Hurki
Én azon a véleményen vagyok, hogy igen szüksége van. Nálunk nincs apelláta, fél kettőkor szunya, és nem is nagyon tiltakozik. Inkább olyankor, amikor többen vannak itt vagy mi vagyunk nagyszülőknél hétvégén. Sztem fél hogy kimarad valamiből, de aolyankor is mindig megy aludni, nincs könyörület.
A nekem szentevangélium Aludj jól...könyv szerint is ha jól emléxem olyan 4-5 éves korig írják (de az tuti hogy nem 2 évesig) a délutáni alvás fontosságát.
Az meg, hogy nincxs oka a jó érzésnek, az a legjobb, az az igazi boldogság szvsz.
Cat
judo köszi. Nekem muszáj lenne valami energialevezetésre beadni a gyereket, mert nagyon durva
Ki lehet ám bírni a kis korkülönbséget, egyelőre. Más kérdés, ha már Milán is harcképes, akkor mi lesz. Mondjuk soxor nem egyszerű, ha haladni akarunk valahová, a már gyorsan szaladó, de igazából még picike és szót nem fogadó nagyfiú, a kitudja miért babakocsiban épp bömbölő kisfiú a hátamon lévő 6 kilós mindenféle babás apróságot tartalmazó zsák és a biztonság kedvéért hátha mégse bírja a pici a babakocsit eshetőségre nyakamba akasztott kengurú csodás látványt nyújt
Mindezet leszámítva, én inkább az ikresek előtt emelem meg mindig a kalapom, én attól világ életemben reszkettem, hogy azt nem tudnám megcsinálni.
Milán már tök nagy, ma már 3 hós oltáson voltunk