Jó reggelt!
Timi
nagyon jók lettek a képek
A cica is zabálnivaló, a mi Szaffink is ilyen fekete cica volt.
Ja a mi kutyánk is német-juhász, jó sok zsiványsággal tetőzve.
Már 9 éves, de a gyerekek ha széthagyják a játékaikat még most is képes szétrágni
Tavasszal Krisztián drága sapkáját rágta szét, kiszedte a babakocsi aljából.
Az nlc-n vagyok én is, de nem szeretem mert nagyon lassú
és az üziket sorra nem küldi el. Ott is nagyon jó társaság van. Ja, ott Galoca néven futok
De azért ne hanyagoljuk el itt sem az írást, jó? Ide jobban szeretek jönni.
Ház: most szerdára igérték, hogy elkészül az ablak a gyárban. Azt, hogy mikor rakják be még nem tudom. Már 8 hete rendeltük meg
a gyár két hetet leálláson volt, utána állítólag nem volt üveg. Csak akkor a leállás miat6t szólhattak volna, lehet, hogy akkor máshonnan rendeljük, és már minden rendben lenne.
Most már mindegy.
Rollert lefényképeztem, majd a nap folyamán fel is töltök róla képet
Nem volt drága, legalábbis annyira nem 3690 ft volt.
Adrié a 30 percig tartós 3490 ft-ba került, a mostani 4490 ft.-ba.
Az ára megvan, de minek nincs.
Annak örülök, hogy a kicsinek is javul az egyensúlyérzéke
Ja, amúgy rollerezik a kicsi sokat bennt a lakásban itt. Ha olyan az idő van itt bennt motor , utánfutós traktor, meg minden, alig lehet közlekedni
Viszont ilyen szempontból a betonos udvar nagyon jó, ott sokat kinnt lehetnek, viszont már nagyon kezd az is tönkre menni
A mai éjszakánk már nyugodtabb volt valamivel, de azért még nem az igazi. Az a baj, hogy a balzsam is ugye akkor hatékony a legjobban, ha rögtön a bekenés után melegbe fekszik. Na, ő járkált
Te szoktál ilyet használni? Nagyon jó Babyluuf a neve., a 3 éves kortól ami van annak pedig Kinderluuf.
Én kipróbáltam magamon is egyszer kíváncsiságból, és tényleg nagyon jó.
Neked Dávid nem bántja a virágokat? Én frászt kapok tőle. Eddig szerette, símogatta, locsolta a virágaimat, most meg... A ujonnan oltott muskátliaimat mind kiborogatta
Olyan rosszul esett, és szenvedek vele, ő meg percek alatt tönkrevágja. Ehhez nem vagyok hozzászokva, Adri nem csinálta.
Na megyek mert felébrendt manócskám
Igaz rögtön rakatta is be a Kis vakondot
Gabi