Új privát üzeneted érkezett!

Meg egy kerdesem is lenne :roll:

Mikor kezdem el az LH tesztet?

Elozo mensim 27 naposra sikerult, elotte volt egy 28 napos es azelott mindig hosszabb mensik voltak (30-32)

Koszi

Mindenkinek jo hetveget!!!!

Kép
icus

Sziasztok!
Csak gyors bekukk :wink:

Mamen
ha genetikai probléma volt akkor 1% az esélye annak, hogy nálatok ugyanaz a genetikai rendellenesség előforduljon :wink: ezt nekem genetikus mondta. Ez így azért jobban hangzik, ugye?

Dóri
a menüt tegnap elfelejtettem
3 óra után volt gulyás, mi jó helyen ültünk, és mi vaddisznót kaptunk :wink: amugy sima gulyás volt még.
Vacsora pedig sült hús, disznó hagymás kerumplival, desszertnek pedig fagyi.
Közben házi sütemények

Na megyek vasalok, mert egész héten nem vasaltam. Ebben a melegben nem is esik jól :roll:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok

Melcsi

Kecske:)
Aztán hajrá!!Nekem is kell pár!!
Bár nem fogok válogatni !!Tehát hajrá mindenki!!

Mamen

Az,hogy a leveledre válaszolt és kijelenti,hogy genetikai probléma áll a háttérben...úgy hogy igazából megsem vizsgált és személyesen nem is találkoztatok...Szerintem ne vedd biztosra a dolgat.Csak akkor ha a vizsgálatok is ezt igazolják.
Sok helyen lehet a Doktor Úrról negatív véleményt is olvasni...És pénzért bárki bármire képes...
Gondolom egy kivizsgálás nem olcsó,persze,hogy a levélben azt fogja írni ,hogy gyere mert biztos,hogy genetikai ...stb.
De félre ne érts nem azt mondom,hogy ne járjatok utánna,de nem tartom etikusnak,hogy látatlanban ijesztget.
Ettől függetlenül én szeretném ha elküldenéd az adataidat,a táblánkba beírlak!!

Icus

politika :x
Amikor a jobboldal van hatalmon akkor a baloldalt szidjuk,amikor a baloldal akkor a jobboldalt. :?
Oviteszt elég drága!!Itthonaz Evidence 5 db-os 2600.-Ft körül van.
A ciklusod közepén kezd el használni,de nem kell mindennap.

Kis_plutó

Ennyi tánc mellett belefér,hogy ilyen finomságokat egyen az ember!!!Imádom a vaddisznót,sőt minden vadhúst!!

Megyek mert kezd elviselhető lenni az idő kint.Megcsináljuk Máténak a homokozót...végre :roll:

málna2162

Kép

málna2162

Málna!

Remélem az msn címed az e-mail címed is egyben, mert küldtem neked képet!

Kép
bea27

Ja!!És holnap kezdem meg a 14.hetet!! :D :shock:
Most lépek!!Egyébként Málna,háromszor hivtalak DE NEM VETTED FEL!! :shock: :(
Remélem csak azért,mert Apával élvezitek a viszontlátást! :oops:
Mentem......................!

Kép
bea27

Sziasztok!
Málna, tegnap fáradt voltam és a lényeget akartam leírni, így kicsit félreérthető lett.Szóval 16 hetesen az első doki azt mondta, hogy szerinte fertőzéstől lett beteg a baba. Az én dokim azt mondta, hogy lehetséges, de nem tudni. A genetikus pedig, hogy 100%-ra nem lehet megmondani.Erre írta a Doktor úr, hogy 16 hetesen nem okozhatja fertőzés+más tünet is lett volna. Tehát ebből én szűrtem le a genetikai eredetet.Először én sem akartam menni (a negetív vélemények miatt), de egy ismerősöm most volt nála és ő ajánlotta. A konzultáció után az enyém a döntés, hogy akarok-e vizsgálatot.Persze kérdés, hogy mennyiért.
Adataim: 28 év 1978.02.28. Tököl júni. 8. próbálkozás csak augusztustól.
kis plutó, icus, köszi a biztatást! Jó éjt mindenkinek! Mamen
mamen

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek Kép
Hétalvók :twisted: hasatokra süt a nap :!:

Na jelentkezzetek, és írjatok sokat majd én is jövök Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Remélem mindenki kihasználta a jó időt s feltöltődtetek jó kis D vitaminnal.

Candi!
Jól sikerült az ünneplés?

Kis_plutó!
Jó neked a párod szeret táncolni. Én szeretek,de a férjemuramnem.

a hétvégén uncsitesós találkozón voltunk Badacsonyban. másnap Szigligetre mentünk.
A héten megyek szerdától szabira anyukámat ápolom Kanizsán, mert megműtötték vesekővel s hazajön a kórházból. Így eltűnök egy 1 hétre.

Ha visszajövök szeretnék sokat olvasgatni :)

Puszi mindenkinek!

Kép
nika04

Szép jó reggelt!

Remélem mindenhol olyan szép idő volt hétvégén,mint itt nálunk :D

Mamen!
Egy konzultációt mindenképp megér a dolog.Egy kolléganőmnek 7 hónaposan történt ugyanez az ikreivel,neki akkor fertőzést mondtak,meg hogy legközelebb tuti,hogy nem fog ilyen előfordulni.

Kis_Plutó!
Akkor ezek szerint nagyon fini volt a kaja :D
Végeztél a vasalással?Sajna nálam már tornyosulnak a ruhák :cry:

Bea!
Gratulálok a 14 héthez.Lassan készülhetsz AFP-re. :)

Melcsi!
Remélem azért vasárnap volt időd pihenni,és nem virágcsokrokról,vagy kecskékről lálmodtál :D

Icus!
Eddig nem figyelted,hogy kb.mikorra szokott esni a pé.-d?
A lényeg,hogy a pé.a mentsruáció előtti 14.napon szokott lenni.tehát ilyen szempontból nem mindegy,hogy hány napos ciklushoz nézzük.Viszont van 7 teszted én a 12-18ig(v.+-egy két nappal elötte v.utána) napig javasolnám,de várd meg,hogy mit mondanak a többiek.

Candi!
Lassan te is jelenkezel.Hogy telt a hétvége?
Remélem nem tétlenkedtetek így középidő tájt :D
Mint ahogy a többi pé.közelében lévő barátnőnk sem :D

KépKép
takido

Nika!
Akkor jól telt a hétvégéd,örülök.
Anyukádnak minél előbbi gyógyulást,te pedig siess vissza hozzánk :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Köszönöm, aranyosak vagytok. Még mindig az esküvő élményével vagyok eltelve, no meg a házunkéval, olyan szép kezd lenni, tegnap virágokat ültettem, meg felszámoltuk az utolsó dobozokat:)
No hát nekem tegnap, ma kellene megjönnie, de eddig nem történt meg, úgyhogy kiváncsi vagyok, bár szerintem meg fog jönni.
Viszont eddig minden mensi előtt fájt a cicim, no most meg nem, lehet, hogy csak késik, majd kiderül:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!!Csak egy gyors bekukk!!Mert még meg kell mosnom a hajam!! :( De a napocska gyorsan szépen megszáritja!!Egyébként hulla vagyok ezután a hétvége után!! :( Na mindegy!!Ezt az utolsó hetet már valahogy ki kell birnom a munkahelyemen!Aztán nekifutok ezerrel a Jogsinak! :?
Málna???????????????!!!!!!!!!!!!!!!Hol vagy???Megkaptad az emailemet?

Kép
bea27

Nektarin!!nekem is ez volt!!Mindig szokott fájni a cicim,minden mensi előtt,és akkor már nem is emléxem,nem ugyanúgy,vagy nem is fájt??Ismers a témád!!Csak nem????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

Már megint nincs itt senki!! :( :( :(
Olyan IZÉK vagytok!! :(
Na mindegy!!Este lehet,hogy jövök!!
Mindenkinek SZÉP napot! :D
Bea

Kép
bea27

Sziasztok!

Csak gyorsan benézek,mert délre megyek a fogorvoshoz. :shock:

Bea

Megkaptam!!
Szép kis pocid van!!Küldjél már a fejedről is egy képet :wink: :lol: :!: :!:
És a cicus is nagyon édes!!
Ez a hét?!Akkor kitartás!!!

Nektarin :wink:
++++++++++++++

Nika
Anyukádnak jobbulást!!
Azt hiszem én nem nagyon töltődtem D vitaminnal...A szülés óta nem bírom ezt a hőséget.Csak este 6 után dugtam ki az orrom a házból... :oops:

Mamem

Reméljük minden rendben lesz!De ha kétségeid vannak egy vizsgálatot mindenképpen megér.

Majd délután mesélek valamit,csak most rohannom kell.
(most tisztára Bea voltam :lol: )

Takido
szia
Ezeket a hétvégén csináltam:

Kép

Kép

málna2162

Sziasztok,kipihentem a munka fáradalmait,tegnap pedig a hatvani piac után Mátráztunk,ami engem úgy feltölt,mint semmi más!!!!
Kecske hiányában viszont ki kell gazolnom 8) 8)

Gabi,jártunk Pásztón,de csak keresztülkocsiztunk,nem álltunk meg,de gondoltam rátok!!!!Viszont elmentünk Bérre......beharangoztam,hogy tudok egy jó kis állatkertet ott,megnézhetnénk...jó...odamentünk.Már az odavezető út is gyanús volt...ez egy zsákfalu,utána nincs semmi....az út nagyon veszélyes,kátyús,keskeny....de amikor odaértünk már megváltozott a kép...a park szerényen Élményparknak van titulálva,de nagyon jól meg van csinálva...nincs sok állat,de azok ott kóvályognak körülötted,sétálgatott a páva mellettem,a mangalicák a kismalacaikkal,lovak,láma,tevék.....egyszóval tökjó...megéri egyszer megnézni....van még őzike,szarvas,csacsi....és nagyon szép a vendégház,a fogadóban lehet aludni is,van szép étterem....jó hely!Köszi a tippet,menjetek el ti is!!!

Képzeljétek,nem találom a peteérésem.....eddig legalább is még nem tudtam befogni :oops: de a baby-n azért munkálkodunk...elvégre félidő van 8) 8)

Mindenkinek szép napot és jó munkát!!!!

Kép Kép
meli1118

Málnácska,nagyon ügyes vagy!!!!Szép lesz a fogad,csak ne rózsaszín legyen :lol: :lol: puszi

Kép Kép
meli1118

Bea!

Hát én nem gondolok semmit, csak leírtam az érzéseket, mert még nem merek senkinek sem mondani semmit.

Kép
Kép
nektarin

5-ÖS LETT A PÉNTEKI VIZSGÁM!!!!!AZT HISZEM LÁNGELME VAGYOK!!MÁTÓL FOGVA LEGYEN A NEVEM... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

málna2162

Kell is ez a hozzáállás,Én is ugyanilyen vagyok!!Tök jó dolog kellemesen csalódni!! :)
Málna!!Örülök,hogy tetszett!! :) Majd megpróbálok magamnak valami JÓ fejet varázsolni,és elküldöm azt is!
Futi a Fogdokihoz!!Biztos nagyon szépek lesznek a fogaid! :) :D
Nekem amikor a fogkövet vette le,és utána polirozta TÖK SZÉP lett!! :D
Na mentem!!Bár semmi kedvem ebbe a nagy melegbe útnak indulni!! :(
De még előbb megszáritattom a hajam!!
MÁLNA!!!!Eltűnt??Nemnagyon "hallok" Róla,FELŐLE!!Tudod?? :wink:

Kép
bea27

Ez csak LOGIKUS,hogy 5-ös lett!!Nemakarod helyettem a Jogsit is letenni??? :D

Kép
bea27

Szia Bea,megszáradt a hajad?Nem tűnt AZ el,csak rejtőzködik :lol: :lol:
Küldj nekem is egy adag jó hozzáállást!!!!Nálam ma van time to ovulate...reggel adtunk is a dolognak :oops: :oops:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Málna, te zseni vagy !!! Gratula !!!!! Akkor most végre vége ??
zsizsik

Meli!!Küldöm a pozitiv energy-it!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ennél többet MOST Én sem tudok!!!!Drukkolok!!És gondolok Rád!!Szerintem ez a két naponta dolognak azért csak bekéne jönnie!! :D :oops: Próbáljátok ÚGY!!!! :oops:
Megszáradt már félig a hajam!!Igy búcsút veszek Tőletek! :( Este,ha tudok jövök! :)
SZÉP NAPOT!!!
Bea

Kép
bea27

Még eszembe jutott,hogy talán a PÓZOKban tudok segiteni!!Mindenképp maradj feküdve,és vagy a hasas alá tegyél árnát (ha hason fexel!)Vagy a medencédet emeld meg párnával!!De még van a gyertya is!!Nekem ASSZEM a hason fekvős póz jött be!!PRÓBÉLD ki úgy!!Lehet,hogy Apát egy kicsit megrémiszti,de MINDENT a CÉL érdekében,ugyebár!!!!
Mentem...................!

Kép
bea27

Szia Bea,ma reggel hátulról állva :oops: aztán úgy maradtam egy ideig 8) irtó kényelmes volt,de ez van....ilyenkor semmi sem számít....puszi

Kép Kép
meli1118

Dóri,nagyon rózsaszín nálad az a vonalzó!!!!Te még nem beszéltél nevekről!!El van már döntve?

Bea,nekem az Ádám nagyon tetszik...de Kálmánnak nem :x van még időnk eldönteni :roll: puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Én is felbukkantam, de csak kicsit, ma rohangászok ide oda, meg fogok pusztulni a melegben! De azért örülök, hogy jó idő van. 8)
Látom mindenki jól van és Nektarin++++++++drukk!
Meli: mindent bele!! :wink:
Bea: csak Málnával kivételezel és csak neki mutatod meg a pocidat? Kezdek féltékeny lenni. Mi is kiváncsiak vagyunk! :D
Málna: egy zseni vagy, mi lett volna, ha többet készülsz? Nagyon tetszenek a műveid, kedvet kaptam tőled a dekorálásra.
Icus: ov tesztet a 12-13. napon érdemes kezdeni, piszok drága " szórakozás " ez felétek is. Az biztos, hogy belölünk gazdagodnak meg a tesztgyárosok! :!:
Délután még benézek hozzátok!
Puszi mindenkinek: Andi

Andi
candi

Vettem az adást!!Kérjétek meg a Málnát,hogy küldje el!!De csak a pocis képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Téged is szeretlek CANDI!!!!!!!!!! :lol:

Kép
bea27

Szia Candi!!!!!Örülj te is a melegnek,mert már nagyon hiányzott!!!Nekem még a kedvem is jobb!!!Zárás után ezt tervezem:hazamegyek,előveszem a behűtött dinnyét és kifekszek a napra!!!Kell a d vitamin :P :P Hátha megfogan az én kis életem!!!!Viszem befelé a többi vitamint is 1000-rel,ma hivatalosan gyümölcsnapot tartok!!!Holnapra meg fini borsólevest főzök!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Én is átugrom hozzád dinnyézni!!De csak,ha nem SÁRGA!!Abból már rengeteget ettem!!Eltűntem!!!De Tőletek nem könnyű!!!

Kép
bea27

Borsólevest nagyon szeretem, küldesz nekem is?
Tegnap én is úgy bekajoltam dinnyéből, egész éjjel futkároztam pipilni, ez a tisztítókúrám most. :wink:
Bea :lol:

Andi
candi

Bea,van mindkettő,nem aprózom 8) 8)

Candi,én még éjfélkor is voltam,aztán fél 4-kor....reggel meg alig tudtam hőmérőzni,annyira kellett.....de egyszer van dinnyeszezon egy évben :D
puszi

Kép Kép
meli1118

És tegnap vettem egrest! Gondoltam rád! :wink: Én össze-vissza zabálom a gyümölcsöket, szegény gyomrom jól megsínyli és még csak most kezd érni a cseresznyénk! :roll:
Ma nyugisabb a munkád?
Lányok mikor mentek szabadságra?

Andi
candi

Ma olyan csend van az üzletben,hogy rossz hallgatni....volt már vagy 3 vevőm...sajna,pedig jobban szeretem a pörgést...de legalább pihenek....rám is vár még egres,csak kicsit savanyú :x

Szabi...nem tudom,szerintem én nem veszek ki egyszerre több napot,csak ha megyünk külföldre 4-5 napra,de a kupon még nem érkezett meg,úgyhogy lehet,hogy nem is lesz belőle semmi....ha megyünk itthon valahová,akkor az max két nap....Tesómékkal megyünk maid Veszprém-Keszthelyre valamikor júliusban,ha Fruzsi államvizsgázott...remélem összefutunk Dóri!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziaszok!

Tegnap este megjöttünk anyuéktól. :cry: Nagyon klassz volt, imádok hazajárni. A gyerekek is élvezik, ha kiszabadulunk a panelből.. Ilyenkor annyira vágyom egy kertes házra :cry: Végülis 25 éves koromig abban éltem.

Látom hasonlitgattátok a gyerkőcök méreteit :lol: Gyorsan kikerestem a papirokat és meglepődtem mert Lilivel nem is kellett 12 hetes UH-ra mennem :shock: 9 hét 2 naposan voltam az első UH-on, akkor a CRL 20mm volt.
Dani 12 hét 4 naposan CRL 71mm, BPD 25 mm, Nucha vastagsága 1,1 mm
Első terhességnél a lepény mellső falon és mélyen volt megtapadva, először elérte a méhszájat is ugyhogy no szex, no fürdés, sok pihi...
Másodszorra már hátsó falon, jó helyen helyezkedett el.

Megyek, a "Főnökur" felébredt :lol:

Ja, egy kérdés: minden pasi ilyen lüke mint az enyém???? :?
Szitu: szombaton felmentek a ringre autóversenyre. Már itthon megegyeztünk, h csak szombaton fog menni. Viszont az ismerősének annyira tetszett, h megegyeztek a vasárnapi menetbe is Szombaton már jól lesült az arca merthát ugye csak ott van jó szakasz ahol nincs tető a lelátó felett... :roll: Vasárnap nekivetkőzött a drágám+aludt egy kicsit a lépcsőn felhuzott nadrággal a NAPON! :roll: Eredmény: pecsenyevörös hát, nyak, fül, arc, mellkas-has és a térdek :roll: :lol: :lol: :lol: Alig bir mozogni :lol: Még jó, h nem kapott napszurást :roll:

Kép
Kép
mókuska

Szia Mókuska!!!!Az én férjem soha nem veszi le a pólóját,csak strandon,még fűnyíráshoz sem...nem tudom miért....na,ezt fejtsd meg...de legalább hófehér :D

Kép Kép
meli1118

itt vagyok, beszámolok a reggeli rémtörténetemről:
ma mentem a hormontükrözéses vérvétel első körére
mikor levették, nem volt semmi, a lány nagyon ügyes volt, észre sem vettem, hogy megtöltött két fiolát, vagy hogyishívjákot, utána ültem is, ahogy kellett 5 percig a szúrás helyére szorított pamacskával, aztán 10 perc után úgy gondoltam elindulok...
az ajtóig alig jutottam el, elfehéredett minden, kivert a víz és majdnem elájultam
kijutottam az sztk bejáratához, ott van egy szép oszlop, annak támaszkodtam neki, amíg összeszedtem magamat
aztán elbotorkáltam a villamosig - nem volt egyszerű, az elfehéredés üldözött, győzködtem magamat, hogy nem kéne elájulni
nagy nehezen bejutottam a céghez, azért ide, mert közelebb van, mint a lakás
a főnököm szerint leesett a vérnyomásom és a vércukrom, amiben lehet igazság, de ettem előtte és utána is, szóval a fene tudja
mindenesetre nagyon be vagyok szarva, hogy még egyszer mennem kell, de tuti nem egyedül megyek
bent sem lettem jobban, úgyhogy ebéd címén hazamentem fél 12-kor, és csak most értem vissza... a fejem még mindig hasogat

még nem volt időm visszaolvasni, majd jövök :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Jó hírem van, augusztustól mi is nekiállunk!!! :)
Vendég

Cosmo!

Ez jó hír!!!!!!
Én most nagyon kiváncsi leszek mi lesz!!! Lehet, hogy semmi csak késik egy pár napot!
Majd kiderül!

Kép
Kép
nektarin

Drukkolok, hogy ne csak késsen! :)
Vendég

Szia Cosmo,

ez nagyon jó hír !! Örülök nektek !! :D :D
zsizsik

Köszönöm, köszönöm, nagyon boldog vagyok!!!!
Vendég

Lányok!

Mikor teszteljek egy hét múlva??? Én addig nem bírom ki, főleg, hogy csütörtökön lesz céges kirándulás és beneveztem röplabdára, na már most ha van valami és én ott vetődöm stb, az nem lenne túl jó. Szóval mit csináljak? De még elég korai 2 nap késés után, jaj mindig van valami.

Kép
Kép
nektarin

Comso!

Nem vagy az iwiw-en??? Nem tudtam válaszolni az üzire, pedig most írtam meg, erre nem engedte elküldeni???!!! Mi van???

Kép
Kép
nektarin

Nem, letöröltem magam (hosszú történet, hogy miért)
Vendég

:(, ok, csak meglepődtem
Remélem nincs baj?

Kép
Kép
nektarin

Nincs semmi, csak fent volt egy-két ex és a párom nem nézte jó szemmel, hogy bármikor írhatnak nekem.
Vendég

Cosmo!

Ez a ciklusos vonalzó hogy van?
Tök ari!

Kép
Kép
nektarin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?