Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

A változatosság kedvéért, most én vagyok beteg. 39 fokos lázam van, tiszta gáz. Amint tudok írok, de most nagyon ülni sem tudok. Évi, nagyon örülök, hogy nem mentünk.................

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Sajnálom, hogy ilyen beteg lettél! Gyors gyógyulást kívánok Neked! Gondolom mennyire nehéz ilyen betegen ellátni egy kis örökmozót, még jó hogy hétvége jön, úgyhogy pihenj sokat!!!!!

Évi!
Délelőtt elfelejtettem írni a reggeliről, vacsiról! Norbi többnyire nagyon keveset reggelizik, mert szopi után kb. egy órával szokott enni és még akkor sem nagyon éhes. Amúgy nálunk többnyire kenyér, felvágott, sajt, paprika, paradicsom, hagyma fogy reggelire, de ha nem nagyon eszik akkor joghurt, vagy tejszelet, vagy csak sajt. Ha jól evett reggel akkor többnyire elvan ebédig, mert Norbi elég korán (fél 12) ebédel, ha keveset akkor kap még gyümit ebéd előtt! Vacsorára szokott enni szintén hideg kajcsit, vagy virslit mustárral kenyérrel, vagy tejbegrízt, meg néha meleg kaját!

Melinda!
Ezt az ajándékozós dolgot már hallottam és nagyon jó ötletnek tartom! Szerintem a hintaló nagyon jó ötlet, ennél jobbat ki sem tudnék találni!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Gigi!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire vacakul vagy :( Megfázás kezdődik vagy fosi-hányás? Mindenesetre minél gyorsabb gyógyulást!!! Sok puszi Nektek!!!

Valami biztos van a levegőben, mert én késő délután, meg most este teljesen frászban voltam, hogy mi van velem és Bencével. Iszonyatosan rosszul éreztem magam, fájt a derekam, mintha keményedett volna a hasam, a köldököm alatt ki akart volna szakadni és szúrkált is. Ha az utolsó hetekben lennék, tutira azt gondoltam volna, hogy szülni fogok. Aztán az előbb gyorsan lezuhiztam, hátha a meleg víz megnyugtatja a pocakot és bevettem az újabb adag magnéziumot és most úgy tűnik elmúlt. Ja és hogy jobban frászoljam magam, eszembe jutott, hogy a nap első felében feltűnően csendben volt Bence és rögtön az jutott eszembe, hogy a születésük előtt szoktak nagyon nyugisok lenni a babók :roll:

Marcikám ma szerzett magának egy kis puklit a szájára. Megszerezte a könyvemet kinn a kertben és el akart vele szaladni, mire a lábamban felbotlott és a műanyag székbe beverte a pofiját. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy épp, hogy felrepedt és picit vérzett csak a szája, de órákkal később már be is dagadt és piros lett.

Holnap maximum csak este jövök, mivel délelőtt vásárolunk, Marci alvásidejében sütit sütök, délután pedig egyik - sajnos már csak volt - kollegája csinált búcsúpartit, arra vagyunk hivatalosak. Remélem estére lesz lelkierőm jönni.

Mindenkinek sok puszi és szép szombatot!
Melinda (30+0)

KépKép

KépKép
bujka

Györesz!

Neked is puszi!!! Megelőztél :D
Ma nézelődtem a neten hintaló ügyben, azt hiszem marad a Kika, mert szinte alig találtam, vagy nagyon csumpikat. Klassz, hogy Te is jó ötletnek tartod :D

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Na, úgylátszik, hogy megmaradok! NEm szabadúltok tőlem :wink:
A torkom még fáj, de lázam már nincs. Lázam kb. 5 évente szokott lenni :arrow: emiatt egy kicsit meglepődtem, hogy ilyen magas volt. SZerencsére Viktor aránylag hamar hazajött, így le tudtam feküdni. Viszont csóri Olikám egyfolytában rángatott, rám mászott, anyázott. NEm értette, hogy mi van.

Melinda :)
Remélem már jobban vagy! És ma már nem volt semmiféle görcs. A hintaló jó ötlet, viszont egy gond van vele..... AZt gondold végig, hogy ha bejön Marcinak a játék, akkor egész nap fel- le kell majd őt pakolásznod rá. Ez nem biztos, hogy jó lesz rögtön szülés után. Sajna viszont más játék ötletem nincs.
Szomorú egy ilyen búcsú buli...... Ennyire rosszúl megy a cégnek, hogy ilyen sok embert el kellett küldeni?
A táskát az Euro Parkban vettem. Asszem öt ezer forint volt.

Évi :)
Nagyon aranyos vagy, hogy felhívtál! Köszönöm szépen.
Kaja: sajna Olika sem eszi meg a zöldéségeket. Se paradicsomot, se paprikát, semmit. Levesből még csak-csak. A főzelékeket viszont szokta enni. Tudod, hogy ő kolbász imádó, úgyhogy mindig azt enne. Tegnap este azt kiabálta, hogy: góbi, góbi gyeje! :lol: (kolbi, kolbi gyere) Viszont más felvágottat nem igazán eszik meg. NÉha virslit. Délelött én is tejterméket adok neki. Ha megeszi akkor gyümölcsöt is. Dél körül ebéd, aztán ha felébred ha kér akkor még kap az ebédből. Sokat veszek neki pogit, ezt a játszóra is le tudom vinni. Vacsorára meg jön a kenyér. Legtöbbször kolbival, téliszalámival.

Györesz :)
A filmben Shrek is imádja a hagymát. :wink: Viktor is ilyen hagyma zabáló volt. Ma már nem eszik annyit. Én csak főtt ételben eszem, amúgy még a szagát is utálom. Norbikádnak tényleg nem semmi gyomra van!!!
Én sem modnok Olinak mesét, mert ő is csak felélénkülne tőle. :roll:

Megyek takarítani......... Így jár az aki hamar meggyógyúl :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Örülök, hogy jobban vagy!
Norbi is szereti a kolbászt!!!!!!! Már csak a szalonna hiányzik! :lol:

Melinda!
Te meg vigyázz Magadra!!!!!!
Amúgy Norbi egyáltalán nem volt nyugis szülés előtt, sőt előtte-alatta is nagyon intenzív volt!!!!!!

Most nem nagyon tudok többet írni, de majd este még biztos jövök!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem,és most is csak így többesszámban, de sajnos nincs egy perc szabadidőm sem.
Köszönöm, hogy hiányoltatok, nagyon jól esett.
Még nem volt időm visszaolvasni, de a képeket megnéztem, nagyon édesek a gyerkőcök.

Nálunk az a helyzet, hogy kinéztük magunknak egy házat ami mindkettőnknek nagyon tettszik,és ég ki is tudnánk fizetni.
De szokás szerint ezer bonyodalom jött közbe, a vevőnk az utolsó pillanatban lemondta a lakásunk vásárlását, pont amikor már megegyeztünk az eladóval.:(
Most megy a rohangálás, mert 2 hónap haladékot kaptunk az eledótól (ez is nagyon rendes volt tőle), ha addig nem jön vevő a lakásunkra akkor buktuk a házunkat mert Ő újra elkezdi árulni.:(
Szóval nagyon sokat idegeskedek és rohangálok lehetőségek után kutatva.
Még ennyire nem voltam pánikban eddigi életem során.:(
Annyira szeretnénk azt a házat, de félő, hogy nem fog összejönni, mert nagyon szorít az idő.
Hát dióhéjban ennyi van velünk.
Lányok jól vannak, Boginak már szünet van az oviban, így két gyerekkel rohangálok minden hova.
Isti non-stop dolgozik, én meg nem győzök megfelelni, mint anya, mint feleség és ügyintéző.....

Most be kell fejeznem mert megyünk a lányokért, voltunk Istivel bevásárolni és addig leadtuk a csajokat, hogy legalább ide ne kelljen Őket cipelni.

Nagyon hiányoztok ám, olyan jó volt mikor minden nap tudtam legalább egy rövidke levelecskét írni.

Remélem nem haragszotok érte, hogy nem tudok rögtön reagálni ha kerestek.

Mindenkit sokszor puszilok,Saxi
saxi

Saxi :)
Örülök, hogy jelentkeztél!! MÁr igzgultunk értetek, hogy mi lehet veletek.
Nagyon ügyes és talpra esett vagy, hogy két gyerekkel ennyi mindent megcsinálsz. NEm lehet könnyű. Bízom benne, hogy sikerül két hónap alatt eladni a lakásotokat. HÁtha most egy kicsit fellendúl az ingatlan piac, hogy itt a jóidő.
Dorogon van a ház is ahová mentek, vagy máshol??? Na és a legfontosabb: anyóspajtinak lesz benne küldön szoba??? :wink: :lol:
Amúgy sokszor eszembe juttok, mert Olikám a pogit, boginak hívja :lol:
Ha van egy kis időd, légyszíves írj! Puszi a lányoknak!

Pocakod?? Remélem nem ijesztegett a hétvégén Bence!!!
Milyen volt a vásárlás??? Na és a búcsú buli??

Kata :)
Mi van Ruszlánnal?? Mikor lesz a műtét?? Kölyköket bírod még??? :roll:

Várjuk az élménybeszámolót!!!!!!!

Szombaton elmentünk a lovardába ami itt van Harasztin. Olikámnak nagyon tetszettek a pacik. De a legnagyobb hatást egy tacskó tette rá. AZóta is azt mondja egyfolytában, hogy tacsi-tacsi.
Lelkileg már nagyon készülök a nyaralásra. AZtán nyári ruhát is kéne magamnak venni, mert ami tavaly jó volt, az most már nagy. ELötte meg terhes voltam.......
Na mit szóltok, nyár van :!: De a hét közepére megint modják a rossz időt.
Most megyek mert ki kell használni míg alszik a törpe.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Na csak gyorsan bejelentkezek, hogy megvagyunk bár nekem sikerült lebetegednem és elég ramatyul érzem magamat. Szereztem egy jó kis takonykórt torokfájással meg olyan gyengének érzem mindenemet! Remélem Norbi nem fogja elkapni, mert állandóan csókolgat meg tegnap egy villával ettünk!

Viszont képzeljétek el a fiam ma szépen elaludt úgy hogy melléfeküdtem! Cicizett, de a felénél lemászott róla és inni kért, majd kb. húsz percig dumált, énekelt, forgolódott, már kezdtem feladni amikor hirtelen odabújt hozzám és már szunyált is. Ja és mese nem volt, ehelyett Ő mesélt nekem!

Saxi!
Drukkolok, hogy jól alakuljon a lakás eladás-vétel!!!!!!

Gigi!
Mikor mentek pontosan nyaralni? Bocsi de szita az agyam!

Puszi MIndenkinek
Györsz
györesz

Sziasztok!!!

Látom nem volt nagy forgalom, de nem is csoda, hisz vasárnap már egész jó idő volt, és a mai nap meg kész csúcs. Bár nálam ez tényleg a csúcs, mert ennél melegebbet a jelen állapotomban nem nagyon viselek el, illetve nehezen. Marcikám pofija is tiszta piros volt simlis sapiban. Ki is cibáltam a sufniból a napernyőt és az alá ültettem, hogy úgy aszfaltkrétázzon (Gigi! Nagyon bejött az Ikeas kréta. Köszi :wink: ).
Szombat délelőtt vásároltunk, elhoztuk a kiságyat, matracot, vettünk Beninek egy rugi-kombidressz együttest, hajkefét (nem akarom Marciét használni Neki), pelenkázótáskát. Lényegében ennyit, még majd pelus kell Neki, meg a gyógyszertári dolgokat kell majd feliratnom a dokinénivel. Ja és fürdetőkesztyű után rohangászok, de sehol nem látok külön, csak törülközővel együtt. De azt meg nem akarok venni, mert totál felesleges, egy csomó van itthon. Végül lehet, hogy kreatív leszek és kis törcsiből fogok Neki produkálni valami házgyárit, de annál szebbet! :D
A búcsúbuli jól sikerült (mint kiderült a srác, aki szervezte, nem lett elküldve, hanem egy új cégbe lett kiszervezve...). 6-ra értünk csak oda, 8-kor már jöttünk is, de az a két óra nagyon aktív volt, különösen Marcikám részéről. Iszonyatosan jól érezte magát: tömte a fejét pattogatott kukoricával, pereccel, szórakoztatta az egész társaságot, kutyust etetett. Mondtuk is, hogy mi dobtuk fel csak igazán a buli hangulatát!!! :lol:

Vasárnap Marcikám 2 órán keresztül nem volt hajlandó elaludni napközben!!! Totál kikészített engem is és Gábort is, pedig aztán Őt nagyon nehéz kihozni a sodrából. Végül 3-kor aludt be és fél 6-kor kelt! Ma is gondok voltak Vele, 3/4 órába telt, mire elaludt és "csak" 2 órát aludt. Nem tudom, mi van Vele, de kérlelem, hogy még ezt a 2 hónapot hagyja meg nekem úgy, hogy napközben pihenhetek egy picit, mert utána, úgysem lesz egy perc nyugtom sem :shock:

Pénteken elővettem Marci picuri ruháit (56-osokat, meg a 62-eseket)! Hihetetlen, mennyire picurik!!! Mindenkinek ajánlom egy kis nosztalgiázás erejéig, hogy nézelődjön az újszülött rucik között, nagyon jól esett a lelkemnek. Tömérdek ruha van, úgyhogy a szombaton vett együttes mellé, nem hiszem, hogy vennénk többet Beninek.
Apropó Beni. Gábor kijelentette, hogy nem tetszik Neki, hogy Bencének becézzük, úgyhogy így lett Beni Benedekből :D

A pénteki kisebb pánik után szerencsére nem volt semmi gond Benivel. Biztos, hogy a hülye időjárási frontok kavartak be. Viszont egyre nehézkesebben mozgok, hirtelen mozdulatokra sikeresen meghúzom magamat itt-ott. Még múlt héten a hátamat, amikor Marcit cipeltem, ma a felemelésekor a combon belső oldalán valami izmot vagy ínt. A derekam is könnyebben megfájdul egy kisebb takarítás után (bár tegnap egy jó nagyot takarítottam :arrow: közeleg a fészekrakási láz).

Gigi!
Örülök, hogy már jobban vagy :D Torkod fáj még? Lázad azóta sincs, ugye? Én sem vagyok az a lázas típusú beteg, úgyhogy Hozzád hasonlóan én is betojnék, ha 39 fokos lázam lenne...
Végül a soroksári outletben vettünk egy tök jó pelenkázótáskát. 10eFt helyett 4eFt-ért sikerült elcsípnünk, Graco és annyi helyre tudok benne pakolni, hogy majd listát kell róla vezetnem, mi hol van benne :lol: Igaz, hogy alapvetően fekete, de legalább nem látszik rajta a kosz! :wink:
A hintalóra fel-le vételtől nem félek, mert Marcinak ha be is jön valami, azzal nem foglalkozik egy nap túl sokat (szerencsére), és ha valamit akar, akkor foggal-körömmel, de megtanulja használni. Remélem, hogy ezzel is így lesz, mert a Kikas hintalovon van háttámla, amire tényleg nehéznek tűnik fel-leszállni, míg amiket máshol próbáltunk nem háttámlások voltak és simán fel- és lemászott róluk. Ha mégsem megy simán a használata, majd verem a falba a fejem és szidom magamat :lol:
Lovacskák, tacsi :D Oli már egy szó egyszeri hangása után visszamondja a szavakat? Mert a talin, ahogy Gábor mondta neki, hogy hamu, Ő simán elismételte. A tacsival is így volt? Nagyon ügyi! :D Apropó állatok, mi a hétvégén (vasárnap) az állatkertbe készülünk, szerintem Marci is odalesz az állatokért, mert a tévében imádja a természetfilmeket nézni :D
Mikor mentek nyaralni? Egy-két év és én is ezt fogom írni ám, hogy nincs egy göncöm sem, amit felvehetnék, mert mindegyik nagy rám!!! :lol: Jó vásárolgatást!!!

Saxi!
Sajnálom, hogy a vevőtök visszalépett :( és nagyon-nagyon szorítok, hogy sikerüljön 2 hónapon belül újat találni! Drukkolok, hogy megszerezhessétek álmaitok házát. Én ezért nem nézegetek semmiféle házikót még a neten sem, mert félek, hogy beleszeretek, meg ugye mi nagyon messze vagyunk még az eladástól is...
Örülök, hogy a Lányokkal minden rendben! Neked sok erőt, kitartást a nem kevés feladat ellátásához! Ügyes vagy!!!
Várjuk az újabb beszámolót és bízom benne, hogy akkor már az új vevőtökről számolsz be :D Felejtsd el, hogy haragszunk, hogy nem tudsz írni!

Györesz!
Jobbulást Neked!!! Sajnálom, hogy lebetegedtél és drukkolok, hogy Norbi ne kapja el!
Gratulálok Norbik elalvásához! Hátha beindul valami pozitív! :D

Kata, Mica!
Mi van Veletek?

Márti!
Írj légyszi!

Évi!
Mi volt ma a dokinál? Nagyon sokat gondoltam ma Rátok!!! Millió puszi!!!
Remélem jól viselted a mai meleget!

Bocsi, hogy sokat írtam magunkról össze-vissza, de most legalább volt mit...
Mindenkinek sok puszi! Melinda (30+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Igyekszem gyorsan pár sort írni, Rolcsikám tegnap óta iszonyúan nyűgös, nem tudom mi lehet vele, de nagyon nehezen viselem az állandó nyüglődését :(

Sajnálom, hogy pont most lépett vissza a vevő, de remélem gyorsan jön egy másik és teljesül az álmotok! :)

Gigi :)
Örülök, hogy már jól vagy! :) De jó, hogy ilyen izgalomban vagy már, készülsz ezerrel a nyaralásra! :)

Hurrrrá!!!!! Hogyha egyszer sikerült, meglátod többször is fog! :) Te is biztosan izgulsz már a nyaralás miatt! :)
Neked mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Ezt az időt még egészen jól viseltem én is! Jujjj, de jó lehetett Beni babának :) vásárolni! Játék ügyben én is tanácstalan vagyok, ahogy írtam is pár napja. Bár egy dolog eszembe jutott, Rolcsinak van egy fiú rongybabája, őt szokta etetni, álombaringatni, motorozik vele! Szeintem Marcikád is örülne egy ilyennek és tudna veled együtt babázni majd :)
Remélem Marcikának visszatért újra a jóalvókája!!!! T ehogy érzed magad??

Tegnap voltunk dokinál és olyan szép élmény volt :) (még negyedikre is :)) Láttam manócskám pici buksiját, a dobogó szivecskéjét, édesen fickándozott én pedig könnyes szemmel gyönyörködtem benne! :) A doki szerint nem 9, hanem 10 hetes. úgyhogy 2 hét múlva ismét megyek UH-ra a Down-kór szűrés miatt!

Márti, Kata, Mica ugye jól vagytok?

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Gyorsan jövök pár sor erejéig!

Évi!
Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben!!! :D :D :D Azért picit megijesztettél :shock: Gratulálok a már 10 hetes dobogó szívű Négyeskéhez!!! :D Pedig én már azon ámultam, hogy a 10. hétben vagy, erre tessék már a 11.-et taposod :wink:
Jó ötlet ez a rongybaba, bár tudom, hogy Gábor (mint a legtöbb férfi) kicsit furán fog rám nézni, hogy babáztatni akarom Marcit. De tényleg jó, hogy majd együtt babázhatunk, Ő a babójával, én pedig Benivel :D Épp ma itatta meg a saját vízével a Micimackóját :wink:
Én vagyogatok, de nagyon könnyen elfáradok :(
Rolcsinak üzenem, hogy jófiú legyen!!! :D

Szorítsatok ma nagyon, mert 3/4 3-ra megyünk az allergiavizsgálatra. Félek a vérvételtől. Persze a hab a tortán, hogy Marci mára totál betaknyosodott, úgyhogy lehet, hogy nem is fognak velünk foglalkozni... Hülyét kapok, ha megint várhatunk a következő időpontig :twisted:

Megyek is, mert előbb is felsírt, mert totál tele van az orra :cry:

Pusz: Melinda (30+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Látom délután nem volt rajtam kívül senki :( , így én most gyorsan beszámolok a délutánunkról.
Sajnálatos módon nekem már van tapasztalatom a gyermekkórházak működéséről, a személyzet viselkedéséről, és eddig teljesen meg is voltam elégedve, de hangsúlyozom, csak EDDIG! A dokinő még Marcival csak-csak normális volt, viszont velem úgy beszélt, mintha nem az édesanyja lennék annak az apró 1,5 éves gyereknek, akit éppen vizsgál, hanem valami vadidegen liba az utcáról. Próbáltam adni az infókat (itthon össze is írtam egy-két dolgot, hogy el ne felejtsem), de nem egyszer leállított, hogy majd. Pl. rátértem volna arra, hogy meddig is szopizott Marci (kajcsikról volt szó + gondoltam fontos info), rögtön leállított, hogy majd erre is rá fog kérdezni. Aztán kijelentette, hogy majd vérvétel miatt vissza kell jönni!!! Azt hittem, lefordulok a székről, hogy még ezért még egy kört kell futnunk. Megegyeztünk, hogy holnap reggel mehetünk, és foghegyről odabökte, hogy úgysem lehetünk benn Marcival, amikor leveszik Tőle a vért. Először nem akartam hinni a fülemnek, így egy kis hatásszünet után visszakérdeztem, hogy "nem lehet benn lenni Vele közben?". Válasz: NEM! Akkor már nagyon kezdett gyűlni bennem a pipa. Hogy az égbe képzelik, hogy egy 1,5 éves gyereket a szülők jelenléte nélkül fognak szúrkálni??? Mit zavarnánk mi ott? Egyszerűen fel nem foghatom, hogyan gondolják!
Az egészre a koronát feltette, hogy amikor elmorogta az asszisztensnőnek, hogy ne csak tejre-tojásra írja a vérvizsgálatot, akkor én megemlítettem, hogy kérni is akartam, hogy ne csak egy-két dologra vizsgálják meg a levett vért, ha Szegénykémet megszúrják, hanem több mindenre. Erre: "majd én ezt eldöntöm!" Komolyan mondom, ha nem a Gyermekemről lett volna szó, faképnél hagytam volna.
Ahogy kijöttünk, persze rögtön elkezdtem bőgni, mert egyszerűen olyan szinten megalázóan beszélt velem az a kis picsa (max. harmincegy-két éves), hogy nem tudtam magammal mit kezdeni. Gábor próbált nyugtatni, de Ő is érezte (bejött Ő is a vizsgálatra), hogy elég gázos volt a nő. Ezek után tuti, hogy oda többet nem nagyon szeretném vinni Marcit, legalábbis nem ennek a nőnek a rendelési idejében.
Most elkezdem bújni a netet a betegjogokról, mert szerintem az non-szensz, hogy egy 1,5 éves gyereket (de akár egy 5, vagy 10 éveset) a szülők felügyelete, jelenléte nélkül lehet szúrkálgatni!!!
Az a legszörnyűbb, hogy félek, ha holnap ragaszkodunk a bennléthez, akkor Marcival szúrunk ki és ezt végképp nem szeretnénk. Most eléggé fel vagyok dúlva lelkileg, másrészt szegény Drágám totál taknyos, így az állandó orrszívások mellé (iszonyatosan ordít, vagdalkozik közben), holnap odaadjam egy vadidegennek, aki megszúrkálja. Szerintem, ez totál megzavarja majd Szegényem kis lelkét.
Most inkább abbahagyom, mert már nem látok a könnyektől.

Remélem másnak jobban sikerült a mai napja!
Puszi: Melinda (30+4)

KépKép

KépKép
bujka

Mi volt a vizsgálaton? Eljutottatok egyáltalán???
Olivér az állatkertben a kisállat simogatót szerette. Példáúl az baromi igzalomba hozta amikor a kecske elkezdte adagolni a bogyókat a fenekéből :roll: :lol: És még a piros seggű majmokért volt oda. Egy csomó zoo csemegét kellett venni mert nagyon lelkesen etette őket.
Nyaralni július első hetében indulunk. Épp ma fizette be VIktor a fennmaradó részt. Bízom benne, hogy minden rendben lesz. Biztos emlékszel, hogy beszélgettük, hogy lehet kapni száras gatyába is fürdő bugyit. Na épp ott tartottam, hogy megrendelem. 3000 Ft (ez még jó mert ha megveszem az úszó pelust az is annyi) Viszont a posta ktg 1500! Könyörgöm!!!!!! Bazi nagy csomagokat lehet 690-ért postára adni!!
Olika szinte már mindent mond. Utánoz már hevesen, úgyhogy a basszus és társa már nem játszanak :lol: Az apja lábára szoktam mondani, hogy pata :arrow: na egyik nap nyújtja a lábát és közli, hogy pata :wink: Na mire megmagyaráztam,hogy az a lába. Nagyon élvezem, hogy már ennyit dumál. Marcika is belelkesült dumailag?

Képzeljétek, hogy már olyan nagy fiam van, hogy rágózik :lol: :lol: Lecsípek neki a gyerekrágóbol egy kicsit és csócsálja. És nem nyeli le :!:

Bocsánat, hogy másnak most nem írok, de fürdés idő van.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Annyira sajnálom, hogy ilyen rossz élményeket szereztél a dokinál és megértelek, hogy a holnapi naptol már előre rettegsz! Hihetelen, hogy milyen orvosok vannak! Annak a nőnek tuti, hogy nincs gyereke, de ha egyszer lesz, akkor azt kívánom Neki, hogy élje át ugyanezeket! Drukkolok, hogy holnap minden rendben legyen és egy gyors szúrással le tudják venni a vért Marcikától!
Marcinak jobbulást!!!!
Drukkolok, hogy Marci alvása rendeződjön!!!

Évi!
Gratulálok a kis 10 hetes legifjabbhoz!!!!!

Gigi!
Norbi is ilyen, mint Oli, minden utánunk ismétel, mostmár tényleg mindent mond, úgyhogy nagyon résen kell lennünk, hogy miket mondunk előtte! Én is nagyon élvezem, hogy ennyit beszél, annyira aranyos!
Én vettem Norbinak száras fürdőgatyót! Egy barátnőm úszni jár a fiával és ott 1800-ért árulják, de itt nálunk is van egy bababolt ahol 2000 vagy 2500 (már nem emlékszem)!

Képzeljétek Norbit ma megcsípte egy darázs kétszer is! Lent sétáltunk amikor hirtelen a füléhez repült a darázs és Norbi odakapott, de nem csak odakapott, hanem odafogta a füléhez, úgy hogy a darázs a füle és a keze között volt! Nagyon megijedtem, elhúztam Norbi kezét a fülétől, de már késő volt, mert a darázs megcsípte, szegény hazáig sírt! Egyből felkaptam és siettem vele haza, hogy ha véletlen allergiás rá akkor tudjak cselekedni! Ahogy hazaértünk elővigyázatosságképpen adtam neki fél ampulla Calcimuscot és bekentem a fülét fenistillel és nagyon féltem, hogy nehogy allergiás legyen a darázscsípésre. Szerencsére nem lett semmi baj és a füle sem dagadt fel nagyon inkább csak olyan kis husos füle lett!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Melinda, remélem még olvasod! Igenis ott lehetsz Marcikával minden vizsgálaton! Egy már nem is olyan új rendelet értelmében még az újszülött bébit is elkísérheted a kórházban minden egyes vizsgálatra! Szívből sajnálom ami történt veletek, így nem lehet beszélni emberekkel, aggódó szülőkkel, arról már nem is beszélve, hogy egy nagypocakos kismama vagy! Ez több mint felháborító! :twisted: :twisted: Nagyon remélem, hogy végül minden rendben lesz. Én két éve voltam Martinnal vérvételen és volt ott egy kb. másfél éves kismanó, akitől szintén vért vettek és olyan jól sikerült a nővérnek elterelni a kicsi figyelmét, hogy nem is sírt! Nagyon sokat gondolok rátok, kérlek írj, ha túl vagytok rajta!

Györesz!
Köszönöm! :)
Húúú ijesztő lehetett ez a darázscsípés, hogy fájhatott szegény Norbikádnak! :( Te hogy vagy?

Gigi :)
Neked is írom, hogy nem biztos, hogy Olika érzékeny ennyire a szúnyogcsípésre, ugyanis azt hallottam, hogy az árvíz miatt egy csomó fertőzött szúnyog van. :( Viviék is tegnap voltak egy erdőben számháborúzni és több helyen megcsípte a szúnyog, akkorára bedagadtak a csípések, mint, ha Rolcsi kezét ráraknánk, tehát olyan átmérőjű és olyan púpos :( Iszonyú ijesztő, de bekentem Hydrocortisonnal és szerencsére mára egész szép lett! Vigyázni kell nagyon! (Már amennyire tudunk :()

Én OFF szúnyogriasztót vettem Rolcsinak és úgy csinálom, hogy bekenem a napolajjal Rolcsit, kicsit várok, hogy felszívódjon és utána befújom az OFF-al, eddig bevált.

Most megyek is!

Puszi: ÉVi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Túl vagyunk a mai napi tortúrán! Sajnos nem mehettünk be, de a lelkemnek csak az adott egy kis megnyugvást, hogy Marci sírás nélkül kiállta a vérvételt! Marcikám ilyen ügyi, még teli orral is :D Gábor beszélt a nővérrel, aki levette, mert én nem mertem odamenni, nehogy nekikessek és csak rontok a helyzeten. A magyarázatuk az volt, hogy miért jobb, ha kinn marad a szülő, hogy a tapasztalat szerint a gyerekek kevésbé sírnak. Hozzáteszem, hogy szerintem mindez nekik, mármint az eü-söknek (és itt tisztelet minden normálistól, mert igenis vannak!!! Lsd: Kata :D ) kényelmes, hogy nem sír a gyerek. Érzésem szerint a gyerekek lelkének igenis a szülők jelenléte jelent megnyugvást, akár sírnak, akár nem. Meg azzal is jöttek, hogy nem jó látvány, persze Gábor mondta, hogy sajnos van már tapasztalatunk ebben, mert Marcit sajnos nem egyszer 1-szer, hanem inkább 10-szer szúrták már (Jézusom, sosem gondoltam volna, hogy ezt a Pöttömöt 1,5 éves korára már ennyiszer fogják szadizni :cry: ). Végeredményben Gábor az ajtó előtt állt, én pár méterrel arrébb, mert rettegtem, mikor fogom meghallani a sírását. Tündérem végül szó nélkül átvészelte, ahogy már írtam is.
A hülye picsa dokinő meg azért odavetette, hogy 1 hónap :!: múlva érdeklődhetünk az eredmény felől, mert hogy össze kell várni a véreket, mert hogy ez ám drága vizsgálat. Majdnem visszakérdeztem, hogy tehetek én arról, hogy drága??? Én lennék a földön a legboldogabb ember, ha nem lenne minderre szükség. Egyébként sejtettem, hogy nem 1-2 nap lesz az eredmény, mert erről már én is olvastam, hogy több száz vért kell összevárni, hogy megvizsgálják őket. Mindegy, nem akarom magamat már idegesíteni, de az tuti, hogy amint kezünkben van az eredmény és egy esetleges visszarendelés után beszélni fogok a kórház betegjogi képviselőjével. És majd meglátjuk...

Gigi!
Köszönöm, hogy hívtál! Jól esett!!! :D
Az Állatkerti túránk most a takonykór miatt egy kicsit labilis lett, de remélem, hogy addigra a nehezén túl leszünk és tudunk menni. Pláne, amiket írtál, teljesen belelkesedtem, hogy Marci hogy fogja majd etetni az állatkákat :lol: , meg ahogy ismerem, még Ő is megkóstólná a ZOO kajcsit :shock:
A gatyó tényleg röhej :twisted: , hihetlen hogy próbálják hülyének nézni az embert!
Annyira klassz lehet, hogy Oli ennyire ügyesen beszél, utánoz. Persze Marci is hihetlen dolgokat megért, megcsinál, hogy az én szám is tátva marad, hogy honnan tudja a dolgokat, de a beszéd valahogy megint megállt. Van úgy, hogy mondjuk többször a szót, de csak néz és valami teljesen mást mond, vagy esetleg valamiképp hasonlít is, de akkor nagyon oda kell figyelni :oops: Csiga már egész jól meg: giga :lol: Azt viszont észrevettem, hogy a dallamok sokkal jobban megmaradnak benne. Pl. a hinta-palintát szinte visszaénekli, ott nyomja meg a szavakat, ahol kell, persze Ő csak addig jut, hogy (kb.) tinta-tatinta. Meg ugyanez a Sétálunk-sétálunkra :arrow: elkapja a kezünket és mondja, hogy Téta-téta és húz magával :lol: Meg kell zabálni ilyenkor (is). Nem mondom, hogy elégedetlenek lennénk Vele, mert mind látható, Ő később akar beszélni, de néha annyira sajnálom, hogy mondja a halandzsát, mutogat kézzel-lábbal és nem értjük mit akar :roll:

Évi!
Sajnos vagy nem sajnos, de tudom én, hogy igenis jogom van ott lenni Marcival a vizsgálatokon, csak a szülő annyira kiszolgáltatott helyzetben van, hogy nem tud mit tenni. Sokat jártattam ezen az agyamat tegnap este (egész éjjel erről álmodtam :( , vagy épp aludni sem tudtam), hogy érdemes-e kekeckedni velük, de végülis féltem, hogy Marcival teszek rosszat. Hála az égnek, tényleg jól viselte.
Szörnyű lehetett ez a szúnyogcsípés Vivinek :( Sajnos pár éve nekem is voltak ilyen durva csípéseim, ami biztos vagy fertőzött vagy már bepermetezett szúnyogcsípéstől lehettek.
Csak ügyesen a pihenéssel :D

Györesz!
Én is arra gondoltam tegnap, hogy a dokinőcinek tutira nincs gyereke. És én sem a legjobbakat kívántam neki :twisted:
Már attól féltem, hogy Norbika is lebetegedett, hogy nem írtál, de megnyugodtam, hogy semmi baja. Illetve "csak" a darázscsípés :cry: , de legalább megnyugodhatsz, hogy nem allergiás rá. Én is nagyon rettegek ettől.
Norbika is nagyon ügyes, hogy már mindent ismétel :D Én folyamatosan félek, hogy mit is mondunk Marci előtt, mert ez a kis zsivány csak szívja magába tudományt, de egyenlőre csak viszonylag keveset ad vissza belőle. Pár hónap aztán jönnek a meglepetések :lol:
Neked további jobbulást, ha esetleg még betegeskednél!

Még egy kicsit Marciról. Szegényem tiszta takony, most van szerintem a tetőfokán a dolog. Sajnos ha ő taknyos, akkor állandóan szívhatnám az orrát, akkor sem lenne okés. Viszont szokásához híven annyira felspannolja magát az orrszívás alatt, hogy kihányja, ami a pocakban van, így nagyon meg kell gondolnom, hogy mikor is szívok Neki. Szerencsére ma csak kis adag jött vissza a kajából, de tegnap reggel a torkára csúszó trutyi miatt kihányta az első adag joghurtját :cry: és az a röhej, hogy nyikkanás nélkül arrébb ment és játszott tovább. Legalább jól viseli. Tényleg jó a kedve, csak ha az orra körül birizgálok (próbálok pzs-vel törölgetni a nóziját), vagy meglátja, hogy készítem a porszívót, akkor van cirkusz.

Ma kimostam Beninek a rucikat! Lehet, hogy korainak tűnik, hisz még 2 hónap van vissza, de a vasalásuk miatt inkább jobbnak láttam, mert talán ennyi idő alatt talán sikerül is velük végeznem. :wink:

Nem túl röviden, de ennyi van velünk. Én elég tropául érzem magam, valahogy eddig is fáradtnak éreztem magam lelkileg és testileg is, de valahogy ez az orvosi mizéria és a betegség még jobban földhöz vág.
Most már tényleg dugó van nálam és vége a panaszáradtnak. Bocsi érte!!!

Biztos akartam én még írni Nektek egy-két dolgot, de egyre szitább az agyam.

Mindenkinek szép napot!
Puszi: Melinda (30+5)

KépKép

KépKép
bujka

Nem gond, hogy ráfújsz a naptejre? Ezen filózom. Én Galaktív Bio nevű szert vettem. EZ valami bio cucc és egészen pici babákra is lehet fújni. És használhatja terhes és szoptatós anyuka is. Tényleg jó mert ahol bekenem nem csípik. Viszont büdös..
Én rázókeveréket vettem a csípésre. Fenistil gélt akartam, viszont a gyógyszerész felhívta a figyelmem, hogy ha így kiviszem a napra, akkor foltos lesz a bőre tőle. Ez a hydrocotison micsoda?
Én is hallottam erről, hogy állítólag a permetező szertől ilyen csúnyák a csípések. Tavaly is volt szúnyog, de ilyen nem volt.
Jól vagytok? Ha mindenki rendben, akkor pénteken átmennénk. (persze ha ráértek)

Ez a darázscsípés nagyon rosszúl hangzik. Szegénykém, nem csodálom, hogy sírt.. Én is beszerzek calcimuscot. De épp egyik nap gondoltam rá, hogy ha igazán felkészült anyuka akarnék lenni, akkor a játszóra igazi mentőtáskával kéne mennem. Fertőtlenítő, ragtapasz, ilyenek....

:?: :?: :?: :?:

Valamikor már titeket is szívesen meglátogatnánk. Mielött még nagyon fárasztó lenne neked.

Nálunk csiga mánia van :lol:
Kép
Minek ennek a gyereknek nagy kert :?:
Kép

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Örülök, hogy a végén minden rendben volt és hogy Marci ennyire bátor volt és sírás nélkül türte a vérvétel!!!!!!!!

Bocsi, de most nem írok külön majd este még jövök!
Norbi sajna nem úszta meg és elkapta tőlem a takonykórt, de
remélem hamar átmegy rajta mint máskor is!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Valdd be, hogy Te otthon kifigyeled, hogy mikor írok és még gyorsan elküdöd elöttem az üzeneted :lol:
Nem csodálom, hogy tropa vagy. Még pocak nélkül is fárasztó egy törpe, hát még nagy hassal. Ha plusszba még beteg is a gyerkőc :roll: :roll:
Marcikád alvókája visszetért a rendes kerékvágásba?

Norbikának (és persze neked is) gyors gyógyúlást kívánok! Múlthéten Olviér is lázas volt, de két nap volt az egész. SZerintem nektek sem lesz hosszabb.
A száras gatya milyen? Mert simát én is nagyon sok helyen láttam, viszont nekem olyan kell ami alá nem kell adni pelust.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Ja-ja!!! Figyelek ám nagyon, aztán gyorsan írok előtted :lol: :lol: :lol:
Meg kell zabálni Olit ezeken a képeken (is)! Nagyon édes, ahogy elmélázik az élet nagy dolgain :D A csigázás nálunk is sláger, talán hétvégén fedeztek fel ötöt a sufnin Apájával, azóta megy a gigázás és mindig mutogat ki a kert felé :lol:
Marci a taknyosságához képest egész jól alszik most, éjszaka kétszer ébredt, de ma délután végigaludt 2,5 órát. És nem utolsósorban simán elalszik, mert szerintem a betegség is kifárasztja szegényemet. Remélem gyógyulás után is minden marad a normális kerékvágásban.
Már akartam is mondani, hogy ne tessék minket elhanyagolni :evil: :wink: . Jövő hét csütörtökön, pénteken itthon lesz Gábor szabin (HURRÁ!!!!!!!!!!!!), de egyébként bármikor jó! :D

Györesz!
Sajnálom, hogy Norbika is lebetegedett :( , kellett nekem délután elkiabálnom. Gyors jobbulást Neki, ill. Nektek!!! Taknyos, vagy lázas is?

Marcikám változatlanul taknyos, és az arca és az egész teste is totál ekcémás, amit sajnos most a betegség hozott ki :(
Sok minden nem történt, szerencsére! Most éppen a kádban sikongat :lol: , azaz a kedve kiváló!

A hiányzók merre vannak? Írjatok!

Mindenkinek sok puszit: Melinda (30+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Gigi!
Olika nagyon édes a képeken! Annyira imádom nézni amikor ilyen elgondolkodó arcot vágnak, úgy belenéznék a kis fejükbe!
Ez a gatyó kimondottan úszó gatya, ami alá nem kell pelus!!!
Én is bízok abba, hogy Norbin is átszalad ez anátha, mert nem egy beteges fajta és eddig valahányszor taknyos volt, az max 3-4 napig tartott!

Melinda!
Jobbulást Marcinak! Ez jó hír, hogy az alvókája visszatért! Mostanába éjjel Norbi is nagyon jól alszik, általába egyszer kel fel de egyre többször előfordul, hogy egyszer sem! Még így taknyosan is hajnali 5-kor kelt előszőr! Remélem ez most is így lesz!
Szerencsére nem olyan vészes, reggel volt egy kis hőemelkedése (37,6), meg kicsit bágyadtabb, egész nap folyik az orra meg könnyezik, estére már totál csík szeme volt a sok könnyezéstől, de ez nála mindig ilyen, ha taknyos!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért!Ruszlán két napja jött haza a kórházból,de hogy is mondjam csak...nem lettek könnyebbek a napjaim. :lol: No és rácuppant az internetre,nem lehetett ellökdösni.
Most megvárjuk,hogy tünetmentes legyen legalább egy hónapig,aztán talán kukába kerül végre az a mandula.
Fiúk jól vannak,Patrik nem taknyos már.Nagy megkönnyebbülés,hogy az orrszívót nem kell használnunk.Fülészhez is eljutottunk,teljesen rendben van mindkét füle! :wink: Az egyiket kitisztította a doki,hát,azt nem élvezte! :cry:
Bővült a családunk,a házunkkal szemben lévő bokrokba kitettek 4! kiscicát,naná,hogy betaláltak!Törjük a fejünket a leghumánusabb megoldáson,mert ennyit nem tudunk vállalni. :cry:

Évi!
Köszi mégegyszer! :wink:
Nekem is megható lenne az UH,azt hiszem századszorra is!Örülök,hogy minden rendben!
Rolcsi nyűgös még?

Melinda!
Doktornő :evil: :evil: :evil: Egyszerűen nem jutok szóhoz!Hidd el,nem érdemes visszanyelni a mondandódat!!!A legtöbb helyzetben sokat segít,ha látja a sokat tanult felsőbbrendű doktornép,hogy van a páciensnek véleménye és azt hangoztatja is,sokszor tapasztaltam!
Marcika igazi hős,hogy nem sírt :!: Jobbulást a kis orrfolyósnak!
Köszi,hogy engem a rendesek közé soroltál,igyekszem rászolgálni! :wink:
Kisruhákat rakosgattam én is mostanában-odaadtam őket a barátnőmnek-tényleg nagyon picik voltak! :D

Gigi!
Oli nagyon fotogén!Puszilgatnivaló nagyon-nagyon! :wink:
Csigamániát leállítottam Patriknál,mert a nagy szeretetnek az lett a vége,hogy ki akarta szedni őket a házukból.Nos,a széttrancsírozott csiga szinte lemoshatatlan a bőrről... :shock:

Györesz!
Remélem Norbika hamar meggyógyul!Te már jól vagy?
Örülök,hogy az alvás-elaltatás mizériában már látszik a fény az alagút végén! :wink:
Képzeld,Patrik is jobban alszik éjjel,egyszer ébred,de néha megajándékoz átaludt éjszakákkal is!Csak hülye anyja ébred fel a megszokott időpontokban,megnézni minden okés-e. :lol:
Tesódék?

Saxi!
Sajnálom,hogy visszalépett a vevő! :cry: Nem lehet könnyű Neked mostanában!Szorítok,hogy minden jól alakuljon! :wink:

Vasárnap évzáró volt az oviban,koncerttel.Képzeljétek,az énekes körbejárt a gyerekek között a mikrofonnal,Ők is énekeltek.Raul az ölemben ült,közeledett az énekes felénk,de nem Raulnak nyújtotta a mikrofont,hanem nekem...kénytelen voltam nyivákolni. :roll: Azt mondta,hogy ez nagyon jó volt és kérte a közönséget,hogy tapsoljanak meg. :oops: Láttátok volna,Raul milyen büszke volt! :D
Szóval ezentúl,ha irományaitokat Rúzsa Magdolnához,Rost Andreához,esetleg Celine Dion-hoz címezitek,fogom ám tudni,hogy nekem szól :!: :lol: :lol:

Patrik így visítozott, bulizott a koncerten:

Kép

Kép

Mióta megkapták az ugrálóvárat,aludni is ebben szeretnének. :lol:

Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kedves Celine!!! :lol:
Rögtön Magácskával kezdem, mert örülök, hogy újra itt van :lol: Na jó, itt inkább átváltok tegezésbe, ha lehetséges :lol:
Klassz, hogy Ruszlán már otthon van, de azért jó ideig bennvolt, vagy csak nekem tűnik soknak? Drukkolok, hogy legyen bátorsága kikukáztatni a mandulákat!
Skacok nagyon helyesek a fotokón, Patrik nem semmi a dagadó ereivel a nyakán, ahogy kiabál :D Na és persze fogadd gratulációmat a fellépésedhez 8) Édes lehetett Raul, ahogy büszkélkedett Rád :D
Örülök, hogy Patrik teljesen meggyógyult és a füle is okés! Milyen megkönnyebbülés lehet ez Neked.
A barátnődnek már nagyon nincs sok hátra, ugye?! Eszembe szokott jutni, különösen amikor málnalevél tea után hajkurászok. Eddig nem sikerült lőnöm sehol, de szerintem mire sikeredik és beszámolhatnék az elkészítés módjáról, addigra már kinn lesz a Babója :D
Tényleg Raulnak volt ballagása az oviból? Nem tudom, hogy manapság van-e még ilyen, mert nekem volt még. De ugye az még a múlt században, sőt évezredben volt :lol:

Györesz!
Drukkolok, hogy Norbikán ismét gyorsan átfusson a betegség. Az jó, ha épp hőemelkedése van. Marcinak még az sincs, Ő abszolúte nem az a lázas típusú beteg (szerencsére!). Nálunk is ismerős a csillogó szemecske és a folyó orr mellett, a szájból is ömlő nyál. :( Remélem ezután Nálatok és nálunk is legalább féléves szünet köszönt be a betegségek terén. Valahogy Marci sem az a betegeskedő, legalábbis az elmúlt telet elég jól megúsztuk (kop-kop!!!).
Klassz, hogy Norbika ennyire klasszul alszik :D Milyen jó is végigaludni egy éjszakát!

Marci ma sokkal jobban van, mint tegnap. Még az éjszakát is végigaludta, csak egyszer sírt fel, de akkor is "csak" rosszat álmodhatott. Fél 8-kor kelt (11 órát aludt) és remélem most napközben is szép nagyot alszik. A tegnapi naphoz képest már nem csillog állandóan az orrocskája, nem kell állandóan törölgetni, de viszont az orra és a szája közötti rész tiszta száraz és vörös :( Orrszívás még van kajcsik előtt, ami rendületlenül kész horror.

Ma valami van a levegőben, legalábbis felénk. Negyed 11 körül kimentünk a kertbe, de háromnegyedkor be is jöttünk, mert féltem, hogy Marci kitöri a nyakát. A fél óra alatt, amíg kinn voltunk, hanyattvágódott a kisszékével szerencsére csak a füvön, eltaknyolt egy hatalmasat a sima füvön, négykézláb mászva fejjel előre lecupázott a napozóágyamról... Most hirtelen más nem jut eszembe. Végül megelégeltem és inkább bementünk, mert totál felhúztam magam, hogy vajon mi lesz a következő mutatványa.

Ma megnézte egy nőci a lakást a két kislányával. Nagyon tetszett nekik :D Na most jön a reményteljes időszakom, aztán majd meglátjuk! Mondanom sem kell a kisebbik kislányra (lehetett 4 éves) Marci rögtön lecsapott: kezét fogdosta, a játékmobiljával játszott, hintáztak stb. Ahogy elmentek kb. félórán keresztül pápázott neki :lol:

Mindenkinek szép napot!
Pusz: Melinda (30+6)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kata!
Te kis megasztár!!!! :lol: Kár, hogy legközelebb már megadance lesz, vagy talán abba is esélyes lennél?? :lol: Milyen jó Nálatok már nem csak Te büszkélkedhetsz a fiúkra, hanem Ők si Rád :lol:
Hát pont így éreztem, ahogy leírtad "fény az alagút végén"amikor Norbi elaludt cici nélkül! Hát ma erre újra rácáfolt, nem tudom, hogy fogom tudni kíméletesen leszoktatni a ciciről, mert ha kell Neki akkor aztán NAGYON KELL!
Szépek a fiúk a képeket, el is hiszem, hogy nagyon tetszik Nekik az ugrálóvár! Norbinak is így dagad az ere a nyakán, mint Patriknak! :)

Melinda!
Örülök, hogy Marci jobban van! Úgy tűnik Norbinak kemény egy napig tartott a nátha, mert ma csak kétszer szívtam meg Neki, de azt is csak inkább kiváncsiságból, mert nem akartam elhinni, hogy a tegnapi takonyfolyása ennyire eltünt! :o Bezzeg én még mindig tiszta ktakony vagyok! :?
Tényleg lehetett valami a levegőbe, de én ezt délután érzékeltem, mert Norbi szószerint megkergült! Lementünk motorral, de azt szinte végig cipelnem kellet, pedig ez nem jellemző és nem elég, hogy hurcolhattam a motort, egyfolytába szaladnom kellett Norbi után, mert mint egy kis kergebírka rohangált és mindig arra amerre nem akartam, meg beszaladt minden létező üzletbe, butikba aminek nyitva volt az ajtaja, a zöldségestől háromszor hoztam kis, már tök furán nézett rám az eladó nőci! :lol:

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Örülök, hogy Norbika már ennyire jól van! :D Ügyes kissrác! Marcinál én is filóztam, hogy a délutáni alvása után szívjak-e, de inkább megszippantottam Neki, nehogy visszaessünk. Remélem hétvégére már mi is lecsökkenthetjük a szívás számot!
Neked jobbulást!!!
Bocsi, de jót mosolyogtam Norbika rohangálásán, tényleg hihetetlen mikre nem képesek, mi meg csak rohangálunk utánuk, mint az őrültek. :lol: vagy :(
Hú, nem irigyellek most a szopi miatt. Én ettől rettegtem mindig, hogy mi van, ha annyira rácuppan a dologra, hogy foggal-körömmel ragaszkodik hozzá. Drukkolok, hogy sikeredjen a leszoktatás!

Többiek!
Merre vagytok? Ugye, mindenhol minden rendben :D

Gigi-Évi!
Nektek holnapra jó talit! :D

Pusz: Melinda (30+6)

KépKép

KépKép
bujka

Celine :)
Esetleg dobhatnál egy autogram címet. Később még sokat érhet :)
Nem tudom, hogy nekem ki jött e volna bármiféle hang a torkomon :shock: Jó érzés lehet, hogy büszke volt rád a fiad. Megnyugodtam, hogy nem csak az én gyerekemnek dagad az ere ha ordít. Szuper az ugrálóvár, nem csodálom, hogy nem akarnak kijönni belőle. Patrik nem gurúl ki belőle?
Én abban a hitben voltam, hogy Ruszlán azért ment be a kórházba, hogy kivegyék a felesleges szerveit...

Norib a kis hétördög :twisted: Én mindig rosszúl vagyok azoktól akik ferde szemmel néznek rá a gyerekekre. Pont azért gyerek, hogy ilyeneket csináljon. Na az már más kérdés, hogy csóri anyuka meg tisztára lefárad egy ilyen túra után. Ma mi is motorral mentünk boltba. Szerncsére csak egy rövid távon kellett cipelnem a gépet. Olika leginkább kertekbe szeretne bemenni, ahol épp valami érdekeset lát. Én úgy szeretem benne, hogy még ilyen kis nyílt szívű, érdeklődő. Majd kinövi.............

Nem mentünk Éviékhez, mert évet zárnak az iskolában.
Nagyon szorítok, hogy végre jöjjön egy komoly vevő aki a lelkendezésen túl meg is veszi a házat. Azért meg kell mondjam, a másik szemem sír, mert igaz, hogy nem sűrűn találkoztunk, de olyan jó tudni, hogy itt vagytok közel.

Ma délelött, miközben Olikám csupasz fenékkel homokozott és pancsolt, megjeletn nálunk az APEH meg a VPOP. Ja és, hogy ne féljenek, jött velük egy örző-védő ember :shock: Gondolom féltek, hogy majd Olikámmal erőfölényben leszünk, így nem tudtok őket leteperni :wink: Egy számlát kerestek rajtam, hiába mondtam,hogy nincs itthon hanem az irodában van, oda már nem akartak elmenni. Úgyhogy hétfőn mehetek be az APEH-ba. A röhej az az egészben, hogy egy bruttó 40 ezres számláról van szó!!!! Könyörgöm, talán nem ilyen szinten kéne kezdeni a keménykedést. Ja és 2004-es számla!!! Talán a számlagyárosokat kéne üldözniük meg a társaikat. Na mindegy, meg van a hétfői program. VÉgig azt vártam, hogy a nap csúcspontjaként Olikám lepisil, de nagyon kultúr emberként viselkedett. Gondolom ő is átérzete ez a felemelő pillanatot, hogy ilyen komoly emberekkel kerülhetett kapcsolatba :wink:

Végre itt a nyár, úgyhogy ha felébred Olikám, megmártózunk.... A tenger sem lesz melegebb. Megkezdjük a kiképzést.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Elhiheted, hogy engem is egyedül az szomorít az esetleges elköltözésben, hogy Ti már messze lesztek, meg pár érdi kismamit is megismertem most a neten keresztül, akik annyira jó fejek. Na attól nem félek, hogy a jövő hónapban költöznénk :wink:
Olikám pucér popóval édi lehetett :lol: Marcival 1 órát voltunk ma kinn délelőtt, de majd hülyét kaptam a melegtől, Szegényem pofija is tiszta vörös lett a hőségtől. Késő du. is Gáborral mentek ki, mert engem ez a fulladt meleg is kikészít :( A medence most nagyon jól jön Nektek :D
APEH-VPOP :twisted: Tényleg röhej a szla összege! Kiváncsi lennék mennyibe került az egész pereputty kiszállása...

Többiek!
A melegtől még most is kivagytok? Írjatok!

Ma itt volt egy érdi pocakos kismama, akivel tök jót beszélgettünk. Marcikám is megértő volt, aludt közel 4 órát :D Délután már nem is kellett szívni az orrát és remélem most éjjel sem kell, mint tegnap.

Én ettől a melegtől tisztára kivagyok. Persze a meleget vártuk, de én még 25 fokig még elviselem, aztán már nem nagyon. Különösen bálnaként :roll:

Holnap délelőtt apósékhoz megyünk :( , de kijelentettem, hogy szülésig engem már nem látnak (kátyús utak egy kissé kikészítenek), sőt Benivel sem fogok menni 1-2 hónapig (ha látni akarják, talán eljönnek 5 perc erejéig :twisted: ).

Szép estét!
Pusz: Melinda (31+0)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nem fáztunk ma,fiúk egész délután medencéztek.
Egyik nap Patriknak nem adtam pelust a nadrág alá.Kérdeztem,pisilünk-e a fűbe?Beleegyezett-és láss csodát:sikerült!!! :D Rendkívül elégedettek voltunk mindketten.
Két perc múlva szólt Raul,hogy úgy gondolja oda kellene mennem megnézni Patrikot:hihetetlen volt,a nadrágja szárán folyt ki a kaka-maka...azon gondolkodtam,hogy ha a két fülénél fogom meg,talán nem nyúlok bele. :lol: Naná,hogy a zuhany után pelust kapott...

Köszi,köszi,észleltem,hogy Celine-ként engem becéztek! :lol: :lol:

Gigi!
Autogrammot neked óccsón adom! :D Számlát is adok!Nem semmi,ahogy rátok törtek ma! :twisted:
Hogy sikerült a megmártózás?
Az ugrálóvárban nem hagyom egyedül a fiúkat,így eddig nem volt gond.Legjobban azt élvezik,mikor Raul ugrál,Patrik pedig fekszik és pattog a feje. :lol:
Mandulát nem vesznek ki,míg gyulladásban van,tehát a felesleges alkatrészek eltávolítása és az agymosás még várat magára. 8)

Melinda!
Rusz csütörtöktől hétfőig volt kórházban,mert péntekre ismét rosszul lett.Nem olyan ártalmatlan egy elhanyagolt,pocsék mandula. :cry:
De jó,hogy Marcika taknyossága múlóban van! :D
Remélem a tegnapiak voltak a Ti vevőitek! :) Emlékszem,a mi lakásunkat milyen sokan nézték meg,a nagyon tetszik-kel tele volt a padlás. :?
Barátnőm július 8-ra van kiírva,már nagyon izgul. :wink:

Györesz!
Megadance-séget meghagyom Neked,a Kangoo-zással úgyis edzésben vagy! :lol:
Milyen jó,hogy Norbika ilyen hamar túlesett a taknyosságon! :D Remélem Te is gyorsan meggyógyulsz!
Tegnapi kergeségből nálunk is volt bőven. :roll:
Hogy ment a mai elaltatás?
Tesódék jól érzik magukat?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Látom, nem volt nagy forgalom, de érhető is, ebben a melegben.
Csak beugrottam életjelet adni magunkról: MÉG ÉLÜNK!
Sajnos én elég szarul vagyunk (fizikailag, szellemileg is): iszonyatosan fáj a hasam alsó része, olyan mintha ki akarna szakadni és nem bírná a súlyt, pedig azért még 2 hónap vissza van. Emellett fáj a combom belső része is, mintha meg lenne a húzódva. Valahogy a hasamban is ilyen érzésem van a leszakadás mellett. Nem tudom, mi a fene ez, de csütörtökön megyek dokihoz és rákérdezek, de ő biztos csak a növekedést fogja mondani. Mást nem is nagyon tud, ha belegondolok. Görcs nincs, úgyhogy ennyi nyugtat csak meg.
Szellemileg nagyon vacakul vagyok, sírok minden szaron (bocsi), Marci is nagyon fárasztó, alig akar enni (tudom-tudom meleg van és még mindig folyik picit a nózija is), csapkod, dobálózik, gyakran makacskodik. Persze nagyon sokszor tündér jó gyerek, csak az a szörnyű, hogy 1 órányi jó gyerek szerep után felölti 5 perces ördögjelmezét, én már tutira kiakadok. Nagyon el vagyok fáradva :( Ilyenkor persze mindig arra gondolok, hogy még most jön csak igazán a nehéz időszakom... De valahogy abban reménykedem, hogy a testi fájdalmak elmúlása után (ami remélem még legalább 2 hónapig tartja magát) sokkal könnyebb lesz, mert most még néha menni sem bírok a fájdalomtól.
Marcinak szívjuk még az orrát, igaz már nem jön túl sok trutyi, de ha nem szívjuk ki, akkor hallhatóan szörcsög és folyamatosan parázok a lerakódástól. Elég rosszul viseljük mindhárman, de muszáj!

Na jót panaszkodtam, de valahogy dőlt belőlem. Bocsi!

Kata!
Patrik pisi - gratula :D , kaka :lol: ! Bocsi! :oops:
Milyen medencétek van? Felfújható? Gábor a hétvégén vette a fejébe, hogy ócsóért dobálják most az emberek után ezeket a nagyobb méretű (2-3 méter hosszú, 1,8 m széles) medencéket és majd veszünk egyet. Hát nem tudom :roll: Rendesen felmelegszik-e benne majd a víz Marcinak?
Egy kicsit irigylem a barátnődet, hogy már alig van Neki hátra valamennyi idő.

Gigi!
Sikerült elintézni az Apehot? Gondoltam Rád ebben a melegben!

Szombaton megúsztam Apósékat, mármint mentünk, de szerencsére Anyóspajti fiáék is lenn voltak, így legalább velük tudtam egy jót beszélgetni és persze megzabálták Marcit :D
Vasárnap az Állatkertbe készültünk, de nem lett belőle semmi, mert iszonyatosan sokan voltak. Épp Plusos gyereknapot tartottak... Szerintem min. 1 órát kellett volna várni a jegyváltásra, amit egyrészt a meleg miatt nem voltam hajlandó bevállalni, meg nem is nagyon bírtuk volna (én állva, Marci kezdett tikkadni). Végül csináltunk egy rövid sétát a Ligetben és iszkiri haza. Csütörtökön vagy pénteken megismételjük és remélem, akkor bejutni is sikerül.

Megyek! Ti pedig gyertek!

Puszi: Melinda (31+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Csak futolag, hogy megvagyunk :) Azert voltunk csendben, mert szabin voltam, es netmentes kornyezetbe tavoztam a lurkokkal 10-en. Tegnap jottunk haza, ma pedig mar melo, rohangalas, kiskertezes, szoval a szokasos hetkoznapok :D

Zolcsi szaja szepen, gond nelkul es nagyon gyorsan meggyogyult, mar a leutazaskor (Anyukameknal voltunk) alig latszott a bibi.
Videken a lurkoim egetnivalo kolykokke valtak, Zolcsi a fo-rossz :D Viszont nagyon sokat fejlodott a szokincse, dumalogep es o is mondokazik :)

Most rohanok, mert var egy kis teregetes, amig meg alszanak a csibeszkeim.

Puszi mindenkinek,
Mica
mica-

Kitartás........ Remélem, hogy jobban vagy. Egy nem terhest is simán kiidegel egy ilyen törpe. Te meg méginkább érzékenyebb vagy rá. Gondolj arra, hogy négy napot Gáborral lehettek majd! Na és még pót anyóst is megúsztad!!!! Látod, csupa jó dolgot írok neked. :lol:
Kajálás: engem is zavar ha tipródunk a kajálással. Amit egyik nap zabál, azt két hét múlva a szájába sem veszi be. Na, tegyél jót neki!!!
Én pártolom a medence vásárlást. Nálunk már 26 fokos a víz. Amikor elöszőr belemész akkor nagyon hideg, de aztán tök jó. Hétvégén már fürödtünk is, nagyon élvezte. Csak azt nem értette meg, hogy nem tudom letenni a vízbe :roll:
Olyat érdemes venni amiben van vízforgató mert pár nap alatt bezöldűl a víze. Ja és klórt se felejtsetek el venni. Elég macerás, de megéri.
APEH: bementem a 40 fokban. Megnézte az üreg a számát és készen is voltunk. Na ezért érdemes volt beráncigálni. Még jó, hogy van autóm...

Mica :)
Üdv újra itt. Anyukádéknál legalább lazítasz egy kicsit?? Vagy náluk is pörögsz ezerrel????
Örülök, hogy Zolika szája rendben van. Akkor a fogával sincs semmi baj????

Megyek mert már nem hagy OLikám.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,

Kepzeld, ott lazitok :D Ezer eve nem jatszottam annyit a lurkokkal meg estenkent a gepen, mint ott :D Nameg focit lestem egesz nap, amikor csak meccs volt.
A fogabol egy nagyon pici darab tort le, am meg nem latok elszinezodest, de ez sajnos csak kesobb derul ki, mert 1-2 honap utan latyszodik.
Jah, kajaugy: eddig sem volt gond Zolcsi etvagyaval, de a szabi alatt zabagep lett :shock: Fel12kor mar a Mama laba korul setalgatott, hatalmas nyamm-nyamm felkialtasokkal :D Palacsintat kapasbol bevagott 2-t, natur, sutes utan egybol, alig varta, hogy kihuljon. Nade ment a lekvaros bukta, parizsi, leves, teszta, szoval barmi, es hatalmas adagok tuntek el a pocakjaban.
APEH... ilyenkor rancigalnam ki oket a klimas irodabol...

Nah, nagyobbik lurkom ebredt.

Mica
mica-

Sziasztok!

Melinda!

Nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól.
Én sem tudok semmi okosat mondani, csak azt, hogy biztosan azért fáj a hasad alja mert feszül a méhed ahogy nő a baba.
Ha visszaemlékszel ilyenkor nőnek rohamosan és szedik magukra a husit.
Én határozottan emlékszem, hogy én is nagyon szenvedtem mert iszonyatosan feszített, és úgy éreztem, hogy a Boginál vágott császárseb szétreped.
Csak azt tudom mondani, hogy pihenj amennyit csak tudsz a hűvös szobában, mert tényleg szükséged lesz minden energiádra ha megérkezik ketteske.
Sok-sok puszikát küldök és kitartást.

Gigi!

APEH.. :( :( Ez totálisan jellemző rájuk.
Csak egy valami jut eszembe" Nagy hűhó semmiért."
Pucér popós Olika :lol: :lol: :lol: cuki lehetett.
Medencénk nekünk is van, de sajna most nincs időnk pancsizni és a telken pihizni, így összehajtva pihen a garázsban. :cry:

Kata!

Ruszlánnak jobbulást, Neked pedig kitartást.
Kaksi csorgás ismerős, :lol: :lol: Liliána is eljátszotta anyukáméknál.
A szerpléshez pedig külön gratulálok,i gazán megírhatnád a címet ahova elküldhetek egy lapot az autogrammért.:O:O

Mica!

Én is szeretnék anyuhoz menni egy kicsit lazítani, de most sajna még az égiek is ellenünk vannak.
Egy darabig biztosan nem lesz lehetőségünk pihizni.
Nem semmi a kis zabagép, nálunk a meleg éppen az ellenkezőjét váltotta ki , alig eszik valamit a két lurkó, inkább csak a gyümölcs és az iszi fogy.

Györesz!

Ne haragudj, hogy nem adtam tanácsot az alvás problémátokra,de nem igazán tudtam mit írni.
Nálunk egészen simán mennek a dolgok, és ugye sajnos a szopi is máshogy alakult így nem tudok semmi okosat mondani.
Talán csak annyi, hogy próbáld meg elterelni a figyelmét úgy, hogy minden este mesélsz de ugyanazt a mesét mondod minden nap.
Legyen rövid és megnyugtató, én nagyon szeretem a mondókás rímelő meséket mert az egy kicsit monoton és megnyugtatja őket.
Így nálunk beépül az alvási rituáléba és nincs semmi gond.
Persze van, hogy több mesét kérnek, de eddig még ebből sem volt semmi baj.
Remélem már meggyógyultatok és élvezitek a nyarat.

Évi!

Merre vagy?? Remélem minden rendben, és csak azét nem írtál mert a vakációzó csemeték sok munkát adnak.

Nálunk még mindíg várakozás hegyek vannak ami szépen lassan de biztosan őrli az idegeimet.

Közben Bogikám beteg lett. :cry:
Megduzzadtak a nyirokcsomók a nyakán, egyik napról a másikra, és nagyon fájlalta, elküldött a dokinéni vérvételre és sikerült produkálnunk egy ritka pocsék vérképet, elképesztően magas vérsüllyedéssel, magas fehérvérsejt számmal, vashiánnyal és egyéb nyalánkságokkal. :( Most kapott antibiotikumot, és holnap kell visszavinnem, hogy megnézzék a változást.
Konkrétumot nem tudott mondani a doki, hogy mi lehet ez. :(

Közben még, hogy teljes legyen a kép, tegnap éjjel apukámat vitte a mentő a kórházba, mert nem kapott levegőt.
Már több mint tíz éve szívbeteg de ennyira rosszul még soha nem volt. :(
Még tartanak a vizsgálatok, de remélem nem lesz semmi baj, mert azt már nem hiszem, hogy kibírnám. :(

Hát ennyit rólunk, igaz nem túl vidám de ez a való élet.

Mindenkit sokszor puszilok, és bocsi ha sok voltam. :oops:
Szép álmokat.
Saxi
saxi

Ezt Boginak és Apukádnak küldöm:
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Én nem igérem, hogy hosszú leszek, mert félő, hogy Norbi felébred, szegénykének nagyon melege van, csak úgy izzadt mikor letettem aludni!

Gigi!
Hát ez a számlamizéria nem semmi!
De jó Nektek medencéztek!!!!! Hétvégén Norbi is pancsolt, de csak egy kiskádat tettünk tele Neki, bár azt is nagyon élvezte!
Tényleg Ti hogy álltok a wc-be kakilással-pisiléssel? Oli nem olyan, hogy valamikor nagyon élvezi valamikor meg tiltakozik ellene? Csak mert Norbi hiiába kakilt többször bilibe, hiába tetszett Neki nagyon mostanába nagyon ritkán akar ráülni!

Melinda!
Sajnálom, hogy ennyire rosszúl érzed Magad és gondolom ez a nagy meleg is megvisel, de hát nincs mit tenned ki kell bírnod! Bocsi hogy ez írtam, de nem tudlak mivel vígasztalni ha csak azzal nem, hogy Norbi is szörnyen rossz, de nekem nincs senki a pocakomba!
Amíg nem görcsöl a hasad addig nagy baj nem lehet! Nyugi!

Kata!
Pelusos sztori nagyon tetszett! Gondolom Raul ilyenkor jókat nevet rajtatok!
Altatással sehogy nem állunk, egyenlőre hagyom, hogy úgy legyen ahogy Norbi akarja, ha kér cicit kap, ha nem akkor nem, de többnyire a végén kér. Mostanába az ebéd vége felé elkezd kiabálni, hogy "nem kell cici", erre én mondom neki, hogy ok akkor nem kapsz, szépen lefekszünk egymás mellé, elvan kb. negyed órát aztán hirtelen felpattan, hogy "kell cici" és akkor én adok és már szunyál is! Este is sokszor ez van és egyszerűen nincs erőm azt mondani, hogy nem kapsz, mert már egyszer próbáltam és jött a hiszti. Nem tudom, hogy mikor fog eljönni, hogy lesz elég erőm leszoktatni a ciciről!
Tesómék jól érzik magukat, bár ritkán látom Őket, mert folyton mennek valahova, rokonokhoz, barátokhoz!

Mica!
Hihetetlen, hogy ezek a lurkók milyen hamar meg tud gyógyulni egy ilyen komoly seb, mint ami Zolcsi száján volt! A fogakért drukkolok!
Tényleg jó evőkéje van a kislegénynek!

Saxi!
A mesemondást most elhagytuk, mert nálunk nem vált be, az én fiam nem elálmosodott tőle, hanem felélénkült és követelte, hogy mégegyszer-megegyszer meséljem el, ha meg nem akkor vagy hisztizett vagy felkelt az ágyból és el akart menni!
Boginak és az Apukádnak jobbulást!!!!!!!!!!!

Évi?????????????

Velünk minden rendben azt leszámítva, hogy a fiamba mostanába egy kisördög költözött mert szörnyen rossz, persze főleg az anyjával! KÉpzeljétek mostanába estére nagyon verekedős lesz, minden ok nélkül elkezd verekedni, néha anyukám tök hatalmas pofonokat kap! Mit kell ilyenkor csinálni, tök tehetetlenek vagyunk! Megütni nem akarjuk, mert hát akkor lehet, hogy mégjöbban verekedne. Én azt szoktam, hogy megfogom a kezét, hogy nem szabad és egy picit meg is szorítom ezzel nyomatékosítva, de ez sem használ! Segítsetek!!!!!!

Na megyek, mert leragad a szemem!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Gigi!

Köszönjük szépen a jókíánságot.
Nagyon aranyos vagy.:)

Györesz!

Nálunk is volt ilyen verekedés.
Először én is megfogtam a kezét, de annál jobban hadakozott.
Így nálunk a lelki rábeszélés következett, eltakarom az arcomat és mondom neki, szomorú hangon, hogy anya most nagyon szomorú mert bántod, és anya téged sem szokott bántani ezért neked sem szabad.
Nálunk ez annó Boginál, és most Lilinél is bejött.
Azonnal abbahagyja, és odabújva mondogatja, hogy " szeletlek anya".:)
Jobb ötletem nincs.
Te szegény, bőven kijut Neked a gyermeknevelés buktatóiból.

Most mennem kell, reggeliztetni.
Ma talán egy kicsit lazább napom lesz, ha tudok még beugrok, és teszek fel képeket a csajokról.

Mindenkinek sok puszi, Saxi
saxi

Sziasztok!

Nagyon nehezen viseljük a meleget.Raulnak jó,ma uszodában vannak.Múlt héten,mikor megnéztük hogy haladnak,majdnem rosszul lettem,annyira meleg volt bent, a kicsik pedig cidriztek,mikor kiszálltak a vízből.
Számolom az órákat,napokat,pénteken,az utolsó úszás után megyünk haza,a gyerekekkel egy hétig ottmaradunk Anyunál. :wink:

Saxi!
Sajnálom Bogit,majd írj légyszi mit mondott ma az orvos!
Apukádnak is jobbulást kívánok,az előrejelzésekkel ellentétben úgy tűnik mégis fullasztó nyarunk lesz,sajnos ez megviseli a szívbetegeket is.Hogy van most?

Melinda!
Jól emlékszem a combban lévő fájdalomra,tényleg pocsék! :cry: És a sírdogálásra is.
Remélem ma kicsit jobb a kedved.Fiúk pocibaba nélkül engem is kicsinálnak estére :?
Csak kismedencéjük van a fiúknak,de nagyon élvezik,reggel teszek bele vizet,néhány óra múlva már mehet a móka.
Jó,hogy Apósékat sikeresen megúsztad! :wink:

Mica!
Feltöltődtél Anyukádéknál?
Gyuszkó még alszik nappal?Bár Raul is aludna...

Györesz!
Nálunk is a Saxi-féle módszer vált be verekedésnél:műsírtam és mondtam,hogy fáj-akkor megszeretett és szépen leszokott róla.
Aranyos lehet Norbika,mikor közli,hogy kell,vagy nem kell cici! :D
A meleg nálunk is bezavar az alvásba.

Puszi mindenkinek,megyek szomszédolni.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Melinda :?: :?: :?:

Ezt a két kis krapekot össze kéne kötni!!!!!!!!! EZek mindent egyszerre csinálnak. A bili és a wc már nálunk sem sláger.... :roll: Amennyire tetszett neki az elején, annyira nem izgatja most. Mondjuk különösebben engem sem mert szerintem még picik. Bár anyu mondta, hogy mi a nővéremmel már másfél éves korunkban szobatiszták voltunk........ Anyós szerint az ő gyerekei már egy évesen.... :arrow: Na még jön valaki annak meg már szobatisztán született a gyereke :twisted:
Verekedés: mint tudjuk ( :wink: ) nem vagyok a testi fegyítés híve. Pont azt csinálom mint Saxi és Kata....... Megfogom a kezét (lábát) és mondom neki halál komoly pofával, hogy nem szabad mert fáj anyának és én sem bántalak soha. Ilyenkor ő kezdi a műsírást és én meg folytatom. :D Tiszta Nemzeti Színház van itt nálunk :wink:
Nem csodálom, hogy szegény Norbikának melege van. Múlthéten még fűtöttünk, most meg el lehet olvadni. De inkább ez mint a sarkvidék.

Az uszodákban tényleg naggggyon "kellemes" klíma van.... Anyukádék hol laknak? A nyárom mi is többet fogunk náluk időzni (pár utcával laknak arréb, úgyhogy nem lesz egy kalandtúra :lol: ) mert kifestetjük az alsó szintet és még főzni sem tudok majd.

Most megyek, puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most egész sokat kellett visszaolvasnom, hogy este nem voltam. Nem is tudom, hol kezdjem! :roll:
Köszönöm a kedves, bíztató szavakat (külön is fogok köszöngetni). Valahogy úgy vagyok, hogy egyik pillanatban egész jó, aztán a másikban úgy érzem mindjárt összedől a világ. Az a legrosszab, hogy még a pihenés ellenére sem csitul a hasfájdalmam. Aztán tegnap este egy fél magnézium bevétele után kb. 1-1,5 órára abbahagyta a pocak a húzódást és tudtam virágot locsolni, alsó szinten felporszívóztam, felmostam. Micsoda örömök, mi?! De tényleg élveztem, hogy végre valami hasznosat csinálok. Már "csak" a fenti szint vár rám, de ma bevásárlunk (ha a hasam is engedi), így az legfeljebb holnap kerülhet sorra.
Meg úgy is tudtam csökkenteni a fájdalmat, ha úgy mentem, mint ha karót nyeltem volna és kinyomtam a hasam (nem mintha olyan kicsi lenne :lol: ), az összegörnyedés csak fokozta a fájdalmat. Ki érti ezt?!

Marci őrületbe kerget a nemevéssel, ma sem ebédelt, pedig kétféle kajcsival (csőben sült karfiol husival és krumplis tészta) is próbálkoztam, bár szerintem a másodikat már csak rutinból köpte ki. Mivel elkezdett cirkuszolni is, így rögtön tele lett az orra takonnyal, így ebéd helyett orrot szívtunk :( Akárhogy is magyaráztam Neki, hogy az ebéddel jobban járt volna.
Tegnap annyi szerencsém volt, hogy közel 4 órát aludt, de akkor is én keltettem fel, mert benéztem hozzá, hogy nem kapott-e már hőgutát. Szobája a padlásrészben van, és déltől végig a szobára süt a nap, így 5-kor, amikor bementem hozzá 32 fok volt Nála!!! Ő meg aludt, mint a bunda! :shock: Én most is klímázok a mi szobánkban (emellett bugyi-melltartó az öltözékem :oops: ), de Nála nem merem bekapcsolni, félek, hogy megfázik.

Mica!
Örülök, hogy Zolcsi szája ilyen ügyesen, gyorsan és nyom nélkül begyógyult :D A fogacskákhoz rendületlenül megy a drukk!!!
Érdekes Téged elképzelni, ahogy pihensz és nem pörögsz :lol:
Irigy vagyok Zolcsi jó evőkéjére!!!

Gigi!
Köszi a bíztatást! Tényleg az lebeg a szemem előtt, hogy Gábor már csak holnap megy dolgozni, aztán 4 napot itthon. Utána pedig Anyukám jön segíteni! :D
Na mi (illetve Gábor) nem akarunk semmi komoly medencét, csak egyszerű felfújhatósat, ami ilyen kánikulában használható. Klór? Na Marci bőre miatt ezen is filózok, hogy hogy bírna az érzékeny bőre :roll: Nem lesz ez egyszerű menet, azt már látom! De köszönöm a tanácsokat :)
Oli nem fél, amikor lehúzod a WC-t? Marci kis ijedt képet vág rá. Te mennyiért vetted a kacsás WC ülőkét?

Saxi!
Köszönöm a kedves szavaidat :D Én is arra gondolok néha, hogy nő Beni és azért fáj, de Marcival semmi ilyesmi nem volt (persze, ahány terhesség, annyi féle). De néha az is megfordul a fejemben, hogy az idegeskedés miatt jön elő, mert pihenés ide vagy oda, ugyanúgy fáj (pl éjszaka).
Bogi betegsége elég rosszul hangzik :( Valami komoly gyulladás lehet a kis szervezetében, már ha a vérsüllyedésre és a fehérvérsejtekre gondolok. Drukkolok, hogy helyrejöjjön! Majd írj, hogy mi volt! Ő hogy bírja a vérvételt? Sír nagyon vagy hősiesen viseli? Én az egyik vérvételemkor láttam egy aprócska kislányt és annyira édes volt, egy hangja sem volt és még nézte is a szúrást, amit még én sem merek :shock:
Apukádnak is jobbulást!!! Ez az iszonyatos meleg elhiszem, hogy kikészíti a betegsége mellett. Ezen aggódom Anyum miatt is. Tényleg, Apudnak máskor nem fordult elő ez a nehézlégzés, meg hogy alig kap levegőt? Képzeld, Anyumnak a múlt héten megállapították, hogy asztmás is, így most már arra is szed gyógyszert. Teljesen ki van akadva, hogy minél többször ránéznek az orvosok, annál több bajt találnak Nála :( Mégegyszer jobbulást Apudnak!!!

Györesz!
Köszönöm a "bíztatást" :lol: Én sem tudnék a hasonló helyzetben lévő anyukának túl sok bíztatót írni, teljesen igazad van! Valahogy át kell vészelnem, más nincs.
Egyébként Marci is általában estére kergül meg úgy igazából, nem mintha délelőtt egy angyal lenne. Vasárnap a du-i alvásából felkelve tiszta zizi volt, egyik pillanatban mosolygott, másodikban csapkodott, harmadikban sírt és ezt csinálta órákon keresztül. Már Gábor is kiakadt, pedig aztán Ő türelmesebb a birkánál is :roll:
Normál esetben én is ezt szoktam csinálni Marcival, ha verekszik, dobálózik, rosszalkodik, hogy műsírást, szomorúságot produkálok és vagy majdnem elkezd velem pityeregni (de ilyenkor hozzábújok, hogy nagy baj mégsincs), vagy odajön vígasztalni és puszilgatni. De van olyan nap, hogy folyamatosan műsírhatnék, ilyenkor vagy nem veszem észre, ami csinál, ha pedig már nálam is betelt a pohár, akkor felemelem a hangom (ez sajna a legkevésbé hatásos).

Kata!
Köszönöm a vígasztalást!
Ha elbambulnék, akkor már most kívánok jó pihenést Nektek Anyukádéknál!!! :D

Évi!
Innen is sok puszit küldök Neked!!! Kitartást a meleghez!

Hogy valami jóhangulatút is írjak... Tegnap ülök az ebédlőasztalnál, krumplit pucolok, Marci a lenti kisszobában tesz-vesz (imád ott lenni, persze játék egy szál sem, de Ő talál magának elfoglaltságot). Hirtelen rohan a szobából, teljesen ijedt kis arccal, megfogja a kezem és húz teljes erővel. Én meg kérdezem, hogy mi ijesztett így meg? Járt az agyam mi lehetett. Erre meglátom, hogy az egyik fiókban megtalálta az automata vérnyomás mérőt és persze bekapcsolta, elindította, mire az elkezdte magát felfújni és búgni. Szegényem ettől ijedt meg. Utána megmértem a vérnyomásomat, hogy lássa, nem bánt. Persze az már tetszett Neki :lol: Természetes Marci mentes övezetbe helyeztem a mérőt... Ja a vérnyomásom 99/66 volt!!!

Mindenkinek sok pusz és kitartást a melegben!!!

Melinda (31+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Annyi dolgom lenne,hogy nem tudom hol kezdjem,ezért leültem a gép elé. :lol:

Gigi!
Anyuék Bács-Kiskun megyében laknak,Érsekhalmán.Erről a faluról általában mindenki tőlem hall először. :D Legszívesebben ott tölteném az egész nyarat a gyerekekkel.

Melinda!
Képzeld,barátnőm hívott délelőtt,hogy egész éjjel fájt a dereka és hajnalban eltávozott a nyákdugó.Este megy dokihoz,izgulok,mikor indul el a kisasszony kifelé. :) Azt hiszem a málnalevél teát hagyhatja. :lol:
Patrik is alig eszik.A mai ebédje pl.sajt,főtt tojásfehérje és némi párolt zöldbab volt.Viszont sokat iszik,így adok Neki mindenféle gyümölcs,-és zöldséglevet.
Marcit egy ventillátor zavarná alvásnál?Ha kitart a kánikula,beteszek a fiúkhoz,mert csak forgolódnak álmukban.
Sajnálom,hogy Anyukádnál még asztmát is találtak! :cry:
Marci aranyos lehetett a vérnyomásmérővel! :lol:
Mindig ilyen alacsony a vérnyomásod?
Csak pénteken utazom haza,és előfordulhat,hogy még onnan is boldogítalak Benneteket. :lol:

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Saxi, Kata, Gigi, Melinda!
Köszi mindenkinek a tippet verekedés ellen! Az az igazság, hogy ha engem üt vagy rug Norbi akkor én is így csináltam és engem nem is üt mostmár olyan gyakran. Na persze van olyan, hogy pl. pelenkázás közbe jól cicin rug és akkor jön a műsírás, stb., akkor Ő is elkezd sírdogálni, ölelget, puszilgat, aztán amikor úgy látja, hogy helyreállt a rend, akkor simán megrug mégegyszer, de azért ez nem olyan gyakori.
Ja, különben ma elmaradt az esti verekedése!

Saxi!
Bogi jobban van? Apukád???

Gigi!
Én sem erőltetem Norbit a bilizésre!
Régen még az volt, hogy igenis kell bilizni és így erőltetve lettek hamar szobatiszták a gyerekek. Mondjuk ha nekem is nap mint nap textilpelusoznom kéne lehet, hogy én is jobban győzködném Norbit, hogy bilizzen!
Éviről tudsz valamit? Nagyon eltünt!

Melinda!
Ahogy írsz a pocakodról az jutott eszembe, hogy már időszerű lenne egy újabb pocsakfotó!!!!!
Az evés miatt ne idegeskedj, ha éhes úgyis enni fog!!!!!!

Ma kint voltunk délelőtt a strandon! Norbi nagyon élvezte, szinte végig a vízben voltunk és folyton követelte, hogy dobáljam, hát a karom leszakadt. Aztán volt még egy nagy élményben része: a strandon jött egy traktor ami összegyűjtötte a lenyírt füvet és egyszer tőlünk nem messze leállt és eprsze nekünk egyből oda kellett menni megnézni és a bácsi megengedte, hogy ráültesem Norbit, hát ne tudjátok meg egész nap azt hajtogatta, hogy traktoron ült "taktojon, taktojon, taktojon"
Hazafelé teljesen elkábult, de mikor hazértünk egyből felkelt és estig pörgött!

Tegnap hívtak a melóhelyemről, hgy kiszámolták a szabimat és így csak december 18.-án kezdek dolgozni, hát megvallom örültem, hogy még kaptam több mint két hónpot!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a jókívánságokat, aranyosak vagytok.

Bogi már jól van, ma azt mondta a dokinéni, hogy nagyon szépen visszahúzódtak a nyirokcsomók.
Valószínű, hogy egy vírus okozhatta ezt a csúnya gyulladást.
De mivel még soha nem szedett antibiotikumot, így gyorsan hatott neki még az alacsony dózis is.
Egy-két hét múlva azért még vissza kell menni és akkor csinálnak még egy vérképet.:(

Apukám is jobban van, bár még nem a régi, és a ideig biztosan benn kell maradnia, hogy beállítsák a vérsűrűségét.
De ma megint voltunk nála a lányokkal és ez nagyon jó hatással van rá.

Melinda!

Kérdésedre válaszolnék, Bogi nagyon rosszul tűri a vérvételt, rettenetsen utálja és síkít mint akit nyúznak.
Én meg csak puszilgatom, és majd meg szakad a szivem, hogy ennyire utálja, és én mégis megengedem.
Még sajna nem érti, hogy ez az Ő érdekében történik.
Anyukádnak jobbulást, ez az asztma nem hangzik túl jól.:(

Most megyek aludni mert hulla vagyok.
Bocsi, hogy a képeket nem tettem fel, de ígérem holnap bepótolom.

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!

Látom mindenki élvezi a nyarat. :)
Azért felteszem az ígért képeket, hátha később jár erre valaki és megnézi. :lol: :lol: :lol:

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1150889066.43.jp
g[/img]

Kép

Kép

Kép

Kép

Hát ennyi gondolom elég belőlünk. :lol:

Mindenknek szép napot, Saxi
saxi

Bocsi az első, valahogy lemaradt.
Megpróbálom mégegyszer.

Kép

Puszi
saxi

Sziasztok!

Kata!
Drukkolok a Barátnődnek! :D Azóta van Nála valami fejlemény? A málnalevél teát tényleg átugorhatja...
Látom nem vagyok egyedül a nemevős gyerkőcömmel! Viszont ma üveges, gyári kaját adtam Neki, azt 2 kanál híján simán bevágta! :roll: Nesze Neked főzés!
Ventillátor? Nem is tudom, ha gáz lesz, akkor majd felviszem Neki, de inkább a zaj zavarja. Minden balfék a mi ablakunk alatt áll meg kiabálva! beszélgetni, meg a kutyák és a robogós balfékek is a mi sarkunkat nézik ki maguknak :twisted: :twisted: :twisted:
A vérnyomim általában 120/80 körül mozog, ami tök jó. Az alacsony értéken erősen csodálkoztam én is :shock:
Nyugodtan boldogítsd Anyukádéktól is! Örülni fogunk neki! :D

Györesz!
Ez a cicirugdosás ismerős :( , sajnos én emellett a pocakrúgdosástól félek ám nagyon. Nálunk is ismerős ez a rossz vagyok, aztán adok Anyának egy puszit és kezdem előről az egészet. Épp ma beszéltem meg Vele, hogy anya jobban örülne neki, ha egyszerűen jó lenne és nem a rosszaságát váltaná ki puszival és simivel. Nem hiszem, hogy eljutott az info :?
Pocakfotó? Majd Gábor szabija alatt kreáltatok egyet! Csak már erősen bálnaillúziót keltek :cry:
Strand, klassz lehetett! Traktor :lol:
Hány nap szabi jár ilyenkor? Gondolom megkapod a szülés évében ki nem vetett, illetve utána még azt hiszem a gyed első évére jár, ugye? Csak azért, mert nekem megszűnik a cég hónapokon belül és engem ki kell fizessenek...

Saxi!
Örülök, hogy Bogi és Apud is jobban van már! Drukkolok a következő vérvételhez, mert tényleg szörnyű ilyen ijedten, sírva, ordítva látni ezeket a gyönyörűségeket :cry:
A Csajok csúcsok!!! Lilike hihetetlenül nagy már, meg ugye azok a nagy-nagy szemek!!! A kádas puszilkodós a kedvenc nálam :D A napszemüvegesen meg olyanok, mint a nagy és a kistojás! :lol:

Nálunk a helyzet változatlan. Marci orrát még mindig kell szívni :cry: , sőt ma még rosszabb is lett a helyzet. Előbb is benéztem hozzá, hogy a zajtól vissza tud-e aludni és szörcsög nagyon. Én szoktam Neki adni Fluimucil köptetőt/váladéklazítót takonykórnál és két napja naívan abbahagytam. Szerintem emiatt sűrűsödött be Neki megint a trutyi, úgyhogy újrakezdjük. Nagyon-nagyon unom már!!! :twisted:
Ahogy tegnap Györeszék traktoroztak, mi az ablakból néztük végig a házunk előtti aszfalt javítását. Csodáltuk a platós autót, a markolót (ettől egy kicsit meg is ijedt Marci), meg az úthengert! :lol: Végig brümmögött, meg mutogatott, én meg szajkóztam, hogy mi micsoda. Lehet, hogy pár hónap múlva az első igazi szava az lesz, hogy ÚTHENGER! :lol: :lol:

Megyek pihizni!
Pusz: Melinda (31+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Várni fogom a pocakfotót!!!!
Sajnos nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert a kolleganőm amikor felhívott és mondta, hogy hány szabim van és nem kivánsiskodtam, hogy ez hogy jött ki, meg hogy mikorra mennyi jár!
Kicsit megnyugtatlak, bár Norbi nem szörcsög, de napi kétszer még én is szívom az orrát, mert még van benne trutyi jócskán!

Saxi!
A lányok tündériek! MIndegyik kép nagyon tetszik, de a fürdőkádas valóban a legjobb, na meg a napszemüveges is nagyon klassz!!!!

Reggel felkeltünk és megállapítottam, hogy ilyen melegbe nem vagyok hajlandó játszóterezni úgyhogy inkább újra összecuccoltam és megint kimentünk a strandra! Norbi ma hamarabb elfáradt és kérte, hogy menjünk haza, a babakocsib egyből elaludt és még itthon is folytatta!

Holnap már kezdek készülődni a nyaralásra, mert szombaton már megyünk és nem akarok semmit itthon felejteni!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Holnap már nem ússzuk meg a 18 hós oltást...kérek drukkokat,hogy Patrik nem rúgja le a védőnő fejét mérlegelésnél és a doktornőben se tegyen kárt! :shock:

Melinda!
Képzeld,barátnőmnek megszületett a kislánya ma reggel! :D :D :D Estétől már a kórházban voltak,mert szivárgott a magzatvíz,fájás semmi,így indították.Reggelre kiderült,hogy terhességi mérgezés is fenáll,így császár lett a vége.Kislány tényleg kicsi,2400 gr és 50 centi,de egészséges,és ez a lényeg! :D
Üveges kajcsin gondolkodom én is Patriknál,de utoljára kiköpködte őket.Lehet,hogy most az esne jól Neki,nem tudom.
Sajnálom,hogy Marcika még nincs túl a takonykórságon-Patriknál is mindig sokáig húzódik. :cry:
Lehet,hogy már most is mondja Marcika az úthengert,csak arabul??? :lol:
Raulnál,mielőtt visszamentem dolgozni,elég szép szabadságpénzt kaptam,nem jött rosszul! :)

Saxi!
Nagyon jók a képek,köszi!A napszemüvegesen beájultam,de a többin is csodaszépek a lányok! :wink:
Micsoda gépezeten ülnek az elsőn?
Nagyon jó,hogy Bogi most kapott csak először antibiotikumot!Örülök,hogy Ő és Apud is jobban van! :wink:
Raultól kb.3 évesen vettek vért utoljára,nagyon nehezen sikerült,a végére rosszul is lett.Sajnálom,hogy Bogit újra kell szúrni,de remélem aztán nagyon-nagyon sokáig nem lesz rá szükség!!

Györesz!
Tök jó lehetett a strand,fiúk miatt azt hiszem idén mi is megyünk.Már azt sem tudom,mikor voltam utoljára,tekintve a víziszonyomat. :shock:
Úgy tűnik ez a verekedős korszak minden gyereket megtalál,hát ,inkább most,mint 25 évesen! :lol: Remélem,hogy Norbikánál hamar elmaradozik!
Gondolom milyen megnyugvás,hogy decemberig haladékod van! :D
Puszi a kis traktorista Pistának! :lol: Patrik is élvezte,mikor Anyuéknál megengedte egy bácsi,hogy beleülhessen. :D
Mikor jöttök vissza a nyaralásból?Apával mentek?

Évi!
Hogy vagytok????

Gigi???

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Lányok, csak gyorsan "beszaladtam", hogy elmondjam jól vagyunk, csak én viselem nagyon nehezen ezt a meleget :cry: .
A szervezetemet és őszintén szólva az idegeimet is rendesen megviseli ez az idő. Bár Vivusék (leginkább persze ő) segítenek, de azért velük is csak foglalkozni kell, meg főzni is többet főzök. Közben a türelmem nulla, felőröl ez a kinlódás :cry: :cry:
Ezért nem szívesen jövök, mert még magam is nehezen viselem magamat! :roll:
Az viszont nagyon jó érzés, hogy hiányoltok, aggódtok értem, nagyon köszönöm nektek!!!! :):)

Saxi
Nagyon kedves vagy, hogy írtál és aggódtál, köszönöm!:)
Gyönyörűek a lányok :), és az is látszik, hogy milyen jó tesók, igazán büszke lehetsz rájuk!!!!:) Lilike Bogi mellett olyan nagy lány, olyanok mintha barátnők lennének! :):)

Kata!
Remélem minden rendben lesz az oltásnál és utána is!:)

Melinda!
Remélem csendesedett a fájdalmad és Marcika is jól van már!:) Írni akartam előbb is, hogy ROlcsinak amikor nehezen szakadt fel a hörgőkből a váladék, a dokinéni Fenistil cseppeket adott és ez sokat segített! Illetve van még a Baby Luuf balzsam, ez is segít az oldásban és még hűsíti is! Mindenestre drukkolok!!!!
Ma már otthon lesz Gábor is, pihenj sokat!!:):)

Györesz!
A bunyóhoz :wink: én sem tudok okosat írni. Viszont eszembe jutott, hogy amikor Martin volt ilyen kicsi; harapott. Csupa szeretetből, volt hogy véraláfutás lett a karomon :? . Én mindig letettem az ölemből és elmondtam, hogy nem szabad fáj anyának, most már nem harap :wink:

Gigi!
Remélem már tényleg nem jön közbe semmi! Várunk benneteket!:)

Képzeljétek, még tetézendő rosszkedvemet holnap elviszi az apjuk Vivit és Martint egy hétre vidékre! :(

Most megyek főzni!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Ugy latom, hogy ez a hoseg mindenkit kikeszit. Eddig a hideg-huvos volt a gond, most meg ez a pokol. Meg Gyuszko is alig akarja megerteni, hogy miert nem mehetunk ki napkozben :? Mondjuk az viszont jo, hogy Zolcsi eleg jol megerti, es csak tenyleg akkor akar kimenni es kint maradni, amikor mar kicsit huvosebb az ido, es a haz is arnyekol a jatszohelyere. Ami jo ebben az idoben, hogy lehet egy nap akar 3 adag ruhat is mosni, gond nelkul megszarad :D

Zolcsi hihetetlen leptekkel tanulja a szavakat, legujabb a zene, szandal, batyus (eddig csak ba volt, mostmar bavus :D ), ugyhogy nagyon kell vigyazni, hogy mit mond elotte az ember :wink:

Az elmult napok legnagyobb poenja az volt, hogy megallitott a rendor, epp a baratnommel es a fiaval (igy hatul 3 lurko ult) mentunk vasarolni. Eloszor elmentuk mellettuk, mert az ut tuloldalan alltak, az egyik albertirsai vasuti atjarotol nem messze (nem a szokasos atjaron mentem, pechemre..), de visszafele is ugyanott jottunk. Hat ekkor leintett. Kerdezi, hogy ugye nemreg mentunk erre, mondtam igen. Akkor kozli, hogy a vasuti atjaro tuloldalan traffipax van es en 30 helyett 49-el mentem at... :roll: Nah, gondoltam, akkor szep buntetes lesz, mertugye ez nem keves tullepes. Kiszalltam, kitoltotte a papirt, kozolte, hogy 1000Ft lesz a buntetes, a gyerekekre valo tekintettel. Nagyot neztem :shock: , mert en ennel joval tobbre szamitottam. Hat elkoszontunk, aztan mentunk utunkra (mit ne mondjak, rohogve). Majd amikor felhivtam parom, es elmeseltem neki a sztorit, akkor ugrott be, hogy itt vmi nem stimmel ebben az ugyben, mert: odafele menet pont egy bicajos ment elottem az atjaronal, es pont a rendorokre valo tekintettel nem eloztem meg a vasuti atjaroban, hanem csak kesobb, igy vagy kesobb kapott le a traffi, vagy egy orult bicajos neni utan mentem, akkor 49-el tekert :D Visszafele uton pedig pirosat kaptunk, igy bajosan mentem at 49el, azert ennyire nem gyorsul a Punto :D
Szoval kerestek rajtam a rendorok 1000Ft-ot.

Evi,
Tovabbra is csak azt tudom mondani, hogy kitartas... Nektek, babavaroknak, sajnos meg nehezebb ez a pokol. Kuldok a sajat porgesi es pozitiv energiambol egy nagy adagot! :)

Kata,
Gratula a baratnodnek, meg ha ilyen kalandosan es koran sikerult megismerkedni pocaklakojaval. A lenyeg az, hogy jol vannak, egeszsegesek. Majd megno idekint pindur :)
Most kinek szoritsak, Patriknak, vagy a vedono-dokino parosnak? :D :D
Jah, Gyuszko is csak negyedoras csatarozas utan hajlando agybabujni delutan, most is epp ot zavarom irs kozben.

Gyoresz,
Strandolasert irigyellek benneteket, mondjuk csak halkan, mert ugyan itt irsan is van strand, de nem erzek magamban nagy kesztetest, hogy kimenjek 2 lurkoval. Talan ha rendbejonnek a hormonjaim, es sikerul vegre lefogyni.. jah, es gyorsabb leszek, hogy 2 gyerekkel is elbirjak a vizben.
Zolcsit halistennek nem zavja nagyon az alvasban a meleg, cserebe viszont csupa potty a bore a vallanal, mellkasanal, nyakanal. Parom oroksege, izzadekonyak a fiuk.
Verekedesre nincs tippem, halistennek nem volt Gyuszko verekedos velunk, neha harapott ugyan, de egy bolcsis eset utan szomoruan megszidtam es utana abbahagyta.
most mar csatazik mindennel, emberekkel max. kardozni es boxolni szokott, de ezt is leallitom, mert Zoika tisztara szivacs, csakugy szivja magaba az informaciot :D

Melinda,
Neked is kuldok az energiaimbol, van eleg, feltoltodtem, Beni-babaval viszont radfer :D Pocakos kepet varjuk nagyon!
Zolcsinal en kezdetben Fluimare-t hasznaltam, aztan atterten a nasivin orrspray-re, ez is pumpas, es 2-3 nap alatt helyrehozta neki a nozijat.
Zolcsi fogait majd megmutatom a hovegi szurinal dokineninek, mert szerintem le kene csiszolni az elebol, mert eleg szuros a lepattant resz miatt.
Uthengeres kispacakod puszilom 8)

Gigi,
Nagyon eltuntel, merre vagy? Csak nem megint az apeh? Oli medencezik? Vagy megogtatok vhova szabira?

Saxi,
Nagyon jok a kepek, hat csak amultam, hogy milyen nagylanyos Lilike. A puszis kep tenyleg a legaranyosabb, nekem is konnybelabad ilyen eseteknel a szemem, tegnap este is beleult Zolcsi Gyuszko olebe, es nekidolt, hat olyan edesek voltak egyutt..

Nah, megyek, es felugyelem Gyuszko elalvasat, mert kepes elszorakozni az idot.

Jah, delelott kicsit mazohista voltam, es benti programkent vizfestekeztek a gyerekek :D Hat egesz jol megusztam :lol:

Puszi,
Mica
mica-

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?