Sziasztok!
Régen voltam, olvaslak benneteket, de válaszolni nincs időm.
Nagyon nehezen bírjuk a meleget, Gergő egyik nap átalussza az egész napot, tegnap meg nagyon nyügi volt.
Babakötvény: nekünk már megvan, hát nem volt semmi kiváltani. Tényleg meg kell várni, míg megérkezik a papir a magyar állam kincstártól, azzal beméssz az Apehba, ott csinálnak a gyerköcnek kártyát, arról kapsz igazolást, ezzel az igazolással és a szül any kivonattal, és egy igazolással, hogy te kapod a családi potlékot, beméssz a bankba, és röpke fél óra alatt meg is van. Persze ha szerencséd van, én az egyik bank fiókot azért hagytam ott, mert azt mondta a pasi, hogy ő még ilyet nem csinált, és legalább másfél óra.......
A gyerekorvos, még aznap jön amikor hazajössz, vagy legfeljebb másnap, a D.és K vitamint, kenőcsöket nekünk a korházba írták fel. Gergőnek, speciális koraszülött tápszer kell, a dokinő nem is ismerte, jó mi?! Sok korababával volt dolga...., biztató a jövőre nézve, nekünk az oltások is el vannak csúszva, azt mondta, kérdezzem meg a SOTE-n, hogy adja be, a SOTE-n, meg hülyének neznek....
Na mindegy....De legalább egy ideig nem kell tanácsadásra járnunk, ő jön ki házhoz.
Mézgombi, de jó, hogy juliusban már fent leszel, talizunk majd?
Gyönyörű a babád!!!!
Pil, azért nem írok tali ügyben, mert elég bizonytalan, lehet, hogy akkor tájt műtik Gergő sérvjét, és nem tudom....
Nekem bármi jó, ha el tudunk menni, bárhova elmegyünk.....
Jaj, képzeljétek, szörnyű két napunk volt, jó párszor beriasztott a légzés figyelőnk, nekünk ugye alapban "kötelező" volt, elég rendesen rizikó faktorba tartozunk. Meg is vettük, a SOTE is ezt használja, gondoltam minden ok. Három hétig nem is volt gond, na szombaton el kezdett szirénázni, rohantam az ágyhoz, felkaptam a gyereket, hál istennek összerezzent, és semmi gond nem volt, na ezt eljátszottuk egy párszor, volt ugy, hogy fent volt Gergő és nézelődött amikor beriasztott, na tegnap kicserélték az egész gépet, Tökre félek...... bár inkább, száz vak riasztás, mint egy igazi.......
Kitartás a pocakosoknak, és persze a mamiknak, gratulálok az uj babáknak.
Bocs, hogy ilyen hosszu voltam.....
Ja, Gergő tegnap 2840 gramm volt.....(minden nap mérjük....
)
Puszi Andi