Új privát üzeneted érkezett!

A talis képek:
Teljes méretben megtalálhatók a www.kep.tar.hu/bbabak címen a tali 2006.06.12. galériában.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!
Most tényleg nagyon gyors leszek mert olyan fáradt vagyok,hogy lefordulok a székről és holnap vizsgázom.
Szóval ma az anyucit Szorcsik Viki játszotta(Jóban rosszban főnővér),szupi csajszi!!!!

Mancs!
Szilárd is szupi pasi(élőben is)nagyon közvetlen,egy asztalnál ebédeltünk stb....De így pár centi közelségből felfedeztem,hogy erőssen őszül(de Neki még ez is jól áll :lol: :oops: ).

Nos kedves anyukák!Aki szeretné,hogy a csemetéje sztár legyen :lol: :lol: ,az ide az "ügynökünkhöz"küldhet képet a lurkóról és az adatait.
gyermekmosoly1@t-online.hu
1db(de lehet több is)levelezőlap nagyságú portré(arckép)fotó.A gyermek teljes neve,címe,szül.ideje,helye,mobil és vonalas tel.szám,szeme,haja szine,ruha,cipő mérete.
Sok sikert mindenkinek! :wink:
Ahogy elnézem a képeket (amik NAGYON JÓK!!!!)lesz itt még pár sztár gyerkőc. :lol:
Mindenkinek pussssssz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Először is nagyon jók lettek a képek a találkozóról. Mindenkiről készült egy-egy jó és jellemző kép. :D

Másodszor, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni és mégcsak szólni sem, hogy nem megyünk. De a mentségemre szóljon az, hogy megpróbáltam megakadályozni egy kezdődő mellgyulladást. :?
Igen, jól olvastátok, Andris majdnem 7 hónapos és ellustult a hozzátápitól, így nem szívta ki rendesen, s elkezdett becsomosódni vasárnap reggelre, majd nagyon fájni, hétfőre meg már hőemelkesésem is lett. A csomókat ugyan kiszedtem, de a fájdalom miatt elmentem dokihoz, de szerencsére nem kell antibiotikumot szednem. S pont tegnap úgy éreztem magam, mint egy hulla. Egész nap feküdtem, amikor csak lehetett.
Így gondolom, megbocsátjátok az elmaradást, de ígérem, legközeleb megyünk. 8)

Dia!
Gratulálok a filmezéshez! :)

Kép Kép
Kép
vvolga

Mancs
Kedves vagy! :) Köszönjük! :) :) :)

Hoztam képeket... :)

Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Júniusban a vendégségben be kellett gyújtani a kandallóba... :( :( :(
Kép

Budapest
Kép

Jó éjjszakát
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szép jó reggel mindenkinek!

Coolasa!
No comment! :wink: Örülök, hogy a dokinéni és védőnéni körbejárta a témát :) Ééés, hogy hízott azért, nagyon ügyes.

Lányok, a képek fantasztikusak, a hangulat ami árad belőlük irígylésre méltó, de ettől függetlenül a következő talira sem biztos, hogy elmegyünk. Mindenki olyan jól néz ki, én meg a mázsámmal... :cry: :oops: Szétfolynék a pokrócon.
Mamacka képei ismét nagyon szépek, bááár a többiek se panaszkodhatnak!

Dia!
Domihoz nagyon nagy gratula még1x is! Hát igen, van ebbena kissrácban valami, valami ami mindenkit rabul ejt! :wink:
Hirtelen elgondolkodtam, hogy ismét benevezem a fiúkat, de azt majd még melátom.

Új védőnénit kaptunk, most hogy elköltöztünk. kb 2-3x volt itt még az első hónapban, de se nem hív, se nem jön azóta. A régi védőnéninket nagyon szerettem, tisztában volt minden hülyeségemmel és a hajlamommal, hogy szeretem elfelejteni az oltási időket. Mindig felhívott az oltás esedékessége előtti héten, hogy jövő héten oltás... Most nem a védőnőn múlt, hogy elmentünk a 2 hós oltásra, na de a Daninak járó 18 hónapos szuriról nem tudtam! Nem baj, még úgyis taknyos. Persze velem együtt már április óta, mikor múlik már el? nem is én vagyok az érdekes, hanem a gyereket ne kéne már állandóan pórszívózni, szegénykét úgy sajnálom már.

Úgy nézem ma is jó idő lesz, úgy látszik végre itt a nyár, csak el ne kiabáljam.:))))))

puszi és szép napot

Kép
sasha

Coolasa, ééééértem én, éééééértem, nem kell nagybetűzni :), legközelebb tuti enni fogsz a sütimből.
... Upsz, ezek szerint akkor is kell majd sütnöm.... :lol:
Majd akkor browniest viszek, abból asszem verhetetlen vagyok. :)

Sasha, na nemááááá, hogy ne gyere és ne egyél majd a sütimből. :)

Tényleg mikor is találkozunk legközelebb? Jövő héten esetleg?

Mimikri fiú nagyon édes még mindig. :)

Na pussz
Vendég

Halihó Mindenkinek!

Pocsék éjszakám volt, rengetegszer kellett Petrához felkelnem. Most meg visszaaludni se tudok, mert du. vendégek jönnek és addig nem ártana kitakarítani. Lehet, hogy ez az éjszakai ébredezés a tegnapi oltás utóhatása volt? Pedig tegnap viselte a legjobban. Megdícsérték a kisaszzonyt, hogy igencsak jó husiban van. :wink:

Esztipeszti akkor a következő talira is mindenképpen menni kell, mert olyan sütit még nem ettem és most nagyon kíváncsivá tetté (meg éhessé, megyek is reggelizni).

Vvolga természetesen így megbocsátunk, hogy nem tudtál jönni, aztán most masszírozgasd rendesen a melleidet.

Na most megyek, mert sok a dolgom, de ha lesz időm rakok fel majd képeket a Kolpingos hétvégéről. Addig is ízelítőül:
Kép

Dia gratula Domihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kicsit irigykedem, hogy kikkel hoz össze az élet :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Vuka, nagyon aranyos a kis "bohóclány"! Komolyan ha nem láttam volna Petrát a talin sírni azt hinném, hogy ő még rosszkedvűen is mosolygós :) Egyébként már ki akartalak kérdezni a Kolpingról, de mégsem oda megyünk. így van ha az ember nem egyedül hanem a barátokkal szövetkezik, de azért remélem az általunk választott hely is jó lesz. Kolpingolunk majd jövőre :lol:
Mamac, nagyon jók a képek, de ezt többé nem írom. Ezt a mondatot tedd minden hsz-om elejére :) Aron legény nagyon formás baba! És nagyon tetszik nekem a kötött kabátkája! Szonjának most gyártok egy kis kardigánt, de lehet ki kell fejtenem és nagyobbra kötni, mert elfelejtettem, hogy bolondgomba módján cseperedik :shock:
vvolga, te jó ég! Én naívan azt hittem, hogy mellgyuszi csak az elején léphet fel, de hogy még hét hónap múlva is fenyeget. A lényeg, hogy nem lett belőle igazi kín! Ügyes vagy a csomómentesítésben! Akkor most kicsit lefejsz vagy hogy oldod meg? (Hideg túrós pakolást szoktak javasolni. Nem népszokás egy dúla mondta meg azt hiszem az LLL-en is olvastam, de ez már nem fix.)
N

Kép Kép
natasa1975

Hali!

Áronnak nem semmi pocakja van. Jó kis husika :D :D

Sasha:
ne csináld már, engem sem néznek ki a többiek (legalábbis remélem :) ) pedig 20 kg többletem van, én vagyok a legötyébb (majdnem) állandóan jár a szám (és biztos hülyeségeket is beszélek :P)

Natasa:
akartam mondani, hogy tényleg látszik, hogy fogytál, és ti Szonjával együtt kifejezetten szépek vagytok. Neked olyan múltszázadi romantikus arcod, szép hajad, Szonjáról nem is beszélve. Ez most nem puncsolás, de tényleg jó volt nézegetni a rólatok készült képeket.

...na jó ezzel nem azt akartam mondani, hogy a többiek nem szépek... :lol:

Wolga:
kicsit rátok jár a rúd mostanság, de gyere a legközelebbi talira, és majd helyrerántunk :lol: egyébként mi lesz a nyelvlenövéssel?
én hülye meg elfelejtettem megkérdezni a dokinénit a mienkről.

Eszti:
te meg csak sütöd itt a sütiket és bűnre csábítasz minket :roll:
jó neked hogy a szopival mennek le a kilók. nekem ez a 2. hónapig volt, azóta feljött vagy 6 kg, de már inkább rá sem állok a mérlegre.

Coolasa:
én nagyon egyetértek azzal, amit írtál. Most amikor tancsadáson voltunk, összefutottam a házunkban lakó csajszival, akinek kb 1 héttel később született babája, mint nekem. Dettó úgy volt mint te, ő is fagyasztott stb. és a kislány ilyen édes kiscica volt, nem akart hízni. Neki a 4. hónapban kezdték a tápit, hogy hízzon egy kicsit. Mintha kicserélték volna a kiscsajt, már majdnem akkora mint Gergő. És ugyanúgy szopizik, ugyanannyit mint előtte (jól kifaggattam) de abszolút igényli a tápit, azt is habzsolja. Szóval, bár tudom, hogy nem teszed, de ne aggódj. Egyébként nekem nagyon tetszik a hozzáállásod a babaneveléshez, hiába más a te véleményed.....
Más. Vettem biokarotint, amit írtál egyszer, de ha nem leszek barna...... akkor jön az, hogy mit érdemel az a bűnös?.... :P :P

hát hirtelen csak ennyi
Vendég

Tücsökmami, te kezded az önbzalmi nevelésem? :D A bogyókról (Bio-Karnitin) majd írd meg a tapasztalatod, mert Coolasa írása után én is kedvet kaptam hozzá. Főleg, hogy olvastam, hogy napallergiára is jó. Nekem meg tiszta ekcémás volt az arcom az első idei naptól. Azóta jobban félek mint Szonját féltem. Remélem nem az én bőröm örökölte, noha a fehérsége erre utal,...
Holnap megyünk gyógytornára. Hát, nagyon kíváncsi vagyok! Azt tudom, hogy nem mosolyognak ott a gyerekek :( De, én a szurikat is jól viselem, igaz Szonja is. Majd beszámolok.
N.

Kép Kép
natasa1975

Már most nagyon élvezte ott a játszóteret
Kép Kép
Mindenki gyereknek érezhette magát
Kép

Anyósom kért kengurut, de hordozót adtak neki, azért kipróbáltuk egy körre a szobában, amit nagyon élvezett a kiscsaj
Kép

Petra letámadta a kezemben lévő körtét és nagy élvezettel szopogatta
Kép

Apósom ezen felbuzdulva kipróbálta szőlővel is, ami ugye savanyú, de mi jót röhögtünk a fintorokon
Kép

Ott sem hagyhattuk ki a babaúszást
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Nekünk olyan rohadt lassú itthon a net, hogy még javában a Kormi képeit tölti... :evil:

Eszti,
elküldenéd nekem a Brownies receptet? Mert én eddig csak a Stahl Juci-félét csináltam. Az tök jó, baromi gyorsan megvan, de mégsem az igazi... Nekem legjobban még mindig a Burger Kingben kapható ízlik :shock:

Vvolga,
gyógyulj meg, masszírozgass és borogass ezerrel! :wink: Aztán legközelebb már jó lenne Titeket is személyesen megismerni :)

Dia,
látod, pedi a Kasuba csak olyan 30 egynéhány éves, vagy még annyi se... :twisted: Nagy-nagy gratula Dominak mégegyszer! :lol:

Tücsökmami,
régebben én is szedtem a biokarotint, de nem barnultam tőle csak úgy. Úgy működött, hogy a napon nem égtem meg, és sokkal könnyebben barnultam, de napra kimenés nélkül nem tudom, működik-e :roll:

Omo,
ügyi vagy, hogy eljöttél ilyen pici babóval! Én nem mertem volna ezt anno megtenni... Bár akkor még nem is volt ilyen jó idő. Remélem, legközelebb is jöttök! :D

Petike nyűglődik... Tegnap délelőtt tonhalas pennét csináltam, Mancsbá nagy kedvencét. Nagyon jó lett. Aztán este leültünk, hogy bevacsizzunk belőle, és ekkorra csípett, de elég rendesen. Nem volt számomra fogyaszthatatlan, de ittam rá a vizet rendesen... És nem tudom, mitől lett csípős, mert nem volt benne csípős hal, meg semmi olyan fűszer... :shock: És ami a legjobb, amikor délelőtt megcsináltam, egyáltalán nem csípett!!! :evil: :shock: Lehet, hogy most ennek a levét issza (szó szerint :lol: ) Petike? :cry: :shock: :oops:

Képzeljétek, tegnap Mancsbá úgy mosta meg a gyerek popsiját kaki után a kislavórban, hogy beletérdeltette szokás szerint, csak épp a zoknit felejtette el levenni Petike lábáról... :lol: :lol: :lol:

Ma este ha minden jól megy, elmegyünk végre a Szerájba gyrosozni :lol: Megfürdetjük a gyerkőcöt, szopi, lefektetjük, és utána hajrá!!! Anyósom meg addig vigyáz rá :lol: Brá sajnos egy csomó jó kaját ki kell hagynom... pl. padlizsánsaláta, padlizsánkrém, csicseriborsókrém :evil: :shock: :cry:

Kép
mancs

Vuka
Petra baba nagyon cuki! :)

Tücsökmami
Igen :) Jó kis hordója van! :)

Mancs
Padlizsánt se szabad??? vagy csak valami fűszer miatt kell kihagyni?
Amúgy jó szórakozást!... egy kis kikapcsolódás mindig jót tesz! :)
...Petibaba olyan kis aranyos! ... kis manó pofija van! Rengeteget változott mióta megszületett...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tücsi: aha, szóval van még élő ember rajtam kívül, akinek a gyermeke szintén engedetlen, és nem hízik attól, amitől más igen. Pedig már reménykedtem, hogy bekerülünk a Szájenszbe, vagy valamelyik más világhíres orvosi szaklapba, mint az az eset, amely előtt a tudomány mindössze arra képes, hogy egy félszeg félmosollyal széttárja a karját…
A biokarotintól pedig garantáltan barnulni fogsz, muszáj hogy barnulj, mert ha jól értettelek az életem múlik ezen…

Esztipeszti, hadd kérdezzem meg, hogy te tkp mit csinálsz itt a babaneten, remélem csak két adag muffinsütés közben néztél be hozzánk... Csak arra figyelj, hogy a mennyiségre is törekedj....és a következő találkán helyezd pokrócod az enyémhez igen közel...

Mancs, én napramenés nélkül barnultam a biokarotinnal, mivel szilárdan hiszek a műanyag dolgokban, vagyis mért érje habtestem nap, mikor a Teremtő feltalálta a szoláriumot ...és a megfelelő pirulákat. Érted, ugye? ....UGYE??

Vvolga, ez a mellgyulladás-veszély horrornak hangzik...én is meg voltam győződve arról, hogy most már elégedetten hátradőlhetek, mert legalább ez a veszély nem leselkedik ránk...

Kép Kép
coolasa

kukuccs
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, látom vannak még net-függő gyerekek :D

Kép Kép
natasa1975

Mamacka!

Mi is így csináljuk, általában, ha írok, v. olvasok, akkor szopi van :lol:

Kép
sasha

Itt ülök a gép előtt 1 zacskó Pom-Bar chips és némi kókusztekercs társaságában :oops: Ennyit az egészséges táplálkozásról... :twisted: :oops:

Mamacka,
fogalmam sincs, tiltott-e a padlizsán, de nem tudom be merjem-e vállalni, mert engem baromira felfúj :oops: Vajon ilyenkor hogy ilyenkor a gyereket is felfújja? Pedig úgy ennék ám... Már én is próbálkoztam a gép előtti szopival, de nem igazán megy, főleg a kényelem miatt, pedig én is ülve szoptatok. Nálam marad a tv nézés szopi alatt. Ilyenkor nézem meg videóról azokat a műsorokat, amiket idő hiányában nem tudok megnézni, és felveszem :lol: Pl. Twin Peaks :lol:

Coolasa,
értem én, értem :lol: Jó hogy mondod (írod :lol: ) el kéne mennem egyet szolizni :lol: Bár mióta Petike megvan, össz-vissz 2-szer voltam, édes hármasban mentünk :lol: Ígyhát egyenlőre marad a barnítós testápoló :shock:

Vuka,
nagyon jó lehetett a Kolping! Jók a képek, főleg a gyümöcsmajszoló Petrásak :D

Natasa,
végülis hova mentek, ha nem a Kolpingba? :lol:

Már alig van a chipsből :oops: :lol:

Kép
mancs

Bevallom én is chipszeztem meg söröztem focinézés közben. Lassan fütyit is növeszthetek :oops:
Mancs, ha úgy veszed észre, hogy a te felfújódásod kihat Petire akkor ne egyél padlizsánt. Nem minden baba érzékeny erre. Én pl simán ehetek babot, káposztás, kellbimbót,...Szonja jól érzi magát. Nekem meg olyan érzésem van mintha ismér várandós lennék :D
A Fertő - tó környékére megyünk Soprontól nem messze. Pontosabbat egyenlőre nem tudok mert, nem én szerveztem, de a képek biztatóak és az árak is.
Akkor én fehér maradok. Nálam a szoli nem játszik. Viszont lehet a napallergiám miatt mégis kipróbálom :?:

Lassan el kell pakolnom a pelenkázóról. Szonja pelluscsere közben már kémleli, hogy rövidesen mit tud megkaparintani :shock:

Kép Kép
natasa1975

Natasa Sopron, Fertő tó környéke is nagyon szép, én is szívesen mennék oda is.
Hát igen a Kolping nem tartozik az olcsó szállodák közé.
Anyósoméktól ez volt a szülinapi ajándékunk. Szerencsére elutazás előtti este meglettek az üdülési csekkek is. Apósom ruhái közé dugta Anyósom, így találták meg az utolsó este, amikor apósom megérkezett Németországból és az itthoni ruháiból csomagolt be a Kolpingba. :twisted:
Legközelebb ha hazalátogat, akkor Bükkfürdőre megyünk együtt a céges üdülőjükbe. Az már jobb lesz, mert akkor hosszú szabadságra (3 hét) jön haza a nagypapi, nemcsak ilyen hosszabb hétvégére. Ezért majd akkor tartjuk meg a keresztelőt is. Petra fél éves szülinapja éppen vasárnapra esik, így még jeles nap is lesz, nekünk pedig az 5 éves házassági évfordulónk.

Most azért érek ám rá, mert nekiindultunk hosszas előkészületek után sétálni, de a lift nem működik, a 3.-ról pedig nem cipelem le a babakocsit, amúgy is a nehezített változatában indultunk neki. Szóval bosszankodtam egy sort, hogy most Petra miként fog aludni, ha nem mozog a popója, de annyira fáradt volt (gondolom az éjjeli hiszti miatt), hogy egyből bealudt a kiságyában.
Megyek és pihenek a sok takarítás után.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa, ne akard velünk elhitetni, hogy Szonja rafináltan, egyetlen édesdrága anyukáját kicselezve rá akarja vetni magát az első kézre eső dologra a pelenkázón...minket nem csapsz be, hiszen láttuk, hogy milyen áldott jó gyerek....ez a találkozón is kiderült, szerintünk sírni sem szokott, csak kitalálod ezeket a sztorikat. Csupán azért, mert nekünk többieknek vannak probkémáink vagy legalábbis megoldandó helyzeteink, attól te még nyugodtan bevallhatod, hogy Szonjababa már magát pelusozza, és kisebb rábeszélésre szépen elmosogat, hogy az ablakpucolásról már ne is beszéljünk...

Kép Kép
coolasa

Vuka, már csak azt szeretném tudni, hogy apósod hazaérkezése valamiféle mágikus törzsi szertartás, melynek eredménye, hogy ruhái közt üdülőcsekkek keletkeznek, vagy ez csak akkor történik így, ha valaki előtte el is dugta őket oda? Csak mert ha neki ez puszta ráolvasásra működik, akkor mi is szívesen látjuk itthon. Címünk: ....

Kép Kép
coolasa

Coolasa sajnos nem ráolvasás alapján szaporodnak nálunk sem az üdülési csekkek, pedig nagyon jó lenne. :lol:
Anyóspajtás volt olyan óvatos, hogy valami tuti helyre akarta elrakni, hát sikerült neki. :wink:
Bizonyítékok:
Kép Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa,
nem tudom, kihat-e rá, mert még nem próbáltam. Nem mertem... :shock: A joghurtos padlizsánt lehet, hogy megkockáztatom. Aztán majd lehet, hogy verem a fejem a falba, amikor visít Petike, mint akit nyúznak. Az Infacol ezen vajon nem segít? Mert végülis attól olyan jókat pukizik, lehet, hogy ez is olyan lenne, csak Infacol nélkül. Passz. :shock: A szoli ztem nem árt, csak max. 5 percre menj be, bárhogy is rá akarnak majd beszélni többre a szolis kiscsajok. :lol:
Sopron környéke nagyon szép ám! Irígy!!!!! :lol:

Elfogyott a chips, a kókusztekercs, és az időközben felbontott szárított vegyesgyümölcs is :oops: :shock:
Petikének meg már másfél órája ennie kellett volna... Alszik, mint a tej.

Kép
mancs

Mancs dobjál már meg egy kis nasival, mert itthon már mindent felfaltam, de még úgy elcsámcsognék valamin.
Ha Petike nagyon hasfájós, akkor ajánlom még a Gripe Water-t, nekünk az sokkal jobban bevált mint az Infacol (bár az sem csodaszer). Most már az is adható, mert az úrfi elmúlt 1 hónapos.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs, Vuka, én most nyeltem le egy dundi szelet csokitortát szinte egyben, minden nehézség nélkül. Schorbert Norbi is ezt ajánlja, ugye? Amúgy a csokitorta igen hasznos találmány, határtalan boldogság-érzetet eredményez, meg még valamit, ami általában deréktájon jelenik meg, és az engem is szerepeltető talis képek, mint a jelenségről készült referencia fotók, egytől-egyig kíválóan szemlétetik is ezt. De, kérdem én, hova lenne a világ, ha én nem viselnék ilyeneket? Mindenki nem lehet szépségkirálynő, mert a végén még kiszorítanám naomi kempbelt a modellpiacról, és akkor neki is el kellene mennie dolgozni, ami lássuk be, mégiscsak abszurdum!

Kép Kép
coolasa

Csokiról ne is beszéljetek, mert itthon semmi ilyen nincs és már elvonási tüneteim vannak. Csütörtökön megyünk nagybevásárolni, akkor majd telepakolom a kosarat csupa alapvető élelmiszerrel (csoki, chips, keksz ...)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Látom, mindneki tökéletes étkezési szokásokat folytat. Tehát, mi sem lógunk ki a sorból :) Tegnap fél tábla csokit nyomtam le (én ne vagyok egy csokikedvelő típus) mert, annyira szarul voltam, hogy attól tartottam elájulok. Lehet a cukrom ment le, mert a csoki után jobban lettem.
Vuka, mit nem adnék ha Szonja hajlandó lenne aludni a kocsiban! Mi vagy nézelődünk vagy nyüglődünk. Aludni csak az ágyban hajlandó :( Ez a csekkes történet elég mulatságos így utólag.
Mancs, voltatok padlizsánt enni? Beválaltad?
A Gripe Water-t sokan dícsérik. Mi Infacolt használtunk, de csak egy db-t. Aztán a Gripe Water-t megvettem, megkóstoltam és amikor éreztem, hogy milyen édes és mennyi cukor van benne akkor hezitáltam. És még én azon töprengtem, hogy adjam vagy ne, addig Szonjának elmúlt a hasfájása :lol: Bocsi, de én extrán cukorutáló fajta vagyok. Anyós szerintem ki is akadna ha megtudná, hogy pl fehér cukor csak annyi van itthon, amit "elhoztam" a kávé mellől, mert azt is cukor nélkül iszom.
Kezdek megnyugodni, ha már ennyien dícséritek Sopron környékét :wink:
Coolasa, bingó! Szonját titokban (most már nem titok) nyújtjuk is, hogy mielőbb elérje erölködés nélkül is az ablakok felső szélét is. De természetesen az összes házimunkra beidomítjuk.

N

Kép Kép
natasa1975

így jár a gyerek, akinek hanyag anyukája van és nem visznek sapkát...

Kép
Vendég

Na és akkor most írok is. :)

Mancs, én is a Stahl féle browniest csinálom, de nekem nagyon bejön, az alap a dupla adag, amit sütök, de általában ez is még aznap elfogy. :shock: :lol:

Én kb. 2 hete fokozatosan elkezdtem kipróbálni, hogy Bence bírja-e a K betűseket, és a (nem röhögni) hüvelyeseket. Mondjuk ő sosem volt hasfájós, és úgy tűnik meg sem hatja, mert a karfiol, karalábé már ki van próbálva, és ma lesz rakott kel is, szerintem nem lesz gond. Káposzta szintén mehet már. Borsót és babot is ettem már, azzal sem volt gond, de ez biztos nagyon gyerekfüggő.

Mancs, na mit ettél? A Szerájt én is nagyon szeretem. :)

Vuka, azért ez a csekkes sztori nagyon nem gyenge.... :roll:

Nálunk is tombol a meccsláz, de mi nagyon rendesek vagyunk és csak epret ettünk közben. :) (ja, ez sem ütötte ki Benyót)

Natasa, lehet, hogy mi is Sopron és környékére utazunk egy hétre, ha nem találunk megfelelő szállást Ausztriában.

Na megyek is, keresek szállást. :)

Puszi
Vendég

Eszti
nagyon aranyos a kis kendős pasi! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti szerintem legközelebb sem kell sapi, mert annyira jól áll Bencének ez a pelenkás megoldás, nagyon ari! :D

Ja egyébként már úgy volt, hogy a Kolpingot KP-vel fizetjük, aztán ha egyszer meglesznek a csekkek, ha meglesznek...., akkor az jövő májusig felhasználható, de szerencsére nem így alakult.

Ma este megyünk a Metro-ba bevásárolni, veszünk csokit, de "sajnos" ott ötösével össze vannak csomagolva :wink:

Egyébként nem semmi, hogy milyen gyerekkínzások mennek itt. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Megvolt tegnap a Szeráj :lol: Ettem gyrost (csípős és hagyma nélkül :lol:) meg joghurtos padlizsánt!!! Bevállaltam!!! Nem ettem meg az egészet, de nagyon jól esett... Meg bevertem még 1 kicsi és 2 nagy baklavát is :lol: Mindezt este 1/2 10-kor. Ez vajon ápdét hányasnak felene meg? :twisted: Úgy vagyok vele, hogy szép lassan elkezdem Petikét szoktatgatni a kevésbé lájtos kajákhoz is, mert azért ez már nem normális dolog, hogy alig van vmi, amit megehetek. Az eperét majd megőrülök, és nem merem enni, nehogy kiüsse a gyereket. De ha kiüti mi van? Viszket neki? Fáj? Később allergiás lesz az eperre? Vagy mi? :roll: :shock:

Eszti,
Te hanyag anya, végülis megoldottátok a sapi-kérdést :lol: Nagyon aranyos, mint egy kis arabus. Már csak a teve hiányzik alóla :lol: Tudod, melyik borwnies finom még? A Tescoban meg az Auchanban lehet kapni a nemzetközi konyhás polcon van, ilyen papírdobozos amcsi brownies poralap. Na az isteni! Csak kissé húzós az ára, úgyhogy nem is vesszük :shock: Akkor Neked is megvan a 30 perces Stahl könyv? Vagy a netről szedted le? Sztem nagyon jó kis kaják vannak benne, bár nem mind jött be, de azért a legtöbbje jó. És gyorsan kész :lol:
Ausztriába én is nagyon mennék, gyerekkel sztem abszolút ideális hely a pihenésre. Tegnap beszélgettünk a nyaralásról, hogy lenne rá lehetőségünk, hogy akár 3 napra is kimenjünk pl. Krétára. Bár 3 nap, vagy 7, már teljesen mindegy. Nem is az ottléttől rassolunk, hanem az utazástól, vagyis attól, hogy nem biztos, hogy a fel-és leszállást csípné a gyerek, azaz a füle :roll: Mondjuk ha mennénk, akkor inkább szept.-ben, nem a szezonban a kuka melegben. Bár sztem nem valószinű, hogy lesz vmi belőle, gyűjteni kéne a házat átalakítandó :lol: :cry: :shock:

Coolasa,
csokitotraaaaaa!!!! Küldfénypost! :lol: Én most sajtos baguettet eszem, hozzá benyomok egy másfél lityós dobozos almalevet :lol: Nekem ez is eledel-hozamnövelő :lol:

Vuka,
akkor ma nagybevásárlás? Mi is ezen szoktunk röhögni, amikor ilyen "hasznos" dolgokat veszünk, hogy csoki, chips, ücsi stb. :lol: Azért kibírtad tegnap rágcsa nélkül?

Natasa,
nekünk bejött az Infacol. Barnacukrot használsz otthon mindenhez? Vagy mit? Nekünk is van itthon, de rumos ízesítésű :lol: Olyan finom, főleg, ha vaníliás teát csinálok, és abba teszem... Nyamiiiii :lol: Bár ez most nem mehet, mert nem iszom fekete teát a Petike miatt. Jobban vagy már azóta?

Kép
mancs

Noémi portfoliojának újabb sikerdarabjai:

jiudo Kép

tajchi
Kép

bacon (minden kisgyerek lábujjai olyanok, mint a sültszalonna)
Kép

Kép Kép
coolasa

Mancs nem bírtam ki rágcsa nélkül, de csak azért mert jöttek a vendégek és őket is illet valamivel megkínálni. :D Úgy volt veszek valamit a kis boltban, csak a lift rossz volt, így nem jutottam le, ezért a férjem gyorsan összedobott egy gofri-tésztát, ahhoz még pont volt itthon minden és nagy sikere lett.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs, ha csak a leszállás és felszállás idegesít, van egy nagyon tuti recept: szoptatni kell közben, mert akkor nem dugul be a füle. :)
Mi jövő nyárra (illetve szeptemberre mi is) tervezünk először repcsis utat, talán Ciprusra. :)

Én ma édesség gyanánt két túrórudit vettem....az mégse olyan totál édességnek hat (amúgy az).... :lol:

Coolasa, kis szalonnalábúd cukorfalat, főleg, ahogy a zokni áll a lábán! :) Azt imádom. :)

Mancs, megvan a könyv, én szeretek belőle főzni, vannak jó ötletek. Lesz majd most egy kifejezetten gyerekeknek szánt könyve is, szerintem azt is megveszem. :)

Irtó meleg van kint, szóval mi ma is a parkban fogunk lebzselni. :)

Puszi
Vendég

Coolasa nagyon jók a Noémis képek. Ezen a héten élőben is láthattam és most meg 3!!! kép róla. Hurrá! Remélem jövő héten is elmondhatjuk ezt.

Tényleg mi van a vizsgázókkal, milyenek lettek az eredmények?????????? Ünnepelhetünk???????????

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Megvolt a Dévény-féle torna! Hát, elég rendesen ordított Szonja, de ahogy a gyógytornász hozzáért. Nem feltétlenül a fájdalomtól. A lényeg, semmi baja a nyakának és a kezét sem tartja jobban összezárva mint ebben a korban kellene. Nem kell járnunk kezelésre. A csaj nagyon kedves volt és mondta, hogy max enyhe hypotóniát lehetne ráfogni (laza izmok), de annyira enyhe, hogy kezelést nem igényel. Nos, a gyerekdokink másodszor mondott hülyeséget :evil: A felhúzást ülésben meg mondta, hogy felejtsem el, mert ősi módszer és cseppet sem használ. Hát, én jobban hiszek neki mint a dokinknak!

Igen, barna cukrot vagy mézet használok. De a receptekben eleve 2-vel osztom a cukormennyiséget amikor sütök valamit.

Noémi a 2. képen nagyon tündi-bündi, de az összes kép nagyon jó. Végre, végre anyukája megengedi, hogy kibontakozzon :wink:

Erről a repülőn szopiról én is azt hallottam, hogy javasolt a légnyomáskiegyenlítéshez. Mondjuk logikus, de az ember mégsem gondol rá rögvest. Ismerőseim a 2 hós gyerekkel költöztek haza az USA-ból átszállással, de a bébi nagyon jól viselte. Inkább a nagyobb gyerekek szoktak nyüglődni, mert nem bírják a sokáig tartó bezártságot meg nyugiban ülést.

Mancs, köszi jól vagyok. Úgy látszik csak cukor vagy vérnyomás ingadozás volt. Te tündérke vagy hozzám képest Petike gyomrához. Én a csípőset is eszem (ettem mértékkel várandósan is) meg kávét, teát is. Szerencsére nem vettem észre, hogy kihatna Szonjára.

Apa szombatig céges elvonuláson van :cry: De, sebaj! Ma egyedül bulizom este a TV előtt sőt, Szonját is végre én fürdetem :D Hétfőn meg irány Harkány! Utána meg várhatom az augusztust, hogy ismét útrakelljünk,...

Eszti, szabadalmasztasd ezt a pelenka szerű sapit. Szerintem mi vevők leszünk rá! Nagyon cukifalat így is a fióka :)

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa Titeket is nélkülöznünk kell majd :(
Mennyi időre mentek Harkányba?

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tényleg, Natasa, mit tapasztaltál, neked is hatott a tudodmi? (Megint ne áruljunk el részleteket, hogy jól kiváncsivá tegyük Bubeket..)

Kép Kép
coolasa

Vuka, nem leszünk távol sokáig. Csupán 4 éjszakát töltünk Harkányban.
Coolasa, nem tudom :oops: Olyan látványosan tuti nem, de ha lightosan igen azt nem veszem észre, mert én nem fejek. Max majd jön a dokink ismét a dekövérezababaanyuka dumával.

Kép Kép
natasa1975

Na sziasztok,

hétfő óta eljutottam odáig, hogy most írjak...:) :(
Még a talis képeket át sem tettem a gépre, amint ez megtörténik, majd kiteszem őket. De asszem én tényleg elbújhatok mögöttetek, mert annyira jók a képek. Én is megköszönöm, ha külditek őket emailben.

Amúgy mi a taliról 6h-ra értünk haza, és én is , meg Marci is úgy aludtunk éjjel mint a bunda. Azért volt jó nagyon a tali - mindamellett, hogy ismét királyul éreztem magam - mert így Marxi végigaludta az éjszakát. Meg anya is. :)
Szóval mennnnnnnnyyyyyyünk még!!!!

Jövő héten már Gabi és Ilba is lesz, és ha pénteken megyünk talizni, akkor Natasa is már itthon lesz Harkáényból. Na, mit szóltok? Jövő péntek?

Ja azt nem is mondtam nektek. Ugye voltunk dokinál hétfőn a tali előtt. Dokinéni megnézte a fütyköst, és mivel egy-egy csepp mindig bennmarad pisilés után, ezért írt beutalót a sebészetre, hogy nézzék meg, mert őis nagyon szűknek látja.
Na ma elmentünk a Beteshdába, nagyon ari sebészbácsinál voltunk, és aszonta, hogy ez így teljesen normális, sok kisfiúnak ilyen, egy kicsit minden este huzogatni kell, de csak kicsit, és ezzel megvan az inger, és segíti a letapadás megszűnését majd amikor már nagyobb lesz. Ettől megnyugodtam. Azt mondta, hogy kb egy-másfél év alatt szűnik meg majd magától ez a letapadás.
Amúgy minden okés volt. Én meg megnyugodtam, hogy nem kell most semmit sem csinálni.
Aztán, mivel ott voltunk a liget mellet, most jöttünk haza egy nagy-nagy sétából....Jó volt nagyon. Még egy srác is leszólított, aki segített a lépcsőn felvinni a babakocsit. :wink:

Dia,
ugye mondtam én!!!! Amúgy mi volt a vizsgán? Ügyi voltál, ugye? :D :wink:

Sajtine,
ugye te is ügyi voltál, és legalább 5-ös lett az államvizsgád? :lol: :wink:

Natasa,
irígy, hogy elutaztok. Néztam az időjárást, 30-35 fokot mondanak jövő hét szerdáig. (kivéve most a hétvégét, akkor esni fog) Lehet mi is lemegyünk pár napra Sarudra, de nem biztos, attól függ, hogy Apa hogy tud elszabadulni....

Tücsökmami,
neked meg jövő héten oda kéne adjam a kiscipőt...

Mamacka,
egyszerüen nem tudok betelni veletek! Nagyon harmónikus a családotok, mindenféle lakás, meg após problémák ellenére! Lenyűgöző volt a szeretetsugárzás belőletek. :) És tök jó, hogy Ádám is eljött! És elnézést utólag is, amiért a beszélgetést félbeszakítottam a telefonnal, és utána már nem is tértünk vissza a hajós témára. :oops: :oops: :oops:

Édesség: Nekem a napi adagom egy túrórudi (de nemám a kicsi - az óriás!) meg két kinder bueno. időnként Danett krém, ill. A Milli túróvarázsa....meg néha egy kis epres-joghurtos milka. Meg szoktam rendelni aranygaluskát is....NA jó abbahagyom, mert ez már durva így leírva is...és ha tudnátok még mennyi dolog jutott eszembe. Hát persze hogy ezek után megkérdezik tőlem, hogy jön már a ketteske....:( :( :(

Eszti,
nekem sem sikerült a kóstoló, biztos a király kekszem miatt :wink: , de legközelebb nem hagyom ki. Bár a mazsola nem erősségem....

Vuka, Petra mennyire cuki ezeken a Kolpingos képeken!!!! Meg egyébként is nagyon édibbaba!

Cooolasa,
:lol: :lol: :lol:
Noémi egy angyal. csak így egyszerűen. nem tudok többet hozzátenni. Kéretik angyalként kezelni ezentúl, és nem bezárni, nem peckelni a száját, és talkaríttatni...vagy az Szonja? Na őt sem kéne ám!!!!

Omo,
a druszánkat is úgy csodáltam. Meg téged, hogy ilyen pinduriként elhoztad...:) Tényleg gyertek gyakrabban, és írjatok is, és talikra is gyertek. :)

Mancsék, Peti a mókamester. Nagyon cuki. De a képeken is szinte mindig ugyanolyan arcot vág, mint az anyukája. Vagy ez csak nekem tűnik így? Olyan mintha tényleg az alteregója lenne a mamának...

Én nem nagyon tudtam enni semmit, amíg Marci 3 hónapos nem lett. Azután meg mindent, ami csak szemszájnak ingere. :) Mindent egyél szerintem ami jól esik, és nem látod, hogy fájna tőle a pocak. Én ettem epret is, de napi 5-6 szemnél többet nem. pedig én is félkilókat szoktam bevágni... :P

Na megyek, mert felébredt a prücsök....

Majd talán este fel tudom rakni a képeket....

Kép
----------------
B&M
bubek

t eljön hozzá apósom és eljátszanak amíg én főzök stb,de az éjszakák katasztrófálisak.
Most is egész éjjel tekergette magát(fájt a hasa) majd amikor sikerült kifosiznia magát megkönnyebbülten elaludt(azonnal).De hát muszály volt szegénykémet felkölteni tisztába tenni!Akkor azért sír mert felköltöm és mert nagyon fáj a feneke ha törlöm.Nagyon piros!! :cry: Annyira sajnálom!Nappal is 5-6 ruhacsere tuti,hogy van.No,szóval ez van velünk. :cry: Sziasztok!
Bocsi az eltünésért de Domikám benyalt valami nyavaját a forgatáson és kedd éjjel óta fosizik és lázas. :(
Tegnap voltunk a dokinál,de sok mindent nem tudott vele csinálni.Diéta és folyadék pótlás.Rota nem lehet mert nem hány,de szalmonella se mert akkor én is beteg lennék. :roll:Azért becsomagoltam útra készen a Lászlóba,de remélem nem kell menni!
Nappal csak-csak elvan mer
Így szerdán próbáltam elhalasztani jövőhétre a vizsgám.De az ovivezető azt mondta ne is menjek vizsgázni,látta ő,hogy jól dolgozom és ötösre igazolja a vizsgám.Hát nem tündéri?Nagyon jól esik és az is,hogy mégegyszer hangsúlyozta,hogy számítanak a munkámra szeptembertől. :wink: Most már csak magamat kell meggyőznöm,hogy nem vagyok egy rossz anya azért mert elmegyek dolgozni ilyen korán. :oops: :roll:
Mindenkinek puszi!Remélem hamarosan tudok jönni újból.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Húúú,bocsi,nem tudom miért keverte össze a levelem ez a fránya gép(bnet?). :oops: Ilyet még nem tapasztaltam soha! :evil: :evil: Remélem sikerül megtalálni az elejét és a végét! :lol:

Kép
Kép
lldicsi

Bubek aranyos vagy! :)
Szerintem mi húztunk el hirtelen!
Amúgy most éppen azon kesergünk, hogy miért nem vártunk azzal a nyamvadt lakással... találtunk egy sokkal jobbat ráadásul újépítésű, nem kell rákölteni egy millát mint arra amit lefoglalóztunk és szinte ugyanannyiba kerül.... legszívesebben vernénk a fejünket a falba... :(
...annyira el vagyunk keseredve... :( :( :( az egésztől elment a kedvünk....

Mancs
Nem hiszem, hogy neked a norbizni kellene! :)
a padlizsánt én is nagyon szeretem :) de rajtam meg is látszik sajnos! :(
Mi anno nászajándékba megkaptuk Jamie és Stahl összest... igaz jóformán azóta nem is főzetm... :(

Coolasa
Noémi nagyon kis aranyos törékeny virágszál! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na végre felengedett... Vmi errort írt ki még órákkal ezelőtt, és nem tudtam hsz-t írni :evil:

A repülőn való szoptatás nekem is beugrott, ez tökéletes megoldás. De nem is agyalok tovább rajta, mert úgyse megyünk az idén, ezt megbeszéltük már korábban. Majd Agárdra megyünk le 1 hétre a házikóba :D

Coolasa,
találó a sültszalonna :lol: Tényleg úgy néz ki! :lol:

Mamacka,
uhh, fel a fejjel! Bár tudom, hogy ilyenkor nem igazán lehet vigasztalót mondani... :cry: :shock: Még lakást soha nem vettem, de ha vmi ruhafélét veszek magamnak, és még utána betérek pár üzletbe vagy árushoz, akkor az előbb megvett ruhát már nem nézem meg máshol. Az árát meg pláne nem! Néhányszor már vertem a fejem a falba, onnan ez az önvédelem. Természetesen a lakás sokkal, de sokkal nagyobb kaiber... :shock:

Én nem Norbizom!!! Ha látnátok, most is épp lekváros fánkot zabálok :oops: :shock:

Tudja vki, hogy a normál barna rizst (nem a tasakos gyorsrizs változatot) hogy kell megcsinálni? Mert a sima fehért rizst tudom (bár sose sikerül olyanra, mint szeretném) hogy kell, de a barnát hosszabb ideig kell párolni... És én nem tudom meddig és milyen módon, pedig sokkal jobban szeretem a barna rizst, mint a fehéret.

Kép
mancs

...néhány friss kép...
Kép Kép Kép Kép Kép

Ilyen hősként viseli a pornyívózást
Kép

kispasi
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

nagypapa
Kép
a büszke nagyszülők
Kép Kép

öcsémmel
Kép

popsik
Kép Kép

...sziasztok csajok...
Kép

szupermeeeen...
Kép

szopi
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

hali!

Képek továbbra is jók!

Lakásvásárlás... izé... Mamacka!
Nem lehet valahogy visszacsinálni? Nagyon sok foglalót fizetettek, nem érdemesebb azt elbukni, mint utána meg sokáig bánkódni? Jó tudom, hülye kérdés, pénzt nem érdemes bukni, de vannak esetek, mikor megérné, pláne, ha nem kell újítani sem, ráadásul 1 milláért.

Dia!
Szegény Domi, jobbulást neki, és igen megtaláltam az elejét, meg a közepét is, főleg a közepét :lol:

Gabusék visszajöhetnének már, kezd nagyon hiányozni :roll:

Egy pár kép az elmúlt hetekről:

A két héttel ezelőtti nagy kerítés és kapu építés
Kép

Rosszalkodás közben a betonelemeknék és törmeléknél
Kép

Sóderon csúzdázás egy vendég kislánnyal (háttérben a sittkupac szemlélhető meg)
Kép

A hátsókertben egy kis szaladgálás, fógocska
Kép

A terasz előtti nagy gödör, benne a Gabival. Nem volt épp veszélytelen az az 1 hét amíg ott volt.
Kép

Gerike az ujját szopizza. Ez azért érdekes, mert egyik fiam se találta meg az ujját erre a célra
Kép

Danci reggelizik, amint látszik egy fél rúd párizsit. Tudjátok, szeletelve már nem az igazi :wink:
Kép

Gerike amint a kislámpát nézi, az mindig leköti egy darabig, pont amíg tart a pelenkázás
Kép

Az orgonasípjaim, életem legdrágább pasijai
Kép

Kicsit más szögből. Egyébként ez már késő este készült felvétel, csaképp nem ébredek fel arra sem, hogy felkapcsoltam a villanyt :lol:
Kép

Ez egy mai kép a Danciról, ilyen jó idő volt, észrevettétek???
Kép

na megyek, jó éjszakát mindenkinek, nekem még úgyis dolgom van, nyekeg a Gerike, követeli a jussát, aztán remélem reggelig nem követelőzik itt nekem:)))

Kép
sasha

Jó reggelt!

Gerike nem bírta ki reggelig, már fél 4-kor hívott, hogy kilukad a gyomra.

Bubek!
Képzeld, tegnap fogyott el a pelus amit hoztál nekünk. Idáig kitartott és még mindig jó lenne a Gerire, bár a nagyobb fosikat már nem bírta, ezért váltottam már a 3-asra.

Voltunk ugye kedden szurin, a 2 hónaposon, nem is írtam. Súlymérésr is megvolt, 6200 g-ot nyom a drága. 3 hetesen volt kereken 4000 g. Dokinénink aki a Gabinál még túl soknak tartotta ezt a fajta hízást, most, így a 3. gyerkőcnél (mertrhogy a Dani se volt kivétel) már csak úgy mindenkinek, meg magának megjegyezte, hogy akkor ő se lesz valami vékonyka és többet nem mondott :lol: Próbálta volna meg:))))

Mindazok után, hogy a Daninak az egyik kezén a hajlat körül és még 5-5 cm hosszan kiütéses lett a karja (és éppen végre múlik neki a nemtudom micsoda, hiába voltunk bőrgyógyásznál), erre tegnap a Gabinál fedeztem fel kiütéseket, de nem is akármilyeneket!!! Nem is olyan picuri kiütések, hanem kb 3-4 mm -esek és foltokban, csoportokban található. Az egész válla a felkarjáig, de mindkettő. A mellkasa, a feneke, csípője, combja, de elől is, hátúl is... Szóval szinte az egész testén. Kíváncsi vagyok, hogy most reggelre hogy fog kinézni... na puszi

sasha

Kép
sasha

Úgy szeretnék egy olyan hónapot amikor mindenki egészséges és nem kell semmilyen dokihoz rohangálni!!!
Gondoltam, ha leírom, hátha valóra válik.... tudom álmodik a nyomor :lol:

Kép
sasha

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?