Sziasztok,
Hetvegenek nagyon jo volt
Szombaton nagy fozest rendeztem, mert jottek anyuek a 3 fiuval ,elotte A Babszinhazban voltak velkul,ez is a volta szulinapi ajcsijuk tolem.Delutan meg metro/foldalatti/ villamos tura volt a .Hat nagyon elveztuk,eddig meg sosem voltak metron
,nem nagyvarosban laknak kint,de a szomszed nagy varosban sincs ugye metro
Noveremek jol megerdemlet 5 napjukat toltik Amsterdamban,ugyhogy anyu az ugyeletes most.Vasarnap is finomakat foztunk meg bicikliztunk a Duna parton.Delutan meg fagyiztunk.
En ma nagyon sz..ul ebredtem reggel,roka is lett a vege...igy a 17.heten mar annyira nem jon jol...Szerdan kell mennem AFP-re,raadasul egyedul ehgyomorra vezetni...igaz hogy csak 5 perc a korhaz,de megis...,mert senki nem tud Alexra vigyazni.Apukam edzotaboroztat videken,anyu a gyerekekkel,Evi neni meg csak julius kozepeteol er ismet ra, mert valami mutetje lesz
Ugyhogy meg jo hogy a mult heten mindent elinteztem ami kellett es a dokihoz is mar csak munkaidoben fogok jarni,mashogy nem megy.
Magdi
Ha ertem. Azert ha legkozelebb talakoztok ne nagyon emlitsd neki hogy babat varok,mert ot ide nem vettek vissza,pedig lenne most hely
Sajnaltam is hogy most kereshet allast 2 gyerekkel....
Mi a baj,miert vagy szomoru??persze csak ha publikus.
Vagy csak ez a front zurzavar visel meg lelkileg???
Hiszti teren nalunk is pentek volta csucs,mint Parazitaeknal,ugyhogy en a teliholdra fogtam
Este gszeruen nem akart aludni,pedig nem is aludt az oviban.Annyira faradt volt mar hogy semmi nem volt jo.Aztan a hideg zuhany (amit meg sosem vetettunk be,de mar mas otlet nem elven ) emlitesere abbahagyta ugy 25 perc utan. Szerencsere mi sarok lakas vagyunk ugyhogy szomszed nem hallja,mert az o helyeben en azt hittem volna hogy nyuzzuk a gyereket
Ilke
Hivlak ma
Balat sajnalom,ja meg teged hogy hogy megijedtel.nagyon orulok ,hogy vegul nem lett baj.Pup lett a helyen,ezert rohantal vele a korhazba?
Conti
Orulok hogy kicsit kikapcsoldhatsz,plane igy fuggetlenkent
Ezer drukk hogy vegre uj eletet kezdhess egy uj lakasban a csajokkal.
Szerintem Betti hisztije teljesen ertheto,megzavarja ez az egesz.
Vasutpark nagyon jo,elvezik a gyerekek,mi a Nyugatobol nosztalgia vonnatal mentunk,az kulon jo buli volt nekik,10 perc de emlegetik azota is
Budakeszi Vadaspark is jo otlet szeritem,vagy a Gellerthegyen a jatszoter meg jo nagy seta.
Nyuszi
Mi a talira csak delutan megyunk, kb 3 fele, remelem meg lesznek azert tobben.
Gumicukor
Alex is nagy rajzolo lett a mult heten, vegre kepes fel orat is ulni es rajzolgatni.Nagyon ugyiket alkot.Meglepodok mindig. Uj figura most az ember de gipszes labbal
Annyira erdeklik ezek az orvosos dolgok,egyfolytaban a korhazakrol kell meselni..
Tegnap meg nagyon rohogtunk amikor orvosost jatszottunk es megkerdi tolem:-Anyuka,a babaval minden rendben van???
Pedig meg nem volt velem a nogyogyinal...
Nekunk a regu lakasban volt ilyen ,azt a festo srac csinalta,mert amugy gipszkartonozo is egyben,lerajzoltuk a designt O meg profin elkeszitette.Nagyon mutatot tud lenni.Sajnos O videki,ezert nem tudom ajanlani.
Szilcsike
Remelem lassan kesz lesztek,majd tegyel fel kepet.
Es mikortol akarsz kezdeni dolgozni?
Teljesne igazad van,szerintem nem szabad engedni az ovonok kenye kedvenek, ha Te szeretned hogy jarjon az osszevont csoportba is akkor ,meg kell hogy engedjek.
Vegulis maradtok ebben az oviban?
Szerencsere nalunk az osszevont csoport nem lesz veszes,vegig a sajat termukben lesznek es a 3 ovono kozul mindig lesz egy veluk,az udvarrol meg mar ismeri az osszeset.Ot csak az zavarja meg ha masik terembe kell menni.Egyebkent nem is csoda csak 2,5 honapja jar ide.
Nalunk Julius 21-ig van ovi,de mar matol osszevont csoportban.A harom csoportbol ami az O szarnyukban van csak 1 telik majd meg.En nem tudom, senki nem dolgozik???
Aug 21-tol lenne ujra osszevont,de mi mar nem visszuk csak szeptemberben ugyhogy O is itthon lesz 6 hetet
Sasha
Sajnalom hogy elert a depi,de a jo gyogyszer a kimozdulas,eroszakod meg magad es igenis menj a jatszoterre vagy bevasarolni vagy ilyenek a tesokocsival amig Gabi az oviban van,nehogy rosszab legyen.Remelem jottok a Nyuszi bulira???
Panda
Adamnak nagyon boldog 4.szulinapot
Hihetetlen hogy mar itt tartunk.
Vasalasbol tenyleg rekorder vagy, en az alkalmankenti fel orat is nehezen viselem
Na pusza
Kata