Sziasztok Lanyok!
Na ma volt termes rendesen, csak gyozzem visszaolvasni!
Megegyszer Cirku, Cic, Beni, Csilla, lanyok, koszi hogy drukkoltatok nekem, nagyon jo volt veletek ez az elso "idegtepo" trimeszter! Mi majd Ciccel es a tobbi kismamaval torjuk elotettek az utat a masodikba, meg a harmadikba ...
Vitte,
Udv nalunk, gyere majd nyaralas utan!
Benita,
Igen, oriasi megkonnyebbules, hogy nem kell tovabb titkolozni a legalabb a csaladom elott. Teljesen mashogy reagaltak, mint amire szamitottam, nagyon orultek es egyatalan nem nehezteltek, hogy idaig nem tudtak a babarol. Nem nagyon ertik, hogy milyen egy ember lelkivilaga veteles utan, mert a mi csaladunkban meg nem volt ilyen, de azt erzik, hogy valami nagyon megvaltozott bennem es igy tiszteletben tartjak minden dontesemet ami erre vezetheto vissza. Tegnap miutan beszeltem veluk, olyan konnyunek ereztem magam, hogy el tudtam volna szallni...
Adri,
Udv neked is. Kicsit zavaros, hogy most hany hetes lehetsz. A kov uh-d utan biztos vagyok benne, hogy okosabbak leszunk, addig meg fel a fejjel. Hidd el mindig lesz kovetkezo uh, amiert lehet izgulni. Valahogy az elet uh-tol uh-ig tart ha az ember babat var
.
Vio,
Tenyleg, csak par szo erejeig nezz be! Mi van veled?
Luisa,
Az en esetem nem hetkoznapi, ugyhogy nem lenne jo ha ezt venned alapul, de azert leirom. En az 5+5. napon voltam eloszor uh-n es 3 mm-es embriot lattunk keringessel. Mondjuk eleg durvan kellett nagyitani... es a 7+5. napon mar 16mm volt a babonk, jol lathato szivveressel. Szoval 8 hetesen mesz, akkor mar biztosan latnotok kell valamit.
Ja es ne vedd zokon ha valaki elfelejt valaszolni neked, nincs ebben semmi szemelyes. Orulunk neked is, mint ahogy mindenki masnak de, de most egyszerre annyi uj lany jott, idobe telik mig megjegyezzuk a neveket es a nevekhez tartozo torteneteket... legalabbis nekem, a magam neveben biztosan beszelhetek
.
Na most megyek, remelem nem maradt ki senki. Mindenki aki nem csikos erezze magat megdrukkolva