Sziasztok!
Bekukk!
Mndenkinek szép álmokat !!!!!!még élek....
Judit én imádom a Lost-ot,de tudod
Hú,de nagyon jók a képek!
Évivel mi van? Tud valaki róla valamit? Memó?
Dia!
Örülök,hogy fellázadtál,ne hagyd magad,mondjuk az esküvő nekem teljesen új.....Így jár,aki ritkán tud jönni,lemarad valamiről,mint a borravaló!
Lehet,hogy igaza van a Jucunak,és tényleg nem tudja kimutatni az érzelmeit a párod,egy esélyt mindenki megérdemel......Gáborkáért érdemes,nem?
Gáborka továbbra is édes,és kész nagylegény már...Azok a nagy kék szemek elvarázsolnak!
Még szerencse,hogy ilyen rendesek a fönőködék,tényleg nem mindenkit érdekel a beosztott sorsa.....De ez a gyed ügy felháborító!Tudom Judit is mit össze nem szenvedett vele,ááááááááááá..................
Judit!
Juj de édi Bencike!Azz a kendő........nekem is kell olyan.............
A kis perec zabáló.És mind megette egyedül azt a hatalmas perecet?
Képzeld a régi lakásban kísértettem egyik este(nyugi csak receptért voltam,de ha már bementem nem tudtam megállni,hogy bele ne olvassak....,hihetetlen a változás tavaly óta......(mármnit a babákat illetően,Dávid felült,kijött az első foga,Bencike olvasott állandóan (azért ilyen okos) és hasonló kis csemegék)...........Ja és a tali 20-án volt
évforduló??????
Memó!
Helyes a családod tényleg! Úgy minden összepasszol azon a képen,olyan harmonikus......
Kedvesek a sógórnődék is ,így képen!Nyaralni jönnek vagy végleg?
Jucu!
Úgy látszik ragadós ez a depi,én is az voltam a múlt héten,de mostmár kisütöt a napocska tessék felvidulni!!!!
Nektek is van ám programotok rendesen,Győr az nagyon szép hely,mi is voltunk már.
Dius biztos élvezi,hogy ennyi helyre viszitek.
Fogam alakulgat,kicsit mérges vagyok a fogászomra,de annyira szépen dolgozik,hogy nincs szívem otthagyni......
nem akartam itt ragadni,de úgy látom ma se fekszem le éjfél előtt.....
Szóval pénteken voltam a fogászaton,akkor kitísztította,jól elzsibbasztott,aztán más nem csinált
,eszébe jutott,hogy családi összejövetel lesz náluk,és nem lenne jó,ha hétvégén zavarnám,hogy fáj a fog,ezért nem zárta le a gyökércsatornákat..na ne tudjátok meg azt a fájdalmat,miután kiment a zsibbasztó hatása.....Azt hittem megpusztulok,na ez szuper gondoltam,mi lett volna ha lezárja???Kénytelen voltam bevenni algopirynt az engdélyezve van,mivel elmúltam 3 hónapos,sajnos 3 óra múlva meg kellett ismételni,de utána szerencsére elmúlt (kopp-kopp-kopp-remélem fának számít
)
Ma megint kellett mennem hozzá 2-re,most fájdalomcsillapító nélkül betömte a gyökereket (nem fájt egyáltalán-pénteken is fölösleges votl,na mindegyj)) ha fáj vissza kell mennem soron kivül és akkor kiszedi amit berakott,és ír fel gyógyszert,de szerencsére nem fáj egyáltalán. Jövő héten hétfőn megyek megint,akkor lesz a koronám,na erre kíváncsi leszekelőbb le kéne venni a méreteket nem????
Uszni még tervezem elmennni,de egyelőre meghalni nincs időm....
Te jársz még?
Hogy hogy megint elkezdted a 90 naposat? Abba hagytad egyszer?
Az nagyon kemény,de talán most nyron könnyebb lesz,habár ha lilyen idők lesznek,kell a tartalék..Én is arra edzek.....
Csilla!
Sajnálom,hogy még betegeskedtek egy kicsit,de az exed nem semmi,ha ennyire figyel csak a kicsi fiára...
Hova is megy a lányod? Tudom,hogy már írtad,de az már rég volt.....Tudod lukas agyú Ildikó olyan mint a kis elefánt.....
Itt van egy pár kép a hétvégéről:
Apa kapott egy új motort,és Dávid is kipróbált az egyiket....
Le se lehetett szállítani,annyira élvezte.
A természet lágy ölén....
Jó hosszú lettem,pedig csak egy bekukk erejéig akartam jönni!
Szép álmokat mindenkinek!!
Ildikó