Kokusz: nagyon sajnalom, a fene egye meg!!! Pedig epp akartam irni (csak jatszoterezni kellett menni
) hogy en legeloszor azt furcsalltam (meg a teszt elott par nappal) hogy amikor leveszem a melltartot mintha a melleim kicsit nehezebbek lennenek mint szoktak. Akkor ez nalad menzis jel volt, sajnalom! De majd most!!!
Katica: ne haragudj ha nem reagaltam volna a hozzaszolasodra, mindigy igyekszem csak a pici fiam nem hagy beken egy percre sem!
De persze hogy emlekszem Rad! Sajnalom hogy nem lett jo az eredmeny, en nem ertek ezekhez a dolgokhoz de nagyon drukkolok hogy minden rendbejojjon!!!
Ancsa: atirtalak! Ez az utolso clostys ciklusod? Akkor ennek sikerulnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Harcra fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En is marhara ki vagyok akadva a 13-ik heti elso ultrahangon de ez van, mit tegyek? Ha minden nap nezegetem akkor sem biztosabb hogy nem tortenik valami!
Majdcsak kibirom!
Anyapoc:
KOSZONOM!!!
Azt hittem csak szulesnel fogsz gratulalni!
A bolcsessegfogam sajna nem jofele no, elfordult es nyomja a masik fogamat, szoval valahol ott a bibi de nem tudjuk pontosan mert most nem tudott rontgent csinalni. Most mar sokkal jobb, nem faj annyira es fajdalomcsillapitot se kellett bevennem.
Itt a szuleszno a vedono is egyszemelyben, nem fogadott dokink van hanem a kijelolt szulesznohoz jarunk ellenorzesre es szulesznonel is szulunk, nem ugyanannal hanem aki epp ugyel akkor.
Ez a szakma nagyon szep es erdekes lehet!!!
De irigyellek a strandolas miatt!!!! A gyerekek is voltak? Multkor mi is lementunk a partra de olyan szel volt hogy levitte a fejemet, meg a nap nem nagyon jo nekem, tele leszek tole piros pottyokkel.
Takido: nem toltotted fol a kepeket, nekem elkuldened?
tontica@citromail.hu
OKriszti:
KOSZIKE!!!
Ismeros, hogy a gyerek nem hagy netezni!
Akkor most mar ott fejlodnek az ikrek a pociban?
Biztos ket rosszcsont fiu lesz!
Melcsi: lehet hogy a ferty teved es egy nappal elobb volt pe-d, akkor van esely ha ket nappal azelott volt szex, most nekunk is valahogy igy jott ossze pedig nagyon nem hittem benne.