folyt.köv
Krisszie
Csaszinál altatás szükséges nálatok? Mert ha már tuti a csaszi és programozott lesz ezek szerint, akkor megbeszélheted a dokiddal, hogy ha nincs eü akadálya akkor lehet gerincérzéstelenítés is, és akkor végig fent vagy, rögtön láthatod a picurt, meg még egy előnye van a programozott csaszinak, legtöbbször reggel végzik ezeket a műtéteket elsőnek, persze ha nincs más életmentő mütét ami közbeszólna. A reggel 9 es műtét után már a délutáni szopihoz fel is hozzák neked a babót, igy hamar vele lehetsz.
Altatásos csaszi után is megkapod a babót délután, csak ugye akkor a mütét után felpofoznak és vagy emlékszel a picire vagy nem (anno Daninál csak egy folt maradt meg nekem róla, fehér foltban rózsaszin mocorgó folt:))
Most is két napot voltam fent az örzőben, mint Daninál, csak hogy Pepénél nem azért mert nem volt lent hely, hanem azért mert hétvégére esett és alig voltak az osztályon, nem volt telt ház és igy jobban tudtak ránk figyelni fent (ketten voltunk szombat-vasárnap összesen ), a babókat felhozták és mivel nem volt iszonyatosan sok babó, igy több idejük jutott a csecsemősöknek ránk is, elég sokáig ott is hagyták nekünk a babákat, igy élvezkedhettünk nem csak a szopival, hanem az együtt alvás, szuszogás és társaiban
Mikor lekerültünk, akkor is ketten maradtunk egy szobára még egy nap, és bevallom nőiesen mind a ketten visszatoltuk estére a babókat és "utoljára" aludtunk egy jót, nagyon sokat jelentett, sok energiám maradt és nem éreztem magam annyira fáradtnak.
A mütét utánra tudom javasolni a haskötő használatát, nagyon sokat segitett, könnyebben tudtam mozogni.
Prücsök
A "nagykönyv" azt mondja hogy a napi megehendő mennyiség kbra a baba súlya szorozva 0,15 tel, vagyis testsúly kgmonként 150 ml. De ez a nagykönyv, ne felejtsd el hogy te se eszel mindennap ugyanannyit, és ebben a dög melegben a felnöttek is kevesebb élelmet visznek be, inkább isznak, vagyis a babók most szivesebben csak az előtejet iszogatják, ezért szokott rövidebb ideig tartani a szopi is mint általában .
Tepsis csigatészta mit takar? elárulod?
Amugy gratula ügyi vagy hogy előre meloztál vele:)
Brigi
Akkor kérni kell egy másolatot bent az önkormányzatnál, nem fogadják el a fénymásolatot. (lehet hogy ha szóltál volna akkor rögtön kettőt adnak, sogornőmék februárban házasodtok és az anyakönyvezető a pocak láttán automatica kettőt adott már nekik, mivel 300 napnál nem régebbi kell, igy nem volt probléma a kiadása)
Remélem vetted az adást, hgoy csak poént irtam, de olyan magas labdát dobtál fel, hgoy kénytelen voltam leütni
Toxémia jelei: magas vérnyomás, vizesedés, fehérje a vizeletben ezt mondanám elsőkörben, de Timi majd megerősit és kijavit
Timi
Nah most nem akarom Norbit reklámozni, de ezzel a kajálós dolgával tényleg nem talált ki hülyeséget, nem probáltad még? Én most aktivizálom magam és probálok utána tanulmányozni, végig gondolni, hogy tudnám megváltoztatni a kajálási szokásainkat. Nálunk nem én vagyok a szük keresztmetszet, hanem apa, mert elég egyoldaluan kajál : hús legyen és köretnek meg jó a kenyér is.... igy elég nehéz főznöm is változatosan, de megoldomén, max ő mindig ugy kapja hogy ne vegye észre
Most is csináltam valami nagyn fini desszertet a gyereknek és magamnak: nagyon régen vettem egy olyan rudmixert ami nagyon gyors fordulaton müködik és akár a forró, fővő ételbe is belelehet helyezni (nem rég láttam hogy a zepter is árul ilyet, jó drágán....)
Ez tud olyat hogy a fagyos, jégkásás 1,5% os tejből habot készit, mintha tejszint vertél volna fel habnak. Nah fogtam magam és két deci tejkását felhabositottam, tettem bele édesitőt, kicsi citromhéjat reszelve és most érik nálunk a málna, igy szedtem egy adagot, azt is beleküldtem: igy lett málnahab, ami jó hideg, szinte fagyos volt mint a fagyi és alig van benne szénhidrát, sőt mondhatni egészségesebb mint a fagyi ami tiszta cukor és minden féle álagjavitó...
Évi
Megvettétetek már a babakocsit? csak azért kérdem mert Pirus most akarja eladni az ő vadi úját, mert az ő terepükre sajnos nem jött be a kereke, két hetet használta összesen., szal még bőven garanciális és nem is agyonhasznált ugyebár
Kgiulia
Hu én még a vásáron vettem az én PC kengurum, de pontosan olyat amit mostmár nektek sem jó, szal magas támlás. Tegnap probáltam meg hogy kifelé forditom benne Petit, de valahogy az én testi adottságaim miatt valahogy nekünk nem nyerő az a póz (túl nagyok a lökháritóim és a hasamon is van bőven úszógumi).
A kendő nem jönne be esetleg, mert ugye abban is rakhatod az előlkeresztezett pozicióban kifelé a babót?
Ugy látszik ez a mai nap már csak ilyen, megint lépek... csinálják a padlópontozást és kellek valamiért... Ugy várom már hogy jövőhéten kész legyünk a laminált padló lerakással, akkor nekieshetek takaritani és költözhetünk felfelééééééééé, már látom a fényt az alagut végén...
puszi
Ági