Sziasztok!
Candi!
Tüsszentési világrekordra gyúrsz
Sajna ebben a jó időben nekem is előjött az allergiám,de a homeóbogyó egész jól enyhíti a tüneteim
Félre ne értsetek,örülök,hogy végre jó idő van
Képet mindenképp megpróbálok felrakni.
Bea!
Nem írtál a vizsgálat eredményéről.Vagy nem ez az első genetikai szűrés,mikor nézik a nyaki redőt
Muszkuru!
Uncsi babalemezen jót nevettem
Ha jól olvastam,igazándiból csak a 15.hét körül kezdenek hallani.De egyébként szoktam Gryllust,Halász Jutkát,meg 100folk celsiust is hallgatni.
Az nem lesz baj,ha azért a depeche mode-ot is szereti.Apukája mellett fog cifrábbat is hallani.
Hoppá!
Mi is úgy döntöttük el,hogy megyünk,hogy márciusban volt két barátunk is,és felhívtak minket koncert alatt,na akkor este meg is rendeltük a jegyet,és bánjuk,hogy a márciusit kihagytuk
Nektarin!
Köszönjük a képeket,nagyon jók
Málna!
Kb.8 hetes voltam,mikor voltam vérvételen,és akkor még csak két kolléganőm tudott a terhességemről.
Nika!
Azt úgyis te érzed,hogy meddig esik jól a munka.Lehet,hogy nekem is hiányozni fog.De hogy visszamenjek 2 hónapra,és utána vegyenek fel valakit,annak nem sok értelme van.Aztán majd meglátjuk
Vikike!
Üdv a kiskönyvesek táborában
.Én júl.1-ig dolgozom,utána szeptember 12-ig szabin leszek,és valószínüleg szeptember 13-tól táppénzen.