Sziasztok!
Mangó, megjött a jó idő, remélem Ti is jobban vagytok!
Köszi a tornainfót. Végül megvettem a SOTEI kismamitornáját dvd-n és itthon fogom csinálni, mert olyan messze van tornalehetőség.
Emina, én sem láttam kinn a tablót...
Köszi az infókat!
Biztos lesz majd még kérdésem...
Zsófi, örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek!
Részvétem a munka miatt, nem tudom, hogy bírod. Én azonnal kiírattam magam, amint megtudtam, hogy pocaklakóm van. Csak nem Te is tanítasz? Én úgy voltam vele, nem akarok kockáztatni és félév közben meg nem jó lelépni, végig meg nem bírnám. Így a második félévet itthon töltöttem.
Részvétem a nemalvás miatt is, szerencsére nekem elmúlt ez az időszakom. De lehet, hogy a harmadik trimeszterre nekem is visszajön.
Hát nagyon sanszos, hogy Te szülsz most legközelebb közülünk... Esetleg még az Anikó előzhet be.
Nekem is kedves a babócám és csak utánnam ébred, nem ő ébreszt.
Örülök, hogy Samu rendben van!
Szerintem örülj, hogy nem lesz óriásbébi! Azért jussatok el 2,5 kg fölé!
Mircike, még nem volt időm elolvasni a szüléstörténetedet, de tuti megteszem még ma. Nagyon köszi.
Zsóka, köszi a képeket, tündéri a kisfiad! És az első kép is nagyon megható!
Yniki, hát én bajban lennék, ha kiderülne, hogy a kisfiam kislány. Mert én bizony nem bírtam ki és már vásárolgattam, persze fiús cuccokat.
Fiút szerettél volna eredetileg?
Én is csak javasolni tudom a 4d-s uh-ot, hihetetlen élmény!
Mi már kétszer voltunk, fantasztikus volt!
És szerintem még egyszer fogunk menni. Nincs nap, hogy ne nézném meg a dvd-felvételeket a kisemberünkről.
Mi a Praxisban voltunk, csak felsőfokon tudok nyilatkozni róluk.
Építkeztek vagy felújítotok?
Doren, én örülnék a "véres" képnek is! És nagyon várom azt a szüléstörténetet... Van elég tejcid?
Az előkészítőn mi is voltunk férjecskémmel. Nagyon sokan voltak, úgyhogy bocs Zsófi, de nem tudlak beazonosítani. Jó volt, bár nekem most sok újat nem mondtak, ezeket olvastam már. De jó volt így egyben hallani az egészet és nagyon jó volt a szülésznő is.
Én nem rémültem meg, bár lehet, hogy ez azért van, mert még egy kicsit odébb van az a szülés. Tudom, hogy nagyon fog fájni és hogy nehezen viselem a fájdalmat, tudom, hogy utána sem leszek rögtön remekül. De tudom, hogy őérte van és azért a pillanatért bármit! És tudom, hogy így lesz belőlem "igazi" anyuka. Más is megcsinálta már, nyilván nekünk is menni fog. Ott lesz a férjecském és majd ő segít, tudom.
Nyugi Zsófi, bizti megéri, bár még sosem éltem át.
De megyünk legközelebb is.
Nem tudjátok, mikor van szülőszoba-látogatás?
Szép délutánt Nektek!
Melinda