Sziasztok!
Túl vagyunk a mai napi tortúrán! Sajnos nem mehettünk be, de a lelkemnek csak az adott egy kis megnyugvást, hogy Marci sírás nélkül kiállta a vérvételt! Marcikám ilyen ügyi, még teli orral is
Gábor beszélt a nővérrel, aki levette, mert én nem mertem odamenni, nehogy nekikessek és csak rontok a helyzeten. A magyarázatuk az volt, hogy miért jobb, ha kinn marad a szülő, hogy a tapasztalat szerint a gyerekek kevésbé sírnak. Hozzáteszem, hogy szerintem mindez nekik, mármint az eü-söknek (és itt tisztelet minden normálistól, mert igenis vannak!!! Lsd: Kata
) kényelmes, hogy nem sír a gyerek. Érzésem szerint a gyerekek lelkének igenis a szülők jelenléte jelent megnyugvást, akár sírnak, akár nem. Meg azzal is jöttek, hogy nem jó látvány, persze Gábor mondta, hogy sajnos van már tapasztalatunk ebben, mert Marcit sajnos nem egyszer 1-szer, hanem inkább 10-szer szúrták már (Jézusom, sosem gondoltam volna, hogy ezt a Pöttömöt 1,5 éves korára már ennyiszer fogják szadizni
). Végeredményben Gábor az ajtó előtt állt, én pár méterrel arrébb, mert rettegtem, mikor fogom meghallani a sírását. Tündérem végül szó nélkül átvészelte, ahogy már írtam is.
A hülye picsa dokinő meg azért odavetette, hogy 1 hónap
múlva érdeklődhetünk az eredmény felől, mert hogy össze kell várni a véreket, mert hogy ez ám drága vizsgálat. Majdnem visszakérdeztem, hogy tehetek én arról, hogy drága??? Én lennék a földön a legboldogabb ember, ha nem lenne minderre szükség. Egyébként sejtettem, hogy nem 1-2 nap lesz az eredmény, mert erről már én is olvastam, hogy több száz vért kell összevárni, hogy megvizsgálják őket. Mindegy, nem akarom magamat már idegesíteni, de az tuti, hogy amint kezünkben van az eredmény és egy esetleges visszarendelés után beszélni fogok a kórház betegjogi képviselőjével. És majd meglátjuk...
Gigi!
Köszönöm, hogy hívtál! Jól esett!!!
Az Állatkerti túránk most a takonykór miatt egy kicsit labilis lett, de remélem, hogy addigra a nehezén túl leszünk és tudunk menni. Pláne, amiket írtál, teljesen belelkesedtem, hogy Marci hogy fogja majd etetni az állatkákat
, meg ahogy ismerem, még Ő is megkóstólná a ZOO kajcsit
A gatyó tényleg röhej
, hihetlen hogy próbálják hülyének nézni az embert!
Annyira klassz lehet, hogy Oli ennyire ügyesen beszél, utánoz. Persze Marci is hihetlen dolgokat megért, megcsinál, hogy az én szám is tátva marad, hogy honnan tudja a dolgokat, de a beszéd valahogy megint megállt. Van úgy, hogy mondjuk többször a szót, de csak néz és valami teljesen mást mond, vagy esetleg valamiképp hasonlít is, de akkor nagyon oda kell figyelni
Csiga már egész jól meg: giga
Azt viszont észrevettem, hogy a dallamok sokkal jobban megmaradnak benne. Pl. a hinta-palintát szinte visszaénekli, ott nyomja meg a szavakat, ahol kell, persze Ő csak addig jut, hogy (kb.) tinta-tatinta. Meg ugyanez a Sétálunk-sétálunkra
elkapja a kezünket és mondja, hogy Téta-téta és húz magával
Meg kell zabálni ilyenkor (is). Nem mondom, hogy elégedetlenek lennénk Vele, mert mind látható, Ő később akar beszélni, de néha annyira sajnálom, hogy mondja a halandzsát, mutogat kézzel-lábbal és nem értjük mit akar
Évi!
Sajnos vagy nem sajnos, de tudom én, hogy igenis jogom van ott lenni Marcival a vizsgálatokon, csak a szülő annyira kiszolgáltatott helyzetben van, hogy nem tud mit tenni. Sokat jártattam ezen az agyamat tegnap este (egész éjjel erről álmodtam
, vagy épp aludni sem tudtam), hogy érdemes-e kekeckedni velük, de végülis féltem, hogy Marcival teszek rosszat. Hála az égnek, tényleg jól viselte.
Szörnyű lehetett ez a szúnyogcsípés Vivinek
Sajnos pár éve nekem is voltak ilyen durva csípéseim, ami biztos vagy fertőzött vagy már bepermetezett szúnyogcsípéstől lehettek.
Csak ügyesen a pihenéssel
Györesz!
Én is arra gondoltam tegnap, hogy a dokinőcinek tutira nincs gyereke. És én sem a legjobbakat kívántam neki
Már attól féltem, hogy Norbika is lebetegedett, hogy nem írtál, de megnyugodtam, hogy semmi baja. Illetve "csak" a darázscsípés
, de legalább megnyugodhatsz, hogy nem allergiás rá. Én is nagyon rettegek ettől.
Norbika is nagyon ügyes, hogy már mindent ismétel
Én folyamatosan félek, hogy mit is mondunk Marci előtt, mert ez a kis zsivány csak szívja magába tudományt, de egyenlőre csak viszonylag keveset ad vissza belőle. Pár hónap aztán jönnek a meglepetések
Neked további jobbulást, ha esetleg még betegeskednél!
Még egy kicsit Marciról. Szegényem tiszta takony, most van szerintem a tetőfokán a dolog. Sajnos ha ő taknyos, akkor állandóan szívhatnám az orrát, akkor sem lenne okés. Viszont szokásához híven annyira felspannolja magát az orrszívás alatt, hogy kihányja, ami a pocakban van, így nagyon meg kell gondolnom, hogy mikor is szívok Neki. Szerencsére ma csak kis adag jött vissza a kajából, de tegnap reggel a torkára csúszó trutyi miatt kihányta az első adag joghurtját
és az a röhej, hogy nyikkanás nélkül arrébb ment és játszott tovább. Legalább jól viseli. Tényleg jó a kedve, csak ha az orra körül birizgálok (próbálok pzs-vel törölgetni a nóziját), vagy meglátja, hogy készítem a porszívót, akkor van cirkusz.
Ma kimostam Beninek a rucikat! Lehet, hogy korainak tűnik, hisz még 2 hónap van vissza, de a vasalásuk miatt inkább jobbnak láttam, mert talán ennyi idő alatt talán sikerül is velük végeznem.
Nem túl röviden, de ennyi van velünk. Én elég tropául érzem magam, valahogy eddig is fáradtnak éreztem magam lelkileg és testileg is, de valahogy ez az orvosi mizéria és a betegség még jobban földhöz vág.
Most már tényleg dugó van nálam és vége a panaszáradtnak. Bocsi érte!!!
Biztos akartam én még írni Nektek egy-két dolgot, de egyre szitább az agyam.
Mindenkinek szép napot!
Puszi: Melinda (30+5)