Új privát üzeneted érkezett!

Alena :)
Még neked akartam írni, hogy Villányiról kérdezz nyugodtan. Lehet, hogy jobb privátban, de igazából a sok rossz híresztelés és ijesztgetés után én teljesen elégedett voltam vele. Nem túlzok, de simán mondhatom, hogy még aranyos is volt. Mondjuk mondták is az osztályos orvosok, hogy nem tudják mivel bűvöltem el, de nem ismernek rá :roll:
Kérdezz mailben mi érdekel.
Azért Ági is tudja kezelni őt, bár úgy vettem észre hogy minden orvos és szülésznő eléggé tart tőle. Ágit puszilom és üzenem neki, hogy Milán állapotához képest tök jól van és elmúlt a down-parám is.

Edit
Kép

Kép
reditke

HAlihó én is itt vagyok!

:D Olyan kifejezetten nincs oka csak mégis mostanában olyan jó! Valahogy ez a gyerekkérdés is rendbejött, végre egy ideje el tudom fogadni, hogy akkor lesz amikor akar, én úgy érzem tök rendben vagyok, a menstruációm nagykönyvszerű. Nem dolgozom csak szeretem Balázst egész nap. Néha persze felmegy a pumpa amikor már szeretnék valamit saját magamért tenni, Balcsi is hisztikés ha valami nem úgy történik ahogyan ő szeretné. De annyira aranyosan beszél, meg szeret engem. Ugye egy majd 2 éves gyereknek még tuti szüksége van minden nap a délutáni szunyára? Balázsom néha szeretné megúszni de nem nagyon akarom hagyni.
Képzeljétek átnéztem a szg-t törölgetéses szempontból és megtaláltam a hűderégi talis képeket. NAgy pocakkal Leone Marcsi Szöszi meg én. Aztán találtam Cat és Orsi pocakos képeket is, meg Bogár féle Eszter kicsiben. LAckó szerintem semmit sem változott csak még jóképűbb lett. Soma és Sára feszítenek az etetőszékükben, olyan jót nosztalgiáztam. Milyen nyugis talik voltak még azok :roll:
Azért azt a 38 fokot annyira nem vágyom tartósan.
Egcsi tanítod Bercit angolul?
Erika
hurki

Hurki :)

Kifejezetten nem tanítom, "ragad rá". A kiscsaj akire vigyázok, ő is ért mindent magyarul, biztos beszélni is fog. Mondtam az apjának, ha valamit nem ért, csak hívjon fel, fordítok. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Edit :)
Értem én a kérdést! :lol: :lol: :lol: Komolyan gondoltam a judot, de nem veszik még fel sehová, mert a csontrendszerük még nem elég szilárd, így a küzdősport ártalmas nekik. Sima gyerektornát javasoltak, de pont most a nyári szünet miatt leállnak, és csak szeptemberben indul, akkor meg megyünk már bölcsibe.

Képzeljétek a T-Com szigeten találkoztunk Bogárékkal. Na Zoli azóta ezt hajtja, hogy milyen stramm nő Bogár, és Zotya meg milyen tökös pasi, elmegy a haverjaival mulatni Agárdra a hétvégére, és Bogár viszi a 2 gyerkőcöt szórakozni egyedül. :P A helyzet a következő volt: először feltünt Bogár egy nagy táskával az oldalán, háti hordozóval a hátán, babakocsit tolva, amiben Zsófi horpasztott, mellette kézenfogva meg Eszter bandukolt. :shock: :shock:

Itt beláttam, hogy a kis korkülönbséges testvér dolog rosszabb a szülő szempontjából mint az ikerség, mert nálunk legalább egyszerre alszanak/esznek/játszanak stb. Azért drukkolok a sok babavárónak, de akinek nem sikerül csak 1-2 év múlva, az se bánkódjon, jusson eszébe ez, hogy már könnyebb lesz egy nagyobb gyerkőccel.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok:)

Én meg csak zugolvasok és időnként belekotyogok! :twisted:

Cat: azért nem olyan rossz ám a kis korkülönbség, csak az első másfél-két év húzós, de az ikreknél is, nem? Mert két év múlva már egy időben alszanak, eljátszanak együtt, stb. Persze, ha vkinek nem jön össze, akkor nagyobb lesz a különbség, kit érdekel? :)))
Zárójelben megjegyzem, én is reménykedem a majdani kis korkülönbséghez, de momentán az az egy darab Bertalan is sok néha :oops: :lol: És még nem ért el az igazi mászós-pakolós időszakhoz:)

Még akartam írni, de ébred a bőgőmajomkám.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

hahó!

el vagyok foglalva a saját kis problémámmal, és nem is dicsekszem azzal, hogy Péter szobatiszta lett már jó néhány hete. :D
Legnagyobb meglepetésemre, hihetetlen gyorsan ráérzett a pisire. A kakival voltak balesetek, idegen helyen még most is előfordul, de itthon már nagyon ügyesen megy. :lol: A beszédben viszont még mindig van mit tanulni, de azzal a kb. 15-20 szóval, amit tud, már mondatokat is alkot. :lol:

Hát én már biztosan nem fogom megtudni,hogy mivel jár a kis körkülönbség. Talán a 2-3. gyerek között. :wink: Csak ez még igen távoli jövő.

puszi!
Andi
andi28

Hurki :) Én azon a véleményen vagyok, hogy igen szüksége van. Nálunk nincs apelláta, fél kettőkor szunya, és nem is nagyon tiltakozik. Inkább olyankor, amikor többen vannak itt vagy mi vagyunk nagyszülőknél hétvégén. Sztem fél hogy kimarad valamiből, de aolyankor is mindig megy aludni, nincs könyörület.
A nekem szentevangélium Aludj jól...könyv szerint is ha jól emléxem olyan 4-5 éves korig írják (de az tuti hogy nem 2 évesig) a délutáni alvás fontosságát.

Az meg, hogy nincxs oka a jó érzésnek, az a legjobb, az az igazi boldogság szvsz.

Cat :) judo köszi. Nekem muszáj lenne valami energialevezetésre beadni a gyereket, mert nagyon durva :twisted:
Ki lehet ám bírni a kis korkülönbséget, egyelőre. Más kérdés, ha már Milán is harcképes, akkor mi lesz. Mondjuk soxor nem egyszerű, ha haladni akarunk valahová, a már gyorsan szaladó, de igazából még picike és szót nem fogadó nagyfiú, a kitudja miért babakocsiban épp bömbölő kisfiú a hátamon lévő 6 kilós mindenféle babás apróságot tartalmazó zsák és a biztonság kedvéért hátha mégse bírja a pici a babakocsit eshetőségre nyakamba akasztott kengurú csodás látványt nyújt :shock:
Mindezet leszámítva, én inkább az ikresek előtt emelem meg mindig a kalapom, én attól világ életemben reszkettem, hogy azt nem tudnám megcsinálni.

Milán már tök nagy, ma már 3 hós oltáson voltunk :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Andi :)
Szobatiszta Péternek gratula :lol:

Cat :) a délután írt kis korkülönbséges sétából még egy nagyon fontos tényezőt elfelejtettem. A mi elengedhetetlen sétálótársunkat a lassan 5 éves németjuhász kutyusunkat, még őt is koordinálom :roll:

Edit
Kép

Kép
reditke

Andi :)

Gratula a szobatisztasághoz! Nálunk elméleti síkon nagyon megy a dolog, ha megkérdezzük, hova kell pisilni, gondolkodás nélkül rávágja, hogy"biji". Utána pedig nyugisan becsövel a nadrágba. :lol:

Szuper koordinációs készséged van. Gondolom megnéznek maguknak az emberek. :D Lehet, hogy nem sűrűn mennék így sétálni. :)

Lányok! Milyen vitamin bogyókat kell szedni mielőtt az ember lánya megint pocakos akar lenni? A folsavra emlékszem és onnatól fekete lyuk... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Noemi!

Prolaktin miatt nekem is tobbszor csinaltak MRI-t. Elvben kene, mert a prolaktin szint sokminden miatt emelkedhet, pl stressz, fogamzasgatlo hatasa, de emelkedhet azert is mert megnagyobbodik az agyalapi mirigy, ami a prolaktint termeli. Ezt szoktak megnezni MRI-vel, hogy van e nagyobbodas.

MRI egyaltalan nem kellemes. En a MAV korhazhoz tartozo MRI-n voltam, tenyleg nagyon hangos, de abban van egy kis tukor igy kilatni belole. (ott a MAV korhaznal az a szornyu, hogy mivel az MRI-vel sokmindent lehet latni, mindenfele beteg jon, es eleg felelmetes, mert nagyon sulyos betegek is varakoznak + meg hoznak mentoautoval balesetes serulteket is) Voltam az Amerikai uti idegsebeszeti MRI-n is, ott nagyon kedvesek voltak, de nem lattam ki a gepbol, es a vegere (pedig nem vagyok klausztrofobias), tok elegem lett az egeszbol, es az sem segit, hogy mozdulatlanul kell fekudni....

Utolag nezve egyaltalan nem veszes, csak en paraztam be magam elotte...

CAT!

Reg meg szerettem volna kerdezni, hogy anno ugy emlekszem ti nem BABYort vettetek a babak figyelesehez, hanem egy Walkie-Talkie-t mert annak nagyobb a hatosugara...Milyen markat vettetek es hol???? bevalt???

Koszi a segitseget,

BJ
babjag

Virág! Reditke!

Köszönjük az infókat!
Már kezdtünk megijedni Stellával,de szerencsére időközben helyreállt a rend!
A srácok ismét a régi elánnal kajcsiznak,így reméljük hozzák a súlyukat!

Következzen pár kép rólunk:

1. Stella és a manók
2. Stella a gyermekszobában
3. A keresztelő
4. A keresztszülők ( Tesóm és kedvese )
5. - 6. Botond (jobbra ) Olivér ( balra )
stellapa

Kép Kép Kép Kép Kép Kép [/img]
stellapa

BJ :)
Nem tőlem kérdezted, de mi is walkitalkiet vettünk erre a célra anno. AEG Funky60 a miénk, 3 km-es hatótávval. A lényeg, hogy nagy hatótávolságút vegyetek, különben egy beton falon nem megy át (tengerparti hotelek stb), ja és a lényeg, hogy olyan legyen, amin van VOX üzemmód, azzal egyirányúsítható, hogy csak te halld a babát, ő téged ne :D

Stelláék :)
Örülök, hogy rendben a kaja téma, nagyon helyesek a fiúk, csak nem ikrek??!! :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit!

ti hol vettetek a walkie talkiet?

koszi a segitseget!!

BJ
babjag

Babjag :)

Amit Edit ajánlott walkie talkie, az nagyon jó, vagy Cobra és Motorola készülékeket tudok még ajánlani. A lényeg, hogy tudjon VOX funkciót, egyirányusítható legyen.
Itt tudsz venni: www.pmr.hu

Ismerem őket, nagyon korrekt, rendes banda. :)

Cat
Kép
cateye

Stellapa :)
Nagyon helyesek a fiúk, és nem packáztatok, hamar megkereszteltétek őket. :D

Végre látunk több képet rólatok!

Egcsi :)
Folsav és valamilyen multivitamint szedjél. Később babásan meg Magne B6-ot.

Cat
Kép
cateye

Babjag :)
Mi ha jól emlékszem Média Markt-ban, de bármilyen műszaki áruházban árulnak sokfélét....

Edit
Kép

Kép
reditke

Cat :)
Köszi! :)

Stelláék :)
Nagyon aranyosak vagytok. A fiúk rengeteget nőttek. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy ismeri e valaki közületek dr.hajdú júlia docensnőt az 1s számú női klinikán???
18+3 hetes vagyok, és ma állapították meg, hogy a baba szíve rendellenesen fejlődik, és a doktornőt ajánlották. Holnap megyünk hozzá, de szeretnék róla vmi megnyugtatót halllani.
Ha valaki ismeri, legyen szíves írni!!!
akár ide is: haga78@freemail.hu

nagyon szépen köszönjük!!!!
Vendég

Haga
írtam mailt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Csajok !
Talán van aki még emlékszik rám. Zsé vagyok régről.
Krissi írta nektek hogy megszületett a fiam utólag is köszi a gratulációkat.Irtóra élvezem a babázást.
Remélem mindenki jól van. Egyik baba szebb mint a másik.
Sok puszi nektek
Zsé
régizsé

Zsé :)
Hogyne emlékeznénk Rád! Találkoztunk személyesen is Bogáréknál.
Gratula a kisfiadhoz! Mesélhetnél többet róla, és képet is várunk!!!!!

Pusza

Cat
Kép
cateye

Zsé :)
Így ismeretlenül, én is gratulálok nektek.

Kolpingos csajok :)
Tudom, hogy többen voltatok már Alsópáhokon. Légyszi-légyszi meséljetek róla. Weblapot megnéztem, de személyes tapasztalatok mindig jól jönnek. Tervezzük szeptemberre (nyárra már semmi szabad hely nincs) és konkrétan a bioház érdekelne (mi nem tudunk egy szobában aludni a fiúkkal, így minimum 2 szobás apartman vagy ház kell nekünk). Kehidán voltunk tavaly, ha volt valaki mind2 helyen, akkor mi a vélemény, melyik jobb? Köszi

Cat :) Mi korosztályos gyerekeinknek izgi már a tcomgyereksziget?

Edit
Kép

Kép
reditke

Szerintem szuper nekünk már a gyereksziget. Van állatsimogató (ló,kecske stb.), Libero sátor bébi játékokkal, T-com platz sok homokozóval, homokozójátékokkal, ugrálóvárak tömkellege, pónilovaglás stb. Ja és a hajógyárin van egy hiper-szuper játszótér.
Szerintem klassz program.

Mi voltunk a Kolpingban. Nekem nagyon fárasztó volt, de a hely maga szuper. Mi is apartmanban voltunk, mert a fiúkkal nem bírunk egy szobában aludni. Hibái: a nappaliban voltak az utazóágyak felállítva, ahol a TV és a terasz is van, ergo amikortól a kölkök aludtak nekünk is kötelező fekvés volt. A házaséletünknek jót tett mondjuk. :lol: :oops:
nem volt mikro az apartmanban, állandó csatornabűz terjengett, szűkek az ösvények a babakocsinak stb. viszont nagyon jó a kaja, és a fürdő is.

Hq konkrét kérdésed van, akkor szívesen válaszolok rá. Nem tudom mi érdekel még.

Cat
Kép
cateye

Cat :) köszi a választ. akkor vmelyik hétvégén beszervezzük a szigetet.

Ezek szerint ti kis apartmanban voltatok, mert úgy néztem hogy a nagy az 2 hálószobás. Ez a csatornabűz meg a mikro hiány elég zoralul hangzik.
Bioházat láttál belülről?

Edit
Kép

Kép
reditke

Igen, kis apartmanban voltunk. Bioházat nem láttam belülről. Mondjuk most volt nagy felújítás a Kolpingban, gondolom korszerűsítettek sok dolgot. A csatornabűzt egy ismerősömék is végigélték, és Ők is mint mi, jelezték feléjük egy kérdőíven, hogy nagyon zavaró. Szerintem erre már ráfeküdtek,ha van egy kis eszük. A játszóházat is tervezték felújítani, mert elég puritán volt, és a gyermekmegőrzéssel is volt gondunk. Egy óvónő volt sok-sok gyerkőcre, aki a nagyobbakkal gyöngyöt fűzött, az enyémek meg nyugodtan ették a lepotyogó darabokat. Szóval csak nagyobbaknak való a gyerekfelügyelet, mert nem is tud egy gondozó figyelni annyi gyerkőcre. :(

Cat
Kép
cateye

Köszi Cat :)
Most kaptam meg az ajánlatukat. Nagy apartman nincs szabad, de bioházat tudnak az általunk mgjelölt időpontban, csak nem 7, hanem 6 éjszakára. Szombatig tartják fenn, ami elég gyors döntésre kényszerít.
Lehet, hogy felhívom a csajt, hogy van-e csatornabűz :twisted: - biztos dob egy hátast :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Amin például meglepődtem, hogy félpanzió esetén úgy van meghatározva, hogy 0-3 éves gyereknek reggeli 250, vacsora 400 F/nap. Ez azért elég vicces, hogy pl a csak szopizós 2 hónapos után is mindenképp fizetned kell kaja díjat :shock:

Edit
Kép

Kép
reditke

Bocs a bepofátlankodásért, Reditkének szeretnék írni!

Egyik barátnőmék két hete jöttek haza a Kolpingból. Most voltak másodjára és a nagyobbik fiúk (3 éves) mindkét alkalommal betegséget hozott haza :( . Most éppen tüszös mandula gyuszit. Ez is egy vélemény.

Andrea
Áron

Sziasztok!

Csak egy gyors kerdesre ugrottam be, az uj hazban meg nincs netunk, egesz hetvegen tiprodtam tanacs nelkul...Szoval, csutortokon a vervetelen 84.1 volt a hcg-m, aminek a doki szerint orulhetunk szolidan, de igazan majd akkor, ha beagyazodik es jo helyre, szoval uh utan. En sem merek addig orulni, mert ilyen biokemiai volt mar nekem par honapja...szoval, ez volt csutortokon, pont 2 hettel a pct utan (es halvany pozitiv teszt is). Penteken delutan elkezdtem barnazni (megtudtam , hogy milyen az), par csepp trutyi volt csak, szombaton delelott is annyi. En mar persze elsirattam a babat, de meg beszedtem a duphastonet (2*2-t kapok most) a barnazas meg megallt.
most a kerdes a kovetkezo: beagyazodott, tehat szedjem tovabb a progeszteront vagy nem agyazodott be, es csak azrt nem jon meg rendesen, mert progeszteront szedek??? Szerintetek???

a dokim szabin van a heten, hetfon megyek uh-ra...

mindig van valami baja szoszi
szoszmosz

ja, tegnap is pozitiv lett a tesztem meg...persze, ez lehet meg "maradvany " a bikemiaibol vagy nem? egyaltalan a 84 az mennyire sok?

szoszi
szoszmosz

Szia Szöszi :)

A 84 az pont elég egy babucira, szóval no para. A barnázás az nem a mensid idején volt? Tudod nekem is ez volt a lombiknál, én meg el is sirattam már a dolgot, pedig nem kellett volna. Gyenge gyomrúak most ne figyeljenek! :shock: A barnázás az tiszta barna trutyi volt vagy piros véres is volt benne?

Szerintem semmiképpen ne hagyd abba a duphastont, azzal is meg fog jönni, ha esetleg nincs baba, csak mondjuk az 50. napon. Addig meg ugye lesz még vérvétel meg Uh, és az a bizonyosság.

Én csöndben azért már örülök.( :D :D :D )

Cat
Kép
cateye

Cat!
Nem volt benne friss, piros ver, csak barna trutymo, olyan ,ami tobbnyire a betet felszinen marad. Bocsanat. Mensi idejen, konkretan 29,30.-ik napokon volt (es most normalis hosszusagu lett volna a ciklusom, ugye?ha 14,15-ik napokon repedtek a tuszok, onnan meg 14 nap, ha jol tudom). Duphastone-al is megjon???? Ezt nem is tudtam. Attol feltem, hogy ez mar mensi, csak a duphastoneal gatolom. Minden esetre, mar be kellene legyen agyazodva, nem?

Vervetel mar nem lesz hetfon, csak uh. Megfogadtam, hogy nem tesztelek addig tobbet, de ki tudja kibirom-e...Egy baba pont annyi, amennyitol mar boldogok lennenk!

szoszi
szoszmosz

Az elmaradt mensi idején szokott lenni ilyen barnázás, szerintem ez csak az volt. Attól még kapaszkodik a baba piszokul, és napról-napra jobban beágyazódik. A barátnőmnek 50-es HCG-vel él és virul a 20 hónapos kislánya, szóval szerintem ez a baba megvan. :D

Hááát Minden elismerésem, ha kibírod jövő hétfőig nem tesztelve. 8) Azért a duphit ne hagyd abba semmiképpen.

Cat
Kép
cateye

Szöszi :)
A baba már biztosan be van ágyazódva!!!
a 87es HCG nagyon szép, minden okot ad a reménykedésre :)
minek htfőn UH??? látni úgy sem fogtok semmit, 6. hét vége előtt az UH sokmindent nem mutat.

drukkolok!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nagyon drukkolok, hogy megtudd milyen boldogság, ha egyszerre alszik a két pici :lol:

Andi :) Köszi a véleményt. Hát sajnos, ha az ember zárt helyre megy babával, ahol sok másik baba is van, akkor mindig benne van a pakliban, hogy elkapjon a gyerkőc valamit. Erről igazából sztem nem a hely tehet...

2 kérdésem lenne.

1. Cat :) ha jól emléxem te szoktál Calcimuscot adni a fiúknak, ha náthásak. Nekem most itt a 40 fokos nyár közepén taknyos mind2. Nem tudod véletlenül, hogy egy 3,5 hónapos kaphat-e?

2. Szoptatós kérdés. Az normális, hogy most már 2 ciciből szopik ennyi idősen Milán? Azért fura, mert nekem Bálint végig váltott mellből (1 szopi csak 1 mell) szopizott.

Egyébként le vagyok döbbenve, hogy a 3,5 hónapos törpém már hátról hasra is fordul, csak a kezét nem tudja kihúzni maga alól. Nem tudom hova siet ez a gyerek :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Sajnos a Calcimuscot nem tudom. :( Kérdezd meg a dokinőtől azért telcsin. Az tudom, hogy 6 hónapos babának már adják, mert a rokonunk kisfia kapja, de Ő kruppos, és nagyon félnek mindenféle felsőlégúti nyavalya jeltől, nehogy befulladjon.

Na hallod ha mozgásfejlődésileg Milán gyorsabb lesz mint Bálint volt, akkor lehidalok. Mert Ő sem volt semmi. :shock:

Cat
Kép
cateye

Cat :) Köszi. Kérdezném én a dokinőt, de ő a nagynak sem ajánlotta még 1x sem, így nem is vele szoktam feliratni.
Meg ő azt mondta, hogy ha köhög a pici adjak neki köptetőt, a patikában meg kiakadtak, hogy 2 év alatt? nem tudja kiköpni.
Így legyen okos az ember lánya :(

Tényleg úgy emlékszel, hogy Bálint gyorsan fejlődött? Mondjuk lehet, csak az elején volt a feszes izomzat miatt egy kis gubanc, de aztán behozta magát.

Edit
Kép

Kép
reditke

Szerintem Bálintnak a Dévény torna nagyon felgyorsította a fejlődését, és arra konkrétan emlékszem, hogy 11 hósan már járt. Az azért elég gyors fejlődés. :D

Cat
Kép
cateye

Úgy látszik nem csak boszi vagy, hanem a memóriád is tökéletes :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Kérdésem van. Vettünk Bercinek ágyat és szívem szerint már átszoktatnám oda aludni, de aug. végén jönnek anyósék 2 hétre és őket is abban szándékozom altatni. ( franciaágy) Szerintetek hülyeség 2 hónapra odaszoktatni a manót, ha utána megint velem alszik? Ráadásul nov. végén jönnek anyámék 2 hónapra, akkor megint kezdődik a herce-hurca.... :roll:
Ilyenkor mondom én, hogy egyik szemem sír, a másik meg üveg..Jó, hogy itt lesznek a nagyszülők, de fenekestűl felfordul a napirend. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

"...ma megint megjott" :(
Reggelre teljesen, rendesen, pirosan, ahogy kell itt volt...csak szolok, hogy ne drukkoljatok foloslegesen.Mar majdnem elkezdtem orulni... nem is ertem hogy remenykedhettem benne.
szoszi
szoszmosz

Figyelek mindenre, ami itt a fórumon a "hozzátartozóim" körében történik. :lol:

:evil: :twisted: :cry: :(
Ez megint akkor egy biokémiai volt. Rettenetesen sajnálom. :cry:

Egcsi :)
Én azért átszoktatnám most, utána ha ott vannak nagyiék, szépen meg lehet neki magyarázni, hogy ott fognak aludni. Legfeljebb nem veled, hanem velük fog aludni Berci. 8) Még jó vásárt is csinálsz. :lol:

Cat
Kép
cateye

Szöszi!
:cry:

Reditka!
Ezt a hasrafordulós mutatványt az én 2,5 hónapos Olivérem is csinálja, pont ugyanolyan maga alá szorult kézzel, de nagyon lelkesen.
Ha pedig hasra tesszük, akkor megkapaszkodik a lepedőjáben és kúszik a kiszemelt színes izé felé.
Botond még csak kalimpál és nyúlkál a játékok után. Ja és dumál.

Szopi: Szerintem nem gáz a két cicizés, bár ehhez nem értek. Ah a súlya rendesen nő, akkor nincs ok az aggodalomra. Biztos szomjasabb is ebben a melegben.

Ma mérték a srácokat: Olivér 5300gr, Botond 6180 gr. Vagyis már majdnem megduplázták a súlyukat. És még aggodtam, hoyg nem esznek rendesen...

Cat!
Én sem értem hogy van időd és energiád mindenre figyelni és így emlékezni...
Srácokkal mizu???

Egcsi!
Én is átszoktatnám. Már csak azért is, mert ilyen melegben nem túl konfortos a kocsi hátsó ülése :lol:

Na, nekem köpött a maci! Jó éjt!

Kép
stella9

Cat :) Stella :)

Ok, én is ezzel a megoldással szimpatizáltam. :D

Szöszi
Sajnálom. :( Majd a költözés után! :wink:

Ma a fiam megtalálta a téli sapkáját, amikor a cuccait rámoltam át dobozba. Nem lehetett tőle elszedni, 4O fokban, kisgatyában és polár sapiban üldögélt. :lol: Ja, és aludni is abban akart, de sikerült meggyőznöm, hogy nem kell a fejére húznia. :D Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi :D
Kitől örökölte a gyerek vajon a bolondozást? :lol: :lol: Nagy kópé fiad van!

Stella :)
Úgy van időm, hogy nekem a fiúk délben 3 órát alszanak minden nap, ami azért elég sokmindenre elég. (ne dobáljatok kővel meg! :lol: )
A párom szerint még szeretőt is tarthatok. :lol: :lol: :lol:

Jól vannak a fiúk, egyre okosabbak és szebbek. :wink: Tegnap voltam bölcsis szülői értekezleten (nem hittem, hogy valaha ezt is megérem), így szept.11-től kezdődik a beszoktatás. Szuper helyük lesz, nagyon szép a csoportszobájuk, egyetlen baj van, hogy csak 2 kislány lesz a csoportban, a többi fiú (12 fő). Na mondjuk a 2 kislány az pont elég az én fiaimra. :lol:

Itt a házban viszont kényeztetik őket a csajok, mert csak lány van, így mindkét fiúnak komoly udvartartása van. Van amelyik Oliért rajong, van amelyik Samuért. Ezek meg vitetik magukat a csajokkal, meg pörgettetik, szóval a maguk módján igazi férfivé kezdenek alakulni, kiszolgáltatják magukat. :lol: :lol:

Cat
Kép
cateye

Cat!
Így már érthető, de akkor is egyedülálló a teljesítményed!

Bölcsi: reméljük a 2 kislány legalább belevaló kiscsaj, nem holmi nyámnyila bányarémkék!

Egcsi!
Ez a gyerek hihetetlen. Elromlott a hőérzékelője??? Tény, hogy jól áll a sapi...

FIÚS ANYUKÁK:
Nekem megint gondom van: tegnap voltunk dokinéninél és tudjátok mit csinált???
Úgy meghúzta Boti kukiján a bőrt, hogy két helyen is berepedt. Mivel apa volt bennt vele a vizsgálaton (én addig Olivért mázsáltattam), csak este vettem észre. Elég sokat nyafog, szerintem csípi a pisi...
Szerintetek most mit kéne tennünk? A dokit lecseréljük, az már tuti, de mi legyen Boti kukijával? (Azt azért nem szeretnénk lecserélni)

Kép
stella9

Először is a gyerekorvost seggbe kell rúgni, mert ilyet szigorúan tilos csinálni!!!! A berepedt helyeken nagyon könnyen megtapadnak a kórokozók, és begyullad, begennyesedik neki. Mi is húzogattuk a fiúk kukiját, de csak óvatosan, amennyire lehetett, sosem erőszakosan. Betadin krémmel kellene kenegetni neki, az fertőtleníti. Gyógyszertárban azért kérdezzetek rá mindenképpen. :( :( :(

Seggfej doki! :evil: :twisted:

Cat
Kép
cateye

Cat :)
A fiam tiszta apja! A hülyeséget is tőle örökölte! Ja, és ha egyedül hagyom őket, akkor tanítja is. :lol:
Bölcsi :)
Délben nekem is alszik valamikor 3 óra hosszát, de azt nem nagyon szeretem, mert akkor este alig lehet lelőni. Másfelet szinte mindig alszik, az sem rossz. :)

Ez a doki nem normális!!!!! :twisted: Az én párom lerúgta volna ott a helyszínen! Idióta! :twisted: Próbáljátok meg kamillateás vízben fürdetni.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Cat, irtam mailt!
szoszi
szoszmosz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X