Jó reggelt mindenkinek!
Már fél órája pörgetem az egeret, már nem is emlékszem az elejére a leírtaknak
.
Meli: nem lehet hozzád befizetni ebédre, bár a fölöd kilók most nem hiányoznak rólam?! Ov tesztet csinálod még? Pozitív?
Dóri: de jó akkor már neked is csak 2 hét munka és utána egy kis nyugalom! Ugye próbálsz képet feltenni majd?
Nika: nem borogatod a kezedet, vagy kenegeted valamivel, hátha gyorsabban felszívódik?! Te meddig szeretnél dolgozni?
Bea: én imádom a cicusokat és ha nem lenne 1 állandó és két bejárós macsekom el is kérném tőled ezt a cicust. Nagyon tetszik, hogy ilyen állatszerető vagy , vajon akkor Anyóska miért nem jön be neked? Ő is olyan kis elesett
Málna: én nem vagyok híve az erőszaknak, de néha biztos nem árt rácsapni a kis kezére, főleg ha az ételt dobálja. De ezt te jól megoldottad, azzal, hogy elveszed ilyenkor tőle az ételt, hátha ez hat a kis csibésznél. Végülis jobb a szelíd erőszak.
Mamen: szerintem is van értelme legalább 1-2 hónapig mérni a hőt, én pl. most fedeztem fel, hogy 2. ciklusban is kisértetiesen hasonló a hőgörbém, mint az első
Így legalább tudom mikor kell Apát megerőszakolni.
Apropó, Meli ezért olyan finom a főztöd,nem?
Plútó: szép szinetek lehet, nagyon szépen süt a nap mostanság. Az én ruhatáram is nagyjából már csak egy pár nadrágból és pólóból áll, nagyon nehéz normálisnak mondható cuccokat kapni, vagy lehet, de azt meg nem az én pénztárcámnak találták ki. Nekem még gyümölcscentrifugám sincs
Bezzeg Beának: neki még citromfacsarója is van
Hoppá: mondtad, hogy ne sajnáljunk, én nem is foglak csak azt sajnálom, hogy megjött,de talán mostmár felgyorsulnak nálad is az események, ha elmész másik orvoshoz és a BMC-ben elég gyorsan haladnak a vizsgálatokkal!
Icus: elromlott az idő nálatok? Mostanában nem jelentkezel?
Gabi: nálam mindig itt a vonalzóde lehet, hog nem kedvel engem a rendszer és azért nem jelenek meg nála sokszor
Na vége a litániámnak, akinek nem írtam az se haragudjon nagyon, rá is gondolok!