Új privát üzeneted érkezett!

Candi!
én minál tovább szeretnék dolgozni ameddig csak tudok.
Persze ez attól is függ, hogy hogyan reagálnak a kollégák a hírre. Utazni már annyit nem szeretnék az utolsó időben, akkor ide benn dolgozom. Legszívesebben karácsonyig húznám.
Félek az otthoni egyedülléttől sokat foglalkoznék magammal. A tél az egyébként is olyan lakásba szorítós. Köszi a jó tanácsot borogatom majd meglátjuk mi lesz belőle hétvégén majd rábarnulok egy kicsit.

Bea!
én is szeretem a kiscicákat.

Málna!
Máté hogy viselkedik ma?

Takido!
a hassal én is így vagyok. Sajnos én már híztam 1 kilót. :(

Plutó!
a ruhákkal én is így vagyok, vagy túl csicsamicsa vagy szűk, vagy túl hosszú. Én mondjuk utálok vásárolni. Az esküvőre pedig kell vennem valamit. Még jó, hogy nincs olyan sok kismama bolt Zegen, így lesz ami lesz valamit választani kell.

Termékeny júniust mindenkinek.
Ki lesz a következő tesztelő?

Kép
nika04

Sziasztok!

Na hát, szóval életem egyik legnagyobb élménye volt ez az esküvő, tényleg nem szabad kihagyni!!!
A polgári szertartáson csak a szűk család volt, szerda délután. Nagyon hangulatos és megható volt, mindneki sírt is egy kicsit:) De örömkönnyek voltak...
A zenék a mi zenéink voltak és ettől nagyon hangulatos volt az egész, ordított a Queen, meg a U2. Szóval nagyon jól sikerült, így hát szombatra jól bepánikoltam.
Minden akkor jött össze, meg akkor jött ki az egész feszültség, féltem, hogy nem jön el senki, és kövér vagyok és minden amit akartok, de aztán megjött a fodrász és a sminkes, meg a lányok és valahogy jobb lett. A templomban még elég feszült voltam, de a fotózás utánna jót tett. A buli pedig hatalmasra sikerült, pont tegnap néztem meg a videókat és szétröhögtem magam. Mindenkivel próbáltam kicsit beszélgetni, de a lényeg az az volt, hogy jól érezzem magam, hát sikerült:) Mindenki nagyon helyes volt és nagyon jól éreztem magam. Enni na azt egész nap nem nagyon sikerült, de inni igen, szóval mindenki kellően becsicsentett:) Robi hihetetlen aranyos volt pedig az hittem nehezebben fogja viselni, de nagyon jó kis házigazda volt.
Volt egy gyertyafény keringő, ami nagy buli volt, egy-két kör tánc, menyasszonytánc. Szóval nagyon szupi volt, kaptunk egy nászéjszakát ajándékba a kollegáimtól, ami nagyon jól sikerült, bár először a taxi rossz szállodába vitt:)
A nászéjszakát meg is tartottuk ahogy kell hajnalban, majd másnap 1 óráig fetrengtünk a szállodában, hétfőn pedig utaztunk Rómába.
Hát röviden ennyi, a díszités nagyon szép lett, meg úgy az egész.
Más!

Megint sikerüt összeszednem egy kis gombás fertőzést, úgyhogy kaptam kúpot gyógyszert, hála istennek, egyszerűen mindig sikerül kifognom. Pedig mindig vigyázok, nem ülök rá sehol sem a wc-re, nem megyek fekvő szoliba stb. de mindig összejön:(
Van valakinek erre valami tippje????

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Mamem

Persze ,hogy beírlak!Írd meg az adataidat.

Candi

Én sem vagyok a híve az erőszaknak...de majd meglátod,hogy egy idő után sajnos már semmi nem használ...Feszegeti a határokat és egyre kijebb próbálja tolni.Ennek akarom az elejét venni...mert a fejemre nő.Szerintem már megis tette.Ha bármiért rászólók rögtön rohan és kiabálja,hogy :Apa.
Hát most árnyékra vetődik a kiscsávó,mert apa csak szombaton veszi a szárnyai alá... :lol:

Nika

A munkatörvénykönyv azt írja,hogy a terhesség tudomás szerzésének pillanatától és orvosi igazolás birtokában a munkaviszonyt nem lehet megszüntetni.
Mikor mondod meg bent?
Addig dolgozz amíg jól esik!Az idegeskedés és a stressz nem tesz jót egyikötöknek sem.

Máté éppen a bölcsiben garázdálkodik...a dadusok idegein ugrál... :lol:
Úristen!Már híztál 1 egész kilót??!!!
Ne legyél Rubint Réka!!Persze,hogy híztál és még fogsz is.Ez az időszak most nem a fogyokúráról szól,azt a babát megkell növesztened.
Tessék enni rendesen.Nem azt mondom,hogy falni kell,de igen is többet kell enni.

Takido

Azt mondtad már tudják ben a babát...akkor miért nem láthatják a kezedet?!

málna2162

Takodo
bent :lol:

málna2162

Nektarin

örülök hogy jól sikerült!!És a nászút?Képek?

Gombás cucc...
Nem egyszerű eset.Az a baj,hogy ez egy ugynevezett ping-pong állapot.Az,hogy te kezeled magad kúppal KEVÉS!!Apának is kell kence.A férfiak csak hordozók szinte semmilyen tünetet nem produkálnak,viszon simán vissza adják anélkül,hogy tudnának róla.

Nekem is volt.Végül mindig, mikor tünetmentes lettem megint előkerült.
Kaptam kúpot:Pimafuchint és apa is kapott kenőcsöt(azt hiszem ugyanaz a neve).Ez két éve volt...azóta semmi.
Szóval egy szónak is száz a vége:Ha tetszik ha nem Apát is kezelni kell. :wink:

málna2162

Málna: én egyetértőleg írtam :D Apa megvédi mindig Mátét? Akkor te vagy a szigorúbb? Határozottabb? bbbb.. :lol:
Nektarin: és Róma milyen volt sokat sétálgattatok,pihiztetek? 8)
Nika: én is híztam 1 kilót :lol: Neked szabad, nekem nem! Neked jól fog állni, nekem nem 8) :wink:

Andi
candi

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nektarin

Apát is, megy orvoshoz a héten, nehogy oda-vissza fertőzés legyen, de akkor is elegem van, na hát ez van.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Ma megint nagyon rövid leszek...
Délelőtt mindig próbálok minél többet csinálni mert 3 után már megyünk Liliért az oviba és a héten minden nap játsziztunk utána. Épphogy csak fürdésre estünk be az ajtón :lol:

Nektarin
Nagyon csinik voltatok :lol:

Nem tudom hallottál-e -a többieknek is szól, szóval nem tudom hallottatok-e már arról az uj magyar készitményről ami szamártejből meg mittudomén még miből készült. Állitólag nagyon jó, teljesen visszaállitja a normál állapotokat, védelmet ad a méhnyakrák és talán még az ilyen gombás fertőzések ellen is. Dm-ben láttam, elég borsos ára van. Maga az intimzuhany "készülék" 2-3 ezer ft (nem emlékszem pontosan :oops: ) a folyadék elkészitéséhez szükséges cucc 999ft volt. Sztem akinek viszonylag gyakran van ilyen problémája v. hajlamos rá érdemes kipróbálni.

Na megyek is, Dani alszik és haladni kéne... Holnap elutazunk anyuékhoz és csak vasárnap jövünk haza, jó lenne kitakaritani mert holnap de. már pakolnom kell.

Szép napot mindenkinek

Kép
Kép
mókuska

Nektarin

Nyugi!Ugyanannyi idő az Ő kezelése mint a tiéd.Ha 3 kúp akkor neki is csak 3 nap,ha 6 akkor neki is 6 nap.
Fel a fejjel!!

Szépek vagytok !!
pusza

málna2162

Gomba ügyben hál a jó égnek nem vagyok otthon.
Nektarin: nagyon jók a képek, ha rádnézek, mindig a neved jut eszembe, tényleg olyan kis mosolygós vagy,mint egy nektarin :D
És milyen jó időtök volt! 8)
Mókuska: akkor jó házimunkázást, holnaptól meg sok pihit nektek és szép időt! :)

Andi
candi

Itt vagyok
Pletykás éjjeli baglyok, alig győztem visszaolvasni :D

Dóri, ezek szerint Tünci-Bogárnak a most megjelent babalemez (Mozart válogatás) már uncsi lenne :D

Nektarin, szép volt a polgári ruhád is - nektarin színű :D

Bea, remélem a cica hamar szerető gazdira talál. Addig pedig biztosan nagyon jó helye van nálad :D

Andi, én mindig látom a vonalzódat

Málna, akkor mindent bele :oops:

Nika, 1 kg az semmi, majd ha +20 felett jársz, ráérünk aggódni :wink:

Vikike, régen nem hallottunk rólad, merre vagy?

Musz

KépKép
muszkuru

Hello csajok, végre nappal-emberi időben tudok írni. Bent vagyok a suliban, de saját gépről írok így nem tudják megnézni, hol "járok" :wink:

Nektarin, szépek voltatok... Ezután reméljük még jobb lesz. A férjemmel sokszor megbeszéljük, hogy életünk legjobb döntése volt, hogy összeházasodtunk :D :D

A gombás cucchoz sajna-szerencsére nincs ötletem, nekem talán 2x volt eddig, de gyorsan elmúlt, talán Pimafucort kenőcsöt vagy gyógyzert kaptam.

Nika, mi szerintem nagyon szeretnénk hízni 1 -de akár 11 kg-ot is-, ha a bébi miatt "kellene".

Takido, a férjem nagy kedvence a Depeche Mode, irigyelt is benneteket, hogy voltatok koncerten.

Futok haza kajálni, majd jövök

Pussz

Kata
hoppá

Hoppá

Ezért úgy irigyellek...
Haza szaladok ebédelni...Ez nekünk itt a nagy büdös fővárosban csak álom...Gyűlölöm ezt a várost!!Jó hogy nem bent lakunk de akkor is rányomja a bélyegét az életünkre. Apa ha irodába megy több mint 5 ÓRÁT autózik oda - vissza... :shock: Na ezért nem fogok visszamenni dolgozni.

Hétfőn Startjánban voltunk.Mondta a főorvos,hogy ugorjunk már elhozzá (ebédszünetben) megnézni a 8 napos kislányát. 5 perc alatt halál nyugodtan hazaértünk hozzájuk,tök nyugodtam megebédelt és vissza ment a kórházba.Nem rohan,nincsen forgalmi dugók.

Imádok vidéken közlekedni,mert ott lehet,és sokkal emberibb.És az emberek is emberek.Ez ami itt van Pesten csak egy agyhalál állapotban lehet elviselni

málna2162

Málna: csak ezért nem fogsz visszamenni dolgozni :wink: Jobb lenne,ha másért maradnál még otthon. :!:
Régen költöztetek ki " vidékre"?
Én is most 10km-rel arébb járok csak dolgozni, mint a lakhelyem, de jó pár évig bumliztam oda-vissza a városba, utáltam is, de rendesen. Most ha bemegyek Pestre olyan vagyok, mint aki nem járt még soha ott :wink: :oops:
Így még élvezni is tudom,mondjuk én mindig leteszem a kocsit valahol kijjebb és onnan metrózok-villamosozok.

Andi
candi

Candi

Ez egy kicsit sznobos volt?! :lol: :lol: :lol:
Hát ,igen szóval csak ezért nem megyek vissza,tudjátok hogy van ez.... :lol: :lol:

Komolyan.5 óra autózás Budaörsre...
Ha 8 -ra megyek dolgozni a gyereket hány órára viszem az oviba...mondjuk 1/2 6 -ra bár lehet,hogy akkor még a fű sem nő...És este?Kiakasztják a kerítésre mert nem érek oda időbe?!Mert ugye ha 1/2 -5 kor kiesik a-toll a-kezemből akkor is jó esetben kb 7 -re érnék haza.Csak azért hogy bejárjak nem fogom bevinni egy Bpesti oviba.Itt csönd van nyugi és tiszta levegő.

Volt egy kolléganőm, akinek azért kellett átiratnia a gyerekét egy olyan suliba, ami közel van az irodához mert ne engedték el 15 percel hamarabb érte.Pedig mondta,hogy reggel bejön korábban.
Gondolom engem is mosolyogva engednének el mondjuk 1/2- 3 kor...

Apa is annyit panaszkodik mostanában (mert egyébként mi egy helyen dolgoztunk),hogy már nem is nagyon vágyom vissza.Pedig az utolsó munka napomom még sírtam is,hogy másnap már nem jövök :roll:
De remélem,hogy más kizáró ok is lesz ,hogy visszamenjek!!

2004 március 1-én költöztünk ki.Egy megváltás volt!!

málna2162

Oké lányok!
Nem nyavalygok többé a súlyom miatt. Bocsi akivel tapintatlan voltam.

Nektarin!
Nagyon szépek voltatok, jó áll neked a göndör s a sima haj is.
Örülök,hogy jól sikerült minden.

Málna!
Itt arra gondoltam, hogy a 12.hét UH után fogom megmondani.
Most telepítünk ahéten ez azt jelenti, hogy éjféliig fogok dolgozni pénteken hétfőn 22-ig kedden 19:00 kor hazamehetünk.
Ez kb. negyedévente ismétlődik. Ilyenkor elötte héten is túlórázgatunk tegnap 18:30ig dolgoztam utána mentem tornázni.
Szeretem ezt a munkát.

Candi!
Én abszolút nem szeretek vezetni sajnos, csak kényszerből. Régen szerettem de volt egy autóbalesetem s azóta vhogy nem. Ott nem én vezettem de az anyós ülésen ültem s az M0-on beledurrantottunk egy kocsiba még jó, hogy megnyomtam a vészvillogót s a kamion épp, hogy kitudott kerülni minket nem jöttek belénk. Ezt a vészvillogós dolgot a párom sulykolta belém.

Kép
nika04

,Nika: ez azt jelenti ,hogy szeretem ezt a munkát :D , vagy azt, hogy szeretem ezt a munkát :? ?
Azért ez most húzós lehet!
Megdöntöttem a rekordomat 12 tüsszentés egymás után, hapci.. na mé egyet! :?
Én szeretek vezetni, csak tétlenül ülni a dugóban, na azt nem.
Málna: sznob...ugyan máá! :wink:
A pelenkabiznisz nem a te felségterületed? Ugye jól emlékszem, hogy van ilyen? :roll:
Egyébként rózsszín fogú fogkrém modellnek elmehetnél bármikor. Nem Muszkuru? :)

Andi
candi

Igen én pelenkázok.
Na majd hétfőn már kifehéredek

málna2162

Candi!
Pozítiví értelemben gondoltam. most egy kicsit több a feszültség, de leperegnek rólam a dolgok.
A párom is szokott ilyet produkálni allgériás + asztmás is.

Kép
nika04

Nika: akkor nem irigylem őt sem!
Málna: akkor neked már megvan az elfoglaltságod. És így legalább kötetlen a munka, nem?

Andi
candi

Nektarin!

Nagyon-nagyon szépek voltatok!! :)

Gartulálok!!!
Vendég

Hát akkor most nagyon fogtok utálni, én az utca egyik oldalán lakom, és a mésikon dolgozom.
Na jó, nem szemben, egy kicsit áttellenben...

Télen a hóban cukkoltak is a kollégák, amikor beértem, hogy KABÁTOT MINEK VETTÉL FEL erre a kis útra? :D :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru :roll:

Azért ez sem biztos,hogy a legjobb...?!Nem várják el tőled hogyha már ilyen közel laksz akkor mardj még még még.
Nálunk elvárják...

málna2162

Nem, szerencsére. Max. kivételes esetekben, de akkor nem a közelség miatt, hanem mert közeledik a világvége. És azt akkor is el kellene hárítani, ha mondjuk Nyíregyházára járnék haza...

Átmódosítottam a nyulamat, az 1. napomon vagyok :(

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: látom az új vonalzót! Szépek a tulipánok, csak kárhogy a nyuszi még csak az elején ugrál. Nem volt muskátlis vonalzó neki? :wink:
Málna: tanulás megy? Holnap de vizsgázol?

Andi
candi

Jól van értem!Már itt sem vagyok. :wink: Megyek tanulok.

Aljas mód megszereztem a vizsga kérdéseket.És most csak arra fogok koncentrálni.
Ha a jogaimat nézem,a tanár nem változtathatja meg a vizsgakérdéseket,hiszen mindenkinek egyenlő esélyeket kell biztosítania.Jelen esetben a későbbi időpontban vizsgázókkal szemben nem változtathat.Ugye jól gondolom :lol:
Remélem ,mert most tényleg nincs agyam többre...

málna2162

Lányok!
Hogyan raktok fel képet magatokról a névhez, én ilyen hülye vagyok??
Róma gyönyörű volt, és egy hetet voltunk ott, és szupi volt az idő.
annyira nehéz dolgozni, lennék én már otthon sokat-sokat

Kép
Kép
nektarin

Nektarin

Profiodban aza AVATAR feltöltés.A legalsó menü pont

málna2162

eldugultam... :lol:

málna2162

Málna!

Várj!:) Hol a profilom????:) Bénázom:)

Kép
Kép
nektarin

Cosmo!

Na milyen lett a hajam, nekem nagyon-nagyon tetszett!!!!!
Mégegyszer kösziiiii!

Kép
Kép
nektarin

Málna: most elüldöztelek? :oops:
Csak egy ártatlan kérdés volt a részemről! :evil:
Remélem a vizsgáztató is így gondolkodika jogaidról és holnap rendben mennek a dolgok :P

Andi
candi

Candi

Dehogy :lol: Látod még itt vagyok...

Nektarin

Az oldal tetején a SEGÉDLETEK ablakban tudod megnyitni

málna2162

Zsuzsi merre vagy?Hogyan tovább?

málna2162

Köszönöm szépen!!!!!

Kép
Kép
nektarin

Málna: sikerült beállítanomésmostmár nekem is van msn-em :lol:
Csak úgy büszke vagyok most magamra, igaz, hogy képet még nem tudok ide feltenni,de haladok.

Andi
candi

Sziasztok!

Atmentem olvaso uzemmodba az elmult napokban!

Nektarin,
Nagyon szep volt a ruhad, meg a hajad is :)
Szep par vagytok igy egyutt :P
Boldog es termekeny hazassagot kivanok nektek!!!

Mindjart jon vissza a fonokom, nem akarom hogy rajtakapjon :oops:

Mindenkinek tovabbi jo napot!

Kép
icus

Sziasztok!
Muszkuru szép az új vonalzód, de remélem a nyuszidnak is jobban fog tetszeni, és 40 hetesre kell legközelebb változtatnod :wink:

Candi sajnálom az allergiát :( Néha a páromat is ugy elkapja.

Nekterin szép helyeken voltatok :) An leanderért meg fáj a szívem, nagyon szeretem, nemsokára az enyém is virágozni fog :)

Málna már megint nem hangzik valami jól az amit tanulsz :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Elbúcsuzkodok lánkák, holnap találkozunk! 8)
Puszi mindenkinek:Andi

Andi
candi

Sziasztok!

Bocsi mindig úgy lelépek és ritkán tudok jönni. Voltam védőnéninél és megkaptam a kiskönyvemet :D . Vérnyomásom rendben van és 50kg-val startolok. Sajnos mostanában nincs nagy étvágyam, de majd később biztos bepótolom.

Nektarin: nagyon szépek voltatok, és milyen érzés, hogy ilyen hamar véget ért a nagy nap? Én egy darabig le voltam törve, annyira vártam és olyan hamar elmúlt. Jó érzés volt, hogy mindenki ránk figyelt. Úgyis ritkán van így. Nekem a nagy vágyam az volt, hogy hintóval menjünk szerencsére sikerült bár elég rizikós volt mert reggel esett, meg du. is esőre állt az idő. Majd ha tudok teszek én is fel egy pár képet. Bár szerintem ez ügyben a párom kérem meg, mert tömöríteni kell.

Végre szép az idő :D !!

Takido te meddig melózól? Én július 12-ig, aztán szabi és kiír utána a doki, mert látták, hogy oviban dolgozom.
vikike_

Na mire ideérek megszünt a forgalom a topicban.
Ráadásul Málnát is elküldtétek tanulni :wink: nincs kivel "beszélgetnem" Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én meg mindjárt megyek bátyómmal moziba. Sajnos csak szombaton jön haza a párom, elutazott. Olyan egyedül vagyok, nem szeretem ezt. :(
vikike_

Szia Vikike

Nem csinálsz egy vonalzót?Csak hogy lássuk,hl tartasz...

Hova utazott a párod?Az én párom is szombataon jön haza :cry:

málna2162

Szia! Angliába a cégtől. Vonalzót majd igen csinálok csak most mennem kell mert megyek moziba, de jelentkezem mindenképp. Most már megpróbálok sűrübben.

Üdv. mindenkinek!
vikike_

Hát muskátlis vonalzó nem volt :wink:
Szerintem csak azért nem ette eddig Nyúlgyerek a tulipánokat, mert nem volt a közelében...

Én is búcsúzom, hosszú volt a mai nap, legfőbb ideje hazamenni :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Candi!
Tüsszentési világrekordra gyúrsz :?: :D Sajna ebben a jó időben nekem is előjött az allergiám,de a homeóbogyó egész jól enyhíti a tüneteim :) Félre ne értsetek,örülök,hogy végre jó idő van :D
Képet mindenképp megpróbálok felrakni.

Bea!
Nem írtál a vizsgálat eredményéről.Vagy nem ez az első genetikai szűrés,mikor nézik a nyaki redőt :?:

Muszkuru!
Uncsi babalemezen jót nevettem :D :D Ha jól olvastam,igazándiból csak a 15.hét körül kezdenek hallani.De egyébként szoktam Gryllust,Halász Jutkát,meg 100folk celsiust is hallgatni.
Az nem lesz baj,ha azért a depeche mode-ot is szereti.Apukája mellett fog cifrábbat is hallani.

Hoppá!
Mi is úgy döntöttük el,hogy megyünk,hogy márciusban volt két barátunk is,és felhívtak minket koncert alatt,na akkor este meg is rendeltük a jegyet,és bánjuk,hogy a márciusit kihagytuk :cry:

Nektarin!
Köszönjük a képeket,nagyon jók :D

Málna!
Kb.8 hetes voltam,mikor voltam vérvételen,és akkor még csak két kolléganőm tudott a terhességemről.

Nika!
Azt úgyis te érzed,hogy meddig esik jól a munka.Lehet,hogy nekem is hiányozni fog.De hogy visszamenjek 2 hónapra,és utána vegyenek fel valakit,annak nem sok értelme van.Aztán majd meglátjuk :roll:

Vikike!
Üdv a kiskönyvesek táborában :D .Én júl.1-ig dolgozom,utána szeptember 12-ig szabin leszek,és valószínüleg szeptember 13-tól táppénzen.

KépKép
takido

Málna
válaszoltam, de szerintem kétszer is elküldtem :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na,sziasztok lányok!!!!Ennyit írni!!!Csak olvasok...olvasok...

Esztike,nagyon szép menyasszony voltál és úgy irigyellek!!! :lol: :lol: :lol: Mi is Rómában voltunk nászúton!!!!!!!!!!!!!!!!És olyan jó volt...csak akkor október volt és kicsit hűvös-esős már az idő....most mutattam a képeidet a férjemnek és megállapítottuk,hogy vissza kell mennünk nyáron....ha megnézed az iwiwes képeimet,láthatsz a Colosseumnál esőben.... :cry:

Candi,nem csináltam ovi tesztet azóta,de azért megadjuk az esélyt a peteérésnek :oops: :lol: :wink:

Málna,igeeen....jó kis vacsora volt..... :wink: :wink: nem vagy sznob,bocs fővárosiak,de én egy percet nem éltem ott,de nem is tudnék....sok rokonom él Pesten,sokat aludtam,nyaraltam náluk...elég volt....óriási előny,hogy mindent megkapsz egy helyen,de pl.nálunk,ahol nincsenek távolságok,gyalog is elmehetsz bárhová....kocsi van,ha kell.....de ott sem autóval,sem tömegközlekedve nem lehet haladni....szeretek felmenni,mondjuk havonta egyszer,de az már elég is....

Nika,egy kiló még nem a világ,ne vonj meg magadtól semmit,amit megkívánsz!!!Majd leadod később,most nektek a baba egészsége és persze a tiétek a legfontosabb!!!Minden kismaminak szólt!!!!!!

Búcsúzom,holnap tuti nem jövök,általános iskolai ballagás,ma is 8-ig csokroztunk....holnap kb.csak éjfélre végzek!!!!Nagyon jó éjszakát barátnőim!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok lányok,

Málna, nem tüntem ám el, csak ma ilyen kukkolós napom volt, inkább olvasgattalak titeket, meg a PCO-s topicot.
Hogy hogyan tovább...?? Beszéltem az endokrinológus doktornővel, aki egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy 13 cisztát találtak a petefészkeimben, sajnos ez az anyagcsere zavar minden 10. nőt érint. Azt mondta, hogy a két spontán terhesség jó jel, tehát valszinűleg nem annyira súlyos a helyzet nálam, gyógyszerrel remélhetőleg orvosolható lesz. Június végén megyek hozzá, és még végigviszi a teljeskörű kivizsgálást, hogy biztos diagnózist állíthason fel.
Reménykedem nagyon, mert az életem két nagy problémájára úgy néz ki, hogy meg volna a megoldás: a túlsúlyra - ami egyszerűen leküzdhetetlen akadály - és a gyeremek összehozására. Nem akarok belemenni a részletekbe, de mivel a PCO alapvetően inzulin rezisztencia, tehát anyagcsere zavar, egy diabéteszeseknek szánt gyógyszer egyszerűen csodákat tesz. A másik topicban olyan lányok vannak, akik évek óta vártak a babára, majd mikor kiderült, hogy PCO-sok, megkapták ezt a gyógyszert, és láss csodát: elkezdtek lefogyni, lett peteérésük, és átlag 2-3 hónapon belül terhesek lettek. Egy egész sor terhes lány van ott, és annyira boldogok....!!! Most ebben bizom, hogy én is "beállhatok a sorba"....

Esztike, szia, mi még nem leveleztünk, gyönyörű menyasszony voltál, gratulálok ! Látszik rajtatok, hogy szeretitek egymást !!!
Sok boldogságot, és bőséges gyermekáldást!!
Róma gyönyörű, ott éltem 2 évig, és mindig visszavágyom....

Van itt még valaki ??Most jött rám az irhatnék....
zsizsik

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?