Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Móni,
tök jók a képek. HÁt igen... :roll: a régi szép idők... mondjuk én sose voltam vékony. Olyan husi mindig volt rajtam, de jól állt. :roll: Most még vhogy le kell nyúznom pár kilót magamról. Kissé necces még... :roll: :oops:
A gyerekek is nagyon édesek, jó nézni a régi családi fotókat, olyan meghitt. Örülök, hogy megosztottad velünk őket! :D

Évi,
merre is jöttök dél felé? Jó lenne,ha hozzánk is közelebb lennél! :roll: Szupik a keresztelős képek, és a tropikáriumosak is nagyon szépek.
Mi is gondolkodtunk a nyakláncon, de nem tudjuk még. A keresztszülőknek mindegy, ill. a keresztapának, Ő az Öcsém, mert a keresztanya letojja az egészet, nem is jelentkezik, szerintem képes az utsó pillanatban még a keresztelőt is lemondani. :oops: Borzalmasan megbízhattalan. :oops: Öcsém meg tök csóró, szegény, most nem negatív értelemben. Nem akarjuk Őt se leterhelni anyagilag. Megmondtuk, hogy a keresztelőrucit is mi vesszük, meg a papot is mi fizetjük. Tényleg, mennyit illik adni? :oops: Ez olyan cikis... :oops:

Imádom a tropikáriumot, még várunk picit és elvisszük Gabit, mert tényleg hatalmas élmény. És van egy olyan hangulata az egésznek.... :roll: Mmmmmm..... 8)

Ildi,

Dávid olyan nagyfiú azokon a mocis képeken, a mezősök meg olyan idilliek. :roll:

Hát az esküvő engem is kiakasztott. :shock: Mert most akkor mi van?!???? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kaptunk pár könyvet elolvasásra, az egyiknek házasásgi ABC a címe. Az nagyon jó, ici-pici a vallásos rész, simán átugorható, tele van tök jó tanácsokkal, meglátásokkal, stb. Ahogy elolvastam, láttam, én is mennyire hibás vagyok hogy idáig jutottunk :oops: :oops: , azóta tudatosabban élem életem. Gábor is olvassa, kíváncsi vagyok mi jön le neki belőle. :roll:
Talán ha elöbb megkaptam volna ezt a könyvet, nem is jutunk el idáig... :oops: :oops: mindegy, most kell helyrehozni a dolgokat, és

Judit,
szerintem se késő. Szeretjük egymást, ez a legnagyobb hajtóerő. :wink:

Bence annyira édes, kis rafi pasi! :wink: De tényleg meg vagy vele áldva, eza nem alvás.... :oops:
most én is kűzdök Gabival, nem akar Ő sem aludni nappal, megy a kínlódás. Tegnap egész nap főtt a borsófőzelék, mert ahogy elkezdtem főzni, mindig le kellett vennem a tűzről és menni sétálni, mert a kis tökös végigvinyogta a napot, ha nem ringattam a seggét a kocsiban. :oops: Hozzáteszem itt a lakásban 40 fok van, tetőtér, tényleg ennél még a déli napsütés is jobb. :oops: De én úgy elfáradtam estére, hogy alig éltem, és vacsira lett kész az ebéd. :oops:

Jucu,
fel a fejjel! Gyere!!!!! :wink:

Ma is jó időt mondanak. Gabika most ejtőzik, ki tudja meddig. :? Már mocorog.... :? Megyek is, csinélom a 10 órait, meg összeszedem magam sétára kilővésre készre. 8)

mindenkinek szép napot! 8)

Kép
dianab

Sziasztok!!

Judit:

Flóra egy ici-picit jobban van, de nagyon náthás és az éjszaka még lázas volt:(
Tegnap egész nap feküdt.Este néztük a Némót és elaludt rajta. amúgy sose alszik el a nappaliban. kár, hogy beteg, de azért jó volt vele aludni így:)
Igen volt már szó róla, hogy megyünk, de mos egyre bíztosabbnak látszik. 23-án megint megy egy interjúra remélhetőleg ide fel is veszik, mert cégen belül lesz még.

Dia:
fogalmunk sincs, hogy hova költözzünk.... Azt tudjuk, hogy nem a város túlsó végébe, mert az nagyon fáraztó lenne átutazni a városon ha akarunk lejönni a szülőkhöz.
Ti hol laktok?? Először albérletbe költözünk aztán ha ezt a házat eladtuk itt Kaposváron akkor majd ott vezsünk valamit.

Kersztelő rucit azt a szülők szokták venni. a papnak nálunk nem kelett fizetni, de kérdezd meg nyugodtan és ha kell megfogja mondani, hogy mennyit fizessetek.

A tropikárim tényleg nagy élmény volt még nekünk is felnőtteknek:) Babakocsisan nyugodtan lehet menni.

Nem is eséltem:):)

A keresztelőn 10 év után találkotam egy volt pasimmal. elég vicces volt :mrgreen: bemutatkozott egymásnak a férjem és a volt pasim :lol:
Többiek meg kérdezték, hogy ti ismeritek egymást????
hát nem gondoltam volna, hogy egy keresztelőn találkozunk újra.
Pont olyan mint régen semmít se változott:) Én meg mondtam itt a kislányom :D :wink:

Flóra megtanulta kifújni az orrát, mert mindig köhög ha porszívózni akarom az orrát. sokkal könnyebb így.Szegény nagyon szörcsög :cry:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Évi,
nagy lehetett a tali a volt pasiddal! :lol: Nálam is áll a zászló... a nyáron megyek haza a picivel Anyumékhoz egy hétre, apa nélkül. Tuti hogy belefutok az első szerelmembe. Ott lakik máig, el se kerülhetjük egymást. Kíváncsi vagyok, mit szól majd a fiamhoz... :roll: Mikor megtudta, férjhez megyek és a baba is jön, kiborult. :roll:

Flórának egy gyógytündérke: Kép
Remélem mihamarabb meggyógyul!!!! :wink: És nagyon ügyes, hogy ki tudja fújni a nóziját! :D

Pestszentimrén lakunk. Jó csendes, mégis egy óra alatt a belvárosban vagy. 8) Szeretem nagyon, jó itt lakni! :wink:

Olyan klassz ez a meleg! Kép
Barátnőm megy Görögországba 10 napra. Kép El tudnám viselni..... talán jövőre! :wink:

Puszka

Kép

Kép
dianab

Hali!

Azt találjátok ki,hogy ki van a képen. Kép

Ilyen volt a Brigi 3 hónapossan. Kép
Brigi babának fáj a feje,szegényem olyan nyűgös.

Most jöttem haza,elmentem a nagycsaládosokhoz megint kaptunk adományt,25 db Maggi zacskós meggylevest,meg 10 zacskó Chio Chips-et. Kép
Most már ezt nem tudom megcsinálni a hajával,mert nagyon hosszú.
Úgy nincs kedvem semmihez,pedig még rendet is kell raknom,holnap vendégek jönnek.
A Brigi nézegeti a fényképeket,olyan hihetetlen,hogy olyan pici volt,túl gyorsan megnőnek. Kép
Így szeretett aludni a Brigi mikor pici volt,elis volt kényeztetve.
Most hozták meg az új költségvetésünket 26,5 milla.

Most már megyek.

Puszi:Móni
memó

Sziasztok!
Évi
Sok sok gyógypuszit küldök Flórának.Nagon sokan panaszkodnak vírusra.:(
Költöztök?Micsoda új hírek.Akkor most már lassan összehozhatunk egy talit. :lol: /mindenkivel/
Keresztelős képeken szépek vagytok.És a tropikáriumos képek is fantasztikusak.Profi fényképész a férjed! :lol:
Móni
Atyavilág!Ilyenkor leszek tiszta depi amikor látom milyen vékonyka anyukák vannak.Szép családod van!
Judit
A te picurod kéne mellém az állandó jövés menésével.Futkoshatnék utána és olvadnának a kilók:P
Dia
Imrén laktok?Nincs is messze tölünk.
Megvan már a keresztelőruci?Teszel fel képet róla?
"Séta kilövésre készen"-ez tetszett nagyon.:)
Ildi,Csilla ???????

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Dia:
Szerencsére ő nem borult ki, mert férjhez mentem:):) Azt, hogy gyerekem van szerintem nem is tudta. Talán egyszer találkoztunk amióta férjnél vagyok.

Még régen az egyik volt barátomat kerestem, hogy jó lenne talákozni stb. erre közölte, hogy köv.hónapban nősül.Égett a pofám rendesen :oops: , de nem tudtam, hogy talált mást , mert elötte kb fél éve találkozgattunk. Aztán elváltak és ő keresett engem, de akkor már én voltam férjnél :)

Gyógytündéreket köszönjük!!!

Pestszentimrét majd megnézem a térképen, hogy hol van:) Nekem az a lányeg, hogy ovi, suli, bolt, gyerekorvos gyalogos megközelítésben legyen a környéken. Eléggé parázok a fővárosi közlekedéstől.Nálunk nem jár villamos, metró, troli:) Valahogy majd csak megszokom.

Görögországba én is szívesen menék:) mi jövő szombaton megyünk Fertődre nyaralni, bejárjuk a környéket is.

Móni:
Te vagy a képen:) Flóra is így szeretett aludni:) Jók a képek!!!

Jucus:
Igen költözünk, de ezt most megbeszéltük msn-en:)
Jó éjszakát nektek!!

flóra napközben elég jól volt akedvét iletően, de estére megint belázasodott és alig eszik.
Ráadásul elesett anyóséknál és most atérde is fáj neki, úgy üvöltött amíg fertőtlenítettem, hogy csak na :cry: Sajnos így jár aki szoknyába rohangál a járdán.Mondtam neki, hogy vigyázzon , mert elesik.

Ildi, Csilla???? Merre jártok??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket:
Kép

Évi!
Nem kombinálok,jól van na........csak azt hittem,hogy velem már nem is akarsz találkozni :oops: ,csak a többiekkel :( annyira kihangsúlyoztad,hogy nemcsak velem,mintha azt mondtam volna,hogy kizárólag csak velem találkozhatsz :oops: )

Ja a volt pasis sztori bájos :roll:
Örülök,hogy Flór javulgat!

Memó!
Tényleg jók a képek,nekem személy szerint az együttalvós lett a kedvencem,az olyan kis meghitt,de a többi is jó. Szép mennyaszony voltál.
Nagyon vékony vagy tényleg,és hány cm? Mert jó magasnak látszol.,
Szerintem is te vagy a képen!Mikor mondod meg a megfejtést?

Dia!
Pestszentimre hozzánk is közel van :wink:

Klassz ez a meleg ,de már megint esőt mond! :cry:

Mesélhetnél még arról a könyvről :wink:lehet hogy mi is tanulunk belőle,sztem mindenhol vannak viharfelhők.....nálunk éppen ma vonult át egy,elég sötét volt,de kisütött a nap szerencsére :D
visszatérve rátok,
ha szeretitek egymást akkor rendeződni fog minden köztetek,Gáborka is nagyobb lesz,jobban ki tudtok majd mozdulni kettesben.....stb...meg elég nagy kötelék nektek ez az édes baba. :D Hajrá hajrá esküvő! Kép

Keresztelő:)
Nálunk nem kért semmit a pap a kereszelőért,azt mondta,hogy amennyit szánunk a templomnak tegyük a perselybe,mi azt hiszem egy tízest adtunk.
És mi is keresztes nyakláncot vettünk a keresztfiúnknak,csak azt nem értem,hogy hol fogják majd hordani????Lehet,hogy hűlye kérdés,de mikor kell azt ráadni? (Dávid is kapott a keresztelőre,neki egy kis autó a medál,de mikor adjam rá? :oops: Biztos hűlye vagyok,de mindegyj!)

Jucu!
Ma voltunk felétek,vagyis érintettük Csepelt,Szigetszentmiklósra mentünk apának a motorját intézni,gondoltam rád meg Anikóra. :wink:
Remélem már sokkal jobb a kedved!

Judit!
Jól van meghagyom neked ezt a címet,a lakásban jutott eszembe,(sokszor voltál az :wink: már a vége felé én is :wink: )de tényleg olyan rossz érzés mikor a saját nevedet látod legalul egésznap.Előtte való nap meg a sok szöveg hozzá se tudsz hirtelen szólni.....

Ja és tiszta idegbeteg vagyok,nincs türelmem ma semmihez!És kiabáltam ma a Dáviddal,úgyhogy most lelkiismeret furdalásom van :oops:

Bocsi az iwiw miatt,jól benéztem! :oops: :oops: :oops:

Voltunk ma Cini muzsikán,jó volt,de már olyan sokan vagyunk,hogy zavaró volt,Dávid is inkább a többi gyerekre figyelt,így a feladatokról többnyire lemaradt,de legalább egy jót dumcsiztam egy helyi topikos barátnőmmel utána.
Jövő héten lesz az utolsó alkalom,aztán csak szeptembertől.

Már csak. :roll: :oops: :D Csilla????

Kép Ildikó
ilgya1

Sziasztok!
Na minket is elért a vírus:(
Este már írtam Évinek,hogy megyek a gyerekhez mert sír.,hát nem véletlen.Már 11 körül 38 fölött volt a láza.Fáj a torka és a hasa.Még most is csak 38 -ig tudtam levinni.:(
Ildi
Legközelebb ,ha erre jártok ugorjatok be :D
Évi
Gyertek felénk !!!!Csepelre!!!!Nyugis ígérem és jó a közlekedés is ,valamint zöldövezet,gyalogos megközelíthetőség is jó!Vicc volt!Úgyis ti kerestek :D
Puszi megyek dolgozni,csak anyum várom!

Kép

Kép
jucu

Hali!

A képen én vagyok 1 évessen,nyereményt sajna nem tudok adni.
Én 174 cm vagyok,és most olyan 75 kg körűl lehetek. Kép

Szegény Briginek még mindig fáj a feje,ma elviszem a dr.-nénihez.
Itt ülők az ágy mellett,és egy popó mered rám,kimászott az ágyábol a Dávid és most a nagyágyon alszik.
Most megyek mert készülödnünk kell.

memó

Sziasztok!!

Ildi:

[quote]I írta:gen ez azt jelenti, hogy sűrűbben fogunk találkozni nem csak veled hanem mindenkivel.

Azért írtam, hogy nem csak veled, mert milyen lett volna a többieknek ha azt mondom, hogy csak veled talizok???
Én mindenkivel szeretnék találkozni!!!!

A témát lezárom :wink:

A nyakláncot ráadhatod ha mentek valmi esküvőre vagy valami hasonló alkalomra.Flóra a fülbevalóját mindig hordja.

Jucus:
Jobbulást nektek is!! Remélem sikerül Dius lázát levinni! Flóra is még az este belázasodott :(

Lehet, hogy csepel lesz az albérlet :?: :?: Még nem tudjuk, de jövőhétig még nem kombinállunk annyira. Hátha nem is sikerül.

Judit:
Szerintem igyenes a keresztelő, mert mi sem fizettünk érte. Az esküvőért viszont kellett fizetni, rendesen.
Köszi az invitálást, de oda be a városba nem hiszem, hogy megyünk..

A papok is egy különc emberek, már volt olyan érzésem, hogy miiért választotta ezt a hivatást :?: :?:
Amúgy én vallásos vagyok, de már jó régen voltam templomban.Attól még a hitem megvan.

Ma magyünk viszsa a dokinénihez, mert holnap nem lesz rendelés.
Flóra most meg köhög is :(

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Ezek a Brigi rajzai. Kép Kép Kép

memó

Sziasztok!

Most gyorsan írok,mert ha lemaradok nem tudom majd bepótolni.Minden kis betegnek jobbulást kívánok!

Mennek a Tündérek: Kép

Jucu!
Megbeszéltük! :wink:
Jobbulást Diusnak!

Judit!
Viharfelhő :evil: Nem nagy szám :(
Csak mostanában olyan idegbeteg vagyok :oops: ,érzem is különben,hogy mindenért olyan hamar ingerült leszek,és kiabálok apával is, Dáviddal is,(például,hogy már megint miért pakoltál szét?Most pakoltam össze-szóval ilyen nagyon apróságokért,amiért máskor nem vagy apával,hogy már megint nem vitted le a szemetet-meg ilyenek) aztán tegnap e miatt kicsit összekaptunk.
Vagyis kaptam egy kis fejmosást,és nem tetszett :oops: Ennyi!

Memó!
Jók Brigi rajzai!Nagyon szép színesek.
Nektek is jobbulást kívánok!

Évi!
Vecsésre is jöhettek.Nagyon szép környék,és Pest egy köpésre van,sőt a Bkv ki is jön a reptér miatt.
Nyugodt,csendes,és tiszta.
Nem olcsó,de manapság mi az?
Olyan 15-20m alatt nem kapsz normális házat,és van lakóparkunk is az nagyon klassz lett.

Visszatérve a nyakláncra,ez bébi nyaklánc,most jó neki,meg max.8 éves koráig,......szóval tényleg csak egy emlék,de akkor kicsit fölöslegesnek érzem Kép

Most megyek,mert ezer dolgom van hétvégén vendégeink lesznek.

Judit! Emlékszel még mennyi volt a jegy az Állatkerbe? (Ti voltatok a legútobb szerintem.)Most nincs kedvem az oldalukon keresgélni,sőt az oldalt is megkéne,egyszerűbb így,persze ha emlékszel.Kép

Puszó:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Móni:
Szépeket rajzol Brigi nagyon!!

Ildi:
Sajnálom, hogy" idegbeteg" vagy hormon változás betesz az embernek ilyenkor. Remélem már jobban vagy, a nap is süt. :lol:

Azt tudjuk, hogy nem olcsó és 15-20 milla körül kapunk házat.
Hogy mennyiért vezsünk azt az dönti el, hogy ezt mennyiért tudjuk eladni. hitelt nem akarunk felvenni.
Szóval vecsés nem rossz?? :wink:
Először Érdet néztük, de az elég messze van és jóformán semmi sincs ott(erről letettünk) Egy ismerős Budakalászon lakik ő azt ajánlotta, de az fennt van északon és az Kaposvártól Balatontól nagyon meszsze van.Nem szeretnénk átvergődni a városon hétvégente.

Szerintem mikor mentek vendégségbe akkor add rá nyugodtan a láncot Dávidra. Flórának karkötője van amit így baby korában hordhat, már most kellett nagyobítani, de nekem negyon tetszik, és nem zavarja :wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Holnap még megyünk egy kört,és utánna beadjuk a kitöltögetett papirokat a hitelhez.Ellkell mennünk a jegyzőhöz is kérni egy igazolást,hogy még nem vettük igénybe a szocpolt.Szép mutatvány lesz a 3-rom gyerköccel menni. Kép
Ezt alvás alatt rajzolta.

Kép
Én egy ilyen angyalkát küldök mindenkinek aki beteg.

Évi este leszel msn-n?

Csilla,hogy vagytok?Régen dumcsiztunk.

Képzeljétek multkor meccset néztem,pedig nem is szeretem a focit.
És nyertem 2 üveg colát,fogadtunk,hogy melyik csapat nyer.Én a Brazílokra fogadtam.Szegény Zsolti még nem jött rá,hogy nem érdemes velem fogadni,mert általában én nyerek.

Most megyek,mert ellkell hozni az oviból a ruhákat,már csak az ősszel mennek legközelebb.Vagyis csak a Bence, a Brigi már nem megy.

memó

Sziasztok!
Én is elkaptam valamit.Dius lázát mostanra sikerült levinni.:)így már a kedve is jobb,bár egész délelőtt aludt.
Ildi
Én ógy tudom most hétvégén / vasárnap/Csak a felnótteknak kell fizetni és az is csak 700.- Ft gyereknap miatt.
Puszi nektek megyek pihizni ,és köszönjük a jókívánságokat! :P

Kép

Kép
jucu

Hali!

Most végeztem a pakolással,elraktam az összes ruhát,de holnap megint 5 adagot kell mosnom,és ebbe nincs bemt az ágynemű.
Elöző életemben biztos mosómedve voltam. :D Kép Kép Kép

Többet nem rakok most fel.Elmegyek aludni,holnap hosszú napunk lesz.

Mindenkinek jó éjjszakát kívánok.

memó

Jó reggelt lányok!
Ma jobbban van dius és hurrá nincs láza! :D
Szabin vagyok és ilyenkor sem tudok aludni,már 4.30 felkeltem és azóta olvasgatok.Nyáron csak ennyi a bibi,hogy korán kelek nagyon. :P
Ma van a nővérem lányának a 8.ballagása,de nem tudom elinduljak e Diussal ?Szerintetek?
Képeljétek megtaláltam egy nagyon régi barátosnám az iwiw-en.Rögtön telefonszámot cseréltünk és dumcsiztunk. :lol: :lol: :lol:
Évi
Flóra már a régi?
Nem félsz egy kicsit a költözéstől,idegen környezettől?Én mindig nagyon nehezen szoktam meg.
Bocsi szaladok,mert vár a barátném megyünk úszni.Majd jövök még:P

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Móni:
Ez a rajz is jó!

Tegnap én meg neki álltam vasalni mikor befejeztük a beszélgetést msn-en. 11-ig vasaltam :cry: Jön ma anyukám elájult volna ha ezt a sok vasalnivalót meglátja :wink: :lol: :lol:

Jucus:
örülök, hogy jobban vagytok! flóra már kezd a régi lenni :lol: :lol:
Az új szokása már megint, hogy nem alszik délután. kb-2 hete
még náthás, de már nme kell anynít fújni az orrát.

Szerintem elmehettek diussal a ballagásra, délelött minden beteg jól érzi magát :lol: legalább is Flóra estére szokott elgyöngülni.

Parázok rendesen az új hely miatt. főleg attól, hogy a közlekedést mikor szokom meg :?: flórát semt udom majd szeptemberben oviba vinni, mert amíg nincs meg a fix hely ahol házat veszünk és lakni fogunk addig nem akarom beíratni.szegény mire megszokná addigra kikéne vennem.Ha jön a kistesó akkor mégjobban parázok majd. Se orvosom, se ismerős kórház stb.
Lehet, hogy akkor mi Flórával hazajövünk anyuékhoz is itt fogok szülni. Na mindegy ezen ráérek kombinállni ha már bíztos, hogy megyünk, meg ha tényleg meglátogat a gólya :wink: :)
Annak viszont örülök, hogy majd tudok veletek találkozni :lol:
csak most meg szegény Móni lezs messze, de őt majd meglátogatom ha jövünk anyuékhoz :lol:

Tegnap vettünk Flórának a penny-be egy barby-s ugráló várat. Egész este abban volt. Nagyon sokáig tartott felfújni. a dédi húsvéti pénzén vettük. még márciusban rendeltünk a quelléből ilyet, de még nem érkezett meg :evil: :evil: hát moas már nem veszsük át!!

Többi lányka merre jártok? Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Elment a Zsolti elintézni a jegyzőnél az igazolást,így nem kell a gyerköcökkel menni. Kép

Én meg keresem a csekkeket meg a számlakivonatokat.
Ma beadjuk az összes papírt és akkor indul a menet.Reméllem a szocpolt előre megkapjuk,akkor hamarabb nekitudunk állni.
Most megyek mert még a munkahelyemre is kell telefonoznom,hogy még nem megyek vissza dolgozni.

memó

Hello!

Judit,
nagyon köszönöm az iwiw-es meghívót!
Képzeljétek én is találtam ismerőst, szerintem a gimis legjobb barátnőm. Remélem visszaír, és tényleg Ő az. Anno eltünt, mert kiment olaszba az akkori pasijával. Kíváncsi vagyok... :roll:

Móni,
olyan édik a rajzok!

Jucu,
szerintem is menjetek, aztán majd meglátod. Hátha Dius figyelmét eltereli a ballagás a betegségről és jól lesz... :wink:

Na, tagnap voltunk dokinál.
Gabika 7340 g és 70 cm. 200 g-ot hízott egy hónap alatt és 3 cm-t nőtt. A súlyával nem vagyok megelégedve. :cry: Igaz, ahhoz képest, hogy két hetet hányt, nem is olyan rossz. :cry: Doki néni szerint minden rendben, szépen fejlődik. :D Megnézett reflexeket is. Azt mondja szeinte állni akar, nem ülni. :shock: Hm. :shock: Akkor most mi van? :shock: Mindenbe kapaszkodik és felül, de még nem tudja magát megtartani. Mondjuk mikor a nyakamban van büfizni és ülök, ülnék, mindig tapos, menni akar. Végül is... biztos. :wink:

Évi,
tényleg nehéz ügy ez a költözködés.... :? nem is tudom mit mondjak. :? Flórának az új környezet... :? A közlekedés miatt ne parázz, belejössz hamar! :wink:

Csilla,
mi van veletek? :roll: Megy az ápítkezés ezerrel? :roll: Nem baj! milyen jó lesz majd ha kész!!!! :wink:

Jó meleg lesz ma is. Kép Gabikára csak egy napozót meg pelust adok, abból is a pamperst, az a legvékonyabb. Sajnálom szegénykét, csak nem pálik be a töke. :lol: Kép El tudnám viselni vmi víz mellett..... de így... :oops: nagyon meleg van már most. Kép

Kép
dianab

Hali!

Ilyen lesz a házunk. Kép Kép Kép Kép

memó

Sziasztok!

Gyors bekukk,apa elment a Dáviddal meleg kenyérért. :)

Nemsoká jönnek a vendégeink,de addig is bombázlak benneteket egy pár friss képpel.

Remélem nálatok is ilyen szépen sütött a nap,ma fel fújtuk a pancsizót:
Kép
Kép

Memó!
Nagyon klassz lesz a házatok!

Dia!
Én is megjelöltelek az iwiw-en :D

Szeritnem szép súlya van Gabikának,ne aggódj! (Én mondom,aki állandóan paráztam,hogy eleget eszik a gyerekem :roll: :oops: )
Engem mindig megnyugtattak a lányok,emlékszem főleg Judit írt megnyugtató dolgokat,pedig Bencike kisebb két hóval. :oops: :D )

Én azt mondom,hogy inkább maradjon ilyen jó idő,mintsem essen hónapokig megint,így nem vagyunk bezárva a lakásban,majd valahogy elviseljük. :wink:

Évi!
Nem mutatod meg az ugrálóvárat?

Az új helyet meg megszokod,nyugi.Nem vagy te elveszett nőszemély,ha eltévedsz megkérdezed,vagy mitől félsz? :oops:

Jucus!
Örülök,hogy Dius jobban van,szerintem is elmehettek a ballagásra,gondolom nem tart olyan sokáig,hogy megviselje a kislányt,ha van hozzá kedve nyugodtan.
:wink:

Nem értem ezt a gyereknapos dolgot??? :oops: :oops: :oops: Nem május utolsó vasárnapja gyereknap??? :oops: :oops: :oops:

Judit!

Köszi,elég drága az Állatkert,de gondolom a gyerekeknek van kedvezmény??? :oops: Négy felnőtt és három gyerek megy elvileg,de lehet,hogy csak ebéd után indulunk,így nem lesz olyan meleg már,és ha olcsóbb is,akkor meg pláne. :wink:

Te mindig megnyugtatsz,szóval akkor még nem ment el teljesen az eszem és a türelmem is visszajön?????Jól van akkor kenjünk mindent a hormonokra..... :D :D :D ,ma is nagyon türtöztettem magam,többször is elszámoltam 10-ig.
Már apa mentett meg a végén..... levitte többször is Dávidot,hogy ne idegesítsen,de tényleg olyanok tudnak lenni néha......takarítottam,erre ő szétmorzsálja a kekszet a nappaliba,mire egyik helyen végeznék a másikon kezdhettem előlről,na ettől megint olyan pipa lettem,hogy felment a vérnyomásom...... :oops: :oops: Ez csak egy példa.

Én is kiváncsi vagyok,hogy honnan lesz pénzük az esküvőre a sógorodéknak :oops: ,mert ahogy leírtad nem sok jóra számíthatnak,nem lehet,hogy azért akartak titeket kitenni,hogy albérlőket vegyenek be és abból a pénzből finanszírozzák a lagzit???(Jó nagy marhaság?)Fizettek amúgy nekik a rezisn kivül?Már nem emlékszem,vagyis ha jól emlékszem akkor nem.
Vagy hitel,esetleg?Vannak már mindenféle személyi hitelek,majd apránként visszafizetik.

Csilla????????

További szép hétvégét nektek!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Móni:
Visszakéne menned dolgozni ha Dávid 2 éves lesz? még mindig jó a házatok!! :wink:

Dia:
Én is megismertelek az iwiw-en :lol:
Költözés miatt nem parázom annyira, csak ott gyerekorvost keresni stb stb. Ez elég macerás :cry: De majd lesz valahogy és nem parázom, főleg, hogy még semmi se bíztos, bár apa nagyon-nagyon bizakodó!

Ildi:
Látom ti is kinnt töltöitek a napot :D
Az ugrálóvárat persze megmutatom:) Tegnap nem volt rá időm :cry:
Akkora a sikere, hogy egy ismerős is kérdezte hol vettük, mert nekik is kéne :) De csak 2 volt amit meg is vettünk.

Kicsit félek a közlekedéstől, tudjátok én villamost csak képen láttam :oops: :wink: Metrózni már metróztam, de nem egyedül. Ja és utálom a mozgólépcsőt!!!! na nem parázok mindig volt valahogy :wink: dolgozni sem fogok még egy jó darabig, mert flórát amíg nincs meg hol lakunk végleg addig nem iratom oviba. Úgyhogy majd flangálunk Flórával :) Azt mondta, hogy jön velem eltévedni :D :D

Csilla
Épíkezéssel , hogy álltok?? Majd megmutatod milyen lett?

Jucus:
Végül elmentetek?? Hogy vagytok??

Elfelejtettem még mit akartam írni :cry: Na mindegy most megyek kitalálom mi legyen az ebéd és nekiállok főzni :wink:

tudom már :D :D Móni eljöttök a jövőhéten??? Játszani??
Ha jó idő van fürödhetnek is :lol:

Van egy kislány itt a szomszédba átszokott jönni játszani, de az utolsó pár alkalom már minden volt csak nem normális játszás :cry:
Ez a kislány majdnem egész nap kinnt van az utcán. Flóra jó ha kivisszük a gokartot meg bejöhet homokozni, hintázni stb.
Most meg itt az ugrálóvár és az szerintem nem egy ekkora lánynak való.Ahogy ismerem nem lenne normális ugrálás :cry:
Tegnap is olyan eszetlen volt mikor kiment Flóra biciglizni anyuval, hogy 15 perc után bejöttek, mert nem lehetett bírni :cry:

Mondtam neki, hogy Flóra beteg ne játszanak együtt, 10 perc múlva viszszajön, hogy ő is beteg :evil: na persze... 1 óra alatt legalább 50x kérdezte meg, hogy bejöhet-e???

Csajok én szeretem a gyerekeket nagyon!! de amilyen játszást a Claudia művel nekem sok. hát én is egyedül voltam nyáron vagy a mamáéknál, de tudtunk normálisan játszani és nem az utcán voltunk egész nap.

Most nagyon önző vagyok, hogy nem engedem be??? Ideges lennék ha ennek az ugrálóvárnak valami baja lenne :cry:

jól kipanaszkodtam magam :wink:

képzeljétek ma kész lesz a konyhabútorom :D :D Szeptember óta várok rá :lol: :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Kép

Kép

Majdnem elfelejtettem :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Nagyon jó az ugrálóvár!
Nem kell visszamennem,csak azért kérdezték,mert ha visszaakartam volna menni akkor nem hosszabítoták volna meg a szerződését annak aki a helyemen van. Kép

Ma gyümölcsmártást csinálok,a Brigi kiadta utasításba,mert már régen volt.A Dávidka meg szorgalmassan bilizik.

Csilla,meggyogyultatok?
Mindenki jól van?

Végre megjött a meleg. :lol: :D

memó

Móni:
Így már értem :lol:

Gyümimártás nagyon fincsi :wink:

Dávid nagyon ügyes!!

Mindenkinek szép napot!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Elmentünk és nagyon nem bántuk meg,Dia is jól volt és azóta sincs semmi baja.Hajnal 3 -ig voltunk fent,úgyhogy csak ma reggel jöttünk haza.Kb.fél órát voltun itthon és gyorsan átmenekültünk a barátaink kertes házába.Grilleztünk,Anikó kinder buenót csinált,játszottunk szóval szupi volt. :D
1 hétig lehetnénk ott,mert csak szombaton jönnek meg,de Dia pont most lesz a mamánál 4 napot..Azt hiszem én átmegyek olvasgatok , napozok majd :lol: ,ha el nem tűnik a nap amikor meglát. :P
Judit
Szépek az új virágok.
Évi
Ne félj,nem olyan vészes a közlekedés .És ezért kell külső kerületekbe menni. :lol:
Ugrálóvár nagyon jó!
Szerintem nem vagy gonosz!Nekem is volt egy kislánnyal gondom és hála mostanra már vették a lapot ,és elmaradtak.
Ildi
A rossz idő miatt tették át a gyereknapi progit vasárnapra az állatkertbe.Felnőtt jegy 700.-Ft ,gyereek ingyenes.
Ne csodálkozz,én nem is vagyok babás mégis dilipék leszek nap mint nap.Nálam is dolgoznak a hormonok.:)
Sok szép játéka van a kisembernek!
Móni
Jó nagy lesz a házatok.Mekkora az alapterület?És a telek?
Jók a képek ,jöhetnek még!
Dia
Az a legfontosabb ,hogy szépen fejlődik a Gabika.A gyarapodása is nak hangzik :)
Puszi

Kép

Kép
jucu

Hali!

A telek 3496 nm,a ház alapterülete földszint :122,81 nm, a tetőtér
77,97 nm.A tetőtérnél ez a hasznos alapterűlet ebbe nem számít bele a ferde tető alati rész az még plusz 17 nm.Lesz mit takarítani,de bárcsak már ott tartanánk.
A mi házunk lesz ott az első ház. Kép

Meggyogyultatok?

Az uramnak elkell menni az idegre holnap.Kiváncsi vagyok,hogy mit mondanak majd neki.

Megyek pakolni,folyamatossan pakolom a lakást de nem látszik.Fél perc alatt képessek olyan disznóolat csinálni,hogy csak na.

memó

Sziasztok!
Móni
Az igen ,nagyon jó lesz nektek és a gyerkőcöknek lesz hol játszani.Szép nagy telek.
Miért kell menni a párodnak ideggyógyászatra?Kimerült ő is?
Gondolom neked mennyi melőd van a gyerkőcök után,nekem egy vanb ,de ő is eszméletlen felfordulást tud csinálni.Igaz mostanában már szépen elpakol maga után ha szólok neki. :lol:
Judit
7 órás út?Az nem semmi.
Igazi kis vasgyúró,és milyen édesen aludt. :P
Vásárfia hátitatyó is aranyos.

Ma vittük délután Diust a nagyszölőkhöz.Olyan üres a lakás. :cry:
és majd csak csütörtökön hozzuk haza. :cry:
Most elmentönk kettecskén sétálni,romantikázni egy nagyot apával.

Lányok nem akarom magam beleélni,de fájnak a cickóim. :roll:
És késik már 33 napon tartok/26-27 szokott lenni/,remélem nem a gyógyszer miatt :(
Dia,Évi,Csilla?

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Judit:
Szép virágokat vettél!A kirándulós képek is nagyon jók!! Benci nagyon aranyos :wink:

Jucus:
már nem parázok annyira :lol:
Mi is kinnt napoztunk Flórával szombaton(én)
Szerintem ma is kimegyek hátha lezs valami színem:) Nem bújt el a nap mikor engem meglátott, úgyhogy te nyugodtan kimehetsz! :wink: :D

Szorítok neked, hogy sikerüljön!!!

Mi tegnap anyuéknál voltunk szokás szerint.Nagyon meleg volt.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Jó reggelt !
Csak bekukk mielőtt megyek húzni az igát!
Évi
Bizosan lesz jó kis szined!
Én már nem szeretek napozni,nem bírom.Régebben órákat feküdtem kinn,de ez már elmúlt.Most azért jártam szoliba,legyen valami alapszinem :lol:
Flóra pancsikázik is?Az én lányom ki sem lehetett rángatni nagyiéknál a medencéből. :lol:

Rendeltem egy fördőrucit az otto-ból ,de inkább nem mondok semmit.Méretet elrontottam ,olyan nagy ,hogy köldökömig felhúzhatom a bugyit.Egyébként tankini,nagyon jó nyakba kötős,trikós megoldás a felső.Úgyhogy visszaküldtem ,és a héten megyek veszek valamit ami ápol és eltakar.
Pusz

Kép

Kép
jucu

Hali!

A zsoltinak azért kell az idegre menni,mert becsípödött a dereka és nem akar javulni.
Én is azt hittem,hogy összejött a baba,de csak késett 6 napot. :cry:
Úgyhogy most megint elkezdem szedni a bogyot. Kép

memó

Sziasztok!!

Borzasztó csajok a szomszéd csajszi már 9-kor itt állt a kapuban :cry:
Úgye most nincs suli, már reggel jön. Talán veszi a lapot és nem jön. Félek kiengedni Flórát vele, mert negyon rossz a kiscsaj.

Móni:
Ne keseregj jön majd aza baby ha itt lesz az ideje!!
Bíztatlak, pedig már én is tőkön ülök, hogy mi van már. Még 2 hét mire megkell jönnie. Úgyhogy még van időm. :lol:

Jucus:

Nagyon nehezen fog meg a nap engem.Inkább leégek :cry: De próbálkozom hátha egyszer normális színem lesz :lol:
Szokott flóra fürdeni kinnt, de nem viszi túlzásba, mert egyedül nem olyan izgalmas.
De majd a héten eljönnek Móniék és akkor fürdenek meg játszanak majd a gyerekek.

Anyukám a pince takarítás közben megtalálta a régi mesekönyveimet :lol: Nagyon ürültem nekik :wink: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Talán lesz egy is energiám pötyögni egy pár sort,totál hulla vagyok!

Jövőhéten már nem lesz se angol,se cinimuzsika,így talán szabadabb leszek egy kicsit,nincs kedvetek talizni?Mostmár "rutinos" BKV-zós lettem :D :D :D
ugyanis hétvégén az Állatkertbe Bkv-val mentünk,bevittem a kocsit Kőbánya-kispestig,onnan metróztunk az Állatkertig,nagyon élveztem,ezer éve nem voltam Metrón,Dávid meg most először,a Földalatti állomási most is lenyűgöztek,annyira hangulatosak,hogy elutazgattam volna még pár megállót,de a gyerekek már alig várták a találkozót az állatokkal. Felteszek ide is egy pár képet,de a honlapunkra szeretnék majd egy képtárat szerkezteni,majd belinkelem,.....most mutatóban itt van egy pár kép,a hétvégéről.

Amint irtam vendégeink voltak,és velük mászkáltunk a hétvégén,nagyon jó idő volt. Volt egy kislány és egy kisfiú és a szüleik, az apák külön utaztak,mi meg a gyerkőkkel,én vezettem. Máég Tápiószentmártonba is leugrottunk a strandra vasárnap olyan jó idő volt.

Az állatkert előtt:
Kép
(Ja amúgy 1400 volt a belépő a felnőtteknek,családi jegyet vettünk(két gyerek két felnőtt) és gy 4500.- volt.)
Az állatsimogató tetszett a legjobban a gyerekeknek Kép ,nekem nem annyira :( az egyik kis kecskegida korónak nézte a ruhámon lévő virágokat és megrágta a ruhámat :cry:
Kép

Na még egy a strandról,aztán a többit az oldalon.
Kép

Évi!
Nagyon klassz az ugrálóváratok,és nem vagy önző,hogy félted. :lol: Nálunk is a szomszédba egy kis kisfiú.......,megértelek,ha neheztelsz a kislányra. :oops:

Hogy hogy ilyen későn lett kész a konyhabútor? :roll:

Judit!
Mostmár biztos megismerném az erkélyeteket,ha arrra járnék,biztos vagyok benne,hogy sehol nincs annyi szép virág,mint nálatok..... :wink: Nagyon szépek!

Nem olvastam a vagyonnyílatkozatokat,de tényleg nagy marahaság,meg így tiszta fölösleges ,mert úgysem a valóságot tükrözi. :evil: Kép

Nagyon jók a képekszép lehetett Visegrádon,én utoljára mikor Dáviddal terhes voltam,akkor kirándultunk arra,de olyan szép,és a gyerekeknek is nagy élmény.
Hogy bírta Benci a hajóutat? 7 órás?nem semmi..... :oops:

Rengeteget gondoltam rád a hétvégén,a babakocsis közlekedés miatt főleg,mi ketten voltunk felnőttek egy babakocsira,de katasztrófa volt a sok lépcsőn cipekedni. :cry:

Hú,de nagyon jó az a macis táska.

Bencike még mindig egy tűneményes kiscsákó,a rucijai meg teljesen levesznek a lábamról.Egyszer eljöhetnél velem vásárolni :oops:

Jucu!
Örülök,hogy elmentetek és főleg,hogy jól éreztétek magatokat.A hajnali 3-ig tartó bulizás biztos jó volt,gondolom másnap volt délig alvás :?: :?: :?: :!: :!: :!: .... :D

Hiányzik a kiscsajszi,mi????

Jaj.....nagyon szorítok............................... Kép Nem találtam meg a szorítos ikonomat,de ezt
küldöm helyette,oké??? :wink:

Én már semmit nem merek rendelni az Otto-ból,még eddig sose kaptam azt amit kértem :cry: biztos én vagyok ilyen szerencsétlen,de még eddig mindig megjártam velük.....
Majd mutika meg a fürdőrucis képet!Nekem is aktuális lesz egyet vennem,mert a mostaniból lassan kipotyognak a melleim :D :wink:

Memó!
Megint aranyos képeket tettél fel.

NA mennem kell,küldök egy ölelést Diának és Csillának is! Jól eltűntek a Gáborkák anyukái!!! :wink: Talán a Vb-t nézik? :wink:

Ja és ma fogászaton is voltam,és lecsiszolták a fogamat,jövőhét kedden már lesz szép fogam....és adtak érzéstelenítőt is megint,remélem nem teszek semmi rosszat a babókámak,a dokinő szerint nem árt már,de én úgy foooooooo............oooooook!!!!Azt mondta,hogy nem bírtam volna elviselni a fájdalmat,mert az inyem alá csiszolt.......ne tudjátok meg azokat a hangokat,sokszor az rosszullét kerülgetett..ás utána végigültem 7 óráig az angolt,sokmindenre tudtam figyelni,gondolhatjátok,főleg miután kimnet a zsibbasztó hatása :roll: :cry:

Na most megyek és elteszem magam holnapra,mert leszakad a hátam,jó éjt Mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Gabika szombaton volt fél éves, így buliztunk, utána este meg összevesztem apával. :? Fő a változatosság! :lol: De tényleg olyan utálatos volt, hogy ihaj. :cry: Megbeszéltük, hogy ha elaludt a Tökös, nézünk vmi filmet, meg ilyenek, szóval picit egymásra összpontosítunk. :roll: Erre nekiállt a haverokkal hálózni és fél 11-kor még nyomta. :cry: Ráadásul 8-kor megéhezett a Pici és miközben a kaját kutyultam, üvöltött rendesen, erre ez a szuper apa nem ment oda hozzá vígasztalni, henem tök nyugodtan nyomta a gombot tovább a haverokkal. :evil: Mikor meg rászóltam, hogy ugyanmár legalább addig foglakozzon a Picivel, míg elkészül a kajcsija, még neki állt feljebb. :evil: Komolyan nem is értem. :cry:
Aztán, hogy végre lecuppant a gépről, jól lecsesztem. :oops: Nemcsak a gyerek miatt, hanem ahogy velem bánik. Már totál elegem van, hogy cseléd vagyok meg szexuális rabszolga itthon. Mossak, takarítsak, főzzek, vasaljam a hülye ingeit, lássam el a gyereket meg persze Őt is. Hát elég volt! Se anyák napján annyit nem mondott bú, most meg a féléves bulin, vagy az alkalmából se semmit. Azt mondta, a gyereknek van szülinapja, az meg természetes, hogy én világra hoztam, mit akarok. :cry:
Most akkor minek ide esküvő????? :shock: :shock: :shock:
Tök fölösleges. :oops:
Most bekeményítettem. Megmondtam, amíg nem úgy bánik velem, mint a feleségével és a gyereke anyjával, tőlem ne várjon semmit. Se szex, se vasalt ruhák, se összehajtogatott zoknik, se főtt kaja. :x Ja, a szexre közölte, majd szerez helyettest. :shock: De ezzel nem félemlít meg. :twisted: Kiakadtam nagyon. Persze Ő úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna, de ma lesz a pofára esés.... elfogytak a vasalt ingei... :twisted: Majd csak felébred. :roll:
Na, bocsika, hogy így kipanaszkodtam magam, őszintén, semmi kedvem nem volt írni senkinek, sehova, mert olyan ramaty a lelkivilágom. :cry: Nem szeretem az ilyen bosszú-játékot, de talán beválik. :wink:

Lányok,
szépek a képek!

Judit,
Benci nagyon édes, jó képeket csináltatok. Nem is tudtam, hogy most volt a híd buli. Azt hiszem minden évben van. Szeretek én is kinn lenni, de a férjem olyan itthon ülő, hogy ..... :? reménytelen. :cry:
Jó az a hátizsák, gondolom telepakolja a kisember. :lol: úgy szokták legalább is, hogy megtömik játékkal, és azt mind vinni kell, mert fontosak. :lol: Nagyon ügyesek vagytok, hogy bírta a hajóutat. Gondolom el volt csodálkozva menetközben. És hát igen, osztom Ildi véleményét, tényleg jó cuccokat vszel neki, pasisak. 8)

Évi,
hajrá, szereld le a szomszéd kiscsajt! :wink: Én se szeretném, ha egy ördögfiókával játszana a fiam. A gyerekek annyira fogékonyak, főleg a hülyeségre. Ne engedd, igazad van. A szomszéd nevelje meg a lányát. Nem normális dolog, hogy kiteszik, azt foglalja el magát. Ezért örülnék egy kistesónak, mert ellennének, csakhát tudod, nem lehet most. :oops: Ígí én játszom vele egész nap. Néha már gügyögök. :lol: De nem baj, élvezem, annyira aranyos, kis kacagó a fiam, megzabálom. :lol:

Az ugrálóvár nagyon tetszik. Ilyenkor sajnálom, hogy nem lányom van. Tök jó az a rózsaszín! Mi majd nagyon szineset veszünk, az is bulis lesz.

Ildi,
hát nem irigyellek a fogas dologért... :oops: reméljük tényleg most már minden rendben lesz, ha megkapod a koronát. :wink: Jó lehetett az állatkert, mi is megyünk majd, én nagyon szeretem és szerencsére a férjem is. 8)
A strandért meg nagyon irigyellek! Én is úgy mennék! De szerintem most még korai a Kicsivel, csak nyűglődne.
Azt szoktam, hogy bemegyek a kádba lubickolni esténként, Tökös meg velem és pancsizunk. Még meg kell szoknia, de nagyon jól esik neki is a fürdő. Lefényképeztük, de nem teszem fel, mert ...hát ...izé.... meztelen vagyok. :oops: :lol: :oops: :lol:

Móni,
kitartás!!!! Jön az a baba! :wink:
Nem semmi házatok lesz! Nagyon tetszik! :wink:

Mennem kell, felébredtünk. Írok még ígérem! Jucu, puszillak addig is!

Kép
dianab

Sziasztok!

Végre valami élet!

Már kezdtem parázni....... :oops:

DIa!
Nem tudom,hogy jó ötlet-e a bosszúhadjárat,nem biztos,hogy beválik,csak nehogy rossz irányba forduljon...... :cry:

Próbáltál már leülni vele dumálni?(Gondolom igen :wink: )Úgy igazából a lelkére hatni?,nem igazán szeretik a férfiak,ha így próbálod meg a tudtára adni,hogy hogy is álltok,mert a visszájára is fordulhat.És mi van ha tényleg elmegy egy másik nőhöz,vagy éppenséggel kivasalja magának az ingeit?
Nálunk épp az ellenkezője vált be,minél jobban nem figyelt ránk,annál jobban nem érdekelt (úgy csináltam,mintha...) utána meg ő jött magától.
Ez volt nálunk a fürdetésnél.Fél évig ő fürdette,vagyis együtt,utána már nem akarta,azt mondta,most már az enyém,nekem meg rosszul esett,hogy nem igaz mindent nekem kell csinálni,ő meg leül tévézni,nem szóltam semmit,de azt éreztettem vele,hogy ki van zárva a fia életéből,és egy idő után neki esett rosszul,hogy ki "rekeszetettük",aztán megpróbálta behozni a lemaradást........,de ha belegondosz,nem tudnak mit kezdeni egy kis csecsemővel a férfiak (tisztelet a kivétel),majd ha nagyobb lesz tényleg könnyebben boldogulnak,most meg próbáld úgy csinálni,hogy érezze,hogy fölösleges,majd ő fog teperni utánatok meglásd.
Ez csak az én meglátásom.Próbálj meg úgy viselkedni vele,hogy azt érezze,hogy te erős nő vagy és nem vagy rá szorulva az ő segítségére,mindent meg tudsz oldani egyedül,és jó kedvű vagy meg vidám,vele is legyél kedves (mértékkel) és szerintem magától meg fog változni,ha szeret,de miért ne szeretne,ő hozta fel az esküvőt is,nem? Akkor meg megfog változni.

Remélem nem voltam sértő és okoskodó a hosszú litániámmal.

Judit!
Jövőhét szerda Városliget?Úgy néz ki,hogy eddig még nekem jó.Hétfőn Afp-re megyek,kedden fogászatra,szerda szabad,csütörötök védőnéni......

Ki akar még jönni?Szívesen bemegyek a Városligetig,de tovább nem nagyon szeretnék,ha nem bánjátok.
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
Örülök, hogy jól vagytok!! Nagyon jó lehetett az állatkert :D szupik a képek!
Jövőhéttől akkor már pihensz? :wink:

Fogorvos miatt nem irigyellek :cry:

Hogy miért lett ilyen későn kész a konyhabútor????? Mer ta kedves férjuram nem szánta rá magát, hogy befejezze :cry: annak ellenére sem, hogy rágtam a fülét miatta!! A múltkor elhamarkodtam a kijelentét, hogy készen van:( 2 ajtót felrakott és kész. elkéne menni az obiba 2 pántot venni és egy fogantyút,de nem hiszem, hogy nekiáll :cry:
Már én sem rendelek a quelle, Ottó cuucokat, mert nem minig sikerül, hogy ideérjenek a dolgok :cry:

Amúgy jól vagytok???

Dia:
Sajnálom, hogy így alakult a házzaságotok :cry: De megértelek, hogy már eleged van!!! Remélem sikerül észhez térítened, mert így szerintem sincs értelme templomi esküvőnek :cry: tényleg nagyon szorítok, hogy sikerüljön a bosszú és minden rendbe jöjjön!!!

A szomszád kislánnyal egy pár alkalommal szépen eljátszottak, de a múltkor teljesen kiakadtam :cry: és már nem hagyom, hogy Flóra kimenjen vele biciglizni(na nem egyedül) és a kiscsaj bejöjjön. Hát igen én is egyedül játszom flórával.Néha elszoktunk menni Móniékhoz, de olyan nehéz öszseegyeztetni, hogy mindenkinek jó legyen. Ha minden igaz akkor holnap ejönnek hozzánk :lol:
Az ugrálóvárból meg van más színű is ez barby.s azért rózsaszín: :D de most egy kicsit leeresztett és nincs mivel felpumpálnom, de majd estig kitalálom,hogy mit tehetnék ezügyben :D

Judit:
annyira jót nevettem :lol: Ildi írta, hogy felismerné az erkélyeteket, mert olyan sok szép virágod van! (ami igaz)
aztán jött a válasz:
"az erkélyünk azért is könnyen felismerhető, mert ez az egy erkély van az egész utcában "

Ez nagyon jó volt :lol: én is erre gondoltam mint Ildi az meg sem fordult a fejemben, hogy nincs több erkély :lol: :)

Mi nem olvadozunk szerencsére, mert klimázunk, vagy megy a ventillátor.Kimenni nem merünk estig, borzasztó meleg van. Végül is nyár van :)

Mi délelött elmentünk a boltba, aztán Flóra fürdött a terszon én meg napoztam egyet. Most meg itt nézi a mesét, mert nem alszik.Kezdek pakolgatni,szombaton megyünk nyaralni :) Pénteken meg Pestre.

Jucus:
jól vagytok?? romantikázzatok csak :lol: Tesztet mikor csinálsz??

Csilla:
hogy áll a felújítás??

Csajok mi avéleményetek szigetszentmiklós és környékéről??? Duna nincs túl közel??
Vagy kérdezzem meg Zsófit??(Judit,,Ildi)

Zita nem akar csatlakozni, meddig vár még??
Azt hiszem írok neki egy mail-t.
Ildi bezséltél vele mostnában?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Én is itt vagyok,de-t nem tudtam bejelentkezni.Az elöbb megettem egy 1/2 doboz fagyit,most meg chips-szel tömöm magam.

Dia,nem irigyellek.Velem a Zsolti soha nem viselkedett így,szerintem akkor mi már nem lennénk együtt.
Igaz néha nekem is kell szolnom,hogy emelje fel a hátsóját és csináljon valamit,de akkor megcsinálja.A gyerköcöknél is segít,csinál nekik vacsit,megfürdeti őket.Csak azt nem tudja megjegyezni,hogy melyik az itthoni és melyik a menős rucijuk.Amikor megszületett a Brigi felváltva fürdettük,de mindig ő vetköztette le este,Brigi baba meg mindig rakott ajándékot apának a pelusba. :D
A Bencével nem sokat foglalkozott kb 1/2 évig,mert vörös a haja,és a tesom is vörös őt meg utálja.Meg anyám mindenkinek azt mondogatta,hogy " tiszta Ati ",és ezen nagyon berágott.Szerencsére sikerült elköltöznünk anyiéktól és így visszaállt a béke.Most már imádja,a focit is együtt nézik
A Dávidot az első perctől kezdve imádja,amikor megszületett azon izgultunk,hogy ne legyen vörös.Szerencsére barna haja lett,most meg szőke.És úgy nézett ki mindha a Zsolti született volna meg mégegyszer.

Kép
Ő a Zsolti. Kép
Ő a Dávid 3 napossan. Kép
Itt is 3 napos és már emelgeti a fejét.

Képzeljétek multkor mikor sétáltunk a Bence látott egy plakátot amin egy nagyon izmos pasi volt és azt mondta, " odanézzetek milyen izmos férfi ",mondanom se kell szétrötyögtük magunkat,olyan komolyan mondta,nagyon muris volt.

A háznál az volt a jó,hogy nem kellett őtvenszer elmagyarázni a tervezőnek,hogy mit akarunk.Volt egy ház az egyik ujságban az volt az alap.Mondtuk neki,hogy ilyent szeretnénk,csak 2 szobával több legyen bent,1 hét után hozta a vázlatot azon csak egy picit kellett változtatni,már a tervekbe beleszerelmesedtem mi lesz ha kész lesz.
Kép
Kép
Kép
Kép
Ez volt az alap,remélem látszik elég régi az újság.

Mennem kell,nem bírnak magukkal.

memó

Hali!

Szép napot mindenkinek. Kép

memó

Sziasztok!!

Móni:
jót dumáltunk msn-en :lol:

Judit:
Nagyon -nagyon jó ez a villamosos kép!!!!

Igen arra a környékre gondoltunk. Majd pénteken teszünk arrafelé egy kitérőt és megnézzük.

jó meleg van ma is :lol: folyt rólam a víz amikor pumpáltam az ugrálóvárba :lol: :lol:

Nem hideg Flórának a klíma , mert nem nyomatjuk annyira.27 fok van most is itt bennt.

Szép napot mindenkinek!!!

Volt az elöbb itt egy nőci egy kérdőívet kellett kitölteni a városról , szolgáltatásokkal kapcsolatban. jókat kérdezett pl.kit választanék ha most lenne választás?, Most boldogabb vagyok-e mint 2 éve?stb.

pusza mindenkinek :D :D

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Évi,jó volt nálatok.A Dávid már olyan hulla volt,hogy enni se nagyon evett,csak űvöltött,most ott alszik a helyemen. Kép
Ezt a pasit neked küldtem. :D

Csilla mi van veletek,megvan a jogsid?
Már régen dumcsiztunk.
Olyan melegem van,nincs erőm többet írni.

memó

Szia Móni!!

Nagyon jó volt, hogy itt voltatok!!!!

Este ferakom a képeket majd. Most várom, hogy jöjjön a barátnőm és kifesse a körmömet meg megszárítsa a hajamat :lol:

Gyorsan kigazoltam, hogy festett körömmel azt már ne kelljen :wink: Nagyjából összepakoltam, még pár dolog kinnt szárad.

Ezt meg neked küldöm: :wink: :lol:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

ja Flóra nem aludt, nem fáradt el kellőképpen :cry: De most anyóséknál van így volt pár csöndes percem :wink:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Igen kivüröl is ilyen lesz a ház.
Nem a Briginek van vörös haja,hanem a Bencének.

Ma megnyírtam a fiúkat,mind a hármat.Most 3 mm-es haja van mindegyiknek,kopaszcsirkék lettek. :D Kép

A mai napom nagyon fárasztó volt,hulla vagyok.

Évi,Bruce Williszes képet nem találtál?
A Kovács doktort elmentetem,köszi.
Szerintem nagyon jó pasi.

memó

Hello!

Nem sikerült a bosszúhadjárat. Volt még egy inge a szekrényben, nem vettem észre. :oops: Szóval inkább kivasaltam a többi cuccát is és beszéltem vele este. Mondta, hogy neki nem természetes hogy bármit is megköszönjön, mert ez a dolgom, tehát a háztartás, a gyerek , a szex, stb. Ezért vagyok itthon.
:roll:
Ja, és kierőszakolta magának, hogy péntekenként haverozik, mert hogy szüksége van szabad levegőre. :shock: Mert szerinte ez nem természetes, hogy minden nap munka után rohan haza a családjához. :shock: De hát nem ez a családi élet lényege? Hogy a család együtt csinál programot? Azt hiszem soha nem fog megérni az apaságra és a családfő szerepére. :oops:
Most nem tudom mi legyen. Persze meghallgatott engem is, de ennyi. Ő nem változat azon, ami természetes. :oops:

Judit,
az a villinger a József Attila: Altató könyvből van, igaz? Nagyon tetszik, jópofa. Benci olyan édes!

Móni,
hát tényleg szupi lesz a házatok, nem semmi és ha belülről is hasonló lesz... ihaj! 8) Sirály. 8)

Micsoda képeket küldözgettek egymásnak! 8) Hm.... 8) 8) 8) ezek a pasik.... hmmmm. 8)

Évi,
Szigetszentmiklós nagyon jó kis hely! Én rengeteget jártam arra, imádom. Régebben ott akartam lakást venni. Jó a közlekedés, autós és a buszos is és HÉV is van. 15 perc alatt Csepelen vagy, onnan meg max 15-30 perc a belváros. Ilyen jó a közlekedés. És van minden. Piac, Penny, Plus, Auchan, strand, tó, stb. Imádom. És nem zajos, nem túlzsúfolt.

A Városliget nekem is jó!!!! Mi is mehetünk? :roll:

Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!!

Móni, de találtam :lol:

Kép

Kép
Dia:
Örülök, hogy írtál! Hát nem tudom mit mondjak,hogy mit csinálj :cry:
Az én férjem se bánt velem valami jól Flóra születésekor, de ezt már mondtam. Szerencsére megváltozott! De én 2x összepakoltam aztán észheztért. de kellett azis hozzá, hogy Flóra ne cska vigyorogni tudjun. Amióta, megy bezsél sokkal jobb. bár még mindig vannak dolgok amit utálok, de senki sem tökéletes.

Köszönöm szépen a szigetszentmiklósi infókat, pont ilyenre gondoltam :lol: :wink: Még azt akarom kérdezni,hogy körülötte víz van, árvízkor nem veszélyes??? Mivel nem jártam még arra ezért kérdezek ilyen butaságokat :oops: :wink: :lol:

Ildi, Judit, Csilla, Jucus merre jártok????

Hogy bírjátok ezt a melget??? Reggel elmentünk levágattuk Flóra haját, de elötte még megfőztem.Majd boltoztunk hát folyt rólam a víz rendesen :lol: flóra végig gyalogolt így másfél óránkba telt :lol:

Puszi mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Egy pár kép a mini talinkról:

A csapat.
Kép

Nevető Brigi:
Kép

Kép

Flóra és Bence:
Kép

Dávid(végre volt helye pancsolni :wink:
Kép

Dávid és Flóra
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Móni, Évi,
NAGYON helyesek a skacok!!!!! Olyan jó látni, hogy így elvannak. Remélem, ha nagyobbak leszünk, nekünk is lesz lehetőségünk így bulizgatni.
Szomszédban is született egy kisfiú Gabi után egy hónappal, de nem itt élnek a nagyszülőknél, csak sokat vannak itt. Meg is beszéltük Tibi báékkal-szomszéd- hogy sokat fognak majd a skacok együtt lenni, igaz, jövőre, hisz még picik. Hát remélem... ha itt leszünk még egyáltalán. :cry:

Remélem, csak túldramatizálom a dolgokat és a férjemmmel pozitív irányba változnak a dolgok. Mert ez így nagyon nem jó most. :cry:

Évi,
Szigetszentmiklóson nem szokott árvíz lenni, max a Duna parton, de oda a szúnyogok miatt se praktikus költözni. :lol:

Kép
dianab

Sziasztok!

Évi,Móni!
Jók a képek a minitaliról,jól érezhették magukat a gyerkők!

Évi!
Nem beszéltem mostanábn a Zitával,pedig nekem is hiányzik!!!!

Köszi kérdésed,jól vagyunk,és ahhoz képest jól viselem ezt a meleget,tegnap még elmentünk apával a kamionjával Tatabányára is(nincs légkondi :( ),Dávid most ült először benne,és nagyon élvezte.
Kép
Kép
De azért fürdeni is fürödtünk:
Kép

Judit!
Ez a villamosos kép haláli ,annyira tetszik!
Tényleg ugyanolyan villamos van a József Attila Altatójában is.(Ez a kedvencünk mostanában,a kis Balázs,csak onnan tudom.....)
A férjed nagyon kreatív,miért nem nyittok egy fotóstudiót?De komolyan????? :oops:

Dia!
Persze,hogy jöhetsz a talira :roll:
és jöhet bárki,aki akar..........
ilgya1

Most láttam,csak hogy írtatok!

Judit!
Nagyon édi Bencike!Főleg az a bújós,olyan drága ilyenkor megpuszilgatnám......................és megölelgetném........ :wink:
ilgya1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?