Sziasztok,
Koszonom a drukkokat.
Oszinten szolva nem igazan tudom, hogy mennyire voltunk sikeresek. 0-3.napon voltunk egyutt, pont akkor utaztam el es a ferty is low-nak itelte meg az eselyeket.
Tuti, hogy a sors keze is benne van a dolgokban, hogy mikor kinek jon ossze. Pont akkor volt pe-em, amikor a parom utanam jott volna.
Az utolso pillanatban felhivtak, hogy be kell mennie dolgozni….
Nem mi iranyitjuk a sorsunkat, vagyis nem minden esetben. Ha most nem, majd legkozelebb.
Tontica, koszonom, orulnek ha bevennetek a tablaba
:
2006.majus
28 nap
Budapest
29 ev
Monyoka, nagyon sajnalom, hogy MOST nem jott ossze, de majd legkozelebb. Nagyon szurkoltam erted/ertetek, pedig a jelek olyan egyertelmuek voltak.
Ugy latszik nincs ket egyforma eset, ez olyan mint a parkapcsolat, nem lehet tanacsot, velemenyt mondani, mert mindegyik helyzet mas es mas.
A lenyeg, hogy ne keseredj el, latod itt mennyien szoritanak erted.
Okr,
a hot a gorbed aljan tudod atvaltani celsiusbol F-be a “view in Celsius”-al.
Bali,
nekem is egybol az jutott eszembe amit Tontica irt. Akarja a lany a babat ugy igazan? Nem lehet, hogy eppen az a baj, hogy sokat akcioznak? Az sem jo nem? Pe elott meg foleg nem szerencses. De lehet, hogy csak irigykedem
Kokusz, drukkolok.
Pt, egyetertek veled teljesen.
Valamelyik topic-ban tema volt, hogy a probalkozas mennyire telepedett ra a par szexualis eletere (marmint negative ertelemben. Mi csak ket honapja probalkozunk, de a parom mar kesz van a gorbemet nezegetem.
Szerinte nem kell ezt annyira veresen komolyan venni.
De ha nem vagyunk egyutt sokszor, mert nem tehetjuk meg, akkor miert ne akkor tegyuk, amikor eselyunk van? Bar amint tudatosan szexel valaki az mar nem jo…Es mi ezt csinaljuk neha….
A pasik teljesen maskepp gondolkoznak…….Ezert jo, hogy vagyunk mi, nok;o).
Jo ejt mindenkinek.
Puszi
Melcsi