Sziasztok!
Na tessék, behoztátok a hétvégi lemaradásotokat
Örülök, hogy mindenki jól van
Megy mindenkinek a babanövesztő, meg minden, ami kell, osszátok be: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Farkasok Juditja:),
olvastam, hogy mi történt veletek
, nagyon szomorú, hogy ez történt, de tudom, erős csajszi vagy, és meglátod legközelebb nem lesz semmi akadálya, hogy mostmár megszülethessen a várva-várt babóca
Kitartás, és sok erőt kívánok Nektek!!!!
Chesti,
jó hallani felőled, de nem sokat írsz magadról!
Hogy érzed magad? Fizikailag, lelkileg? Biztos jó sokat nem hagy már békén Niki-kisasszony, és ebben a melegben nyilván kezdesz szenvedni... Tudsz még jól aludni?
Lucia: puszillak!
Amúgy úgy emlékszem Chestinek is hasonló tünetei voltak, meg a többieknek is voltak nyilalások - rendeződnek át odabent a dolgok, és a hormonok is rendesen végzik a dolgukat, úgyhogy nyugi, biztos teljesen normális dolgok ezek!
Esperanza,
legyél erős, és ha van egy kis időd, írj nekünk, mert rossz, ha nem vagy itt
És fel a fejjel!
Ja, tegnap voltunk a Kapcsolat-koncerten. Hááát sikerült alaposan berúgnom
Olllllyyyyyan másnapos voltam ma, hogy csak na. Egész hajnalban égett a pokol, éjszaka megittam 1 liter ásványvizet, amitől persze dög melegem lett, úgyhogy szenvedtem nagyon
Ja, és hazafelé jövet belerúgtam véletlenül egy üvegbe, és csak jó pár perccel később vettem észre, hogy elvágta a kis lábujjamat
, úgy eléggé fájt, illetve fáj még mindig
De úgy néz ki megmaradok
Na megyek, holnap jelentkezem, ha minden jól alakul.
Mindenkinek millió puszi!