Sziasztok!
Erika!
Érdekes lehetett az orvossal az a sok intim szitu
, még szerencse, hogy Férjed Veled volt!
A szülésznő választás persze abból a szempontból is fontos lehet, hogy jó legyen, de emellett - legalábbis számomra - az a fontos, hogy ha választasz egyet, akkor Ő teljesen Veled foglalkozik a szülésed alatt (persze, ha nem épp a szolgálati idejében szülsz
). Marci születésénél pl. pont az egyetlen számunkra nagyon unszimpatikus szülésznő volt ügyeletben és áldottam az eszünket, hogy volt választottunk, aki viszont végig segítségemre volt
Nem rábeszélni akarlak, csak érdemes lehet ilyen szempontból is megvizsgálni a dolgot.
Gratula a menetirányba forduláshoz! Két hete ugyanezen paráztam én is, mert teljesen meg voltam róla győződve, hogy farosan fekszik, erre a 30. heti uh-on a doki megállapította, hogy koponyafekvésű. Egy pillanatig meg is nyugodtam, aztán jött a köv. para: "Mi van,ha megfordul???" Ne aggasszuk magunkat, mert a babók 96%-a koponyafekvésű lesz a végére!
Gáborom is végig a fejemnél állt a szülés közben, persze amikor a köldökzsinórt vágta, láttam rajta, hogy belepillantott a véres részletekbe is
Nálunk sem volt együtt lélegzés, lihegés, az tényleg filmszerű. Inkább a kezét szoríottam a fájások alatt, olyannyira, hogy cserélgette a kezeit, mert pihentetni kellett őket
Kata!
Én biztos nem megyek vissza dolgozni, ahonnan eljöttem szülni, mivel megszűnik a cég. Viszont abba nem merek belegondolni, hogy két kisgyerekkel hogy fogok majd munkát találni. De ez legyen a jövő problémája!
Nekem szerencsém van, én nem kívánok túl sokat enni, sőt egyre kevesebbet, de ha rám is tör az ehetnék, akkor tudom kontrollálni a dolgot!
Melyik fajtát nézted légzésfigyelőből? Nekünk a Heim Pálos van (talán Baby Control a neve) és ahhoz is kaptunk oktatófilmet. Nekem pont az anyagiak kapcsán volt fura levelezésem a Madarásszal, mert szerintem sem az a legjobb, ami a legdrágább...
Elemes orrszívót megnézegetem a neten. Köszi az infot! Orrcsepet használunk, de sajnos Marci, ha taknyos lesz, akkor fejre is állhatok ömlik belőle. De talán mára már javult a helyzet
Én is sajnálom a lengyeleket
Annyira éreztem, hogy azoknak a hülye németeknek (bocsi attól, aki nekik szurkol) mákjuk lesz az utolsó pillanatban
Reditke!
Köszi a "belepoffot"!
Egyetértek Veled és amit valamelyik nap Krisszi is írt, tényleg a szüléshez való rugalmas hozzáállás nagyon sokat számít és meglátásom szerint is elengedhetetlen. Én is így megyek neki másodjára, de az igazat megvallva az esetleges császározással még nem békültem meg igazán.
A másik topikodban még nem volt alkalmam megdicsérni, de tüneményesek a Fiacskáid! Gratula Hozzájuk!!!
Viola!
Megírnád, hogy mikorra vagy kiírva, hol fogsz szülni? Esetleg a baba neme, neve már ismert? Az írásodból úgy tűnik az első babátokat várjátok. Szeretnélek betenni a táblába, de visszaolvasni nincs időm sajnos.
ja és én még nem is üdvözöltelek nálunk! Üdv és gratula!!! A képeket láttam a babaszobáról, a lámpáról, a játszószőnyegről stb. ügyes vagy!!!
Bali!
Te használtál a porszívós orrszívón kívül mást? Mert nekünk az elejétől kezdve porszívós van és tudom, hogy ez nagyon hatékony, de egyre gázosabb Marcival a dolog. Elején még elvolt csak-csak, de most már olyan erő van benne, hogy félek a pocakomat üti meg egyszer szerencsétlenül. Bár már én is filóztam rajta, hogy nem is a hangja zavarja (mert egyébként imád porszívózni
), hanem az, hogy az orrába dugom és azt ugye a másiknál sem tudom elkerülni
Mamy!
A légzésfigyelőnél nem a használatára oktatnak, hanem hogy mit is kell csinálni, ha a baba légzése leáll, azaz mit kell csinálni, ha jelez a szerkezet. Amire tényleg soha ne legyen példa!
A Heim Pálos Baby Controlhoz adnak tájékoztató kazettát
www.babycontrol.hu
Bunny!
Mi is nagyon meg vagyunk elégedve a Praxissal, ami elsősorban Győrfi doktornak köszönhető. Tényleg tüneményes!
Andriska jófej, ahogy bemutatott! Már bocsi
Képeket nem tudsz felrakni? Na nem kifejezetten a beintésről
Kullancs
Tervezed valahová elvinni megvizsgáltatni? Mert hallottam,hogy létezik ilyen, de hogy hol???
Gesztenye!
Nálunk is aludt Beni az uh-on és Ő is takarta a pofiját
Ez van! Marci is ilyen volt és egész nyugis babóca idekinn is (hozzáteszem többnyire!)
A lényeg, hogy egészségesek legyenek
Fotókat NÁlad is megcsodálnám!
Rolex!
Sajnálom a negatív gondolatokat
Próbálj felvidulni!!!
Légzésfigyelő - tanfolyam: van egy nagyon jónak tűnő tanfolyam (már az alapján, amit olvastam róla), ahol minden résztvevő begyakorolhatja próbababán az újraélesztés technikáját.
www.leghajo.hu Árban elég húzós, de...
Marci ébredezik, úgyhogy a pihimnek annyi!
Mindenkinek puszi: Melinda (30+6)