Sziasztok!
Krisszi!
Köszönöm a hiányolást!
Jó, hogy a 4D ilyen pozitív hatással van a Párodra
Egyébként is megérte, pláne így!
Őszintén szólva én is sírva könyörögtem Marci születésekor a természetes szülésért, mivel a végén meg akartak császározni. Akkor valahogy úgy éreztem, hogy megérdemlem, hogy félnapos vajúdás, kínszenvedés után természetes úton szüljek. Valahogy most is így gondolom, de természetesen a baba egészsége mindennél fontosabb. Azért csökkent képességűnek talán én sem éreztem volna magam, vagy csillapodott volna bennem ez az érzés. Az igazat megvallva, nem tudom... (Na ezt aztán jól levezettem, mi?!
)
Helyes a pocakod! És tényleg nem nézel ki 75-nél többnek
Bali!
Kriston Andrea csinálja profi szinten az intimtornát, vezet tanfolyamokat, könyve is megjelent. Többet sajna én sem tudok.
www.intimtorna.hu
Tojni az idegenekre. Én sosem fogom elfelejteni, amikor Marcival a pocakban dec. 5-én szavazni mentünk és ott megkérdezte az egyik szavatszámlálós nőci, hogy mennyi van még hátra, ugye még 1 hónap?! Erre én: éppenséggel 5. napja túlhordom. Látni kellett volna az elképedt arcát
Azóta is csak röhögök az ilyen beszólásokon, tojni kell rájuk magasról!!!
Apropó, csini kismama vagy!!!
Napraforgó!
Nagyon jól nézel ki!!! Csodaszép a pocakod és tényleg csak pocakra "híztál". De 12-őt? Szerintem sokat nőtt a hajad!
Bocsi a hülye viccért, de tényleg nem látni Rajtad a pluszt. Ja és lesz még bizony nagyobb is az a pocak
(Most olvasom, hogy Bali is a frizurád felé kapisgál
)
Érdekes, mármint a magyar viszonyokhoz képest az osztrák "szülési" rendszer. De mintha ott Európában élnének, vagy mi?!
Melba!
A Pierre Cardin-es pelenkázótáska az a fajta volt ott, amin valami papagáj-féle van? Az nekem sem jön be így képről. Holnap úgyis Dél-Pestre, meg Budaörsre megyünk nézelődni, most a 13. kerületet kihagyjuk. Majd beszámolok a vásárlásról
Sz_Kata!
Fitt kismama! Ez aztán a bók, pláne az orvosodtól
Táppénzes papír
Kata!
Gatyákban én is inkább azokat preferálom, amik az egész pocakomat beteríti, bár a tréningnacóim a régiek. Nem semmi a hasad mérete! Nekem 102 körül mozog még mindig, de így is úgy érzem néha, hogy megszakadok
Valami biztos van a levegőben, mert én késő délután, meg most este teljesen frászban voltam, hogy mi van velem és Bencével. Iszonyatosan rosszul éreztem magam, fájt a derekam, mintha keményedett volna a hasam, a köldököm alatt ki akart volna szakadni és szúrkált is. Ha az utolsó hetekben lennék, tutira azt gondoltam volna, hogy szülni fogok. Aztán az előbb gyorsan lezuhiztam, hátha a meleg víz megnyugtatja a pocakot és bevettem az újabb adag magnéziumot és most úgy tűnik elmúlt. Ja és hogy jobban frászoljam magam, eszembe jutott, hogy a nap első felében feltűnően csendben volt Bence és rögtön az jutott eszembe, hogy a születésük előtt szoktak nagyon nyugisok lenni a babók
Szép álmokat!
Puszi: Melinda (30+0)