Új privát üzeneted érkezett!

Viki :)

Neked mi a menetrend?

Kedvesem szerdán megy vér+vizelet, aztán majd 6-án védőnő. Addig semmi UH, majd 7-én pénteken megyünk tarkóredőt nézni.

:)
mot

Mot :)

Holnap megyek védőnőhöz, úgyhogy holnap már okosabb leszek. :) Még orvosom sincs.
nviki
Budapest III. kerület

Várni fogom a beszámolót!!!!
Te dolgozol??
mot

Igen.
Miért?
nviki
Budapest III. kerület

A Kedvesem a 20. hétig nem dolgozik utánna meg majd eldönti....
mot

Mot :lol:
Utána meg már minek? :lol:

Kérdésem van: A kolléganőm - akiről már írtam - a Forgáchba jár és ott nem támogatja a tb az inszemet, így egy beavatkozás 40e Ft-ba kerül és még semmi nem történt, de így is otthagytak egy vagyont. Azt mondja, hogy ha az első nem sikerül akkor a lombikot választja, mert azt támogatják.
Lehet választani? Nem az orvos dönti el, hogy mi a megfelelő eljárás az ember lányának? :?: :?: :?: :?:
nviki
Budapest III. kerület

nviki!
Az nagyon sokmindenen múlik, hogy ki dönti el. Igazából ha mind a két félnél minden rendben van. Tehát nyitottak a petevezetők (átjárható) és a férj spermája megfelelő, akkor hat inszem kötelező. Ezt törvény írja elő. Vagyis amíg nincs meg a hat inszemed nem támogatják a lombikot. Na már most én hallottam olyat, hogy sok helyen a harmadik után esetleg az orvos javasolja, hogy akkor elég (felűlbírálja a hatot) és mehetsz lombikra. De olyan is van, mint nálunk, hogy kevés a kiskatona és ezért nem kötelező a hat inszemet megcsináltatnunk, dönthetünk bármikor úgy, hogy elég és akkor most lombik. Ebben az esetben a páciensen múlik, hogy mennyi inszemet "szeretne". Amúgy a kaáliban sem támogatják az inszemet. :( Ja és a lombik az sokkal drágább, mint az inszem, hiába támogatott, de a gyógyszerek nagyon sokba kerülnek.
Remélem érthetően írtam le.

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag :lol:
Köszi a gyors választ!
Igen, azt tudom, hogy a lombik drágább, mert nekem három is volt. :D
Csak ezzel a választhatósággal nem voltam tisztában.
nviki
Budapest III. kerület

Viki :) Nagyon szívesen!!
Kellemes babavárást és minden jót Nektek! Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kedves Kriszti 78,
CSak átnéztem ide, mert anno még együtt topikoltunk Nvikivel és Dedinával és látom, hogy átjárhatóvá tették a petevezetőket.
Nem tudom milyen eljárással csinálták Neked, de egyre nagyon megkérlek inkább könyörgök, hogy mielőtt teljes hévvel belvetitek magatokat az akcióba csinálj végig egy Aviva tanfolyamot. CSak saját magamból indulok ki. Nekem csak egy átjárhatóvá tett petevezetőm van amit egy nagyon spéci mikro-sebászeti eljárással tettek átjárhatóvá. Azt mondták, hogy teljesen spontán lehet most már babánk. 3 hónap próbálkozás után sikerült teherbe esnem, azonban a baba nem tudott lejutni a méhbe, hanem az átjárható petevezető tetején csücsült. A terhességet sajnos emiatt meg kellett szűntetni, viszont a petevezetőt egyenlőre úgy tűnik sikerült megmenteni-kifordították a felső végét-, de azt egyenlőre nem tudjuk, hogy mennyire, és hogy 3 hónap alatt miért lett a hasam tele újabb összenövésekkel. Az Aviva tanfolyam segít megnyitni illetve tágítani a petevezetőt, úgy hogy kismedencei vérbőséget okoznak a gyakorlatok. Kérlek ezt fontold meg, talán most megijedtél, de ahogy írtad bármikor bevállalnád újra a műtétet a babákért, de jobb lenne ha nem kellene.
FArkasok J

Viki,
Gratula a törpékhez, ők most fagyik voltak vagy egy következő lombik?

Dedináról tudtok valamit?
farkasok

Szia Judit :lol:
Nem semmi amin keresztül mentél, becsülöm az erődet és a kitartásodat és remélem, hogy a jóisten is kitörli a csipát a szeméből és jól megjutalmaz benneteket!

Köszönöm a gratulát ez egy követekező lombik volt, a harmadik, előtte volt a fagyi.

Dedináról annyit tudok, hogy sikerült a fagyis beültetés ápr-ban, de nem nagyon ír nekünk. :cry: Gondolom nincs ideje vagy nincs netközelben.

Nektek most mi lesz a következő lépés a testi lelki
felépülés után? Visszamentek a Kaáliba vagy spontán próbálkoztok tovább?

Örülök, hogy írtál :lol:
nviki
Budapest III. kerület

szevasz Viki,
Most védekeznünk kell, és szeptemberben lesz egy átjárhatósági vizsgálat, bár szerintem augusztusban megcsináljuk, mivel a 2 jegesmedvénk szeptemberig van elszállásolva a Kaáliban, ahonnal ha minden jól megy akkor áthozzuk őket a Nyírő Gyula Meddősségi Központba, akkor inkább már itt fizetek a hoteljükért. Nagyon megbízunk a Fülöp és Vereczkey dokikban, és tudom hogy velük sikerülni fog. Addig is megcsinálom július 1-én az Aviva tanfolyamot, és igyekszem nyitva és tágan tartani a jobb oldali petevezetőt, és utána már csak abban kell bíznom, hogy ennyi szünet után a jobb oldali petefészek elindul mert már 4-5 hónapja pihen, legalábbis ennyiről tudunk mert azóta UH-zuk minden hónapban. Ez a baba is a balon érett csak meditációval átcsápolt a jobboldali petevezető és így lett az apró csodánk, ami sajnos nem tartott sokáig, remélem hamar révbe érünk most már, csak teljen az idő mert most vánszorgónak tűnik.

Wolves bácsi hogy van? Vigyázz magatokra, én most egy picit előrébb járnék a terhességben ha sikerül, de jó lett volna együtt végigcsinálni, de biztos hogy gyorsan követlek, mert mindenre készek vagyunk hogy babócáink legyenek. Pihenj sokat és szépen növeszd a babákat.

Farkasok J
farkasok

Sziasztok!

Sajna nem voltam a hétvégén, hazamentünk a nyugodt kis vidéki városunkba, pihenni....
Persze fáradtabb vagyok, mint voltam, mert mindenki jött látogatóba.De túlvagyunk rajta. Végre itthon!

Zsókuci,

szerencsére már jobb, már nem feszül a pocakom, és a varratok sem húzódnak. Egy pozitív dolog mégiscsak volt ebben a laparban.
Felfújták a hasam, és így legalább megláttam, milyen leszek 4-5 hónapos kismama koromban, és el kell mondjam, tetszett a dolog, jól néztem ki. [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1150725636.2.gif
[/img]

A HSG-n a méh állapota nekem is jó volt, és azt mondta a doki, ha nem is sikerül megmenteni a pvezetőt(amit persze sikerült), nem lesz gond, mert a méh állapota tökéletes.
Biztos nálad is minden rendben lesz, én nagyon szorítok érted!!!!!

Fogdokihoz nekem is mennem kellene, de én nem vagyok olyan bátor, hogy rászánjam magam, talán majd az ősszel! Ahhoz is külön kitartást, erőt, bátorságot!
Szép lassan minden összejön, a terveitek szerint!Gondolok Rád, Rátok nagyon!

Share,

örülök neki, hogy maradsz a táblán, és annak is, hogy máris megkezdődött az új "csata".
Kitartás, sok erőt kívánok Nektek is, most nem lehet másképp, csak sikerrel!!!!!!!

Lucia,

szerencsére már jobb, a "gázok" is eltávoztak. A pisit is érzem már,(biztos a gázok miatt volt, vagy nem tudom, de sokáíg nem éreztem az egészséges ingert, csak 4 óránként mentem wc-re), holnap megyek varratszedésre, és aztán a továbbiakat megbeszélni!

Jól olvastam, Te is az eü-ben dolgozol?

Chesti, örülök, hogy Ti is jól vagytok!
Jó hallani a pozitív dolgokat, nemsokára mi is a nyomdokaidba lépünk!
Pihengess sokat, és ne sokat légy a napon!További szép napot!

A többieknek is további szép napot!
Vendég

Farkasok,
ment privi

Puszi
Vendég

Esperanza,

Merre vagy??Dolgozol??
Visszaolvastam a hétvégi írásokat, és egyszer sem írtál....Ugye nincs komoly baj?
Pihenj sokat, és ne gondolj a múltra, csak előre nézz!!!

Kitartás, és meglesz az eredménye!Nagyon megérdemelnétek!
Szorítok érted!
Vendég

Farkasok :lol:
Hát, mit mondjak, párom kb. 20 centivel a föld felett járkál, így lesz ez még egy darabig :)

Remélem előbb-utóbb utolérsz! :lol:
Én drukkolok nektek :!: :!: :!:
nviki
Budapest III. kerület

van az 120cm is!
wolves

Lucia nekünk péntekenként van a forduló :) Vigyázok a nappal, de amúgy miért is kell? :)
Hogy vagytok?

Mot drága :) egy kis segitség az álom manóknak :) Amúgy ha a képet nem nézed csak a zenére figyelsz komoly függőségeket okoz :)
http://www.lamas.hu/Kepek/hirek/Flash/hentaitsop2.swf

Viki örülök, hogy jól vagytok :) Pihizz sokat, hát a hason alvás majd a 12. hét után menni fog, ha jól emlékszem :) A melegre meg légkondi a megoldás :)

Kriszti hallottad a jó tanácsokat, jó látni, hogy sokan olvasgatnak minket, és ha valami extra helyzet adódik akkor segitenek :)

Velünk most semmi különös :) Dologzom, és csak a 24. héten (2 hét múlva) megyek a cukorterhelésre. Begörcsölt a lábam, mire védőnő közölte a baba szívja el a kálciumot, szóval sok tejterméket kell egyek-igyak. :) Közben próbálok olcsón repjegyet találni Londonba, de ahogy látom 40ezer alatt nem, ussza meg az ember.
Ezt pedig mindenkinek küldöm, hang nagyon fontos :)

http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg
chesti

Kriszti,
privát ment, de fogalmam sincs hogy megkaptad-e, visszaigazolod majd?
farkasok

Kriszti:
Köszi megvagyok, minden rendben, dolgozok a héten minden nap, aztán csak a jövőhéten lesz pihi.
Légy jó!
Szia
Esp
esperanza

Kriszti:
Szóval a "minden rendben" alatt azt értem, hogy én jól vagyok, a lehetőségekhez képest. Az inszem nem sikerült, de ezt már tudod, július közepén próbálkozunk újra.
esperanza

Chesti, érdekes, azt hittem, hogy neked is hétfőn volt a punkció. :roll: A nap nem jó, mert felgyorsítja a meleg a vérkeringést. Örülök hogy jól vagytok. Én még az UH-ig biztosan izgulni fogok, bár ilyen magas hcg-vel remélem minden rendben lesz. Nem tudom normális-e, de eléggé megnőtt a haam. Meg néha belenyilall.

Kriszti, igen a drága magyar egészségügyet szolgálom, bár most remélhetőleg még jó pár hétig nem megyek vissza dolgozni. Aztán ha jól leszek, azért megpróbálok visszamenni dolgozni. Nehezen bírom itthon.

Legyetek jók, mindenkinek szép estét!
lucia1

Esperanza, mit is mondhatnék, nagyon sajnálom. De csak előre szabad nézni!!!
lucia1

Sziasztok!

Na tessék, behoztátok a hétvégi lemaradásotokat :D
Örülök, hogy mindenki jól van :)

Megy mindenkinek a babanövesztő, meg minden, ami kell, osszátok be: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol:

Farkasok Juditja
:),
olvastam, hogy mi történt veletek :(, nagyon szomorú, hogy ez történt, de tudom, erős csajszi vagy, és meglátod legközelebb nem lesz semmi akadálya, hogy mostmár megszülethessen a várva-várt babóca :) Kitartás, és sok erőt kívánok Nektek!!!!

Chesti,
jó hallani felőled, de nem sokat írsz magadról! :(
Hogy érzed magad? Fizikailag, lelkileg? Biztos jó sokat nem hagy már békén Niki-kisasszony, és ebben a melegben nyilván kezdesz szenvedni... Tudsz még jól aludni?

Lucia: puszillak! :)
Amúgy úgy emlékszem Chestinek is hasonló tünetei voltak, meg a többieknek is voltak nyilalások - rendeződnek át odabent a dolgok, és a hormonok is rendesen végzik a dolgukat, úgyhogy nyugi, biztos teljesen normális dolgok ezek!

Esperanza,
legyél erős, és ha van egy kis időd, írj nekünk, mert rossz, ha nem vagy itt :( És fel a fejjel! :)

Ja, tegnap voltunk a Kapcsolat-koncerten. Hááát sikerült alaposan berúgnom :oops: :oops: :lol: Olllllyyyyyan másnapos voltam ma, hogy csak na. Egész hajnalban égett a pokol, éjszaka megittam 1 liter ásványvizet, amitől persze dög melegem lett, úgyhogy szenvedtem nagyon :shock: Ja, és hazafelé jövet belerúgtam véletlenül egy üvegbe, és csak jó pár perccel később vettem észre, hogy elvágta a kis lábujjamat :(, úgy eléggé fájt, illetve fáj még mindig :( De úgy néz ki megmaradok :lol:

Na megyek, holnap jelentkezem, ha minden jól alakul.

Mindenkinek millió puszi! :)

Kép

Kép
zsókuci

Chesti,
én is nagyon örülök a jó tanácsoknak, hisz az ember nem is tudja, mit kérdezzen az orvostól, itt pedig szinte mindenre választ kapunk. Annak idején, én is nagyon örültem, hogy rátok találtam, nem is fogom elfelejteni az itt lévő embereket, esetleg pár hónap múlva átcsapok az anyukák topikjába.... :lol:

Farkasok,
megkaptam, és köszönöm a jó tanácsokat, példakép lehetsz "kitartásból", majd arra gondolok, ha már nagyon nem bírom cérnával, hogy mennyit szenvedett más is, kibírta, és meglett az eredménye.
Mert most Neked is sikerülnie kell! :lol:

Esperanza!

Végre hallak! Örülök neki, hogy "jól vagy"!Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, nagyon bíztam benne.
Ne keseredj el, ha nem leszek ilyen -kis tápos-, lehet elsétálok, bár még most az hosszú út lenne.
Pihizz sokat, bár meló mellett ez nem könnyű.(én legalább 3 hétíg nem megyek, de már most unatkozom).
Puszi

Lucia,
Én is ezt a drága szakmát űzöm, bár annak ellenére, hogy unatkozom, jó itthon lenni....
Viszont a főnökasszonyom már ma telefonált, mi újság, stb... Kevesen vannak, 5 végzett, 2 hallgató. Osztályunk 42 ágyas, és most kitalálták, hogy egyedül éjszakázunk.....
Szóval érthető, hogy nem vágyom vissza.
Kitartás, -ennél már csak jobb lehet-vagy mégsem??

További szép estét mindenkinek
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!!

Chesi Drága :)

Mikor akartok repülni??? A videó hatalmas, fergeteges!!! :)
mot

Mot örülök, hogy tetszett a videó :D a csajszi alatt a zene viszont nagyon fülbemászó nem? :) Nekem komoly függőséget okoz naponta többször meló alatt felmegyek a honlapra, de csak azért, hogy a zene menjen nekem :)
Júliusban akarom meglepni az uramat szülinapjára egy 2-3 napos londoni úttal. :)
Megkérdeztem 30. hétig lehet repcsizni.

Esperanza mit is mondhtanék, mint a többiek. Pihend ki magad, és újjult erővel vissza a kerékforgásba.

Zsókuci drága :) Mit irjak magamról? :) Lelkileg javulóállapotban :) A meleg nem mondom, hogy kellemes, de még elviselhető. Inkább akkor visel meg amikor a meleg autóba be kell ülnöm :) Aludni köszönjünk teljesen jól megy :) ezzel sosem volt gondom :)
Apjuk is érzi már ha rugdal a kisasszony, azt mondja nagyon furi :)
Zsókuci részegen? :) vicces lehetett :) Én már ilyen zajos helyeket elkerülök :)
Sajna a Depeche Mode koncertre sem tudtam kijutni, pedig eddig mindegyiken ott voltam :( Meg is jegyeztük Zo-val viccesen a gyerek bizony lemondásokkal jár :)

Lucia :) ilyen HCG mellett nincs az az isten, hogy ne lenne rendben ott minden :) Rendeződnek a dolgok, plussz a meleg gondolom. Mikor mész UH?

Kriszti a próféta szóljon belőled :)

Na megyek dolgozni :) Puszi mindenkinek, és vigyázzatok a nagy melegben :) Mindenkinek további szép napot :)
chesti

Farkasok, légy szíves, küldj valami infót az aviváról, mert engem érdekelne... ha a többieket nem zavarja, jöhet ide is, nem fontos privátba... előre is köszönöm.
Nálunk most várakozás van, megtettünk minden tőlünk telhetőt a tüszőrepedés számított időpontjában, azóta sajnos még egy hét sem telt el, így semmi tünet, és csigalassan telnek a napok. :roll:
edua

Edua,
Íme az elérhetőség, és nem feladni, kifürkészhetetlen a testünk és lelkünk is, mi hétvégén a babaszobába megvesszük a dekorcsíkot, bár a festék is már megvan 2 hónapja, hátha sikerül lassan megvalósítanunk.
Az Aviva tornát olvasd el- amit elérhetőséget mellékeltem, szoktak vidékre is menni, ez a kismedencei dolgokat mozgatja meg- http://www.paramedica.hu/200404/lelekme ... atorna.htm

Farkasok J
farkasok

Sziasztok lányok!

Megvolt a varratszedés,doki szerint szépen gyógyult a seb, bár én az ellenkezőjét látom. Na mindegy.

A BMC-be már 7 után a sor a külső ajtónál állt....Bejutottunk nagy nehezen, de kiderült Szűcs dr. nincs a héten, csak pénteken, össz-vissz 2 doki tartotta a frontot...
Így hazaballagtunk.Jövő héten vmikor elmegyünk újra, de biztos, hogy előtte telefonálni fogok.
Bánatunkban klímavadászatot szerveztünk, hihetetlen mennyire meleg van a panelban, egész nap megy a ventillátor, de csak a meleg levegőt fújja.ísajnos igényeinknek megfelelő volt, de nagyon magas áron. Így elhalsztottuk jövő hónapra.

Chesti,
ne dolgozz sokat! :)

Jó pihenést mindenkinek a nap további részére.
Vendég

Kellemes estét Mindenkinek!

Sok folyadék!!! Kép
mot

Sziasztok lányok!

Zsókuci, Chesti, köszönöm bíztató szavaitokat. Chesti, remélem egy jósnő szólt belőled! :) :) :) A videót én is megnéztem, jó nagyon!

Kriszti, te mit dolgozol? Én sokáig gyerekorvosnak készültem, aztán inkább úgy döntöttem, hogy nem jó, annyira sajnálom a kis prücsköket, ha betegek. Ezért inkább felnőttgyógyász lettem. Alapvetően szeretem csinálni.

Legyetek jók lányok/fiúk, kellemes estét mindenkinek!
lucia1

Szia Lucia!

Milyen különös! Én is sokáíg gyerekorvosnak készültem, csak én soha nem éreztem annyi kitartást magamban, hogy elvégezzek egy egyetemet.
Aztán 22 évesen mégis úgy döntöttem, egy fősulit meg kell csinálnom, és sikeresen le is vizsgáztam.Aztán meg már túl későnek gondoltam egy egyetemet elkezdeni, és csak nappalin volt orvosi(legalábbis ezt mondták), és nekem dolgoznom kellett, mert nincsenek szüleim.(10 éve)
Most azon gondolkodom, ha megszületne a babóm, akkor egy gyógyszerészeti egyetemet el szeretnék kezdeni, levelezőn....Valamivel kevesebb a tandíj.

Én városunk szerény kórházát szolgálom, a mozgásszervi rehab. osztályt,mint DÁ. (Hemiplég, T.E.P.-s betegek, és SM- betegek vannak nagyrészt. )
Sokat kell dolgozni, de az mindennél többet ér, amikor egy friss strokos beteg önellátást tanul,használja a bénult testrészt, stb...
Az minden pénzt megér, amikor a család fekvőként hozza be, és a saját lábán távozik. Igaz, olyan soha nem lesz mint volt, de boldog, elégedett emberek távoznak, és ilyenkor érzem azt, hogy van értelme dolgozni. Mert ezt a szakmát csak pusztán elhivatottságból lehet csinálni.

De most 3 hetet pihenek, mert nálunk emelni is kell,persze csak eleinte, de nem szeretnék bajt magamnak. :wink:

Te milyen szakos vagy?
A Ti munkátok sem egyszerű, emberszeretet, empátia elengedhetetlen.És persze a tudás is! :lol:

Én mindig azt mondom,aki olyan szakmát választ, hoyg embereken segít, az rossz ember nem lehet!
Így mi jó emberek vagyunk! :lol:
Vendég

Sziasztok
Megjöttünk, igaz, még múlt héten, de nem tudtam írni. Nagyon jól telt a nyaralás, csak rövid volt. Még bírtam volna akár hónapokig is! :D

Kriszti
Gyógyulgass csak nyugiban! Javíts majd a táblában, szerintem szept.-nél előbb nem lesz semmi nekünk. De ha gondolod, ki is vehetsz a táblából. Köszönöm szépen!

Ne haragudjatok, de maradok továbbra is olvasó üzemmódban!

Mindenkinek szép élményekben gazdag nyarat kívánok!
Új babásoknak gratula! (akinek még nem írtam volna)

Babatapikat, babanövesztőket, tüszőnövelőket küldöm +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
manda

Szia Manda!

Örülök, hogy jól telt a pihenésetek, legalább ki tudtatok kapcsolódni egy picit.
Én pihengeteg még 2-3 hetet, aztán belevetem magam a melóba.

A táblát csak átírom szeptemberre,(akkor lesz a 2. lombik, ugye?) de bennehagylak, hisz Te , Ti is idetartoztok!
Aztán maradj csak olvasó üzemmódban, és ha van valami jelentkezel, néha írsz.....

Puszi, további szép estét
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Mi volt tegnap????
mot

Szia Mot :)
Tegnap reggel voltam védőnéninél aki mindenféle okos tanácsokkal ellátott meg mindefélét kérdezett. Nagyon ari volt!
Nem szabad sóznom a kaját, mert az megköti a vizet és attól dagad a lábam meg ilyenek....
Úgyhogy mostmár "csak" orvost kellene találni, úgy néz ki, hogy mégis inkább János Kórház lesz belőle mint Margit, mert ott van anyunak még régebbről egy doki ismerőse, oda bepróbálkozom.

És a párod, hogy bírja ezt a meleget?
nviki
Budapest III. kerület

Örülök ,hogy hallak! Kedvesem ma reggel volt vérvételen (4 cső), + pisi! Holnap belgyógyászat!!! Aztán 6-áig semmi!!!!

Besötétített lakásban, aktív folyadékfogyasztás mellett, délutáni rövid egészségügyi sétával megfűszerezve......

Hajat lehet festetni??? (ez lehet, hogy hülye kérdés, de ezt csak "MI" tudhatjuk, hogy miért kérdezzük)
mot

Mot :lol:
Ez az első vérvételetek? 6-án már UH lesz?
Belgyógyászat minek?

Nem hülye kérdés!
Én is ezen filózom, mert nagyon őszül a hajam és emiatt régóta festetem. Muszáj lenne most is befesteni, mert ráadásul a nővéremnek jövő héten lesz az esküvője, és ugye valami emberi formát kellene ölteni, arról nem is beszélve, hogy nemtom mit fogok felvenni :?: :!:
Régebben azt hallottam, hogy nem tesz jót a hajfestés.
Biztos lehet olyan terméket kapni ami nem annyira káros hatású :cry: remélem
nviki
Budapest III. kerület

Igen, ez az első vérvétel az eredményhírdetés óta. A belgyógyászatot a védőnéni mondta, majd jön a fogorvos is.

MELEG VAN!!!!!!

"őszül a hajam"-ugye viccelsz!!!! :)
mot

Ez NEM vicc! Elég régóta őszül a hajam, tulajdonképpen teljesen ősz, de még sosem növesztettem le teljesen, hogy lássam milyen lenne természetesen. :)

NAGYON-NAGYON MELEG VAN :cry:
nviki
Budapest III. kerület

Ezt akkor se hiszem el!!!

Ellépek a drágaságaimhoz....

Kellemes estét!!!

SOK FOLYADÉK!!!!

:)
mot

Sziasztok!

Én is nehezen bírom a meleget... meg a hányinger is megérkezett.

Viki, én is őszülök, eléggé rendesen, úgyhogy egy ideje festetem a hajam. Annak idején utánanéztem, állítólag lehet festetni, csak lehetőleg nem túl zárt térben, és kerülni kell a festék belélegzését. Amúgy nem mérgező, csak ha belélegezzük. Hát nem tudom, a magam részéről majd megpróbálom a 12. hétig kihúzni festés nélkül. De a 10. hétig mindenképpen. Addig nagyjából kifejlődik mindene. Na ennyit tudtam hozzászólni.

Szóval Ti már védőnőhöz jártok!!! Irigykedem. :) :) :) :) Akkor már csak a 12. heti UH lesz a BMC-ben? Mot, nektek már van orvosotok? Viki, a János Kórházban kihez mennél?

Mindenkinek további szép napot!

Lucia1
lucia1

Sziasztok!
Szóval azért jöttem hogy egy ideig bucsut vegyek tőletek,sajna a 4.inszem sem sikerült,délután óta "barnázok" meg érzem hogy most sem sikerült megtapadnia.Ugy hogy most totál elegem lett ebből az egészből ugy ahogy van,muszáj össze szednem magamat testileg-lelkileg-anyagilag,ugy döntöttünk a drágámmal hogy az idén hanyagoljuk ezt a témát mert ez már igy egy kicsit sok volt,érzem hogy már nem birom.Mindenkinek sok sikert és kitartást kivánok!Kismamiknak meg öröm teli pocakosodást és gyönyörű kisbabát/babákat/ kivánok!Ja és szeretném meg köszönni az eddigi biztatásotokat meg a rengeteg babatapit!!
Kriszti
Ha gondolod kivehetsz a táblából,majd jelentkezek ha folytatjuk.Neked is minden jót kivánok!!!!!!!
Manda
Jó hallani rólad,örülök hogy jól éreztétek magatokat a nyaraláson,gondoltam rátok sokat!!!
Puszi mindenkinek,sziasztok! :cry:
ria75

Sziasztok :D

Én úgy tudom az első 3 hónapban nem tanácsos a hajfestés, ezt a fodrászom is megerősítette.

Puszi Nektek!!!
manda

Lucia :lol:
A francba, pedig küldtem hozzád a rókámat, de a tegnap esti teljesítményem szerint nem az enyém talált meg téged :)
Sima B6 vitamint lehet rá szedni, nagyon sokat segít.

Na jó, akkor ezt a festés dolgot még halasztom egy kicsit.

Nekem az utsó UH a BMC-ben a 8.heti volt, akkor kiadta az összes leleteket, meg mindent és elküldött a védőnénihez ahová tartozom.
Most úgy néz ki legutóbbi álláspont szerint, hogy a Jánosba a Sóvágó dokihoz mennék, még nem hívtam fel ugyan, de remélem, hogy bevállal minket :lol: Azért a János, mert állítólag jobban felszerelt, mint a Margit és közel van a BMC is, ha bármi gond lenne, mégiscsak ott csinálták a gyerekeket.:lol:

Manda :lol:
Örülök, hogy írtál. Remélem kipihented magad helyettem is!

Ria :cry:
Remélem összeszeded magad a nyáron és erőt merítesz a továbbiakra.
Kellemes testi-lelki pihenést kívánok. :)
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Köszi a hajfestős tippeket! Akkor most még hanyagoljuk a dolgot!!!
mot

Sziasztok!

Hát, nem volt vmi nagy forgalom ma!

Ria!
Sajnálom! :cry: Talán itt felesleges minden szó....
Remélem kipihened magad, ne gondolj semmire, lazíts, és aztán később újjult erővel nekiláttok!fel a fejjel!

NViki!

Most a műtétemnél egy hölggyel megismerkedtem, aki pont a Sóvágó dr-t ajánlotta, ő nála szűlt, és most is azon mesterkednek,, hogy összejöjjön egy babó(a nő 42 éves).
Azt mondta nagyon jó szakember, aranyos, nem pénzéhes....Szóval csak jókat mondott róla.
Viszont itt a fórumon egy másik anyuka a Pálmai dr-t ajánlotta, hogy állítólag ő is jó szakember, emberileg is ott van a toppon.
Sajnos én nem ismerem egyiket sem, csak az ajánlásokban tudok bízni...

Én még mindig pihengetek, 2 napja klíma után szaladgálunk, erre ma szakad az eső.
Van is klíma, csak épp nem mindegy ki szereli be, mert elveszti a garanciáját....Így jártunk!(persze többe kerül a beszerelés, mint maga a készülék) :cry:

Kellemes estét mindenkinek
Vendég

Szia Kriszti :lol:

Köszi az ajánlást, már voltam a János Kórház Szülészet fórumon és mindenki csak szépet és jót írt a dokiról és a kórházról is, így már csak be kéne jelentkeznem. :)

Pihenj sokat, vigyázz magadra! :)

Hol esett az eső!!!!????
Nálunk nem sajnos :cry: , pedig olyan jól esett volna.
No, majd a hétvégén biztos fog.

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szép jó napot mindenkinek! :D Nem tüntem el, vagyis egy kicsit.Tegnap voltunk a BMC- ben leszíváson és 10 petesejtett sikerült produkálnom. :lol: :lol: Ma de,-t 10 körül kell telefonálnom, hogy mennyi termékenyült meg.Lányok van még valakinek utrogestánja?????Nekem 1 dobozom maradt, de pillanatnyilag sehol sincs.MOst szúrit kapok mindennap, de kéne az utro is mellé.Ha van valakinek( és már nem kell) jelntkezzen!SOS! :shock: :shock:
Gratulálok mindenkinek, a babócákhoz, és kitartást kívánok a még nem kismamáknak!Most sietek késöbb jelentkezem az újjabb hírekkel!! :lol: Üdv.Brigi
brigii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?