Sziasztok!
Enci, akkor ez már nagyon izgi időszak!
Drukkolok, hogy Dorenhez hasonló szép szülésed legyen!
Jó Neked, mindjárt találkozhatsz a pocaklakóddal! Jó kíváncsi vagy már, mi? Elcsöndesedett már? Kisfiú, kislány lesz vagy még meglepi?
Aztán jelentkezz ám, imádjuk a szüléstörténeteket! Jó megkönnyezni őket!
Zsófi, miért mondta a Judit, hogy ne szülj az ügyeletesnél? Vagy nem indokolt? Szorítok, hogy találj egy rendes, megbízható helyettest. De azért inkább annak szorítok legjobban, hogy a dokidnál tudj szülni. Beszéld meg Samuval, jó? Miért ne maradna még benn 5 és fél hétig? Még az is lehet, hogy a szülinapomon fog születni a fiad?
Részvétem, hogy még mindig melóznod kell...
Hogy bírod, nem is értem!
Niki, voltál végül Te is tegnap?
Inari, mi járunk már az előkészítőre.
Most voltunk másodszor. Szerintem nagyon klasz, jó az előadó és a férjemnek is nagyon hasznos volt. Nagyon ajánlom Nektek is! Ugyan nekem van ott most az egyik legkisebb pocakom, de nem bánom és senkit nem zavar. Így is meleg van a könyvtárban, nem akarom megvárni ezzel a kánikulát. Akkor rosszabb lesz végigülni, meg felmászni a Jánoshoz. Így 30 hetes korunkra befejezzük. Most meg egészen jól vagyok, ezt gyorsan kihasználom. A tegnapi is szuper volt.
Gyere Te is, akár már a jövő héten! Bármikor becsatlakozhatsz. És kb. 3 hét múlva benézünk a szülőszobára is. És hát az sem mellékes, hogy megismered a Jánosos szokásokat és a helyszínt.
Én is mindig zavarban vagyok a másik topikban, hogy jó-e, ha leírom babás élményeimet... Annyi fájdalom jutott ott most sokaknak.
Egyébként ha van kedved, nézz be a 2006 őszi babás topikba is, nagyon jó fejek a csajok és rengeteg infot kicserélünk, mit, hol, mennyiért lehet kapni, szülésfelkészítős tapasztalatok, stb.
Azért akkor már szépen alakultok babacucc ügyileg Ti is.
Nekünk pelenkázós kombi kiságyunk van, családi örökség. Meg sok mindent kapunk a húgoméktól: kád, állvány, mérleg, apróságok féső, kisolló, hőmérő, stb. A múlt héten sikeresen megvettük a babakocsinkat is: végül Pierre Cardint vettünk 25000-ért. Nagyon örülök neki, kétfunkciós, mindent tud, ami nekünk kell: átfordítható kar, bolygós kerék, vízszintesig fektethető, stb. Csak 10 kg, könnyen összecsukható és bár nem ez a legfontosabb, de még szép is.
Javaslom, nézz el a Lehel úti Babadiszkontba, sok minden van olcsón. Mondjuk elég kicsi és zsúfolt üzlet, de lehet jó babarucikat találni olcsón. Pl. én ott vettem galléros kisingeket 800-ért. Máshol hiába kerestem hasonlót égre-földre. A babaruhákat hajkurászom egyfolytában, amíg még könnyű a mozgás. Már sok minden van, kombidresszek és rugik már nagyjából megvannak. A C&A-ban is ki lehet fogni akciósan szép cuccokat, pl a múltkor 2 kombidresszt kaptam 1000-ért és szépek, jók. És irtó aranyos rugik is voltak. Amivel bajban vagyok, hiába keresek olyan őszre való kiskabátot, amit elképzeltem. Kapucnisat és ujjnál jól bevarrtat, hogy ne csússzon fel. Egyelőre nem találtam. Persze még van időm.
Itt Budaörsön a Kenguruban is szoktak lenni jó akciók, szép plüss hosszú ujjú rugikkal... Ja van játszószőnyegünk is, a Baby Outletben sikerült kifognunk 4900-ért akciósan. Most ugyanaz 8000 még mindig akcióban. No azt sem hagytuk ott. Tudom tök hülye vagyok, de annyira élvezem, azt szeretném, ha mindene meglenne!
Remélem, nem untattalak!
Sajnos bébiruhákat nem nagyon tudunk a húgoméktól kapni, mert ott két kislány van, nekünk meg ugye fiúcskánk érkezik. De jó befektetés, mert úgyis 3 gyereket szeretnénk, és a tesóméknál is most készülődik a harmadik.
Ez a bécsi dolog az én fantáziámat is mozgatja.
Ja komód helyett végül párocskám épít egy szekrényt a babánknak, nagyon aktív munkában van, remélem csoda szép lesz!
Meséljetek Ti is!
Zsófi, ez a bécsi üzlet ez mindig olcsóbb vagy most akciók voltak és azt kell figyelni?
No befejezem, mert nagyon hosszú lettem.
Szép napot Nektek sok napsütéssel és sok babamozgással!
Melinda