Új privát üzeneted érkezett!

Timcsusz
Valahogy nem értem a vonalzód...... :shock: Mintha azt mutatná, hogy megjött neked, és indul újra a ciklus!! Nézd meg. Lehet, hogy újat kéne csinálnod, hosszabb ciklusidővel, és akkor addig mutatja a napokat. Tesztelésig legalábbis.
Jobbulást a fiadnak. Vigyázz te is magadra. Hova repültök? Bárhová is, de jó nektek. :( :) :)

Ancsa
Jó, hogy írtál. Mit mondjak, egész jól bírod hozzászólás nélkül. Már nincs sok napod hátra a tesztig, ha jól látom. Drukkolok neked. Én is a jövő hetet várom, hasonló cipőben mint te..... :roll: :wink:
Jó lenne, ha együtt "csikoznánk duplára" ezt a rovatot!!!! :P :P

Mot
Üdv. a csapatunkban. Gratulálok a kis jövevényhez. Vigyázz rá nagyon. Uh-képnek örülünk ám! Ha van (lesz) rakd fel légyszi. :P

Vio
Veled mi van? Nem is írsz, így nem tudjuk mi történik. Gondolunk rád! :(

Cirkuszka
Láttalak egy másik rovatban!!!! :evil: Ezért küldök neked meglepit, ez éltessen!
:P
Kép
benita
 
 


Jajj Timcsusz tudod ha ugy lenne en lennek a legboldogabb ember a Foldon!!!!!!!!!
Kép

Benita :lol: nem kaptam rohogo gorcsot :lol:
Kép
Ajandek :lol:

Kép

Kép
cirkuszka
 
 


Most meg nem tudom, hogy csináltam már a vonalzómat :oops:
A másik jó Benita?
Cirkuszka nagyon szorítok érted!!!!...de jó lenne , ha már nekünk is babás vanalzónk lenne :D
Vió: én is aggódom, miért nem írsz??

Kép

Kép
timcsusz
 
 

 
 

Hát igen Benita, megpróbáltam ebben a hónapban egy kicsit mással törödni és úgy érzem sikerült is. De gondolom majd a jövő héten kezdek el parázni. Igazából jövő szombatra terveztem egy tesztet, ha addig nem jön meg, ugye... Kicsit bízom benne, de még megpróbálom a teszt gondolatát is kiverni a buksimból, nehogy elkezdjek ezen morfondírozni és akkor bukott a felejtés elmélet. Egyenlőre ennyi. És te mikor akarsz tesztelni?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Ancsa

Nekem még 5 napot ír a tesztig. De ez nem reális, mert 26 napos ciklust számít (ennyi volt legutóbb). Én tudom, hogy ekkor még nem fogom megcsinálni. Igazából megvárom a 30. napot :? és majd csak utána állok rá gondolatban. Múltkor is a 38.-ra megjött. Mondjuk azt nem tudom, mitől volt olyan hosszú ???? Hát akkor most ennyit kellene várnom? :(

Timi
Nagyon jó a vonalzó! :) Most már látjuk, hány napot KÉSIK!!!! :P :P :P
Hamarosan én is váltok (remélem), mert 5 nap múlva még nem tesztelek. :evil:

Benita
benita
 
 


Lányok !

Tényleg nagyon jó látni, hogy itt mindenki mindenkiért izgul !
Már én is tiszta lázban vagyok miattatok !

Kép
csilli01
 
 


Hát Benita, én nem is tudom, nekem is volt már mindenféle ciklusnapom. Legutóbb Duphastonnal 32. napra jött meg, utánna Clostival 33-ra. Ígyhát marad a szombat, amikor már 36. lesz. Aztán ki tudja nekem is volt már 42 is. Már lassan én se igazodom ki magamon. Szerintem a jövő szombat nálad is megérhet egy próbát, hátha... :) Bízzunk benne. Milyen jó lenne, ha mindketten egyszerre tudnánk meg a JÓ hírt! :lol:

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Benita mikor neked legutóbb megjött volt valami előjele??
mert lehet, hogy nekem is csak késik, de a cicim fáj ....
Csilli ugye milyen jó kis csapat van itt :D ..
Anita,Benita nagyon szorítok nektek is!!

Kép

Kép
timcsusz
 
 


Timcsusz!
Nekem nagyon fájtak a melleim, teljesen azt hittem baba van, aztán csak késett. Most még a mellem se fáj, lehet most vagyok terhes. A múlt hónapban is 16. naptól már érzékenyültek a cickóim, aztán semmi. Ez van várj még pár napot, hátha becsikozódsz, lehet tényleg csak később volt pé-d. Nekem mindig azt mondták a lányok, amíg nincs mensi addig van remény, és a remény hal meg utoljára.
Köszi, hogy drukkolsz nekünk én is szorítok, hogy sikerüljön.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Csilli :)

Mesélj magadról!!! :)

Egy hét a különbség!!! :)
mot
 
 


ÜDV MINDENKINEK!
Adri vagyok. nekem is volt 2005. novemberben egy vetélésem , 2,5 hónapos voltam. Nekem is azt mondta az orvosom ,hogy fél évet kell várni, de mi 4 hónapot vártunk. Elezdem szedni vitaminokat és most 2 hete vettem tesztet ami két csikos volt. Remélem most nem lesz gond. Jővő héten kell mennem vissza uhra
piros adrienn
 
 


Anita aranyos vagy!,,köszi....vasárnapig szerintem minen eldől....

Kép

Kép
timcsusz
 
 


Szia Adri! Üdv közöttünk, mesélj még magadról! Akkor hányadik héten is vagy?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Üdv Anita!

Ez az amit nem tudok mert ápr 26.- án kellett volna megjönni ,de mivel amgy nekem 35 napos ciklusaim vannak ezért vártam a teszttel, kb 1. hete vettem tesztet az már pozítiv volt, de előőtte. olyan jún 1.- körül vettem akkor még negativ volt, úgyhogy ezt nem értem én se hogy mehnnyi idős lehetek. A múlt héten elmentem orvoshoz ,de még csak egy pont látszott. Szerintem olyan 2 -3 hetes lehetek
piros adrienn
 
 


Adri! nem májust akartál írni? Ha április 26 akkor már igazság szerint 7-8 hetesnek kellene lenned! Nem, lányok? Az utolsó mensitől számítva. Na neked 1 hét mínusz a 35 napos ciklus miatt. De akkor is 2-3 hetenél többnek kell lenned. Mikor voltál dokinál?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Szia Adrienn,
üdv köztünk, ne haragudj, de nem értem, hogy hogy 2-3 hetes vagy, ha ápr. 26.-án kellett volna megjönnie.... hányadik napon teszteltél?

Luisa

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Hú Lányok!
Úgy látom, már többségében vannak a kismamák! :) NAGYON ÖRÜLÖK! (Bár nem vagyok köztük, mégis!)

Adrienn

Nagyon örülök, hogy beléptél közénk, és rem. még sokat olvasunk, hallunk rólad. Gratu a bébihez. :D Sz-tem már több vagy, mint 2-3 hét! Ha az utolsó menzitől számolod, akkor a köv. hónapig már min. 4 hét, nem? és ha csak ezután voltál dokinál, akkor ennél több. Doki mit mondott???

Ancsa
Jövő szombat nekem nem aktuális a tesztelésre, mert utazunk Ceglédre esküvőre és csak hétfőn jövünk meg. Ott nem lesz időm ezzel foglalkozni. De utána tüstént nekiállok, ha még "száraz" leszek. :wink: (Már úgy várom!!!! :) :) :) )

Timi
A legelső amit a kérdésedre írhatok, hogy nekem volt egy NEGATÍV tesztem!! :cry: (a 36. napon) aztán csak vártam, hogy mi lesz, és 2 nap múlva kiderült. EGyébként nekem hasfeszülésen és álmosságon kívül semmi tünetem nem volt. Ja de, a zabálás. És az első novemberi terhességnél sem. De akkor nem is teszteltem. Csak mentem a 35. napon dokihoz. Bár akkor egy tünetem volt, nem tudtam teát inni!! :evil: :evil:

Úgyhogy Csajok: Timi és Ancsa!
Szerintem ilyenkor még nem beszámíthatóak a tünetek ill. a tünetmentesség. Lehet, hogy ezek valahol pszichés beképzelések nem? (Mint ahogy most nálam is van ilyen :) )

Fel a fejjel! Együtt szurkoljunk egymásnak, és LESZ eredménye! 8)

Benita
benita
 
 


ÜDV Lányok!

Én a múlt hét hétfőn teszteltem akkor volt pozitiv, de viszont május. 31.- én voltam dokinál felfázás miatt és uh- át is csinált és még akor nem látott terhességet vettem ezután vettem tesztet és még az se mutatta ki. Jövő héten megyek vissza ne ilyesszetek meg ,hogy akkor már nem egy pici pontnak kellenne látszani? Remélem nem azért hiv vissza megint mert gondolja, hogy valami baj van?
piros adrienn
 
 


Összegzem, ha nem gond :)
Szóval május 26.-án kellett volna megjönnie, 31.-én voltál dokinál felfázás miatt, itt nem látszott, de ez normális, mert még ici pici volt, majd két hétre rá pozitív a teszt (06.12.), ez természetes szerintem, ne parázz, minden rendben lesz! akkor most olyan 7-8 hetes lehetsz, nem?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


7.8 HETESEN NEM TUL PICI MÉG. a LELETEM AZ VAN IRVA ,HOGY AZ UT- BAN 4 MM GEST GYŰRŰ KORAI GRAV
piros adrienn
 
 


Hát-hát Adri nem tudom mit mondjak, várjuk meg inkább az UH eredményét. Az már 100%, hogy tud valamit mondani. Jaj, nem akarlak megijeszteni, Isten ments, csak szerintem már kellett volna látszani valaminak, ami 1 pontocskánál nagyobb. Aztán, lehet, hogy később fogant, majd kiderül. Azért ne keseredj el, biztos minden rendben és azért kell visszamenned, hogy igazolja a terhességet, addigra már kell neki nőni, ha minden rendben vele. Ha 10 mm körül volt az biztos 4-5 hetes lehetett. Nekem akkora volt, mikor elvetéltem, illetve ennél tovább nem fejlődött. Ezért tudom. Szóval türelem.,türelem..... biztosan nem lesz baj. :)

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Kép


Udv az ujaknak! Kép

En most keltem fel! Timcsusz teged nem nyom almossag? En most ugy aludtam vagy 2 es fel orat hogy csak na!
Most meg gyengen de szur a jobb oldalon az alhasam!
Igy kene sorban jonni hogy Te , Benita es en mekkora babazasok lennenek! :lol:

Tiszta koma vagyok!

Vio! Olyan jo lenne hallani Rolad meg annyi is eleg hogy Hello vagy Elek!!
Gondolok Rad es itt mindenki szorit Ertetek! Kép

Kép

Kép
cirkuszka
 
 


Sziasztok Lanyok!
Na ma volt termes rendesen, csak gyozzem visszaolvasni!
Megegyszer Cirku, Cic, Beni, Csilla, lanyok, koszi hogy drukkoltatok nekem, nagyon jo volt veletek ez az elso "idegtepo" trimeszter! Mi majd Ciccel es a tobbi kismamaval torjuk elotettek az utat a masodikba, meg a harmadikba ... ;)

Vitte,
Udv nalunk, gyere majd nyaralas utan!

Benita,
Igen, oriasi megkonnyebbules, hogy nem kell tovabb titkolozni a legalabb a csaladom elott. Teljesen mashogy reagaltak, mint amire szamitottam, nagyon orultek es egyatalan nem nehezteltek, hogy idaig nem tudtak a babarol. Nem nagyon ertik, hogy milyen egy ember lelkivilaga veteles utan, mert a mi csaladunkban meg nem volt ilyen, de azt erzik, hogy valami nagyon megvaltozott bennem es igy tiszteletben tartjak minden dontesemet ami erre vezetheto vissza. Tegnap miutan beszeltem veluk, olyan konnyunek ereztem magam, hogy el tudtam volna szallni... :)

Adri,
Udv neked is. Kicsit zavaros, hogy most hany hetes lehetsz. A kov uh-d utan biztos vagyok benne, hogy okosabbak leszunk, addig meg fel a fejjel. Hidd el mindig lesz kovetkezo uh, amiert lehet izgulni. Valahogy az elet uh-tol uh-ig tart ha az ember babat var :) .

Vio,
Tenyleg, csak par szo erejeig nezz be! Mi van veled?

Luisa,
Az en esetem nem hetkoznapi, ugyhogy nem lenne jo ha ezt venned alapul, de azert leirom. En az 5+5. napon voltam eloszor uh-n es 3 mm-es embriot lattunk keringessel. Mondjuk eleg durvan kellett nagyitani... es a 7+5. napon mar 16mm volt a babonk, jol lathato szivveressel. Szoval 8 hetesen mesz, akkor mar biztosan latnotok kell valamit.
Ja es ne vedd zokon ha valaki elfelejt valaszolni neked, nincs ebben semmi szemelyes. Orulunk neked is, mint ahogy mindenki masnak de, de most egyszerre annyi uj lany jott, idobe telik mig megjegyezzuk a neveket es a nevekhez tartozo torteneteket... legalabbis nekem, a magam neveben biztosan beszelhetek :) .

Na most megyek, remelem nem maradt ki senki. Mindenki aki nem csikos erezze magat megdrukkolva :lol:

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Gratula Őzi neked!

Örülök, hogy túl vagy az ominózus 12. héten, és már nyilvánosan is bejelentheted a pocaklakód! :)
És köszi, hogy te is hozzájárultál a közvéleménykutatásomhoz :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok Csajok !

Mot !

Tényleg, egy hét a különbség!
Mit is írhatnék magamról ?! Tavaly volt az esküvőm, s férjem egy csodálatos pasi. Nekünk szerencsére elég gyorsan összejött a terhesség, remélem minden rendben lesz, mert annyi rosszat is lehet hallani! Sajnos !!!
Nagyon érdekes és izgalmas állapot, eddig nagyon szeretem.
Neked vannak rosszulléteid? Nekem szinte semmi.
Te is írj bővebben magadról !

Kép
csilli01
 
 


Őzinek én is gratulálok !

Kép
csilli01
 
 


Sziasztok! Gondoljatok rám holnap, reggel fél 8-ra megyek a nőgyógyászatra, délelőtt műtenek!
Remélem, hogy pár hónap múlva újra beszámolhatok a 2 csíkkal és nem lesz már gond. Mondta a dokim, hogy amint megtudom, hogy terhes vagyok, azonnal sárgatest-hormon. Viszont elkeserített, hogy fél év várakozást mondott, amit nem fogunk betartani...
Minden jót!!! Még jelentkezem...
Vio
vio
 
 


Vio Dragam!!!!
GONDOLOK RAD!!!!

Kép

Kép
cirkuszka
 
 


Benita:nekem soha sem fájt a hasam se a mellem még mensi előtt sem....azért is reménykedem, hátha......

Kép

Kép
timcsusz
 
 


Vio!
Nagyon sajnálom. Gondolok rád természetesen. Kívánom, hogy minél gyorsabban túllegyél rajta mind testileg, mind lelkileg. Pihenj majd sokat utána.

KépKép
nanett
 
 


Vió:lélekben veled vagyok!!!!

Kép

Kép
timcsusz
 
 


Vio,
Gondolunk rad holnap, es hamar rendbejossz majd, ne felj! Pihenj es gyere hozzank, velunk konnyebb atveszelni ezt az idoszakot. Gondolj bele itt a legtobben pontosan tudjak, hogy min mesz most keresztul.

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Vio:
nagyon sajnálom...
Veled vagyunk...

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Jó reggelt !

Vió !

Gondolunk rád mindannyian, szorítunk érted !

Remélem rossz híreket nem hallunk többet senkitől !

Kép
csilli01
 
 


Vio
Bocs, hogy én csak most írok így utólag, de én is nagyon sok erőt, kitartást és lelki megnyugvást kívánok neked. Még ha ezt már nem is olvasod el, úgy érzem, ezzel a pár sorral tartozom! :cry:

Őzi
Örülök, hogy jól sikerültek a dolgaid a családdal, és hogy ennyire jól érzed magad. A leendő csíkosok nevében köszönöm a bíztatást az elkövetkezendő trimeszterekre. :)
Nektek pedig (Cic, Őzi, Csilli, Mot, Nanett, Luisa) további szép "menetelést" a vonalzón! :wink:

Csilla
Jó olvasni, hogy nincs semmi rosszulléted, tudod, nekem sem volt. Szinte nem is hittem el, h. babám van. Így tuti jó, nem? :P :P

Timi
Remélem még sokáig nyúlik a vonalzód, mielőtt kétcsíkosat produkálsz, és váltasz egy másikra!!!!! Ezer drukk! :) :) :D :D

Cirk
Nekem gyanús ez a sok alvás!! Nem lehet, hogy........? :shock: De legyen!!! :P :P

Luisa
Ne izgulj!!!!!!!!! :wink: :wink: :) :) :) :)

Vitte, Adri
Drukkolok nektek a köv. fejleményig! :wink:

RÉGIEKNEK sok puszi!


KÉPZELJÉTEK! ANNYIT ESZEK!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :D

Benita
benita
 
 


hELLÓ LÁNYOK!

kÖSZÖNÖM A MEGNYUGTATÁST, AZÉRT IZGULOK MERT A MULTKORI TERHESSÉGEMNÉL IS IGY VOLT, HOGY NEM NŐTT A BABA ÉS 2. HÓNAP KÖRÜK BEVÉREZTEM, FEKÜDNÖN KELLETT 1HÉTIG, DE EGY HÉT MULVA VISSZA MENTEM UH- RA DE MÁR NEM VOLT SZÍVHANG.
AMÚNY ÉN A MELL FESZÜLÉSEN ÉS A HIZÁSON KIVÜL MÁST NEM ÉRZEK. vISZONT A VESÉMNÉL SOKAT FÁJ A HÁTAM. eZ MÁR TERHESSÉG ELŐTT IS IGY VOLT, MIÓTA FELFÁZTAM AZÓTA VAN EZ IGY.
piros adrienn
 
 


Sziasztok!

Vio:
remélem minden rendben ment..., gondoltam rád...

Amúgy jó látni, hogy ma mindenki pozitívabb! :)

Benita:
még mindig te tartod a csapatba a legynagyobb erőt, és látom már csak pár nap és kiderül... A sok evés jó jel... :)

Adri:
a vesefájáson kívül, nekem is ennyi a tünetem...

Cic, Őzi, Csilli, Mot, Nanett: remélem minden jól alakul, csak így tovább :)
Jelentéseket várjuk!

Na abbahagyom ezt a toborzó lelkesítést :), ne vagyok egy örsvezető fajta, de nekem is jó lett a kedvem.

Luisa

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Sziasztok!

Vio: Nagyon sajnálom, hogy így alakult. :cry: Remélem, hamar túl leszel rajta, és nem sokára megint élvezheted a terhesség gyönyöreit.

Gigi: Írtam e-mailt-t. :D

Lányok, ma el kezdett intenzívebben fájdogálni a hasam alja. Nem tudom mit jelentsen, még a mensihez is korán van...

Egyéb újság nincs.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Ancsa
Hasfájás alul jó jel lehet!!!! Beágyazódást jelenthet! :P :P :P
És innentől kezdve már feszülhet, nődögélhet a méh. :lol:

Adri
Remélem, hogy a hátfájások a vesénél valóban csak megfázás jele, mert rosszabbat nem akarunk! :? Hú, már egyre jobban "izgat" a köv. uh-od eredménye. Mikor is mész? :P :P

Benita
benita
 
 


JŐVŐ HÉTEN PÉNTEKEN KELL VISSZAMENNEM ,REMÉLEM NEM LESZ GOND ÉS NÖVEKSZIK A PICI.
piros adrienn
 
 


Bárcsak igazad lenne Benita. :oops: :oops: :oops: Eldöntötted már mikor tesztelsz? Marad a 3-a? És ha az esküvő előtt csinálnád meg, mondjuk pénteken? El fogunk viselni 2 jó hírt is, A Tiedet és Adriét.

Már nagyon kíváncsi vagyok Rád is Adri, remélem minden rendben lesz, és már láthatod a babót is nem csak a petezsákot.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok Lányok !

Benita !

Igazi csapatjátékos vagy ! Igazi tyúkanyó, persze jó értelemben gondoltam.
Nagyon örülök, hogy most jobb a hangulat, s szorítok mindenkinek, aki két csíkosat szeretne.
Akinél van valami fejlemény, azonnal írjon !
Akik pedig hasonló vonalzóval rendelkeznek, mint én csak a legjobbakat kívánom továbbra is!
Egy kérdés !
Más is nehezen viseli a meleget, vagy csak én ? Tegnap írtam, hogy nincsenek rosszulléteim, viszont most utálom a meleget.
Kérem írjon, akinek van tapasztalata, vagy véleménye !

Kép
csilli01
 
 


Csilli

Azt, hogy érted, hogy nem bírom a meleget? Rosszul is vagy tőle? :shock: :( Mert én sem bírom már, sokszor úgy érzem elfulladok, meg ilyesmi. Ha neked is "csak" ennyi, akkor nem vagy egyedül! De ez nem tart ám 9 hónapig!!! :wink:

Ancsa
A 3.-a szimpi, de előbb nem akarom, az még csak a 30. nap lenne ám! Sőt, ha így nézzük, akkor még a 3-a is korai. :shock: (Nekem elsején volt az utolsó mens.) De köszi, hogy ennyire figyelmes és "hajrázó" vagy. Talán kibírom hó elejéig. Szépen sorjába jöjjenek azok a jóhírek. Minden napra jusson. :wink:

Benita
benita
 
 


Szép napot!!

Lányok, hát nem nem bírtam ki :roll: ...teszteltem és még mindíg 1 ----- :oops: :oops: még vasárnap megpróbálam aztán majd csak nyaralás után...már a mellem sem fáj..semmi tünetem :(
Benita nekem hétvégén fájt piszkosúl a hasam alja, akkor nekem beágyazódásom volt?? :roll:
Hűű lányok , de jó lenne arra hazajönni, hogy mindekinek babás vonalzón meneten...Velem együtt :D [/b]

Kép

Kép
timcsusz
 
 


Timcsusz,
türelem, előbulkkan az a két vonal, de várj még pár napot.

Lányok,
egyetértek, minden napra valami jó hír! Hajrá :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Timi
Még csak a 30. napon vagy!!!!! Ráértél volna a teszttel. Csak idegesíted magad. :shock: Várj pár napot, így még korai.
Orvos nem vagyok, csak feltételeztem, hogy beágyazódás lehet a hasfájás. Mert olyankor már elindul valami a szervezetedben. Nyilván helyet "csinál" magának, elkezd fejlődni.
Múltkor hányadikra jött meg?

Benita

Kép
benita
 
 


lányok! Szerintetek a napi 3 kávé árt a babának ,met én 2,5- 3 at naponta megiszok
piros adrienn
 
 


Luisa:annyira türelmetlen vagyok :roll: lehet, hogy inkább nyaralás után tesztelek..... :lol:
Ti, hogy bírjátok ezt a meleget??....Bencus hasmenése csillapodot, de sokat alszik.....szegénykém csak meggyógyúl hétvégéig!!

Vio:rengeteget gondolok rád!!

Kép

Kép
timcsusz
 
 


Benita eddig 28 napos ciklusom volt(gyógyszert szedtem)....., azért nem is gondoltam, hogy elsőre sikerülne....Bencus is 3.-ra sikerült....., de azért reménykedem :D
Adri:több ismerősöm is kávézott, cappuccinózott ,,,,nem volt gond....szerintem, ha a vérnyomásnál bekavar, akkor kell leállni vele

Kép

Kép
timcsusz
 
 


Timcsusz:
nem akarom magam ezerszer ismételni, sokan már kívülről fújják gondolom, de nekem sem volt a 30 napon még semmi, csak a 35.-en :), türelem!!!! emlékszem mi is elkenődtünk a férjemmel, és másnap olyat aerobicoztam, mondván úgysem vagyok terhes, aztán, amikor csak nem akart megjönni, pár napra rá csináltam egy tesztet, akkor már 2 csík volt, remélem nem ártottam azzal az aerobikkal... :)
amúgy ha tényleg minden rendben van, nekünk is elsőre sikerült, április 29.-én volt az esküvőnk :)

Adri:
én a kávét kerülöm mostanában, szerintem ha hozzászoktál, akkor ihatsz, de én csökkenteném a számát

Figyusztok,
mi a helyzet a sex-vel? adjatok tippeket, mi azóta eléggé visszafogjuk magunkat, nehogy bajt okozzunk... :)

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?