésben jártasak lenni. A páromat elég bölcsnek tartom, bár néha vannak nézeteltéréseink a nevelés terén, de azért megy.
Az ő lánya már rendesen tini, van vele gond, nem is volt neki jó most a bizonyítványa. Elég nagy szájú, de tudom kezelni. A fia elég nyugodt, ha nem nézek be a szobába azt hinném nincs is otthon, mert egésznap elvan a tv-vel, vagy a számítógéppel. Az én fiam meg, mindig azzal akar játszani aki ott van. Hol az egyik a zsáner, hol a másik, ha esetleg mindkettő, akkor van a veszekedés köztük, ha nem tudnak megegyezni, akkor egyszerűen oszlatom a bandát. Mindenki a saját szobájába, és ha elgondolkodtak lehet szólni.... Ennyi.

Cirkuszka: örülök, hogy szent a béke :D

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Koszi Anita!

Es azt kihagytam, hogy ugy nezz ki ferjes asszony leszek! Ma beszeljuk meg az eskuvo idopontjat es hogy hogy legyen egy kicsit atgondoljuk :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak en mindenkepp ez evben szeretnem, mert van egy 98eves dednagymamam es szeretnem ha ott lenne! Igy egy kicsit sietnunk kell!

Kép

Kép
cirkuszka
 
 


Lányok!

Itt vagyok végre. Láttam, már többen érdeklődtetek, ami nagyon jól esett. Köszönöm. :P :D .....és a sok drukkot is........

Na, szóval: még NEM JÖTT MEG!!!!!! :wink: Bár hozzáteszem, hogy rövid ciklusidőt jelez a vonalzóm. Le is fogom cserélni. Általában 28 napos a ciklusom, csak múltkor 26-ra megjött. Remélem most kimarad!!! :)

Ancsa
Én is izgulok érted nagyon!!!
:P

Timi
:evil: Már megint "rosszat" tettél, teszteltél!!!!! :( Nyarald ki magad, és meglátod, minden "pozitívra" fordul!!!

Vio
Örülök, hogy köztünk maradtál, és továbbra is írsz. Nagyon drukkolok neked, hogy hamarosan tartós növekedés látszódjon a pocakodon!! :lol: Hozzászólva a kérdésedhez, nekem nem kellett szednem semmit, (lehet, hogy majd ezután kell) úgyhogy érdemlegeset nem tudok írni neked. De akik tapasztaltabbak, biztos mindenben támogatnak. :) Vigyázz magadra. Beszéltél a saját orvosoddal?

Adri
Ne izgulj, nem lesz baj. Mostanában lesz a köv. uh? vagy rosszul emlékszem??? Azonban a biztonság kedvéért kérdezd meg az orvost, mert jobb félni, mint megijedni. Őneki tudni kell, hogy csak "általános" pecsételés, amely meg is szűnt, vagy hogy bajt jelez-e. Fontos ez!!! A kismamik kb. 80-85%-ánál előfordul ez a tünet. Legtöbbjüknél nincs mögötte probléma, a baba egészségesen megszületik. :wink:

Vitte
Veled mi van? Olyan régen írtál. Remélem, minden rendben. Szorítok!!! Megvolt az uh? És hogy áll a szívhangotok???? :?

Gyugyi
Örülök, hogy visszatértél, remélem, jól nyaraltál!!! Látom, hamarosan "eljön a nagy nap"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá!!!!!!!!!!!! :) :D :P

Kismamik
Hogy bírjátok ezt a kánikulát??

Cirk
Hát ez nem semmi!!!!!! Éljen-éljen-éljen!!! :P :P Nagyon örülök a jó hírnek! Biztos a dédi is büszke lesz rád!!
Ui: Ne civakodj :evil:

Benita
benita
 
 


Vio!
Úgy van, ahogy Cic írja, csak a tüszőnövelő hormonoktól lehetne ikerterhesség. Ilyen pl. a Closty (nekem volt szerencsém még három-négyfélét kipróbálni), de amellett tényleg szoros orvosi ellenőrzés, UH van a ciklus elején, tehát a megfoganás előtt.

Nálad, ha már megvan a baba, csak rásegítenek a sárgatest-mennyiségedre, nehogy emiatt elvetélj. Nincs a kettőnek egymáshoz köze.

Próbálj megnyugodni és nem mindenben rémeket látni. Valószínű egy könnyebb megbetegedéstől, náthától semmi baja sem lesz a babának.

Tudom persze, hogy ez az aggódás most teljesen természetes. Én ma vettem egy könyvet, Terhesség félelem nélkül a címe. Rámfér az elolvasása és a tanácsok megfogadása. Csak reménykedek, hogy sikerülni fog.

KépKép
nanett
 
 


Nanett,
Jee, epp en is azt olvasom! A Clayton-Fischbein-Weckl felet olvasod te is? Hogy vagy a hanyingerrel? Meg mindeg szerencsed van vele? Mar 9+2 vagy, hogy szalad az ido!

Vio,
A lanyok mar mindent elmondtak ami lenyeges a progeszteronnal kapcsolatban. A mar letezo terhesseg megtartasahoz kell. Ne parazz mindenen, nem fog a vilag osszes ismeretlen betegsege megtalalni ha teherbe esel, ne aggodj. Most nagyon bizonytalan vagy, de majd elmulik. Latod Gyugyi is milyen szepen rendbeszedte magat!

Gyugyi,
Udv ujra itt. Nagyon jo idot fogtatok ki a Balcsin, ugye? Nagyon szepek a kepeid es a csaladod is! Latom nem vesztegetitek az idot, csak igy tovabb! Orulok, hogy mar te is elore nezel.

Csilla,
Igen, koszi erre voltam kivancsi! :) Nalad mikor neznek tarkoredot?

Benita,
Na ez jo jel, csak maradjon is igy!

Cirku,
Micsoda hirek! Hancur, hazassag! Ebbol mar ki kel sulnie egy harmadiknak is!!! :)

Adri,
Lehet barnazas normalis terhessegben is, de en elmennek dokihoz a helyedben. Ha mas nem, megnyugtataskepp.

Anita,
Es a gyerekek tudjak, hogy szeretnetek kozos babat? Mit szolnak/szoltak hozza?

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Igen Őzi, tudnak róla. A lányzó már anyáskodó, ő már nagyon szeretne, a fiam is mert most született tesój az apjánál, és nagyon szereti. A férjem fia, ő is szeretne, de ő nem mutatja ki az érzelmeit, ő úgy van vele neki mindegy. De nem ellenzi. :D :D :D Hát ez van.

Lányok fájdogál megint a bal oldalam, vagy inkább nyilall. Most olvastam, hogy lehet a beágyazódás befejeződése is. Múlt héten pont 1 hete fájt, akkor azt mondta valaki, hogy lehet beágyazódás kezdete, akkor ez elvileg lehet a vége. Na a fene, már megint beleélem magam, aztán jön a nagy csalódás. Pedig, hogy szeretném már ezt a babát. :oops: :oops: :oops:

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Őzi!
Igen, azt vettem meg én is. Remélem, jó lesz. Főleg a közeledő tarkó-redő mérés miatt parázok, tudod, az előzmények miatt, és mostanában egyre többet gondolok rá. De megpróbálom leküzdeni. Irigyellek, hogy te már 12+5 vagy!

Azóta sincs hányingerem, remélem, ez nem gond. Bánni mondjuk nem bánom.

Anita!
Mikor fogsz tesztelni? Tudom, milyen türelmetlen az ember ilyenkor.

Gyugyi!
Irigykedek, biztos nagyon jó volt a nyaralás. Főleg ilyen időben. Nem égtél le?

Többieknek kitartást a hőséghez!

Cirkuszka!
Gratulálok!

KépKép
nanett
 
 


HELLÓ!
PÉNTEKEN KELL VISSZAMENNEM UH- RA, VAGY SZERINTETEK HOLNAP IS SZAKRENDEL A DOKI MÁR MENJEK VISSZA HOLNAP, DE AZT HALLOTTAM AZ SE JÓ HA SOKSZOR CSINÁLJÁK A HÜVELY UH- ÁT MERT ATTÓL IS EL LEHET VETÉLNI.
piros adrienn
 
 


Adri,
A terhesseg elejen nincs veszelye egy szakszeruen elvegzett huvelyi uh vizsgalatnak. Altalaban a 11.-12. heten ternek at hasira, de van aki kesobb.

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Nanett! Ha nem jön meg akkor szombatra gondoltam, nagyon szereték már egy csíkoskát!!!!

Adri: Szerintem várd meg a pénteket, ha a doki azt mondta meg van az oka, lehet akkor már látni fogod a szív verését és ezért kell akkor menned. TÜRELEM, NE IDEGESKEDJ!!! árt a babának.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha befogadtok. Mi is most tervezzük a babát, ez az első kísérletezős hónapunk. Szombaton (nem) kellene megjönnie, majd meglátjuk, addig reménykedem.
Timi
timi72
 
 


Timi,
Udv nalunk! Persze, szivesen latunk! Sokan jarnak itt veled egy cipoben, jo kis zebraparty lesz ebbol...

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Timi,
Ismeros vagy nekem, mintha mar olvastalak volna mas topikokban. Ugye ez nem az elso baba lesz? Hany gyereked van, csak nem o lenne a harmadik?

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Őzi,
de igen. Két gyerkőcöm van már, most szeretnénk Hármaskát. A nagyobbik lányom hat éves, a kisebbik négy. Régen írogattam más topikokban, de mióta újra dolgozom, elég ritkán fordultam elő a babaneten. Remélem, most újra lesz okom aktívan részt venni a topik életében....

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Üdvözlet mindenkinek !

Nagyon sokat írtatok tegnap délelőtt óta!

Szia Timi ! Jó, hogy csatlakoztál, jó dolog, ha többen vagyunk!

Őzi !

Mi szombaton elutazunk 1 hétre, így kb. másfél hét múlva nézik a tarkórendőt! A dokim azt mondta, hogyha ott minden rendben, elég 1 hónap múlva menni hozzá. Közben még elmegyek géndiagnosztikára, ott július 12-re kaptam időpontot!

Adri !

Ilyenkor nehéz kivárni az időpontokat, amit az orvos mond, de szerintem érdemes ! Addigra már biztos lehet már jól látni ! Nyugi !!!

Ancsa !

Az jó dolog, ha mindenki szeretné a babát, így bizos szuper dolga lesz nálatok.

A kismamáknak kitartást ebben a melegben ! Én elég nehezen viselem!!!

Kép
csilli01
 
 


Ja , és még valami !

Nagyon szurkolok mindenkinek,aki a becsíkozódását várja !

Akinél van valami, azonnal jelentkezzen !!!!!!!!!!

Kép
csilli01
 
 


Sziasztok!

Még nincs semmi mensi ügyben, a melleim fájnak. :D :D :D

Benita? Helyzet jelentést kérek!!!!!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita :)
Drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


Köszi Gyugyi! Nálad mi a helyzet? Akció hegyek, gondolom a vonalzódból... :) :) :)

Többiek hol vagytok?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok Lanyok!

Most meg innen kintrol jelentkezem de este mar Magyarorszagon vagyok! :?

Benita!
Bocsi de mar msnen nem leszek ezert itt majd meglesem hogy ugye ma sincs nalad valtozas mensi teren :lol:

Huu Anita drukkolok nagyon!!!!!!

Nekem tegnap szakadtak le a melleim egesz nap nem tudtam felemelni a kezem :? :shock:

Gyugyi neked is mennek a drukkok:)

Itt szakad az eso jo huvi van :) Tudom otthon kegyetlen de ma este visszem a hideget:)

Kismamik jol vagytok? Nanett hanyinger?

Kép

Kép
cirkuszka
 
 


Lányok!

Azt hiszem vonalzót váltok :( Mintha megjönne..............:( :( Nem akarom!!!!!!!!!!!!!!!! Még egyenlőre nem durva, de már kezdek "rózsaszínné válni". :cry: :cry: Talán mégsem! De akkor mi ez?

Ancsa
Neked ezerrel drukkolok, hogy ne legyen ilyen perced SOHA! Nagyon rossz volt.
És Timcsusz Neked is!!!! Még csak nőjjön az a vonalzó jó hosszúra!!!

Cirk
Jó hogy kicsit hűsölni tudtál, remélem már nem ketten jöttök haza! :wink:

Timi72
Légy üdvözölve közöttünk, drukkolok a két csíkért!!

Csilla
Jó nyaralást kívánok! 8)

Majd még jövök. Izgulok nagyon!!!! Komolyan mondom, ugyanolyan sz. érzés, mint ha terhes lennék és úgy jönne ez a rózsaszín..... ugyanúgy izgulok. :( :(

Jaj, és még valami. Biztos látjátok a lenti vonalzómat. Azt jelzi, hogy 18 nap múlva 4 hét szabira megyek. (július 15-től) Tehát, ha nem lesz otthon netem................... nagyon hiányozni fogtok!!!! De majd beülök egy kávézóba, vagy valami, mert nem bírnám ki. Úgyhogy visszaszámlálás indul.

Benita
benita
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást. Sajnos, műsoron kívül ma reggel megjött, így marad a reménykedés a következő hónapra....Nagyon nem is bíztam benne, csak úgy rábíztuk magunkat a véletlenre, és hát, most nem jött össze. Igazán nem összpontosítottunk az esedékes napokra, csak elhatároztuk, hogy nem teszünk ellen semmit, és vagy sikerül, vagy nem.....Nem baj, majd legközelebb....

A csíkra váróknak sok sikert kívánok. Ti, hogy bírjátok ezt a hőséget??? Nálunk, itt az irodában 36 fok van, gyakorlatilag rajta ülök a ventillátoron, és így is csöpögök....

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok!

Szétfolyok, olyan melegem van. Kár, hogy a zsír nem olvad ki belőlem... :lol:

Benita :)
Azért még szorítok Neked egy kicsit.
Otthon töltöd a szabidat vagy mentek valahova nyaralni is?
Ilyenkor nyáron nagyon örülök, hogy pedagógus lettem :!:
A nyaralás jó volt. Bár nekem inkább munka volt kellemes körülmények között. 60 gyerekre figyeltünk napi 24 órában.

Kép

Cirk :)
Vigyázzatok az úton! Ebben az időben minden sofőr egy kicsit figyelmetlenebb. Van légkondi a kocsiban? Nagyon kellemes az ilyenkor. Lehet, hogy beköltözöm az autónkba :shock: :wink:

Csilli :)
Bírod még ezt a meleget? Hideg borogatás tarkóra, csuklóra, bokára! Melegen -ill. hidegen- ajánlom!

Timi :)
Ti is a harmadikat? Fiúra gyúrtok, gondolom :wink:

Őzi :) Cic :)
Bírjátok a hőséget?

Anita :)
Még mindig semmi?

Vio :)
Hogy vagy? Gyere és írd ki a gondolataidat. Nekem is sokat segített. Itt nyugodtan panaszkodhatsz, meghallgatunk....

Megyek, beállok a ventillátor elé. Jó szaunázást Mindenkinek!
Vendég
 


Benita: Talán még nincs veszve semmi.... Hányadik napnál jársz már?
Nekem is sokszor van olyan érzetem, mintha meg akarna jönni, de eddig még hála az égnek nem jött. :)
Szorítok nagyon, hogy elmúljon a rózsaszín!!!!+++++++++
Tudod, nekem már féléve ilyen percek sorozata van. De nem tudom, melyik az utolsó, inkább úgy fogalmaznék, ne tudjam meg TÖBBET.

Köszi a drukkot Timi, örülök, hogy velünk vagy, sajnálom, hogy megjött. Nálunk is borzasztó a hőség az irodában és még délután táncpróbám is van, meg fogok kukulni....

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Gyugyi: MÉG SEMMI!!!!! :D :D :D :D :D

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Benita !

Nagyon - nagyon jó pihenést neked a szabadságod alatt !
Nem biztos, hogy meg fog jönni, várjuk a híreket! Jó lenne, ha néha írnál !

Gyugyi !

Köszönöm a trükköt, tényleg sokat segít! Itt az irodában nincs olyan meleg, otthon a férjem tegnap mégis beszereltette a klímát, de közölte, hogy csak miattam :P :lol: Persze -szerintem - maga miatt is, de mindegy. Így otthon a legjobb! Már nem akartunk ebbe a lakásba ilyenekre költeni, mert építkezünk, s remélhetőleg pár hónap múlva elköltözünk.

Kép
csilli01
 
 


Ja, a meleg az nekem kétszeresen is rossz. Nem elég, hogy haldoklok - főleg az utazás meg az esték viselnek meg a legjobban - de a férjecskémet is alig látom mostanában, ugyanis klímaszerelő (is). És persze mindenkinek csakis a hőségben kell a klíma, előbb nem lehet erre gondolni. Már nagyon fáradt szegény. Lehet, hogy épp ezért nekem most a melegen kívül semmi bajom - lekopogom persze. Biztos, mert most nincs ideje velem foglalkozni.

Na, de nemsokára vége lesz szerintem a "csúcsnak", jön a hűvösebb idő.

Benita!
Szerintem még ne add fel. És várjuk majd a jelentkezésedet.

Timi!
Nagyon sajnálom.

KépKép
nanett
 
 


Anita,
Hat ez nagyon biztato! Mennek a drukkok!

Benita,
Rozsaszin? Azert ez fura. Feltetlenul irj ha valtozna valami!

Lanyok,
Van egy konyv amit most kezdtem el olvasni es maris nagyon tetszik. Lehet Magyarorszagon is kapni, ezert merem nektek ajanlani. Szorakoztato es hasznos olvasmany meg azoknak is akik idonkent paraznak a terhesseguk alatt (mint en :lol: )
Szoval, Vicki Iovine : Barátnőim a terhességről.

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Jaj csajok!
Nem is tudom mit írjak. Most hamarosan el kell mennem, ezért gyorsan pötyögök valamit. A helyzet az, hogy azóta semmi (de ezt csak nagyon némán mondom), a hasam sem fáj, pedig olyankor szokott. Nem tudom, mi van. :shock: :shock:
Lehet, hogy ez egy aprócska jel volt? hogy ne hajtsak annyira??? Ugyanis reggel hattól este 10-11-ig melózok. Tudjátok, nagy a kert, nyár van, + a 8 órás melóhely.
Rem. holnap is jóhírrel tudok jönni.
NAGYON KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT. :P LEHET, pont erre van szükség!!! Puszi mindenkinek!

Timi72
Sajnálom, de talán nálad még annyira nem tört el a mécses, ahogy írod első próba volt. Készíts vonalzót, és látjuk hol tartasz, majd segítek, ha kell.

Gyugyi
Mindent bele, közeledik!!!!!!!!! :) :) :D

Ja, és én is k...-ra ki vagyok a melegtől!! :evil: :?

Bocs, hogy ma csak ennyit voltam jelen, de valamikor dolgozni is kell!!!!
:roll:

Benita
benita
 
 


Őzi!

Miért tartod furának??? Mert én is annak tartom. De lehet, hogy csak káprázott a szemem. Ma olyan fáradt vagyok. Most lehet, hülyén hangzik, de teljesen olyan volt, mint amikor pocakos voltam, és jött az első "jel" . Vagy lehet, hogy most kéne annak lennem, és csak egy "pecsét", mivel a baba már nem enged ki többet????? :? :shock: Ilyenről nem hallottál?
Hülye vagyok mi?

Benita
benita
 
 


Benita,
De, nekem az elsonel pont ilyen volt. Nem vagy hulye, csak babat szeretnel, mint mindannyian. Azert fura, mert ha mensi akkor miert olyan halvany? Mennek a drukkok!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?