Köszönjük mindenkinek a szép szavakat erre a gyúró lánykára!
Bea,
Sanyi keddenként rendel 8-12-ig, a negyedikre kell menned, de gondolom ma már voltál. És akkor nem mentél be...
Ejnye, mi meg itt izgulunk... Különben csináltál tesztet, vagy még "csak" késik?
Gabó,
és mit magyarázott Levi, amikor feltűntek a képek? "Hú, milyen dögös a kiscsaj..."
Ám ahhoz, hogy fel akarj nevelni még egy gyerkőcöt, meg is kéne alkotni... Hajrááá!!
Katus,
a Sanyi az a Berkes doki.
A Micimackó kedvence jól hangzik, csak én levenném róla magát a kedvencet, a mézet!
Nem igazán szeretem. Igazából az ilyen húsos kajákból is inkább a hagyományosabbat szeretem. Nem totál snassz, csak ne legyen rajt mondjuk gyümölcs, mert ha van rajt, akkor az valszeg meleg, és az nekem nem jön be.
Egy gyümi legyen hideg!
De amúgy a kaja így tényleg jól hangzik. És ittál valami finom alkoholkát is?
Húúú, mi egy csomó piát kaptunk már, mióta Dorka megvan... Akik jöttek megnézni, majdnem mind hoztak magukkal. Pedig mi nem vagyunk olyanok!!!
Így ránézésre tök finik, majd egyszer belenyalok valamelyikbe...
Amica,
nagyon jók a képek, tündériek a gyerkőcök!
A legjobb a fürdőköpenyes! Ahogy Janka nézi Mártont!!
Hol készült, milyen fürdőn voltatok?
És tényleg nagyon csini vagy, az a 10,5 kg ideális. Meg még magas is vagy hozzá!
A Pinokkió szép név (lenne
), csak furán néznének rád a szülőszobán.
Különben Berkes fogadott dokid? Márton és Janka is nála születtek, ugye?
Zsani,
húúú, nagyon sajnálom, hogy Virág skarlátos!
Basszus... Jobbulást neki, remélem hamar átvészeli.
Reni,
te, az a hétfő már nagggyon közel van, csak egy hééét!
Izgulsz? Pakolj ám csak, nehogy valami kimaradjon!
Én kíváncsi lennék, hogy Magyarországon mikor fizetne az állam ilyen dolgok után. Itthon a pénzt általában elveszik, nem osztják!
Gratula Laranak, ügyes kislány!
És melyik oldaláról fordult melyikre? A 7 és fél kg is tök szép!
Terhességi tesztekről annyit tudok, hogy annak a hormonnak a jelenlétét mutatja ki, amelyik csak terhesség esetén van jelen a vizeletben. Ez az a HCG. Aztán, hogy mindegyik így működik-e, nemtom. És hogy miért fontos pont a reggeli vizelet? Hogy előtte ne kajolj semmit? Mert befolyásolhatja azt a hormonszintet? Ki érti ezt??!!
A lényeg, hogy pozitív legyen annak, aki annak szeretné látni!
Teát vagy vizet mennyi idős kortól lehet/szabad adni a babáknak? És akkor ha szomjasak? És azt honnan tudom?
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de én még az elején vagyok a babázásnak...