Sziasztok!
Olvaslak ám minden nap Benneteket, de nem jutok elég időhöz mindig ahhoz, hogy írni is tudjak. Bocs.
De aztán be szoktam pótolni!
Remélem még ma megírom az intimtornás gyakorlatokat is, legalábbis beterveztem a mai programba.
Melinda, akkor drukkolok, hogy Marcit ne viselje meg nagyon a szurkálás és kiderüljön végre a probléma!
A bevásárlós beszámolódat szívesen olvasnám...
Igen, az a papagájos táska volt, amit néztem. Nekem nem jött be, mert már láttam a húgomét és az sokkal jobban tetszett.
Csak a frontok szórakoznak, nyugi! Remélem, azóta ismét aktív a babátok és jól vagy!
Szerintem pont ideális lenne Marcinak az a hintaló és jó ötlet is! Unokahúgicám mindjárt 2, ebből gondolom. A SoteI-gyel szemben van jó bolt fajátékokkal, nagy választékkal. Meg az Ikeás hintaszarvas is nagyon jó szerintem.
Kata, ezek szerint jobban van már a kezed...
Ügyes vagy, hogy már megvan a házassági anyakönyvi kivonat másolatod!
Örülök, hogy rendben van a méhszájad, akkor talán kis időre megszabadultál ettől a parától!
Ja igen, a szénsavas ásványvíz tilos savasoknak. Csak elfelejtettem leírni, mert én alapból szénsavmenteset iszom. Bocs.
Edit, én örültem a hozzászólásodnak nagyon, köszi!
És egyetértek!
Rejo, teljesen egyetértek a hozzászólásoddal!
Viola, üdv itt! Fantasztikus dolgokat csináltál már! Igazán ügyes vagy és meleg otthon várja a babádat!
Egy kicsit irigykedek, mert sajnos én várhatok még egy évet a babaszoba kialakításával. Most csak babasarkot tudok csinálni. Én is kiírattam magam a kezdetektől.
A lámpára miből ragasztottál képet és milyen minta alapján?
Képzeljétek, elutasították az építési engedély kérelmünket! A szemetek!
Egyáltalán nincs igazuk és nem foglalkoztak két hónap alatt semmit a terveinkkel, de megint fizethetünk egy valag pénzt, hogy foglalkozzanak velünk.
Úgyhogy idei felújítás ugrott.
Eléggé kiborultam. De férjecském helyrepofozott, tényleg most a babánk az első, nem idegeskedhetek. Majd ő elintézi.
Bunny, engem egy csaj szolgált ki a Lehel úti babadiszkontban és nagyon segítőkész és kedves volt.
A cuccaik meg jók és olcsók. Szóval azért én nem hagynám ki a helyedben!
Jó lesz, ha ráirányítod a pasid figyelmét az Edit által ajánlott apafej weboldalra... Hátha akkor megértőbb lesz az ő kismamijával. Drukkolok!
Egyébként rajtam sem látszik, hogy a hatodik hónapban vagyok! De bánja a fene, amíg ilyen aktív babánk van! Rám is rámjön sokszor a sírhatnék, máskor meg repdesek boldogságomban... Ezek a hormonok!
Megértem, hogy kiborultál a Brendonban, ezeken én is nagyon fel tudom húzni magam.
Azt a gabeliz-es oldalt nem sikerült megnyitnom...
Sz_Kata, vizsga
Örülök, hogy minden rendben Veletek!
Kívánom, hogy minden kívánságod teljesüljön a szülésnél és rendben menjen minden! Becsülöm a bátorságodat és a hozzáállásodat!
Én pl. nem ragaszkodom annyira ahhoz a gátvédelemhez. Még akkor sem, ha az én szervezetem képes rá. Mert az intimronán találkoztam két "kezdő" anyukával. Gátvédelemmel szültek kb fél éve. Megszenvedtek érte, de sikerült. Ők mesélték, hogy pl. az uszodában ha kimásznak a vízből, rengeteg víz távozik belőlük... És hát igen, a szex sem ugyanaz... Persze intimtornával ez rendbehozható, de azért most isszák a levét annak a gátvédelemnek... De lehet, hogy csak én vagyok beszari. Azt viszont tudom, hogy egy jól vágott és jól bevarrt seb mennyi idő alatt rázódik helyre és közben a babának is sokat segíthet. Bocs, ha túl maradi vagyok.
A raftink jó dolog.
A könyvet mindenképpen elolvasom, köszi a tippet.
Krisszi, akkor mennek a drukkok péntekre!
Sajnálom ezt a nagy riadalmat, nagyon gáz lehetett! Részvétem.
De nekem is szinte semmit nem mozog frontok esetén, és olyankor görcsölök is. Olyankor egy dolog használ. Apa hazajön este és a meleg, megnyugtató kezét a pocimra rakja. Akkor 10 percen belül legalább egyet mozdul a drágánk. Ami mókás, hogy van, hogy én nem érzem, apa a kezével meg igen. De tudom, mennyire paráztam, amikor egész nap semmi mozgás sem volt. Reméljük, egy időre megkímélnek minket ezek a frontok!
Nekem a haskörméretem 90 cm.
Gesztenye, tuti csak a pocid nő!
Mit mondott a védőnéni?
Manka, tényleg aranyos a babátok!
Kíváncsian várom a 4d-s beszámolódat és képeiteket!
Rejo, örülök, hogy már jobban vagy!
Doki mit mondott, méhszáj ok? Ezek a frontok...
Erika, itt Budaörsön az intimtorna ingyenes. 5*2 óra. Nagyon jó, ugyanaz, amit a Kriston Andi tart a városban. Csak az övé pénzes és 10*1 óra. Nagyon ajánlom Neked, de mielőbb hívd a védőnőt, ha szeretnél menni, mert nem tudom, mikor indul a következő.
Ma is megyünk a párommal a Jánosba, 5-7-ig van a felkészítő a Szülészet könyvtárában. Ma a vajúdás, légzéstechnikák, relaxáció lesz a téma. Ki nem hagynám...
Én is szeretnék menni 2 hét múlva a klubba...
Dorka, persze igazad van a repedéssel kapcsolatosan. De eggyel kiegészíteném. A vágás tuti egyenes, jól varrható. A repedés meg ált. girbegurba, nem varrható, így lassabban gyógyul. De lehet, hogy nincs igazam.
Mindenkinek sok puszi és szép napot kívánok!
Melba