Sziasztok!
Bunny!
Nagyon édes Andriska ezzel a hátmutogatással
Szép férfias háta van
És nagyon szépen kivenni a részleteket, pl. az 5 ujjacskát a kezén!
3 védőnőci, ez tényleg nem semmi
Drukk, hogy a 3. is normális legyen!
A magnézium a görcsöket, a keményedéseket, méhösszehúzódásokat csökkenti. Én a Béres féle Mg+B6-ot szedem, fél vagy 1 szemet. 1 szem 250 mg Mg-ot tartalmaz. A dokim szerint többet is szedhetek, ha érzem, hogy gond van.
Kata!
Kézviszketés
Sajnos pocakosan ez sem ritkaság, hogy nem csak a pocak, hanem a test bármely területe elkezd viszketni.
A vizeletben a fehérje a rossz és az jelenti a toxémiát, mert szerintem most attól ijedtél meg. A fehérvérsejtről nem tudok semmit, de a doki majd úgyis figyel Rátok. Ne izgulj!!!
Most látom, hogy minden oké! Ugye?!
Most akkor a fehérvérsejt és a fehérje egy és ugyanaz? Szerintem nem! Most akkor Neked fehérje vagy fehérvérsejt volt a pisiben?
Jó varrogatást!!!
Jesszus, 2,5 méter? Nekem van egy tuti varrógépem, szerintem egyszer ugorj fel és megvarrjuk kb. félóra alatt. Bár én elég kétbalkéz vagyok, de egyenesen már nagyjából megtanultam varrni
Kézzel a Babók talán 1 éves korára kész is leszel
Bocsi!
Bali!
Jóvanna!!!
Krisszi!
Drukk, hogy görbüljön! Mármint a vizsgaeredmény
Dokkerom a 30. heti uh-on felvilágosított, hogy még ilyenkor is simán forognak a babók, úgyhogy csak nyugi. De azért jó, ha lélekben felkészülsz a csaszira is. Nekem ez megy baromi nehezen.
Csengő!
Nagyon hasonlóan érzek, mint Te! Valahogy én is már nagyon várom, hogy túllegyek az egészen és itthon legyek a két kukacosommal. Persze a másik pillanatban rájövök, hogy valszeg -ill. terveink szerint - több babánk nem lesz, így életem utolsó két várandós hónapját kezdem és élveznem kéne, amennyire a körülmények engedik.
Én is elaludnék a nap bármely pillanatában, de a következőben meg Marci ugrál a fejemen...
Nekem is egyre nehezebb Marci emelgetése (13 kilót súrolja, szerencsére még alulról
), sokszor meghúzom a hátamat, pocakomat, derekamat. Próbálom minimalizálni az emelgetést, de az ágyába, etetőszékbe be kell raknom ill. ki kell vennem... Én parázok is az elkövetkező 2 hónaptól emiatt.
Kitartást!!! Valahogy csak lesz! Próbálok arra gondolni, hogy más is megcsinálta, hát akkor én miért ne tudnám
Rolex!
Őszinte részvétem a nővéredért
Gabi!
Hú, nem irigyellek Benneteket ezért a sok nyavajáért! Most viszont megy a drukk, hogy egy jó időre semmi betegség ne járjon Felétek! Marci láza eddig 39 fok körül mozgott max, én totál pánikba esnék a 40 körülinél
Ezentúl gyere gyakrabban!
Én is hasonlítgatom Marci és Beni uh-os méreteit és nálunk is 1-1 mm-es eltérések vannak
A konklúziója nálam is ugyanaz: ismét nagybébink lesz. Peti mekkora súllyal született?
Köszi az orrszívó tippet. Azt hiszem maradunk ennél a porszívósnál, különösen azért, mert Marcinak iszonyat mennyiségű trutyi tud termelődni az orrában és az az igazi jó sűrű (már bocsi).
A terheléses cukor tudtommal kötelező a 24. hét környékén.
Suezika!
Mostantól pihenj sokat-sokat! A kajcsikat még olvasni is jó volt, hát még megenni
A cukros lötyi iható, de mindenképp vigyél magaddal citromlevet, mert azt mellé keverve, egész limonádéfilingje van az egésznek. Nekem a 2 óra alatt is lehetett vizet innom, ami ebben a melegben szerintem pláne elkerülhetetlen.
Mi nem veszünk sok babacuccot, hisz megvannak Marcitól. Viszont a hiányzókat szinte mind megvettük már, de én már a 32. hetet kezdem holnap
Én a neten keresgéltem kelengyelista után és abból állítottam össze egy számunkra elfogadhatót, nekem a védőnő ilyesmiben nem segített, ill. nem is kérdeztem őt.
Pár hete, napja rinyáltunk a hidegtől, most meg nesze nekünk itt a kánikula. Ez már nekem is sok. Marcival max. 1 órát vagyok képes kinn tölteni a kertben, aztán iszkiri be.
Mindenkinek szép estét!
Pusz: Melinda (31+0)