Új privát üzeneted érkezett!

Szia Anikó!

Lehet, hogy ismerjük egymást, bár honnan?- egyébként az a fura, hogy nekem ott több lány is ismerősnek tűnt. Te ültél közvetlenül a Judit (ha jól emlékszem Judit volt aki tartotta) előtt?

Tök jó hogy Panni elmondta, mert én sem tudtam, hogyan kell a profilt megváltoztatni, most már az enyémen is naprakészebbek az infók. pl a képeinket felraktam, ha esetleg vkit érdekel.

Zsófi

url=http://www.snugglepie.com]Kép[/url]
kerekpocak
 
 


Jut eszembe, ti kinél fogtok szülni??
én Baltschiknál. tapasztalat?
kerekpocak
 
 


Köszi Anikó az infót Neked is! :wink: Kipróbáljuk jövő héten mi is. :wink: Bár nekem még nem nőtt nagyot a pocim, de nem szeretnék nagy hassal járni oda, így is sokat görcsöl a derekam. Remélem, azért nem néznek ki onnan. :wink:

Zsófi, én a Dévainál fogok szülni reményeim szerint. :wink: Inszeminációval lett a babánk, a Dévainak köszönhetjük. :wink: Így eszembe sem jutott váltani. De kell egy helyettes doki, mert a Dévai 90 %-ban tud vállalni, mert ha éppen lombikot csinál, akkor nem tud jönni. Bár remélem, pont ráér majd a mi fontos napunkon. Azt nem tudom még, ki legyen a helyettes. Szóval szívesen venném a véleményeteket.

Végre süt a napocska! :wink:

Melinda

KépKép
melba
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Zsófi, én Baltschiknál fogok szülni, nekem egyenlőre nagyon pozitív, de Neked előbb lesz tapasztalatod, hogy milyen szülés közben, majd kérek véleményt :oops:

Anikó, de jó, hogy leírtad a témákat, rákerestem a jános honlapján, de ott sajnos semmit nem találtam. Azt hiszem jövő héten én is elnézek :)

Ma megyek kismamatornára, nagyon kiváncsi leszek, hogy milyen.
Amúgy rájöttem, hogy lehet, hogy mégis hatnak rám a frontok, mert akkor keményedik a pocim, ha nincs túl jó idő ..........
mangó
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma megyek a védőnőhöz, remélem nem fog leszidni, mert sokat (?) híztam- 11 kg-nál tartok. szerintetek? Egyébként azt mondta, hogy ő nem az a leszidós fajta, hát majd ma meglátjuk.

Mangó a barátnőm is B-nál fog szülni és tegnap megérdeklődte a tarifát és azt a választ kapta, hogy a vizitdíj 10szerese. na legalább tudjuk. én eddig nagyon meg vagyok vele elégedve- gyakorlatilag ő az első nőgyógyász aki pozitív tapasztalat. Te hány hetes vagy?

Melba, biztos nem fog kinézni senki, szerintem semmi gáz azzal, hogy most jársz, mint a nyár közepén amikor esetleg már nem olyan kényelmes. Szerintem Baltschik nagyon jó orvos, csak pozitív cuccokat olvasni róla, ha rákeresel az interneten. nagyon dícsérik. én is úgy kerültem hozzá, hogy az egyik családtagomat műtötte, és nagyon bevált.

sziasztok
Zsófi
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Zsófi, ma vagyok 19+6 :) Mit mondott a vedőnő a súlyra? szerintem nem sok, de hát ki tudja mit mondanak. Szedsz vitamint?

Tegnap kipróbáltam a kismama tornát, nagyon jó volt!

Lányok, én már előre szomorú vagyok ettől az időtöl, Ti hogy bírjátok?
mangó
 
 


Sziasztok!

Melinda megkérdeztem a tornát,sajna nincs már mert kevés kismami volt. :(

Zsófi szerintem nem sok a 11 kg.Neked már nincs olyan sok hátra.Szülés után meg majd lemegy. Nekem is van egy ismerősöm ő is a B-nál fog szülni.Ő most elég sokat fizet mert Román állampolgár,gondolom neki a szülésnél is mélyen kell zsebbe nyulni.

Mango én is utálom ezt az időt.Pláne igy hogy épitkezünk. Tegnap is egész délelött csak szemerkélt mire meghoztuk a tető anyagot elkezdett szakadni.Mire lepakolták mindenki szarrá ázott.

yniki
 
 


Sziasztok!

A hétvégén nem leszek, mert Kőszegre utazuk a férjemmel, elvileg, bár sok kedvünk nincs az idő miatt :((
A védőnő nem mondott semmit, de megőrülök attól, hogy mindenki azzal jön, hogy milyen nagy a hasam és tágra nyílt szemmel csodálkoznak hogy nem holnap fogok szülni, csak kb másfél-két hónap múlva. szerntem egyáltalán nem gigantikus a hasam , de mindegy. bizonygatom, hogy én alapvetően vékony vagyok-voltam, ezért nem tud befelé-csak kifelé fejlődni a babó.
Mango szedtem vitamint de már kb 1 hónapja nem, mert B azt mondta, hogy most már nem szükséges- főleg az elején fontos, szerintem. viszont Mg B6-ot meg valamilyen vas izét igen.

Na sziasztok lányok, írjatok, jó hétvégét mindenkinek!
kerekpocak
 
 


Sziasztok,

csak gyorsan bekukkantok hozzátok is jelenteni:
Május 30-án "természetesen" megszületett a lányunk, Virág. 3650 gr. és 55 cm.
Ma jöttünk haza, remélem később többet is tudok majd írni, addig is egy kép:

Kép

Doren
doren
 
 


Kedves Doren!

Sok szeretettel gratulálok gyönyörű kislányodhoz Virághoz! Minden szépet és jó kívánok nektek.

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Szia Doren!

Gratulálok a lánykádhoz, nagyon szép.
Várjuk a beszámolót.

yniki
 
 


Szia Doren!

Gratulálok a nem is olyan pici lányhoz, sok boldogságot kívánok és sok tejcit!!!
Édes kis manóka!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Szia Doren :)

Én is gratulálok! Minden jót, nyugalmat és jó egészséget kívánok!
M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Doren a gyönyörűséges kislányodhoz!!! :wink: Várjuk a szülésbeszámolódat!

Zsófi, azért remélem jól sikerül a hétvégi kiruccanásotok! Én is magnéziumot, vasat szedek, mellé meg csonterősítőt, mert azokkal mindig bajom volt.
Köszi az infókat! Tanfolyamot jövő héten kipróbáljuk apucival.

Köszi Niki azért a kérdést, kedves Tőled! Olyan gáz, hogy mindenhol megszüntetik ezeket a tornákat!

Hát Mangó, engem rémesen megviselt a hideg meg az eső. Napokig semmit nem bírtam csinálni a derékfájástól és a karom is nagyon zsibbadt és fájt. Pocakbaba meg éppen hogy csak mozgolódott. A hangulatom is hasonlóképpen alakult. :cry: De már jobb, tegnap délután nagy hancur volt a pocimban :wink: , ma meg egészen jól tudok már mozogni is :wink: . Veled mi újság? :wink: Hova is jársz kismamitornára?

Szép napot Nektek! Melba

KépKép
melba
 
 


Sziasztok Kismamák!

Én is a János kórházban szültem 2004-ben Dévai doktornál ikreket.Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni tőletek,mivel ti gyakrabban megfordultok a kórházban.A szülészet folyosólyán nem látta esetleg valaki,hogy ki van-e rakva a 2004-ben született ikerbabák tablója?Előre is köszönöm a választ.

Emína.

Kép
emina
 
 


Szia Emina!
Ma megyek arra a szülésfelkészítőre, ha időben érkezem, majd megkukkolom. Jó? :wink:
Gratula az ikrekhez! :wink:
Ha van időd, örülnék, ha mesélnél egy kicsit a szülésedről. Előre is köszi. Én is a Dévainál fogok szülni reményeim szerint ugyanis.
Szép napot Nektek!
Melba

KépKép
melba
 
 


sziasztok Lányok!

Doren! gratulálok a gyönyörű kicsilányhoz!!! Nagyon édes!!!! Majd írj ha lesz időd, hogy milyen volt meg ilyenek :D

Yniki! és hol tart az építkezés? Hogy bírod?

Kerekpocak, remélem azért kellemes volt a hétvégétek! Nekem is vas rágó tablettát írt fel B. én azt szedem, de attól igen csak megnőtt az étvágyam :) Most szembesültem a pocak méret dologgal...... Megértelek...... na nekem is van aki azt mondja, még ennyire nem látszik??? vagy de nagy már!!!!! kezd kellemetlenné válni.....

Melba, én is úgy le voltam törve az esőtől és széltől, de ma legalább már jobb, remélem azért az időjósok tévednek és inkább ilyen idő lesz.
:wink:
Kismamatornára az Orbanhegyi útra járok, azaz most voltam először, de majd szeretnék menni, csak az a gond, hogy már csak június végéig lesz, mert utána nyári pihi, és majd szeptemberben újra, vagyis keresnem kell egy másikat, hogy addig is járjak.

Szia Emína, én még nem nagyon voltam a korházban, de hátha a többiek tudják.
:)
mangó
 
 


Sziasztok Lányok!

A hétvége nagyon klassz volt, bár a mellékes ok, amiért mentünk volna (t.i. babaruhavásárlás Bécsben) nem nagyon valósult meg, tekintve, hogy pünkösddel nem számoltunk, meg a vasárnappal. sebaj, sokat sétáltunk meg pihiztünk. majd jövő szombaton.

Ma újra munka, ami így 32 hetesen már nem annyira frankó, és még valahogy ki kell bírni jövő hét végéig- akkor lesz évzáró. csak olyan rossz, hogy ugye éjszakánként mindig fel-felébredek, sokáig tart mire visszaalszom és aztán fél hétkor kelni kell... ma éjjel is kettőkor és ötkor fél-fél órát virrasztottam :) ma még istenes mert csak délig voltam, de csütörtökön a f 8-tól 6-ig tartó műszak, hát, izé szóval...

babóca viszont aranyos nagyon, aktív de nagyon jólnevelten, nem rúgja szét az oldalamat, viszont szignifikánsan a jobbra húzódik mindig. most megyek aludni egyet, hogy du kipihentebb legyek. mindenkinek puszi. ti hogy bírjátok?
akkor most kb én szülök először közülünk?? jól tippelem?
pussssssssszzzzancsok

Zsófi
kerekpocak
 
 


Szia Melba!

Köszi szépen!

Ami a szülésemet illeti programozott császár volt.Dévai a 34.héten befektetett mivel ikerterhesség voltam.A 38.héten megvizsgált az osztályvezető főorvos és mivel egyáltalán nem kezdtem el kinyílni azt mondta,hogy ikerterhességnél nem szoktak tovább várni,gyógyszeresen nem indítják meg a szülést így ha csütörtökig(ekkor hétfő volt) nem indul el természetesen,akkor megcsinálja az orvosom a császárt.Dévai minden csütörtökön volt csak benn.Elmondani sem lehet,hogy milyen rendes,odaadó volt Dévai a szülés alatt és csütörtökönként is mikor bejött hozzánk.Én nem kerestem másik orvost ő ajánlotta a Molnár dokit,hogy az ő kismamáit ez a doki szokta vezetni mikor ő nincsen.A kórházban töltött több mint négy hét alatt egyetlen egyszer sem kérdezte meg van-e valami gondom(pedig még fizettem is neki).Ez idő alatt volt lehetőségem megismerni az orvosokat,így merem neked ajánlani Elekes doktort,nagyon barátságos,segítőkész és szakmai tudása is van.
Egyenlőre ennyi,ha valami érdekel nyugodtan kérdezz!

Üdv.Emína

Kép
emina
 
 


Sziasztok!

Ma János! Remélem múlt hét óta Zsófival sikerült rábeszélnünk titeket, hogy gyertek!

Emína: megnézem, hogy kinnt vannak-e a falon a 2004-es iker babák!

Zsófi: Te mikorra vagy kiírva? Mert asszem nagyjából mi egy időben szülünk!

Ma este vagy holnap beszámolok az előkészítőről!

Üdv mindenkinek!

Ma SÜT A NAP!!! :)

Anikó
32+0
yucatan
 
 


Anikó!

Előre is köszönöm a szivességet!
Mindenkinek szép álmokat!

Emína.

Kép
emina
 
 


Szia Emina
én nem láttam 2004-est.
Zsófi
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Doren!
Gratulálok a Leányzóhoz!
Egészséget, sok-sok tejcsit, s örömöt kívánok nektek!
Várjuk a szüléstörténetet, valamint sok szeretettel várunk a másik topikban is!

Hajrá pocakosok!
Ez a fránya idő tényleg depissé teszi az embert, de így utólag bevallom, hogy mi tavasszal szültünk, s bőven elég volt egy kánikulai nap nagy pocakkal. Egész nap szülni akartam, annyira szenvedtem a melegtől.
Úgyhogy inkább szép tavaszias időt kívánok nektek, kevés fronttal, s sok napsütéssel.
Pihenjetek sokat, s vigyázzatok magatokra, s a Pocaklakókra!

Üdv: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Sziasztok!

Doren, hatalmas gratula a "kis"lányodhoz (szép nagy baba!)!!!!
Neked sok tejcit, a manónak jó egészséget kívánok!

Zsóka

KépKép
logi
 
 


Szia Zsófi!

Köszönöm a válaszodat!
Akkor ezek szerint még nem készült el a tabló.
Emína

Kép
emina
 
 


Sziasztok Csajok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele (pl Anikó???) de én minden éjjel pontban kettőkor és ötkor ébredek. Samu nem, ő alszik a pocakban, majd kb 10 perc múlva amikor tudatosul benne, hogy juhú buli van akkor ő is csatlakozik és immár ketten "bulizunk", reggel aztán kínkeserves az ébredés.

A tegnapi szüléselőkészítőről csak annyit (ti voltatok????? én voltam az a kék gömböc, akinek csíkos pólós férje volt. kb a 3. sorban ültem), hogy eddig nem tudatosult az egész szülés bennem- így nem is annyira féltem- hát most már azért egy kicsit cidrizek...

Vélemények??

puszi

Zsófi

ui: ma megint esik :(
kerekpocak
 
 


Zsófi!

Ha megnyugtat: aki nálam jobban félt a szüléstől az festi magát :) Úgyhogy megfelelő mintavétel vagyok ebből a szempontból. Elég sokáig féltem tőle. De amikor elkezdődtek a fájások, és már biztos volt, hogy innen nincs visszaút, akkor valahogy nyugalom szállt meg. Ilyen marhaságokat persze nem hittem el terhesen én se :)
De a szülés volt az eddigi életem legszebb napja. (Ezt se hittem el előtte! :) ) Fájt persze. Nagyon is. De valahogy olyan természetesen jöttek a dolgok, a beautózás, a szülésznő vizsgálata, felhívták a dokimat, borotválást észre se vettem, papírokat töltögettek, férjem jött-ment a cuccokkal, én meg közben fájtam. 14 hónapja volt, de még ma is órákig tudnék mesélni :)

http://www.mounet.com/~gablau/szules.txt

Ezt a linket már párszor reklámoztam itt, de sose elég belőle szerintem. Nekem mindenesetre nagyon-nagyon sokat segített!!! Olvasd el többször is! :)

M.
mircike
 
 


Ma voltunk dokinál aki szerint eddig elszámoltuk és nem 32 hanem 33 hetes vagyok!!! szóval júli 24-e után várható a szülés...

valamint azt is megtudtuk, hogy Samu nem nagyon nagy baba, most 2 kg és soványka még, doki szerint teljesen átlagos súlyú lesz és nagyon jál van.

huh-izgi
kerekpocak
 
 


Sziasztok!
Hát, lányok, én annyira irigyellek Titeket, én annnnnnyira imádtam a
pocakosságot! És nekem a szülés is hatalmas élmény volt ,pedig én is paráztam mindkettő előtt. De valami fantasztikus élmény!Csoda! A mai napig nincs olyan nap, hogy ne élném át újra meg újra a két gyerek születését. És amikor megszületik a baba és a kezedbe adják úgy véresen, mázasan, összekakiltan (mert Marci pl egyből kakilt),az a csúcs!!
Mutatok egy képet Marciról, ilyen kis csufi volt amikor megszületett, és ilyen kis cukipofi lett:

Ja, és ha tehetitek fotózzatok a szülésnél. A férjem végig fotózott, és olyan jó megnézni ezeket a képeket! Kép Kép

Zsóka

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Látom egy páran voltatok szülésfelkészítőn,én nem tudtam menni de a jövőhéten biztos megyek.
Milyen volt,miket mondtak, sokan voltatok?

Képzeljétek tegnap voltam dokinál,és ugy néz ki hogy Lujzikám megkukacosodott. :shock: Olyan boldog voltam hogy még el is pityeredtem. :oops:
Még jo hogy vettem 3 rózsaszin rugit,most nem tudom mi lesz vele, a jövőhónapra tervezem hogy elmegyek 4D-re és ha még akkor is meglesz a pöcsink csak utána vásárolok.
Ti voltatok már 4D uh-on?

Mango a héten kezdték el a tetőt csinálni remélem hét végére már a cserép is rajta lesz,utána állnak majd neki a belső munkáknak, ahogy a pénzünk engedi.

Zsófi én is minden éjjel felkelek van olyan is hogy óránként,hát nem a legkellemesebb.Neked ki a dokid?

yniki
 
 


Sziasztok,

Lányok, nagyon-nagyon szépen köszönjük a kedves szavaitokat, gratulációkat, nagyon jól esik.
Próbálok be-benézni hozzátok, esetleg írni is, de még zűrösek a napjaink, van hogy a fél napot végigsírjuk, de van hogy éjszaka 8 órán keresztül alszik. Ekkor meg én ugrok óránként, hogy biztos nem kel-e fel :D
Ráadásul ugye itt a két és fél éves nagylegényem is, jó lenne néha osztódni...

A születéstörténetet már elkezdtem írni, amíg friss az élmény, meg hogy a szülés előtt állók is tudják majd olvasni. Nekem is Baltschik a dokim.
Mircikével és Logival teljesen egyetértek, hatalmas élmény (minden fájdalom ellenére), és ha bírjátok az ilyen "véres" képeket, legközelebb én is felteszek egyet :D

Niki, neked is raffinált babád van! Készülj fel mindenre :lol:

Doren
doren
 
 


Szia Doren!

Elégedett voltál Baltschikkal?? Én egyelőre nagyon de hát a big action még 7 hét.

Yinki így kb válaszoltam is: tehát Baltschik az orvosom. Mi voltunk 4D-n amikor 24-25 hetes volt Samu és fantasztikus élmény volt, minden szkeptikust győzködök hogy menjen, menjen!!!

zsóka nagyon édes a babád! Mircike köszi a webcímet, elolvastam és még sokszor el is fogom!

Süt a nap!!
megyek délutánit aludni, mert ugye éjjel nem megy, este meg még fordííííítanom kellene..

sziasztok!!
kerekpocak
 
 


Zsófi nekem azt mondja minden alkalommal a dokim hogy várjam meg a 28.hetet.Én meg szót fogadok és megvárom.

Doren örülök hogy minden rendben veletek.Várom a szüléstörténeted!

yniki
 
 


Sziasztok!

Mangó, megjött a jó idő, remélem Ti is jobban vagytok! :wink: Köszi a tornainfót. Végül megvettem a SOTEI kismamitornáját dvd-n és itthon fogom csinálni, mert olyan messze van tornalehetőség.

Emina, én sem láttam kinn a tablót...
Köszi az infókat! :wink: Biztos lesz majd még kérdésem...

Zsófi, örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek! :wink: Részvétem a munka miatt, nem tudom, hogy bírod. Én azonnal kiírattam magam, amint megtudtam, hogy pocaklakóm van. Csak nem Te is tanítasz? Én úgy voltam vele, nem akarok kockáztatni és félév közben meg nem jó lelépni, végig meg nem bírnám. Így a második félévet itthon töltöttem.
Részvétem a nemalvás miatt is, szerencsére nekem elmúlt ez az időszakom. De lehet, hogy a harmadik trimeszterre nekem is visszajön. :cry:
Hát nagyon sanszos, hogy Te szülsz most legközelebb közülünk... Esetleg még az Anikó előzhet be. :wink:
Nekem is kedves a babócám és csak utánnam ébred, nem ő ébreszt. :wink:
Örülök, hogy Samu rendben van! :wink: Szerintem örülj, hogy nem lesz óriásbébi! Azért jussatok el 2,5 kg fölé!

Mircike, még nem volt időm elolvasni a szüléstörténetedet, de tuti megteszem még ma. Nagyon köszi. :wink:

Zsóka, köszi a képeket, tündéri a kisfiad! És az első kép is nagyon megható! :wink:

Yniki, hát én bajban lennék, ha kiderülne, hogy a kisfiam kislány. Mert én bizony nem bírtam ki és már vásárolgattam, persze fiús cuccokat.
Fiút szerettél volna eredetileg?
Én is csak javasolni tudom a 4d-s uh-ot, hihetetlen élmény! :wink: Mi már kétszer voltunk, fantasztikus volt! :wink: És szerintem még egyszer fogunk menni. Nincs nap, hogy ne nézném meg a dvd-felvételeket a kisemberünkről. :wink: Mi a Praxisban voltunk, csak felsőfokon tudok nyilatkozni róluk.
Építkeztek vagy felújítotok?

Doren, én örülnék a "véres" képnek is! És nagyon várom azt a szüléstörténetet... Van elég tejcid?

Az előkészítőn mi is voltunk férjecskémmel. Nagyon sokan voltak, úgyhogy bocs Zsófi, de nem tudlak beazonosítani. Jó volt, bár nekem most sok újat nem mondtak, ezeket olvastam már. De jó volt így egyben hallani az egészet és nagyon jó volt a szülésznő is. :wink: Én nem rémültem meg, bár lehet, hogy ez azért van, mert még egy kicsit odébb van az a szülés. Tudom, hogy nagyon fog fájni és hogy nehezen viselem a fájdalmat, tudom, hogy utána sem leszek rögtön remekül. De tudom, hogy őérte van és azért a pillanatért bármit! És tudom, hogy így lesz belőlem "igazi" anyuka. Más is megcsinálta már, nyilván nekünk is menni fog. Ott lesz a férjecském és majd ő segít, tudom. :wink: Nyugi Zsófi, bizti megéri, bár még sosem éltem át. :wink:
De megyünk legközelebb is.

Nem tudjátok, mikor van szülőszoba-látogatás?

Szép délutánt Nektek!
Melinda

KépKép
melba
 
 


Most látom csak Mircike, mert közben elolvastam :wink: , hogy ez nem is a szüléstörténeted. Nagyon köszi, rengetegszer el fogom még olvasni. És a férjemmel is elolvastatom, mert ő mindig olyan jól helytáll, remélem a szülésnél is nagy segítség lesz. És szól, ha elfeledkeznék valamiről.

KépKép
melba
 
 


Melinda én első perctől kisfiúra vágytam,aztán mikor a 18 héten mondta a doki hogy kislány utána én is elkezdtem vásárolni,szinte csak rózsaszinben gondolkoztam. Ugy voltam vele ha már nem fiu akkor legyen igazi kislány,nem akartam hogy látszon rajta mennyire fiunak készült, aztán nesze nekem csak fiu lett.
Én is a praxisba szeretnék menni.Te kinél voltál?

Alaptól kezdtük az épitkezést,remélem mire a baba megjön ki tudunk költözni.

yniki
 
 


Akkor szurkolok Nektek Niki, hogy kész legyetek. :wink:
A Győrfi dokinál voltunk mindkétszer. Csak felsőfokban tudom őt emlegetni, nagyon klasz. Ő mondta kétszer is 150 %-ra, hogy kisfiúnk lesz. Nekem igazából mindegy volt, bár több a lány a családban, ezért gondoltam nekem is lányom lesz. Úgyhogy egy kicsit fura a gondolat egy fiúcskával. Persze nem kevésbé örömteli. Meg is mutatta a kukacát, remélem, ezek után már nem tünteti el! :wink:
Regisztrálj a babanet főoldalán a 4d uh-nál, kapsz egy regisztrációs számot a Praxistól és vagy telefonba vagy fizetéskor ott diktáld be ezt a számot. Akkor kapsz 1000 Ft kedvezményt. Így, ha kérsz képeket, dvd-t és cd-t, akkor fizetsz 9000-et. Ja és van, hogy csak két hét múlvanra van időpont, szóval mielőbb kérjél. Délelőtt tudsz odatelefonálni. Aztán számolj majd be róla!
Szép napot!
Melinda

KépKép
melba
 
 


Ezek Praxisos képek a kisfiúnkról. Az első kettő 14+5, a másik három19+5-kor készült.
Kép Kép
Kép Kép Kép

KépKép
melba
 
 


Sziasztok Lányok! :)

Niki, gratulálok én is a kicsisráchoz :), micsoda meglepetés :lol: és persze kitartás az építkezéshez!

Doren, én is nagyon kiváncsi vagyok a szülésedre, meg ha egy picit írnál majd a Baltschikról, az is nagyon jó lenne, ha majd az időd engedi. Hogy vagytok?

Zsófi, Bécsben jó kismama cuccokat is lehet venni?

Melba, köszönöm szépen jól vagyunk! A pici nagyok aktív volt a hétvégén, hétköznap amikor meló van akkor nyugisabb :) Olyan édes! Úgy imádom!!!! :D
Ti hogy vagytok?
Jó a dvd-n a torna, mert azon a helyen ahová most járok, csak júniusban van torna, után a nőci elmegy két hónap szabira, és addig jó lenne valamit kitalálni.

Mircike, én is köszönöm a linket, tényleg hasznos, remélem ott nem fogom elfelejteni, de addig van még időm :)

:lol:
mangó
 
 


Sziasztok!

Melba köszi az infót,mindenki a Győrfy dokit mondja,de azt is mondták hogy ne keseredjek ha esetleg hozzá nem lesz hely mert a Hajdu Kriszta is nagyon jó. Lehet ma fel is hivom őket és kérek júli elejére időpontot mert Apa akkor lesz szabin.
Nagyon édi a kisfiad a képeken, az utolson olyan mintha mosolyogna, tündéri.

Csajok köszi a drukkot az épitkezéshez!

yniki
 
 


A szülési útmutató hirtelen nekem se jutott ám eszembe, bár a présgépet és a gőzmozdonyt mindig vizualizáltam magamban :)

Sőt! Igazán akkor értettem meg a lényegét, amikor az orvosom szólt, hogy nyomás közben ne berregjek már, ha kérheti :) Persze kérhette, igyekeztem is jól összeszorítani a számat fent, és ellazítani azt ott lent. Hát nem volt egy egyszerű mutatvány :)

Abban is nagyon hasznos volt nekem ez a leírás, hogy abszolúte nem vitatkoztam senkivel, jó kislány voltam, végig mindent igyekeztem betartani, amit mondanak. Más kérdés, hogy nem mindig úgy sikerült, ahogy mondták de én igyekeztem! :)
És legalább tudtam, hogy mit nem tudok :) De nagyon türelmesek ám, úgyhogy lehet bénázni sokat. Én millió tolófájást rosszul toltam, mire rájöttem, hogy 'oda le' hogyan is kell igazán nyomni és a levegőt hogyan kell 'teljesen' bent tartani a rekeszizommal.

A felfogó képességem nem nagyon működött, úgyhogy volt, hogy egyszerűen nem hallottam, amit mondtak. A férjem a fülem mellett sokat segített, tolmácsolta a szülésznő szavait, merthát a lábam között az olyan messze volt! :) Az orvos meg leginkább belenézett az arcomba és úgy mondta kedvesen mosolyogva, hogy mi az állás éppen! A férjem teljesen nélkülözhetetlen volt. Szobakiválasztás a szülésznővel, táskacipelés, innivaló odahozás, fényképezés, tolmácsolás, szülés utáni bébiszittelés szóval volt dolga bőven :)

Jaj de jó is volt!!! Drukkolok nektek, hogy minden rendben menjen!

M.
mircike
 
 


Sziasztok,

szuper a cikk, amit Mircike idemásolt! Tényleg nagyon jó, és abszolút igaz.

Közben én is "megszültem" a történetünket, megpróbálom idelinkelni.

Mangó, Zsófi, a dokival meg voltam elégedve, igaz, a folyamat során nem igazán avatott be a részletekbe, gondolom, ha érdeklődtem volna, megteszi. De inkább fájtam :D
Nem igazán tudok mit írni, néha jött, megvizsgált, aztán a kitolásnál besegített, a pocakomat nyomta (ezt csak a férjem utólagos elbeszéléséből tudom, nem emlékszem rá), de a szülésznő mondta,hogy erre azért volt csak szükség, hogy a levegővételnél ne jöjjön vissza a baba, tehát csak megtartotta "útközben".

1149860229.79.doc

Mindenkinek szép napot,
Doren
doren
 
 


Doren!

Jó volt olvasni a történetet! A baba tudta, hogy tovább nem pihizhet, hanem ki kell jönnie nagyon gyorsan! De édes! :)

Az nem semmi, hogy dudorászgattál varrás közben :) Ehhez külön gratula!!!

M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Doren, tényleg nagyon jó a szüléstörténeted,és még jobb, hogy sikerült megúsznod a császárt.
A kép nagyon jól sikerült,édes ez a bébi

Végre süt a nap, és kezd melegedni!!! 8) (Ki lehet kapcsolni lassan a fűtést? Így jún. közepén? :lol: :!: El sem hiszem....)

Zsóka

KépKép
logi
 
 


Sziasztok lányok!
Pénteken írtam egy marha hosszú levelet ami elszállt és nagyon dühös lettem és nem írom újra grrrrrrrrrr.

Tegnap voltunk a shopping city süd-ben a h&m babaosztályán és iszonyú jó babacuccokat vettünk. mindent beszereztünk-már ami a ruhaneműket illeti- így egy kicsit megnyugodtam. annyira de annyira helyesek!!!!!Mangó: nagyon klassz kismama cuccok voltak, tök sok és elég jó áron - sokkal de sokkal olcsóbban mint mondjuk itthon a 2in1-ban a brandonról már nem is beszélve..

most megyünk futunk egy kört a további babacuccok megvásárlásának érdekében. jó tanács a félidősöknek: ne várjatok az utolsó percig- tegnap azt hittem leszakad a derekam a nagy rohangálsban. nem is várunk tovább a beszerzésekkel.

nagyon klassz volt a szüléstörténet, köszönjük Doren!!

sziasztok lányok szép napot nektek!!

(valaki kérdezte: ja még valami én végig csak dvd-re tornáztam mert nem volt normál időben terhestorna a környéken.)

zsófi
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Doren!
Köszönjük a szüléstörténetet!
Nagyon jó volt olvasni!
Én is hasonlókra szeretnék majd a következő picúrnál számítani, hiszen BAla is császáros volt. Így a második szülésünk ha természetere sikerül, akkor az tulajdonképpen az első szülésünk lesz.
Azt már most tudom, hogy jobban fogok parázni a szüléstől, mint Balánál. Nem tudtuk ugye végig csinálni a természetes szülést, de annyi éppen elég volt akkor belőle. El sem tudom képzelni, hogy mi lett volna, ha természetesen kellett volna megszülnöm Balát. Ennek ellenére vágyom rá, hogy a második ne császár legyen majd.
Nem is beszélve a császárból való felépülésről. Arról nem mesélt senki előre, így meglepetések hada ért.

Zsófi!
Leírnád nekem hol van ponotsan eza H&M? Már annyian mondták, hogy érdemes kimenni. Egyszer ráveszem a családot, s kinézünk mi is. Köszi előre is.

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Kedves Doren!

Köszönöm a szüléstörténetet. Ezután már én reménykedem a természetes szülésben a következő alkalommal, mert Márk is császárral született farfekvés miatt.

Nagyon szép kép készült rólatok, mégegyszer gratulálok sok szeretettel.

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Kedves lányok!!

baltschik szabira megy júli 7-től két vagy 3 hétre amibe pont beleeshet az én szülésem. Ilyenkor mi van???????????

Ha ajánl valakit akkor annak is horror pénzt kell fizetnem, pedig nem én választottam, nem ismerem és nem hozzá jártam?

vagy szüljek az ügyeletesnél, de akkor ki tudja hogy bánnak velem? (jól?? vagy hallani rémsztorikat is)

MI VAN ILYENKOR???????

sos infó!!

(timtom a h&m a shopping city südben van még bécs előtt)
kerekpocak
 
 


sziasztok Lányok!

Doren ez nagyon jó volt, köszi, hogy megosztottad velünk :) És a kép valami gyönyörűséges!!!! :)

Zsófi, köszi a ruhás tippet.
Hát nem tudom, hogy ilyenkor mi van, ha a doki szabin van, ő mit mondott? Ajánl valakit?

Lányok, Ti választottátok szülésnőt?
mangó
 
 


Sziasztok!

Szerintem Zsófi a legfontosabb, hogy próbálj meg nem aggódni! Beszéld meg a kismanóddal, hogy mikor is szülessen. Állítólag működik. :wink: Egyébként a Jánosban épp az a jó, hogy nagyon jó a gárda, nagyon dicsérik mind a dokikat, mind a szülésznőket. Kivétel nélkül. Szóval lehet szülni az ügyeletesnél is, nem gáz. Ha mégsem tudnál megnyugodni, válassz szülésznőt! Rendben lesz minden, szorítok! :wink: Köszi a vásárlási infót! :wink: Köszi a tippet a beszerzésekre, én már aktív gyűjtögetésben vagyok! Imádom a bababoltokat járni! :wink:

Doren, köszi a történetedet! Nagyon jó volt olvasni, persze megkönnyeztem. :wink: Gyönyörű a babátok, még egyszer gratulálok! :wink:

Köszi Mircike! :wink:

Niki, na mikor mentek 4d-re? Persze, hogy mosolyog az utolsó képen! Nemcsak mintha teszi! :lol: Mi újság Veletek?

Mangó, én is imádom a babámat! :wink: Elképzelni sem tudok jobbat, mint amikor mocorog! :wink: Mostanság meg egyfolytában szórakoztat! :lol: Szerintem ez az imádat, amit csinálok, már nem is normális... Vagy igen?
Mi egész jól vagyunk, köszi. Most kevésbé viseltek meg a frontok, bár azért volt görcs is, meg kevesebb aktivitás babarészről. Minket kifejezetten az erőteljes, hirtelen, esőt hozó lehűlés visel meg. :cry: Remélem kevés jut belőle őszig! De tényleg ez a második trimeszter a lenyugisabb és legszebb! Kár, hogy ebből csak ebben a hónapban jut nekem, előtte nagyon rosszul voltam végig. De van kiért! :wink:

Szép napot Nektek!
Melinda

KépKép
melba
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?