Na sziasztok,
hétfő óta eljutottam odáig, hogy most írjak...
Még a talis képeket át sem tettem a gépre, amint ez megtörténik, majd kiteszem őket. De asszem én tényleg elbújhatok mögöttetek, mert annyira jók a képek. Én is megköszönöm, ha külditek őket emailben.
Amúgy mi a taliról 6h-ra értünk haza, és én is , meg Marci is úgy aludtunk éjjel mint a bunda. Azért volt jó nagyon a tali - mindamellett, hogy ismét királyul éreztem magam - mert így Marxi végigaludta az éjszakát. Meg anya is.
Szóval mennnnnnnnyyyyyyünk még!!!!
Jövő héten már Gabi és Ilba is lesz, és ha pénteken megyünk talizni, akkor Natasa is már itthon lesz Harkáényból. Na, mit szóltok? Jövő péntek?
Ja azt nem is mondtam nektek. Ugye voltunk dokinál hétfőn a tali előtt. Dokinéni megnézte a fütyköst, és mivel egy-egy csepp mindig bennmarad pisilés után, ezért írt beutalót a sebészetre, hogy nézzék meg, mert őis nagyon szűknek látja.
Na ma elmentünk a Beteshdába, nagyon ari sebészbácsinál voltunk, és aszonta, hogy ez így teljesen normális, sok kisfiúnak ilyen, egy kicsit minden este huzogatni kell, de csak kicsit, és ezzel megvan az inger, és segíti a letapadás megszűnését majd amikor már nagyobb lesz. Ettől megnyugodtam. Azt mondta, hogy kb egy-másfél év alatt szűnik meg majd magától ez a letapadás.
Amúgy minden okés volt. Én meg megnyugodtam, hogy nem kell most semmit sem csinálni.
Aztán, mivel ott voltunk a liget mellet, most jöttünk haza egy nagy-nagy sétából....Jó volt nagyon. Még egy srác is leszólított, aki segített a lépcsőn felvinni a babakocsit.
Dia,
ugye mondtam én!!!! Amúgy mi volt a vizsgán? Ügyi voltál, ugye?
Sajtine,
ugye te is ügyi voltál, és legalább 5-ös lett az államvizsgád?
Natasa,
irígy, hogy elutaztok. Néztam az időjárást, 30-35 fokot mondanak jövő hét szerdáig. (kivéve most a hétvégét, akkor esni fog) Lehet mi is lemegyünk pár napra Sarudra, de nem biztos, attól függ, hogy Apa hogy tud elszabadulni....
Tücsökmami,
neked meg jövő héten oda kéne adjam a kiscipőt...
Mamacka,
egyszerüen nem tudok betelni veletek! Nagyon harmónikus a családotok, mindenféle lakás, meg após problémák ellenére! Lenyűgöző volt a szeretetsugárzás belőletek.
És tök jó, hogy Ádám is eljött! És elnézést utólag is, amiért a beszélgetést félbeszakítottam a telefonnal, és utána már nem is tértünk vissza a hajós témára.
Édesség: Nekem a napi adagom egy túrórudi (de nemám a kicsi - az óriás!) meg két kinder bueno. időnként Danett krém, ill. A Milli túróvarázsa....meg néha egy kis epres-joghurtos milka. Meg szoktam rendelni aranygaluskát is....NA jó abbahagyom, mert ez már durva így leírva is...és ha tudnátok még mennyi dolog jutott eszembe. Hát persze hogy ezek után megkérdezik tőlem, hogy jön már a ketteske....
Eszti,
nekem sem sikerült a kóstoló, biztos a király kekszem miatt
, de legközelebb nem hagyom ki. Bár a mazsola nem erősségem....
Vuka, Petra mennyire cuki ezeken a Kolpingos képeken!!!! Meg egyébként is nagyon édibbaba!
Cooolasa,
Noémi egy angyal. csak így egyszerűen. nem tudok többet hozzátenni. Kéretik angyalként kezelni ezentúl, és nem bezárni, nem peckelni a száját, és talkaríttatni...vagy az Szonja? Na őt sem kéne ám!!!!
Omo,
a druszánkat is úgy csodáltam. Meg téged, hogy ilyen pinduriként elhoztad...
Tényleg gyertek gyakrabban, és írjatok is, és talikra is gyertek.
Mancsék, Peti a mókamester. Nagyon cuki. De a képeken is szinte mindig ugyanolyan arcot vág, mint az anyukája. Vagy ez csak nekem tűnik így? Olyan mintha tényleg az alteregója lenne a mamának...
Én nem nagyon tudtam enni semmit, amíg Marci 3 hónapos nem lett. Azután meg mindent, ami csak szemszájnak ingere.
Mindent egyél szerintem ami jól esik, és nem látod, hogy fájna tőle a pocak. Én ettem epret is, de napi 5-6 szemnél többet nem. pedig én is félkilókat szoktam bevágni...
Na megyek, mert felébredt a prücsök....
Majd talán este fel tudom rakni a képeket....