Új privát üzeneted érkezett!

Hoppá!
mensit sajnálom :cry:
Lehet, hogy jobb is ha nem ahhoz a dokihoz mentek vissza, akihez eddig jártál.
Mi szorítunk Neked, és gyere nyugodtan panaszkodj nekünk. Mi megértünk, és biztatunk, és Veled vagyunk. És hidd el ha pár hónap különbség lesz is de 2007-ben együtt leszünk mind babások :D

Jópofa a szendvicses dolog, de nálunk is szelektálna a gyerek :oops: sajt jöhetne, de abból repetázna is :lol:
Nyers zöldségnek a hagymaszárat eszik csak meg, de azt magába n és igazi büdösek tőle :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,lement ez a vendégség is és tesómék is el voltak ragadtatva a főztömtől :P :P olyan büszke vagyok,majdnem minden elfogyott....ha ez így menne még két napig tuti gurulnánk....holnap csak gyümit eszek :lol: :lol:

Hoppá,sajnálom,nyugodtan beszélj róla,ezért vagyunk....
a szendvics nagyon jól hangzik....csinálok apának egyszer reggelire,hagy legyen egy kicsit gyerek.... :lol: :lol: :lol:

Málna,ha szereti a gyümölcsleveket,akkor ne vegyél dobozosat,hanem préselj!!!Vegyél egy komoly gyümi-zöldségprést és minden reggel friss leveket csinálhatsz a családnak!!!Én is készülök venni egy jót,de olyat akarok,amibe belevághatom egészben a nagy gyümölcsöket is és különválasztja a héjat,magokat a húsától-levétől!Ha ezt issza Máté,akkor nem kell görcsölnöd,hogy egészben nem eszi meg....és még szereti is!!!

Megyek lassan aludni,délután főzés közben elkaptam apát :oops: tudtam,hogy most meccs lesz :evil: :evil: :evil: ilyen vagyok :evil:
Jó éjt mindenki!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
mi finomat főztél?
Holnap nekem is kell, de gőzöm sincs, hogy mit. :(
Na a jövő héttől meg főleg beindul a főzés. Adrika is igen finnyás nehez lesz kitalálni mi legyen az ebéd.
Lehet, hogy 2 napont süthetem a pizzát :roll: , na azt el is viselnék.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Van itt még valaki??

Kép
bea27

igen én vagyok :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea
mi van veled mostanában?
Milyen napod volt? :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jaj de JÓÓÓÓ!!Hogy te itt vagy!! :D
Semmi különös!!Befogadtam ma a kiscicát! :)
Már vettünk is neki bolhairtót a biztonság kedvéért! :) (4000Ft) :(
Veled??

Kép
bea27

Akkor csak a tied maradt a cica :lol:
Most akkor mennyi cicád Van?
Adrika is úgy szeretne, de egyszer volt viszont a német-juhász kutyánk nem macskabarát :roll: sajnos. Ugyhogy nem lehet mellé hozni :cry:
Mi jól vagyunk :lol: élvezzük ezt a szép időt, szinte egész nap kinnt vagyunk, de most még lehet is. :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jaj!!PONTOSITOK!!!!
AMIG nem találok neki gazdát addig marad csak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem kell már több!!Azt sem tudom,hogy ezeket hova teszem majd,mert Anyunak max. egy kell!!A Párom meg nemakar állatot a lakásba!!SOHA!!Holnap már hivok is egy nőt,akit REMÉLEM érdekel!!
Voltam ma az Állatorvos ismerősünknél,és Ő ajánlotta!!Ha ESTLEG nem kell neki,akkor holnap feltesszük a Netre!!Gyönyörü kiscica!!De még nagyon szivesen szopna!!Nagyon hiányozhat neki a Mamája!! :(

Kép
bea27

Ma voltál a toxo-s vérvételen, ugye? Mikor lesz meg az eredmény?

Remélem a cica-gond pedig megoldódik. Én is nagyon szeretem őket, de lakáson kívül.
Lehet, hogy ezzel nem mindenki ért egyet, de az én álláspontom az, hogy jó az állat, szeretem őket, de bizony a lakásba nem engednék be egyet sem :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én is elfogadom az álláspontodat,és igazat adok neked ebben teljes mértékben,de talán ennek a cicának ez maradt volna az utolsó napja!!Talán a holnapi napot meg sem élte volna!!Nagyon ki volt éhezve,megvolt vadulva,de a végén feadta,és megengedte,hogy elkapjuk,és "befogadjuk"!!
Ma voltam igen a Toxo..-n,és 2 hét múlva kell hivnom a Dokit az eredmény miatt!!De a Védőnő aztmondta,hogy nem lehet semmi baj,ha legalább 5 éve van meg a cica!!És nekem amióta az eszem tudom van!!Tehát.................,nem gondolok semmi rosszra!!
Ti hol álltok a baba témában??Úgy irigyellek Titeket akik kertes házban laktok,és kitudtok menni amikor csak akartok,főleg ilyen SZÉP időben!!

Kép
bea27

Lassan megyek!!Megnézem a barátok köztet,és elteszem magunkat holnapra!!Hétvége fele talán egy kicsit többet leszek!!JAJ!!A Fenét!!Jut eszembe,hiszen Apával kifestjük a szobánkat!!Na mindegy!!Azért majd még addig úgyis jelentkezem!
Kiváncsi vagyok,hogy a Dóri hoz-e holnap képet!!REMÉLEM!!!Ne már csak az Enyém legyen fennt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Bizony szuper dolog a kertes ház :lol:
Igaz, hogy nem a sajátunk, de nem baj, anyósommal meg már "összecsiszolódtunk" :wink:
A ti saját lakásotok, az kertes lesz, vagy még nem tudjátok?

Baba-téma ma vagyok 15. napon :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Az tök jó!!Az félidő!!És Te meg itt vagy??Én nemtudok neked gyereket csinálni!!Gyorsan FUSS neki Apának!!!!!! :oops:
Nekünk ez mégcsak egy LAKÁS lesz,de utána rá nemsokra mindenképp akarunk egy kis kertes házikót!!!
De az még nagyon távlati dolog!!Talán majd,ha a baba 2-3 éves lesz!!

Kép
bea27

Úgy látom,hogy Te elmentél!!!! :(
Na mindegy!!Jó éjt!!Legyetek jók,és ÉLVEZZÉTEK JÓL EGYMÁST!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Puszi,Bea

Kép
bea27

Szia Bea !!
Itt vagy még?
Kis_plutó?

málna2162

Málna!!Te még nem alszol???

Kép
bea27

Meli

Van gyümölcsprésem.Lelkesen préseltem neki kb.egy hónapig,azóta pihen a szerkezet.Csak nagy ritkán veszem elő...Elég macera...nem megy olyan tisztán a dolog mint ahogy a reklámban mutatják...

málna2162

De már aludtam,csak Máté mellett a kiságyban és igencsak kényelmetlen...
Megnyugodtál a múltkori írásod óta?!Van egy topic itt a bneten.Megkeresem,érdemes elolvasnod

málna2162

Meli már rég nincs itt!!!!Mi van veled???

Kép
bea27

Na elköszönök, lassan vége a meccsnek is és apa az enyém lesz :lol:
Jó éjszakát kívánok nektek!

Málna
nekem is van gyümölcscentrifuga, de csak a spajzpolcon porosodik. Annyit kell mosogatni utána :(

Na, léptem

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ird meg!!kiváncsi vagyok rá!!De mivel is kapcsolatos a téma???
Teljesen lenyugodtam,ahogy megláttam a picikémet! :D

Kép
bea27

Plutó!!Jó éjt!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
bea27

Plutó!!Jó éjt!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
bea27

Nekünk is van még gyümölcs centrifugánk is!!Nem egyszerü elmosogatni (kézzel),de azért megoldható!!!
Meg még van narancs-citrom présünk is!! :D :D :lol:

Kép
bea27

Babanet Társalgó ; Várandósság; Munka és terhesség - mikortól tanácsos otthon maradni

Itt írnak mindenféléket ,az azóta már anyukák.Nagyjából ugyanazaokat amiket mi mondunk neked (nektek)az idegeskedésről,a stresszről.Hátha így komolyabban veszed.

málna2162

A Dokim tökre nem örül neki,hogy még ITT dolgozom,mert szerinte ez "veszélyes" ez a munkahely!! :(
Márcsak a jövőhetet kell kibirni,és FINITÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

Kép
bea27

Fáradt vagyok.Tanulok.Apa elment konresszusra és csak szombaton jön haza :cry:
Vasárnap elvérzek :D és jövőhéten már indulhat is a babprogram!

Ha minden simán megy akkor júli 11.-én végzek a fogorvossal.Utánna már csak havonta akarok vissza menni.Remélem úgy lesz ahogy Móricka elképzelte...

málna2162

Szerintem sem túl jó dolog.Főleg abbanaz időbeosztásban ahogy te dolgozol.Reggeltől estig.Nem azért de az anyóspajtinak tudni kéne ezt ,benne van a munkajogban is.És ott nem számít a családi hova tartozás :shock:

málna2162

Miért is ne lenne ÚGY???Csak akrni kell!!Vagy ez gyenge duma??
Belenéztem,de nincs türelmem most ezekről olvasgatni!
Majd,ha egy kicsit több időm lesz!
Olvastad az árva cicás történetemet??

Kép
bea27

Már az első kezelés is csúszott...
Tegnap mentem előszőr .de nem tudták megcsinálni a fehérítést mert kicst vérzett az ínyem...
Hétfőn megyek megint.Így minden tolódik egy hetet.

Olvastam...hát tudod annak is adnék egy kis mérget aki a cicáknak adott...

málna2162

Hidd el,hogy az "anyós" akarja a legjobban,hogy elhúzzak onnan!! :( :evil: Vén k..va! :evil:
Neki is kezdődik a programja!!Még reménykedik valamiben!!Ma látam meg egy papiron,hogy 1994 óta gyötri magát a hülye beavatkozással!!Sőt!!Már kapott is az egyik barátnőjétől is petesejtet!!BITCH!!!Érted ezt angolul??

Kép
bea27

(Értem)De a barátnő is az!!Majd együtt nevelik fel?!

málna2162

Végül is nem is biztos,hogy meglettek mérgezve,mert akkor ez a kicsike miért maradt meg?De az is lehet,hogy meg lettek mérgezve,és Ő már ne szopizott mérget a Mamájától!Itt fexik a cicahordozóban!Már bele is kapartam az alomba a lábát!!És jelentem utána MINDIG 2-szer megmosom a kezem!!Magamhoz nem veszem!!Ügyi vagyok?? :oops: 8)

Kép
bea27

Inkább pszichológushoz kéne mennie...úgy tűnik identitás zavara van...de lehet,hogy inkább tudathasadása.
Nincs valami a múltjában amit ezzel akar jóvá tenni,nem gyötri valami lelkiismeret furdalás?!

málna2162

Szerintem pénzért csinálja,mert ezért még pénzt is kapnak az ilyen nők!!HIHETELEN!!! :x
Lassan megyek!!Jól megszivattak,hogy nem megy a metró a Batthyány-ig,mert 3 féle busszal kell mennem!! :( :(

Kép
bea27

Szerintem csak egyszerűen szar anyja volt a fiainak!!El sem hiszed,hogy MENNYIRE szeretnék mindenféle kapcsolatot Vele megszüntetni!!Már annyira fáraszt a hülye dolgaival!!űNa megyek,mert Apa lekapcsoltatta a villanyt!!Tv kikapcs,mára ennyi!!Holnap,ha tudok jövök!!Majd küldök magamról képet neked,de szerintem csak a mail-edre,mert nemakarom,hogy megismerjenek "esetleg" a kedves öregasszony 20 éves barátnői!!Mert olyanok is vannak!!Ezzel is magán akar fiatalitani!! :evil:

Kép
bea27

Tegnap én is BKV-tam!Két év óta előszőr.Olyan jó volt kicsit kiszakadni otthonról egyedül...
De nem semmi ez a közlekedés!1 órára mentem a fogorvoshoz.12 -kor szálltam fel a 3 -as metróra az Újpetvárodskapunál (Ott hagytam akocsoit a prkolóban)és fél 1 kor már a várban voltam. :wink:

málna2162

Na megyek aludni én is.Most nézem csak milyen kavarodás van a betüim között...Úgylátszik alszom írás közben...
Jó éjszakát mindenkinek

málna2162

Tudhatsz valamit,ha ilyen gyors voltál!!Mi nyitott ablaknál alszunk már egy jó ideje,de mond meg,hogy kinek jut eszébe ilyenkor telebűzölögtetni a szobámat undoritó odaégett hagyma szaggal!!Mindjárt megyek hányni!!!

Kép
bea27

JÓ éjt!!!Szép álmokat!!! :D
Puszi,Bea

Kép
bea27

Ismerős...Mikor Zuglóban laktunk, ott is az alattunk lakó gasztomókus mindig éjszaka állt neki főzni...De legalább tudott volna.... :wink:

málna2162

Kép

málna2162

Sziasztok!

Bea27!
Kitartást az anyóshoz ha szar a kapcsolat úgyis megszakad.

Málna!
Tegnap a gyerek dac korszákáról kértél tanácsot én csak olvastam semmi ötletem nem volt. Éjszaka már azzal álmodtam, hogy a sógornőm gyerekére vigyázok mindenre felmászott rosszalkodott s én nem tudtam semmit se tenni csak tehetetlenül néztem s be is szóltak, hogy így akarok anya lenni :(
Azt hiszem most egy kicist össze kell szednem magam még 18 éves koráig.:)

A hétvégén megyünk Badacsonyban uncsitesós tali lesz. Tegnap beszéltem unokatesómmal veszélyeztetett terhes, mert a méhszájon tapadt meg a baba. Ott van még egy 2 éves örödfióka, majd megkérdem tőle, s ő is mondta, hogy lehet gyakorolni , ők még nem tudják, hogy nálunk is lesz, nem is fogják, mert a másik uncsi tesóm rákos volt s 2 éve tünet mentes s még 3 évet kell várnia a babára s kivan borulva a témától mert körülötte mindenki terhes. Így nem akarok neki fájdalamt okozni.

Kitartást a pesti közlekedéshez ebben jobb vidék.

Üdv mindenkinek!
Bocsi, hogy külön nem írtam.

A karom mint a narkózik tiszta lilla hosszú nyáriba járhatok nehogy lebukjak itt a cégnél :((
Tegnap visszamentem kaptam egy fecnit semmi értékhatárral csak eredények kínaiul ránéz semmi baja ennyi volt. Az eredmény egy Á4-es lap tizedén volt rajt egy hosszú csík röhejes.

Szép napot mindenkinek itt süt a nap!

Kép
nika04

Jó reggelt Mindenkinek!
Megint itt vagyok ha nem baj, alig bírtam visszaolvasni mióta nem voltam.Köszi a sok tanácsot hőmérő ügyben.Három napja pontosan mérem és 36,5 lett mindig.De nem tudom meddig bírom felkelés nélkül. Lehet hogy én is a természetre bízom a dolgot és abbahagyom a méregetést.Úgy várom már az augusztust.

Szia Bea27, gratulálok a babához, de a macskával vigyázz! Nem akarlak megijeszteni, de nekem is azt mondták, hogy nem lesz semmi baj, és mégis beteg lett a babám.DE nem biztos, hogy állattól, szóval a lényeg, hogy nagyon vigyázz magadra és a babódra.Most készülök a Czeizel doktorhoz, hogy kell-e genetikai vizsgálat.

Málna, ha elkezdem a babagyártást felteszel a táblára engem is?

Üdv.Mamen
mamen

Szép jó reggelt mindenkinek!

Bea!
Pénteken mindenképp megpróbálok képet felrakni.Már nagyon várom.Csak egyet kell aludnom :D
Rendes tőled,hogy befogadtad azt a cicust,és ügyi vagy,hogy nem szeretgeted túl közelről :)
Jó neked,hogy már cssak egy hetet dolgozol.Nekem még kettőt kell :cry:

Málna!
Akkor már nem sokat kell várnotok,és beleadhattok anyait,apait :D

Nika!
Nekem is olyan volt a kezem,aggódtam is,hogy a főnököm meg ne lássa :roll:
Jó az uncsitesós tali,megértem,hogy így nem mondjátok el,bár előbb-utóbb úgyis kiderül.

Kis_Plutó!
Kitartást a nyári főzöcskézéshez.

Hoppá!
Szerintem minél előbb próbáljatok bekerülni az új dokihoz.Jó ötletnek tartom,hogy váltatok.Remélhetőleg minél előbb meglesz az eredménye :D

KépKép
takido

Szia Mamen!
Szomorúan olvastam a veled történteket. :cry:
Azt tanácsolom,hogy a hőmérőzést ne hagyd abba.Beának,és nekem is az első hőmérős hónapban sikerült.Sok információt lehet szerezni belőle.pl.hogy volt-e pé,+látod,hogy egyáltalán érdemes-e reménykedni,van-e esély abban a hónapban a babára+tudod,hogy mikor érdemes tesztelni.

KépKép
takido

Szia Takido!
Köszi a bíztatást, remélem tényleg sikerül elsőre nekünk is (megint).Már nagyon vágyom rá, hogy megint gömbölyödjek, olyan büszke voltam magunkra.
Te hogy viseled?Látszik már valami?
Jaj, elkésem,most megyek vidékre.Hétvégén jövök.Üdv.mindenkinek
Mamen
mamen

Mamen!
Köszönöm,egész jól viselem.Néhe úgy látom,hogy nőtt már picit a pocim,néha meg úgy,hogy nem.Naponta változik.A férjem szerint már látszik :D

KépKép
takido

Jó reggelt mindenkinek!
Már fél órája pörgetem az egeret, már nem is emlékszem az elejére a leírtaknak :oops: .
Meli: nem lehet hozzád befizetni ebédre, bár a fölöd kilók most nem hiányoznak rólam?! Ov tesztet csinálod még? Pozitív? :roll:
Dóri: de jó akkor már neked is csak 2 hét munka és utána egy kis nyugalom! Ugye próbálsz képet feltenni majd? :D
Nika: nem borogatod a kezedet, vagy kenegeted valamivel, hátha gyorsabban felszívódik?! Te meddig szeretnél dolgozni?
Bea: én imádom a cicusokat és ha nem lenne 1 állandó és két bejárós macsekom el is kérném tőled ezt a cicust. Nagyon tetszik, hogy ilyen állatszerető vagy , vajon akkor Anyóska miért nem jön be neked? Ő is olyan kis elesett :shock:
Málna: én nem vagyok híve az erőszaknak, de néha biztos nem árt rácsapni a kis kezére, főleg ha az ételt dobálja. De ezt te jól megoldottad, azzal, hogy elveszed ilyenkor tőle az ételt, hátha ez hat a kis csibésznél. Végülis jobb a szelíd erőszak.
Mamen: szerintem is van értelme legalább 1-2 hónapig mérni a hőt, én pl. most fedeztem fel, hogy 2. ciklusban is kisértetiesen hasonló a hőgörbém, mint az első :shock: :lol: Így legalább tudom mikor kell Apát megerőszakolni.
Apropó, Meli ezért olyan finom a főztöd,nem? :wink:
Plútó: szép szinetek lehet, nagyon szépen süt a nap mostanság. Az én ruhatáram is nagyjából már csak egy pár nadrágból és pólóból áll, nagyon nehéz normálisnak mondható cuccokat kapni, vagy lehet, de azt meg nem az én pénztárcámnak találták ki. Nekem még gyümölcscentrifugám sincs :wink: Bezzeg Beának: neki még citromfacsarója is van :twisted: :D
Hoppá: mondtad, hogy ne sajnáljunk, én nem is foglak csak azt sajnálom, hogy megjött,de talán mostmár felgyorsulnak nálad is az események, ha elmész másik orvoshoz és a BMC-ben elég gyorsan haladnak a vizsgálatokkal! :)
Icus: elromlott az idő nálatok? Mostanában nem jelentkezel?
Gabi: nálam mindig itt a vonalzóde lehet, hog nem kedvel engem a rendszer és azért nem jelenek meg nála sokszor :(
Na vége a litániámnak, akinek nem írtam az se haragudjon nagyon, rá is gondolok! :wink:

Andi
candi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?