Új privát üzeneted érkezett!

Ja: MARHA BUSZKE VAGYOK A 6 HETEMRE IS!!! :lol: :lol: :lol:
Na ezt minden hetfordulon el fogom mondani egeszen a 12. hetig! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
:( Azt hittem lesz UH is! :( A 13.HETEN????????????????Ez milyen hul_eseg! :evil: Gratulalok a 6-hoz!!! :D
Engem kitudnal majd javitani a tablaban?Ma vagyok a 2.cn-on!Kezdem a 7.Closty es az 5.Choragon ciklusomat!VEGRE AZ UTOLSO!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Tontica,
gratuláció a 6. héthez! 8)

És most már végképp megnyugodtam! :D

Ancsa,
hú, reméljük annyira az utolsó, hogy átjárhatóságra már nem is lesz szükség! :)
angel37

Csakegy

Értem-értem....de miért is?Ez összefüggésben van az Avivával? :roll:

Angel

Egyébként épp kérdezni akartam,hogy írtam vmi félreérthetőt,amiből úgy jött le,hogy mégis próbálkozunk? :roll: :oops:
Nekem meg olyan ari a mensim,hogy megmutatja magát,aztán amíg nem vagyok betét hegyek közelében,addig light-os.De amint bent a betét,már dől is :D!Van,hogy 1 napot is kibírok így :).Asszem,ez már agytorna :D:D:D!

Tontica

Ok,akkor minden rendben ezek szt,csak nekem úgy jött le,hogy semmit nem szedhetsz.Az AB úgyis hatni fog,amint lehúzza a bacikat,már csökken is a gyulladás.Nem lehet,hogy az a baj,hogy nem tud áttörni a fogad?Olvastam,hogy akinek későn jönne,akkor már el van csontosodva vagy nagyon kemény felette vmi lemez és azt nem tudja áttörni,vagy igen nehezen... :?
Gratulálok a 6 hetedhez és tényleg ne légy ennyire negatív!Akkor nem marad szép emlék a terhességed,ha állandóan csak parázol,másrészt nem is tesz jót! Én a szülésznő helyében nem csak hülyén néztem volna,de el is küoldtelek volna a búsba!!!! :lol: Ez egyébként az internet átka.... :(
érdekes,hogy nálatok a szülésznő csinál ilyesmit,nem védőnő? :roll:

Ancsa

Bocs,nem vagyok képben,de ha vége ennek a clostys ciklusnak,mi következik? :oops:

anyapoc

Sziasztok!

Egyfolytában a vécére rohangálok, de nincs semmi .... a férjem azt mondta reggel ma veszünk tesztet. Nemtom meddig fogom bírni tesztelésileg :)
A hasam az fáj mintha meg akarna jönni .... az nem baj?
kokusz

Tontica Kép

Ez még jár:

Kép

anyapoc

Kokusz

Nem.Olyan érzés tényleg,mintha meg akarna jönni.Folyamatosan feszül,fájdogál,de azért ha majd összehasonlítod,mégsem olyan :).vagy mégis pont olyan? :)Én a fiamnál azt hittem,hogy hamarosan megjön,mert már vagy 1 hete fájdogált a hasam...aztán egy darabig nem jött :D!

anyapoc

Anyapoc

akkor jó .... :oops:
Ja és nagyon nem volt jó levenni a melltartót ....
kokusz

Anyapoc,
Az avivával így nem függ össze, csak az avivát tartó néni mondta, hogy a mensi előtti napokon egy nő nagyon törékeny, sérülékeny, nem árt vigyázni. Állítólag akár egy akció is keresztbehúzhatja az esetleges terhességet. Ezt nagyon megjegyeztem :(

A próbálkozásra ezért kérdeztem rá, mert azt írtad, hogy "pedig nem is vagyok MÉG terhes" :wink:

Vagy az csak Freud volt?
angel37

Kokusz

Cici-témában nem tudok nyilatkozni,nekem az sosem volt érzékeny,de majd Tontica mondja :D!Az biztos,ha nem olyan,mint szokott lenni,akkor ott valami van... :lol:

Angel

Nos,lehet,hogy igaza van a néninek :),de én vhogy ebben sem hiszek. Nem hiszem,ha ilyen dolgok befolyásolnák egy terhesség megmaradását,akkor ennyien lennénk a Földön :D!
Másrészt kicsit pazarlás lenne a természet részéről....Hogy egy merőben természetes dolog,akár a szex,akár a nagydolog a wc-n bmit is veszélyeztessen!de ez csak az én véleményem... :oops:
Ja,és természetesen fogjuk Freudra :lol: az elszólásomat,bár ha azt vesszük,akár helytálló is lehet,igaz a MÉG elég sokára lesz :D!
De tutira nem így akartam írni :oops: .

anyapoc

Anyapoc,
igen, ha ép ésszel végiggondoljuk ilyen természetes dolgok nem befolyásolhatják egy terhesség megmaradását! Legyen ez a végszó! :wink: És ezennel a parámat lezárom! :lol:

Bárhogy írtad is, ha majd eljön az ideje, kívánom, hogy semiképp ne kelljen annyit szívnod vele, mint itt néhányunknak! :) Majd csak ügyesen, mint az előző kettőt! :) :lol:
angel37

Sziasztok!

Kokusz!
Nekem is teljesen olyan érzésem volt,mintha meg akarna jönni.És a melleim mensikor sosem fájtak,de a terhesség első időszakában nagyon,nem bírtam hason aludni,annyira :cry:

Tontica!
Ez tényleg érdekes,hogy nem csinálnak előbb UH-ot,de ne aggódj,minden rendben,és gratulálok a 6.héthez :D

Megvolt az UH.Úgy tűnik,minden rendben,bár az elmondott számokból nem sok mindent értettem.csak annyit,hogy a baba 5,6cm-es,az orrcsont hossza:4,6mm,terhesség nagysága 12+2 hét.szülés várható ideje:2006.12.27
A végzett vizsgálat során durva rendellenesség jelenleg nem látható(ezt szerintem megnyugtatóbban is meg lehetne fogalmazni,na de mindegy)
Ja,és a képek,amiket ígértem:Bár nem tudom,hogy jó ötlet-e most felrakni.Ne küldjem inkább privibe szerintetek?
Szegény Tücsök pont annyi idős terhes volt,mint én.

KépKép
takido

Takido

az a lényeg hogy rendben van a baba :)
Én meg aludtam egyet ....
kokusz

-Angel

OK,akkor no para :D!De aztán így is legyen :)!
Köszönöm a kedves szavaidat! :) Nagyon jól esnek,bár nekem tk már nagy veszíteni valóm nincs,még akkor sem,ha szenvednem kellene.Igazából n akkor már inkább fogalmaznék úgy,ha jönni akar a harmadik gyerkőc,akkor jöjjön.Ha nem akar,akkor talán megelégszünk kettővel :wink: .... Azért az én helyzetem már merőben más lesz,mint itt sokatoknak :)!

Takido

Minden rendben ezek szt :).
Az orrcsontot a Down-kór kiszűrése miatt nézik,ugyanis ennél a szindrómánál általában az orrcsont nem jól fejlett,visszamaradott.Az értékeket nem tudom,de mivel van értéke,visszamaradott nem lehet :).
Nekem tarkóredőt mértek,nem tudtam,hogy itt mérnek orrcsontot is :).Ki csinálta az UH-ot?
A durva rendellenesség nem látható kifejezés inkább szt a problémák hárítására való.de itt gondolnak szt végtaghiányra,koponyahiányra stb.Hát ilyen az orvosi virágnyelv :).
És ez mennyit változott,mert amikor még Bulcsúval voltam,akkor egy csomó mindent ráírtak még a 12 hetes UH-ra,most már csak ezt az egy sort a lényegen kívül... :)

anyapoc

Tontica
Grat a 6 hetedhez!!!

Most ennyi,bocsika,mert a gyerek................. :twisted:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Korai volt a lelkesedés .... megjött :) Épp tesztet vettünk a férjemmel az Auchanban és éreztem hogy indul a miki.
Érdekes most nem akadtam ki, teljes nyugalommal fogadtam a dolgot. Szóval újabb Clotis ciklus újabb eséllyel.
Azért köszönöm a sok drukkot nektek :)
kokusz

Kokusz!
Sajunálom :cry: Már pont akartam írni,hogy az aluszékonyság jó jel.

Anyapoc!
Biztos nekem is mértek tarkóredőt,csak nem tudom,hogy az melyik érték lehet.Tényleg,nincs ötleted,hogy hol lehet ezeknek utánanézni?
Az UH-ot a Gáspár Levente csinálta.

KépKép
takido

Sziasztok,

Kokusz,
ezt total nem ertem. Pedig olyan szep gorbed volt.....Nagyon szoritottam neked, majd legkozelebb. :( :(

Kriszti,
A termekeny idoszakban csak a pe elott harom nappal.Ezert tette a ferty alacsonyra az eselyeket. Es most plusz egy nappal elcsusztatta a pe-t ugyhogy feladom a logikat. :( Ma viszont 37,2 volt a hom.

Tontica,
gratulacio :) Fogad jobban van mar?

Nem tudok tobbet irni ma, nagyon faradt vagyok.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Kokusz

Hát azért sajnálom,de legalább a görbéd tuti :)!
Bár tényleg hiányzott róla a beágyazódási hőváltozás...mert ugye fel is mehet,le is mehet...vagy mi :D!
Az viszont jó,hogy nem visel meg :)!

Takido

A tarkóredőt NT-vel jelölik.Lehet,hogy nekem is mértek orrcsontot,csak nem figyeltem?Na majd megkukkolom.
Nem néztem még utána,hogy ezeknek hol vannak a referencia értékei,de szt ezzel ne stresszeld magad,mert szólnának,ha eltérés lenne. :)
Majd az AFP érték lesz érdekes,de az is lehet csalóka.Arról már vannak "irodalmi" adatok :D!

Gáspár Levente jó orvos,nála szültem Villőt,meg vagyok vele elégedve.Ráadásul a csecsemős ismerősöm szt az egyik legjobb doki...azt leszámítva,hogy nem szószátyár :D:D:D!

anyapoc

Anyapoc, megnezned Te is a gorbemet:
Kép HO

4 nap van a mensiig.

Zsazsoka,
A beagyazodasi hot, lehet, hogy anyapoc tudja neked a legjobban elmagyarazni, en a fertyn olvastam:
Signs of implantation or possible pregnancy, however, (brief spotting, a second temperature shift or a temperature dip at about seven to ten days after ovulation) can happen with or without conception and implantation.

A 7-10 ig dpo-n kellene leesni a honek, de azt irjak, hogy ez nem minden esetben van igy....

Melcsi

Kép
melcsi6

Helló lányok!
Gyorsan géphezférköztem.Nem nagyon reagáltatok de azért remélem még emlékeztek rám.Egy kis segítségre lenne szükségem.Volt a párom a vizsgálaton és sajna nem túl bízttó az eredmény:15millió és csak 20% életképes és jól mozgó közülük :cry: Valami viszérproblémát emlegetett a dokiamit amit meg kell neki műteni, és állíólag az sem biztos hogy hoz javulást...Szegényt annyira sokkolta a hír, és a doki is elég felületes volt.Légyszi, akinek van ismerete e témában szóljon hozzá!Csakegy azt hiszem te is említetted hogy a férjed c vitamint és még valami bogyót szed a spermaszám növelésére? Egyéb praktikákról tud valaki? Ha nem javul egyenes az út a lomikhoz igaz? :cry:
katica_75

katica: én C vitamint és macskakarmot etetek vele :) (elvileg minden nap kéne, de rendszeresen elsumákolja... de azért néha csak be-beveszi :) ) ja... és mostanában a DM-ben kapható ginseng-méhpempő ampullákat itatom vele... nem tudom, ez mennyit javít, de a többi fórumon erre esküsznek.. (igaz, neki 40 millkó volt így hivatalosan nem kéne... de nála a normálisok száma elég alacsony, én ezért etetem vele ezeket :) )

ja. semmi szoros nadrág, amiben felmelegedhetnek a herék mert az elvileg kinyírja a katonákat... semmi forró fürdő vagy hasonló. Ha sokat vezet, félóránként kiszállás a kocsiból stb.

én enyni trükköt ismerek (ja, és szex csak 2-3 naponta)

Egyébként ennyi kiskatonával nem kell lombik, ez bőven elég egy inszemhez... 5 millió minusz meg még nem olyan katasztrófa...

szóval hadseregerősítésre fel :)
Vendég

Melcsi

Megnéztem a görbét,én is oda raknám nagyjából az ovulációt,viszont ha tényleg megjön 4 nap múlva,akkor szt nagyon rövid a ciklusod második fele.
nem emlékszem,volt már teljes görbéd itt fenn? :roll:

Katica

http://www.lombikbaba.com/index.php?opt ... &Itemid=25
http://www.infertility.hu/ferfib2.htm
itt olvashatsz róla bővebben számadatokkal.Ez ugyan nem a legjobb eredmény,de szt is elég lehet egy inszemhez.
A másik és szt nagyon fontos,ha a dokit nem találod megfelelőnek,akkor menjetek máshová.A harmadik,megint csak fontos lehet,hogy egy eredmény nem biztos,hogy eredmény.Szt csináltassatok még egy labort neki mondjuk 1 hónap múlva,mert lehet,hogy merőben más eredményt kaptok.Ugyanis a spermaszám igen változékony,sokminden befolyásolja.Mint amiket Csakegy is említett :? ....

anyapoc

Katica!
Férjemet műtötték mellékhere viszérsérvel(neki sem nagyon mozogtak a katonák).A kontrollt sajna elsumákolta,aggódtam is emiatt,hogy rendeződtek-e a dolgok.De mint a látszat mutatja minden rendben :D Egy másik barátját is műtötték,a szitu ugyanez volt,náluk kb.2 hét múlva születik a baba :D
Lehet,hogy nálatok is segítene a műtét.

Anyapoc!
Már utána néztem egy-két dolognak.Minden rövidítést megtaláltam,a nyaki redőt is,ami 1,5mm(azt olvastam,hogy 3mm alatti érték a normális) a többi is jónak tünt,a combcsont hosszát találtam kicsit rövidnek,de igazad van,nem stresszelem magam ezen.
A doki tényleg nem volt valami szószátyár,én se vagyok túl bőbeszédű,de ő még rajtam is túl tesz.A szakmai hozzáértését persze nem vonom kétségbe :D

KépKép
takido

Kokusz: nagyon sajnalom, a fene egye meg!!! Pedig epp akartam irni (csak jatszoterezni kellett menni :lol: ) hogy en legeloszor azt furcsalltam (meg a teszt elott par nappal) hogy amikor leveszem a melltartot mintha a melleim kicsit nehezebbek lennenek mint szoktak. Akkor ez nalad menzis jel volt, sajnalom! De majd most!!! :D

Katica: ne haragudj ha nem reagaltam volna a hozzaszolasodra, mindigy igyekszem csak a pici fiam nem hagy beken egy percre sem! :lol: De persze hogy emlekszem Rad! Sajnalom hogy nem lett jo az eredmeny, en nem ertek ezekhez a dolgokhoz de nagyon drukkolok hogy minden rendbejojjon!!!

Ancsa: atirtalak! Ez az utolso clostys ciklusod? Akkor ennek sikerulnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Harcra fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En is marhara ki vagyok akadva a 13-ik heti elso ultrahangon de ez van, mit tegyek? Ha minden nap nezegetem akkor sem biztosabb hogy nem tortenik valami! :? Majdcsak kibirom!

Anyapoc: KOSZONOM!!!
Azt hittem csak szulesnel fogsz gratulalni! :lol:
A bolcsessegfogam sajna nem jofele no, elfordult es nyomja a masik fogamat, szoval valahol ott a bibi de nem tudjuk pontosan mert most nem tudott rontgent csinalni. Most mar sokkal jobb, nem faj annyira es fajdalomcsillapitot se kellett bevennem.
Itt a szuleszno a vedono is egyszemelyben, nem fogadott dokink van hanem a kijelolt szulesznohoz jarunk ellenorzesre es szulesznonel is szulunk, nem ugyanannal hanem aki epp ugyel akkor.
Ez a szakma nagyon szep es erdekes lehet!!!
De irigyellek a strandolas miatt!!!! A gyerekek is voltak? Multkor mi is lementunk a partra de olyan szel volt hogy levitte a fejemet, meg a nap nem nagyon jo nekem, tele leszek tole piros pottyokkel. :cry:

Takido: nem toltotted fol a kepeket, nekem elkuldened? tontica@citromail.hu

OKriszti: KOSZIKE!!!
Ismeros, hogy a gyerek nem hagy netezni! :lol: Akkor most mar ott fejlodnek az ikrek a pociban? :mrgreen: Biztos ket rosszcsont fiu lesz! :lol:

Melcsi: lehet hogy a ferty teved es egy nappal elobb volt pe-d, akkor van esely ha ket nappal azelott volt szex, most nekunk is valahogy igy jott ossze pedig nagyon nem hittem benne. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Takido

Látom,nem bírtál magaddal :D!
Szt a csontok hossza eléggé génfüggő.Na meg hogy éppen hogy méri a doki :D!uez lesz majd a becsült súllyal,arra sem lehet adni!Majd ha ott tartasz,akkor traktállak jó kis sztorikkal :D!
Egyébként innentől kezdve meg és egyébként sem lineárisan növekednek a babaák,tehát egy-egy alkalommal elvégzett mérésből nem lehet sokmindenre következtetni.Mert lehet,hogy az adott pillanatban nem jónak tűnik,de a mérés után pár nappal behozza a lemaradást.Így összehasonlítani sem érdemes másokéval,legfeljebb a normáls tartományt megnézni :).
Na,nem okoskodok tovább :D!

Tontica

Megmondtam,ha már tuti a dolog,akkor megkapod tőlem a gratut :D!
Szuper,hogy jobb a fogad,remélem,azért tudnak majd vele vmit csinálni.Az egyik nekem is kifelé fordulva jött ki,így amíg meg nem szoktam,addig sokszor elharaptam vel a számat,de már nem zavar :).
Strandon voltunk mindannyian :),Villő nagyon élvezte,ezerrel mászott a fűben és legelt is.Igaz, a víz hidegecske volt(naná,hogy Bulcsú szt nem :D),meg még nem kotorták ki az alját,így iszapos volt,nem is mentünk bele...De jót pihiztünk :)

Joccakát mindekinek!!!!

anyapoc

Sziasztok,

Anyapoc, Tontica koszonom. Ez az elso gorbem, csak ebben a honapban kezdtem el merni a homet.
Hat mindenesetre nagyon kivancsi vagyok mi lesz.

Jo ejt mindenkinek.
:)
Melcsi

Kép
melcsi6

Takido annak idejen az egyik ultrahangon az en fiamnak is rovidebb volt a combcsontja mint a normal ertek de ezt azzal magyaraztak hogy vannak hosszulabu emberek meg rovidlabuak, nem vagyunk egyformak, de szep labai lettek! :D Ne aggodj ez miatt!!!

Anyapoc: akkor ez mar tuti? :lol:
Vasarnap mi meg lemegyunk a tengerpartra bi-bi-bi! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Lányok köszi az együttérzést :) én is szinte biztosra vettem hogy sikerült mert nem esett le a hőm mint máskor. Kíváncsi vagyok holnap mennyi lesz.
A lényeg hogy tényleg nem érintett rosszul a dolog. Meg is lepődtem magamon. Egy dolog miatt nem örülök, hogy megint szednem kell a Clostit és megint két hét rosszullét következik. Na de hátha majd most sikerül :) Azért köszönöm hogy mellettem voltatok/vagytok és jó hogy van ez a kis társaság, nekem rengeteget jelent.

na jó ez má kezd kicsit nyálas lenni :lol:
kokusz

Tontica

Persze,hogy tuti :):)!Csak tudod,én azért az elején babonás vagyok,úgyhogy még 6 hétig X-ben kezem-lábam :)!

Melcsi

Én is kíváncsi vagyok,mi lesz nálad,mert ha tényleg 28 naposak a ciklusaid,akkor nekem a második fázis rövidnek tűnik... :roll: De ugye akármi is lehet :)!

Kokusz

Egyébként leesett a hőd???A mensid olyan,mint máskor? :roll:
Már épp szólni akartam,hogy törölgetnem kell a monitprt,hagyd abba :lol: :lol: :wink: !

No,mi lassan indulunk az esküvőre,holnap talán már lesz időm benézni!

Pusszancs!

anyapoc

Most egy görberakásnyi időm van,mert a gyerek...KIAKADOK!
Ja,ma nem tudtam megnézni,mennyit mért a hőmérő,így hasraütés az érték.Elromlott ez a vacak :evil:
A holnapit is beírtam,hogy rakjon a program p.é-t :oops: Egyébként akkor volt,amikor írja,vagy előző este.(UH) Kép

KépKép

KépKép
okr

Tontica!
"A babagyártásban 2006 a mi évünk"topikba felraktam a képeket,ott meg tudod nézni,ha nem találod,akkor szólj,és elküldom mailbe.
Örülök,hogy nem fáj már annyira a fogad,és köszi,hogy megnyugtattál a combcsonttal kapcsolatban :D

Anyapoc!
Én már csak ilyen nyughatatlan természetű vagyok :D
Köszönöm megnyugtató véálaszod :D
És várom a jó kis sztorikat :)
Jó bulizást az esküvőn :!:

KépKép
takido

Anyapoc

Ma reggelre esett le a hőm 36,7-re. A mensi elég durva ... nem akarom részletezni, de mintha nagy darabokban jönne le a méhnyálkahártya .... :roll:
kokusz

Kókusz! :cry:
Most olvastam csak. Rettentően sajnálom!!!
De lehetett ott valami,ha a mensi ilyen durva.

Melcsi! :)
Köszi a hő-infot! Kicsit hasonlít a görbénk.
A hőm két napja leesett picit,ma meg nagyon felugrott. Nem sokára kiderül, érdemes-e bizakodni.
zsazsóka73

Sziasztok!
Beszútom a görbém, jó béna, ferty nem tett pé-t, pedig sz.tem tuti volt... Nincs se kedvem, se időm a wunsch-ba bepötyögni az adatokat, majd talán jövő hét végén, de akkor meg lehet már tök fleesleges lesz, mert úgyis megjön.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Kép
moni

Tontica
Szuper,hogy javulgat a fogad! :D A Te gyermeked is hisztis mostanában?Az enyém néha kis ordító szörnyeteggé változik :shock: Őrület!

Kokusz
Hát,szuper,hogy ilyen jól viseled!Le a kalappal előtted! :!:
A darabosabb mensi lehet a vastagabb nyh miatt.Nálam is ez van pár hónapja!2 napig szinte ki sem tudok mozdulni miatta a lakásból. :x

Moni
Sztem volt p.é-d! :!: 17.cn-n
Az utolsó hőd üres kocka.Biztosan azért nem írja be a program.Korábban,vagy később mérted,mint szoktad?

Zsóka
Egy görbét kérünk!!!!

Melcsi
Mai hőd?

Ildi
Veled mi újság??????????,,

Anyapoc
Minden tiszteletem a Tiéd!!!2 gyermek,és még belevágtok(majd) a harmadik projektbe is! :idea:
Hogy tudod túlélni a hisztis korszakot?Nekem pl. az egyszerű bevásárlás is nagy próbatétel,bár sosem volt piskóta,de pár napja...... :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lanyok,

Moni, en is a 17.napra tennem a pe-t.

Kriszti,
a HO :) 37. Sikerult homerot beszerezned?

Melyik jobb egyebkent a celra az uj vagy a hagyomanyos?

Mennem kell csak bekukkantottam, elpilledtem, egesz nap csavarogtunk.

Jo ejt mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Moni!
Én is a 17. napra tenném a pé-t.

Kriszti! :wink:
Sok türelmet neked a hisztis korszakhoz! :lol:

És a görbém:

Kép

:?: :?: :?:
zsazsóka73

Moni bocs! Elnéztem.

16. nap a pé talán. :)
zsazsóka73

Sziasztok!
Csak gyors bekukk,és rohanok!Kissé elidőztem a PCO-ban. :oops: Holnap bővebben!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a segítséget, én is arra tippeltem, de nem értem miért nem rakta be a ferty.
Közben begépeltem a wunsch-ba és 17. napra rakta a pé-t. Ma 23. nap, hőm 36.7, de ugye nekem ez már "magas", mert 36.8 fölé nem igen megy.
moni

Sziasztok! :)

Bocsi, hogy csak így ismeretlenül, de néha belekukkantok a társalgásokba, és szeretném megtudni, hogyan csináljátok azt, hogy 2 tickert is sikerül felrakni aláírásnak? Nekem nem sikerül, mert mindig azt írja ki a profilom, hogy túl hosszú aláírás.
Segítene valaki?

Előre is köszönöm, és mégegyszer bocsi!

Athiz
Vendég

Sziasztok!
Akinek van olyan táblázata amiben a hőmérsékletét vezeti, kérem küldje el nekem levélben, mert mégcsak regisztrálni sem enged a FertilityFriend! Vagy esetleg máshonnan is le lehet tölteni?
Ha valaki elküldené: adel.adel@freemail.hu
Ezer köszönet!
Vendég

hát nálam meg behülyült a ferty... berakott ugyanis egy PÉ-t... a bibi csak az, hogy ott nem volt PÉ... most megvárom amíg szépen kiveszi...

Kép

(ja... az 36. napi 36,4 nem tudom mennyi valójában... 10:30-kor mértem és akkor 36,6 volt... normálisan pedig 7:20 körül szoktam mérni... így lett belőle 36,4... sacc/kb alapon)
Vendég

Üdv Csajok!

Kókusz,
basszus egy ilyen ígéretes görbe után... sajnálom :(
Mnyh darabok nekem is mindig vannak, és tuti egyszersem attól, hogy volt ott vki (ha esetleg ez jár a fejedben...)

Katica,
herevisszér :( sajnálom szegény párodat, de több olyan esetet olvastam, ahol megvolt a műtét, és utána gyorsan sikerül a baba! :)
Ami tippeket tudok javításra: Maca Vibe, Ginseng

Anyapoc :)
hááát, azat én nem merem megígérni, hogy nem lesz para :oops: , de legalább előre nem idegelem magam ilyen hülyeségekkel! :roll:

Kriszta :)
Ada ma is ördögfiók? :)

Móni,
Valszeg 17. nap! :wink:
A ferty rejtelmeihez nem értek! :roll:
angel37

Tontica,

Nagyon szuper hogy már 6 hetes "kismama" vagy, Gratulálok!!!!!
Kokusz,

Sajnálom hogy megjött!!!!! Nem lehet hogy 1-2 napos terhes voltál? Nekem is nagyobb darabok voltak a menszimben (petezsák kiürülése után ), és az első 3 nap sokkal erőssebb volt a megszokottnál, és most a 8. napon még mindíg jön egy pici barnás vmi, de már nagyon gyengén. )

A hőmérőzéssel kapcsolatban azt olvastam hogy ha a 7-10 dpo-tól kezdve 1-2 tizedet megemelkedik a hő, az nagyon jó jel. De e nélkül is lehet terhesség. Nekem a 9. dpoig 36,9 37 volt a höm, attól kezdve 37,1 37,2 és még a menszim 2 napján is 37,2 volt, a harmadik napon esett csak le 36,7-re.

Moni,

Sztem tuti a 17. nap hajnalban volt a pé-d, és ígéretes a görbéd /:-)))!

Csajok, mit goldoltok, mikorra a legtutibb az action-t időzíteni, és milyen gyakorisággal?
Sztem pé előtt 1 nappal, és 3-4 naponta. Vhol olvastam hogy a spermiumok 10 óra alatt érik el a petesejtet, és általában hajnalban, reggel van a pérés...... Van vkinek más infója?

Szép napot mindenkinek!!
macspacs

Lányok,
Abban tudna vki tanácsot adni, hogy petezsák kiürülés után normális-e 8 napos menszes? ( Remélem hogy holnap már vége lesz... ) + ha a vetélés előti barnázást is beleszámolom, már több mint 12 napja "vérzek". Lehet hogy a duphostan? megzavarja a hormonrendszert? vagy csak tisztul a szervezet? Attól félek hogy esetleg maradt ott bent vmi, ami gondot okozhat......
macspacs

Ja... egyébként onnan is látszik mennyire nem PÉ, hogy ha megváltoztatom a 29. napi hőmet 1 tizeddel (akkor 9-kor mértem úgyhogy valszeg benne van az az egy tized) akkor máris átrakja a PÉ-t.... na ha ez igazi PÉ lenne akkor nem lehetne ide-oda rakosgatni...

Szóval csak óvatosan az FF elemzéseivel :) (mondjuk én már megszoktam, az előző anovulációs ciklusomban is ide-oda rakosgatta egy ideig... és csak aztán adta fel :) :) :) )

Kép
Vendég

Macspacs,
Időzítés: PÉ előtti két-három nap és PÉ napja. A kétnaponta akciót szokták javasolni, de sztem ahogy jön! :wink:

Peteérés bármilyen napszakban lehet! Nekem most éjjel-kora hajnalban volt, de volt már totál napközben is!

A 10 órás futamidőt én is hallottam már! Egyszer azt is, hogy percenként 3mm-t haladnak... :lol:

Petezsák ügyben nem vagyok tájékozott, de sztem normális, hogy ilyenkor hosszabb a vérzés... És most ne haragudj, ha bunkót kérdezek, de nem kellett műszeres befejezés? :( Tényleg bocs! :oops: Csak mert akkor biztos nem marad bent semmi...
angel37

Csakegy,
nem semmi görbéket tudsz produkálni! :shock:
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?