Halihó!
Megjöttünk, de csak egy pár napra. Nem csak lustulunk ám a telken, hanem onnan megy az ügyintézés új otthonunk ügyében. Szerződés aláírva, felújítási munkálatok tárgyalás alatt, de úgy néz ki, hogy már július elején nekikezdenek.
Férjem a kertet már túrja ezerrel, kiásott egy halom bozótot, felnyírta a tujákat és egyéb kemény melókat végzett, úgy néz ki a karja meg a lába, mintha 20 vadmacskánk lenne itthon.
Manci stabilan ül, láza három nap után nyomtalanul eltűnt, pöttyei nem voltak. A második alsó fogacska teljesen kibújt, felül meg tök fura az ínye, olyan, mintha a két lapátka már átlátszódna az ínyén, de egész magasan elől, nem az íny alján. Na ha ezt most értette valaki, annak gratula!
Kistesó gondolom jól van, a jövő héten megyek a 12. heti vizsgálatra. Néha émelygek és a gyomrom szokott kicsit égni, de nem vészes. Nórikával jól viseltem, remélem most is mázlim lesz!
Poci mintha kezdene nőni, vagy csak a szülés után maradt hasamat már nem húzom be? Ki tudja!
Pancsolós képek nagyon aranyosak!
De most nézem csak, hogy nekünk még nincs kint medencénk. A fürdőkádban még nem próbáltuk egyedül ültetni, azért ott teszek egy próbát!
Ana,
gratula Olinak, nagyon ügyes!
Rayo,
Nekem hasonló sztorim van a betegségtudattal kapcsolatban. 7 évvel ezelőtt elmentem szemészhez, mert csomó folt úszkált a szememben, zavart a látásban. Azt mondták autoimmun megbetegedés, üvegtesti homály. Elkezdték kezelni általában szteroiddal, amitől kicsit jobb lett, de amint pl. megfáztam egy kicsit, újra telement a szemem. Műteni nem lehetett, mert ha kiszívják az üvegtestet és feltöltik valami idegen anyaggal, akkor sem lenne biztos, hogy én abba nem termelném ugyanígy a dolgokat. Lényeg a lényeg, kb. 4 éven keresztül kezeltek, injekció formában is kaptam többször, direkte a szemembe, izgultam mindig, nehogy monyó maradjon utána, mert az hetekig szívódott fel. Olyan is volt, hogy reggelente munka előtt mentem a kórházba, hogy infúzión kapjam a szteroidot, mert a gyomrom már nem bírta. Sőt szedtem egy ideig immungyengítő sz.rokat is, amilyeneket szervátültetésnél adnak és amitől olyan pihés lettem, mint egy plüsmackó... Aztán mielőtt Mancit szerettük volna elegem lett, abbahagytam minden gyógyszert és a cigit, a nagyon aranyos szemésznőnek megmondtam, hogy úgyis mindig visszatermelem a homályzónákat, kár a gőzért. Most én is csak kontrollra járok, foltjaim ugyanúgy vannak, de igyekszem nem foglalkozni vele...
Minyu,
szegény Nándinak is húzós napjai lehettek, örülök, hogy jobban van! Szerintem nagyon cuki lett a haja!
Sziszike,
szegény Anna, megy a drukk a porlasztáshoz.
Remélem lesz ágy, hogy Te is vele maradhass, úgy talán pihenni is jobban tudnál, nem kéne utazgatni...
Annamari,
kemény lehet a páros-hiszti! Nálunk Nóri most kezdi, minden elismerésem, hogy kibírod valahogy.
Ahogy elnézem bepótoltam a pár napos lemaradásom...