Tontica
Pihizzél csak és ne idegeskedj!Bár szt ha "csak" rózsaszín volt,az inkább a méhnyaki nyák...
Angel
Lusták...hmmmm....és ha időszakos a lustaság?
:D:D:D
Ne izgulj a stimu miatt,majd tartjuk benned az erőt!
Kriszti
Sajnálom,hogy fájt a tüszőrepi
. De gondolod,ha nem injekcióval repesztitek meg,akkor két nagy tüszi nem fájt volna?
Bünti: nálunk van egyet értés,általában mindenben.Ha még sem lenne,akkor azért nem a gyerek előtt intézzük
:D:D!
Szt ezt azért meg kéne beszélnetek a pároddal,még ha nem is tetszik neki,fogadja el,hogy Te viszont ilyen vagy.Mert előbb utóbb sajnos kihasználják a gyerekek és könnyen egymás ellen fordítják a szülőket...
Én egyébként mindig az állatvilággal példálózok( mivel mással
).Mindegy,milyen állatot nézünk,csimpánzt,kutyát,macskát,bizony az anyaállat rámorog a kicsire,ha az olyan dolgot csinál,ami neki éppen nem tetszik.Sőt,oda is kap.Először lerázza magáról,ha nem használ,akkor jönnek a keményebb eszközözk.És nemhinném,hogy azoknak a kölyköknek bmiféle problémát okozna.Szt igenis szükséges,hogy a gyerkőc tudja,hogy meddig terjednek a határai,mikor gyalogol bele más lelkébe akár képletesen is,mikor megy az idegeidre.Hiszen pont az a cél,hogy ezeket a határokat megismerje.És ha nem szabsz határt,összeazavarodik és jó vége biztos nem lesz....
Hiszti:most vettem meg Vekerdynek két könyvét a témában (nagyjából),majd ha olvasok vmi hasznosat,megírom
...
No,bocs hogy így belemásztam ám...
:):)
Csakegy
Szt normális,ha az ember nem mindenki terhességének örül...
Nem nagyon szoktam a PCO-s topikot olvasni,de eszembe jutott,talán azért mennek oda örömködni ismeretlenül,mert átérzik,hogy milyen kilátástalan tud lenni a dolog és meg akarják osztani veletek,hogy igenis sikerülhet...
Hátha erőt ad....
Aztán ki tudja...
Én is kicsi vagyok,de simán bevállaltam volna ikreket
!Csak annyiból lettem volna szomorú,hogy természetes úton nem valószínű,hogy meg tudtam volna szülni őket...
...ebből a megfontolásból viszont örülök az egykéknek