Új privát üzeneted érkezett!

Hajnoca, Orsi,
Úgy reménykedtem, hogy jó hírekre jövök vissza... :(
Engedjétek ki, aminek ki kell jönnie, sírjatok csak, ha kell és jöjjön az utolsó - gyereksírástól mentes - nagy pihi. :D
Fel a fejjel, vár még rátok boldogság, ez biztos!!! :D

Hajnoca,
nekem a Nyírőben Vereczkey ajánlotta a genetikai, immunológiai vizsgálatok lehetőségét, én most fogok ebben az ügyben lépni. Nem tudom, mire számíthatok, egyelőre megpróbálom megtudni, mit is jelent mindez. Majd megírom, ha megtudok valamit.

Baba,
Gratula a sztárfotókhoz! :D :D
Kár, hogy nem tudtam, hogy ott vagytok, ma délelőtt én is voltam Kósánál, Veled is találkozhattam volna. Igaz, nem várakoztam, csak a zárómat írta alá két uh között. Iszonyat sokan voltak ma, remélem, nem kellett sokat várnotok.
hajnesz

Sziasztok lányok,

nagyon aranyosak vagytok, hogy igy egyutt sirunk, de tenyleg megprobalom a pozitiv oldalat nezni. Most is jot nevettem orvosomon:
Felhivtam es mondtam neki, hogy "Doktor ur, egy dologrol nem beszeltunk csak mi van akkor ha megjon" Valasz: "De nem jon meg" Erre en " deee megjott..." majd csend es valasz " Ja az mas... tesztet csinalt?" Na itt kezdtem el nevetni, hogy megis mit csepegtessek arra hulye tesztre ... :)

Azert reggel megprobalom valahogy ezt a tesztet es hivom ujra az eredemennyel :)
(amit mar most boritekolok)
Komolyan nem is ertem mit kene latnom...

Eszkimo bebik: hat nem tudom en szivem szerint varnek 1-2 honapot, hogy ez a sok trutyi kiuruljon, belolem, de ha a doki meg tud gyozni, hogy ez sok trutyi direkt jo akkor meg akar ebben a honapban is kiolvasztunk 1 adagot.

Baba beszed: legkozelebb megprobalok dumalni veluk hatha majd az segit, de igazibol en ugy gondolom hogy nekem a biologiai orammal kell majd komolyan elbeszelgetni, hogy megertse vegre nem kell feltetlenul PE +14 napra mejonni. :)

Orsi
orshe

Hajnesz,
ezt pont tőled nagyon jó olvasni. :D Rád is vár mégy egy pár sírós kis csoda. :lol: Én ebben hiszek.
Előre is köszönöm az infókat. Most nézegettem pár ezzel kapcsolatos oldalt. :idea:

Baba,
bocs, hogy nem reagáltam a kiscsajszis fotókra. :( Ezek legalább jól sikerültek? Jobban, mint a múltkoriak? Még jó, hogy nem láttad rendesen, hogy mi hol van. Had magyarázzon. Azt is tanulta. :)

Mikor kérdezgetik tőlem, hogy nem okoz-e gondot, hogy több gyermek is lehet mindig mondom, hogy nem, mert ikreket szeretnénk. :D Erre jön a 'legalább egyszerre letudom a szülést" mondat. Ilyenkor mindig kicsit bosszús leszek, mert én nem így gondolom. :x Nem ezért szeretnék két vagy több gyermeket. Hanem azért, mert szerintem úgy tapasztalja meg igazán az életetet és így tanulhatja meg azt, hogy 'mi az enyém és mi az övé", meg ilyeneket. Meg nem tudom milyen egykének lenni, de nem ezt szeretném a gyerekemnek sem.
:!: Aki egyke ne értse félre. Arról nem ő tehet. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Orshe,
édesanyám két hónapos terhes volt a nővéremmel és megvolt még neki. Van egy ismerősöm akinek végig megvolt.
:( :D
Na ezért kell tesztet csinálnod.!!! :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca,
rettenetesen sajnálom, ami történt... Ez talán még rosszabb, amikor először úgy tűnik, hogy beindult valami, aztán kiderül, hogy mégsem... Szerintem nem a hétvégén történt "valami", hanem a pénteki eredmény még a HCG szurikat mutatta... Nekem novemberben két szuri után a 8.napon 35-ös HCG értékem volt, örültem, mint majom a farkának, aztán nesze.. De egy dolgot ne csinálj, ne keresd magadban a hibát, oké? Erről SENKI nem tehet, ez így volt megírva! Fel a fejjel és nézz előre, élvezd ki a nyarat, hogy aztán feltöltődve és újult erővel vághass neki a következő próbálkozásnak! Tudod, mindenkire vár az út végén egy kisbaba, csak nekünk úgy tűnik, hosszabb az út.

Orshe,
Neked is csak hasonlókat tudok mondani, de örülök, hogy nem vagy elkeseredve! Nem is szabad, úgysem segít a dolgon!
A 14 fagyibaba elég lesz egy pár alkalomra, úgyhogy csak erre gondolj! Én azt hiszem, ezt a hónapot még mindképpen kihagynám, de kíváncsi vagyok, mit tanácsol majd a dokid!

Puszi mindenkinek: Fanni
fanny1

Hajnesz,
mikor megérkeztünk 8-kor alig voltak a váróban, csodálkoztam is! Aztán vártuk a 9-et, hogy Kósa lejöjjön, de egyrészt ő csak fél 10 körül futott be, másrészt meg az alatt az idő alatt alig két embert hívtak be, úgyhogy csak gyarapodtunk, nem fogytunk. De aztán Kósa beindult, és fél 11 körül bejutottam. Mikor engem nézett, akkor is hoztak be neki aláírni valókat, lehet hogy épp akkor...?

Hajnoca,
nem lettek sokkal jobbak a képek, úgy látszik a fotós technikáját nem nagyon csiszolta azóta sem. :lol: Mondta is most a párom, hogy kár ezekért a képekért fizetni. :)

Sebaj, bejelentkeztem 19-ére 4D-re, majd ott!
baba888

Fanny,
én úgy tudom, hogy a HCG szuri 40 óra elteltével kiürül a szervezetből. :!:
Nem tartom valószínűnek, hogy ettől lenne. A pénteki vérvétel elött egy héttel kaptam az utolsót. :)
Végülis mindegy, hogy mitől volt vagy mitől nem. :(
Sok helyen olvastam dokiktól és a doki is azt mondta, hogy gyógyszeresen csak 20as értéket tudnak 'előállítani". Ezért és az asszisztensnő és a doki mondata miatt is gondolom, hogy volt valaki.
Most ennyi volt megírva. De volt!! Alakulunk és ez a lényeg.
Legközelebb biztos több progeszteront fogok kapni. Szerintem az immunizém mellett még sárgatestelégtelenség is van. De ezt majd az orvos eldönti.
Minden lombik alatt fejlődök, mint pupos gyerek a ..... :lol:
Nagyon le volt hangolva mikor beszéltünk. :( Szerintem ő már 'borítékolt" nekem egy időpontot.
Hát ez még egy kicsit várat magára. :cry:

Addig meg jön egy kicsit hűvös nyár amiből elmenekülünk vmi mediterránibb helyre. :lol: De csak egy röid időre, aztán 1000%os feltöltődéssel neki a következőnek. :wink:

Amúgy van minimum 1 nagyon pozitív oldala az esetnek! Még közelebb hoz az amúgy is közel lévő páromhoz. :) Ilynekor mindig sokkal jobban bújuk egymásoz. :D :D És ez jó!! Mégjobban összecsiszol minket. :!:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca,
tőlem novemberben csaknem 72 óra elteltével vettek vért, és nekem akkor mindenki azt mondta, hogy várjuk csak ki a végét, ez még ilyenkor nem jelent semmit...
De félre ne értsd!!!! Én nem akartam semmi rosszat mondani Neked, csak leírtam az én tapasztalataimat, remélem, nem bántottalak meg vele!!
Különben meg ez a hozzáállás kell és szeressétek is nagyon egymást a pároddal!

Fanni
fanny1

Fanny,
nem bántottál meg. Lehet, hogy most egy kicsit érzékenyebb vagyok és ez jöhetett le a levélből is. BOCSI! :oops:

Szerintem neked azért volt, akkor annyi hormon a szervezetedben. :(

De ne csak mi szeressük így egymást. :D :D
Ha már ilyen csúnya, hideg idő van, akkor tessék jó sokat összebújni. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Fanny,
vagy csak a boroskóla beszélt belőlem??? 8)
Akkor is bocsi. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok lanyok,
muszaj volt meg beneznem, mert egy masik topikon, ahol zugolvaso vagyok eppen szult valaki es mar nagyon vartam mi lesz a vege, de vegre meg van a varva vart babaja. Innen is drukk neki. Tudom neha o is benez ide is. :) (bar most asszem egy ideig nem fog)

Hajnoca en is pont ezt ereztem tegnap, hogy mindegy mi lesz ennek a dolognak a vege a lenyeg itt van nekem a parom, akivel nagyon szeretjuk egymast es mar az is egy csoda, hogy o van nekem.

Baba - ha lesznek hasznalhato kepek azert rakjal fel legyszi' mert furdal a kivancsisag.

Fanni - koszi neked is, maj meglattjuk' - a vak is ezt mondta....

szep estet / ejszakat mindenkinek
Orsi
orshe

Nézzétek mit találtam!!!
Aranyos, ahogy férfiak írják le az ő szemszögükből a dolgokat.

http://apafej.hu

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok,
Hajnoca megneztem, elmentettem, mert sok hasznos dolog van rajta, amire talan 1szer nekem is szuksegem lesz. :)

Rolam gyorsan: teszt negativ (egyertelmu volt) dokihoz 17-n megyek es megbeszeljuk a folytatast.

Most cuppantas mindenkinek megyek dolgozgatni meg egy kicsiket.

Orsi
orshe

Sziasztok!

Ha már mindenki így eltűnt, leírom a reggeli kalandomat. Párommal korán keltünk, vártuk, hogy megérkezzenek a munkások, mert ma kezdik a kocsibejárót. Feltettem tejet melegíteni egy fincsi reggeli kakaóhoz, és gyorsan kimentünk a ház mögé, hogy pár dolgot elmondjon a párom, amit a munkásokkal már előzőleg megbeszélt. Csak közben megérkeztek. És jó fél órát kint voltunk, mindent szépen átbeszéltünk, hogy mi hogy legyen. Aztán mikor mentünk be látjuk (és érezzük), hogy valami ég. Hát a tejes lábost jól megfőztem, állt a füst az egész házban, még szerencse, hogy nem gyulladt ki semmi. De ez a bűz!! :oops: :oops: Már órák óta nyitva az összes ablak, ajtó, de még mindig alig bírok itt bent lenni. Még jó, hogy szép az idő, ki tudok ülni a kertbe. :lol:

Közben azok is megérkeztek, akik a kéményt bontják le, remélem ezután megszűnik az ázás. Valószínű amúgy, hogy amiatt volt, mert most, hogy napokig esett, láttuk a visszavakolatlan falon, hogy a kémény mellett gyöngyözik rajta a víz... :?

Hol vagytok csajok, mindenki napozik? :D
baba888

Szia Baba,
én itt vagyok, de magammal tudok itthon is beszélgetni. :(
Nagyon lehalt a topik mostanában. bezzeg majd a jövőhéten mikor már megyek dolgozni, akkor meg majd nem győzözk visszaolvasni. :wink: De sebaj. Legyen így.
Már a többiek is nagyon hiányoznak.

Akkor jól indult a reggeletek. :roll: Kicsit ilyesztően hangzik nekem, hogy lebontják a kéményt. :shock: Nem félsz, hogy vmi kárt tesz a házban? Vagy csak rosszul képzelem el a dolgot. :(
Amúgy mizujs? Csajszik, hogy vannak?

Azt hiszem most már jobban vagyok. Igaz mensi még nincs pedig már a kedd déli bogyikat sem vettem be. :(
Már várom, hogy megjöjjön, mert néha olyan görcseim vannak, hogy szinte az ájulás környékez arra a pár pillanatra. De azok sem sűrűek.
Úgy érzem, hogy lelkileg is kezdek rendbejönni, de ma azért megyek a kozmetikusbarátnőmhöz, meg ahhoz aki áprilisban szült. Így egy kicsit kidumcsizom magam. :D
Sőt még babázni is fogok. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok lányok!

Én is itt lennék, csak saknos elég depis hangulatom van és nem akarom rombolni a közhangulatot(igaz sajnos nem én vagyok itt az egyedüli akinek van oka szomorkodni)

Szóval: ma úgy ébredtem, hogy ez a nap rossz lesz,valahogy éreztem és most így is van.Konkrétan nem történt semmi rossz,de valahogy ez nem olyan nap mint a többi.Azt hiszem megint kezdem magam kikészíteni ebbe a sikertelenségbe.Most azt vettem a fejembe, hogy sokat vártunk a lombikkal azaz sok idő telt el, és mi van ha ismét megyünk és mi van ha ezért nem sikerül??? Ugye milyen hülyeségeken rágódok.Most kézzel lábbal menni akarok, pedig az anyagi keret csak ezután érkezik(adó) és a párom kezelése sem ért véget, de én most begolyóztam és kész.Nem tudok reálisan gondolkozni.

Hajnóca!:)
a ti programotok is nagyon elszomorított annyira biztos voltam benne,hogy sikerül, és nagyon rossz nekem is hogy ez nem így lett.Nincs olyan napszak mikor ne jutátok eszembe...Tudom,ilyenkor nincsennek vígasztaló szavak, sőt engem ilyenkor kifejezettem dühítenek az ilyenek....Nekem a mensi a gyógyszerek abbahagyása után 5 napra jött meg, így szerintem neked is várható lassan(sajnos) nekem akkoribban nagyon erősen görcsölt,gondolom a vastagabb méhnyálkahártya levállása fájdalmasabb...nem tudom.Amit írtál, hogy ezek a programok közelebb hoznak a párunkhoz, ez nagyon nagyon igaz....olyan jó ilyenkor odabújni hozzájuk,és együtt sírdogálni és megbeszélni hogyan tovább.Szerintem nagyon sok házasságot megerősít,de sajnos vannak olyan kapcsolatok amik ezt nem bírják ki.(ezeket én nem tudom megérteni).
Nekem a mai napig az a legrosszabb ebben a helyzetben, hogy szinte számonkérik rajtam(nem a páromon, hanem rajtam, mint nőn),hogy miért nincs még baba...mintha ÉN nem akarnék, vagy valami gnóm,szörnyszülött lennék....holott ezek az illetők azt sem tudják min megyünk keresztül.Ilyenkor ezeket úgy megrugdosnám úgy felképelném!Normális érzés ez?

Baba!
azt hiszem most nem kérek kakaót,pedig nagyon szeretem....:)
remélem szépen haladnak a házkörüli munkálatok és a csajok majd boldogan élvezhetik.Hogy vagytok????

Oshe!:)
neked is sok sok erőt...küldenék én is csak sajnos nekem sincs most.
Vendég

Csajok,
Most valami nagyon rossz konstelláció van a fejünk fölött, mindenütt csak rossz dolgok történnek. Nem tudja valaki, mikor ér ez már véget????
Én már úgy-ahogy túltettem magam a terhességem kudarcán, de hogy ezzel egyidőben meghalt 4 ember is, akit ismertem, és egyikükkel most szerettem volna újra felvenni a kapcsolatot, mert valamiért annyira bennem volt, hogy keressem már meg...csak azt nem tudtam, miért. Ez szörnyen fáj. Annyira fáj a tehetetlenség. Most már tudom, hogy ez lett volna az utosó esély, hogy láthassam, beszélgessünk, de csak halogattam, mert úgy gondoltam, ráér még a dolog, hagyom még érlelődni, aztán majd megkeresem...Csak múlt héten tudtam meg, hogy haldoklik, de már késő volt, meghalt. Most megyek hétvégén a sírjához "beszélgetni". Remélem, ilyen soha nem fog történni Veletek, soha ne halogassátok, ha úgy érzitek, meg kell keresnetek valakit, mert nem véletlen érzitek úgy! :(
Ne haragudjatok a lelombozó sorokért, csak úgy kijött...

Baba,
Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj! És milyen jó, hogy süt a nap! :)

Hajnoca,
Reggel voltunk a Nyírőben. Kétféle vérvizsgálat van, az egyik TB támogatott, szűrik a Down-kórra való hajlamot, trombózis hajlamot, fiúknál y kromoszóma eltéréseit, cisztikus fibrózist, meg egyebeket, csak néhány példát mondtak a sok közül. A másik meg kromoszóma térkép, ott is a hibákat keresik. Tehát lényegében a terhesség normális fenntartásához szükséges feltételek meglétét vizsgálják és remélhetőleg kizárnak élettel összeegyeztethetetlen eltéréseket. Ez már nem támogatott, fejenként 18 500 Ft. Mi kértük mindkettőt, jövő péntekre jelentkeztünk be. Egyik kb 2 hét, másik 5-6 hét is lehet, mire kielemzik. De most úgysem sietünk... :lol:
hajnesz

Szió!

Zsebi hol van??? Mi van vele???

s veletek??

Nálam még semmi. Várakozás, és ha 15éig nem jönne meg, teszt. De nem érzek semmit, amiből sejthetném, hogy babás leszek.

Gina
Vendég

Sziasztok lányok,

hát ez tényleg nem egy szerencsés időszak senkinél, úgy tűnik. Sajnos én sem tudlak benneteket felvidítani, mert én is eléggé magam alatt vagyok. Kb. 1 éve vannak ugyanis mellkastáji fájdalmaim, szerintem már Nektek is említettem, akkor kezdődött, amikor rászántuk magunkat a lombikra és megkaptam a rubeola elleni oltást. Szinte egész nyáron orvostól-orvosig jártam, mellkas rtg., szívultrahang, teljes labor, de Hála Istennek mindent rendben találtak és négy különböző orvos is arra következetetésre jutott, hogy bordaközi ideggyulladás, valószínűleg a sok stressz okozza. (én különben iszonyú lelkizős vagyok, sajnos..) Aztán azóta is hol kevésbé fáj, hol jobban, novemverben - a lombikkor - teljesen elmúlt, de aztán januárban újrakezdődött. Mostanában már jobb volt, sokszor már 1-2 hét (!) is eltelt úgy, hogy nem éreztem, de most kb. 1 hete megint rossz, ma meg egyenesen szar volt. És az a klassz, hogy hol a mellembe, hol a karomba, hol a hátamba sugárzik ki, olyan izomlázszerű-gyulladásos érzés. És nem is a fájdalom a legnagyobb bajom, hanem ilyenkor bebeszélek magamnak minden hülyeséget, és ugye ha tényleg idegi alapon van, akkor ezzel csak fokozom, azért erősödik napról-napra. De abban bízom, hogy tényleg biztos csak valami ilyesmi lehet, mert ugye szervi baj esetén nem múlna el hónapokra, ill. a kórházban szinte folyamatosan vért vesznek tőlem - bár tudom, hogy az főként a hormonokra megy - de azért ott csak észrevennék, ha valami gond lenne, nem? Hát bocsi a nyavalygásomért, de most kicsit le vagyok lombozva, hogy már sosem lesz ennek vége?

Puszi: Fanni
fanny1

Haliho,
csatlakozom a szenvedok klubbjahoz. Nalam sem jobb a helyzet: nekem ugyan ez mar a 3 mensi nap, de meg mindig ket marokkal kapkodom a Naprosynt mert nagyon gorcsol a pocak.

Tej story: meg gyerekek voltunk, mikor anyukam mielott elment dolgozni, otthagyott fel liter tejet egy zomancos edenyben (tudjatok az a figuras) a villanytuzhelyen - persze mindig lekapcsolta alatta es csak a platni melegitette egy kicsit, hogy mire felebredunk tesommal pont jo legyen. Egyszer nagyon budosre ebredtunk es a feliter tejet kb 1 cm vastag fekte szenne sikerult atformalni, pusztan azzal, hogy a tuzhely bekapcsolva maradt...
Szegeny jo kis zomancedenynek ez lett a vege :)

Most ennyit sikerult remelem azert mindenki tuleli valahogy a mai napot es holnap mar sokkal vidamabbak leszuk

Orsi
orshe

Hát csajok, úgy látom tényleg mindenkire rájár a rúd, de azért ne szabadkozzatok a "nyavajgásokért", hiszen mint tudjuk az élet nem fenékig tejfel, és az inkább jó, hogy a gondjainkat is meg tudjuk osztani egymással, nem csak az örömünket. Azért nagyon kívánom mindenkinek, hogy a sok csapás után sok öröme is legyen :!: :!: :!: :!: Muszáj, mert a lejtő után mindig emelkedő jön!

Hajnoca,
az nem tesz kárt a házban, ha lebontják a kéményt, az inkább, ha leborul. Már tényleg nagyon régi volt, szét voltak ázva a téglák, de fél napos munka volt, és kész is.
Örülök, hogy egy kicsit jobban vagy lelkileg!

Viki,
jól vagyunk köszönjük, a csajok aktívan mocorognak. Mivel fejjel lefelé fekszenek a lábuk a gyomromnál van fent, azt szoktam játszani velük, hogy kergetem a tappancsukat, ők meg huzogatják jobbra-balra. Kezdenek néha rossz helyre helyezkedni, olyankor a köldököm mellett nyilalló fájdalmat érzek, de még nem vészes.
Most, hogy elkezdődött a kocsibejáró készítése, már nagyon boldog vagyok, pedig még csak a tereprendezésnél tartanak. :lol:
A csajokra is gondoltunk, a háztól a beálló placcig egy lejtős út vezet majd, ami jó széles lesz, hogy az ikerkocsit ki tudjam tolni rajta. :lol:
Ez a begolyózós, nem tudok gondolkodni hangulat engem is megtalált párszor a múltban, szerintem egy ilyen tehetetlen helyzetben ez teljesen normális, valahol le kell csapódnia a feszültségnek! :x

Hajnesz,
nagyon sajnálom ami veled történt! :cry: A megérzésekre amúgy tényleg hallgatni kell. Nekem többször volt már olyan élményem, hogy rég látott ismerősöket barátokat azután kerestem meg, hogy valami rossz álmom volt velük kapcsolatban. Évek kihagyása után egyszerűen felhívtam őket, hogy jól vannak-e, mert micsoda baromságot álmodtam. De hála az égnek mind jól voltak, és vannak azóta is.
RÉSZVÉTEM!
baba888

Sziasztok!

Hát nem semmi ami itt folyik. :(
Csak annyit tudok erre írni, hogy a tettek mezejére kell lépni, mert túl rövid az élet és nem tudjuk, hogy kinek mennyi van belőle. :(

Sajnos apukámmal voltam így. Mire közelebb költöztünk hozzájuk és többet járhattam volna át már hozzá nem tudtam menni. Pedig elötte sem laktunk a világ másik végén, csak mindig azt hitem, hogy itt lesznek. De ez sajnos nem így avn és az ember ilyenkor döbben rá ezekre. Sajnos! :cry: Amikor már késő. Most is annyi minden van amit még el szerettem volna mondani neki, de ezt mostmár a sírjánál teszem meg. Most is elmondtam és megmuttuk neki, hogy vettünk egy újy autót és, hogy talán sikerült a lombik. Mindig kérem, hogy segítsen. Én hiszem és apárom is, hogy ő abban a tudatban halt meg, hogy az első sikerült. Amikor megmutattam neki az UH képet szinte olyan volt mint aki fel sem fogja. Most már inkább úgy gondolom, hogy ő már akkor tudta, hogy miből fog kimaradni. :cry: :cry: :cry:

Viki,
szerintem normális az érzés. :idea: Azt javaslom neked, hogy ilyen esetben ne legyél szorongós, hanem totál telibe mond meg neki, hogy nektek min kell keresztül mennetek. :!: Szerintem köpni nyelni nem fog tudni és talán a következő alkalommal tapintatosabb lesz.
Nekem bevált. Igaz én akartam elmondani nekik. Meg akartam osztani velük és elkerülni a kínos kérdéseket. :)

Hajnesz,
köszönöm az infókat. Szerintem ezt a PGD dolgot (asszem így nevezik) -
[quote="hajnesz"]
írta:
hajnesz... az egyik TB támogatott, szűrik a Down-kórra való hajlamot, trombózis hajlamot, fiúknál y kromoszóma eltéréseit, cisztikus fibrózist, meg egyebeket, csak néhány példát mondtak a sok közül. ...
meg fogom a dokitól kérdezni. Sőt már gyűlnek a kérdések. Még nem tudom, hogy mikor fogunk menni. Meg szeretném várni, hogy megjöjjön. :) Már várom nagyon. Biztos, hogy nagyon fogok görcsölni, mert ETkor volt 13as a nyálkahártyám. :D Ami persze most nem fog sok örömet okozni. Csak jönne már. :evil:

Fanny,
szerintem nyugodj meg. ha valami daganatos gondo lenne, akkor a HCG szinted alapból magasabb lenne. Sajnos a daganatos megbetegedésnek ez az egyik 'jele". Én legalábbis a neten így olvastam.
Viszont a stressz nagyon sok mindengalibát tud okozni. (cukorbetgség, magasvérnyomás, .....) Inkább nem sorolom. :(

Szerintetek van esély arra, hogy egy PCT (házaséletutáni tesztet) megcsináltassunk? Van arra esély, hogy elmúlik a nyavalyám?

Szerintem mindenkinek jót tenne egy kis lazítás, relaxálás. Jóga, meditatív zene vagy ilyesmi. Lehet, hogy azért vagyok ilyen, amilyen. Sokszro, ha sz@r napom van vagy csak olyan kedvem van, akkor ilyeneket hallgatok. Van, hogy csumán. Vagy valami nekem dörömbölős zenét. Jamie Winchester & ...t, vagy Janet Jackson ugrálós- tombolós zenéjét. Ilyesmit. :lol:
Jót tesz. Testnek léleknek. Ki kell engedni a gőzt.
Vagykitombolni magad egy konditeremben. :wink: :D

Csajok,
holnap nem leszek elérhető, mert Eszetrgomba ballagásra megyünk, utána megy Tahiba eperfesztre. :D 8)

Legyetek jók és fel a fejjel.
Tessék olyat művelni amit én is tennék! a párommal! :lol:
Persze akinek szabad. Akinek nem az valami mást találjon ki. :wink:
Szombaton este - remélhetőleg - jövök. És ezt vegyétek fenyegetésnek. :twisted:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Bocs, hogy eltüntem, de csak 7végén jön a szerelő a gépemet gyógyítgatni, és a munkahelyemen tudok csak néha-néha benézni hozzátok.
Szóval tegnap nekem is totál jó napom volt, nem elég, hogy megjött a mensim, az államvizsga tételeinket is jól átformálták és kibővítették 16 nappal a vizsga előtt. Szóval duplán nehéz napom volt, tejforralás nélkül is 8) ...

Végül is csúsztatom a lombikot 4 héttel, tehát egy hónap múlva kezdünk! :lol: :lol: Volt egy kisebb cisztám a bal petefészekben, most Marvelont kell szednem. Kapott közületek is valaki? Egyébként gyakran hangulatingadozáson esek át: egyszer maximálisan bízok és hiszek a sikerben, máskor pedig - teljesen ok nélkül - lehangolttá válok és kevésbé bizakodok. Ti is voltatok így?

Még délután benézek, addig is szép napot! :P Anikó
anikó65

Szia Anikó,

én úgy tudom, hogy Hajnóca szedett Marvelont, én Mercilont kaptam, és nőttek is tőle a melleim :)
Egyébként arra is gondoltam, hogy lehet, hogy most ettől is érzem jobban a "szokásos" fájásaimat..

Pussz: Fanni
fanny1

Anikó,
nálam is Marvelonnal indult.
Az, hogy néha bizakodok, néha totál úgy érzem felesleges úgyí sem sikerül, nekem a beültetés utáni két hétben volt igazán. Addig annyira lekötöttek a bogyók, meg a szurik, hogy nem is foglalkoztam lelki dolgokkal. Aztán a várakozás alatt meg ingadoztam mint a hinta. :?

Csajok, nagyon elszomorodtam, mert a festéssel kapcsolatban akadályokba ütköztem. Dia készítése digitális képről nagyon sokba kerül, egy fotós azt ajánlotta, inkább használjak projectort, arra rá tudom dugni a laptopot, és azt vetítek oda, ahova akarok. De az is drága, projector bérlés egy napra 13-15 ezer ft. :cry: Ismerőseim között meg nincs senki, aki ilyesmivel foglalkozna.
baba888

Sziasztok!

Hát ez megnyugtató, hogy más is kapott lombik előtt Marvelont, főleg neked örülök Baba :P , mert ez pozitív érzéseket ad! Egyébként mi a gond a festéssel? Valamiről lemaradtam?

Viki, szerintem te is olyan bizonytalan és türelmetlen vagy, mint én. Na de fel a fejjel. Ti mikorra tervezitek a következőt?

Remélem Fanni, már jobban vagy és nem fáj úgy a hátad. Nekem is írhatott volna valami cicinövesztő szert a doki legalább lendítene a nőiességemen (néha az önbizalmammal is baj lehet, annak ellenére, hogy már van gyermekem).

Gina, van már valami bíztató jel? Tűkön ülünk! :)

Nemtomm, hogy ma még fel tudok-e jönni hozzátok. Ha nem, akkor mindenkinek szép hétvégét! Hétfőn délelőtt jövök.
Anikó
anikó65

Szia Anikó!

Olvastam, hogy apró ciszta volt a bal oldali petefészkedben.
Nálam is pont ez a helyzet! Emiatt nálunk is késik a lombik.

Az lenne a kérdésem, hogy neked a ciszta magától felszívódott, vagy gyógyszert kaptál rá? Mert nekem nem írtak rögtön gyógyit, csak akkor kapok ha a következő ciklusban is megvan.

Késett emiatt a menszid? Nekem kerek 20 napot, amit ennek tudnak be. Előfordulhat, hogy most a menszivel fel is szívódott?

Ha még más is válaszolna, nagyon megköszönném, mert jövő héten megyek uh-ra, s akkor derül ki, hogy eltűnt-e, s hogy végre kezdhetünk -e!

Mango
mango

Szia Mango,

nekem hála Istennek még nem volt cisztám, remélem legalább egy valami lesz, amit megúszok, de az biztos, hogy nagyon sokaknak magától felszívódott. Úgyhogy bízz benne, hogy mire mész a következő UH-ra, már hűlt helye lesz a cisztádnak!

Anikó,
hát igazándiból nekem sem ártott a cicinövesztés, de szerintem ha abbahagyom a fogigátlót, ugyanolyan lesz mint volt :D
Sajnos a hátam még mindig fáj, bár már azt hittem, hogy ma jobb aztán ahogy hazaértem és eldicsekedtem apának, úgy elkezdett fájni a mellkasommal egyetemben, hogy azt hittem, meghülyülök.
Hát, mindenkinek meg van a maga keresztje, de nekem már kicsit sok lesz ennyi minden :)

Én is mindenkinek szép hétvégét kívánok, puszi: Fanni
fanny1

Mango,
nekem a lombik előtt két cisztám volt, vártunk egy ciklust, az egyik felszívódott, a másik kétszer akkora lett, de nekem nem húzták az időmet, a doki kiszúrta. Rövid altatásos, 15 perces, egy napot bentalvós kis beavatkozás volt, és utána kezdtünk.

Anikó,
a festéssel az van, hogy a gyerekszoba egyik falára szertnénk mindenfélét festeni, de mivel a kézügyességem határos, előbb fel akartuk vetíteni a falra a képet, körberajzolni, és utána kifesteni. A további bonyodalmakat láthatod fent.

Amúgy megoldódni látszik a dolog (gyorsan megy, ha nagyon akarok valamit! :D ), mert egy barátunkat esélyesnek láttam, hogy ismerhet olyat, akinek van projectorja, és a nevelőapjának van is. Szóval lehet, hogy minden jóra fordul. :lol:
baba888

Sziasztok!

Most értünk haza.

Anikó,
igen, én szedtem Marvelont.
Szerintem cicinövezstés szempontjából a Closti és a Bromo volt nálam a nyerő. :) A családban csak a nagyiknak volt nagy mellük. Most vagy rájuk hasonlítok vagy jó hatással volt a nőiességemre a gyogyikombi. De ezt én még nagyon a lombikok elött szedtem. Akkor még szó sem volt lombikról vagy ehhez hasonlókról.
Akkor nőtt vagy két számot és azóta is MARADT!! :D :D
Úgy szoktam nézni, hogy van-e ilyen téren változás, hogy :idea: hány tenyeremben fér el. Akkoriban egy mellem elfért a két tenyeremben. Ma már három is lassan kevés lesz. :lol:

Baba,
az írásvetítőt nem probáljátok ki? Még az is egy megoldás lehet. Átalakítós műsorban a Spek...on ilyen megoldással alakítottak ki egy fiúnak "hoki-szobát". Ezzel a technikával rajzolták fel a hokiköröket. :wink:
Mondjuk a projectoros megoldás jobb lehet. Az írásvetítőfóliára még neked kell felrazolni a mintát.
:idea: Még egy ötlet, de nem tudom mennyire lehet jó. Most jutott csak eszembe. Másolópapírral átkopizni a falra a mintát. Felragasztod a lapot alatta a másolópapírral a falra és akkor még el sem mozdul. 8)

Mango,
cisztám nekem is volt, de olyan jó hat évvel ezelött. Nekem akkor vette észre a doki amikor már zölddiónyi nagyságú volt. :( :?
Nem volt UHja. :cry: Nem csinált vele semmit. Megvárta míg magától kipukkad. Kipukkadt. :D Menetm éppen fel anyósékhoz és egyszer csak elzsibbadt a lábam és fájdogált az alhasam. Gondolom, hogy ekkor pukkadhatott ki. Azóta semmi. Kopp-kopp-kopp. :wink:

Fanny,
arra nem gondoltál, hogy van valami olyan terhed ami lelkileg nyomja a hátadon a keresztet? :?:
Sokszor lehet ilyet hallani, hogy megoldódik a probléma és elmúlnak a fájdalmak.
Szerintem át kellene gondolnod, hogy van-e olyan lelki teher amit még nem oldottál meg, nem beszéltél ki vagy éppen csak te tudsz róla. Ha teheted, akkor gondold végig és ha úgy gondolod, hogy el kell mondanod vkinek, akkor azt tedd meg. :wink: Persze, ha nem olyan dolog ami jobb, ha nem lát napvilágot. :!:

Nekem volt egy olyan szörnyű kéthetem régebben, hogy azt soha nem kívánom vissza. Mi mindent megbeszélünk a párommal. Szinte nincs titkunk egymással szemben. De semmi, tényleg. :) Na ez volt a kiváltó ok.
Akkoriban már szerettünk volna babát. Volt egy srác akivel együtt jártam egy tanfolyamra. (23an voltunk, én egyedül lány) Jóban voltunk, hisz egy részlegről mentünk. A családdal kapcsolatos dolgokat megbeszéltük és egy idő után úgy érezte, hogy zöld jelzést kapott tőlem továbblépni. :? Az ember elgondolkodik az ilyesmin, de a tettek mezeje számomra nagyon távoli volt. :!: Piros jelzéssel. :!: Szerettem a párom akkor is, most is.
Biztos a hiúságom egy kicsit felülkerekedett. :roll: Hiányzott az udvarlás, meg az ilyenek. Nemvoltam hozzászokva ahhoz, hogy hosszabb idelye nem volt más a csak a párom.
Csak ő (Zsoltim) 'legyeskedett" körülöttem. Fura, terhes és állandó volt egyszerre ez. :shock: Addig jutott a dolog, hogy egy óvatlan pillanatban a srác a fenekemet megfogta :o és ekkor tértem észhez és homályosítottam fel őt is, hogy eddig és ne tovább. :evil:
Zsoltim csak annyit vett észre rajtam, hogy zavart voltam és másmilyen mint addig. Kéthétig bírtam, hogy ne mondja el neki és ne lásson napvilágot az én "félrelépésem?". Mikor elmondtam, mint akit felszabadítottak. :oops: Igaz utána lépten nyomon kérdezte Zsolti, hogy ő az?, ha jött velünk szemben egy fiú a cégen velül. (Egy nagy cég területén belül dolgozunk mind a ketten Zsoltival, de más cégnél.) Jó pár hétig hallgathattam a dolgot, de onnantól soha nem titkoltam el semmit. :? :) Ami persze néha nem jó, mert így nincsenek titkai az embernek. :( Persze az is nagyon rossz néha, hogy már szinte genetkiailag bennem lesz, hogy mindent baromi őszintén elmondok neki. :) Pedig vmit biztos nem kellene. :? De lehet, hogy az én ballépésemnek ez az ára és ezt a 'terhet" kell cipelnem. :roll: ?

Amúgy tegnap, mint a Niagara mejött. :cry: Egész gyerekökölnyi méretekben. :( Gondolom ez egy kisebb 'vetélés". Hiszen ETkor volt 13as a nyálkahártyám. Annak azért örülök, hogy mára már csak nagyon az utózöngéje maradt. Ezekszerint 3 nap alatt lehet, hogy lecseng a mensim. :)
Nekem soha nem volt olyan, hogy eláztam volna és kétóránkét cserélnem kellett a betétet. Most volt. :cry: Mindezt persze Pestről Esztergom felé menet. Még jó, hogy Dömösön meg kellett állnunk. A páromra meg a frászt hoztam mikor kiabálva a WCről szóltam neki, hogy hozza a táskámat a váltóruhámmal. Azt nem tudom, hogy miért tettem be még egy adag ruhát. Biztos a női megérzés! :D
Szegény kénytelen volt segíteni nekem és tartani bennem a lelket. :)
Ma már jobban vagyok, de még sokszor jut eszembe a tegnapi nap. :cry:
De csak előre próálok tekinteni, hisz visszahozni úgysem tudunk semmit ami elmúlt. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy mostanában nem jöttem, de őrült vásárlási lázban égtünk, végül is úgy tűnik a nagy részét beszereztük a babás cuccoknak! :lol:

Hajnoca!
Miattad írok én most főleg. :!: Először is nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze, de ne add fel. Amikor nekem nem sikerült az első vérvételnél ösztót, meg progit néztek, és a béka feneke alatt volt a progi, már akkor, úgy emlékszem a et utáni 10. napon megmondták, hogy ebből nem lesz semmi. Teljesen a padlón voltam, és biztos voltam benne, hogy nekem kevés az az utró, amit kaptam. Persze a max adagot írták fel. És persze azt is kitaláltam, hogy rajtam progi szinten csak a szuri fog segíteni. De a doki már akkor lebeszélt róla mondván, az se hat jobban. A lényeg, hogy a gynevac szurik után én ugye elkezdtem a 2. lomikot. Akkor volt egy vérvételem kb. 20 nap körül. Még életemben nem volt olyan magas progim. Azt hittem a szuri hozta helyre, de akkor már Anna miatt volt magasabb. :) És akkor nem kaptam semmilyen pótlást. Szóval én a helyedbe biztos kipróbálnám a szurit. Ne érts félre, tudom, hogy valaki megkapta és semmi eredmény, de az eseted sztem hasonlít az enyémre, és ártani biztos nem fog, az ára meg sztem kibírható.

Baba!
Nagyon jó a tejes sztori, mostanában én is mindenről megfeledkezem, sztem ez az állapot ezzel jár. Nálam is a pocakommal focizik Anna, meg persze próbálgatja mennyire rugalmas a bőröm az oldalamon. Még bírja. :D

Érdekes, hogy nekem még mindig jók a melltartóim, amit még terhesség előtt vettem. Szóval nőni még nem nőttek igazán, gondolom majd ha igazi tejcsi jön belőle, mert az előtej már a 18. héten megjelent. Szóval nálam nem jött be a mellnövekedés, mint terhességi tünet, sajna. :?

Pusza
Nina
nina79

Sziasztok!

Látom ez a hét nem a mi hetünk volt, senkinek nem hozott örömet.
nekem nagyon sokszor nem jön be ez az válaszküldő ablak és nem tudok írni.....

Anikó!:)
remélem eltűnik az a ciszta.Nekem az utolsó stimuláció előtti hónapban volt egy, de az szépen magától felszívódott,így kezdhettük a stimut,ami ugye nem jól zárult mert állítólag nem hatott a repesztőszuri és nem tudták leszívni a sejteket...szerintem túlhordatta velem...na mindegy...mostmár ettől is félhetek.Valóban én nagyon türelmetlen vagyok, nem is türelmetlen csak kezd elegem lenni abból, hogy körülöttem mindenkinek sikerül, annak is aki nem akar én meg a közelében sem vagyok semminek....most a legutólsó összeolmlásom után megbeszétük a párommal, nincs mire várni ha lehet és nincs akadálya köv ciklusban nekivágunk ismét.A párom kezelése is véget ért,elvileg erősek és többen vannak a katonák...lehet sikerülne természetesen is de én már nem bírok várni.....

jók a női megérzések....Én sokat gondolkozok mostanság azon, hogy milyen jó lenne ha előről kezdhetnénk a fősulitól az életünk,de úgy hogy tudatában lennék annak hogy mik fognak velünk történni...jajjjj annyi mindent csinálnánk másképpen.Ha erre gondolok egy gombóc van a torkomban és összeszorúl a szívem...úgy érzem már az akkori hibákat soha nem tudjuk megoldani(diákhitel, kocsihetil...inszem lombikok,egyik orvostól a másikig...)Csak ahogy írtad ami elmúlt az elmúlt.
Szerintem nagyon jó, ha elmondhatsz mindent a párodnak, én is minden apróságot elmondok neki és szerintem egy őszinte kapcsolatnak ez az alapja.

Baba!:)
olyan nagyon szívesen segítenék neked a felrajzolásban, én mindig szabadkézzel rajzolok és festek.Kár hogy messze laktok.Az írásvetítős megoldás valóban jó lenne,mint tanár mondom neked.Vannak olyan fóliák amira tudsz nyomtatni,és simán kivetítheted a falra...
Vendég

Nina,
ez elég jól hangzik számomra, hogy neked 'bejött" a gynevac. :D
Akkor végülis a szurik után a lombikból vagy természetesen fogant Anna? :)
[quote="nina79"]A írta:nina79 lényeg, hogy a gynevac szurik után én ugye elkezdtem a 2. lomikot. Akkor volt egy vérvételem kb. 20 nap körül. Még életemben nem volt olyan magas progim. Azt hittem a szuri hozta helyre, de akkor már Anna miatt volt magasabb. :) Nina

Ez a 20. nap a lombik elött egy hormon vérvétel vagy a ET utáni HCGs?
Holnap megyek háziorvoshoz megbeszélni vele a dolgot, de már sejtem, hogy azt fogja mondani, hogy beszéljem meg a nőgyógyászommal. :(
Te kivel beszélted meg, írattad fel? Nem tudom, hogy Kósadoki, hogy fog ehhez hozzáállni. :? Mindenképp szeretném, mert ha nem próbálomki illetve nem adom meg az esélyt, akkor bánni fogom a dolgot késöbb. (miért nem próbáltamki.)

Nem tudom, hogy a hormonváltozások miatt vagy csak ilyen hatással volt már a szervezetemre a gyogyi, de amióta abbahagytam a gyogyikat néha nagyon viszket a hüvelyem. Sőt most menzi végefelé is. :?
Szerintetek mitől van? :roll: Emiatt bejelentkezzek a dokihoz? Amúgyis lenne pár kérdés.

Viki,
ne így tessék hozzáállni. Ez így nem vezet jóra. :!: :evil:
Csak +an!!!!! Most már biztos jobban oda fog figyelni a doki, nehogy megint előforduljon ilyen.
Az nem baj, ha türelmetlen vagy. Érthető. Sajnos el kell fogadnunk a helyzetet. :( A rokonok szerint mi is 'görcsösen" akarjuk. De azt senki nem gondolja át, hogy mióta is szeretnénk és egy örökkévalóságnak tűnik néha a dolog. Pedig az út végén mindenkinek van egy mózeskosár. Benne tetszőleges számú gyerekkel. :wink: És abba sem gondolnak bele, hogy talán azért sürgetjük a dolgot, mert szeretnénk túllenni ezen a nehéz időszakon. Ha nem adatik meg, hogy így legyen gyermekünk, akkor minél hamarabb más megoldást keresni és a folyamatot elindítani. Persze saját gyermekre vágyunk, de azoka babák, gyerekek is szeretetre vágynak. S ahmár a szülei nem akakrják vagy nem tudják megadni nekik, akkor legalább olyan helyre, olyan családba kerüljön ahl ennyi 'felesleges" szeretet van. Hisz ők is arra végynak hogy szeressék őket és szerethessenek vkiket. Mégha azok nem is a vérszerinti szülei. :cry: :D
Mi legalábbis így gondoljuk. :)
De én már magamon sok változát (belső - hormoni) vettem észre. Eddig azt gondoltuk, hogy a méhemben is van ebből az ellenanayagból. :? Most megdőlni látszott a dolog. :D Igaz ezt majd a doki megmondja, ha megyünk hozzá.

Azért ne csak a lombikra alapozz. :roll: Csodák mindig vannak. Csak észre kell vennünk. Lehet, ha tényleg nem sürgetnéd és inkább kicsit több esélyt adnál a természetnek lehet, hogy siker koronázná tetteteket. :D
Most nekünk is lesz rá lehetőségünk. Miminum 3 hónap. :lol:
Persze mi kevesebb esélyel indulunk, de én bizok most a bio dolgaimban és a gynevac inciben. Állítólag nagyon hatásos. :)

Persze, hogy jó, ha az ember őszinte, de .... Mindig kell lennie egy kis titoknak. :!: Anyukám szerint. Az ember, ha mindent elárul magáról nagyon sebezhető és kiszolgáltatott. Biztos, hogy van a párodnak is olyan dolga amiről te nem tudsz. :? Ezzel nam azt mondom, hogy nem kell őszintének lenni, de egy kicsit meg kell tartani magadnak. 8) Ha másért nem csak azért, hogy érdekes és titokzatos maradj a párod számára. 8)
Hisz egy élet nem léeg a másik meg- illetve kiismeréséhez. Ugye, hogy mindig vannak új dolgok amiket évek múltán tudsz meg a párodról és nézel, mint Rozi a moziban.
Ilyen volt pl. a kocsi eladás. Addig a pillanatig nem tudtam semmit a dologról, míg egy nap Zsoltimmal együtt keltem és megnem néztem az éppne kapott smst. :o Aztán koppant az állam a földön és nem jutottam szóhoz. Nem is említette, hogy feltette hírdetni. :shock: Végülis nem bántuk meg, de nem hittem, hogy két nap leforgása alatt már nem lesz kocsink. Mintha közeli ismerőstől kellett volna búcsúznom, akit soha többé nem fogok látni. A legrosszabb az volt, hogy még elbúcsúzni sem tudtam tőle, mert szobafogságon voltam. mikor a párom elvitte Pestre az ablakban bőgtem. :cry:

De már megszerettem valamelyest az új kocsit. Csak még nagxyon tágas és nagyon családi jellege van. Ami kicsit nyomaszt. :(
Szóval minél hamarabb be kell laknunk a kocsit. :D :lol:

Bocs a kisregényeimért. :oops:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Viki!
Én pont ilyen türelmetlen voltam, mint te ezen a téren IS. Pont azért nem kaptam meg hamarabb a gynevac szurikat, mert az első lombikot el kellett volna tolni 1-2 hónappal, azt meg végképp nem akartam. De, ahogy te is írtad, ami történt megtörtént. Így megtapasztaltam a lombik megpróbáltatásait, és remélem ezzel a tapasztalattal még hasznára válok valakinek, akinek segítség kell.

Hajnoca!
Bocsi, lehet kicsit kapkodva írtam azért nem volt teljesen érthető. Tehát Anna természetesen fogant két lombik között. Az első után elmentem a dokihoz, aki beadogatta nekünk a gynevacot és megbeszéltük, hogy várunk egy hónapot míg kiürülnek a szervezetemből a lombikos gyogyik. Aztán 5 héten át kaptuk a szurikat, hetente eggyet. Persze a doki mondta, hogy ő várna még a lombikkal legalább 2-3 hónapot, de mint említettem nem vagyok a türelem szobra, és a köv. ciklusban én már kezdeni is akartam, mert tudtam, hogy ez hosszú protokoll lesz. Vagyis az 5 gynevac után megjött, úgy gondoltam azért a középidőt kihasználjuk a párommal és elég gyakran összebújtunk, annyi, hogy utána feküdtem egy félórát. De olyat nem csináltam, mint a kezdet kezdetén, hogy párnát tettem a fenekem alá, 2-3 órákat feküdtem, meg volt, hogy még gyertyaállásba is vágtam magam a siker érdekében. Ez kb. a 12-16 cn táján történt, és a 20. cnon mentünk Debrecenbe vérvételre aminek olyan jó lett az eredménye, és akkor beszéltem meg a lombikos dokival, hogy a 22 cntól szúrnom magam fél decaval. Ha megjön megyek vissza a többi szuri felírására, de legkésőbb a 32 cn, mivel nekem hosszú ciklusaim voltak. És akkor vártam, hogy megjöjjön és minden nap szúrtam magam decapeptillel. De akkor Anna már javában fejlődött a pocimban, csak nem tudtam róla. A menzi meg csak nem jött meg. Aztán az ismert praktikákat mind bevetettem. Összebújtam a párommal, táncoltam, mozogtam, de semmi. Végül a 31 napon reggel csináltam egy tesztet, mert nem akartam úgy elmenni, hogy nem tudom mi a helyzet odabenn, csak nem akartam még egy negatív tesztet sem, ezért vártam vele addig. De kétcsíkos lett. És már repültünk is a miskolci Kaáliba Hcg meghatározásra, és legnagyobb meglepetésemre uht is csináltak, ahol egy ici-pici pötty jelezte Anna velünk van. Kicsit féltem is akkor a decás szuri miatt, mert hát akkor szúrtam, amikor már megfogant Anna, de a Kaális doki megnyugtatott, hogy nem én vagyok az első ilyen kismama, és hogy ettől nem lehet semmi baja. Bocsi, hosszú lettem, de ennyi a teljes történet.
Nekem a gynevacról egy barátnőm szólt, aki tudta, hogy mennyit szenvedünk, hogy jöjjön a trónörökös, azóta ő Anna tündér keresztanyja. Neki a gyermekorvosa adta be nekünk, mert írtam, hogy akkor nem lehetett gyógyszertárban kapni. De nekem azt mondták, hogy a háziorvos is felírhatja és a nővérke meg beadhatja minden héten, csak hűtőben kell tárolnod. A nőgyógyászok én úgy tudom, azt hallottam nem nagyon kedvelik a szurit, kuruzslásnak tartják. Mondjuk egy csomó nőgyógyászati betegséget meg lehet vele előzni, köztük a méhszájsebet is, aminek a műtéséből persze ők jól megélnek. Hát nem tudom, én biztos, hogy a házi dokimmal íratnám fel. Ja, és ami sztem még fontos, ártani nem árt alapon a pároddal egyszerre tudd le a kúrát. Neki is hasznos lehet.

Na jó, most már tényleg befejezem, mert a végén ki leszek innen tiltva.

Pusz
Nina
nina79

Szia Nina!

Szerintem te hozzám képest sehol nem vagy kisregény írásban. :lol: :oops:
Holnap mindenképpen beszélek a házidokimmal. Még megbeszélem a páromma, mert ő valahogy nem szereti a szurikat. De ezt a kedvemért ki kell bírnia. :D :wink:
Mindenképpen bevetjük a dolgot, mert veszteni nem vesztünk vele semmit. Aztán remélem mi is így leszünk mint ti. Vagy úgy fogunk járni, mint anyumék. A nővérem után én nehezen fogantam. Utánnam viszont apum megfogta a kilincset és anyu meg úgy maradt. 8) :D

hajnoca
Dunakeszi

Csajok, köszi a tippeket a festés ügyben!!! Közben sikerült a barátunknak elkunyizni a nevelőapjától a projectort, lehet hétvégén fel is tudjuk rajzolni. :lol:

Nina,
jó ez a mocorgás mi? Én nagyon élvezem, mindig kergetem a tappancsokat. 4 láb a gyomrom alatt... :lol: Fantasztikus, hogy néha úgy oda tudják nyomni a lábukat, hogy kirajzolódik a sarkuk, vagy a lábujjuk. :D És mi lesz még, ha nagyobbak lesznek! A fejükkel meg a hólyagomat nyomják, egyre sűrűbb az éjszakai wc járat.

Hétvégén kint voltunk a reptéren, kint is aludtunk pénteken is meg szombaton is, tök jó volt. Szombaton volt egy rendezvény, Caterpillar-osok kibérelték a repteret, és ők szervezték, elég színvonalas volt, csak az időjárással voltak gondok. Úgy volt, hogy utasrepültetés is lesz, vitorlával és motorossal, de végül csak motorossal tudtak menni. Azért is mentünk ki már pénteken, mert szombat reggel 7-re kellett volna menni, és nem akartunk 5-kor kelni. A párom is szokott vinni utasokat, mert ő már 17 éve repül, és vitorlára minden képesítése megvan, de sajna ez most elmaradt. :( Na nem baj, erre a hétvégére már szép időt mondanak.
baba888

Csajok nem lettem okosabb a házidokimnál. :cry: Szinte el sem kellett volna mennem. Mindegy legalább látott. Nem sűrűn szoktam járni hozzá. Hála az égnek. :lol:

Nina,
azt mondta, hogy ő még senkinek nem írt fel gynevacot. Adni adtak már be :) , de úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem nálam fogja elkezdeni ennek a receptfelírását. :cry:
Úgyhogy nem tudom, hogy kivel fogom feliratni. Szerintem Kósadoki sem híve ezeknek a dolgoknak. :?

Úgy félek felhívni, pedig kellene. Igazából nem is tudom mitől tartok. :roll: Talán, mert nem tudom, hogy milyen indokkal menjünk hozzá? Igaz van egy pár megkérdeznivalónk és sajnos a gyogyik abbahagyása óta viszketek néha bent. :oops: Még mensi alatt is. Sőt olyan fejgörcseim vannak péntek (mensi) óta, hogy az csuda. Talán erre kellene hivatkoznom? :wink:

Baba,
olyan jó lehet, hogy a párod tud repülőt vezetni. :D Biztos sokszor repültél már vele. Biztos tök jó lehet onnan a magasból látni mindent. Teljesen más élmény!! Irigyellek!!! Nagyon!!
Nem tudom te, hogy vagy vele, de én ez alatt a két hét alatt sokat gondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha katéter lenne estére bent. :? :shock:
Néha jól jött volna. Főleg mikor 4x keltem fel éjjelente. :(
Ezekszerint csikis a lányok tappancsa? Vagy csak élvezik, hogy anya játszik velük. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Lányok!

ha már gólya elkerül engem, készítettem magamnak egy gólya ...biztos ami biztos Kép
Vendég

itt egy pocakkép. 110 cm. :lol:

Kép
baba888

Hajnoca,
próbáld meg azért a Kósánál, szerintem még ha nem is híve, azért nem fog elhajtani, ha szépen kéred.
Amúgy én is repültem, mi ott ismerkedtünk meg. Csak tavaly már nem nagyon volt időm rá, így csak ő vitt párszor, de előtte megszerztem azt a vizsgát, amivel egyedül is repülhettem. Tényleg fantasztikus dolog, gyertek, próbáljátok ki utasként!! :D
baba888

Jó reggelt!

Baba!
Én is nagyon élvezem a rugdalózást, bár nálam csak 2 lábacska van. :D Az kellemetlen egy kicsit amikor egyszerre dugja ki jobb oldalon a lábát, bal oldalon a hátát. Vagyis nyújtózkodik, nekem meg szét akar hasadni a pocakom. Megmértem most én is, mi is 110 cm járunk, plusz a 34 héten. :D Én is elég gyakran járok wcre, egyik este arra keltem, hogy nem fogok eljutni a wcig, mert annyira tele lett, míg aludtam, nagyon óvatosan, de gyorsan kellett mozognom. Azért remélem te most már nem repültél. :wink:

Hajnoca!
Én ezt nem is értem. :? Mi az, hogy nem írja fel. :evil: Ez nem antibiotikum, vagy valami veszélyes szer. Olyan szuri mint, a kullancs elleni oltás. Azt gondolom felírja, annak több a reklámja. Sztem beszélj akkor Kósa dokival. Nekem anno az andrológussal volt olyan, hogy emlegettük neki a cinket, meg a maca vibeot. Erre mondta, ha hiszünk benne szedjük, ártani biztos nem fog. :? Sztem, ha Kósának is megemlíted, hogy hallottál pozitív esetekről, és mindenképpen meg szeretnéd próbálni, nem fog nemet mondani. Meg a többi dolgot is kérdezd meg, amit szeretnél. Én mindig úgy voltam ezekkel a dolgokkal, hogy jobb tudni mi a helyzet odabenn, és akkor legalább kezelni tudják.

Viki!
Nagyon édes ez a kis gólya. Kívánom, hogy hozzon szerencsét. :wink:

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok Lányok!

Jó régen nem voltam már fenn, jó sok mindent írtatok azóta. :) Szerencsére most jó a gépem, legalább a vizsgák előtt lehet egy kis kikapcsolódásom...

Aranyosak vagytok ciszta ügyben! Nagyon remélem, hogy magától elmúlik! Mangó :P : lehet, hogy már rég túl vagy az UH-on, mire válaszolok, bocsi. Nekem volt már többször cisztám, főleg amikor Clostilbegyt túlstimum volt. Szerencsére mindig magától felszívódott a következő ciklusra. Remélem mire megnéznek, neked sem lesz már belőle semmi. :P És akkor majdnem egyszerre kezdhetjük a lombikot!

Vikimi: mit jelent az, hogy "túlhordatták a petéket"? Laikusként az ember nem is gondolná, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni! A gólya nagyon tuti, reptesd erre felém is :lol: :lol:

És persze baba pocakja is gyönyörű. Olyan jó látni, hogy szépen fejlődtök. Minden gömbölyödő pocakostól kérünk fotót! (És azt is mondjátok meg, hogy hogyan lehet fotót feltenni - nagyon kezdő felhasználó vagyok, még jó, hogy a billentyűket felismerem :P -)

Jó sokáig gondolkoztam, hogy milyen könyvet olvastam a vetélésemet követően. Eszembe jutott mi a címe, de a szerző sajna nem : Visszatérés a mennyekből - a családon belűli reinkarnáció különleges esetei.

Egyébként én is osztom azt a nézetet, hogy a testi megbetegedések, fájdalomérzések lelki eredetre vezethetőek vissza. Ezzel kapcsolatban is tudok könyvet mondani: MIt árul el a betegséged? címmel.

Most, hogy már szépen elláttalak benneteket olvasni valóval, elindulok dolgozni. Később még benézek :wink: Anikó
anikó65

Szió lányok :-)

Hát ...nem tudom. DE ugy néz ki nem lesz ebbol baba :-( Még

tobb mint egy hete fáj a cicim, hányingerem van, de nem akartam terhességi jelként felfogni. Mégis...hátha. Ma csináltam tesztet ...negativ :-(

35 napos a ciklusom, 31. cn napon vagyok és kb. a 16- 19. napokon volt PEsem. Kicsit korai volt, de nem birtam tovább. Ha péntekig nem jon meg. ..talán van remény.

De lombikkal most akkor is várok. Jovo honap ujra closty és reménykedés :(

Cuppantok mindenkit :-)

Baba: szép nagy a pocid :-) Csini kismami vagy

Gina
Vendég

Lányok, olvasok minden nap, de ne haragudjatok, ha nem írok, pillanatnyilag nem tudok a babatémával foglalkozni, vannak sokkal fájdalmasabb, megoldásra váró problémáim. (júni 8-ai téma...) :(

Remélem, hamarosan visszajöhetek hozzátok.

Ha valami sürgős dolog van, írjatok mailt. Köszi.

Puszi mindenkinek!
Hajni
hajnesz

Nina,
én is szoktam arra ébredni, hogy kicsit sokáig gyűjtögettem... :lol: De sokszor pár cseppel is mennem kell, már kicsi a hely, az is kikéredzkedik. Ja, én a 28.hetet taposom.
Nekem is szoktak olyat csinálni, hogy kinyomják a popsit, vagy a hátat, olyankor a köldököm melletti rész egy hatalmas dudor. És akkor a legviccesebb, mikor csak az egyik nyomja így ki magát, a másik nem, és tök féloldalas a hasam. Az nagyon látványos. :lol:

Én persze már nem repülök, csak nagyon szeretek kijárni, sok barát van ott, jól érzem magam, ha szép az idő napozgatok, többnyire ücsörgök, és nem utolsó sorban jó legalább nézni, hogy mások repülnek. :D Régebben még terveztük, ha majd terhes leszek már a pocakomban is fog repülni a baba, de aztán mikor végre összejött persze lemondtam erről! A párommal ugyan tökéletes biztonságban érezném magam, de vannak olyan veszély tényezők is, amik nem a pilótán múlnak, pl. egy csörlés közbeni kötélszakadás, az elég megterhelő, és veszélyes is lehet. Szóval majd jövőre. 8)

Anikó,
fotót úgy lehet feltenni, hogy itt az írós ablak alatt van egy melléklet feltöltése szöveg, arra rákattintasz, utána felhoz egy ablakot, abban a browse-zal kiválasztod a gépedről a helyet, ahonnan a képet szeretnéd feltölteni, és feltöltöd.
Remélem világos volt, ha nem szólj.

Viki,
jó fej a gólyád, gyöngyből fűzted?

Gina,
ha jól számolom amit írsz van még időd, szóval a remény hal meg utoljára. :wink: De ha most nem, akkor se aggódj, te most nagyon jól haladsz egy spontán bébi felé! HAJRÁ!! :lol:

Hajnesz,
sok erőt kívánok a gondok leküzdéséhez, remélem mihamarabb begyógyulnak a lelki sebek!

Nővéremmel kb. egyidős terhesek vagyunk, csak ők Pécsen laknak, ezért nem nagyon tudjuk megosztani egymással közelről a dolgokat. De most feljött a kislányával egy hétre, anyukáméknál laknak, és készültem neki egy kis meglepivel (na meg magamnak is! :wink: ), amit ma este kap meg. Erről majd képet is fogok felrakni nektek, kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni! :lol:
baba888

Szia Ginuska!

Próbálj meg lazítani, és csupa-csupa jó dologra gondolni :P És tényleg igaz, hogy a remény hal meg utoljára, szóval kitartás!

Hajnesz, nagyon megértelek, ha mostanában nem írsz nekünk, de tudd, gondolatban veled vagyunk, és visszavárunk csupa-csupa jó hírekkel :P

Holnap kirándulni megyünk a munkahelyemmel Tihanyba. Remélem jó idő lesz és kicsit ki tudok kapcsolódni. Nektek is ezt kívánom, hogy amennyit tudtok pihizzetek, relaxáljatok.
Anikó
anikó65

Sziasztok!

Jó sokat kellett olvasnom! :D Így jár az aki korán fekszik.

Viki,
nagyon ügyes vagy. Én már biztos az első jobbra - balra fűzésnél elrontottam volna. :lol: Jó sok türelmed lehet. :wink:
Csináltál már mást is?
Nekem a munkahelyemen egy méhecske van. Kaptam. Valahogy tetszenek. :shock: Amúgy nem szeretem őket. :(
De az esküvői kiváltóajándék is egy hatalmas zümi. Olyan édes.
Majd rakok fel képet róla.

Baba,
nőnek rendesen a lánykák. A múlkori kép óta 10 cmt.
A repülést még megdumálom a párommal. :wink: Majd találok rá ürügyet. Nem is laktok tőlünk olyan messze, nem? :) :?
Anyukádnak biztos jó lehet, hogy mindkét lánya egyszerre várandós :lol: :lol: Majd jól megszórjátok őt unokákkal. Majd azt sem fogja tudni, hogy mit kezdjen magával. :lol:
3xos öröm. :!: Vagy netán a nővéred is ikrekkel várandós? :o

Nina,
a házidoki azt mondta, hogy nincs benne az OGYIs könyvben. :( Biztos, ha úgy adódik vele is feltudom iratni. Kósadokinál mindenképpen megemlítem. Majd 1 - 1,5 hét múlva kérek tőle időpontot a magánba. Ott jobban szeretek tőle kérdezni, mert nem érzem azt, hogy 'na gyerünk - gyerünk". Nem ilyen, de gondolom a magánba ő sincs a pénze ellen. :?
AMúgy ma beszéltem vele, mert péntek - mensis vetélés - óta minden nap fáj a fejem, hányingerem van és viszketek. Erre mit mond? Hogy vegyek be fájdalomcsillapítót és használjak kúpot. :( Gondolom tele lehetett ma is a csupor. :( Mindegy majd inkább máskor beszélem meg vele a dolgokat.

Anikó,
Viki 'petetúlhordása" szerintem az lehetett, hogy mire megcsinálták a punkciót addigra már meg voltak repedve a tüszők. :cry: Sajnos ilyenkor már nem tudnak mit csinálni. :(
De lehet, hogy nem erről volt szó. Ezt csak én logikáztam ki.

Ginuska,
akkor tessék elszomorodni, ha megjön. De még van amikor az sem azt jelenti, mint általában. :D Na ezt jól megmondtam.
Édesanyám volt úgy, hogy 2 hónapos terhesen még volt menzije. :)
Úgyis fogod látni, hogy mi a helyzet, hisz te ismered a tested. Ettől függetlenül CSAK ++++++an!! 8)

Hajnesz,
amikor jól esik, akkor jössz. :) Amikor már úgy érzed, hogy sokkal jobban vagy lelkileg, akkor gyere és mi tárt karokkal várunk és addig is veled vagyunk. Ha bánatod van akkor is gyere. :!: Kidumáljuk illetve kidumáltatjuk belőled. :lol:

Anikó,
nagyon kellemes időtöltést kívánok és érezd jól magad.

hajnoca
Dunakeszi

Anikó!:)
A petetúlhordást nem a doki említette hanem az én agyam súgta, és szerintem az történt amit Hajnóca szépen leírt.Már valószínű megrepedtek és akkor már a hasüregben keringtek valahol...de ezt csak én gondolom,lehet a dokinak van igaza hogy kevés volt az egy ampulla repesztőszuri...szeretném elhinni.:)

ezeket a figurákat én unalomból készítettem,amikor depis voltam szinte 3 könyvnyi figurát csak már kevés maradt meg belőle, mert az iskolába akisdiákjaimnak szétosztogattam....meg persze technika órákon tanítottam is a gyögyfűzést gyöngyszövés, meg minden kreatív technikát.

Baba!:)
Szép a pocid! Igen a gólya gyöngyből van,jó unaloműző.Hogy halad a fetés?
Vendég

Sziasztok,
egy buta kérdésem lenne: mától szúrom a Suprefactot, de van még a fogigátlóból 3 szem, azt ugye mind be kell szedni? Elfelejtettem megkérdezni a dokit...

Köszi: Fanni
fanny1

sziasztok

fanny1
milyen stimud van? nem kell megvárni amíg a fogigátló után jelentkezik a vérzés? mióta szeded a fogigátlót? suprefactot meddig kell szurni, és mi a másik injekciód?
monyo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?