Sziasztok!
Kriszti
Te kis hisztis
!Azért megérte,nem?
Hajam tuti,de adott neki a mai egész napos strand
!
Tontica
Na azért szt ennyire nem vészes a helyzet,de a 12. hétig bizony bmi történhet.Én mindenkét terhességet így csináltam végig,sőt,még utána is azt mondogattam,hogy bmi lehet,mert bizony voltak tragédiák a közelemben,de sajnos ez is az élet...
És ahogy írtad,tényleg viszonylag gyakori a vetélés,hiszen pont a közvetlen hozzátartozóid körében is volt.Szörnyű ezt így kimondani,de ez tényleg normális!(bár hozzáteszem,nem tudom,én mit csináltam volna,ha velem történik...
)
A lényeg,hogy ne aggódj
!
Kokusz
Akkor most vagy úgy kb a 12. napon?Most kéne kicsit leesnie,nem?Mármint a beágyazódáshoz.Vagy már talán kellett volna...
Amúgy a görbe tényleg szuper
!
Angel
Akkor jó
!
Szt elég gyakori,amiről Te írsz:).Mivel a ciklus vége,azaz a Mnyh leválása pontosan azért megy végbe,mert a progiszint lecsökken...ezek szt a természet is így oldja meg...
Bugyi-sztori tuti
:D:D:D!
Bee
Nem tudom,hogy pontosan hogyan van a protokoll,de nem egy helyen olvastam,hogy adnak már a ciklusban is progipótlást,nem csak a terhesség kiderülése után....pont azért,mert akkor bizony már lehet,hogy késő...
Hogy ez mitől függ...
Ja,értem már,hogy mit írsz
!
Azért PÉ-től adják,mert szt ha előbb elkezdik adagolni,akkor bezavar a normál ciklusba és nem fog megrepedni a tüsző.Ugyanis a megrepest tüszőből visszamaradó sárgatest termeli a prgot és ez nem engedi,hogy egy újabb tüsző megrepedjen...hmmm...ez nem volt megint zagyva?
Tehát ezért nem adhatják ciklus elejétől,csak a feltételezett PÉ-től.PCO-nál szt az UH_s követés a megoldás...
Bali
Ne mondj ilyet magadra!!!!
És legfőképpen nem kell szégyellned magad!!!!Miért is?
Én sem vagyok egy tálentum,de azért sokmindent osztok kettővel...no azért Czeizel szavait komolyan veszem,de ebben az eesetben nem éreztem magam fenyegetve
!
Így első nézésre ez a 80-90 % nekem soknak tűnik,de ő az agy
!
Igazad van,ha így vagy byugidt,akkor nincs értelme gondolkodni sem rajta
.Nekem pl. most egyáltalán nem okozott szorulást az Elevit(Bulcsúnál igen),egyszerűen képtelen voltam lenyelni...Hát ez van....
Lili
Az első két hétben szt még nem igazán számít a vitamin,mert akkor még nincsenek kialakult testtájai a babának...A gerinc fejlődése később kezdődik.
Gólyatéma:elég hihtetlen,de vmelyik nap láttam ellibbenni a munkahelyem felé egy gólyát egy -nem hazudok- viszonylag nagy csomaggal a szájában.Akkor délután megtudtam,hogy az egyik kolléganőm babát vár :D:D!Hát a gólyák már csak ilyenek !
Pusszancs mindenkinek!