Sziasztok!
Gabika szombaton volt fél éves, így buliztunk, utána este meg összevesztem apával.
Fő a változatosság!
De tényleg olyan utálatos volt, hogy ihaj.
Megbeszéltük, hogy ha elaludt a Tökös, nézünk vmi filmet, meg ilyenek, szóval picit egymásra összpontosítunk.
Erre nekiállt a haverokkal hálózni és fél 11-kor még nyomta.
Ráadásul 8-kor megéhezett a Pici és miközben a kaját kutyultam, üvöltött rendesen, erre ez a szuper apa nem ment oda hozzá vígasztalni, henem tök nyugodtan nyomta a gombot tovább a haverokkal.
Mikor meg rászóltam, hogy ugyanmár legalább addig foglakozzon a Picivel, míg elkészül a kajcsija, még neki állt feljebb.
Komolyan nem is értem.
Aztán, hogy végre lecuppant a gépről, jól lecsesztem.
Nemcsak a gyerek miatt, hanem ahogy velem bánik. Már totál elegem van, hogy cseléd vagyok meg szexuális rabszolga itthon. Mossak, takarítsak, főzzek, vasaljam a hülye ingeit, lássam el a gyereket meg persze Őt is. Hát elég volt! Se anyák napján annyit nem mondott bú, most meg a féléves bulin, vagy az alkalmából se semmit. Azt mondta, a gyereknek van szülinapja, az meg természetes, hogy én világra hoztam, mit akarok.
Most akkor minek ide esküvő?????
Tök fölösleges.
Most bekeményítettem. Megmondtam, amíg nem úgy bánik velem, mint a feleségével és a gyereke anyjával, tőlem ne várjon semmit. Se szex, se vasalt ruhák, se összehajtogatott zoknik, se főtt kaja.
Ja, a szexre közölte, majd szerez helyettest.
De ezzel nem félemlít meg.
Kiakadtam nagyon. Persze Ő úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna, de ma lesz a pofára esés.... elfogytak a vasalt ingei...
Majd csak felébred.
Na, bocsika, hogy így kipanaszkodtam magam, őszintén, semmi kedvem nem volt írni senkinek, sehova, mert olyan ramaty a lelkivilágom.
Nem szeretem az ilyen bosszú-játékot, de talán beválik.
Lányok,
szépek a képek!
Judit,
Benci nagyon édes, jó képeket csináltatok. Nem is tudtam, hogy most volt a híd buli. Azt hiszem minden évben van. Szeretek én is kinn lenni, de a férjem olyan itthon ülő, hogy .....
reménytelen.
Jó az a hátizsák, gondolom telepakolja a kisember.
úgy szokták legalább is, hogy megtömik játékkal, és azt mind vinni kell, mert fontosak.
Nagyon ügyesek vagytok, hogy bírta a hajóutat. Gondolom el volt csodálkozva menetközben. És hát igen, osztom Ildi véleményét, tényleg jó cuccokat vszel neki, pasisak.
Évi,
hajrá, szereld le a szomszéd kiscsajt!
Én se szeretném, ha egy ördögfiókával játszana a fiam. A gyerekek annyira fogékonyak, főleg a hülyeségre. Ne engedd, igazad van. A szomszéd nevelje meg a lányát. Nem normális dolog, hogy kiteszik, azt foglalja el magát. Ezért örülnék egy kistesónak, mert ellennének, csakhát tudod, nem lehet most.
Ígí én játszom vele egész nap. Néha már gügyögök.
De nem baj, élvezem, annyira aranyos, kis kacagó a fiam, megzabálom.
Az ugrálóvár nagyon tetszik. Ilyenkor sajnálom, hogy nem lányom van. Tök jó az a rózsaszín! Mi majd nagyon szineset veszünk, az is bulis lesz.
Ildi,
hát nem irigyellek a fogas dologért...
reméljük tényleg most már minden rendben lesz, ha megkapod a koronát.
Jó lehetett az állatkert, mi is megyünk majd, én nagyon szeretem és szerencsére a férjem is.
A strandért meg nagyon irigyellek! Én is úgy mennék! De szerintem most még korai a Kicsivel, csak nyűglődne.
Azt szoktam, hogy bemegyek a kádba lubickolni esténként, Tökös meg velem és pancsizunk. Még meg kell szoknia, de nagyon jól esik neki is a fürdő. Lefényképeztük, de nem teszem fel, mert ...hát ...izé.... meztelen vagyok.
Móni,
kitartás!!!! Jön az a baba!
Nem semmi házatok lesz! Nagyon tetszik!
Mennem kell, felébredtünk. Írok még ígérem! Jucu, puszillak addig is!