Új privát üzeneted érkezett!

na gondoltam feldobok egy tök unalmas görbét... (hátha jön néhány érdekes utána :) Takírítok, zenét bömböltetek... jöhetne már valami érdekesebb is... )

Kép
Vendég

Csakegy
Az enémnél nem unalmasabb :lol: Már egy hete stabilan 36.6 a hőm :oops:
okr

hűha... hogy csinálod? Komolyan... nálam mindig van, hogy rosszul alszok, kitakarózok, kinyitom a szám alvás közben stb.

Mondjuk az FF-en láttam már olyan görbét is ami majnem csak egy szép hosszú csíkból állt :twisted:
Vendég

Csakegy
Az érdekesség kedvéért felteszem :P Egyébként nem pont uabban az időpontban mérem(+/- 30 p),meg későn is fekszem sokszor,mégis ennyi :oops: Kép
okr

hihi :) Én viszont azt hiszem jobban teszem, ha elkezdek Nektek jó hangosan szurkolni az elkövetkező néhány napra :)

szurok, szurok, szurok :)
Vendég

Köszike! :D
okr

Sziasztok,

Felteszem a gorbemet, megneznetek?

Kép Ho

Az elso par napban nem mertem hot, ezert vagyok vegig 36-on....

Ma reggel leesett a hom, ez normalis?

Koszi

Melcsi

Kép
melcsi6

Bocsi, kuldom celsiusban.... :lol: [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 438.97.jpg[/img] Hojo

Kép
melcsi6

Benazok....remelem most sikerul Kép Hojo

Kép
melcsi6

Sziasztok! :D
Sehol senki?
Felteszem én is az aktuális görbémet.... Kép
zsazsóka73

Melcsi
Sztem szuper! :D Még egy hét ,és már tesztelhetsz is!
Hogyan tudtad átváltani? Fahrenheitben minha jobban látszódna a hő változása. :oops:

Zsóka
Most húzzatok bele,mert sztem p.é közeleg! :D

Drukk mindkettőtöknek+++++++++++++++++++++++++++++

A görbém: Kép
okr

Kriszti! :wink:
Veled mi újság?
zsazsóka73

Jó reggelt!

Na, én dobok egy görbét, bár még nincs sok néznivaló rajta. Kaptam 5 VIP napot a fertynél, bár jobban örültem volna neki a pé körül.

Kép
Kép
sosi

Kép

Kép
Kép
sosi

sziasztok.

1 cnen nem vagyok szomoru.most per pillanat talan jobb is hogy most nem juott ossze.

Kép
monyoka

Csajok , terhesség esetnén milyen a méhszáj??
fenn vagy lenn? kemény vagy puha??
zsuzska80
Szombathely

Sajnos az elmult ket napban 5 tizedett esett a hom, valoszinu ma meg is fog jonni. Jajj nagyon szomorkodtam tegnap reggel, :cry: de most mar ugy erzem inkabb orulhetek egy majdnem normalisnak mondhato ciklusnak es a kovetkezo honap tuti ossze fog jonni. Ma delelott megyek nogyogyaszhoz, talan meg addig nem jon meg, mert meg szeretnem nezetni uh-val, hogy nem e cisztam lett, mert ez a sok pms tunet nekem nem nagyon szokott lenni ilyen extrem. :cry:
baratodildi

jó reggelt!

hát ah elnézem, nem túl bizakodó ma reggel senki :(

én is 2.cn-on vagyok, bár ebben nincs a világon semmi meglepő, sztm ez egyértelműen anov. ciklus volt. azért dobom a görbét, szakértsétek meg légyszi!!
Kép
van vlmi ötletetek, h ilyenkor mi lenne a teendő? gyógyszer :?:

monyó! n n sajnálom, h ilyen sokáig bizonytalan helyzetben voltál, ez talán a legrosszabb, na de majd most!

tontica! légyszi ne beszéld be magadnak, h bármi gáz van!!

üdv! pt

Kép
ptnd

Sziasztok!

Monyo nagyon sajnálom ... :cry:

Nekem kezdhettek szurkolni .... sok sok drukkot kérek. Dobok egy görbét Kép
kokusz

Kokusz!

Sok-sok drukk!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

...a barátaimnak sem jött most össze :(

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok Lanyok!

Megprobalok irni bar az ordogfioka mar itt van a szekem mellett. :shock:

Bali: :D pedig az akciozas megvolt hozza, lehet hogy a lany sokaig szedett antibebit, nem? Tenyleg akar babat? Nemreg volt a Dr. House-ban (sorozat) hogy egy no ugy allitotta be a ferjenek hogy akar babat es mindent megtesz erte szedte is a gyogyszereket erre mellette meg antibebit is szedett titokban mert O nem is akart babat de nem akarta hogy a ferje megtudja. :lol:
Na jo ezt nem kerdeztem komolyan! :lol:

Kokusz! :D
Nagyon, nagyon drukkolok, de tenyleg, olyan jo lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniko: :D
Talan majd a mostani szep, ketfazisu lesz! Miota mered a hodet? Bocsi nem emlekszem.
SZERETNEL BENNE LENNI A TABLAZATBAN???
Na!!! :D

BIldi: Sajnalom nagyon!!!
Talan majd most!!!

Monyoka valami baj van? Miert mondod ezt hogy jobb hogy most nem jott ossze?

Ezt most gyorsan elkuldom mert a fiam nyomogat.

KépKép
KépKép
tontica

tontica! köszi a biztatást, nagyon nagyon remélem én is, h csak pont ez volt ilyen béna hónap, h elkezdtem mérni. szvl igazság szerint ez volt az első mindent bele hónapunk, úgyh én is tudom, h nincs okom aggodalmaskodni. mindegy, sokat várok ettől a hónaptól.

táblázatot köszi, nagyon szívesen venném, ha beleírnál, csak nem voltam benne biztos,h ilyen kis mazsolák is belekerülhetnek-e :oops:
ptnd, 2006. május, 2cn, 31-32 nap, Budapest, 31év, nincs még gyerekünk

vica! zsuzska80! www.szexualitas.hu/eva
itt tök jól le van írva a méhnyakvizsgálálat, de pár napja tontica is n jól leírta nekem!

baratodildi! hőleesés :(, pozitív hozzáállás :) nőgyogyi mit mondott :?:

sosi! hát nem vlmi aktív a görbéd, valóban,

junkó!
mi lett a dorbézolásból? :wink:

kokusz! hajrááááááááááá!

bali! barátaid :( pedig ők is mindent megtettek!

ééés a végére egy tök béna kérdés: mi az a dpo :?:

üdv! pt

Kép
ptnd

ptnd

dpo=day past ovulation :) nem béna kérdés az elején én sem tudtam ....
kokusz

Folyt. kov. :lol:

Zsuzska: Fent van, puha es zart! :D

Zsazsoka, OKritszi, Sosi: pe. elott allok, hozzatok bele!!! :lol:

Melcsi nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Velem nincs semmi azon kivul hogy a fiam kiakaszt :shock: meg mindig nem erzek semmi jelet. Kiveve talan hogy tegnap marha rosszul lettem a kocsiban. :lol:
Igyekszem nyugodt lenni es a legjobbra gondolni! :D

MONYOKA BERAKJALAK A TABLABA???
B.ILDI ES TE???
MELCSI, CSAKEGY???

KépKép
KépKép
tontica

Aniko, nem baj hogy igy szolitalak? MAZSOLA???? Jujjjjjjjj!!!!!!! :lol:
Talan a kovetkezo honap csodaszep pe-s honap lesz!!!

Kokusz, es ha Aniko nem tud angolul? :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :)

ja télleg ... bocsika :oops:
szóval ovuláció utáni nap
kokusz

Üdv!

Monyó,
sajnálom, hogy így végződött :(

Bocs mindenkitől, nem tudtam rendesen visszaolvasni. :oops:

Korán kellett felkelnem és kórházszagom van :shock: 7-től fél 11-ig ott aszalódtam :roll:
angel37

Monyóka!

Sajnálom nagyon. Főleg azt hogy nem vagytok egy hullámhosszon a férjedel. Sajnos mi sem, bár tudom, hogy ez nem vigasztal és nálunk nincs is nagy baj, azon kívül, hogy bizony nem szakadt le alattunk az ágy a hétvégén.
Én is lassan azt hiszem, hogy csak én akarom ennyire ezt a gyereket. :(
Ejjj ezek a férfiak.

Kokusz!
Tök jó a görbéd.

Tontica!
Nincsenek jelek? Akkor a te példád bizonyítja, hogy nem kell ezt a jelvárást túlspirázni.

Bali!
Nem sikerült a szexelős párnak? Szegin fiú, pedig mindent megtett. Én sajnos alacsonynak láttam a lány görbéjét. (tudom-tudom neked is az volt. :) )

Ildi!
Akkor hajrá júliusi HSG. Tényleg kibírható, én már el is felejtettem hogy nekem volt.

Angyal!
Kórház szag??? :)
Mikor lesz eredmény? Erre is jó pár napot kell várni? Rosszkedvűnek tűnsz! Vagy csak hétfő van? :)

Ptd!
Dorbézolás a férjem részéről volt. Másirányú dorbézolás csak szombaton. De mára ígéretet kaptam. :) Na erre befizetek, hogy a VB után, hogy lesz hozzá ereje...

Zsazsó!
Remélem ti jobban belehúztatok mint mi.

Kriszta!
Jó tüsző növesztést.

Csak1!
Bár emelkedne kicsit ez a hő. Nem tudlak megvigasztalni, és nem is értem a görbédet nagyon.

Sziasztok csajok, bocsánat akinek nem írtam.
j.
Vendég

SZia Junko! :)

Valahogy most nem vagyok topon, valszeg a fent említett két okból kifolyólag...

A hormon megvan holnapra, a chlamydia elvileg jövő hét végére.

Hülye miklósbácsi meg nem alig mutatta magát már tegnap is, éjjel, meg ma semmi, erre a vizsgálat közben a doki kérdezte, hogy vérzés indul? Mondom végződik, de azt hittem már nincs több... olyan égő volt :roll: Szerencsére így is ki lehet tenyészteni.

Az hogy nem szakadt le hétvégén az ágy, azt is jelenti, hogy esélyes napok maradtak ki? :(
angel37

Angyal!

Sztem látott már ilyet a doki bácsi, ezen aztán ne aggódj.
Az tök jó, hogy ilyen hamar megvannak az eredmények. Azt hittem ez olyan 3 hetes lesz. A hétfő az fos nap. Nekem sincs hűdehajde kedvem.

Nem azért a 12. cn és a 13 cn fordulóján (24:00 :) ), sikerült elkapnom és ígéretet kaptam a mára is.
De én úgy éreztem ma reggel kellett volna. Mondjuk mindig azokra a napokra gondolom a pé-t amikor nem voltunk együtt, hogy legyen min idegesíteni magam.
Sztem nekem ezért nem jön össze. Tesóm szerint állandóan vibrálok a feszültségtől.

j.
Vendég

Be volt lőve a vekker? :lol:

Na jó, akkor megnyugodtam! Ha ma is lesz, akkor sztem nem gond ha kimaradt a ma reggel! :wink:

Igen, biztos látott a doki már cifrábbat, és legközelebb úgyse fog emlékezni, hogy "ááá, maga az, aki..." :shock: De akkoris hülén éreztem magam. Én mindig alakítok... :roll:
angel37

Angyal!

Nem a vekkert lőttük be. :)
(Egyébként szigorúan igazodunk a VB-hez)

"ááá, maga az, aki..." :lol:
És még csak most kezdődik. Miket fogsz még alakítani? :roll:

j.
Vendég

Na még szép, hogy apa nem a vekkerre célzott! :lol:
VB :evil: (elnézést minden focirajongótól!)

Nem tudom, de velem tényleg mindig van vmi :oops: A múltkor pl. ráragadt a s*ggemre az a papír, ami alám van téve a vizsgálóasztalon... mikor felálltam ott libegett :roll:
angel37

:D
:D :D
Vendég

még gyorsan beugrottam, mert szeretnék hozzászólni a "csak én akarom ezt a gyereket?" kérdéskörhöz.
nekünk is volt, amikor én csakazértis kierőszakoltam egy reggeli együttlétet (épp úgy gondoltam, h az esti már késő lesz), hát sok jó nem származott belőle, mondhatnám az ellenségemnek se kívánnám. :?
szvl azóta inkább próbálom háttérbe szorítani a "mikor is lenne ideális?" kérdést, és inkább a férjemre hagyatkozom. (hálistennek elég jó étvágya van :wink: ) és bízom benne, h előbb-utóbb összejön. különben is a "szexelős pár" nem hagyott ki 24 óránál többet, aztán tessék, szvl bízzunk benne, h nem csak ezen múlik. na persze, most nagyon higgadt és türelmes vagyok, de ha ebben a ciklusban elkezdem az ovi-tesztet és bejelez, akkor lehet, h újra rászűkülök a témára :D

üdv! pt

Kép
ptnd

Én egyszer úgy jöttem ki UH-ról, hogy a végig gombos farmer ruhám kb. a köldökömig ki volt gombolva. Ez volt az első, hogy pont félidőben voltam és látták a kis tüszőt. Teljesen megzavarodtam tőle, kb úgy éreztem magam mint aki terhes. Az SZTK ajtajában vettem észre, hogy ölég lengére vettem a figurát. Na akkor meg a fejem kezdett lángolni.
Hát így van ez, a végére teljesen belehülyülünk ebbe az egészbe. :)

j.
Vendég

Junko,
:D :D

Ha egyszer kiderül, hogy babás vagyok, valszeg bugyi nélkül fogok kijönni a dokitól, hacsak rám nem adja... :mrgreen:
angel37

Szivesen bekerulok a tablacskaba, mert ugy erzem meg itt leszek par honapig :( :roll:
2004 júni óta, ma volt a 28. cn., de meg lehet 1 cn lesz belole, ciklus : 28-32, Budapest, megjegyzes: metformint szedek

Ma a doki nem tul jo hireket mondott. Az eddig szep tisztanak hitt jobb petefeszkemben ebben a ciklusban sok kis apro ciszta lett. :( Osszeszedtem valami gombasodast, igaz nem tul komolyat, de azert tenyesztest is csinal a doki. Aztan a mehnyalkahartya is elegge vekonyka volt. Csak 6 mm, tehat igencsak progi hianyos volt ez a ciklus. A jo hirek, hogy szerinte is volt peteeresem es a teny, hogy o mar latta a menzimet. Vagyis 28-29 napra meg fog jonni. Felirt nekem a keresemre gynevacot, most mar azt is beszurattatom magamnak. Ennyi tortent ossz vissz... Hat boldog nem vagyok, de a pozitivumokra koncentralok es nagyon nagyon bizom a kovetkezo honapban. Nem is tehetek mast :roll: :lol:

junko:
:P

kokusz:
Drukk ezerrel! Varom a hireket! :D
baratodildi

Bildi!

Más érdemekkel is bel lehet kerülni a táblába, úgyhogy inkább arra koncentrálj! :D

Junko!
Nagyon igazad van, nekem is az volt. :D De ezen kívül a pasi tesójának (fiú) is kellett 5 év, míg összehoztak egy babát. A pasinak is szedni kellett valami "gyorsítót", ezért olyan feszült a kedves barátom... Anyapoc tanácsára, mot visszafogja magát... Remélem! De lehet, hogy csak a szája jár :D
Más: nem a volt pasim a tesód, az macerált mindig ilyenekkel: "Tesóm szerint állandóan vibrálok a feszültségtől" :D

Ptnd!

Hát.... egyenlőre üdv a csapatban! :)

Angel! :shock: :shock: :D :D :D

Tontica!

Rosszul lettél? Sajnálom.... Tudom egy kicsit perverz, de nem jó egy kicsit rosszul lenni? Az olyan konkrét, nem? Emlékszem, összesen kétszer hánytam, de olyan széles mosollyal jöttem ki a budiról, hogy csak na.... :D :D

Livi

bali78

Sziasztok,

Koszonom a drukkokat. :oops:
Oszinten szolva nem igazan tudom, hogy mennyire voltunk sikeresek. 0-3.napon voltunk egyutt, pont akkor utaztam el es a ferty is low-nak itelte meg az eselyeket. :?
Tuti, hogy a sors keze is benne van a dolgokban, hogy mikor kinek jon ossze. Pont akkor volt pe-em, amikor a parom utanam jott volna.
Az utolso pillanatban felhivtak, hogy be kell mennie dolgozni…. :( Nem mi iranyitjuk a sorsunkat, vagyis nem minden esetben. Ha most nem, majd legkozelebb. :lol:

Tontica, koszonom, orulnek ha bevennetek a tablaba :) :
2006.majus
28 nap
Budapest
29 ev

Monyoka, nagyon sajnalom, hogy MOST nem jott ossze, de majd legkozelebb. Nagyon szurkoltam erted/ertetek, pedig a jelek olyan egyertelmuek voltak. :(
Ugy latszik nincs ket egyforma eset, ez olyan mint a parkapcsolat, nem lehet tanacsot, velemenyt mondani, mert mindegyik helyzet mas es mas.
A lenyeg, hogy ne keseredj el, latod itt mennyien szoritanak erted. :)

Okr,
a hot a gorbed aljan tudod atvaltani celsiusbol F-be a “view in Celsius”-al.

Bali,
nekem is egybol az jutott eszembe amit Tontica irt. Akarja a lany a babat ugy igazan? Nem lehet, hogy eppen az a baj, hogy sokat akcioznak? Az sem jo nem? Pe elott meg foleg nem szerencses. De lehet, hogy csak irigykedem :oops:

Kokusz, drukkolok.

Pt, egyetertek veled teljesen.
Valamelyik topic-ban tema volt, hogy a probalkozas mennyire telepedett ra a par szexualis eletere (marmint negative ertelemben. Mi csak ket honapja probalkozunk, de a parom mar kesz van a gorbemet nezegetem.
Szerinte nem kell ezt annyira veresen komolyan venni.
De ha nem vagyunk egyutt sokszor, mert nem tehetjuk meg, akkor miert ne akkor tegyuk, amikor eselyunk van? Bar amint tudatosan szexel valaki az mar nem jo…Es mi ezt csinaljuk neha….
A pasik teljesen maskepp gondolkoznak…….Ezert jo, hogy vagyunk mi, nok;o).

Jo ejt mindenkinek.

Puszi
Melcsi
:)

Kép
melcsi6

Most lattom csak mennyit irtam :lol: :lol: Jol bele lendultem :lol:

Kép
melcsi6

Melcsi, Tontica!

Csak akartam, de elfelejtettem, hogy januárban agyta abba a csaj az antibébit... A szexről meg nem lehet lebeszélni a pasit... Mit tegyek? :) Közéjük feküdjek? 8)

Livi

bali78

Sziasztok Lanyok!

Csak egy gyors kerdes, nem tudok irni :( BORZALMASAN FAJ A FOGAM ugy 2 oraja bevettem egy paracetamolos fajdalomcsillapitot de nem mult el. Folhivtuk a parom baratjat aki orvos es megkerdeztuk bevehetek-e megegyet es azt mondta hogy 2 ora mulva bevehetek egyet. Viszont a papirra az van irva nem lehet szedni terheseknek. Na most mit tegyek?

Bali nem rossz otlet, hi-hi! Marmint a kozejukfekves!
Amikor elmult a rosszullet mar orultem neki de ADDIG NEM! :lol:

Legyszike valaszoljatok ha tudtok!!!

KépKép
KépKép
tontica

Livi ez jo :lol: valtozatossag gyonyorkodtet :lol: Lehet, hogy az sem segitene :lol: :lol:

Tontica, en csak az algopyrint tudom, hogy azt lehet szedni terhesseg alatt is, pedig a gyogyszerleirasban az sem ajanlott :( Sajnos nem vagyok otthon a temaban.
:(

Jobbulast neked es jo ejt mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Tontica
Lehet!Vedd be nyugodtan! :D
Fogfájás miatt :(

Angyal
:D :D :D

Monyoka
Sajnálom :( Talán majd most!

Ildi
Én is "kierőszakoltam" tegnp egy esti akciót :D Vagyis apa meglátta a páfrányaimat,és őszinte bánattal csak ennyit mondott:"egy nyugodt éjszakája nincs az embernek"
(szombaton ügyelt,és ma is)
Egész éjszaka ezen röhögtem,vagyis azon,milyen képet vágott a PG páfrányaihoz :D :D

Bali
Barátaidnak tuti sikerül nemsokára!

Kokusz
Drukk hegyek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melcsi
Görbét teszel?

Rólam:
Ma UH elmaradt,uis egnap este belakmároztam sültkrumplival,és rántott halall.Egész éjszaka hányingerem volt,aztán meg jött a f...s :shock:
Talán holnap sikerül elmenni.Apa mindenesetre boldog,mert utálja a halat,és most egy darabig nem fogunk enni,az tuti :wink:
Én pedig este 6 után soha többé nem zabálok :oops:

KépKép

KépKép
okr

El is felejtettem leírni,ma vagyunk 2 éves házasok!!
Sajnos apa melozik,de holnap ünnepelünk!!!Pezsgő,és egyéb ínyencségek :P
okr

Kriszta!

Gratulálok nektek. :) Akkor apának ma sem lesz nyugodt éjszakája. :)
Tegnap én is kierőszakoltam egy akciót. Már ott tartunk, hogy a VB-vel zsarolom.
Akkor mikor mész UH-ra?

Bali!
:), feküdj, közéjük. Egy jóbarátért mindent. :)

Tonti!
Jobbulást. Fogfájásra egy kis pálinkás galgalizálás.

Angyal!
:lol:
Hát igen ha egy tüszőtől félmeztelenül jövök ki az UH-ról, egy baba látványa nem sok jót ígér nekem sem. :)
j.
Vendég

Üdv!

Kriszta,
Boldog évfordulót! :D :D

A halat nagyon utálom én is, le se bírom nyelni! :shock:

UH lesz ma?

Ildi,
a jó peteérésből jó progi kellene, hogy következzen!
Mnyh valóban kicsit sovány :(
PCOs vagy? :(

Tontica,
a legértelmesebb ötletem a fogdoki Akkoris, ha abbamarad a fájás, mert úgyis visszajön! :(

Melcsi,
0-3. nap? Mihez képest, nem értem! :oops: Ciklus 0-3 napja? Az valóban igencsak low :(

Junko,
egyszerűbb ha már eleve hiányos öltözékben megyünk... :lol: Csak nehogy másféle dokinál kössünk ki! :lol:

Vekker épen maradt? :wink:
angel37

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől, de elég nagy léptékben olvastam vissza! :oops:

Áááá nem remeg ám a lábam a fáradtságtól!
Tegnap éjjel párommal meszeltük a nagy szobát (hát igen, ki, mikor ér rá, mi ekkor :) ), és ezt kérdezte tőlem: Te Kicsim! Hogy lesz ebből gyerek??
Szóval nappal melóhegyek, éjjel lakás felújítás. Ennek az az előnye, hogy nálunk nincs "kierőszakolt keksz". :P Na de majd..... :wink:

Angel! Velem is történt már ilyen papíros dolog! A doki megkérdezte, mikor vonultam öltözni, hogy nagyon ragaszkodok-e a papírjához? :P

VB! Hát ezen sincs vita! :cry:

Bali! A csajszi hogy bírja ezt a temperamentumot? :wink:

Okriszti! Gratula az évfordulóhoz! Nem épp optimista barátnőmet idézve: Hát ezt is meg kell ám érni! :wink: :)

Tontica! fogfájás :cry:

Bee

ui: nincs valaki tesztközelbe? Inkább tesztelés közelében? :)
beebeey

Sziasztok!

Nézzétek milyen érdekesen alakul a görbém. A 10.-i és a 11.-i adat csak hasraütés, mert nem tudtam mérni.

Kép

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?