Marcus az erkélyen az új kismedencében
Szia Mindenkinek!
Bár nem szoktam túl gyakran jelentkezni,ne haragudjatok némaságomért.Magával ragadott a nyári hangulat,alig vagyunk itthon,és a gépünkkel is problémák voltak.Tehát minden és mindenki más hibás a környezetemből távolmaradásomért...
Döbbenetes,hogy szinte átmenet nélkül hőségriadós meleg lett.
Mindenki igyon ám annyit,amennyit csak bír.Lehet,hogy nem normális,de én már a napi négy és fél,öt liter folyadéknál tartok (levessel együtt).Marci babinti is szokatlanul sokat kér cicit vagy vizet.Újra olyan kemények és óriásiak a melleim,mint az első hónapokban...(apa nagy örömére)
Erzsi!Sokat gondolunk rátok.Izgulunk értetek.Irigykedünk ám a párommal...Gáborom néha-néha,szégyellősen,de egyértelműen utalgat a második babára.Örülne,ha már most eggyel többen lennénk.Még várnia kell kicsit,de már nem sokáig...
Jó egészséget,sok örömet picúrkátokhoz!
Zsu!Nagyon örülök,hogy sikerült verses,mondókás könyvet venned.Ugye milyen jók?!A Bóbita nekünk is megvan.Azt el is felejtettem említeni,és még sok-sok más könyvet.Öt testvér hagyatéka,hogy roskadásig tele vannak a könyvespolcaink gyerekkönyvekkel.
Én is adok tejterméket babintimnek.Már említettem korábban.Savanyított tej alapú bébiételeket,babajoghurtokat.A védőnőnk se ellenzi,a gyermekorvosunknak sincs kifogása.És Marcinak mind nagyon ízlik.mostanában a túróért rajog.
Anyukám mesélte,hogy a hugaimnak is feles tejjel összeforralt Orizát adott.Nem volt más.Nincs semmi bajuk,és ma is imádják a tejterméeket.Sajtevők...
Ugyanakkor valóban előfordulhat,hogy egy-egy kisgyerek tejérzékeny lesz.Sajnos,előfordul.
Húúú,annyi hozzászólás hangzott el,mióta utoljára bekukkantottam,hogy most nem is tudom,kinek írjak még.Legközelebb jobban megjegyzem a dolgokat...
Képzeljétek,Marci ma már úgy lépett két embereset,hogy nem átvetette magát két bútordarab között,hanem el akarta érni apát.Megkönnyeztem a nagy eseményt.Kíváncsi vagyok,mikor indul el,de úgy igazán...
Puszilunk benneteket!Most már elnémulok.
Marcus a pancsolás után a fürdőkádban