Sziasztok
Jöttem kicsit kotnyeleskedni, mert azon ritka alkalmak egyike van, amikor a két törp egyidőben dobta be a szunyát
Asiye
csak dióhéjban. Hüvelyi úton szültem, Bálint 30 órás vajúdással, Milán 3 órás. Összehasonlíthatatlan volt a kettő.
Szobatisztaság: Szoktatni még nem szoktatom Bálintot, bár már van bilink, meg WC szűkítőnk, de erőltetni nem lehet. Mindig szól kaki előtt és kiküld a szobából, hogy egyedül nyomhassa tele a pelust. Én mindig rákérdezek, hogy levegyük-e a nadrágot és a pelust, ő 99%-ban tiltakozik, akkor hagyom, amikor meg engedi, akkor ráül a bilire vagy WC-re, de kakilni csk és kizárólag a pelusba. Pisi már ment ide is oda is. Vártam a jó meleg nyarat, hogy majd sokat pucérkodunk kinn az udvaron (mármint a gyerkőc, én azért nem
), de tartós meleget nem ígérnek.
Bírom-e? Vannak órák, amikor kivagyok, de soxor nagyon élvezem. Néha tényleg úgy érzem, hogy a 2-vel könnyebb, mint azt eggyel, amikor kicsi volt. Ehhez tartozik, Hogy Bálint kegyetlen sírós gyerek volt (most már nem sírós, hanem erőszakos üvöltős akarnok).
Szóval összességében jobban bírom, mint ahogy vártam hogy bírni fogom. A nagymama segítség nagyon hiányzik, az a sok hogy hétközben általában reggel 7-8tól este kb 1/2 8-ig egyedül vagyok, de soxor van, hogy mire párom hazaér, már mindkettő szunyál. Hétvégén meg ha jó idő van soxor motorozni megy, de nem panaszkodom.
Tengerpart - legalább ez jó a nyaralásban.
Hogy ismerkedtetek meg? Itt tanult/dolgozott ember vagy te voltál kinn?
Merre laktok Bp-en belül?
Legtürelmesebb anyuka alias Liv
Milyen volt az aszaltszilvás cucc? megetted a főztödet???
Móni
Írj, ha voltatok bőrgyogyinál.
Tontica
Alvás témában már nem akarom szaporítani a szót, de én biztos vagyok benne, ha nekem Bálint mellett akár csak 5-10 percet is kellene ülnöm elalvás előtt, az soxor nagyon durva lenne most így hogy megvan Milán. Szóval jótanácsként próbáld meg rászoktatni a teljesen egyedül elalvásra és az sem árt, ha pl enni is tud valamennyire magától, mert az igazi kihívás, mikor egyszerre üvöltenek pl délben az ebédért. Nem egyszer etettem már úgy, hogy közben pici meg csüngött a cicin
Kormi
Egy hónapra???!!! Az igen, nem semmi. Nekem is könyörögnek a nagyik, hogy küldjem le Bálintot nyaralni (főleg anyósék, mnert ők nyugdíjasok és ráérnek). Én küldeném is meg nem is, szerintem fél nap után megdöglenék úgy hiányozna, de pár napra kipróbáljuk, mert az sem akarom, hogy csak anya szoknyája mellett legyen el.
Dackorszak: egyik barátosném fia 3 éves. beszélgettünk telefonon és mondtam neki, hogy én tök kivagyok, mert Bálint nagyon keményen benne van így még 2 éves kor előtt a hisztis időszakban. Mondta hagyjam már, ez még tuti nem az. Nna, erre múlt héten itt voltak és Bálintot épp (ahogy az napjában általában 5-10 alkalommal) megint elkapta a gépszíj
. Ahogy azt tanítják, Sikítás-visítás-üvöltés teljes hangerős kombinációja, földhöz verődés, ajtó csapkodás, kisautó tv-nek nekihajítás, étkező székek földhöz dobása majd megrúgdosása kb 10-15 percen keresztül. Erre barátnőm: tévedtem a telefonban, ez rosszabb már nem lehet
Tegnap párom is tapasztalt egy ilyet a keményebb fajtából, úgy kiakadt hogy Bálintot úgy ahogy volt kabátostól bevágta a jéghideg maximumra megnyitott zuhanyzó alá (az én végtelenül türelmes emberem), csak azért vette ki, mert én szóltam, hogy szerintem meg fog fázni a gyerek a jéghideg víztől, csuromvíz ruhában. Persze ez sem hűtötte le. Mindenesetre emberem megemelte előttem a nem létező kalapját, majd hozzátette, hogy kicsim tudom hogy egyikünk sem híve az erőszaknak, de meg fogom érteni, ha ennek a gyereknek rásózol majd a fenekére...
Levente játszik: Milán is, akár 1,5 órán keresztül képes elsikongatni a kis bigyóknak, amik lógnak a feje fölött. Úgy látszik ezek a 2. babák már a pocakban megtanulták mi az a türelem
Muszáj nekik.
Na lépek.