Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok irtam egy gigahszt de bejott a tatam es felreutottem valamit mert kitorlodott. :twisted:

Zsoka.menzizek.gondolkodom,hogy hogyan tovbb.semmi nem jut eszembe.

tontika ne idegesitsd magad.minden rendben lesz.

kokusz.jo ez a gobe.druk druk.

csakegy.ha holnap nem esik le a hod akkor en inkabb 31 ik napra tennem a pet
.
okr.milyen bator ferjed van hogy megszurt.az enyem tuti nem tennehacsak jol fel nem idegesitenem.

junko.en bizom olaszorszagban.sikerulnie kell.
ah egyszeruen nincs kedvem irni.olyan jo kis uzim szallt el :roll:

Kép
monyoka

Ildi: tudod, mit meg nem adnék egy 28 napos PÉ-s ciklusért ? :) :) :)

Szerintem bonts pezsgőt és várd a következő PÉ-t... (vagyis nem... ne várd.. csak hagyd, hogy megtörténjen:) Igazából ha nekem szombaton - vasárnap esetleg tényleg PÉ-m volt, akkor elmondhatom, hogy jól jelzett a szervezetem... (nem, nem a tojásfehérjére stb. gondolok:) sokkal inkább a fajfenntartási ösztönre vagy mire :oops: )

Ja... vasárnap én is láttam gólyát :)
Vendég

Sziasztok!

Angel! :P Ennél már csak az a ciki mikor hasi UH-kor ledobtam a bugyit. A doki (lehet hogy megsajnált? :lol: ) megoldotta a helyzetet: no ha már lerakta, akkor matatok is! :)

Macs! Szerintem keres egy normálisabb orvost. HSG előtt nem volt semmilyen kivizsgálásod? Ez olyan hihetetlen. Mondjuk hormonvizsgálat? Nem volt peteérésed? hm... és normálisak a ciklusaid? Klinikán vagy a Kórházban feküdtél?

Kókusz! Felteszem a kérdést ( :P - pont most téma): mikor tesztelsz? :) Mert valóban bizakodásra ad okot ez a görbe.

Anyapoc! Teljesen igaz amit írtál! Akinek alapvető hormon gondjai vannak, azoknak kéne adni előre. De sajna az a valóság, hogy a PCO-soknak nem adnak. De ha jól belegondolok, akkor értem is hogy miért nem. Ha szerencséjük van, de beszéljek inkább magamról - szerencsés voltam és kaptam metformint, ami rendezni fogja a hormonjaimat!! Így aztán nem kapok sárgatest utánpótlást. Ha jól tudom - nem bizti!!! - pé után szedetik az ember lányával a Duphastont, ha Clostizák. Na már most egy PCO-snak nehéz kiszámítani, hogy mikor lesz pé-je. Szerintem ezért nem kapok progipótlást. Okriszti, Csakegy - mint PCO-sok? Jól gondolom??

Azonban nem szeretnék rizikózni. Ha lesz pém, babás leszek, de ennek ellenére Duphastont fogok szedni. Nem szeretnék még egy angyalkát! :cry:

Jár a szám viszont tele vagyok bizonytalansággal, hogy kéne, mint kéne....De: sokat tanultam Tőletek!

Tontica! Ne aggódj! Gyorsan eltelnek ezek a rizikós hetek!

Érdekes, hogy anno én is azért mentem orvoshoz (teszt előtt két nappal), hogy fáj a vesém. Aztán az ügyeletes nődoki közölte, hogy ez nem a vesém. Ez a méhem. És innentől kezdve hiába nyomatták belém a Duphastont, egy hónapon át görcsölt a méhem.
Ja! És hogy esik egy PCO-s teherbe? :) Előtte kb. fél évig nem volt miki nálam. Elmentem dokihoz aki közölte: meddő. Két hét múlva egy pozitív teszt volt a kezembe. :) - vagy ezen nem kéne mosolyognom :?: :roll:
off - pont téma a PCOs topikba is ez a progipótlás. Van olyan doki aki ad, van aki nem. off

Angel! Értem én, hogy ha egyszer meg akar maradni, az meg is fog maradni, de ha el akar menni, akkor jobb nem visszatartani. De annyi ellenpéldát láttam, hallottam már. És mind egészségesen született!

Zsazsó! Mi van veled?

Meszelünk. Mindent. És ilyenkor Okriszti párom megy vissza az anyjához aludni, én meg az enyémhez. Hiába gondolunk rá, gondolat átvitellel még senki nem fogant meg. :P
Okriszti én utálom a tűket. Még a vérvételnél is megemlítem előre, hogy én rosszul szoktam lenni. :)

Csakegy! hangulatod sem túl jó.....

Monyóka! :cry:

Ne haragudjatok, a sok mondanivalóért!!!

Legyen szép napotok!

Bee
beebeey

Baratodildi! Gombásodásra: :cry: 28 napos ciklusra :)
Tegnap én is láttam gólyát. Meg flamingót, meg hópárducot meg fiú teknősöket, akik "küzdöttek" a csajszi teknősökért. :)
Bartell alapon elvittem a piktor kisfiát a Vadasparkba :wink:
beebeey

monyoka: szerintem nem, mert össze-vissza mértem mostanában... a 31. napon kicsit korábban, ami 1-2 tizedet is jelenthet... tehát a 36,1 az szerintem 36,2 inkább. (ezt is megnéztem és ebben az esetben is a 29. napra rakta a PÉ-t az FF). Mondjuk mindegy, mert ez csak puszta morfondírozás, az is lehet, hogy holnap egy kövér 36,0 lesz az eredmény... (egyébként is... tök mindegy lenne... a lényeg, hogy megjöjjön végre :) )
Vendég

Egy kis webkamerás gólyanéző:

Magyar gólya :) - http://www.kki-darany.hu
Német gólya :) - http://www.storchennest.de
Vendég

Sziasztok!

Én is láttam gólyát a múlt héten is meg ma is :)
Fájdogál a hasam ... nem is merek semmire gondolni. Tesztelni csak akkor fogok ha péntekig nem jön meg. Nincs is itthon teszt hogy esetleg kisértésbe essek.
kokusz

Monyoka! :(
Nagyon sajnálom. Pedig úgy drukkoltam neked!

Beebeey! :wink:
Pont elkaptuk a pé-t a férjecskémmel.
Majd felteszem a görbémet.
Most nem szedek semmi, csak a gyógyteát ittam....
Hátha jót hoz a nyár...... már ha végre nyár lenne.....

És te hogy vagy mostanság?
zsazsóka73

Bee,
na igen, a túlbuzgó vetkőzés se kutya! :lol:

Másik téma: nem ijesztgetésül írtam, de sajnos ilyen is van :( DE sokkal jobban hangzik és sok megmaradt és egészségesen megszületett baba, és ÍGY IS LEGYEN MINDANNYIUNKKAL! :)

Azt hiszem ideje lenne nekem is kimenni az állatkertbe, és jól megbámulni a gólyát és a zebrát! :D
Ha majd egyszer lesz gyerekem, elviszem oda, és megmondom majd neki, hogy mennyire nagyon kell ezeket az állatokat szeretni, mert sokat köszönhetünk nekik! :mrgreen:
angel37

Sziasztok!

Végeztem a vizsgáimmal! :lol: :lol: :lol: 8) (Mostmár jöhet egy kis pihi, napszemüveggel. :lol: )Holnap takarítás és kertben hentergés lesz a menü :lol: :lol: . Tiszta happy vagyok! :lol:

Nem olvastam vissza, de drukk mindenkinek! Új mami van???

Pusza
Vendég

Helló! :)

Gratulálok! Eredmény? :wink:

A kertben hentergés nagyon tutinak hangzik! :lol:

Új kismama? Mióta nem voltál?
Tonticáról tudsz? :D
angel37

Szia Angel!

Hát, ha nem haragszol meg most nem számolok átlagot! 3 fölött van az tutti! Egyébként sem érdekes, mert vörös diploma nem fenyeget, ösztöndíj meg már nem érdekes.

Kert! Ja, ja :lol: Most is azt csináltam :lol: De egyedül. Apa mindíg dolgozik :( .

Tontiról persze! Csak egy párnapja! És nincs kedvem visszaolv. Kis naív azt hittem/hiszem pár nap alatt csodák történnek.

Nálad? Hormon, clami? Lement már!?

Pusza
Vendég

Angel!

Hát a vitaminnal mi a probléma? :D

Anyapoc!
A lényeg: én kicsi vagyok és ostoba, így nem egyértelmű kérdésekben úgy döntök, megvizsgálom, mivel veszíthetek többet! :) ... és ha nekem egy Czeizel azt mondja, 80-90%-kal kisebb az esélyem a nyitott gerincű babára pl., akkor be fogom venni. Ugyanis ha neki van igaza, akkor egy kis szorulás miatt nem fogok kockáztatni.... És én nem tudom, kinek van igaza.... Remélem, megértitek és semmiért nem kell szégyelnem magam, még a butaságomért sem...

Kokusz!

Ez nagyon tutinak tűnik!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gólya! A faluban ahonnan gyüttem ( :D ) az utcánkban él egy nő, aki tavaly év elején és év végégn is szült egy ikerpárt.......... no comment. Már négyötknek jutott volna egy-egy, mert ott ugyan semmi nem lesz belőlük....

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Skacok... 36,9 az 5 perccel ezelőtti hőm :) 90%, hogy ez PÉ volt :) Jaaaajjj... csak nehogy pofára essek... annyira szeretném, hogy ez most PÉ legyen...
Vendég

Vau!!! Gratula! Miért esnél pofára? Dehogy esel!!!!! :D :D :D ...és csináltatok valami hasznosat apával...?

Livi

bali78

bali: csak mert ebben a ciklusban már kétszer volt vaklárma... szóval nem tudhatom, hogy ami annak látszik az tényleg az-e :) mondjuk holnap reggel már egy kicsit okosabb leszek talán...

(hát... azt tényleg nem tudom, van-e esély... nem igazán volt action mostanában... de ez mondjuk nem is igazán izgat... csak ne legyen 100 napos a ciklusom... mert ez a petefészkem mintha ritka lusta lenne...)
Vendég

hát... most meg csak 36,6... de én vagyok a hülye, minek méregetem... holnap reggel úgyis látni fogom mi a helyzet....
Vendég

tlidi:
Gratulalok a vizsgaidhoz!

A progi potlasrol:
En hiszek benne, hogy ha valakinek PCO-ja van vagy mar volt vetelese, akkor alapbol kellene adni, amint kiderul a terhesseg. Szerintem nagyon egyszeruen elebe lehet menni a dolgoknak. Sajnos ezeknek a progi potlo szereknek nincs csoda hatasuk es nagyon ritka, hogy egy beteg babat meg tudnak tartani. Nekem tobb baratnomnel is nagyon segitett az utro. leallt a verzesuk es nagyon szep babaik lettek. Olyan ismerosom is van akinek ket vetelese volt es a harmadiknal az utro megtartotta a babat.En mindenkeppen fogom kerni most is.

Elevit:
Hat az elevit melle azert a folsavat is erdemes nyitott gerinc miatt megelozeskent szedni mar terhesseg elott is, bar neha meg ez sem segit a megelozesben! Szerintem ezeknek a vitaminoknak pont az elso ket hetben, amig meg ki sem derul a terheseg nagy szerepe lehet. En nem allok le vele, amig nem leszek terhes, meg most nyaron sem. A folosleges vitamin legfeljebb kiurul...

Kokusz:
Nagyon szep ez a gorbe! Pentekre drukkolok!
baratodildi

én leálltam az elevittel... elegem lett az állandó székrekedésből...

most napi 2*3 mg folsavat szedek...

szerintem az a lényeg... ja, és rentgeteg gyülölcsöt eszek :) végre itt a friss gyümölcsök szezonja :)

progipótlás: szerintem akkor kell, ha valakinek hormonokkal is rásegítettek a terhességére... szerintem ha magától jön össze, a szervezet tudja, mi a dolga...
Vendég

Sziasztok!

Bali

Én meg se merek szólalni már, fájdogál a pocim úgy mensisen és rohangálok a vécére hogy vajon nem-e megjött. De nem .... reggel megint elég izgi lesz a hőmérés :roll:
kokusz

Csajok,imádom a nőgyógyos sztorikat!!! :D :D :D
Nálam annyi szokott lenni,hogy elmegyek,mert vmi gondom van,erre(zavaromban),mikor kérdezi a panaszokat,csak azt hajtogatom"jól vagyok,semmi panasz" :oops: Ilyenkor ált. hülyén néz a jelenlévő személyzet! :wink:

Kokusz
Drukk-drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Reggel korán jövök,megnézni a hírt!!!!!!

Most rohanok,bocsika,de sztem hatott a szuri.Majd szétrobban a hasam.Irány az ágy

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti

Te kis hisztis :D!Azért megérte,nem? :wink:
Hajam tuti,de adott neki a mai egész napos strand :D!

Tontica

Na azért szt ennyire nem vészes a helyzet,de a 12. hétig bizony bmi történhet.Én mindenkét terhességet így csináltam végig,sőt,még utána is azt mondogattam,hogy bmi lehet,mert bizony voltak tragédiák a közelemben,de sajnos ez is az élet... :roll:
És ahogy írtad,tényleg viszonylag gyakori a vetélés,hiszen pont a közvetlen hozzátartozóid körében is volt.Szörnyű ezt így kimondani,de ez tényleg normális!(bár hozzáteszem,nem tudom,én mit csináltam volna,ha velem történik... :()
A lényeg,hogy ne aggódj :)!

Kokusz

Akkor most vagy úgy kb a 12. napon?Most kéne kicsit leesnie,nem?Mármint a beágyazódáshoz.Vagy már talán kellett volna... :roll:
Amúgy a görbe tényleg szuper :)!

Angel

Akkor jó :)!
Szt elég gyakori,amiről Te írsz:).Mivel a ciklus vége,azaz a Mnyh leválása pontosan azért megy végbe,mert a progiszint lecsökken...ezek szt a természet is így oldja meg...
Bugyi-sztori tuti :D:D:D:D!

Bee

Nem tudom,hogy pontosan hogyan van a protokoll,de nem egy helyen olvastam,hogy adnak már a ciklusban is progipótlást,nem csak a terhesség kiderülése után....pont azért,mert akkor bizony már lehet,hogy késő... :roll:
Hogy ez mitől függ...
Ja,értem már,hogy mit írsz :D!
Azért PÉ-től adják,mert szt ha előbb elkezdik adagolni,akkor bezavar a normál ciklusba és nem fog megrepedni a tüsző.Ugyanis a megrepest tüszőből visszamaradó sárgatest termeli a prgot és ez nem engedi,hogy egy újabb tüsző megrepedjen...hmmm...ez nem volt megint zagyva? :)
Tehát ezért nem adhatják ciklus elejétől,csak a feltételezett PÉ-től.PCO-nál szt az UH_s követés a megoldás... :roll:

Bali

Ne mondj ilyet magadra!!!! :) És legfőképpen nem kell szégyellned magad!!!!Miért is? :)
Én sem vagyok egy tálentum,de azért sokmindent osztok kettővel...no azért Czeizel szavait komolyan veszem,de ebben az eesetben nem éreztem magam fenyegetve :D!
Így első nézésre ez a 80-90 % nekem soknak tűnik,de ő az agy :D!
Igazad van,ha így vagy byugidt,akkor nincs értelme gondolkodni sem rajta :).Nekem pl. most egyáltalán nem okozott szorulást az Elevit(Bulcsúnál igen),egyszerűen képtelen voltam lenyelni...Hát ez van....

Lili

Az első két hétben szt még nem igazán számít a vitamin,mert akkor még nincsenek kialakult testtájai a babának...A gerinc fejlődése később kezdődik. :)

Gólyatéma:elég hihtetlen,de vmelyik nap láttam ellibbenni a munkahelyem felé egy gólyát egy -nem hazudok- viszonylag nagy csomaggal a szájában.Akkor délután megtudtam,hogy az egyik kolléganőm babát vár :D:D:D!Hát a gólyák már csak ilyenek :)!

Pusszancs mindenkinek!

anyapoc

Sziasztok!

Borzalmas napom volt es meg tart! :(
Egesz nap megallas nelkul faj a fogam, nem hat a paracetamol mast meg nem szedhetek, masik dokinal is voltam nem tudnak mast csinalni csak antibiotikum es majd par nap mulva elmullik. Addig szenvedek! :(
Raadasul a fiam is irto nyugos ma es nem akar aludni, se du. se most. :evil:
Fajo pofaval nagyon nehez turelmesnek lenni!
Lanyok ha ezt a stresszt meg bogyokat tuleli a baba akkor szupereros lesz! :( :D

Most mar komolyan nem aggodom, elfogadom legyen aminek lennie kell nem tudok mit tenni.

Megyek pihizni!

KépKép
KépKép
tontica

Hát skacok... ez nem volt PÉ :( Hőm a béka feneke alatt.....
Vendég

Sziasztok!

Ma reggel 37 fok, 13. dpo. Reggel alig mertem elmenni pisilni, mert féltem hogy mit fogok látni. Az előző két PÉ-s ciklusomban a 13. napra zuhant le a hőm és barnáztam. A férjem ma reggel varázsigét mondott a hasam felett :lol:
Ez az egy tizedes esés szerintetek nem jó jel?
kokusz

csakegy :cry:

kokusz.szerintem egy tized nem szamit :P druk druk druk:)

Kép
monyoka

Monyoka köszi .... :roll:
kokusz

Itt a görbém .... hátha ilyen szép marad :)

Kép
kokusz

Kokusz!
Sztem egy tized még belefér. Drukk.

Csak1! :(
Sajnálom, pedig tegnap úgy örültem, mikor megláttam. Azonban úgy gondolom, este és napközben mérni felesleges. Ne haragudj, de tényleg.

Kriszta!
Tennap, megtettétek amit megkövetelt a haza?

Tonti!
Nagyon rossz olvasni, hogy nem vagy túl jó formában. Pont most. Hülye fog, csak feladja nemsokára.

Ildi!
Na milyen volt a kerti hancúr?
:lol:

j.
Vendég

Sziasztok!

Tontica!
Légyszi vegyél ki a táblából! :cry:
A 11. héten ugyanis meghalt a baba, így inkább nem jövök többet fórumozni, hátha könnyebb lesz így a lelkemnek.

Köszi,

Mesi

Kép
tücsök13

Mesi

Szívből sajnálom.

j.
Vendég

Üdv! :)

Kókusz,
egytized esés túró! :wink:

Csakegy,
Hülye pé :(
Szerintem ne zavard meg magad az esti és napközbeni mérésekkel...
Progipótlás témában egyetértek!
Azt hiszem én sem fogom megúszni, a lombikhoz jár :roll:

Tontica,
:( nem tudom, mit mondak... a fogfájás nagyon szar :(
De mitől fáj? Gyulladás?

Kriszta,
irány az ágy után mi volt? :lol:

Anyapoc,
vagy két hete felém is jött egy gólya óriás csomaggal: betét volt benne :roll:
angel37

Tücsök,
nagyon sajnálom... :cry: :cry:
angel37

tucsok.sajnalom. :cry: kitartas

Kép
monyoka

Tücsök!

Borzasztóan sajnálom.... :(

Livi

bali78

Tücsök

Sajnálom... Kép

anyapoc

Tücsök:
:( Sajnalom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

csakegy:
:( Huuu, pedig jonak tunt. :(

kokusz:
Drukk holnapra, hogy visszamenjen az a tized!

tontica:
Gonosz fog! :x Kuldok hozzad valami pozitiv gyogysugallatot, hatha odaer...

anyapoc:
Sajnos gerincfejlodese mar az elso ket hetben is van a babanak. Ezert nagyon fontos a folsav szedese mar terhesseg elott, illetve a normalis Fe, Ca szint. Nekem mar volt egy nyitott gerincu kislanyom, akinel meg kellett a terhesseget szakitani. Szedtem elotte folsavat, csak valoszinu nem eleget... Abban igazad van, hogy a gerinc fejlodese meg nem zarul le az elso 14 napban, de ugy tudom a nyitott gerinc mar ott kialakulhat visszafordithatatlanul. :cry:
baratodildi

Sziasztok!

Zsazsóka! :) De ügyesek vagytok, akkor megy a drukk ezerrel! :)
Meg kell adni a lehetőséget a szervezetednek is! Egy kis pihi, gyógyszerek nélkül jól fog esni.

Junko! :) Oly diplomatikus voltál. (Okriszti meg a haza :lol: I.

Angel gondold el, hogy nekem zebra a kedvenc állatom. :lol: No teljesen mértékben elhatárolódok Gáspárék Győzőjétől, mert én
15 éve a Juventusnak drukkolok (olasz foci :lol: ), és őket szokták
zebráknak hívni.
Olyan bénák voltak a Vadasparkba a gólyák. De nem merem őket kritizálni! :roll:

Csakegy! Nyugalom, nyugalom, nyugalom. Mikor mész nyaralni? Tudod: sátor, meg a nyár, meg a csavargás, meg ilyenek! :) Én is reménykedek benne, hogy természet tudja mit csinál, na de aki egyszer már megégette magát, az nem már többet kockáztatni. :cry:

Tontica! Fél éve nekem is fájt a bölcsesség fogam. Két napig nem bírtam kinyítni a számat. Párom bejelentett fogorvoshoz, erre másnapra nuku fájdalom. :) Hála égnek szerencsém volt!

Tildi gratula a vizsgához! Most akkor jöhet a felhőtlen, gondtalan
nyár!

Baratodildi! Hát igen, én is szeretném, ha így lenne!

Anyapoc! Húú köszi, ezt nekem még ilyen pontosan senki nem magyarázta el! Voltak sejtéseim, ezért voltam határozatlan. Uh vagy teszt? Mindkettő nagy stresszel jár! :)

Kókusz! Ez egyre jobb! Drukk megy!

Lányok! Én örülök, hogy megvitatjuk egymással ezeket a dolgokat. Bővül az ismeret, elgondolkodunk rajta. :)

Elevit témához: hallottam egy új terhességi vitaminról. Pravida. Valaki tud róla valamit? Hátha ez nem okozna rekedést. :)
Mondjuk én Aloe Berryvel együtt szedem/iszom, így nem okoz gondot.

További szép napot!!

Bee
beebeey

Tücsök :cry:
Kívánok neked sok lelkierőt!
beebeey

Tontica ezek után még jobban meg fog ijjedni... :(

B.Ildi!
Nagyon sajnálom, ami veled történt... :( Én már nem tudom, kinek van igaza, de szeretném azt érezni, mindent megtettem, hogy ne legyen baj... Gondolom, Te is.Mindenki kinevetett, amikor azt mondtam, 3 hónappal a projekt előtt leszokom a bagóról... És tessék! :D Nagyon büszke vagyok magamra, nem úgy mint a hatalmas hátsómra.... :D

Kokusz!

Ez kiráááááály! Az az egy tized nem számít! nekem még fel sem ment odáig sem soha... :)

Livi

bali78

bee: a nyaralás még messze van... de az éltet :)

A hőm meg... hát ez van... de legalább elkezdtek eltűnni a hatalmas ragyáim amik néhány napja előjöttek... vagy legalábbis nem jönnek újak... (ld. engem eléggé frusztrál ha ragyás vagyok... mert az nekem mindig azt jelzi, hogy valami nincs rendben... vagy, hogy meg fog jönni... de most sajna nem erről volt szó... )

Az mondjuk olyan rossz, hogy az ember fellelkesedik (ld. igazából tegnap koppant le, hogy ez tök úgy néz ki, mintha PÉ lenne... bár szombaton volt egy olyan érzésem, hogy valami történik... ) ... aztán rájön, hogy mégsem.... nem a PÉ miatt... hanem mert azt hittem, hgy végre beindult a másik petefészkem is... (eddig 4 ciklusból 2 volt PÉ-s... minden második...)... és ilyenkor megint jönnek a hülye gondolatok, hogy mi van, ha mégsem...
Vendég

Tücsök: nagyon sajnálom :(
Vendég

Bee,
akkor éljenek a zebrák! :lol:

Aloe Berry nekem is ott figyel a hűtőben! :wink:

Bali, szia! :)
angel37

Angel!

Szia! :D

Csakegy!
Jól értem, Te azzal mazózol, hogy napközben is méred? :shock:

Livi

bali78

bali :)

Nem mazózok :) Viszont eddig MINDIG működött, hogy ha a hőm 36,9 fölé került, másnap 36,7 fölött volt.... amikor meg leesett 36,3-ra vagy 36,4-re akkor másnap megjött.... (bár mostanában amióta 2000 egység D vitamint szedek a hőm jobban ingadozik és a napközbeni eddig szokásos 36,3 nagyon sokszor 36,6... szóval valszeg ezt is át kell majd értékelnem)

Tegnap akkor lelkesedtem be, amikor 36,9-et mértem... aztán amikor 36,6-ot akkor már tudtam, hogy ez nem jött be.. (normálisan PÉ után néhány napon beül beáll a stabil 36,9-re, függetlenül attól, mikor mérem... a ciklus ucsó hetében meg 37 fölé is felkúszik esténként)

Szóval ez nálam egy jól működő módszer... és sajna úgy tűnik, tegnap sem tévedett... (így általában megkímélem magam a reggeli csalódástól... ma reggel sem voltam már meglepve... hacsak azon nem, hogy 6:30-kor mértem először mert nem tudtam hány óra... és akkor még csak 35,8 volt ami marha alacsony... de egy óra alatt felkúszott 36,1-re...)

hát ha ez mazózás akkor ez van :) :) :)
Vendég

Tücsök! :(
Nagyon sajnálom! Legyél erős!

Kokusz! :)
Drukk neked!

Aranyos vagy beebeey!
Igen egy kis gyógyszer nélküli szünet és majd látjuk!
zsazsóka73

BIldi

Én úgy tudom/tanultam,hogy az első két hétben még csak a szervtelepek kezdeményei vannak meg.Persze most olvasgattam róla,elég sok eltérő információ van a neten is.Így lehetséges,hogy akkor már visszafordíthatatlan.... :(
Most pl azt olavastam,hogy genetikai okoai is lehenek,pláne hogy a Föld különböző részein eltérően fordulnak elő ezek a rendellenességek.
Nem akarok olyan témába nyúlni,ami Neked fáj,de én úgy gondolom,Te megtetted,amit lehetett,egyáltaln nem biztos,hogy folsav hiány okozta ezt a problémát!
Minden esetre tégy úgy,ahogy a legnyugodtabb vagy,mert az a legjobb Neked is és a nemsokára beköltöző babácskának is :)!

Bee

Elhiszem,hogy stresszel minden,de lesznek még szép napjaid :D!
Új vitamin:Ha vas van benne,akkor tuti okoz :D!sajna... :(
Megelőzés:sok rost tartalmú kaja :).Sok víz :).... És kibírni.... :D
Miért voltak bénák a gólyák????Nem volt náluk csomag? :D

Bali

Miért nevetnek ki????Ne mááááá!Szt ez nagyon is felelősségteljes dolog!És a vitamin szedés is.A lényeg,hogy mindeki nyugodt lelkiismerettel álljon neki!Nekem sem jutott volna eszembe,hogy ne szedjem,csak egyszeűen nem ment.Legalább is nem minden nap.Bár nálunk nem egy doki a 2. trimesztertől nem is javasolja a napi szedést... :roll:

anyapoc

ja... egyébként meg disznóság... megint olyan, mintha hólyaggyuszim indulna... nem tudom eldönteni, hogy a méhszájam fáj-e vagy a hólyagom... de mivel pisilésnél is érzem, hogy nem stimmel valami ezért valszeg a hólyagom... ebben a ciklusban ez már a második ilyen eset... mondjuk egy nap alatt leviszem medveszőlő teával de akkor is... ez így nem fair... marokszámra nyomom a C vitamint. hátha az használ...
Vendég

Anyapoc,
kérdezhetek egy barmot? :oops:

Parázósak ne olvassák tovább! :shock:

Az lehet, hogy vki megtapad odabent és egy wc-n való erőlködéstől elmegy? :oops:

A dokit már kérdeztem, de sikerült olyan f*szán körülírnom, hogy szerintem nem teljesen értette, hogy mit akarok...
angel37

HALIHÓ! :lol:

Most érkezett a hír:

Megszületett Betti kisfia császárral! :D :D :D 3880 gramm, 56 cm!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A BABÁNAK, ANYUKÁJÁNAK ÉS AZ IFJÚ APUKÁNAK IS! :lol: :lol: :lol:
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?