Új privát üzeneted érkezett!

hali
ma itthon, uis tlefonáltak az oviból, ahogy beértem a melóba, hogy hányt 2x is Dani. :( Már reggel fájlalta a hasát, de elment kakilni, és utána nem panaszkodott, gondoltam attól. Útközben evett egy banánt. Szerencsére láza nincs, de ahogy hazajöttünk lefeküdt és lenyomott 2,5 órát. Ma diéta lesz, ha holnapra nem javul, akkor dokinéni délután. Szerencsére az évzáróra mehetünk péntek délután, ha jobban lesz. Mondták, hogy nem sírt, amikor hányt, de szegénykémet pont kaki közben érte. :( :shock: Azt én is úgy utálom...

A talival kapcsolatban az jutott eszembe, hogy kitalálhatnák vmi szervezett játékot a gyerkőcöknek. pl. kosárba labdagyűjtés, vagy apró papírfigurák keresése a kertben, minigolf (partvis + teniszlabda, ásványvizes üveg félbevágva kisalagút) stb. az egész végén meg lehetne egy torta, pl. gyümölcstorta tejszínhabbal megünnepelni milyen ügyik voltak.
csak egy ötlet, de szerintem biztosan élveznék a gyerekek, meg mi is. Hm? Mit szóltok? Lehetne ötletelni.

Na mennem kell, puszi
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali,
Csak pár mondat erejéig jöttem, mert vár a teregetni való ruci, meg még vagy 2-3 mosás. Ez van, ha pár nap kimarad és az idő is rossz :D .
No, szóval tegnap megvolt a Margit szigeti kirándulás az ovival. A rossz idő ellenére egész jól sikerült, igaz folyamatosan öntöttük a gyerekekbe a meleg teát, mi meg a capuccínót, kávét :D . Megnéztük a vadasparkot, volt pónilovaglás, aztán pedig a gyerekeknek bérelünk 2 és 4 személyes pedálos gyerek bringóhintókat (vagy mi a szösz a neve :) ), hát annak volt a legnagyobb sikere náluk, mi meg rohantunk utánuk, de így legalább nem fáztunk :) . Lili nagyon örült, hogy együtt voltunk, akkora öleléseket kaptam, hogy csuda. Bala délelőtt elkísérte apát az irodába, ahol szintén látogatóba volt egy kislány (2 nap van közöttük). Nagyon jókat játszottak, a végén még sírdogált is a kislány a búcsúzásnál, úgy néz ki, hogy gyakrabban kell őket összejáratni, hehehehe Bala a kis szívtipró :D . Visszatérve Lilire, mostanában sokszor panaszkodott, hogy bántották (na nem komolyan, csak mit tudom én meghúzta az egyik kislány a haját, stb.) de ő persze nem védte meg magát, így ez máskor is előfordult. Hát az ilyen kislányokból van még 2-3. Tegnap viszont többször is úgy jött ki a lépés, hogy mellettük ült, meg beszélgettem pár szót közösen velük (persze nem erről csak úgy álltalába :) ), és ma mit mesél Lili? Ma szinte csak azokkal játszott akikkel eddig nem és persze nem is bántották. Szóval tökre örülök :D ! Egyébként kiderült, hogy kb 10 percre autóval, van tőlünk egy lovarda, ahová jár is az egyik csoporttársa Lilinek. Jövő héten el is megyek megnézni, és lehet kimegyünk majd párszor, hátha kedvet kap Lili, mert a pónizás nagyon tetszett neki.
Csütörtökön ünnepeljük az oviban a szüli meg a névnapját, viszek be majd lufikat, meg van rendelve a torta is, ma megvettem a tortáravalókat is, remélem jól sikerül :D .

Turi,
Nálunk a közelben van egy úgymond angol gyerekruci turi, tényleg jó kis cuccok vannak, igaz eddig csak 1x voltam, de szépeket vettem. Csak egy baj van vele, hogy az eladó nőci kibírhatatlan, egyfolytában rászólt a gyerekeimre, pedig semmi extrát nem csináltak.

Tali,
Már nem tudom ki mondta, de a virsliparty szerintem tök jó ötlet, az enyéim majd meg őrülnek érte, ez is olyan dolog amit mindenki szeret és nem macerás. Szívem szerint én erre szavaznék, de persze a többség dönt :D . Egyébként mennénk mi is! :)

Irpir,
Gyümizselé úgy készül, hogy egy nagy adag gyümi levét kinyerem (turmixolás és szűrés, vagy gyümicentrifuga) aztán egy adag zselatinnal besűrítem és már kész is, esetleg kicsit lehet édesíteni, attól függ, hogy miből csinálod, aztán zutty egy csini kis formába és mehet is a hűtőbe :) . Lili mióta a Micimackós könyvben látta, mindig megkívánja :D .
Tegnap vittünk a kirándulásra egy óriási tál epret (előző este kaptuk a szomszéd bácsi kertjéből), hát ne tudjátok meg, hogy ették a gyerekek (a diós minimuffin is mind elfogyott :D ), a többiek meg mit osztogattak? Cukrot és rágókat :roll: !
Egyetértek abban, hogy kell a gyerekeknek is a nasi, mert ahogy mi megkívánjuk ők is, csak nem mindegy, hogy mikor (kaja, fogmosás előtt-után) és módjával. Egyben viszont hajthatatlan vagyok, cukorkát és nyalókát nem vagyok hajlandó venni. Csoki néha és a tejtermékes édességek jöhetnek viszont :D .

Conti, Sasha,
Csípésekhez jobbulást!

Csics,
Részvétem apukád miatt!

Holnap leszünk 4 éves házasok apával, erre mivel áll elő tegnap, hogy aznap nem alszik itthon, csak pénteken talizunk legközelebb, nem mondom, hogy nem esett szrul :( . Állítása szerint pénteken bepótoljuk, hát nem tudom, kíváncsi leszek rá.
Na ennyit a pár mondatról, rohanok is :) . Képeket majd este teszek fel a tegnapi napról.
Pusz,
Ilke
ilke

Sziasztok
Magdi
nem csak szeretünk volna de nagyon drágán adják ökett :( de egyszer még talán lesz :) ez 74 nm erkélyes de hideg :? most irás közben is fázik a lábam mert alurol jön a hideg meg az ablak melett :( viszont szép nagy szobáink vanak szép nagy konyhával :D +pince és közös kert :) .

bilizés
én is imikét le akarom szoktatni a pelusrol de ö nem nagyon vevö rá :) .

menem kell :?

pusz csics
csics

Halihó,
Tettem fel képeket, itt találjátok:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=235&page=2

Csics,
Most komolyan, miért nem szigetelitek le a nyílászárókat? Ezt ti is meg tudjátok csinálni pár száz forintból, és nincs több fagyoskodás!

Pusz,
Ilke
ilke

Gumicukor!
Nagyon jó ötleteid vannak, igazán kreatí vagy :D ... nekem ilyenek soha nem jutnának eszembe :roll:

ilyen nincs, most is sírás van, teganp is a Geri volt, most is szólít...

Kép
sasha

Megvagyok!

Gumicukor!
Most olvasom, jobbulást a Daninak! Talán valami vírus? Az jön alul felül :? Sajna ezzel a doki se nagyon tud madj mit kezdeni, itatni kell ki ne száradjon, a víruskák, meg távozzanak csak ... alul-felül
reméljük csak elcsapta a pocakját és jobban is van már!:)

már megint Geri, mi a szösz van már?

Kép
sasha

Csics,
Tényleg jó ötlet a szigetelőcsík, nálunk is az van, mert tele vagyunk ablakkal, és mind elég régi, nagyon húzott be a hideg...

Gumicuk,
Jobbulást Daninak! Jó gondolat a szocifogi a srácoknak...

Zit
parazita

Sasha

Nekem is eszembe jutott, hogy inkabb a gyerekeire kolti a penzt, de azert ennyire nem kene magat elhanyagolni....
Az biztos legalabb is, hogy inkabb jarnek eggyel rosszabb ruhakban, de a fogaimat megcsinaltatnam, De ez csak az enyim velemeny.

Gumicukor

Jobbulast Daninak!:)
Jo otlet a versenyesdi, az biztos, hogy enyim jany is elvezne es hamarabb legyurne a felenkseget!:)

Ilke

Jegyeztelek a talisok listajara....:)

Judy

Kar, hogy nem tudtok jonni.:(

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali

Ilke – nagyon jók a képek! És hogy hasonlít rád Lili, még a mosolya is uúgy áll :)

Talijáték
Nem kimondottan versenyesdire gondoltam, hanem amolyan közös bohóckodásra, amit mindenki élvez. Mindenki kipróbálhatna mindent. Majd még agyalok.

M voltam vérvételen a Schöpfben. Az első a sok közül a hormontükörhöz. Annyira nevettem,mert egyik szmk is ott volt :) Jót dumáltunk, ki mi járatban :)

Dani ma is taccsolt, de szinte semmi nem jött, hasa nem megy, csak pont tegnap volt hogy egyszerre jött neki mindkét irányból. Egész rutinos már a lavórral, miután hányt, szidja a hányást... Ma elviszem a dokinőhöz. Láza változatlanul nincs, aminek örülök, mert valszeg akkor nem vírus vagy baci, csak vmi bekajálás. Oviban májkrémes kenyér volt előző nap uzsira, lehet attól, passz. Azért ma már eszegeti a főtt krumplit, és kéri a folyadékot, ami jó jel. Időnként kijön belőle, de pl. most már 2 órája benne van a kaja. Délelőtt is aludt 2 órát, közben a fürdőnkben szereltek a szakik. Uis folyik egyik helyen a szilóból a víz. Kiderült, hogy egyik tömíés elcsúszott, de most már rendben van :)

KépKép
KépKép
gumicukor

sziasztok, csak egy gyors bekukk, üdv mindenkinek!!

próbálok képet rakni Rege babáról - de nem megy :(
brühü - Rit
anemona7

Sziasztok!

Rit! :lol: Üdv Neked is! Hogy vagytok? Nagyon aranyos a profilodban lévő kép, kár, hogy ilyen kicsi :wink: Sajnos képfelrakásban nem tudok segíteni.

Tegnap volt a TV-ben, hogy a Varga Izabella kisbabát vár :lol: :lol: Jól tippeltünk :wink:

Gumicukor! Jobbulást Daninak! Mi az a hormontükör? :roll:
Talis játék nagyon jó ötlet!! :lol:

Nyuszika! Hát én is inkább olcsóbb ruhákat vennék, de a fogaimat biztos rendberakatnám :wink: Már csak a gyerekeim miatt is. szerintem minden gyerek örül, ha csini az anyukája :lol:
Mi anno anyut fűztük, hogy fesse szőkére a haját. Nagyon jól állt neki, egy 10-est letagadhatott volna. Mi meg büszkék voltunk a gyönyörű, fiatal maminkra :lol:

Tegnap egész nap kerteztünk, de a mai időjárás :evil: :twisted: Nagyon lehangoló, pláne így június elején :cry:

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

MAgdi

En lehet hogy nem figyeltem, de en nem ugy ertettem, hogy Varga Iza var babat... azt mondtak, nem all tole tavol eljatszani a szerepet, mert van egy 4 eves kislanya... de lehet hogy tevedek. Mondom, semmi nem latszik rajta, igaz, rajtam sem latszott 4 honapos koromig, csak o nem az a filigran alkat. Nagyon csini volt legutobb farmernaciban. Sajna megkerdezni nem a stilusom, meg amugy sem jarunk mar oviba ugye...
De majd kiderul... :lol:

Gumicukor

Dani jobban van mar?
Nekem eszembe jutott meg ugyessegi jateknak a tojas (fott) vitel evokanalban, ugralas labdaval a labuk kozt is, karikaval a fejukon setalas...
A papirfigura kereses a kertben is szuper, gondolom az a feladat ram var, hogy elrejtsem oket, mielott jottok.:) Ha rossz ido lesz ez utobbi elmarad, de a tobbit akar bent is meg lehet tartani, jo nagy lett a nappalink az atalakitas utan.:)

KépKép
KépKép
nyuszika

Jajj MAgdi,

Ird mar meg priviben hogy milyen vallalkozason torod a fejed, nem birom ki a taliig!!! :lol:

Mit szoltok a BOBITA nevhez????

KépKép
KépKép
nyuszika

sziasztok
Magdi
fiuk kimondotan imádják ha csinos vagyok és petike imádja a hosszu hajamat :lol: töle kapom a legtöbb dicséretet :D .

Nyuszi
Aranyos név hogy bobita nekem tetszik mikor nyitod meg az üzleted ? .

Pusz Csics

Ui:UTÁLOM EZT AZ ESÖT :x
csics

Nyuszika!

Írtam pü.-t!

V.I.: na, akkor bocsi a félrevezetésért!! :lol: :oops: Igazság szerint a férjem nézte a TV-t, én fürdettem a babákat. Fél szemmel láttam, hogy az Iza beszél. KÉrdeztem Apjukot, hogy terhes az Izabell? Erre mondja, hogy igen :lol: FÉRFIAK :roll:

Bóbita :lol: Nagyoon kedves, gyerekbolthoz illő név :lol:

Szép esómentes napot Mindenkinek
(tegnap befűtöttem :evil: )

Magdi
mléna

Sziasztok
Lányok
kivánjatok jo idöt holnapra mert menénk epret szüretelni :D remélem sikerül csepelen van eperszüretelö hely oda szeretnénk meni családostul IMÁDJUK AZ EPRET :) napi fél-1kg amit megeszünk +tegnapota rákaptam az eper turmixra :D fiuknak nem tetszet de anál jobban nekem és a páromnak fökép hogy tejszint is teszek bele nem csak tejet :) fiuk csak egészbe megmosva eszik meg .ugyhogy már csak azért is érdemesebb kimeni meg eperföldet petike még nem is látot .És képzejétek ma vetem egy cserepes epret amin már vanak is eper szemek +virág is :D az erkély disze lett lesz :) .

pusz csics és a fiuk
csics

Kép [/img]

KépKép
KépKép
nyuszika

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=235&page=3

Halihó,
Tettem fel képeket az elmúlt napokról. Voltunk a gyerekekkel hangversenyen, ami meglepően jól sikerült, több mint egy órás volt, és 1x sem kellett kimenni velük, sőt tapsoltak, a virágot pedig Lili vitte ki a végén a karmesternek, aki a párom nagynénje volt :) . Előtte és utána pedig nézelődtünk kicsit a környéken, Esztergomban és Visegrádon a barátainkkal.
Az időre mi is nagyon mérgesek vagyunk, szerettük volna ebben a pár napban rendbe tenni a kertet, meg előkészíteni a garázsfestést, erre egész nap szakad az eső. Alig tudtunk kint lenni egy keveset, gondolom ennek is köszönhető, hogy az apróságok nagyon nyűgösek voltak egész nap, nehezen bírtunk velük :? .

Nyuszi,
Boldog szülinapot Danynek!

Gumicukor,
Jobban van már Dani?

Rit,
Olyan picike a profil képed, pedig már úgy megnézném a kicsi lányt :) , esetleg próbáld meg a fotóalbumba tenni, az nekem működik.

Lányok, akinek esetleg kell gyerekruci (amit már Liliék kinőttek), az látogasson el hozzánk, mert most már totál nem férek a ruhás halmoktól, ha nem jön senki, akkor el kell vigyem egy börzére :) . Sajnos nem tudom tovább tárolni őket.

Pusz,
Ilke
ilke

Nyuszika! Kicsi fiadnak sok-sok boldog születésnapot kívánunk! :lol:

Ilke! Nagyon csini család vagytok :lol: A szülinapos képpel megzavartál egy kicsit :wink:

Ma végre jobb idő lesz, megyünk is kirándulni.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Remelem mindenkinek jol telik a hetvege a tavaszi idojarasban is :evil:
Apa hetvegen ket meglepivel allt elo: Kaptam egy szoptatos fotelt,nagyon kiraly :!: A KIKA-ban Relax neven fut,ugyhogym ar be is uzemeltuk,TV nezesre is kivallo :P
Masik meg egy uj telefon,regi almom volt ez a modell :lol: :lol:
Mi azert eleg jol viseljuk ez a valtozekony idot, szombaton Erden voltunk rokonoknal majdnem egesz nap es delutan mar a teraszon elveztuk a napsutest :lol:
Tegnap meg Punkosdi napokon Esztergomban,a fiuk nagyon elveztek az ugralovaroat meg a hintakat.
MA meg a Vonatkertbe megyunk mindannyian,hat ott legalabb nme elsz feltuno a hangzavar :lol:

Teszek is fel kepet a ritka pillanatrol amikor nyugodtan ulnek(persze csak 1 percig :wink:
Kép

Parazita
MEggyogyultatok mar?
Szerintem is szerencs kerdee a szobatisztasag Alex 2 eves es 3 hos koraban egyik naprol a masikra lett az,sot egy heten belul mar ejszakara is.Tenyleg egyszerubb igy mint annak kinek csomoszor van baleset.

Gumicukor
Dani jobban van mar?Virus volt?
Jatekok nagyon otlet serintem is,mar abban a korbanvannak hogy le lehet oket kotni.

Ilke
Nagyon jok a kepek :lol: Szuper hogy Lili igy felszabadult :D
Na volt meglepi az evfordulora?
Irsz privit a szamoddal,mert felhivnalak hogym egbeszeljuk a gatyot :wink:

Nyuszika
Dannynek nagyon boldog szulinapot :!:
Bobita nagyon kedves nev :lol:

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Hali

Most van egy kis idom irni.
Szombaton Vasutparkoztunk, szerencsere nem esett, sot a nap is kisutott neha. Sracoknak nagyon tetszett minden, bar a dizelmozdonyon kicsit meg voltak ijedve, olyan hangos volt.:)Teszek fel kepeket az albumba.
Tegnap unnepeltuk Danny szulinapjat, volt torta, ajandekhegyek. Emi kicsit nehezen viselte, hogy nem o kapja a sokmindent...:)
Aztan mig aludtak delutan apa gyorsan befejezte a funyirast, osszepakolt es elhuzott Bangkokba 9 napra.:(
Holnap megyek a berleti szerzodest alairni.:):):) Nagyon izgi. Es kepzeljetek, lehet tulajdoni lapot interneten rendelni, nem kell bemenni, sorbanallni, tokre orulok.Azert csak fejlodunk....

Talaltam egy Godi topikot es benne anyukakat, akiket mar szemelyesen is ismerek a babaklubbol...( ugye Beszti?:)) Tok jo, mar meg is beszeltuk, hogy majd talizunk. Ugyhogy zajlik az elet.

Kataa

NAgyon helyesek a fiuk...:)

Ilke

Jok a kepek, milyen nagyfiu mar BAla!!!:) Es Lili copfjai!

teszek fel meg kepeket

http://www.babanet.hu:81/album/main.php ... age=216105

KépKép
KépKép
nyuszika

Hurrá, végre süt a nap :D !

Magdi,
Az igazi szülinapja Lilinek még tényleg csak később lesz, de nem akartam, hogy kimaradjon a jóból (no meg ez így szokás az oviban, hogy a nyári szülinaposok év végén ünnepelnek), így kineveztünk egy napot és ünnepeltünk :D .

Kataa,
Rendi a párod az ajándékokkal :) !
Nem semmi lehet 5 ilyen eleven kispasival :) .
Házassági évforduló éjszakáján végül hazajött apa, csak én már akkor aludtam, de reggel egy csokor rózsa és egy rakat ajándék várt a konyhában :D . Másnap este azért ünnepeltünk és nem volt harag, sajna még ha akarnék akkor sem tudnék rá sokáig haragudni :D . Ciki, nem ciki ez van, nagyon szeretem még 8 év után is :D .
Írok majd mailt!

Nyuszika,
Továbbra is nagyon ügyi vagy a bolttal, a Bóbita is nagyon kedves név :) .
Képeitek nagyon cukik, nekem a sapkás Emi tetszik nagyon :D .

Zsuzsa,
Semmi gond, bocsi, de sajna felújítunk ezerrel és kell a hely :roll: .
Jobbulást nektek!

Puszi, rohanok mert vár a garázs és a kert :) .
Ilke
ilke

Hali!

Dani már jobban van 2 napja péntek reggel óta nem hány, már eszik mindent. Úgyhogy megy holnap oviba.
Mi hétvégén "evezni" voltunk az Orczy kertben. Danira a nagyi vigyázott, a sógornőmékkel voltunk négyesben egy szabadidiő sportversenyen. elég muris volt :) kb. 10 éve ültem utoljára kenuban... délután pedig dldiztünk, aztán kimentünk az egészségligetbe a Városlizsébe, Dani ugrálóvárazott, és "falat" mászott (óriási felfújt coca-cola üvegen voltak bütykök, Dani kötéllel és hevederrel volt bekötve)

Kataa
Remélem bejön a fotel. Én is akartam, csak horror ára volt anno, most már olcsóbb lényegesebben. Viszont amikor Megatoysban Danit szoptattam benne, elég kényelmetlen volt, nem állt kézre a gyerek.

Rit
Én is kíváncsi vagyok a picire és a nagylányra is!! Nagy képekben! Úgyhogy plííízz!!!

Ilke
Jók a képek! Hmm.. hangverseny, nem is udom nálunk mi lenne, ha elvinnénk Danit... :O Most lesz majd az első mozija. A Verdák c. Animációs filmet nézzük meg.

Nyuszi
Hihetetlen, hogy Danny is már 2 éves!

megyek férjecskézni, holnap szabin leszünk :)

KépKép
KépKép
gumicukor

Helló!

Jelentem megvagyunk, nem vesztünk el, csak, hát a meló megy ezerrel. A 3 napos ünnep amit Pünkösdnek csúfolnak, munkával telt. Igaz, hogy én nem húztam az igát, de nem unatkoztam. Az udvart, fél tucat jól megtermett munkaképes rokon romhalmazzá változtatta: :D :( Kerítésnek ástak alapot, alapoztak, betonoztak, falaztak (kerítés), kiásták a terasznak valót... Szóval nyüzsi volt. Persze a 2 gyerek, hol is lehetett volna, ha nem ott ahol veszélyes és nem szabad? Na persze, de szép is lett volna, ha beülnek a szobába és mesét néznek, vagy eljátszanak szépen, tisztán, de nem volt ilyen mákom. Az udvaron a nagy kupac sitt mellett egy mégnagyobb sóderhalom van, onnan nem messze egy még nagyobb földkupac ami már kiérdemelné a domb jelzőt. Ebből kifolyólag a 2 gyerek már kora reggel hasonult a környezetéhet, nem lehetett kiszúrni, ha felmásztak a földkupacra, olyan feketék voltak. Persze a gödör is jó móka volt. Mit volt, még 1 hétig az lesz, mert a folyt. köv, csak jövő hét végén várható. Szóval hapsik húzták az igát, én meg futkostam a két gyerek után miközben ebédet főztem, a kávét főztem, mosogattam és tálatam és altattam és szoptattam... Ha azt mondom, hogy 2 nap alatt elfogyott negyed kg kávé és több mint fél kg cukor, akkor nem túlzok :!: :!: :!: De szerencsére vasárnap már anyum is itt volt mint felmentősereg, így legalább szoptatni nyugisan tudtam.
A koszról ami a házat ellepte meg ne is beszéljünk! A dolgozó néptől nem várhatom el, hogy ha épp pislantani kell levegye a cipőjét azért a pár lépésért, így estére állt a föld a konyhában, előszobában. Az, hogy a gyerekekből mi jött ki este arról már nem is beszélek. Szombaton én hülye a kád mellett vetkőztettem le őket, hát nem kellett volna. Vasárnap már a kádban vetkőztek! Mindkét nap hajmosás is volt, mert a rövid szöszke hajuk alatt fekete volt a fejbőrük is, ráadásul az a tegnapi eső nem igazán javított a helyzeten:)
Azért szoptatások alatt ideültem a gép elé és próbáltam olvasgatni, de írni már nem bírtamfél kézzel, ugye elnézitek, hogy most is csak magunkról. Majd igyekszem bekapcsolódni a dumcsiba újra, csak most arra nincs erőm..

puszka

Kép
sasha

Sziasztok

Nyuszika
Orulok hogy nektek is jol sikerult a Vonatpark :) A fiuk teljesen extazisban voltak.Egyik vonatrol mentek a masikra,mindegyik a vezeto akart lenni :D
A Fustivel mentunk oda vissza a Nyugatibol,ezt meg kulon elveztek.
Sok sikert a szerzodeshez,lassan sinen vannak a dolgok.

Zsuzsa
Jobbulast az egesz csaladnak,akkor ezert nem jelentkeztel.
Hat ahogy mondod..nem birnak megulni egy hleyben,es 5-en meg jo kis zajt csapnak :) Mondtuk is hogy 5 lany mennyivel csendesebb lenne :lol:

Ilke
Persze nem is kell haragudni ha munka van :wink: az tenyleg jo erzes hogy az ember meg minidg szerelmes a parjaba. Azert en sem gondoltam volna, mi is 7 eve vagyunk egyutt :lol:
Ok varom a mailt.

Gumicukor
Hat igen azert vettuk meg igy meg elfogadhato az ara :? Egyebkent noveremnek ilyesmi van kint es neki nagyon bejott,emlexem anno nekem is amikor cumisuvegbol etettem minidg valamelyik kismanot hogy nem faradt el a kezem.Nekunk a nappali garniturank amihez van fotel nadbol van ,ilyen celra nagyon kenyelmetlen. :oops: Anno emlekszem mit parnaztam magam korul megsem volt jo amikor Alexet szoptattam.
Ugyhogy ennel ez mar most kenyelmesebb amikor beleulok es ringatom a pocim :wink: :lol: En megkerdeztem tobb embert akinek volt/van pont ez a marka es eddig mindenkinek bejott :lol:
Az IKEA-ban is valami olcsobb ilyen fotel de nekem az nagyon kenyelmetlen volt ugyhogy azt azert vetettuk el.

Sasha
Akkor nem unatkoztal :lol: Haz korul ugye mindig van munka,de ugyin megoldottad a napokat.

Pusza
kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Szerzodes alairva, tenyleg kezdenek sinen lenni a dolgok. Meg a feltetelek sem voltak horrorak, egy honapos felmondasi idovel, tulaj bacsi meg a mult rendszerbol, tanacsnak hivta az onkormanyzatot... de legalabb korrektnek tunik.:)
Csak egy baj van, egyre inkabb kezd lelkifurkam lenni, hogy nem maradom itthon az utolso evemet Dannyvel.... pedig tudom hogy ez az ido mar sosem jon vissza. :( De igyekszem beszervezni segitseget, anyu mellett a szomszed idosebb hazaspar fianak a baratnoje lehet bevallal majd egy-ket orat, most is boltban dolgozik, meg mellette fosulira jar.

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy jól vagyunk.
Az időjárás viszont többé kevésbé megvisel. :?

De péntektől jön a melegebb idő! Állítólag. :wink:

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nyuszi,
Boldog szülinapot Dannynek!
Örülök, hogy ilyen jól mennek a dolgok a bolttal. Mikor nyitsz?

Zsuzsa,
Jobbulást! Lassan én is kezdek rendbejönni...

Kataa,
Édes volt a kép a sok fiúról!

Tegnap nyírtam meg Solymit, nagyon édes lett. Ma kirándulni mentek az ovival Királyrétre, remélem, nem fog esni nekik.

Zit
parazita

Haliho

Hol van mindenki????:)

Zita

Julius elejen tervezem megnyitni a boltot, ha addig minden papirt sikerul megszerezni...

Kepzeljetek, Emi extra hisztis mostanaban.... sztem ovis elvonasi tunetei vannak, folyton elvesz mindent az occsetol, vagy eroszakkal, vagy addig szekalja a kisebbet, amig az oda nem adja a jatekot. Naponta tobbszor ra kell szolni, gyakran kiabalni, mar nem tudom mit csinaljak vele, a szep szo nem mukodik, gyakran elfogy a turelmem... Ti buntettek valahogy ha azert is csinal valamit a gyerek, vagy probaltok nem odafigyelni, majd abbahagyja?Marmint nem veszelyes dologra gondolok persze.... pl eloszeretettel nyavalyog valami utan ugy,m hogy hiaba magyarazom el neki, hogy nem lehet, vagy probalom elterelni a figyelmet, 650x hajtogatja es 10perc meg hagyjan, de van, hogy feloran keresztul.... mintha direkt bosszantani akarna....:) Tarsasagban pedig extra nyuszi tovabbra is.:)
Mit csinaljak???

KépKép
KépKép
nyuszika

hali!

sikerült a vizsgám :) és nem is alig ponttal, úgyhogy happy vagyok :)

Danikám terhes mamit játszik, a macit tömködi a hasába :) remélem vmit előrejelez ... :lol: :lol:

ma ismét elővettem a fuvolámat, Dani teljesen odavolt, a fürdőszoában kellett előadnom és ő arra szappanozta magát... az összes ovis dalt felvonultatta, és el kellett neki játszani. fürdés után, amíg én játszottam, ő megkereste a furulyát és azon dünnyögött mellettem. szomszédok örülhettek, de mi nagyon jól szórakoztunk.

mostanában az altatás megy ismét gitárral, a mese után énekelni kell. Az egy boszorka van c. dalt gitárkísérettel énekelgeti. Haláli :)

Nyuszi - ellenszer, türelem.... muszáj, és majd elmúlik. én egyezséget szoktam kötni, ha szekál vmi miatt. pl. én amíg megcsinálom, amit kér, addig neki is kell vmit csinálni, pl, eltenni a kisautókat vagy vmi ilyesmi. ez be szokott jönni. csak nehogy túlkapás legyen a vége, és a végén majd ő fordítja a saját javára...

szerdán elmentek az ovival első kirándulásra a Margitszigetre. reggel integettünk nekik, kicsit szívszorongató volt, de tele élményekkel jött haza. ami kicsit aggasztott, hogy odafelé egyedül ült, mivel páratlanul vannak a csoportban. de visszafelé már egy kisfiúval jött, ahogy mesélte. remélem azért nem volt neki rossz, hogy egyedül ücsörgött :( ahogy tippeltük a szendvics felét hazahozta, de a túrórudi és a gold fisli elfogyott, bár azt együtt ették a gyerekekkel. egyébként ez önkormányzat által finanszírozott kirándulás volt, piknikeztek pokrócokon, megnézték a miniállatkertet, lovacskákat, meg játszóztak, vittek lasztikat, fociztak.

pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

Gratula a vizsgaeredményhez! Ügyes vagy! :P

Nyuszika

Anna is próbálgatja a határokat. Reggel épp apját húzta egy kicsit fel azzal, hogy direkt csíkokat húzott az arcára filctollal, miután megkértük, hogy ne tegye.
Persze a sika mika nem tetszett, de valszeg tanul belőle.

Nálunk a hármas módszer műkszik, azaz mondjuk hogy másodszorra szóltam, és ekkor többnyire abba is hagyja a csínytevést, ha nem és eljött a hármas szám, akkor kikapcsolási időt kap a szobájában. Mivel négy éves, így négy percet. :lol:

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,

Nyuszi
Hat igen ,tobb lesz a dolgod a bolttal,,de legalabb nem egy multihnal robotolsz majd napi 12 orat,meg igyi s tobbet fognak latni a gyerekek ha hosszu tavon bejon az uzlet es tudod csinalni :lol:
En mar most erzem hogy kistesoval nem fogok sietni vissza, (ha egyaltalan) ket gyerekkel mar tobbszorosen lesz nehezebb.Tok rohej ,mert most meg mindenkepp visszavarnak :roll: Szerzodeses lesz az utodom.
Hat Alex a jo gyerek is probalgatja hogy mit lehet am :lol: En is a kovetkezetessegre szavazok, turelem is kell de inkabb magamhoz hogy ne robanjak fel ha 15 percig ismetelgeti vacsi elott (amig meg nem vagyok kesz vele) hogy pudingot ker,pedig csak utana kaphatja.Ilyenkor probalok kikapcsolni ,de ha mar nagyon razendit akkor nalukn is jon a szobaba kuldes.Na altalaban nem megy el odaig,inakbb abbahagyja,mert ugye ott mar minek nyuglodni,nincs is kozonsege :P

Bea
Idojaras engem is mostanaban.... A heten volt olyan ejjel hogy azt sem tudtam mim faj,vagy a fejem vagy a gyomrom vagy epp a labam gorcsolt :twisted: :lol: ...De mindegy, lenyeg hogy baboca mocorog odabent :wink: :wink:

Gumicukor
Gratula a vizsgahoz. Daninak remelem igaza lesz.Alex is mondogatta mar februaban: Anyanak baba van a hasaban :!: Na ezt napont tobbsozr es minden idegennek aki szembe jott :lol: Hat igaza is lett :D

Magdi
Kepzeld van kozos ismerosunk az iwiwen.V.Andi.Nekem kolleganom volt itt.Te honnan ismered?

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nyuszika! Ahogy olvastalak olyan érzésem volt, mintha Nóriról írtál volna. Ehhez még hozzájött, hogy az utóbbi napokban az én lelkivilágom is a béka feneke alatt volt, nem volt türelmem semmihez, ideges voltam a gyerekekkel, emiatt lelkifurdalásom volt. Ezért is nem írtam, semmi vidám nem történt velünk, panaszkodni meg nem akartam 3 napon keresztül :wink:
Én egyébként tök jól viselem a hisztijeit, az akaratosságát, sajnos ez egy ilyen korszak, az észszerűség határain belül én ráhagyom a dolgokat, általában rájön, hogy nekem volt igazam. Ilyenkor Higgadtabban, együttes erővel megoldjuk-megbeszéljük a hiszti tárgyát :lol:
Hát, nem egyszerű ez a korszak, de tegnap pont azon gondolkodtam, hogy nagyobb korukban még több probléma fog előjönni.

Pocakos mamik! Ez az időjárásmég pocak nélkül is elviselhetetlen. Vigyázzatok magatokra, pihenjetek nagyon sokat!!

Kataa! Az Andi a sógornőm barátnője, néha-néha együtt bulizunk :lol:

Gumicukor! Vizsgához gratula! Dani, mint babaelőrejelzőkészülék :lol: Nagyon jól működnek a kisemberek receptorai, Drukkolok, hogy igaza legyen :wink:

Szép estét Mindenkinek:

Magdi
mléna

Nyuszi,
Mikor is lenne a tali nálatok?
Emi már nem jár oviba? Lilinek a jövő hét lesz az utolsó, aztán jön 1 hét ovibezárás, de utána szeptemberig összevont csopik. Amiből azért nem akarom teljesen kihagyni, már csak azért sem, hogy szeptemberben ne kelljen újból beszoktatni, no meg megbeszéltem az egyik anyukával, hogy a kislányával néha nyáron átjönnek.
Hiszti miatt együtt érzek, Lili is előadja magát mostanában rendesen és bevallom néha nálam szakad a cérna és hangosan rászólok. A szobába beküldés nálunk valamiért nem műxik, lehet valamit mi csináltunk rosszul :D . A leghatékonyabb az alapos elmagyarázás, így szinte bármiről meg tudom győzni a kisasszonyt, csak hát nem mindig van hozzá cérnám :D .

Gumicukor,
Gratula a vizsgához!

Halacska,
Jó ez a 4 perc :D !

Magdi,
Ügyi vagy, hogy ilyen jól kezeled a hisztiket, irigyellek :) . Egy ideig én is egész jól bírom, de ha car napom van, akkor van egy pont amikor besokallok, ilyenkor néha zeng a ház, de közben ésszerűen magarázok, aztán lassan megért mindenki mindenkit és kibékülünk :D .

Nem is írtam tegnap milyen napunk volt, Bala elesett a kertben és lefejelte a betonlépcsőt. Rohantunk vele a Heim Pálba, ahonnan elküldtek a Balesetire, ott röntgen, aztán megnyugtattak, nem komoly, de nagyon kétségbeestünk, végigbőgtem az odautat, Liliék meg hátul nevetgéltek a kocsiban Balával, szóval érdekes volt :roll: . De most már megnyugodtunk, vele is minden rendben, pár napig még figyelni kell.

Puszi,
Ilke
ilke

Tegnap nálunk is ment a hiszti ezerrel... Fáradt volt Solymi, meg talán az időt is érezte, de szörnyű volt.
Ma meg ez az eső! Délutánra lett volna egy szuper szabadtéri programunk, de így semmi sem lesz belőle... Szóval én is teljesen magam alatt vgyok.
Ovi még a jövő héten, aztán 10 hét itthon... A probléma az, hogy a két gyereknek teljesen má a napi ritmusa - Csongi 9-től 11-ig alszik, Solymi 1-2 körül, aztán Csongi 3 körül megint. Szóval elég nehéz bárhova is menni velük anélkül, hogy valamelyik ne nyűglődne.

Ilke,
Nagyon rossz lehetett... Én is ki voltam akadva, amikor Solymit kellett vinni. Ő meg teljesen jól elvolt. A lényeg, hogy nincs semmi baj.

Gumicuki,
Gratulálok a vizsgához!

Zit
parazita

Sziasztok
Nyuszi
ne aggodj petike is ilyen itthon söt anyukámnál is :( log a kilincsen ,játszik az ajtoval,boszantja imikét szándékosan látványosan unatkozik csak akor érzi jol magát ha valaki szorakoztatja :( töle nagyon nehéz takaritani hétvégén :( vásárolni se lehet vele mert lerámol ,szétör dolgokat én modszerem néha a számolok 3 ig és közlöm vele hogy ha 3ra nem hagy fel a csintevésel ütök ez vagy bejön vagy nem ,másik hogy hivom apját beszéjen a fejével ö és van hogy csak mérgelödöm ,és van hogy kiabálok vele .hidd el én sem birok vele mostanába olyan lehetetlen viselkedésü hogy csak na .Mai beszolása hogy ne vegyek magamnak cipöt mert hogy szeretem volna inkább neki vegyek mire közöltem vele hogy nki ott van ere elkezdett velem veszekedni és meg akart ütni :cry: .

pusz csics
csics

Sziasztok!

Ma nagyon jó napunk volt, végre kirándultunk kicsit a hugommal meg a két kislányunkkal. Vége a könyvelési időszakomnak, sőt a jövő héten keddtől szabin is leszek. Sok dolog van itthon, de másra is szakítok időt.
Képzeljétek a múlt héten végre elváltam. Sajnos a ház még mindig nincs eladva, most a mareco ingatlanosa vette kézbe, remélem szerez vevőt, alig várom.

Hiszti: elég sokszor van nálunk is, főleg azután ha apucinál volt a gyerek és hazajön, na akkor kezelhetetlen, megjátsza magát, pedig tudom, hogy ott sincs megengedve minden, mégis nagylánykodik. Én egyébként nem rejtem véka alá, szoktam ordítozni, nálunk ez mindennapos. Pedig le kéne szokni, mert lakásba költözünk szomszédok közé. Sajnos a két lány állandóan nyávog egymással, csendes időszak nincs is.

Lassan közelednek a 4 éves szülinapok, miket kapnak a gyerekek? Bár nagyjából tudom a Bettiét, de jól jön néhány ötlet.

Még egy kérés, ha tudtok jó progikat, tegyétek közre, mert most leadtam két céget és több időm lesz kimozdulni a Bettivel. Kedvet kaptam a vasútparkhoz is, majd utána nézek a neten.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Haliho

Nagyon leapadt a topik megint.:(
Mi megvagyunk, apjuk kulfoldon, anyu meg hol van, hol nincs, mint a meseben, ugyhogy tobbnyire egyedul a manokkal.... Penteken voltunk godi babanetes talin, nagyon szupi volt, szereztunk egy csomo uj ismerost. Jellemzo, hogy en meg most akarok elkezdeni dolgozni.:)

Conti

Ne szegyenkezz, bizony en is szoktam kiabalni, szerintem nincs olyan akinel neha nem szakad el a cerna. A vasutpark nagyon szuper, szerintem az iden meg megyunk, majd ha a batyam gyerekei eljonnek a nyari szunetben. Elegge szabadteri, ugyhogy erdemes joidoben menni. Van bufe meg etterem is, nem egy nagy szam, de egynek kibirhato. A parkolas tok jo es ingyenes.
A 4. szulinapi ajandekon mar en is sokat tortem a fejem, egy-ket dolog mar meg is van, pl vettem tobb kilo gyongyot, meg egy jatekszamitogepet, de meg akarom venni neki a Miss Spidert dvd-n most jelent meg allitolag, meg meg kell vennem ajit anyosek ,meg soginoek neveben is. Ugyhogy nalam is elkelne meg nehany otlet. Bar ez utobbi ketto, lehet, hogy valami mutatosabb ruhafele lesz.
HAt nem irigyellek a hazzal, valszeg meg mindig kifele mozognak a nepek Bpestrol, a penteki godi mamatalin a resztvevok fele az utobbi 5 evben koltozott ki a csaladjaval Bpestrol.

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke

NAlunk a gyeses mamak gyerekei majus 31-ig jarhattak es nem nezik joszemmel, ha osszevont csopiba akarjuk oket vinni a nyaron... de emiatt mar kinyafogtam magam itt a neten. Pont amiatt a,it te is irtal, hogy nem akarom a beszoktatast elolrol kezdeni 3 honap szunet utan. Mindegy en is probalom sokat tarsasagba vinni oket.
A tali junius 25-en vasarnap lesz, nalunk, es ezuttal egesz napos. Kajat valszeg rendelni fogunk. HA nem felejtem el holnap felrakom az etlapot a netre. Jottok, ugye???:)

KépKép
KépKép
nyuszika

hali

hétvége jól telt, csak gyorsan nagyon. Tegnap akartunk menni Csillebércre, a tesóm céges juniálisára, de szakadt az eső, így itthon voltunk. Nálunk most nem volt hiszti, a bentragadás ellenére. Kimentünk sétálni gumicsizmában, amikor már elállt az eső. Megnéztük az épülő lakóparkokat, olyan klassz lesz itt minden, ha már minden meglesz. Ma a dédiék voltak itt megnézni hol lakunk, a párom sütött palacsintát, reggel meg elmentünk bringával boltba, piacra. Hazafelé jó kis meredeken tekertünk, apa Danival hátul, én meg zötyögtettem az epret a kaptatón a krumplival egyetemben. Kis haverokkal is örültködtek a játszónkon, mi meg jót sütkéreztünk a délutáni napfényben a többi anyukával. Megint volt gyerekkori feelingem, amit a régi lakásunkban éreztem, olyan jó!!

Ma rajzolt először embert, rendesen van keze lába, és egy bazi nagy köldöke... mostanában sokat rajzolgat, illetve ismét, meg másolja a távirányítóról a betűket.

Hiszti – nálunk is számolós módi van, 3ra általában megcsinálja. De van amikor én is kiabálok, bár utálom, de néha nem tudok mit csinálni. Aztán bocsánatot kérek, meg Dani is megígéri, hogy többet nem csinálja, aztán persze dehogynem... Veréssel sosem fenyegetem, néha kap egyet-egyet a fenekére, de olyankor nagyon utálom magam....

Kérdés - csináltatott vki közületek gipszkartonba épített spotlámpás világítást mennyezetre? szeretnénk a konyharészre vmi hangulatos design-t, ami nem veszi le a fényt, de mégis kicsit elválasztja a nappali résztől. villanyszerelőnk van már a családból, csak a kartonozás érdekelne, hogy kihez érdemes. illetve először csak ránézne szaki. köszi, előre is!

pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Megint jó régen nem írtam, de fürdőszobát csináljuk még mindig. Mostmár lassan 5 hete. Elvileg kedden már véglegesen készen lesz. Jelenlegi állapot: fűtés kicserélve, csövek kicserélve egészen az óráig, leburkolva, kifestve, kád már bent van. Holnap mázolunk, kedden zuhanykabin, és elvileg készen van. Közben elromlott a mosógépünk, illetve nem is elromlott, csak dől az aljából a víz. Úgyhogy holnap beszámításos alapon elvileg veszünk egy újat.

Na ennyit a fürdőről! Lurkók édesek, imádnivalóak, DE hiszti az nálunk is van. Szilcsinél most a "csakazértis csinálom, amire anya azt mondja, hogy nem" korszak van. Kiborít néha. Nálunk a bünti a szobába küldés, és kijöhet, ha megnyugodott. Tomi pedig mindenben utánozza a nővérét, úgyhogy általában duóban nyomják a hisztit.

Ilke
Baleset :( Sajnálom nagyon. Én ma szóltam apának, hogy a toronyba rakott díszkővel csináljon valamit, mert ha arról leesik valamelyik gyerek, pont ráesik a kiskert kiálló vackára, törik el minden csontja, leginkább a gerince. Azonnal nekiállt visszatenni. Jobb félni, de sajnos így sem kerülhető el minden baleset. Tomi burkolás alatt egy csomószor belesétált a csempékbe, szerencsére semmi baja nem lett. Pedig egész nap csak őket követtem, de kétfelé nem tudok szakadni.

Conti: gratula a váláshoz! és megy a drukk a házeladáshoz!

Gumicukor: nálunk gipszkarton falba rendes világítás lett bekötve (gyerekszoba belső szigetelés és pont van ott egy lámpa) Gipszkartonozás nem nehéz, fel kell fúrni egy sínt,(legolcsóbb a bramac léc, és plafonra talán még jobb is), kialakítani a vezetékezést, aztán párazárófólia ( a legegyszerűbb gazdasági fólia is tökéletes) aztán a gipszkartont belecsavarozni a sínbe, vagy a bramac lécbe. A többi meg már ugyanaz, mint a normál falnál. Azért a gipszkarton-összeéréseknél kell bandázs-csík, glett, villanykivezet, festés és kész. Szóval nem nagy dolog.

Nyuszika
Engem apósom idegesített fel múltkor, mert Szilcsi köhögött és nem vittem oviba, azt állította, hogy ki fogják rakni Szilcsit az oviból, mert én kényemre-kedvemre hordom csak. Épp a tüdeje felett volt zörej. És alvásnál fulladt, hányásig. Egyébként pedig ugyanúgy vihetem, ahogy a dolgozó anyák, sőt anyu mondta tegnap, hogy nem mondhatják ők az oviban, hogy a gyeses anyák nem vihetik be a gyereket, mert az hátrányos megkülönböztetés, és fel is jelenthetik az ovit az anyukák.

szülinap: még nem is gondolkodtam, de nekünk az még odébb van.

meló: képzeljétek, behívtak elbeszélgetésre múlt héten: tök jó munka, jó pénz, jó időbeosztás, minden tökéletes, DE azonnal kellett volna kezdeni. Úgyhogy azért van remény. Viszont apának nem tetszett az ötlet!

Na megyek, mert hosszú volt ez a nap, holnap ovi, még egy hét.
C.
szilcsike

Sziasztok!

Nyuszi!

Dannynak utólag is boldog szülinapot! A Bóbita nagyon jó ötlet, a lényeg, hogy neked teccen és kiálj mellette:)

Conti!
Gratulálok, és én is szorítok a házeladáshoz!

Gumicukor!
Neked meg sok drukk, hogy a baba beköltözzön a pocakodba most már!:)

Verés:( Én bizony a Gabi fenekére elég sűrűn csaptam rá az elmúlt napokban, hetekben. Direkt csinálja, vagy én nem tudom. És nem pitit ügyek miatt, hanem megsérülhet és amikor már 20-ra is megteszi, na akkor már idegességemben odacsapok egy kis csattanósat. Tudjátok, kerítés, kapu, terasz... betonozás, hegesztés, flexelés... Mint írtó veszélyes a testi épségét tekintve és inkább egy kicsit fájjon a hátsója, mint komolyabb baja legyen. De ha kiordítom a tüdőmet, se érti meg, ha rácsapok a fenekére se érti meg, úgyhogy szobafogságra váltottam, na az meg olyan nyavajgással jár, főleg, hogy duplán csinálják, mert a Gabi az egy kicsit elvan bent. Tv-t néz, vagy számítógépezik... igen, tök komolyan nyomja. Van több neki való játék, Disnye-s. Az egyik rajzolós, de nagyon sokfélét lehet vele varázsolni a lapra és nagyon érthető egy 3-4 éves számára, a másik új meg az az új animációs film játéka. Amikor egy városi sportautó vidéken találja magát... Emberek nincsenek is a filmben, az autók beszélgetnek, csak a címét nemtudom. Na annak a játéka és nagyon ügyin csinálja a feladatokat. Alapjában véve ügyességi, memória játék.
Szóval néha kiborult a bili a felújítás közben. Pedig megint elkezdtem inni az Orbáncfüvet, már résen voltam, felkészülve vártam a depressziót, de még így is rosszul vagyok. De legalább most már tudom, hogy mi van, csak néha nehéz ezt féken tartani, az utána következő lelkifuriról már ne is beszéljünk és az azutáni még mélyebbre zuhanásról se, de tudom hogy majd elmúlik, azon vagyok. Jajj, olyan sz*r, mert tudom, hogy mit kéne tennem, hogy elmúljon, de nem megy. Amióta itt lakunk alig voltunk játszón, mindig csak halogatom, meg mindig van mit tennem, mindig akad valami, egy jóízűt se nevettem már rég, kimozduli sincs kedvem, meg ez a folytonos levertség amit próbálok palástolni a gyerekek előtt, de amikor kitör. Párom meg úgyse partner ebben, mert nem éri és már tapasztaltam,hogy úgyis elfelejti.
Na ezt a nyárnak csúfolt évszakot ne is emlegessétek, nagyon szomorú vagyok miatta. Úgy vártam a jó időt, a napsütést, a meleget, erre minden másnap lehül és szakad az eső 2 napig. Lehet pont ezért se megyünk a játszóra, mert félek elkap az eső és nincs esővédő a tandem kocsira, ami jó drága, kb 8 ezer volt a Mega Toys-ban. A pórszívónk is bedöglött. Előző este még kiszívtam a Dani orrát, mert miért is ne lenne taknyos ismét úgy 1 hónapja... Másnap meg már se kép, se hang. Meg se moccant, egy mukkot nem adott ki akármit csinálhattam. Pár nap után aztán vettünk egy Siemens-t, ez volt a legolcsóbb, 10 ezer, de sajna porzsákos, úgyhogy spórolás tekintetében minden takarítás sepréssel kezdődik, mert folyton áll a sár idebent. Naponta 5-6 lapát sarat seprek fel, úgyhogy naponta lehetne cserélni a porzsákját...
Egyébként rájöttem, hogy mitől éghetett le a motorja a porszinknak. Az orrszívótól. Mivel lekorlátozza a levegő szívását arra a pici lukra, így mire megküzdök a Danival, az kb 5 perc, és naponta sok 5 perc és kész, vége lett. Akkora ereje van a kis másfél évesnkek, hogy nem igaz. Akárhogy fogom le, szorítom, még akkor is tud ugrálni és nem egyszer így is előfordul, hogy annyira vergődik, hogy alig tudom kivédeni, nehogy megsérüljön az orra.

Geri jó baba, szegényke nem is tehet mást. Sajnos nem tudok ott lenni minden sírásnál azonnal, van, hogy 10-20 percet is várnia kell, és ha végre kiveszem akkor jön rá valamelyik gyerek, hogy neki valami fontosan kell adjak. Pl ilyenkor kér inni a Dani, vagy épp kakálnia kell a Gabinak, vagy, vagy , vagy,... és tehetem le újból. Dani meg képes hányásig hisztizni valami miatt.
Gábor meg az önéheztetéssel kerget őrületbe még. Naponta annyit eszik a Gabi, mint a Dani 1x étkezésének az 1/4-e..., de azt is csak 1x 1 nap!!! És nem lehet rávenni, hogy ugyan egyen már. Néha azért eszk kicsit többet is. Nasi meg nincs. Nincs se cukorka, se csoki, se keksz, se semmi! Egyedül ami elöl van és önkiszolgáló alapon működik az a gyümölcs, meg a paradicsom. Bármikor vehet, kérhet, de azt se nagyon. Néha egymás után megszeik 3 paradicsomot és kész, azt nagyon szereti. Meg eper van még, az minden nap pár szem, beérik a kertben:) De 5 szemnél egyszerre sose jut több a két gyerekre, szóval azt se nevezhetjük mennyiségnek. Próbáltam már a kakaót nem adni, vagy csak tejet, de akkor se történik változás, max egész nap nyafog a kakaója után. Próbáltam több napig, de sajna tehetetlen vagyok. Apját bosszanja jobban, én meg csak néha borulok ki, bár a bordái még nem látszanak ki, de nem sok kell hozzá. Bár igyekszem úgy hozzáállni, hogy amelyik háznál kaja van ott gyerek nem hal éhen, azért csak zavar...
Ja, és tegnap volt nasi azért. Anyukám hozott 1-1 nagy zacskó gumicukrot. De érdekes módon a Gabiéból alig hiányzott, aztán otthagyta.

Jó most már nem nyavajgok én sem tovább, remélem nme volt túl zaklatott az irományom, bár tükrözné a jelenlegi lelkivilágomat.:))))

puszi

Kép
sasha

Sziasztok!

Bocs, hogy rég nem írtam, most is rövid leszek, meló van, otthon meg még mindig nincs gépünk.

Gumicukor, gratula a vizsgához!

Én szombaton vizsgáztam spanyol írásbelin, jövő héten szóbeli, és VÉGE!!!!!

Hiszti!
Nálunk is van, változó, hogy mennyire viselem türelemmel, szoktam kiabálni, néha ordítani is :x .

Ovi
Még 3 hét, aztán egész nyáron szünet. Már alig várom, mert mindennel el vagyok csúszva, hétfőn 6,5 (komolyan!) órát vasaltam, minden házimunka halasztva.

Szülinap
Ádámnak ma van :lol: , de hétvégén ünnepeltük. Kapott igazi focilabdát (nagyon szeret focizni, de eddig csak gumilabdáink volat, azok meg mindig kilyukadnak), Kisvakondos könyveket meg DVD-t, autókat, ilyesmi. Még anyukám meg a tesómék hátra vanna, majd 2 hét múlva, mikor jönnek haza a tesómék. igaziból lábbal hajtós kisautót (Gokartot) szerettünk volna, de jelenleg anyagilag túl megterhelő lett volna :( .

Na, mennem is kell, mindjárt jönnek a gyerekek, én meg egyedül vagyok.

Szép napot,

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok,

Hetvegenek nagyon jo volt :D Szombaton nagy fozest rendeztem, mert jottek anyuek a 3 fiuval ,elotte A Babszinhazban voltak velkul,ez is a volta szulinapi ajcsijuk tolem.Delutan meg metro/foldalatti/ villamos tura volt a .Hat nagyon elveztuk,eddig meg sosem voltak metron :D ,nem nagyvarosban laknak kint,de a szomszed nagy varosban sincs ugye metro :)
Noveremek jol megerdemlet 5 napjukat toltik Amsterdamban,ugyhogy anyu az ugyeletes most.Vasarnap is finomakat foztunk meg bicikliztunk a Duna parton.Delutan meg fagyiztunk.

En ma nagyon sz..ul ebredtem reggel,roka is lett a vege...igy a 17.heten mar annyira nem jon jol...Szerdan kell mennem AFP-re,raadasul egyedul ehgyomorra vezetni...igaz hogy csak 5 perc a korhaz,de megis...,mert senki nem tud Alexra vigyazni.Apukam edzotaboroztat videken,anyu a gyerekekkel,Evi neni meg csak julius kozepeteol er ismet ra, mert valami mutetje lesz :roll:
Ugyhogy meg jo hogy a mult heten mindent elinteztem ami kellett es a dokihoz is mar csak munkaidoben fogok jarni,mashogy nem megy. :wink:

Magdi
Ha ertem. Azert ha legkozelebb talakoztok ne nagyon emlitsd neki hogy babat varok,mert ot ide nem vettek vissza,pedig lenne most hely :oops: Sajnaltam is hogy most kereshet allast 2 gyerekkel....
Mi a baj,miert vagy szomoru??persze csak ha publikus.
Vagy csak ez a front zurzavar visel meg lelkileg???

Hiszti teren nalunk is pentek volta csucs,mint Parazitaeknal,ugyhogy en a teliholdra fogtam :wink: Este gszeruen nem akart aludni,pedig nem is aludt az oviban.Annyira faradt volt mar hogy semmi nem volt jo.Aztan a hideg zuhany (amit meg sosem vetettunk be,de mar mas otlet nem elven ) emlitesere abbahagyta ugy 25 perc utan. Szerencsere mi sarok lakas vagyunk ugyhogy szomszed nem hallja,mert az o helyeben en azt hittem volna hogy nyuzzuk a gyereket :lol:

Ilke
Hivlak ma :!:
Balat sajnalom,ja meg teged hogy hogy megijedtel.nagyon orulok ,hogy vegul nem lett baj.Pup lett a helyen,ezert rohantal vele a korhazba?

Conti
Orulok hogy kicsit kikapcsoldhatsz,plane igy fuggetlenkent :lol: Ezer drukk hogy vegre uj eletet kezdhess egy uj lakasban a csajokkal.
Szerintem Betti hisztije teljesen ertheto,megzavarja ez az egesz.
Vasutpark nagyon jo,elvezik a gyerekek,mi a Nyugatobol nosztalgia vonnatal mentunk,az kulon jo buli volt nekik,10 perc de emlegetik azota is :P
Budakeszi Vadaspark is jo otlet szeritem,vagy a Gellerthegyen a jatszoter meg jo nagy seta.

Nyuszi
Mi a talira csak delutan megyunk, kb 3 fele, remelem meg lesznek azert tobben.

Gumicukor
Alex is nagy rajzolo lett a mult heten, vegre kepes fel orat is ulni es rajzolgatni.Nagyon ugyiket alkot.Meglepodok mindig. Uj figura most az ember de gipszes labbal :lol: Annyira erdeklik ezek az orvosos dolgok,egyfolytaban a korhazakrol kell meselni..
Tegnap meg nagyon rohogtunk amikor orvosost jatszottunk es megkerdi tolem:-Anyuka,a babaval minden rendben van??? :lol:
Pedig meg nem volt velem a nogyogyinal...
Nekunk a regu lakasban volt ilyen ,azt a festo srac csinalta,mert amugy gipszkartonozo is egyben,lerajzoltuk a designt O meg profin elkeszitette.Nagyon mutatot tud lenni.Sajnos O videki,ezert nem tudom ajanlani.

Szilcsike
Remelem lassan kesz lesztek,majd tegyel fel kepet.
Es mikortol akarsz kezdeni dolgozni?
Teljesne igazad van,szerintem nem szabad engedni az ovonok kenye kedvenek, ha Te szeretned hogy jarjon az osszevont csoportba is akkor ,meg kell hogy engedjek.
Vegulis maradtok ebben az oviban?
Szerencsere nalunk az osszevont csoport nem lesz veszes,vegig a sajat termukben lesznek es a 3 ovono kozul mindig lesz egy veluk,az udvarrol meg mar ismeri az osszeset.Ot csak az zavarja meg ha masik terembe kell menni.Egyebkent nem is csoda csak 2,5 honapja jar ide.
Nalunk Julius 21-ig van ovi,de mar matol osszevont csoportban.A harom csoportbol ami az O szarnyukban van csak 1 telik majd meg.En nem tudom, senki nem dolgozik???
Aug 21-tol lenne ujra osszevont,de mi mar nem visszuk csak szeptemberben ugyhogy O is itthon lesz 6 hetet :D

Sasha
Sajnalom hogy elert a depi,de a jo gyogyszer a kimozdulas,eroszakod meg magad es igenis menj a jatszoterre vagy bevasarolni vagy ilyenek a tesokocsival amig Gabi az oviban van,nehogy rosszab legyen.Remelem jottok a Nyuszi bulira???

Panda
Adamnak nagyon boldog 4.szulinapot :!: :!: :lol:
Hihetetlen hogy mar itt tartunk.
Vasalasbol tenyleg rekorder vagy, en az alkalmankenti fel orat is nehezen viselem :D

Na pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Conti,
Nagy megkönnyebbülés gondolom, hogy túl vagy már a váláson, és elkezdheted az új életedet. Bettinek bizti furi még ez az egész, nekik biztosan sok idő kell, míg elfogadják és megtanulják kezelni ezt az új helyzetet.
Szülinapra Lilinek egy nagyon szép babát akarok venni, már ki is nézte a katalógusból, hogy melyiket szeretné. Ez amolyan újszülött féle nagyobbacska baba, ezer kiegészítővel :D . No meg vettem már neki cuki fodros hosszú hálóinget, meg egy nagy puzzlet, meg még biztosan jön hozzá, ez-az :D .

Nyuszi,
Köszi, mindenképp megyünk a talira :) .
Ma nem ment Lili oviba, mert eléggé elkezdett folyni az orra, csak víz, de szinte egyfolytában, szóval inkább itthon tartottam, de beugrottunk befizetni az ebédet. Közben összefutottunk az egyik óvónénivel, hát vagy negyed óráig nyomatta, hogy miért ne vigyem nyáron Lilit az összevont csopikba :? . 1-2 dologban bizti igaza volt, de aztán lezártam a beszélgetést, hogy majd én eldöntöm és végül azt csináltam, hogy két hetet befizettem, így az 1 hónapos ovizárás után majd néha beviszem, de nem minden nap. Azt a két hetet elosztjuk az 1 hónapra. De rendik voltak, mert mondták, hogy meg lehet azt is csinálni, hogy Balával is! bemegyünk és míg kint vannak a kertben 1-2 órára mi is ott maradunk, de ebéd előtt hazahozom, de közben én is ott vagyok vele az udvaron. Nem rossz ötlet, lehet, hogy néha majd ezt is elsütjük :) . Egyébként már itt is összevont csopik vannak, viszont jó hír, hogy szinte egész nyáron a kedvenc óvónéni lesz, hurrá!

Sasha,
Biztosan nehéz lehet, most neked 3 gyerek, meg a ház. De gondolj arra, hogy a ház is csak kész lesz egyszer, és igenis legyél magadra büszke, hogy vállaltad és csinálod! Depi huss! :) , nincs annak helye itt, örülj a gyerekeknek :) , én mindig arra gondolok, ha nagyon a béka segge alatt vagyok, hogy milyen áldás, hogy egészségesek (nálunk sok betegség van a családban, szinte minden ágon, sajnos, így van mitől félni) és ilyenkor már nem is érdekel semmi. A lényeg, hogy együtt legyünk és egészségesen, a többi nem érdekel, sajnos ebben Bala múltkori fejsérülése is megerősített :cry: .
Kajcsi furi, hogy ilyen kevés Gabinál. Esetleg próbálkozz levesekkel, nálunk is vannak egyébként ilyen böjti napok :) , de aztán szerencsére bepótolják. Ilyen gázos napokon szoktam csinálni pl zöldséges lepénykéket (mindenféle zöldséget lereszelek nyersen, aztán pár kanál liszt és 1-2 tojás meg só bele és palacsintasütőbe evőkanállal kisütöm őket) ezt kézbe tudják venni és a kertbe is ehetik, vihetik magukkal :D .

Panda,
Boldog szülinapot Ádámnak!

Kataa,
A rosszullét már igazán végleg elkerülhetne így a 17 héten tényleg.
Azért rohantunk Balával dokihoz, mert amikor elesett egy jó mély benyomódás lett a homlokán, tiszta olyan volt, mintha betört volna a feje. Nagyon ijesztő volt, de aztán ahogy eltelt 1-2 óra, ez szépen eltűnt és csak a nagy pukli maradt, no meg a jó kis véraláfutás. De ezt ugye akkor nem tudhattuk, ezért szaladtunk vele. De megdicsértek, hogy elvittük, mert egyrészt a fejsérülések a legveszélyesebbek, másrészt pedig az a tuti ha látja doki is a bibit. Megjegyzem elég durva sérültek is voltak ott, a sok sírás és könyörgés, hogy legyen már vége a fájdalomnak (főleg gyerekek, onnan vitték őket a műtőbe :( ), még most is beleborzongok, szörnyű volt :( . Nem győztem hálálkodni hogy mi "csak" egy ilyennel vagyunk ott.

Puszi,
Ilke
ilke

Haliho

Kataa

Rosszullet huss!!:)

Ilke

Hat tenyleg szerencse ,hogy Bala ennyivel meguszta.

Kepzeljetek nalunk most az a legujabb musor, hogy nem alszik egyik sem napkozben. Sot Emi meg este is cirkuszol, nem akar a szobajaban aludni. Mar mindent vegigkerdeztem, hogy mitol fel, mindent vegfig mutogattam neki, kezdek megorulni tole. Velem akar aludni, de nekem meg dolgom van ugye, rendet rakni, allatokat megetetni, meg szeretnek valami mast is neha mondjuk megnezni egy filmet, vagy elolvasni a netet, de mellette kell strazsalni, vagy 5 percenkent nyihog valamiert. Mar nagyon varom hogy hazajojjon a ferjem, mert kezdek besokallni toluk.:(

Raadasul ma kivaltottam a vallalkozoit, ami ugye jo hir, de 5 helyre kellett rohangalnom, mert 2 ugyintezo nem tudta ertelmesen elmondani mit kell beszerezni a papirokhoz. De a mukodesi engedelyem mar nem biztos hogy meglesz idoben, mert a nyanya kozolte, hogy o jovo heten 2 het szabira megy es addig nembiztos, hogy meg tudja csinalni. Hozzateszem meglevo boltrol van szo, csak at kell mindent irni a nevemre. Ja es ma ugye hetfo van. Mondtam neki anelkul nem tudok juliusban megnyitni. Hat majd erdeklodjek. Mikor kijottem dobbentem ra, hogy valszeg a penzre vart, amivel kicsit katalizalnom kellett volna az ugyintezest...:(

na megyek megnezem Emit, meg adok a dogoknek enni

KépKép
KépKép
nyuszika

Jajj

Panda

Boldog szulinapot Adamnak!!!

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Köszi a szülinapi köszöntéseket :D !

Kataa!
A rosszulét elmúlt? Hihetetlen, hogy ti mennyiféle dolgot tudtok egyszerre csinálni!

Orrszívás
Nálunk csak eleinte volt ez gond, de mivel tavaly óta Ádámnak annyit kellett szívni az orrát, hogy csak na, szépen beleszokott, és már ő kéri, hogy szívjuk ki, mikor érzi, hogy úgysem tudná kifújni. noémi egyedül szippantja, teljesen jól. De hát ők azért sokkal nagyobbak, mint a Te Danid. de legalább láthatod, hogy nem reménytelen a helyzet :) .

Nyuszi!
Az esti nemalvás miatt nem irigyellek! Nem tudom, én mit csinálnék, ha nem aludnának. Igaz, velünk alszanak, így nem félnek elaludni. Én viszont nagyon tartok attól, hogy mi lesz, ha átköltözünk, és külön szobába kerülnek.

bocs, de itt most gyorsan mennem kell.

Szép napot,

Panda
panda
Halásztelek

Sziasztok!

Panda! Ádámnak nagyon sok boldogságot kívánunk születésnapja alkalmából!

Sasha! Depi :cry: Erőszakold meg magad és indulás a játszóra :wink: , egy jó kis traccsparty segíteni fog.

Kataa! Lakat a számon :wink:
Köszi a kérdést, általános rossz hangulatban voltam, rámtört a szüleim hiánya, szomorkodtam amiatt, hogy a gyerekeimnek nincs igazi nagymamája.
Anyósom 1 hónapja rá sem bagózik az uncsikra, Nóri tőlem kérdezte, hogy a "Nagymama már nem kíváncsi rám?" :cry:

Na, most csak ennyi vagyok, jövök este és mesélek :wink:

Zita! DM koncert? :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó volt ugyi????? :wink:

Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi,
A DM természetesen jó volt, bár az elején kaptunk egy akkora zuhit a nyakunkba, hogy csak na. Kicsit öreg is vagyok már - az új számokat nem is ismerem és nem is szeretem annyira, de rendesek voltak, és mindenfélét játszottak.

Nyuszi,
Esti cirkusszal kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, mert mi ezt a meccset elbuktuk :(. Fogalmam sincs, hogyan fogom visszavarázsolni Solymit a saját ágyába valamikor...

Ilke,
Ez a zöldséges lepényke tök jó, én is ki fogom próbálni.

Conti,
Remélem, minél hamarabb és minél jobban sikerül eladni a házat. Kiabálni én is szoktam, hiába tudom, hogy nincs semmi értelme...

Orrszívás - Solyminak már nem szívom, mert egyszerűen képtelenség (legutóbb így égettem le a porszívót...:( ). Viszont elég jól ki tudja fújni az orrát.

Zit
parazita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?