Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Ildi:

Igen visszaváltozott :!:

cini cini muzsika tök jó lehet :wink: :lol:

jó szórakozást délutánra!!

Dia:
Remélem jól vagytok??

Szerencsére az én férjem nem szól ha gépezek :? (mert ő is sokat ül elötte)
Már nem is tudom mi lenne ha nem lenne netünk :wink: :D
Anyukám nemsokára itt lesz:):)

Flóra reggelre teljesen megjavult szerencsére :wink: :lol:

Puszi mindenkinek!!!

Az esőfelhők néznek leránk, remélem nem fog esni :?: :?:
Mosok ezerrel :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Docsi Csilla,hogy nem voltam gép közelébe,de teljessen elfelejtettem,hogy ma fodrászhoz kellett menem,utánna meg dokinál voltam receptér.
Holnap jön aki intézi nekünk a lakáshitelt,kiderül,hogy mennyi esélyünk van rá.Kész röhely,hogy csak úgy lehet hitelt felvenni,ha közvetítőn keresztül megy.Így nagyobb az esély,hogy megkapjuk. Kép

Ma megint 7000 ft-ot fizettem a fodrásznál,igaz 3 hónapja voltam utoljára.
Kép

Olyan jó volt,hogy sütött ma a nap,egy kicsit feltöltödtem energiával.A Brigi is felvehette a szandiját,úgy örült neki.

Kép

Gondolom már unjátok a sok képet,de nem bírom ki,hogy ne rakjam fel.

Kép

Nem fárasztalak benneteket,megyek aludni.

Puszi:Móni
memó

szia Moni

semmi vész én sem voltam tegnap, én is fodrásznál jártam, végre egy kis kikapcsolodásom lehetett volna, remélem senki nem érti félre de oyan jo lett volna az a pár ora nyugi, ehelyett gabot vinnem kellett nagammal (képzelhetitek mennyire volt türelmes egy 1éves baba hajfestésemnél...én 42oo fizettem ez is huzos nekem)és anyum már csak a vége felé jött érte. .és hallgattam a szidalmait ...a nap hátralévő rézeit el se mesélem mert ujra bögök..nincs jp hangulatom.

radásul már mindkét gyerekem beteg lett.

Ildi!pocakbaba mozgására gondoltam...:)

bocsi lányok mennem kell..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Judit:
Örülök, hogy tetszett :lol: :lol: Azért írtam le, hogy nevessetek egy jót :wink:
Tegnapra megjavult millió puszit kaptam reggel és délután is.

Ildi Normert napozásos mondatán én is sokáig gondolkodtam.A napozást én szószerint értettem a Norbert név hallatán meg a Fitness gurura gondoltam :lol: :lol: :lol:
Aztán eszembe jutott, hogy a tesójának a kisfia Norbert és a napozás az üneplést jelent :wink: :D

Móni:
Jók a képek!! A teletabby nagy sikert aratott este is azt nézte és most is :lol: A jégkorszakot is megnéztük tegnap délután.

Csilla:
Te szegény :cry: Gáborra nem tudott viogyázni senki?
Anyukát miért sidott emg??

Ma fodrászhoz viszem apát. holnap megyünk a keresztelőre.
Este még a tortáért is elkell mennem csak elne felejtsem :D :D
Ott alszunk anyuéknál majd szombaton, ezért csak vasárnap este jövök .

DIA, Jucus???? mi van veletek??

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Mi most jöttünk meg nem olyan rég,elmentünk anyuval vásárolni ( ez kb két évente egyszer fordul elő ),vett a gyerköcöknek ruhát meg cipőt,csodálkoztam is. Kép

Már csak nekem kell 1-2 rucit venni.

Ildi,hogy vagytok?

Csilla du-án dumcsizunk ?

Judit,ti is jól vagytok ?

Kép

Most már nekem is van gyógyító angyalkám elis küldöm nektek,hogy mindenkit meggyógyítson.

Kép

Megyek mert a kaja még nincs kész.

memó

Sziasztok!

Megjöttem a fogászomtól,le vagyok zsibbasztva.......olyan rossz.BRRRRRRRRRRRRRRRR..................
Ki tisztította,kifertőtlenítette a csonkomat,és csak hétfőn zárja le,mert fél,hogy hétvégén begyullad,ha lezárja,és nem fogok tudni kihez menni.
Ez egy szemfog és hosszú a gyökere,úgyhogy megpróbálja megmenteni,ráfgo csavarozni a gyökerére egy fogat,vagy mit tudom én..........?????????????????????
Majd hétfőn kiderül.......és képzeljétek talált rossz fogat a számban,pedig a letört fogamon kivül tudtommal egyse volt :oops: :oops: :oops: Olyan rossz,most járhatok kezelésekre........................

Évi,Judit!
Látom én vagyok a fő téma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Évié a pont,az ő állítása volt a legközelebb a valósághoz.

Szóval:
2006.06.06.-án Norbert névnap volt,a húgom nagyobbik (5) kisfiát Norbertnek hívják,és hétvégén nem lesznek otthon,így tegnap köszöntöttük fel őt,névnapja alkalmából. :wink: :wink: :wink:

Amúgy nektek a ......napozás, nem névnapozást jelent???? :oops:

Na de jót derültem rajtatok :D :D :D ,mármint a filozásotokon,méghogy a fitnesz guru Norbi,meg süt a nap vagy mi van????Kész voltam... :D :D :D

Judit,te tényleg tanárnéni vagy :roll: :oops: akkor most fegyelmit kapok? :oops: :cry: :cry: :cry:

Évi!
Már megint mennyi programotok van

Csilla!
Én is remélem,hogy jobb lett a hangulatod és a törpék is gyógyulásnak indultak
Gyógytündérkék repülnek: Kép

Móni!
Jó helyre keveredtél,mert imádjuk ezeket a képeket,csak már lustik vagyunk felrakni,egy időben Judit kápráztatott el minket mindenféle finomsággal,majd Évi, Anikó is,most meg te.
Szuper!!!!

A nyulas az nagyon tetszett. :D :D :D

Dia!
Meddig lesz szabin a férjed?

Jucus!
Merre vagy?

puszika:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Judit!

Hát Ildi egyik húgának a kisfia Norbert , tegnap volt a névnapja.
Ezért mentek délután Norbert napozni :lol:

Remélem így már világos :roll: :wink:

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi:

A napozást azért értettem félre, mert most jött ki a jóidő, gondoltam napozni mentek tényleg :lol: :lol: :lol:

Mi is István, Éva stb napozni szoktunk :lol: :lol: (de télen nem nagyon lehet rosszul értelmezni a napozást :lol:

fogorvos nem irigyellek, utálom!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
ilyen a böködős játék.

Flóra keresztelőre menős szerkója:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Napozás :)
Végül is van benne logika :D :D :D :shock:

Hú de cuki,nagyon bájos Flóra keresztelőre menős rucija!!!

Én is elböködnék azzal a játékkal,nagyon klassz lehet!Micsoda virágot rakott ki,nem semmi....vagy te segítettél?
Nekünk is volt valami hasonló gyerekkorunkban,de nem ilyen jópofa nagyfeje volt....

Mit szóltok a Gréta névhez? nagyon béna? :oops:
ilgya1

Szia Ildi!!

Gréta név nekem nagyon tetszik!!

A virágot én raktam :lol: Nekem is volt böködős játékom, de ahogy mondod annak nem volt ilyen nagy feje :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia! 8)

Nagyon jó lett az új csíkod :!: :!: :!: ,nekem jobban tetszik,mint az előző. :oops:

Gréta
Már csak apát kéne meggyőzni,nekem most ez a kedvencem,de változhat még van egy kis idő addig. :D

Még mindig zsibbadok,már lassan 3 órája..... :cry: :cry: :cry:

Kép
ilgya1

Szia Judit!

Jó a csibe,de mér nem láccik?????????

A büdös kakiktól nekem hányingerem is van mostanában :oops: :cry: :cry: :cry: hú,de nem irigyellek.
Dávid meg fél a bilitől,esélyem sincs,hogy rászokik mostanában,pedig aranyos kutya formájú. :roll:

Lehet,hogy a Wc szűkítővel fogok erélyesebben próbálkozni.....

Nálatok mindig szerelnek valamit :cry:

Én nem ismerek egy Grétát sem :oops: :oops: :oops: de most úgy megtetszett. :oops:

Na felkelt,mennem kell....
ilgya1

Mostmeg eltűnt! Kép
ilgya1

Kép
ilgya1

Kép
ilgya1

Kép
ilgya1

Hello!

Gyorsan írok! Hát a héten itthon van, hétfőn már megy szerencsére. :wink: SEMMIT se csinált velünk itthon, csak kétszer eljött sétálni, ennyi, olyan stílusban beszél velem, mint a kutyával. :cry: Egész nap lenn van, bütyköl a kertben, mi meg a szokásos napi teendőinket tesszük Töpivel.
Gabikának jön a foga, már 3 éjjel alig aludtam, most utoljára óránként felsírt, férjem most éjjel felkelt előszőr, de csak azért, mert a gyerek mellette üvöltött, meg is jegyezte. Felkelt, evett egy túrórudit meg egy joghurtot, vmit mondott a gyereknek és visszafeküdt. K...a sokat segített. :cry: Úgyhogy kivagyok, mint a béka. Szerencsére Gabi jól van, ma még nem sírt.

puszi

Kép
dianab

Azt akarom tőletek kérdezni, hogy nincs valami ötletetek mit írjak a mesekönyvbe keresztfiamnak???

Nem azt a hagyományos szöveget szetetném, hogy gratulálunk bla-bla :!:

Most elkell mennem virágot venni a dédinek, holnap Margit nap lesz.
Ha viszsajöttem még válaszolok.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Moni!

itt vagyok kb 7ig ha tudsz gyere.. de nem csak te, szeretnék mindenkivel dumcsizni aki ráér..ki tudja mikor leszek legközelebb...:(:?

Évi,!

nagyon szupi a ruhája Florának, nagyon csinos lesz, és látom milyen ügyes.. De jo nektek, dédi...

ANyum később ért haza mint ahogy nekem fodrászhoz kellett mennem, és Gaborka aludt egész uton,de festés közben, hajmosás alatt végig fognom kellett és igy elég kényelmetlen volt, meg féltettem a festék szagátol is..anyum azért szidott mert neki kellett hazavinnie ami gyalog egy orás ut, plusz sok dolga volt. De azért is esett rosszul mert már előtte két héttel lekellett mondanom a fodrászt és ekkora kaptam időpontot, annyira bevált ez a fodrász h nem akartam kockáztatni h később ne vállaljon el. (kicsit tul fogalmaztam ugye azért érhető volt??? vagy tul nagyok az elvárásaim? biztos baj van velem..()

Ildi!

én személyszerint nem szeretem a Gréta nevet, de ehhez egy kellemetlen emlékek kapcsolodik igy ne is hallgas rám, igaza van Juditnak te szülöd meg, te hordod ki, jogod van nevet választani neki, és szerintem csak neked van jogod!

bonival ugy mentme be a korházba h megbeszéltük h Timi lesz, de mikor megszültem akkor bediktáltam h Bonita..ledöbbent az exem de elfogadta. Gábornál egyértelmübb volt, bár a Marcell is nagyon tetszett..csak hát az apjának nem,és mivel szerettem még akkor igy maradt a Gábor.. nem egyszerü a névválasztás szerintem..mondjuk van egy két néva mitől borsozika hátam..pl. MÁlna (bocsi remélem senki nincs itt akinek van ilyen nevü rokona) nem tehetek rola nekem ezek nem jönnek be.

Judit!

kicsit már jobban vagyunk, bár Gáborka kedve jo, de az orra ugy folyik h csak na...és s zeméből is állandoan jön a könny..sajnos..vettem neki egy orrszivos porszivot, mivel az előző eltünt a pakolás alatt, és képzeld, törötten kaptam meg, vissza is kellett vinni, de nem volt nekik több, mérgemben felkutattam a meglévőt, igy mostmár tudom porszivozni az orrát. kicsit megkönnyebbültem tőle.

Dia!

az 5.et nem vettük észre de mostanában annyir a nyügös, h szoszerint csak ölben marad el, és a leglehetetlenebb dolgokat képes megrágni. többet is sir, bizti h nálunk is fogacska lesz. Nem irigyellek, kezdtem pedig hinni h talán megváltozik a párod. Sajnálom h ennyire nem áll melletted. Pedig ő is akarta a picit nem?

Jucu?

menem kell üvölt a fiam..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Ma fellázadtam, írok is. :wink:
Persze lázadásommal nem értem el sokat, most még rosszabb a helyzet, de kezd már nem érdekelni. :cry: A váláson gondolkodom, ill. készítem fel magam leklileg. :cry: Sajnálom, mert nagyon szeretem a párom, de nem tudok ennyit nyelni, totál hülyének érzem magam, hogy hagyom, megalázzon, elnyomjon, bunkóskodjon. Elég volt. :cry:

Gabi most aludt el egy kanál panadollal, meddig bírja majd nem tudom, csak reménykedem, hogy alszunk éjjel. :oops: KIssé kivagyok. :oops:

Próbálok reagálni egy-két dologra:

Névválasztás:
szerintem a szülőknek együtt kell eldönteniük, igaz nálunk nem sok beleszólásom volt, de én úgy tartottam volna normálisnak hogy én és Gábor döntsük el és beszéljük meg. Nem így történt. :?

Ildi,
tetszik a Gréta. :D

Évi,
Flóra nagyon édes abban a ruciban és a kalapja...! Hol vettétek? Jót nevettem én is mikor dühöngtél a kis rosszaságon! :lol:
A mesekönyv jó ajándék, de hogy mit írj bele.... nem tudom. :roll:

Judit,
szóval a Te fiad is egy kis büdös borz! :lol: Én így hívom a fiam, mikor kakil. Olyan büdi, főleg mióta husit is eszik.. háááát.... :? necces. :oops:

Csilla,
milyen lett a hajad? Megmutatod?

Mennem kell, mert kihúzom a gyufát. Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!
Elromlott a gépünk és csak ma hozta apa haza :(
Ne haragudjatok ,de majd csak vasárnap olvasok vissza.
Holnap megyünk barátnőmékhez Győrbe,már úgy várom. :lol:
Puszi kellemes hétvégét mindenkinek.

Kép

Kép
jucu

Hali!

Itt vagyok.Tegnap nem nagyon tudtam géphez jutni,csak este 10 után.Egész nap mentem,de-t anyuval véásárolni.Amikor hazaértem segítettem a Zsoltinak főzni.Ebéd után elhoztuk a sogornőmet ( 14 éves ),és elmentünk ballagási ajándékot venni neki.Kapot pár rucit,utánna meg elmentünk vacsizni.Sajna nem tudunk elmenni a ballagására az anyós miadt,ezért így kellett megoldani,hogy tudjunk neki adni valamit.Most még itt van nélunk,majd ebéd után megy haza. Kép

Kép

Küldtem nektek egy ölelést.

A Gréta név szerintem szép,van egy Gréti az oviba is,tündér az a kislány.

Megyek,van egy csomó dolgom. Kép

Ezt nagyon rossz nézni.

Most már tényleg megyek.

memó

Hali!

[img]park%209%20jpg%20[img][/img]
memó

Hali! Kép

Ez az én kis családom.

memó

Sziasztok!

Húú megint szakad az eső, ráadásul jégdarabokkal. Kép Utálatos!

Judit,
köszönöm soraid, hátha igazad lesz.... :roll: Ma kaptam egy puszit ill. csókot múlt hét szombat óta. És Ő adta! :wink: Ez haladás. :roll:

Az a gond, hogy nem a hibáit nézem, mert azokat már elfogadtam és nem érdekelnek ill. nem idegesítenek. A stílus ahogy beszél velem és ahogy bekorlátozz zavar. :?
Most kitalálta, menjek vissza dolgozni, Ő meg itthon marad a gyerekkel. :shock: Mivel utálja az új munkahelyét. :? hiába dupla a fizuja, akkor is szar. :? Jobban járnánk anyagilag, ha visszamennék, dupla annyit keresnék, mint most Ő. Viszont a pici megszívná nagyon. :cry: Ha a páromra hagyom a gyereket, akár csak fél órára is, bevágja a járókába-jobbik esetben- vagy a kiságyba és hagyja nyöszörögni. Ez neki a vigyázás. :shock: Nem foglalkozik vele. Meg gondolom anyós nevelné.... :oops: Hát ebből nem kérek! Akkor már inkább egyedül nevelem pici pénzből ők meg pukkadhatnak meg. :twisted:

Mennem kell, majd írok még, ha tudok. Puszi

Kép
dianab

Hali!

Dia,probáljatok leülni és megbeszélni a gondokat,máshogy nem fog változni.Tudom mert nálunk is sok gond volt,van.De leülünk megbeszéljük és általában akkor visszaáll minden a rendes kerékvágásba.Nálunk a pia miadt vannak a gondok,ehez tudni kell,hogy a rendőrők 85 %-a alkoholista.MIkor én a páromat megismertem szinte minden nap volt bent töltet,de szépen lassan leszoktatom róla.Most már csak havonta 2-szer 3-szor iszik,nem sokat mert már a kevés is megárt neki,de már ez is haladás.Igaz volt egy párszor mikor mondtam neki,ha nem hagyja abba elfelejthet minket,olyankor magához tér.Soha nem szoltam neki,ha 1-2 sört ivott meg,csak ha nem tudja hol a határ.
Én mondjuk rámerem bízni a gyerköcöket,amikor visszamentem dolgozni a Bence után őneki kellett rendezni őket,mert 7-től 19-ig dolgoztam,vagy éjjel.
A Dávidnál már nem vitte tulzásba,de mire hazaér mindig hulla szegény ezért nem is várom tőle.

Kép

Ezeket neked küldtem,hogy jobb kedved legyen. Kép

Most megyek késöbb még benézek.

memó

sziasztok!

kicsit bekkukantok.. Kép

Gáborkával még betegek vagyunk, de Bonit nem tudom mivel az apjával van ma estig és tegnap szakado esőben gyalog vitték el..olyan lelketlenek, az esernyő, esőkabát tegnap mit sem ért..:( estére megtudom. bele se akarok gondolni h két hét mulva egy honapra megy el a lányom..

Dia!

sajnálom már csak azért is mert te még szereted a párodat, igy olyan igazságtalan az élet.. segithetek valahogy?

Moni!

örülök h tudtunk dumcsizni tegnap, remélem ma is tudunk..

Judit!

örülök nálatok rendeződtek a dolgok...!!!!:) :)

puszi

ui. remélem itt lesz anyár mostmár..
Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Végre süt a napocska,du-án megyünk az egyik ovistárshoz játszani.Még a jövőhéten mennek oviba,és kezdődik a szünet,szeptemberig lefáradok rendessen én már most látom. Kép

Küldtem egy ölelést nektek.
Megfenyegettem a gyerekeimet,hogy csak az jön du-án játszani aki alszik,igaz a Brigi nem aludt el,de ő már nem is szokott aludni.Még apa is hortyog ,pedig ő nem is jön velünk. Kép

A képeket az olyan képeslap küldő oldalról szoktam elmenteni,tök jók szoktak lenni.

Küldök egy szörös pasit is. :D

Kép

Most már mindenki tudja honnan származik az ember. :lol:

Megyek teregetni.

memó

Hali!

Kép

memó

Hali!

Nyugodalmas jó éjjszakát kívánok mindenkinek. Kép

memó

Sziasztok!

Móni,
köszi a képet, nagyon szép, és mind amit küldtél tök jók :D , csak hát az a szőrös pasi :oops: ..... olyat többet ne kérlek, hányongerem lesz tőle! :lol:

Judit,
igen ez a két év jó hogy van és teljesen ki akarom használni, csak a fiamnak élni, nem adom oda, a gyereknek szüksége van rám, Ő a legfontosabb, nem érdekel más. Ha az uraság utálja az új helyét, hát keressen másikat, ahol jó dolgozni, persze minimum ugyanennyit keressen. Igenis gondoskodjon rólunk, felvállalta, hát tegye is meg. :wink: ( Főleg amennyit én az Ő + anyós házába beleöltem pénzt, még két év alatt se leszünk nagyon egálban.... ) :oops:

Móni,
ez az üljünk le és beszéljük meg, nálunk nem jön be, ilyenkor a férjem olyan hülyeségeket vág a fejemhez, hogy nem is értem. Nem tud mivel védekezni, ezért kitalál problémát velem kapcsolatban. :oops: Pl. tavaly, mikor terhes voltam, miért nem segítettem be neki meg az alkesz szomszédnak szigetelni a tetőt. :shock: ... meg betonozni, falazni, stb... :shock: Tök jó fej. :oops:
Persze ilyenkor közlöm, hogy anyagilag segítettem éppen eleget, mivel 6 hót végiggörcsöltem, úgy jártam dolgozni, totál bevizesedve, stb a szuper 103-as buszon nyomorogva, meg metróztam, hogy legyen elég pénzünk a babához. Mivel az uraság havi 50 nettót tett le az asztalra és 60 volt csak a rezsi, amit anyós elkért. :shock: :oops: De ragozhatnám, csak minek, nem akarok senkit se terhelni ezekkel, meg olyan kicsinyesek is ezek a viták, meg érthetetlenek, meg szerintem fölöslegesek. Lehet ilyenkor az lenne a jó, ha fognám a picit és elmennénk sétálni, itthagyva ezt a lököttet forrni a saját hülyeségeiben. :roll: Csak legtöbbszőr éjjel kezdünk rá. :oops: Nehéz ügy.... :? De majd megoldódik! Bízom benne. :wink:

Csilla,
köszönöm neked is, hogy ilyen ari vagy, az is segít hogy meghallgattok, ígérem, igyekszem megoldani a helyzetet, hogy ne rontsam a hangulatot! :wink:
most mennem kell, mert a pici felébredt. Kezdődik a nap! Ma jön Anyu picit jobb lesz ha itt van, remélem... :roll:

puszi

Kép
dianab

Sziasztok!

Gyorsan írok, most lehet. Reggel nem tudtam befejezni, de azóta jöttek is újabb dolgok és hát semmi jó... :cry:

Kaptam a TB-től egy levelet, hogy a gyed-emmel is gond van, nem utalják, míg az iroda nem pótolja a hiányosságokat. :shock: Nem is értem, szuper helyettesem már megint mit tudott elcseszni, az olvasottakból ítélve ugyanaz a gond, ami a tgyás-nál volt. Szuper. :? Kivertem a balhét, így kapok az irodától előleget, amit majd a gyed utalásakor kell visszafizetnem. :? Hát jobb, mint a semmi. Szerencsére a főnöknőm, nagyon rendes, nem hagy sz..-ban. :roll: ez a mázlim, mert most nagyon kétségbe estem. Vártuk ezt a pénzt, mostanra fogytak el a tartalékaink, kicsit arcul csapott a tb-s levél. :oops:

Közben zajlik a levelezés az állítólagos legjobb barátnőmmel, még neki áll feljebb, így azt hiszem ez a barátság meg fog szakadni. :cry: Hát, nagyon sajnálom, de hülyének se nézzenek már. :cry:

És egy kis jó hír:
Tegnap voltunk a keresztelőt intézni. Az atya azt mondta, össze is ad minket, meg lehetek első áldozó. :D Azért ez egész jó... :wink: Kifelejövet a templomból megkérdeztem a párom, valóban akarja a templomi esküvőt, mert a viselkedése inkább a válás felé taszigáló. Erre Ő, hát nem is igaz, Ő szeret engem, akar esküvőt, stb... :shock: Meglepő.... most nem tudom mit gondoljak. Azért ez nem olyan tuti szerintem... :?

hát ezek történtek röviden. Most kicsit zaklatott vagyok a barátnőm, a férjem és a TB miatt. :oops: Sok ez így egyszerre! :oops:

Puszi

Kép
dianab

Kép

Kép

A kis tökös.

Kép
dianab

Hali!

Ez nálam is így szokott lenni,ha nyugi van körülötem akkor valaki biztos bekavar,hogy ne unatkozzak. Kép
Ezt azért küldtem,hogy tudd én is a barátod vagyok.Én legalábbis így érzem.
Hát nem egyszerű az élet,megszenvedünk mindenért.

Képzeljétek holnap viszem a Dávidot bölcsibe,belehet adni pár órára,és holnap amíg a hitelt intézzük addig ott lesz,300 ft/óra.
De végre süt a napocska,olyan jó. Kép

Megyek mert a Dávidot még felkell öltöztetnem.

memó

Köszi Móni! Nem is írtam, bocsi, annyira el vagyok foglalva a saját nyomiságaimmal.. :? szóval, helyesek vagytok, Te és a családod, jó az a kép! :D Na megyek, puszka

Kép
dianab

Hali!

Fáj a fejem,azt hiszem veszek be egy bogyot és elmegyek aludni.
Megette az egész perecet?
Kép Kép

Évi,Csilla minden ok ?

Képzeljétek telefonált a sogornőm Londonból,Európa területén minden vezetékes számot ingyen hívhat.Nem semmi.Legalább nem csak a neten tudunk vele dumcsizni,igaz szombaton jön haza. Kép
Ő a Zsolti nővére és a barátja,ők élnek Londonban. ( Tündi és Kami )

Én mindjárt elalszom,a gyerekeim meg rötyögnek az ágyban,hogy van ennyi energiájuk nem értem.

memó

Sziasztok lányok!
Remélem mindenki jól van és élvezi ezt a szép időt!
Mostanában annyira depis vagyok, hogy jobbnak láttam nem irogatni. :(
Hétvégén voltunk Győrbe és olyan jégeső volt,hogy ilyet még nem láttam.De n agyon jól éreztük magunkat :lol: Jót tett nekem is ,hogy nagyot dumcsiztunk a barátosnémmal.
Vasárnap felvittük a Gellért-hegyre a gyereket a csúszdákhoz ,nagyon élvezte,utána meg séta és itthon tollasoztunk és ping-pongiztunk.
Újra elkezdtem a 90 napos diétát.
Móni
Arik a gyerkőcök nagyon.És a képeidet mind elmentettem ,kivétel a szőrös pasi júúúúúúúúúúúúúj.
Dia
Milyen kieyensúlyozott a kisfiad,úgy nő mint a gomba.
Nem irigyellek ,elég bénácskák a melóhelyeden:P
Biztosan rendeződnek a dolgaitok,és ne legyél elkenődve.Férjed meg lehet ,hogy nem tudja kimutatni igazán az érzelmeit.
Ildi
Veletek mi zu?Testvérkét várja már a manó?Fogad megcsinálták,nagyon fájt?Úszol még?
Évi
Szép Flóra keresztelőruhácskája :D
Judit
Bencike így szereti a perecet?Jó a rucija!:D
Puszi Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Bekukk!

Mndenkinek szép álmokat !!!!!!még élek.... :D Judit én imádom a Lost-ot,de tudod :wink: :wink: :wink:

Hú,de nagyon jók a képek! :wink:

Évivel mi van? Tud valaki róla valamit? Memó?

Dia!
Örülök,hogy fellázadtál,ne hagyd magad,mondjuk az esküvő nekem teljesen új.....Így jár,aki ritkán tud jönni,lemarad valamiről,mint a borravaló!
Lehet,hogy igaza van a Jucunak,és tényleg nem tudja kimutatni az érzelmeit a párod,egy esélyt mindenki megérdemel......Gáborkáért érdemes,nem? :wink:

Gáborka továbbra is édes,és kész nagylegény már...Azok a nagy kék szemek elvarázsolnak! :wink:

Még szerencse,hogy ilyen rendesek a fönőködék,tényleg nem mindenkit érdekel a beosztott sorsa.....De ez a gyed ügy felháborító!Tudom Judit is mit össze nem szenvedett vele,ááááááááááá..................

Judit!
Juj de édi Bencike!Azz a kendő........nekem is kell olyan.............

A kis perec zabáló.És mind megette egyedül azt a hatalmas perecet?
Képzeld a régi lakásban kísértettem egyik este(nyugi csak receptért voltam,de ha már bementem nem tudtam megállni,hogy bele ne olvassak....,hihetetlen a változás tavaly óta......(mármnit a babákat illetően,Dávid felült,kijött az első foga,Bencike olvasott állandóan (azért ilyen okos) és hasonló kis csemegék)...........Ja és a tali 20-án volt :roll: évforduló??????

Memó!
Helyes a családod tényleg! Úgy minden összepasszol azon a képen,olyan harmonikus......

Kedvesek a sógórnődék is ,így képen!Nyaralni jönnek vagy végleg?

Jucu!
Úgy látszik ragadós ez a depi,én is az voltam a múlt héten,de mostmár kisütöt a napocska tessék felvidulni!!!!

Nektek is van ám programotok rendesen,Győr az nagyon szép hely,mi is voltunk már.
Dius biztos élvezi,hogy ennyi helyre viszitek.

Fogam alakulgat,kicsit mérges vagyok a fogászomra,de annyira szépen dolgozik,hogy nincs szívem otthagyni......
nem akartam itt ragadni,de úgy látom ma se fekszem le éjfél előtt.....

Szóval pénteken voltam a fogászaton,akkor kitísztította,jól elzsibbasztott,aztán más nem csinált :cry: ,eszébe jutott,hogy családi összejövetel lesz náluk,és nem lenne jó,ha hétvégén zavarnám,hogy fáj a fog,ezért nem zárta le a gyökércsatornákat..na ne tudjátok meg azt a fájdalmat,miután kiment a zsibbasztó hatása.....Azt hittem megpusztulok,na ez szuper gondoltam,mi lett volna ha lezárja???Kénytelen voltam bevenni algopirynt az engdélyezve van,mivel elmúltam 3 hónapos,sajnos 3 óra múlva meg kellett ismételni,de utána szerencsére elmúlt (kopp-kopp-kopp-remélem fának számít :D )
Ma megint kellett mennem hozzá 2-re,most fájdalomcsillapító nélkül betömte a gyökereket (nem fájt egyáltalán-pénteken is fölösleges votl,na mindegyj)) ha fáj vissza kell mennem soron kivül és akkor kiszedi amit berakott,és ír fel gyógyszert,de szerencsére nem fáj egyáltalán. Jövő héten hétfőn megyek megint,akkor lesz a koronám,na erre kíváncsi leszekelőbb le kéne venni a méreteket nem???? :oops:

Uszni még tervezem elmennni,de egyelőre meghalni nincs időm.... :D
Te jársz még?

Hogy hogy megint elkezdted a 90 naposat? Abba hagytad egyszer? :oops: Az nagyon kemény,de talán most nyron könnyebb lesz,habár ha lilyen idők lesznek,kell a tartalék..Én is arra edzek..... :D :D :D

Csilla!
Sajnálom,hogy még betegeskedtek egy kicsit,de az exed nem semmi,ha ennyire figyel csak a kicsi fiára...

Hova is megy a lányod? Tudom,hogy már írtad,de az már rég volt.....Tudod lukas agyú Ildikó olyan mint a kis elefánt.....

Itt van egy pár kép a hétvégéről:

Apa kapott egy új motort,és Dávid is kipróbált az egyiket....
Kép
Le se lehetett szállítani,annyira élvezte.
Kép
A természet lágy ölén....
Kép
Kép
Kép
Kép

Jó hosszú lettem,pedig csak egy bekukk erejéig akartam jönni!
Szép álmokat mindenkinek!!

Ildikó
ilgya1

A helyesírási hibákért nem vállalok felelőséget! :oops: :D :wink:
ilgya1

Sziasztok!!

Szombaton keresztelőn voltunk, vasárnapig kinnt maradtunk anyuéknál. Tegnap meg fent voltunk Budapesten.voltunk a tropikáriumban,nagyon , nagyon jó volt!!!!
Apa egy állás interjún volt mi meg elkísértük.Csak azért nem szóltam, hogy megyünk, mert a város szélére kellett mennünk és utánna családi délutánt terveztünk :lol:

Gyönyörűséges halak voltak, teknős,majmok stb.Volt némó is :D :D cápák átúsztak a fejünk felett tök jó volt.Flóra úgy elfáradt, hogy már cumizta az ujját :) (amúgy nem szokta)

Ma éjszaka Flóra fél óránként sírt, hajnalban már lázas volt :(
Már megint elkapott egy nyavaját az unokatesótól :x :x :evil:
szinte bíztos voltam benne, hogy kedden nekünk is menni kell a dokihoz :cry:

Most mire bekapcsoltam a mosógépet és össze kevertem a gyógyszerét addigra elaludt itt a nappaliban, már megint meleg a homloka :cry:
Ma nem tudom mikor jövök újra, Flóra nagyon nyűgös :(

Azért volt a férjem állás interjún, mert idén, de ha lehet még a nyáron felköltözünk.

A keresztelő nagyon jó volt, jól éreztük magunkat. Flóra annyira szeretgette a kis Mátét olyan aranyos volt :) Nem kellett félni, hogy oda csap neki egyet..

dobok pár képet majd,csak kicsinyítem.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Ildi:

a wc-be bilibe pisilést és kakilást ne eröltessed, ha megérik rá akkor ügyesen fog szólni!!! Tapasztalat!!! flórát is eröltettem 2 évesen, de nem mentem semmire vele és januárban szépen rájött, hogy pelus nélkül sokkal jobb és gondd nélkül leszokott róla.
Már éjszaka sincs rajta pelus. a délutáni alvásnál már március óta nem használunk.Az éjszakit csak 2 hete vettem le. Itt még előfordul balaeset, de majd megszokja.
Jók a képek!!

Dia:
Sajnálom, hogy ilyen rosszul áll a szénátok a férjeddel:) de remélem megoldódik!!!
Töpi képek nagyon jók!!

az én férjem se viselkedett velem normálisan Flóra születése elött és után sem egy jó darabig, de ahogy Flóra elkezdett menni, ztán kiabálta, hogy apuciiiiii.Azóta béke van:)
Bár én nem felejtettem el, hogy, hogy viselkedett velem:( Kétszer össze pakoltam és azóta megemberelte magát!!

Flóra kalapját a kínaiban vettem.
A mesekönyv az olya grátisz ajándék volt, mert nyakláncot vettünk egy kis keresztel.Nálunk ez a szokás, hogy fiúknak nyakláncot a lányoknak meg fülbevalót veszünk.

Judit:
Minden Bencis kép nagyon szuper!!!!!!!!!
Kendőja valami csúcs, nagon jól áll neki:)

Móni:
Veled megbeszéltünk pár dolgot msn-en:)

csilla:
Jobbulást nektek!!!

Örülök, hogy hiányoltatotok:) Nem tűntem el csak vagy nem volt időm vagy nem voltam gép közelben.

Jucus:
Remélem már nem vagy depis?
Győr nagyon szép város.sokat jártunk ott.Odajárt a férjem fősulira.
Nagyon szép a főutca. jó dolgokat szoktam ott venni:)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Már kezdtem paranoiás lenni,jó,hogy megmentettél...... :lol:

Jó lehetetett a hétvégétek,jó tartalmas...A Tropikárium élvezetes volt.

Hova költöztök?Abérletbe vagy vesztek lakást/házat?

Jobbulást kívánok Flórának! Kép
Remélem hamarosan meggyógyul!

Dávid is ma extra nyűgős :roll: :roll: :roll: Kicsit kivagyok már tőle,semmi nem jó neki egésznap nyafizik,nyűgősködik.....
Remélem gyorsan elalszik,mert ezer dolgom van....

Puszi ildikó
ilgya1

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi!

Örülk, hogy megmentettelek :lol: :lol:

Amíg nem adjuk el ezt a házat addig albérletbe aztán mjad keresünk valamit.

Budapest melyik részén??? Valahol délen :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia!

Hú,nagyon jól sikerültek a képek! Édes a baba,akit kereszteltek,de mikor Flórával puszilkodnak az olyan édes!Az tetszik a legjobban és a csoprtkép is jó!

A tropikáriumban is milyen jó képeket csináltál!!,pedig nem is lehet vakuzni,a Nemo-t én is megnéztem újra,nemrég adták valamelyik ker. csatornán. :roll: :oops:

Nem semmi mennyire hasonlít rád Flóra ezen a képen mint két tojás! :lol:

Akkor többet fogunk találkozni? Ez azt jelenti? Az jó!Nem kell arra várni,hogy lejussunk a Balatonra.

Én meg Gyarmat felé voltam a hétvégén,úgyhogy Zita gondoltam rátok,arra mentünk Bánk-Kétbodony-Kisecset felé.Remélem jól vagytok! 8)

Úgy látszik Mindenki mást elijesztettünk........ :idea: :idea: :idea: :cry: :cry: :cry:
ilgya1

Szia Ildi!

Igen nagyon aranyos a kis keresztfiunk :lol: Meglátja Flórát már indul is feléje.a tropikáriumba apa fotózott, elég sok fény volt így vaku nélkül is jó képek lettek.

Igen ez azt jelenti, hogy sűrűbben fogunk találkozni nem csak veled hanem mindenkivel. :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Rakok fel pár képet,vettünk szkennelt és gyorsan kiprobáltam. Kép
Ez én vagyok 56 kg-an. Kép
Bence a nagy kolbásszal. Kép
Bence az izmos. Kép
Brigi baba. Kép
Brigi 1 hónapossan. Kép
Brigi 1/2 évesen. Kép
Brigi és Bence. Kép
Dávid és én. Kép
Dáviddal terhessen és 80 kg-an

Most csak ennyit rakok fel,a többit majd később.

memó

Bocs, Évi nem akartalak kisajátítani :(
ilgya1

Hali!

Ezt még felrakom. Kép
De régen volt már.

Évi,nagyon jók a képek.Flóra egy tündér.Jobban van?Remélem hamar meggyogyul.
Megyek nézem a focit,remélem a Brazílok nyernek.Igaz most nem fogattam a Zsoltival,így iy tartozik még 1 doboz bombonnal.

memó

Jaj Ildi!

Ne kombinálj már :wink: :)

[quote]A írta:kkor többet fogunk találkozni? Ez azt jelenti? Az jó!Nem kell arra várni,hogy lejussunk a Balatonra.

Ne parázz nem gondoltam , hogy kiakarnál sajátítani!!

Jó éjszakát mindenkinek!!

Móni:
Jók a képek, alig ismertelek meg.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?