Új privát üzeneted érkezett!

Bea,
igen, én ugyan csak 3 hetet voltam bent, ugyanazt tudom mondani, mint te, hogy itthon is ellettem volna...
Viszont valahol meg jó, hogy figyeltek ránk... De akkor is!!! :lol:
Sanyííí, a megmentő!! :lol: :lol:
Maradsz most is nála? Csak mert ma Nagy Bálint van.

nadine81

ez az de hát mindegy!az a lényeg most minden rendben van nálatok is!
Nem tudom.azon vagyok hogy tök mindegy ki van csak valaki mondjon már vmit hogy most lesz gyerköc vagy nem.én a korházban nem voltam még nödokinál.Sanyi mikor van?azt se tudom hova kell mennem a korházba.mindig magánrendelésen voltam nála. :oops:

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Viol!
nagyon ügyes Dorka!
lassan már mászik :lol:
igen tündériKülönben teljessen a Gáborra hasonlit.sztem.

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Beus!Hú 200 atya ég. És csak a vége fele volt ilyen magas?Szorítunk!!

Viol!Hú nagyon ügyes Dorka mikor jöttek elő a képek Levi itt ült az ülembe rámeredt a monitorra és elkezdett magyarázni.
Vendég

Gabo:Csak akkor magas ha orvost vagy fehérköpenyt láok.170-el fogtak bent de elött négy meletet lépcsöztem :lol:
érdekes otthon mindig120-130volt.
de senki nem hiszi el hogy az orvosoktol megy föl.
dehát mindegy.

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Kép

Először is üdv közöttünk Beus!

Szorítok nagyon, hogy ne legyen semmi gond a terhességednél!
Én 1 hetet voltam korházban, és szörnyű volt, éjjel mellettem vetélt el egy 19 hetes, megrázó, élmény volt, én akkor voltam 23 hetes.:(
Szerencsére a dokim engedte, hogy otthon (anyukáméknál) feküdjek mondván a korházban, sem csinálnának mást, ha gáz van irány a korház. 3 hónapot feküdtem, és még így is 36 hétre születet a mi kis babánk.:)
Én Pécsett szültem.
Annyira nem ismerem az itteni dokikat, ki az a Sanyi????:)

Zsani!

Neked is nagy drukkkkkk!!!!:)

Viol!

Nagyon ügyes aranyos Dorka:)

Jégverem Fogadóban voltunk, és Micimackó kedvencét ettem, pipi melle husi mézzel, és egy kis camamberrel a tetejére sütve, mindez rizi-bizivel. Nyam -nyam.:):):) Fini volt!:)

Eszti!

Nagyon sajnálom!:(:(:(

Gabó!

A babakocsit az eBay-on rendeltük, és Németországba szállították a rokonokhoz, mert így olcsóbb volt a postaköltség, majd a hónap végén jönnek haza, akkor hozzák.:)
Az esővédőt még a régiben szereti, remélem ebben sem fog nyafizni :)

Amica!

Jaj, de jó, hogy megvagy, már úgy izgultam, de hajrá, már a finisben vagy!:)
Jó lesz, ha felkerül az az ágyikó, ha az előző szüléseidet nézzük alapul nem sokára benne lesz a kis manó!:) Név?

Ági!

Izgi, mindjárt 16-a, tedd ám be az útleveleket!
:D :D :wink:

katus78

Na ezzel pedig egyet kell,hogy értsek,mert mikor én is bent voltam 3-hetet megláttam a dokit-dokikat és ideges lettem így volt a vérnyomásom ilyenkor 140/90 amúgy pedig 120-130/80.

Katus!Nagyon tetszik a kocsi!Biztos élvezni fogja Máté.
Akkor 24.-én szombaton megyünk haza és délelőtt mielőtt mennénk anyuékhoz felugranék a játékkal ha neked az úgy megfelel.
Vendég

Szép jó reggelt/napot!

Szia Beus!
Üdv itt köztünk! És gratulálok a kis jövevényhez, no meg a nagylányhoz is! :) Ja és most már nem én vagyok a legfiatalabb a topicban! :) (24 éves vagyok)
És jó hogy Sanyi vigyázott rátok a szülésnél! Remélem a második terhességed jobban alakul és talán még szülhetsz is normál úton!

Kola!
Szinti nem mindig értékeli a babakocsit, általában hisztizik benne! :) Szorítok a pozitív teszthez!

Viol!
Tényleg nagyon ügyi a kiscsajod! És milyen édes! :)

KépKép
nicika

Szia Beus!
Már biztosan tudod... :D :oops:
Gondolom valamelyik Vizmati fiú felesége lehetsz, hiszen én nem ismerlek, pedig 26évig voltam hegykői, most már Sopronban lakunk a családommal.

Viol, volt nyaralás és Bakony, majd mesélek, csak rohannom kell, de képet ígértem :wink:
Kép Kép Kép Kép
amica

Jaj, képzeljétek én, már láttam a Kis Ivánt! :) Nagyon cuki, :) a Pócsi utcában sétáltunk, és pont kint voltak Veroval a ház előtt!
Olyan gyönyörűséges!!!! :)

Amica!

Nagyon aranyosak a gyerekeid! :)
Várják már a kistesót? Szép nagy a pocid! Csak a pocidra híztál? Jól nézel ki! :) Remélem nem voltam félreérthető. :oops:

Gabó!

Jó lesz, úgy néz ki itthon leszünk, mert 23-án szüleim jönnek hozzánk.
:)

katus78

Katus :wink:
Hát tényleg elég "jól nézek ki", de tényleg csak cicre és pocira gyúrtam :D 10,2kg-t mért a múlt kedden a védőnő.
Ez szerintem nagyon jó, a többiekkel is megálltam 11körül.

Ti közel laktok egymáshoz Veroval, gondoltam, hogy összefuttok :D

Ma kezdtem kimosni a pelenkákat, előjött a kórházi ajándék cumi, Janka elkérte, hogy addig szopizhassa míg megszületik a kistesó! Jót nevettem, persze már nem kell neki. Ő nem fogadta el sosem a cumit, de sajna még szopja az ujját :roll:
Várják, bár fogalmam sincs mit szólnak hozzá, ha megszületik. Márton szerint Pinokkió lesz a neve :D :!:
Szerintünk meg majd a szülőszobán megegyezünk... :wink:
amica

Sziasztok!Virág skarlátos!!!!Teljessen kivagyok akadva,ép,hogy meggyógyult.Reggelre piros pöttyei lettek,elvittem dokihoz és ez van.Mérges vagyok :evil: :( .
Megvettem a terhes tesztet majd holnap reggel felhasználom :P
kola2

Sziasztok.
Viol,milyen ügyes már Dorka!nagyon gyorsan fejlődik.
Amica,szerintem nagyon csinos kismama vagy!Én mindkét gyerekkel majdnem 20 kilót híztam.
Beus,de jó hogy lesz kismamánk akkor is ha Amica megszül!Lesz kiért izgulni..
Zsanett,persze érted is...Miért kell várni reggelig?Én is vettem ma tesztet,annak mindegy volt mikor csinálom.Szerencsére negatív...Virágnak újból jobbulást.Nagyon rátok jár a rúd.
Gabó,visszatérve a vércserére,nekünk nem az RH-val van gond,arra adnak injekciót.Én 0-ás vagyok,a férjem és a gyerekek A-sok.Szüléskor,ha keveredik a vér,ellenanyag termelődik,ami elpusztítja az újszülött vörösvérsejtjeit.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus, köszönöm :oops:
Nekem 1év után jött meg :wink:

Zsanett, nem semmi! Nagyon sajnállak benneteket, ez nem igaz, hogy egyikből ki a másikba be :cry:

Gyógyuljatok gyorsan! Teszthez sok sikert! :wink:
amica

Szia Hajni!Én meg csak olyat kaptam ami azt írja a reggeli vizeletből kimutatható :D De lehet azért még ma megcsinálom,mert már nagyon kiváncsi vagyok.Nemtudom hol szedte össze a skarlátot :cry: Csak Apa elne kapja ,mivel ő nem volt gyerekkorába.Hál isten én voltam,de akkoriba kórházba kellett vele menni.
kola2

Amica!Köszönjük!Látom a gyerekek jól érezték magukat.Tényleg csak hasra híztál,nekem a kezem is tök vastag volt terhességkor.
Hát nagyon elegem van már a betegeskedésből :cry:
kola2

Amica! Tényleg nagyon csini vagy és csak ott kerekedsz ahol kell! :lol:

KépKép
nicika

Sziasztok!!

Megint csak gyorsan beugrottam, mert ezer dolgom van. PAKOLAS! A heten ha minden igaz költözünk, de legkesöbb hetfön. :)
Pentektöl mar nem is lesz netem, mert atviszik a telefont a hazba.

VIOL!

Köszi a kepeket! es azok tenyleg napelemek! Megeri feltenni öket, mert nyaron nem kell valoszinüleg bekapcsolni a fütest, ezek biztositanak annyi energiat ami a melegvizhez kell! Es az allamtol is kapunk vissza penzt, mert hogy napelemeket tettünk a hazra.
Nalunk Dieter mindent csinal az elsö perctöl kezdve, na jo nem szoptat, de fürdeti Larat, pelenkazza öltözteti. Szerintem nem rossz dolog ez, mert ha valamikor el kell menned otthonrol, akkor legalabb nyugodt vagy, hogy a masik is ugyanugy megtudja csinalni. Na lehet nem olyan 100%-osan! :) De eleg a 99% is! :)
Dorka nagyon ügyes, milyen szepen tudja mar a fejecskejet tartani.

Kepzeljetek az en kislanyom is megfordult tegnap! :)

Agi!

Ez a tapszer dolog csak olyan futo ötlet volt am! Az orvos kerdezese nelkül nem is adtam volna neki. De szerintem nincs gond am, mert tegnap mertem es mar 7500 g! :)
Lazban vagy mar az utazas miatt?

Gabo!

Sajnos Dieternek csak 14 nap szabija van es ezert nem maradunk tovabb! De megyek am majd meg iden haza! :) Lehet akkor csak kettesben Laraval!

Hajnus!

A Nemeth Nora nem optikus? Mert akkor en is ismerem!

Nicika!

Szinti nagyon edes a kepeken, nekem a pancsis kep tetszik a legjobban. Itt nalunk a dokik, meg a vedönök elöször nem gyümölcsöt ajanlanak, hanem zöldseget. Es nagyon keves fajta kajat kell adni a babaknak az allergia veszely miatt. nalunk a gyümit csak akkor adjak, ha mar a zöldsegböl 4-5 heten at megette a 190 g-ot! Es a gyümilekkel vigyazz, nehogy cukor legyen benne, mert az biztos nem jo a fogacskainak! En csak vizet vagy teat adok Laranak. Nem gondoltal arra, hogy magad fözzel majd Szintinek? En azt szeretnem, hogy ne a különbözö markaju bebieteleket egye, hanem azt amit en fözök. Akkor biztosan tudom mi van benn! Es mar olyan sok helyen vannak biotermekek vagy esetleg otthon a kertben is lehet termelni.

Na lanyok mennem kell! PAKOLNI!
Szep napot mindenkinek!
reni76

Reni!

Nagyon ügyes Lara, gratula neki! Melyik irányból megy a fordulás?
Máténak, csak fél évesen sikerült, akkor is a hátáról a hasára, aztán vissza, csak egy hónap múlva :D

Zsani!

Jobbulást szegény kicsi Virágnak!
Olyan izgi, várom az eredményt! :D Nekem először negatívot mutatott, és csak 2 héttel később lett pozitív :)

Gabó!

Köszi, nekem is nagyon tetszik, már úgy várom, hogy megjöjjön :) Remélem Máténak is tetszeni fog!
Találtam képeket.:)

Olyan jó, hogy ma ilyen jó idő van, nálatok is?
Kép

katus78

Amica!Szuperül nézel ki és nagyon helyesek a gyerekek!!! :D :D :D
Biztos örülni fognak a kistesónak!!! :lol
:

Katus!Előtte úgyis felhívlak!!!Még mindíg nagyon szupi a kocsi el is hizsem,hogy várod!

Jaj Zsani!Tessék azt a tesztet megcsinálni,mert megöl a kiváncsiság és még fel kell nevelnem a fiamat meg majd a kistesóját!!!!!! :D :D :D
Szegény Virág!!!!Jobbulást neki!

Hajnus!Ennyire örülsz,hogy negatív?Bár kettőnél többet én sem szeretnék majd!! :wink: :lol: :lol: :D :wink:

Reni!Nálatok a napelemest autómatikusan támogatja az állam?Mert nálunk pályázni kell rá,hogy kapjunk vissza péntz.Jó lesz ha még jössz idén haza,mert akkor többet tudunk találkozni.
Gondolok rád biztos nem lesz egyszerű a költözködés,de oda megéri küzdelem,fizikai fájdalom. :lol: :lol: :D :lol:
Lara nagyon ügyes baba most már egyre több mindent fog csinálni.
Vendég

Sziasztok!!!

Beus, üdv itt közöttünk. Kívánom, hogy minden rendben menjen a terhességednél!!!

Viol, nagyon édes Dorka!! És milyen ügyes!! :lol:

Niki megnéztem Szinti képeit is, ő is nagyon helyes. Nekünk is kell sportbabakocsi majd, mert az autó tele van ezzel a mostanival. Amit te vettél annak a támlája dönthető?

Reni, nagyon szép házatok van. :D Érdekes, hogy nálatok a zöldséggel kezdenek.
Mi már a gyümölcsöt nagyon szeretjük, ma evett sütőtökös krumplit, az is bejött neki. :)

Zsani, úgy sajnálom Virágot. Hihetetlen, hogy egyik baj után jön a másik. Hamar gyógyuljon meg!!!
És szorítok!!!!

Amica, merre voltatok? Szépek vagytok. Jó nagy a pocid!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Köszönjük mindenkinek a szép szavakat erre a gyúró lánykára! :lol: :lol:

Bea,
Sanyi keddenként rendel 8-12-ig, a negyedikre kell menned, de gondolom ma már voltál. És akkor nem mentél be... :) :evil: :) :evil: :) Ejnye, mi meg itt izgulunk... Különben csináltál tesztet, vagy még "csak" késik?

Gabó,
és mit magyarázott Levi, amikor feltűntek a képek? "Hú, milyen dögös a kiscsaj..." :lol: :lol: :lol:
Ám ahhoz, hogy fel akarj nevelni még egy gyerkőcöt, meg is kéne alkotni... Hajrááá!! :lol: :lol:

Katus,
a Sanyi az a Berkes doki. :)
A Micimackó kedvence jól hangzik, csak én levenném róla magát a kedvencet, a mézet! :lol: Nem igazán szeretem. Igazából az ilyen húsos kajákból is inkább a hagyományosabbat szeretem. Nem totál snassz, csak ne legyen rajt mondjuk gyümölcs, mert ha van rajt, akkor az valszeg meleg, és az nekem nem jön be. :) Egy gyümi legyen hideg! :)
De amúgy a kaja így tényleg jól hangzik. És ittál valami finom alkoholkát is? :lol: :wink: :lol: :wink:

Húúú, mi egy csomó piát kaptunk már, mióta Dorka megvan... Akik jöttek megnézni, majdnem mind hoztak magukkal. Pedig mi nem vagyunk olyanok!!! :lol: :lol: Így ránézésre tök finik, majd egyszer belenyalok valamelyikbe... :wink: :wink:

Amica,
nagyon jók a képek, tündériek a gyerkőcök! :) A legjobb a fürdőköpenyes! Ahogy Janka nézi Mártont!! :D :D
Hol készült, milyen fürdőn voltatok?
És tényleg nagyon csini vagy, az a 10,5 kg ideális. Meg még magas is vagy hozzá! :)
A Pinokkió szép név (lenne :)), csak furán néznének rád a szülőszobán.
Különben Berkes fogadott dokid? Márton és Janka is nála születtek, ugye?

Zsani,
húúú, nagyon sajnálom, hogy Virág skarlátos! :cry: Basszus... Jobbulást neki, remélem hamar átvészeli.

Reni,
te, az a hétfő már nagggyon közel van, csak egy hééét! :lol: Izgulsz? Pakolj ám csak, nehogy valami kimaradjon! :)
Én kíváncsi lennék, hogy Magyarországon mikor fizetne az állam ilyen dolgok után. Itthon a pénzt általában elveszik, nem osztják! :evil: :cry: :evil: :cry:
Gratula Laranak, ügyes kislány! :) És melyik oldaláról fordult melyikre? A 7 és fél kg is tök szép! :)

Terhességi tesztekről annyit tudok, hogy annak a hormonnak a jelenlétét mutatja ki, amelyik csak terhesség esetén van jelen a vizeletben. Ez az a HCG. Aztán, hogy mindegyik így működik-e, nemtom. És hogy miért fontos pont a reggeli vizelet? Hogy előtte ne kajolj semmit? Mert befolyásolhatja azt a hormonszintet? Ki érti ezt??!! :lol: :lol: :lol:
A lényeg, hogy pozitív legyen annak, aki annak szeretné látni! :)

Teát vagy vizet mennyi idős kortól lehet/szabad adni a babáknak? És akkor ha szomjasak? És azt honnan tudom?
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de én még az elején vagyok a babázásnak... :lol: :lol:

nadine81

Erika,
milyen volt az osztálytali? Ettél, ittál finomakat? És volt buli? vagy csak olyan lightos? Sokaknak van már babája?

nadine81

Tényleg, nektek megvan még a teszt??? :D :D Nekem igen. :) A pozitív! :lol:

nadine81

És Kriszti hol van?? Nem ám befalazták valahova valamilyen új falbaaa!!!

nadine81

Hopp, ezek lemaradtak: :lol: :lol: :lol:

nadine81

A tali jó volt. 2-kor kezdődött, ezért nem volt buli, csak beszélgetés, vacsi, fényképek.... Én óvónőképzőbe jártram, csk csajok. Hát már majdnem mindenki férjhez ment, soknak van babája is. Sokan voltak most terhesek a másodikkal. Jó volt kicsit nosztalgiázni, dumálni.

Piát mi is sokat kaptunk, én is várom már mikor tudom megkóstolni őket.... :lol:

Nekem a védőnő a vizet ajánlotta. Bár ha csak szopik elvileg nem szomjas, de ha nagyon meleg van kínáld meg. Majd meglátod mit szól hozzá.

Erika

Kép
Kép
nercsi

sziasztok.
huh tudom bajban vagyok Viol :oops:
basszus annyian voltak minta az oroszok :(
nem birtuk kivárni meg szült is valaki.
Vivi meg nagyon nagyon türelmetlen volt.
holnap mindenféleképpen megyek,már levan beszélve a dajka is :lol:
ha 5 orát kell várnom is megvárom!
persze tesztet csináltam és pozitiv lett :lol: :lol: :lol:
Sanyi lesz holnap ugyis.
:lol:
aranyosak vagytok hogy izgultok értem csajok.holnap tényleg kiderül hány hetes a babocánk :lol: :lol: :lol:
miujság veletek,?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Akkor jól sikerült! :) Nekem tavaly tavaszal volt, de már várom a következőt, tényleg jó néha kicsit visszagondolni azokra az évekre. Jó, azt lehet egyedül is, de az mégsem ugyanolyan! :)

És a víz az ásványvíz? És mikortól kezdted? Csak onnan, amikor már nem CSAK szopizott? És honnan tudod, hogy szomjas?
Tényleg bocsi a sok kérdésért... :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

nadine81

Amica igen az idösebbik Vizmati fiué vok a Petié :lol:
öt bizti ismered de engem nem hiszem mert bevándorlo vok :lol: -Vitnyédröl-
Te mikor szülsz?
jo neked hog nem hiztál máshova csak ahova kellett :)
és milesz?kisfiu?
bocs a hülye kérdésekért csak le vok maradva.

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Bea,
na jó, nem akkora ám a probléma!! Ha te tudzs várni, akkor mi is! :)
Te, Vivi milyen kis vagányul tartotta azt a poharat, és hogyan trónolt ott a VB-sátorban az apjával! :) Mint a nagyok!! :lol: :lol:
Ki lesz a dajka? Kire tudod hagyni, ha dolgod van? Após? :) Jól kijössz Gyulával? :)
És totál nem tudod hány hetes lehetsz? Különben terveztétek, hogy most jöjjön a második Kis-Vizmati?? :)

nadine81

Viol!Mikor feltünt Dorka képe elkezdett kiabálni és a szokásos Gajag-gajagot nyomta olyam nagyfiúsan mintha azt mondná hú,de jó csaj vagy kisanyám!!!!! :D :D :D :lol: :lol:
a tesztem nekem is megvan őrzöm mint jókislány. :lol: :lol:
Nekem van egy kimondott csecsemő szakácskönyvem és abban már 6-hetes kortól írja a gyümilevet.Mi Levinek már 1-hósan adtunk csecsemőteát volt,hogy így huztuk ki a három órát meg Levi nyári és melegben sokat ivott.
Azt,hogy honnan ismerni fel,hogy mikor szomjas hát nem tudok erre válaszolni.Ez az érzés úgy jön magától mikor akar csak inni.Ennél jobbat nem tudok mondani.Nem lettél okosabb mi?Na majd talán a lányok mondanak valami értelmesebbet.

Én ma elhatároztam,hogy szombaton mikor apa dáridózik"legénybúcsu"elalszik a Husi és egy 750dl-is félédes Soproninak "üvegnek"megnézem a fenekét.Asszem benyalok megünneplem a szülinapomat.Veszek magamnak valami finomat azt adj neki csimm-bumm!!!! :D :D
Jajaj holnap délután megyünk a verdáér!!! Kép Úgy örülök!!!Most hazudtam szoktam ilyet régen sokat is manapság már csak keveset és kicsit.Ha meglenne már a jogsim sokkal jobban várnám,de mérges vagyok,mert ebben a hónapban már meglehetne,de mikor jutok el a T jelü autóba még a mai napig nem tudom.Annyi kiadásunk van,hogy eszméletlen megáll az eszem.De azért örülök,mert a Husinak már nagyon kellett egy biztonságos autó.
Na megyek bújok apa mellé hátha lesz eksön.

szép jó éjt!!! Kép
Vendég

Bea,
nekem a múltkor sikerült két anyukát - Zsanit és Hajnust - összekevernem... :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:
Pedig aztán egyike vagyok a nagy öregeknek!! Hehehehehehe!!! :lol: :lol: :lol:

nadine81

Beus!Akkor lehet gratulálni?
Vendég

Gabó,
akkor ha már Dorka is magyaráz, bemutatom neki a jóképű fiadat!! :)
nekünk is van valami babaszakácskönyvünk, uncsitesómtól kaptuk karácsonyra. Egy baba vigyorog az elején. :)
Te, a 750 dl-es félédes Sopronit egészen pontosan hol szerezted be? Mutasd majd meg a helyet légyszííí!! :lol: :lol: :lol:

[quote]e írta:gy 750dl-is félédes Soproninak "üvegnek"megnézem a fenekét
:lol: :lol: :lol:

Húú, kicsi kocsi holnap érkezik!! :) Várjuk mi is! :)

Kellemes ÍCCAKÁT!! :lol: :lol: :lol:

nadine81

http://go-red.co.uk/game/cargame_v8_red.swf

Na, Gabi, próbálj meg beparkolni!! :lol: :lol: :lol:

nadine81

huh de sokat irtatok :lol: :lol:
jahh Vivi teljesen odavan a fociert,és minden jo amit apával csinálhat,imádjak egymást :lol:
már pár honapja tök ügyesen iszik pohárbol meg egyedül eszik.
most a bilizéssel vagyunk megáldva :)
nem a dajka most az anyu lesz.
Igen jol megvagyok az apossal,imádom tényleg egy áldott jo ember.és imádja a Vivit ö is,olyan büszke tud lenni mikor elmennek sétálni vagy meccsre vagy vhova. :) tippem van hogy hány hetes lehetek kb5-6.de nem biztos ámmm :) igen terveztük kb erre az idöpontra hogy terhes leszek.jaj ugy örülök de majd csak holnap fogok igazán :lol:
Gabócacica hát teszt alapján igen de a Sanyihoz csak holnap megyek :oops: :oops: :oops:
Viol olyan édes volt Dorka délután.meglehetne zabálni..
voltatok a strandon?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Jó rendben megbeszéltük a babarandit!
Hú az enyémnek nem tudom mi van az elején,de baromi régi.
Hogy hol szerzem be!!Majd fénypostával ideküldtem. :lol: :lol:
Jaj milyen édes abban akis rózsaszín rugiban édesen alszik és mekkora szája van már most!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabi milyen verdát vesztek?

KépKép
KépKép
vizmatibeus

Én is megyek alukálni, éjt Mindenkinek!

nadine81

Viol!Tök jó amit küldtél kettőt próbáltam,de nem jött össze majd holnap folytatom most már tényle bevonszolom maga,de szerintem apa már alszik.

Jó éjt!!!!!!!!!!!!

Beus!Drukkolok holnap!!
Vendég

Beus, gratulálok! :D

Viol, amikor Dorka szopizik nem csak az éhséget csillapítja, néha csak inni kér :wink:
Igen, mindegyik ugyanannál a dokinál született.

Gabó, ez szuper! Kép
amica

SziasztoK!

Rengeteget irtatok, nem biztos, hogy mindenre tudok reagalni.
En meg az utolso simitasokat vegzem az utazas elott, ugyhogy nem sok idom van, de azert meg ma gondoltam irok.

Viol!
Nem kell neki a tejcin kivul mas innivalo. Ahogy Amica is irta, van amikor csak szomjoltas miatt szopizik. En 6 honapig nem adtam a Balintnak semmit az anyatejen kivul, utana inni csak vizet, es 1 eves kora utan tehentejet. Nem akarom edes lottyokre szoktatni, mert aztan meg nem issza meg a vizet kesobb. A Bence is igy volt "tartva" :lol: es a mai napig vizet ker, ha szomjas.
Itt egyebkent a rizspepet ajanljak kezdo kajanak, es aztan utana a zoldseget, gyumolcsot. Es azokat is ugy, hogy minden uj fajta zoldseg vagy gyumolcs adasa utan varni kell par napot mielott egy ujabbat probalsz, hogy tudd mi okoz allergiat, ha ilyesmi elofordulna.

Zsani!
A tesztnel azert mondjak, hogy reggeli vizeletbol, mert az koncentraltabb, vagyis ebbol a hormonbol is tobb van benne.
Ez egy orulet, hogy most meg skarlatos lett Virag! Es ugy megis hol a turoban szedte ezt ossze? Nem is jar oviba igaz?

Beus!
Udv a topicban! Akkor ugylatszik te vagy a legfiatalabb es en meg a legoregebb. :wink:

Reni!
De izgi! Majd kuldjel meg kepeket, ha mar bennt vagytok a hazban!

Amica!
Nagyon jok a kepek! Igazan nagyon jol nezel ki, ezt a 10 kilot konnyet le lehet majd adni. (Kulonosen, ha a ket nagyobb utan is futni kell. :) :wink: )

Katus!
Tok jo a kocsi! Es az esovedo meg a tobbi mind jar hozza?

Erika!
Hol volt a talalkozo? Itt (ott :)) Sopronban vagy Gyorben?

Nem tudom mit akartam meg irni, de most elbucsuzom, es ha a het vegegi mar nem irnek, akkor majd legkozelebb otthoni foldrol jelentkezem!!!!! (Azert meg talan lesz idom elotte is irni, de nem biztos) Pusszantas!

Kép
Kép
agi

Jó utat Ági!
Várunk haza
:wink:
amica

Húú, én sem bírok mindenre reagálni!

Beus GRATULÁLOK!!!

Zsani,
Minél gyorsabb gyógyulást a kicsidnek! Reméljük jön a jó hír is!! 8)

Találkoztunk a Katussal (látom már írta! 8) )irtó nagyot nőtt a Máté!!!! 8)

Zöldség-gyümölcs-tea téma:
Mi az a csecsemőtea? :?: :?:
Egyébként én is zöldséggel (főzelék) kezdtem az Áronnál. 4 és fél hós volt akkor, és hasfájós ezért gyümi kizárva a a sav miatt. (Amelyik nem savas az meg fog, lásd banán :? )
Inni vizet, és a 10 hónaptól "babatejet" kapott, ami tulképpen tápszer, csak nagy babáknak van. Egyéves koráig nem kaphatnak tehéntejet, pont az allergia miatt. Nem kell a tápszertől félni, nem mérgező ám. Sokan azért félnek tőle, mert régen elhíztak tőle a babák. Én ha az Ivánt el szeretném majd választani (remélem őt is nagyon sokára) akkor megint babatejet adok, főleg mert a Laci asztmás, és én is allergiás vagyok meg az Áron is. Inkább nem reszkírozok a tehéntejcivel...
Szerintem a babaételek is jók, én úgy tervezem, hogy főzök is + babakaja, amelyik nem cukros nagyon felváltva. Ki is néztem egy bio-zöldségboltot a Mátyás király utcában. Még nem mentem be, de állítólag bio-zöldségük van. :?:

víz: én is szoktam vízzel próbálkozni, látni kéne azt az arcot amit vág az Iván! :shock:
Valamikor még öklendezik is, úgyhogy egyenlőre nem erőltetem, majd ha nagymeleg lesz!
(Az én tejem nagyon édes különben-szerintem- picit utálom ezt, az Áron is nehezen ivott-iszik vizet emiatt, ő is rühellte kiskorától...Azt csináltam később (6-7 hónaposan), hogy friss gyümilevet kevertem forralt vízzel, azt megitta, pl almaléből. De most nincs gyümilé-centrim, igaz ez még odébb van :P :P )

Viol,
Tök ügyi a kislányod!
Remélem nálunk is lesz egyszer leány. Rajtunk nem múlna, csak hát élni is kell valamiből! :? 8) :P

Gabó,
Szerencsés vagy hogy egy ciciből ilyen sokáig tudtál szopikáztatni! Levi a nőcsábász!!! :P 8) 8) :P

Nercsi!
Tök jó hogy ilyen jól sikerült a tali!
A sütőtökön kívül miket adsz az Alíznak?

(Most nagyon rákattantam a babakaja témára, régen volt már kisbabám, most újra kell informálódnom. Tegnap voltam a DM-ben, csak nézek mennyi féle-fajta babakaja, püré, biszbaszpura, tejberizs, anyámtyúkja van! :shock: :shock:
Ki sem igazodom rajtuk! Nekem a babakaja főleg főtt répa + krummmpipüré, meg a jó öreg Kecskeméti zőccségpüré! De az már nincs is, csak hússal! :P :P )

Eszti tegnap bébiszittelt nálunk, mi meg leléptünk bútort nézni a Lacival! Köszi keresztmami!!! :D :D
Vendég

Jó reggelt!Hát a teszt az negatív lett :( De még nem jött meg,ha valaki tud majd a Virágomra vigyázni elmegyek dokihoz.Köszi,hogy drukkoltok. :P
Ági!Fogalmam sincs hol szedte össze a Virág.Esetleg a játszótéren.Mi lesz majd ha oviba megy?!Tegnap a gyerekorvosnál volt két bárányhimlős is.Még csak az hiányozna.
Virágom sajos tápszeres volt,de sose volt kövér.Nagy kedvence a sütőtök a mai napig. :P Üveges kaját sose evett meg,csak azt amit főztem.
kola2

jÓ REGGELT!

Kola!Jaj,de sajnálom aztán lehet,hogy az vagy ám majd a doktor bácsi megmondja ha eljutsz hozzá.A barátnőm mikor terhes lett 4-tesztből kettő negatív lett neki.

Vero!Igen nagyon örültem neki,hogy egyből 10-hóig szopott én még szoptattam volna tovább is,mert nagyon élveztem,de ugye a fiatalúr másképp döntött.Remélem te is sokáig fogod szoptatni Iván babát.

Ági!Jó pakolódást és egy kérdés!Ha itthon leszel hogyan tudunk majd komunikálni veled?

Hát mire este bementem apa már szundizott,de már be is idegesedtem,mert két szuszogó kukacos közé feküdtem be.Ráadásul éjféltől fél kettőig nem is aludtam,mert a Husi nem volt hajlandó vissza aludni.Szóval fasza éjszakám volt.
Na röviden ennyi dobok fel két szexi képet a Husiról! :lol: Kép Kép
Vendég

Jó reggelt!

Zsani,
sajnálom, hogy neg. lett... :( De akkor még lehet, nem? Én az én tesztemen azt olvastam, hogy ezek a tesztek azért nem 100%-osak, mert úgy mutatják ki azt a HCG hormont, hogy a teszteknek van egy bizonyos szintjük, határuk és ha a hormonszint afölött van már, akkor mutatja ki, higy igen, terhes vagy. Ha még azalatt, akkor nem. De ugye attól még lehetsz terhes... :)

Vero,
a biszbaszpura király volt!! :) :) Milyen bútort néztetek?

Ági,
köszönöm neked is, amit az ivászatról írtál! :)
És akkor én is jó utat kívánok nektek! :) Azért remélem lesz valami lightosan vicces sztori, persze csak olyan, amin te is mosolyogsz!! :lol:

Bea,
utólagos engedelmeddel teszek fel pár képet rólatok, hiszen közben rájöttem, hogy mi ott voltunk Barbival az esküvőn (el is raboltunk, hihihihi :lol: :lol: :lol: ) és csináltam képeket, az iwiw-en pedig van egy Vivis kép is. Felteszem őket ide, jó? :) Ha nem baj... mert szerintem naaagggyon szépek voltatok!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

nadine81

Gabi,
ez kéééész!!! :lol: :lol: :lol:
Naggyon jók a képek, micsoda kis segge van!! :lol: :lol: :lol:
Ha én ezt egyszer Dorkának megmutatom!!! :lol: :lol: :lol:

nadine81

Sziasztok!

Gabó!

Nagyon aranyos Levente, helyes kis srác lesz belőle, dögleni fognak utána a csajok! :) :) :wink:

Beus!

Gratula előre is! :)
Nagyon szépek voltatok, vagytok! :)
Vivus és nagyon ari, kérünk friss képet róla, mennyi idős pontosan?

Ági!

Igen minden hozzá jár! :)
Jó pakolászást, és nagyon jó utat! :) De jó lesz, nektek, gondolom, már alig várod, mikor voltál utoljára itthon?

Zsani!

Mikor kellett volna megjönnie? (már bocs, hogy ilyeneket kérdezek) Lehet, hogy korán csináltad a tesztet, és még nincs elég terhességi hormon a szervezetedben, én akkor csináltam, amikor 1 hetet késett és negatív lett, pedig már terhes voltam :)

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?